Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 
με ελεύθερη γνώμη


ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΒΟΥΝΤΟΥ...


Αυτό το σημερινό συλλαλητήριο μοιάζει λίγο, εδώ που τα λέμε, και με εθνικό βουντού. Μην πάει ο νους στο κακό. Θα συγκεντρωθεί ένα πλήθος με στόχο να φωνάξει, να στείλει κατάρες στους καταχραστές γείτονες και στους δικούς μας πουλημένους προδότες. Νομίζοντας ότι οι φωνές και οι κατάρες του θα πιάσουν και έτσι η πραγματικότητα θα υποχωρήσει και θα προσαρμοσθεί. Ποια είναι η πραγματικότητα; Είναι ότι το μικρό αυτό κράτος στα βόρεια σύνορά μας, καλώς ή κακώς υπάρχει, και καλώς ή κακώς η ύπαρξή του εξυπηρετεί τη χώρα μας. Είναι επίσης ότι αυτό το πλήθος δεν συγκεντρώθηκε και δεν έβγαλε κιχ όταν του έκλεισαν τις τράπεζες, όταν εν μια νυκτί, αντί να στείλει τα μνημόνια στον κάλαθο των αχρήστων, ο κ. Τσίπρας πέταξε εκεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αυτό το πλήθος, ούτε καν κάποιο υποσύνολό του, δεν συγκεντρώθηκε όταν του πήραν τα χρήματά του για να μοιράσουν ελεημοσύνες όπου έκριναν και δεν είπε τίποτε όταν τα ψέματα που του πούλησαν για αλήθειες αποδείχθηκαν ψέματα. Πλήθος συγκεντρώθηκε για να ζητήσει την αποκαθήλωση του κόκκινου Βελζεβούλη στο Φάληρο, όμως υπέμεινε στωικότατα την καταστροφή της ακτογραμμής από το σαράβαλο που βυθίστηκε, μάλλον από δόλο, συνάντησε στον βυθό την αμέλεια και την ανευθυνότητα της πολιτείας και έτσι έκλεισε η δουλειά.

Δεν ανήκω σε όσους πιστεύουν ότι η εθνική συνείδηση είναι κάτι περιττό ή άχρηστο. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητη για τη συλλογική μας ύπαρξη, μας υπενθυμίζει ότι δεν μεγαλώσαμε στο ορφανοτροφείο της Ιστορίας, και δημιουργεί υποχρεώσεις απέναντι στους προγόνους μας. Κοινώς μας συνδέει. Απλώς ξεχωρίζω τον εθνικισμό από τον πατριωτισμό. Και οι δύο χρειάζονται την εθνική συνείδηση για να αναπτυχθούν, όμως ο μεν πατριωτισμός σημαίνει την αγάπη για τη ζωντανή πατρίδα, για τη γλώσσα της, το πνεύμα της, τον πολιτισμό της, το τοπίο της· ο δε εθνικισμός προσκολλάται στα σύμβολα αδιαφορώντας για τη ζωντανή πραγματικότητά της. Η αδιαφορία αυτή προέρχεται είτε από άγνοια, αδυναμία σκέψης λόγω έλλειψης καλλιέργειας, βλέπε Χρυσή Αυγή. Είτε από μια φοβική στάση απέναντι στον σύγχρονο κόσμο, την οποία υιοθετεί μεγάλο τμήμα της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας. Υποθέτω ότι στο αυριανό συλλαλητήριο η συνταγή θα περιέχει μπόλικο εθνικισμό.


Χωρίς να παραγνωρίζω την αξία των συμβόλων, ξέρω πως μια ζωή που περιορίζεται στη διεκδίκησή τους κινδυνεύει να χάσει την πραγματικότητά της. Και το κυριότερο, να ξεχάσει ότι η επιστήμη έχει αποδείξει πως το βουντού δεν είναι πάντα ο αποτελεσματικότερος τρόπος να την αλλάξεις, όπως ο χορός της βροχής δεν καταλήγει απαραιτήτως σε μπόρα. Ες αύριον η συνέχεια.

www.kathimerini.gr 

28 σχόλια:

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους. .Ο Καραμανλής πλέον στηρίζει Μητσοτάκη. ..

michele είπε...

Καλο απόγευμα. Ο Καραμανλης ( όσο αυτό ενδιαφέρει) απο το καλοκαίρι του 2016 εχει συναντηθεί και μιλήσει επίσημα πάνω από 10 φορές με το Μητσοτακη

michele είπε...

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.

Εξ αφορμής του σημερινού και όποιων άλλων προηγήθηκαν, είτε για το Μακεδονικό, είτε για τις ταυτότητες, είτε για το ασφαλιστικό το 2001, είτε για τους "αγανακτισμένους", σκέφτομαι πάντα τη ρήση του Σολωμού:

"«Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθές»...

Αληθές για την εθνική ταυτότητα, για την εξωτερική πολιτική,για την παιδεία, για την μόρφωση,για την υγεία, για την οικονομία.
Αυτός να είναι ο πατριωτισμός μας.

hippy είπε...

Όλοι αυτοί εάν είχαν γεννηθεί απ΄την άλλη, την σκοπιανή μεριά, θα υποστήριζαν τα ίδια.

Ζηλεύω που οι Γερμανοί έχουν για πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κύριο Σταϊνμάιερ που είπε στους αρχηγούς ότι έχουν πατριωτική υποχρέωση να μην αφήσουν την χώρα ακυβέρνητη.

Ζηλεύω που οι Γερμανοί έχουν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλει να το κάνει πράξη αδιαφορώντας την φθορά της παράταξης του σε ψηφαλάκια.

Φουσκώνω κι αγανακτώ που στη χώρα μου ο εκάστοτε πρωθυπουργός νομίζει δικαίωμα του να κάνει εκλογές όποτε θεωρεί ότι τον συμφέρει αδιαφορώντας για το Σύνταγμα. Ομοίως για τον κάθε αρχηγό της αντιπολίτευσης που τις επιζητά σχεδόν απ΄τον επόμενο μήνα της εκλογικής ήττας.

Αλλά πιο πολύ μου την δίνει όταν οι φίλοι μου-σχεδόν παρηγορητικά-μου λένε ότι είναι "λογικό" και "αυτονόητο". Όχι ρε μάγκες δεν είναι, εσείς χάσατε ή μάλλον ποτέ δεν αποκτήσατε αυτοεκτίμηση ώστε να απαιτείτε αυτά που σας ανήκουν ως πολίτες δημοκρατικής χώρας. Με Σύνταγμα και πολιτικούς που ορκίστηκαν να το υπηρετούν.

hippy είπε...

Εννοείται ότι θεωρώ υποχρέωση των δημοκρατικών κομμάτων να συνεργαστούν ώστε να λυθεί-επιτέλους-το θέμα με κάτι σαν "Republika Nova Makedonija" ή άλλο σχετικό. Μια συναινετική συμφωνία είναι καλή και σταθερή στο χρόνο όταν καθένας παίρνει από κάτι, κανένας απ΄τους δυο δεν ξεφτιλίζεται.

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ ΓΙΑΝΝΗ
ημουν βεβαιος οτι θα ερθεις αποψε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το θάψανε τα κανάλια. .αλλά υπάρχει και το διαδίκτυο. .τα δε τοπικά κανάλια πανελλαδικά το έδειξαν Live. .προσωπικά αν και το είδα ζωντανά. .τηλεφώνησα 10 φορές στον σκαι και αφού έπιασα γραμμή τούς ρώτησα. .σκαι εκεί; Μάλιστα. .απαντά. .ξέρετε τι ώρα αρχίζει το σαρβαιβορ;στις 9 απαντά. .το συλλαλητήριο γιατί δεν το δείχνετε τούς ρωτώ. .θα το δείξουμε το βράδυ στις ειδήσεις μου λένε. ..αντέχει ρεκόρ ξεφτίλες τους λέω. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

*αντε ρε ξεφτίλες
.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μέγα λάθος τού Μητσοτάκη. .

Λευτερης είπε...

Με συλλαλητήρια, λάβαρα, σημαίες, παπάδες και κορόνες εξωτερική πολιτική το 2018 δεν γίνεται.
Κάθε πράμα στον καιρό του.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΣΕ 90.000 εκτιμά η αστυνομία την προσέλευση τού κόσμου στο συλλαλητήριο. .δηλαδή σχεδόν ήταν όσους χωρά το ολυμπιακό στάδιο. .Για πόσο μα.λ.κες μας περνάνε.

austin είπε...

Καλησπέρα!

Τι έχω χάσει και δεν πιάνω...;Ο μητσοτάκης τι έκανε?

michele είπε...

Ετσι Λευτέρη..

michele είπε...

Καλως τον φίλο μου τον ΓΙΑΝΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗΗ

michele είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/390778/syllalitirio-gia-ti-makedonia-psifisma-i-laiki-syneleysi-apofasizei-kai-entelletai

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΛΕΤΑΙ..?

Ωπα ρε μάγκες, ωπα..

Nek είπε...

Καλησπέρα σας!
Like σε hippy και οπλα.
Τα υπολοιπα ειναι προιοντα παρωπιδοκομματισμων...

Lorac είπε...

Ιούλιος 2018. Αναλαμβάνει η Βουλγαρία την προεδρεία της ΕΕ. Ηδη απο πέρυσι έχουν έρθει σε συμφωνία με τους σοσιαλιστές στα FYROM. Ευκαιρία για θετικό ξεκίνημα η οριστικοποίηση αυτής της συμφωνίας.

2ο δεκαπενθήμερο Ιουλίου φετινή ευκαιρία για ένταξη στο ΝΑΤΟ

Χρονικά κατάλληλη στιγμή (και πολιτικά θα έλεγα ) για να γίνει η συμφωνία βάση των θέσεων της Ελλάδας, όπως αυτές επίσημα έχουν εκφραστεί απο τα μακρινό 2008.

ΑΕΠ 2016 13,8 ΔΙς $.

http://www.mse.mk/en/content/13/3/2010/structure-of-index-mbi10

Market capitalization - Official market - shares (MKD) 137,390,926,056 = (/61,53) = 2,23 ΔΙς ΕΥΡΏ.

Nek είπε...

Like και στον Γιανννη βεβαια :-)

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...


Στεναχώρια βλέπω ου χα χα


Λες και δουλειά της ΕΡΤ είναι να παρουσιάζει σε live μετάδοση τα (όποια και αν είναι αυτά) συλλαλητήρια. Μήπως να δείξει και τη συγκέντρωση που θα κάνει (έκανε;) η Χρυσή Αυγή π.χ. για τα Ίμια;


ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΞΥΠΝΟΥ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΕΞΞΥΠΝΟΥ ΟΤΙ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΡΘΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΝΕΣ.

michele είπε...

Καμιά συμφωνία δεν θα γίνει Lorac αφου και οι γείτονες δεν τα βρίσκουν μεταξύ τους.
Απλως μετράμε κάποια πράγματα σε πολιτικό επίπεδο

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

// Αποτελούσε μεγάλο γεγονός το συλλαλητήριο; Τεράστιο θα έλεγα και με την πολιτική του σημασία. Επρεπε η ΕΡΤ να το δείξει απευθείας; Φυσικά και όχι. Και το ίδιο θα έλεγα αν είχαμε και μία μεγάλη συγκέντρωση της Αριστεράς για το θέμα. Δεν είναι δουλειά της ΕΡΤ αυτή. //


// Θα μπορούσε ωστόσο να διακόψει για λίγο το πρόγραμμά της η ΕΡΤ3 δείχνοντας εικόνες από τη συγκέντρωση και μεταφέροντας την είδηση. Τύχαινε πάντως να ακούω ραδιόφωνα από τη Θεσσαλονίκη εκείνες τις ώρες και δεν αντιλήφθηκα κάποιο... οργασμό //


ΕΛΑ ΡΕ ΠΛΗΡΩΝΕΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ,Η ΜΗΠΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟ 93,4 ΑΚΟΥΓΕΣ;
ΜΠΑΑΑΑ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΙΚΟ Η ΕΡΩΤΙΚΟ FM , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΡΓΑΣΜΟΥΣ

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Και το ίδιο θα έλεγα αν είχαμε και μία μεγάλη συγκέντρωση της Αριστεράς για το θέμα


ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΑΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΚΟΥΒΑ ,ΚΟΡΕΑ ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ.


Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Δ Ι Α φ Ω Ν Ε Ι .

ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ 100 ; 200; ...500 ; ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ Η ΜΑΜΑ ΣΟΟΥ ,Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ , ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ , Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ.



ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Ως φασιστική ενέργεια χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων


ΗΡΘΕ 16:50 ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 17:ΟΟ .ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΝΤΕΕΕΕΕΕ

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ;

ΑΧ ΧΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΑΝ.

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ;



ΑΑΑΑΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ,ΤΟ ΛΕΣ..


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.


ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΩ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΣΚΟΛ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ.

ΠΡΟΒΟΚΑΤΑΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ



http://www.protothema.gr/politics/article/591276/grifos-voutsi-gia-hrusi-augi-kai-eklogiko-nomo/

Βούτσης για Χρυσή Αυγή: Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι


ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΤΕΕΕ

ΥΓ
ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.




http://www.tanea.gr/news/politics/article/5412113/theodwrakhs-syriza-anel-kai-xrysh-aygh-mazi-sta-akritika-nhsia/

Θεοδωράκης: «ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή μαζί στα ακριτικά νησιά!»
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2016 18:08 |

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΠ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΚΛΑΔΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ.


ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ 2,8 ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ 1,4 ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.

ΝΤΑΞΞΞΞΞΞ ΤΟ ΛΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΜΩΣ;;

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΙΣΟΖΥΓΙΟ X-I

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΜΕΣΕΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.(F.D.I) ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΦΩΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΜΥΑΛΟ ΑΡΓΑ.ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ;ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
ΣΙΓΑ.


ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.
ΣΕ 5% ΑΚΟΜΗ , ΠΙΑΝΩ ΚΟΡΥΦΗ...ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

ΣΧΕΔΟΝ +50%.

ΑΛΕΞΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ,ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΗΣ.

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ...ΠΟΥΛΑΑΑΑΑ

michele είπε...

Oδοστρωτήρας ο πρακτορας σημερα, ανασα δεν πηρε χαχα :))

ΘΟΥ ΒΟΥ είπε...

Μιχάλη ,πριν σε αφήσω για σήμερα να πω αυτό :

Ήρθε η ωρα , να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να μετρήσουμε το μπόι μας.

Να δηλώσουμε τουλάχιστον παρόν σε αυτά που διαφωνούμε.

ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΚΟΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ .....ΚΑΙ ΠΗΓΑ

Α ΧΑΑ ΧΑΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!


Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ || xenikol@hotmail.com

Το ξεκαθαρίζω: όσοι αντιμετωπίζουν με νεοταξική σιγουριά και κολωνακιώτικη αφέλεια το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα... πάθουν πλάκα!

Η κινητοποίηση θα πετύχει, ο κόσμος φυσικά δεν θα φτάσει την κοσμοχαλασιά του 1992, αλλά θα είναι μία αξιοπρεπής λαϊκή κινητοποίηση και όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναδεί, τουλάχιστον στα Μνημονιακά χρόνια!

Το συλλαλητήριο θα πετύχει, επειδή οι πολίτες αισθάνονται την ανάγκη να αντιδράσουν! Απλά και αυθόρμητα! Δεν γουστάρουν μία τόσο σοβαρή υπόθεση να τελειώσει και αυτοί να κάθονται στον καναπέ τους! Θέλουν να πουν τη γνώμη τους και αξιώνουν από τους ισχυρούς αυτής της χώρας αλλά και του κόσμου να τους ακούσουν... Ή τουλάχιστον να μάθουν ότι τα σχέδιά τους δεν περνάνε χωρίς αντιδράσεις.

Θα πάω και εγώ λοιπόν στο συλλαλητήριο, γιατί αισθάνομαι ότι δεν δικαιούμαι να απουσιάζω, άλλωστε αυτό μπορώ να κάνω ως απλός πολίτης και θα το κάνω! Δεν με νοιάζει εάν το συλλαλητήριο το διοργανώνουν άγνωστοι φορείς ή πολίτες που εκπροσωπούν σωματεία- σφραγίδες ή απλά τον εαυτό τους! Το γεγονός ότι από τους διοργανωτές λείπουν οι κεφαλές της πόλης και της χώρας εκθέτει αυτούς και όχι το συλλαλητήριο... Θα πάω ακόμη κι αν ξέρω ότι θα είμαι μόνος... Θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό, που λέει και ο Βασίλης...

Θα πάω γιατί γνωρίζω πολύ καλά ότι τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία μας θα ασκήσουν πίεση, όπως ακριβώς έκαναν και πριν 25 χρόνια! Γιατί και τότε η κυβέρνηση, τα περισσότερα κόμματα και οι ποικιλώνυμες ελίτ τα απαξίωναν, τα θεωρούσαν γραφικά και άχρηστα. Θα πάω γιατί θυμάμαι πολύ καλά ότι μόνο μετά τα συλλαλητήριά μας οι πολιτικοί καταπιάστηκαν σοβαρά με το Μακεδονικό θέμα...

Θα πάω γιατί δεν μπορώ και δεν θέλω να κάνω αλλιώς...

ΜΗΝ ΞΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ.

ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ , ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ.

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;


ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.


μπαρμπαλιας είπε...

ενα 7χρονο παλικαροπουλο τραγουδαει..

https://www.youtube.com/watch?v=p9DuUNXQQJA,

αλλα σε λιγα χρονια θα ειναι μια θυμηση των παιδικων χρονων