Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 

                      



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

18 σχόλια:

Λευτερης είπε...

Αν υποψιαστώ ότι τον Ελληνικό Χρυσό τον θέλει ο Καλογρίτσας , θα πεθάνω

mixalis mixalios είπε...

Και με τι λεφτά θα τον πάρει? Με αγροτεμάχια? Να μου πεις για τον Σαββίδη...

ΝίκοςΤ είπε...

Φίλτατε Lorac
Δεν πιστεύω να προσχωρήσατε στην εξέδρα των ΑΤΤικόπληκτων,αν το κάνατε θα πεθάνω Ο ιατροδικαστής θα αποφανθεί,αιτία θανά του κ. ΝίκουΤ η αίσθηση ματαιότητας του. Σήμερα ζήτησα ΑΔΜΗΕ κάτω των 2 ευρώ,δεν μου έκαναν την χάρη.

SCALPER είπε...

http://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/Trapezes/332642-Attica-Bank-Ti-lene-phges-gia-thn-ayxhsh-kefalaioy?m=1

Lorac είπε...

Κ. Νίκο καλησπέρα σας. Περιμένω και εγώ κάτω από τα 2.00 αδμηε. Ήδη έχω πάρει ένα ποσοστό όμως (<25% επιθυμητού) επομένως στα 1,80 περίπου και ανά 20λεπτο κάτω θα προσθέτω. Αν δεν βρω εκεί και συνεχίσει ανοδικά θα κάνω τους πολλαπλασιασμοδιαιρέσεις μεταξύ ιδίων και αποτίμησης κινέζων για πώληση. Έχει σημαντικό επενδυτικό έργο μπροστά του επομένως μέσω δανεισμού κυρίως και ιδίων θα χρηματοδοτήσει την ΑΝΑΠΤΥΞΗ του. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΦΥΣΙΚΗΣ οτι θα γίνει, για λόγους γεωπολιτικούς που ξεπερνούν κάθε εθνική κυβέρνηση και τοπικά μικροσυμφέροντα.

Μπανκιες από το χώρο του κ. Μορφονιού έχω πει και δε σκοπεύω να αλλάξω γνώμη, ότι φέτος όταν αναφέρομαι σε τράπεζα θα έχει να κάνει με ευρωβ. Βλέπετε χώρισα με τη Μονικα Μπελούτσι των τραπεζών (αλφα) και κατρακυλάω στη λαγνεία της Τζενιφερ Λορενς (ευρωβ). Η οποία όμως φέτος υπερισχύει κατά κράτος έναντι των άλλων 3.

Ανωμαλίες μεταφυσικές με τη ......... (αττικής) εγώ ΔΕΝ κάνω χαχχχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

τρεις γκολαρες και δυο φοβερα δοκαρια...
ουτε η αττίκης να ηταν ο γαυρος μας....

αλλα στο β μερος θα παιξει ο καρέμπες και θα γινει χαμος

hippy είπε...

"Με στραβό θα κοιμηθείς το πρωί θ΄αλληθωρίσεις" έλεγε η γιαγιά μου. Όλοι οι Τακαρόπληκτοι του παρόντος μπλογκ επιθυμούν ΑΔΜΗΕ?? (εγώ κ ΔΕΗ κ ΑΛΦΑ)...μια ΑΤΤ, μια ΜΙΓ, έναν ΔΡΟΜΕΑ έστω, τέτοια αδιαφορία ?? Τι ιστορία κι αυτός ο τελευταίος, αντί να μιλάμε για chambion leage ξεπέσαμε στην α΄ερασιτεχνική...

κ. Lorac πιθανολογώ πως δεν σας έπεισα αλλά η TEVA έδωσε την αντίδραση που σας έγραψα (+25%) από το σχετικό σχόλιο.

mixalis mixalios είπε...

Ο Ολυμπιακός έχει κι άλλα match στην έδρα του να πάρει βαθμούς...δεν ανησυχώ

michele είπε...

Κι εγώ ΔΕΗ αλλα και..ΕΥΡΩΒ Ολοι οι συνδυασμού υπάρχουν.

Επισης επιθυμω ( οχι σύνηθες) τουλάχιστον ενα γκολ του Ολυμπιακού και ένα της Juve ώστε να βγει το στοιχηματακι goal-goal ( απόδοση 3,06)

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Το Β ημίχρονο δείχνει το σεβασμό που εχουν οι ξένες ομάδες στο FairPlay γιατι τέτοιο χαλια ποδόσφαιρο μόνο ο βαζελος παίζει

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Τη ζηλέψαμε τη TEVA αγαπητέ ΗΙΡΡΥ.
Μακαρι να βρούμε κ επομενες.

Lorac είπε...

κ. Lorac πιθανολογώ πως δεν σας έπεισα αλλά η TEVA έδωσε την αντίδραση που σας έγραψα (+25%) από το σχετικό σχόλιο.

12 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:56 μ.μ.

Μάλλον έχασα αυτό το σχόλιο, οπότε δεν σας έγραψα κάτι. Το γραψατε εδώ ή δίπλα??

Lorac είπε...

Μιχάλη έλεος!! Να επιθυμείς γκοαλ του ολυμπιακου ΑΤΤικης και υδάτων για το ποταπο κέρδος!!

michele είπε...

Η κωλοΓιουβε ενα γκολακι δεν μπορουσε να βαλει.. Για την ΑΤΤ δεν επιθυμω τιποτα αγαπητε Lorac παρατηρητης ειμαι, χρηματιστηριο παιζουμε οχι ξυλίκι

hippy είπε...

"Μάλλον έχασα αυτό το σχόλιο, οπότε δεν σας έγραψα κάτι. Το γραψατε εδώ ή δίπλα??"


Δίπλα στου κ. Τάκη σαν απάντηση σε αντίστοιχο δικό σας όπου αναφέρατε από σπόντα και την TEVA...αλλά ποιος ψάχνει και γιατί άλλωστε?

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Τελικά ήταν εύκολο καθώς τα μισά σχόλια αφορούν το χαρτάκι που "τρέχει" στην α΄ερασιτεχνική (κατηγορία που δεν μ΄ανδιαφέρει οπότε απέχω)

Lorac24 Αυγούστου 2017 - 10:54 π.μ.
Καλημέρα σα;!! Έψαχνα το ποστ Νοε-16 να ξαναθυμηθώ τι γράφαμε τότε για Ικτινο και έπεσα πάνω σε μια κουβέντα που είχε γίνει για TEVA.

Βάζω ένα update απο το διάγραμμα https://www.tradingview.com/x/ir4Iqe29/
και ρωτώ τον καλό αναλυτή κ.Σύλβιο αν η πτώση αυτή έχει να κάνει με τις μετατρέψιμες ομολογίας του '18 που πλησιάζει ή είναι καθαρά λόγω οικονομικών αποτελεσμάτων.

Lorac 5 Δεκεμβρίου 2016 - 7:22 μ.μ.

Μην το πάρετε στα σοβαρά , μια οπτική εικόνα ιαματική. Επιστροφή στα επίπεδα -που αποτελούσαν και χαμηλά- του 2012 -2013 μετά την δημιουργία και εκτέλεση σχηματισμού ωκω. Πάντα με προβληματίζουν αυτοί οι σχηματισμοί για τους αντιμετωπίζω ως συνεχείας ή γενικότερα έναρξης μιας κίνησης. Οπότε τα επίπεδα που είναι τώρα και γενικότερα το αριθμητικό Bv πρέπει να είναι σημαντικό επίπεδο έως και στοπ λος. Μια κίνηση ανοδική πάνω απο τους 2 εμα 38 και 38,30 θα ήταν υπερ των λονγκ σεναρίων σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο.

https://www.tradingview.com/x/JRNYqcuU/


hippy25 Αυγούστου 2017 - 10:54 π.μ.
Ως προς την TEVA που αναφέρατε αλλού. Προχθές διάβαζα ένα σχόλιο στο Bloomberg που δείχνει την διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε ενα καλό οραματιστή μανατζερ (και ιδιοκτήτη) από ένα επαγγελματία golden χαρτογιακά. ΄Εχει τη σημασία του μια και υπάρχουν και στο ΧΑΑ μας αντίστοιχες περιπτώσεις (πολύ μικρότερου βεληνεκούς βέβαια) όπως ΜΠΕΛΑ και ΜΥΤΙΛ.

By Devin Leonard and Yaacov Benmeleh
(Bloomberg Businessweek) --

After the death of its former chairman in 2011, Teva Pharmaceutical Industries Ltd. rechristened its Jerusalem factory the Eli Hurvitz Oral Solid Dosage Plant. It’s fairly ordinary for a company to name a building after a former leader, though—and Hurvitz had been anything but ordinary. He served as chief executive officer for 25 years, transforming a regional business into the world’s largest manufacturer of generic drugs.

Seeking an appropriate act of veneration for a man often described as the Steve Jobs of Israel, Teva had workers box up Hurvitz’s belongings at corporate headquarters, transport them to the Jerusalem facility, and re-create his old office on the sixth floor.

etc...etc....

Πάντως εάν κάποιος ενδιαφέρεται ίσως είναι καλούτσικη στιγμή μικρής (προς το παρόν) αγοράς καθώς άρχισαν οι υποβαθμίσεις από τους "οίκους"...ξέρετε αυτούς τους ανόητους που διαβάζουν με καθυστέρηση και προβάλλουν γραμμικά στο μέλλον αυτό που συνέβη στο παρελθόν πχ η Credit Suisse χθες έδωσε τιμή στόχο $13

hippy είπε...

Αυτό που ήθελα φυσικά να πω με την αναφορά μου σε ΜΥΤΙΛ κ ΜΠΕΛΑ είναι πως οι εταιρείες αυτές είναι "one man show" κι αν συμβεί το παραμικρό στους εξαιρετικούς managers η κεφαλαιοποίηση θα βυθιστεί ακαριαία στο μισό.

Τους εκτιμώ εξαιρετικά αλλά επειδή δεν έχουν φροντίσει διάδοχη κατάσταση διατηρώ μικρή σχετικά θέση (απ΄την καλή μου τύχη γλύτωσα τη γκέλα με τον άτυχο κ. Λεμπιδάκη)