Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 






                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

3 σχόλια:

hippy είπε...

Καλησπέρα

φίλε Lorac ευχαριστώ πολύ για τις ευχές, ανταποδίδω. Ως προς την εταιρεία εκμετάλευσης διοδίων ηλ. ρεύματος welcome to the club. Ωραίο το γράφημα, προσωπικά θα αγοράσω μόνο εάν πάει στο κάτω άκρο (ζώνη 1,50-1,60) καθώς έχω σημαντική-επενδυτική-θέση με κόστος περίπου 1,82 οπότε δεν έχει νόημα να ενισχύω στο -6% θέλω τουλάχιστον τη διπλάσια πτώση.

Η ιστορία προσομοιάζει στα μάτια μου με την θέση που χτίζαμε στην ΕΥΑΠΣ* το 2015 λίγο κάτω απ΄το τριευρο δεδομένου ότι είναι επίσης εταιρεία υποδομών-δικτύων. Μακάρι να έχω δίκιο και να δούμε τέτοια εξέλιξη.


(* στο παγουράκι εξακολουθώ να διατηρώ περίπου το 60% της αρχικής θέσης...το σκεπτικό απλό, και καλά να την πουλήσω, μπορώ να βρώ εταιρεία τέτοιας ποιότητας με φθηνότερη τιμή?
Δύσκολο νομίζω)

Lorac είπε...

Παρακαλώ κ.Hippy. Παγουράκι πολύ καλά κάνετε Εγώ που είμαι πιο ενθουσιώδης τα έδωσα για τα μάτια άλλων μτχ. Αλλά ναι τότε νομίζω αρχές '15 ήταν η νο2 εξαιρετική κίνηση της χρονιάς με νο1 να παραμένει η εχαε ( λόγω cc).


Η δικιά μου θέση ελαφρώς καλύτερη, αλλά γίνεται τμηματικά οπότε με υπομονή θα περιμένω και χαμηλότερες τιμές. Εκτιμώ ότι ανακατωσούρα γίνει με αυτή θα αφορά αυτό το καλοκαίρι. Στα νέα ήδη δικαιώθηκα με την κατάρρευση του ειδικού σχήματος που θα έφτιαχνε με EuroAsia Interconnector, αλλά όχι τόσο στις τιμές που την περίμενα να είναι πχ σήμερα πιο κοντά στα 1,62

Μαύρος Κύκνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.