Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                     




                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

31 σχόλια:

michele είπε...

Η Standard and Poor's αναβαθμίζει σε «B+» την αξιολόγηση του ΟΠΑΠ - Σταθερό το outlook

michele είπε...

Συμφωνουμε Hλια στο σχολιο 6,31. Απλα ηθελα να διαχωρίσω χαρτια με χαρτια
εγω αυτα που ανεφερες ουτε με ΤΑ δεν τα κοιταζω παντως :)

Καποτε εβαζα εδω για πλακα με τον Γιαννη τον ΜΙΚΡΟ συγκριτικο γραφημα ΕΛΒΕ και ΕΤΕ ( τωρα δεν βαζω να μην λαλήσει ο κοσμος)

η ΕΛΒΕ πουλησε την δραστηριοτητα της κραταει ρευστο, παιζει λιγο με τα φωτοβολταικα και ειναι σε τιμες 2010. Επενδυση ειναι και αυτη.Καθως δινει και επιστροφη αδιαλειπτως.

michele είπε...

Τον Αυγουστο του 2010 μιας και το ανεφερα η ΕΤΕ ηταν στα 700€ προσαρμοσμενα χαχα

Unknown είπε...

Καλησπέρα παιδιά!!! Σήμερα θα σας εξομολογηθώ ότι έκανα ακριβώς αυτό που ανέφερε ο φίλος ΑΡΤ σε σχόλιο του το μεσημέρι!!!αφού μάτωσε η θέση σορτ που ξεκίνησε ως χετζαρισμα και με μουαγεν έγινε μεγαλύτερη της σποτ όπως έγραψε ο Michele! Σήμερα στο κλείσιμο την έκλεισα!!!! Όλη !!!!επομενως αποτελώ έναν δείκτη για όλους σας!!προσοχη λοιπόν μάλλον ήρθε ώρα για γύρισμα! Τον νου σας λοιπον

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

σφοδρη ,σφοδροτατη επιθυμια των παικτε,να διορθωσουμε ,γιατι ηδη πουλησαν.
δε θυμαμαι ποτε το χαα να ακολουθησε το θελω των παικτε.
για δαυτο προσοχη και τα λεφτα ειναι ξενα απο τα υπερκερδη του αμερκανου .
τιποτα δεν αποκλειεται ,ο ΟΠΑΠις αναβαθμιστηκε ,οι ξενοι αβαντσαρουν

michele είπε...

Πουλαμε αλλου και μετακινουμεθα αλλου ,δεν υπαρχει μονοδρομος οσο η αγορα μας ..πηγαινει θα την πηγαινουμε
υπ αυτη την εννοια οπως λεει και ο ΤΖΩΡΤΖ το νου μας χαχα


ΜΙΚΡΕ αντε τοσα λεφτα εχει στην Ελβετια τι εγινε θα επενδυσει τιποτα; ολο με δημοσιο βλεπω ο Κοκκαλης των βαμβακερων χαχα

Geopard είπε...

καλησπέρα ερώτηση προς michele το κερί στον άβακα τι σου λέει εμένα διόρθωση μου βρωμάει το ίδιο και στην Πειραιώς , λες να είναι η ώρα να πάμε να κάνουμε retest του 860; εντωμεταξύ αφού έκλεισαν τα short στην ΔΕΗ σήμερα ώρα δεν είναι φύγει κάτω ( contrarian ανάγνωση της συνεδρίασης χα χα χα )

Geopard είπε...

πάντα σε ημερήσιο κερί

austin είπε...

Ωρέεεε παιδιά! Τι χαμός είναι αυτός στην αγορά. Ορίστε κανέναν παραπονεμένο ο Τσίπρας. Ακόμα και το ΧΑΑ ανεβαίνει. Όλους τους βόλεψε. χαχαχα.

Χωρίς διόρθωση στην ουσία η αγορά. Σα να συντονίστηκε πάλι με τα έξω που ακόμα και το shutdown "Θετικά" το τιμολόγησε.

Ρε λέτε να πάει αδιόρθωτο πάνω. Και να δεις που έδωκα σήμερα και τα τελευταία σεντρίκ (επιτέλους) και τώρα το χαρτί θα ξεφύγει...

mixalis mixalios είπε...

Ο Πάνος ο γλυκούλης

http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/44341554729-44341554729

Ζοριστηκαν σήμερα τα ευρωπαϊκά! Στάση αύριο? (Τώρα θα μου την πει ο Μπαρμπαλιάς...)

hippy είπε...


Σενάριο συνωμοσίας ? Φλασιά ? Wishful thinking ? Θα δείξει.

Μου έκανε (ευχάριστη) εντύπωση την προηγούμενη εβδομάδα η ιδέα στο άρθρο του Dr Money στο Euro2day πως θα μπορούσε να αποπληρώσει η Ελλάδα το εναπομείναν ακριβό δάνειο του ΔΝΤ κάνοντας χρήση των περίπου 28 δις αδιάθετων κεφαλαίων από τα 86 δισ. ευρώ του τρίτου προγράμματος του ESM.

http://www.euro2day.gr/specials/dr_money/article/1590058/h-exypnh-lysh-gia-thn-apoplhromh-toy-dnt-.html

Περίπου το ίδιο ξαναδιάβασα σήμερα στην συνέντευξη του καθηγητή κυρίου Πετράκη στο Liberal

http://www.liberal.gr/arthro/187124/apopsi/sunenteuxeis/panagiotis-petrakis-poia-exodos-theloume-toulachiston-mia-dekaetia-gia-na-epistrepsoume-sto-2009.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+-+24-01-2018+09%3A38%3A33

Παρατηρώ επίσης τελευταία αρκετές αναφορές για το άνοιγμα της συζήτησης για το χρέος (κι απ΄τον Κλάους Ρέγκλινγκ χθες ανάμεσα στα άλλα). Και σκέφτομαι...βρε λες?

Άκουσα με προσοχή τις δηλώσεις του Τσίπρα μετά την συνάντηση-συζήτηση με τον Ζάεφ. Έμοιαζε να πατάει καλά. Η γλώσσα του σώματος θετική. Σκέφτομαι τώρα εγώ:

Δεν ξέρει άραγε ότι η συμφωνία με τα Σκόπια στο σύνθετο όνομα θα τον ματώσει? Το ξέρει.

Και γιατί να το κάνει αυτός ο Νο 1 καιροσκόπος?

Η μόνη εξήγηση που βρίσκω είναι ότι ίσως του έχουν τάξει κάτι σημαντικά μεγαλύτερο, όπως το χρέος ας πούμε.

Μου φαίνεται κάπως εξωπραγματικό και πρόωρο. Αν όμως καταλήξει σε συμφωνία με τους Σκοπιανούς μπαίνω με τις πάντες στο ΧΑΑ πιθανολογώντας πως κάτι καλύτερο έρχεται. Ακόμα και κάποια δολάρια που έχω σε μια ξένη πλατφόρμα θα τα ψωνίσω GREK.

Επανάληψη μήτηρ μαθήσεως...ΕΑΝ ο Τσίπρας καταλήξει σε συμφωνία με τους Σκοπιανούς...ΜΟΝΟ τότε.

mixalis mixalios είπε...

Φοβάμαι Ηλία ότι αυτό είναι πιο κοντά σε wishful thinking! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα πάρουμε κάτι συγκλονιστικό στο χρέος ή ακόμα και έτσι να είναι θα έχει τόσα προαπαιτούμενα και όρους που θα προσομοιάζουν σε μνημόνιο που θα κάνει τζιζ για τους απελευθερωτές Συριζαιους! Μακάρι να κάνω λάθος...

austin είπε...

Μπορεί να είναι ακόμα και wishful thinking, αλλά στην αγορά υπάρχει κάτι που αρέσει πολύ. Και μάλιστα το περίεργο είναι ότι σε όλους φαίνεται ότι η αγορά έχει τρέξει πολύ, ενώ μόλις τώρα η αλφα πχ έπιασε την τιμή ΑΜΚ. Η ευρώβ ακόμα να την πιάσει.

Άρα μήπως, λέω μήπως τώρα η αγορά ξεκίνησε στην ουσία. Γιατί νομοτελειακά κάποια μέρα θα (ήταν) είναι η μέρα του απόλυτου πάτου και μετά "πισωγυρίσματα" δεν έχει. Ήδη σε πάρα πολλά χαρτιά αυτό έχει συντελεστεί. Σιγά μην πάει ξανά η τενεργ στο 1,2 που θυμάμαι πήρα λίγα τότε, τα έδωσα στο 1,8 και νόμιζα ότι είμαι και θεός και αυτή στην ουσία έκανε ράλλι με διορθώσεις 2 χρόνια τώρα. Γιατί να πέσει πάλι χαμηλά. Τα ίδια ακόμα και τα μικρά χαρτιά.

Το πιο περίεργο (και ίσως για αυτό να έχει ήδη συντελεστεί, αυτό του νέου μεγάλου ανοδικού κύκλου) είναι να γίνει αυτό με τον Τσίπρα επάνω. Μα με έναν αριστερό, θα ξεκινήσει ο ανοδικός κύκλος;;

Λευτερης είπε...

Να λάβουμε υπ όψιν ότι κανείς δεν δίνει σε αυτόν που φεύγει, και ο Τσίπρας φεύγει σίγουρα.

austin είπε...

άσε που δεν βλέπω και τον πετράν να λέει το κλασσικό: Επόμενος στόχος οι 1000 μονάδες, ή κάτι τέτοιο. Άρα μάλλον έχουμε δρόμο. Άντε βέβαια να μπει κανείς εδώ αν δεν είναι ήδη μέσα.

michele είπε...

Δεν ηταν και το καλυτερο κερι Geopard, αλλα μπορει και αυριο να γεμισει προς το 1,05.Ομως ο ογκος ηταν υπερβολικα υψηλος.

Οπως και να εχει καποια χαρτια σταματανε,καποια συνεχιζουν και συντηρειται η ανοδος.Οταν σταματησουν τα "μεγαλα" βλέπουμε

michele είπε...

Καθολου δεν με χαλάει προσωπικά, να αρχίσει ο ανοδικός κύκλος (η περιπου) με εναν αριστερό. Ετσι κι αλλιώς αργά η γρήγορα
θα πάρει τον πούλο.

hippy είπε...

Παιδιά είμαι νομίζω σαφής.

ΕΑΝ τούτη την ώρα που γίνεται ο κακός χαμός ο Τσίπρας καταλήξει σε συμφωνία με τους Σκοπιανούς...ΜΟΝΟ τότε.

Παρατηρώ προσεκτικά και το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου.

(δεν φαίνεται να φεύγει ο Τσίπρας Λευτέρη αλλά από τη στιγμή που αν φύγει η επόμενη κυβερνητική λύση μοιάζει καλύτερη για το μαγαζί πάλι στα παρόμοια συμπεράσματα καταλήγουμε)

Unknown είπε...

Με τον κερκ εμτινεγινε τελικά! Βγήκε η απόφαση;

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Λευτερης είπε...

(αν φύγει η επόμενη κυβερνητική λύση μοιάζει καλύτερη για το μαγαζί πάλι στα παρόμοια συμπεράσματα καταλήγουμε)

Σίγουρα Ηλία.
Για την συμφωνία το πρόβλημα είναι στους Σκοπιανούς, αν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους. Ο Τσίπρας ακλουθεί την συμφωνία του Βουκουρεστίου, δεν έχει πρόβλημα.

hippy είπε...

Μιχάλη μας προσβάλεις και μάλιστα χοντρά. Άκου αριστερός ο Τσίπρας.

Έξυπνος (δεν λέω) αλλά ως εκεί. Τυχοδιώκτης καιροσκόπος φαυλοκράτης πρωθυπουργός. Λίιιγο καλύτερος απ΄τον Κωλλέτη στόχος του οποίου (κατά τον Βαγγέλη Κοροβίνη στην "Νεοελληνική Φαυλοκρατία") ήταν μόνο η μακροβιότητα των κυβερνήσεων του.

("αν ξαναπείς βαριά κουβέντα να πέσει και να σε πλακώσει" όπως λέει κολλητός φίλος χα χα)

michele είπε...

Ηλια κατα δικη του δηλωση ειναι αριστερος.Για μενα ειναι απλα απατεωνας, καμια συγκριση με αλλους.

Αυριο θα εχει και αφιερωματακι.

michele είπε...

Τζωρτζ για ΚΕΚΡΟΠΑ δεν έχω δει είδηση περί της απόφασης

ΝίκοςΤ είπε...

Λύση για το Σκοπιανό δεν έρχεται,όλα αυτά εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες στο εσωτερικό πολιτικό παιχνίδι.Αυτό έγινε εμφανές σήμερα,σύντομα ο πρωθυπουργός θα πει ότι έκανε το καλύτερο δυνατόν,οι απέναντι έδειξαν αδιαλλαξία και έτσι αποχωρεί από τις συνομιλίες.
Και στα δύο κράτη η κοινή γνώμη δεν επιτρέπει οποιαδήποτε μεταβολή status και πως να το κάνουμε οι κυβερνήσεις εκλέγονται από ψηφοφόρους και όχι από καθηγητές της Παντείου.

ΝίκοςΤ είπε...

Το θέμα της ονομασίας μπήκε από τον πρωθυπουργό στην ντουλάπα,ο Κυριάκος θωρακίζει την δεξιά του και κάποια παλιά μου μαθήτρια πανηγυρίζει στο facebook ότι ο Ζάεφ δεν φορούσε γραβάτα,άρα αποδέχθηκε τον κώδικα της ιδιόμορφης Ελληνικής πτωχοαριστεράς και νικάμε κατά κράτος.

michele είπε...

Χαχαα ελεος πες της

austin είπε...

Εμένα μου κάνει πάντως λίγο "προαπαιτούμενο" και αυτό. Όχι για την αξιολόγηση, αλλά για να μείνει κάμποσο ακόμα. Πρέπει να περάσει τώρα αυτό που είμαστε και...μπόσικοι!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γιατί ο τσιπρας θα λύσει το Σκοπιανό..
Γιατί το θέλουν οι Αμερικάνοι. .
Γιατί το θέλει αυτός και οι οπαδοί τού. .
Γιατί το θέλει το ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ. .
Γιατί είναι μία ευκαιρία να διώξει -φύγουν οι ανελ. .
Γιατί η το λύσει η όχι θα χάσει τις εκλογές. .
Γιατί η ΝΔ δεν μπορεί να το λύσει. .
Γιατί ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. .
Γιατί Ζαεφ δεν ξαναβρίσκει η Ελλάδα. .
Γιατί έχει πει ότι γραβάτα θα βάλει αν λυθεί το το χρέος. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Να προσθέσω και την δήλωση τού Λουίς ντε Γκιτος. .τού Ισπανού υπ.οικ.σαν λαγός. ..ότι το χρέος τής Ελλάδος δεν είναι βιώσιμο...καθώς και πολλών άλλων αυτές τις ημέρες. .