Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΑΔΜΗΕ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΑΔΜΗΕ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στις 21 Σεπτεμβρίου εδω : http://freeforumstocks.blogspot.com/2018/09/blog-post_21.html#more

επισημαίναμε: Από εκεί ξεκίνησε μια τεχνική αντίδραση  προς την Ε1 των 1,64 ευρώ και τον διερχόμενο απ το επίπεδο εκμο 50 ημ ( 1,65 ).

Ανοδική διάσπαση του πεδίου αντίστασης θα στείλει την μετοχή στην άνω πλευρά του καναλιού και ΜΟΝΟ με την ανοδική διαφυγή απ αυτό,  θα αλλάξει η διαγραμματική εξέλιξη της με στόχο πάντα το 1,90-1,91  σημείο κομβικό για την μεσοπρόθεσμη τάση της μετοχής.

Διαφορετικά, η κίνηση θα επαναληφθεί στο αρνητικό σενάριο εντός του καναλιού με αξιόλογο σημειο την Ε1  και στήριξη την Α2."

Η κίνηση αυτή, έγινε ακριβώς κατ αυτόν τον τρόπο, με την μετοχή να προσεγγίζει την κάτω πλευρά του καναλιού Α2 και να πατάει στα προηγούμενα χαμηλά ( 1,52 της 13.9) αντιδρώντας στη συνέχεια με σχηματισμό double bottom .
Eπομένως η κίνηση εκτελείται και αυτή φορά, με στόχο την διάσπαση της Ε1 των 1,64 € και την άνω πλευρά του καναλιού Α1 , έχοντας το ίδιο ακριβώς σενάριο.

Ο στόχος ενδεχόμενης ενεργοποίησης του διπλού πυθμένα είναι το 1,92€ .

31 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Καλά βρε Μιχαλη! Έβλεπες Τελογλου και δεν έβλεπες next top model? Τς τς τς....αυτή η κοινωνία έχει βαλτώσει....

Καλημερες

ΝίκοςΤ είπε...

Αγαπητέ michele βοηθάς πολύ.
Καλημέρα σας νουνεχείς κύριοι επισκέπτες της σελίδας αυτής.

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους!Ευχαριστω Νικο για τα καλά λογια !

Μιχαλιο, εχω και replay μπορω να το δω εντος 48 ωρων χαχα

Μαύρος Κύκνος είπε...

Καλημέρα. Πολύ καλή δουλειά το ντοκιμαντέρ του Τέλλογλου χθες.

Οσο αφορά την κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τίποτα. Συνεχίζουν ακάθεκτοι και είναι προφανές ότι πάμε για Απρίλιο Μάιο σχετικά με τις όποιες πολιτικές εξελίξεις.

michele είπε...

Συνεχιζει να κινειται θετικα ο ΔΤΡ χωρις ιδιαιτερο τζιρο, στοχος το 524 αλλα απαιτειται αυξηση του ογκου για την κίνηση αυτη

hippy είπε...

Καλημέρα

πολύ καλά αποτελέσματα της εξαιρετικής ΜΠΕΛΑ...η εταιρεία διαχρονικά σταθερά μετατρέπει το μεγαλύτερο μέρος της οργανικής κερδοφορίας σε ταμειακές ροές...μοιράζει κι επενδύει (ακριβώς το αντίθετο απ΄την ΦΟΛΙ). Ξέρουμε ποιος δημοσιοκάφρος είναι αυτός ο ψεκασμένος ο (γ)λομπίστας που ρίχνει μελάνι με τις αναιτιολόγητες παπαριές του?

(βέβαια επι της ουσίας χαρη μας κάνει...ψωνίζουμε τα διαμαντια με έκπτωση)

hippy είπε...

Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ δίνει τιμή στόχο τα 20 ευρώ!!! (οκ προφανώς και δεν θα τα πιάσει...απ΄ότι μου είπαν χθες από το τμήμα ανάλυσης της ΕΥΡΟΒΑΝΚ με το που έγραψε μπροστά το 11 πήραν φωτιά τα τηλέφωνα κι ενεργοποιήθηκαν οι αγοραστές απ΄έξω)


Jumbo (Overweight, TP: EUR20.0) Earnings beat on gross margin surprise


* FY net income grows 15% y-o-y to EUR151m (PSe EUR142m) thanks to solid SEE and a 1.9pp gross margin hike in H2…

* … as Jumbo weathers well the erratic freight rates moves and the EUR/USD fluctuations

* Net cash jumps 39% y-o-y to a staggering EUR287m (or EUR2.1/sh) on robust EUR110m FCF generation (6.4% FCFY)Ο

michele είπε...

Ε τωρα κι εσυ, ο (γ)λομπίστας.. χαχα

η ΜΠΕΛΑ οπως τα λες, γενικα πανω απο 12,54 παει καλα το χαρτι

Οσον αφορα τον ΔΤΡ καλη η κινηση στο ωριαιο που παρακολουθω, περασε το 499,9 που κινειται ο εκμο 50 ωρων και θελει κινηση πανω απο το 504 για να πιασουμε το στοχο.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Πάντως Μιχάλη τα ποσοστά μετόχων άνω του 5% στην ΜΠΕΛΑ έχουν όντως ενδιαφέρον. Αλλά γράφει η ετήσια έκθεση άλλα το site του Χρηματιστηρίου. Αν ισχύουν τα της έκθεσης όντως θέλω να δω που είναι το υπόλοιπο 70%. Τώρα να ο ισολογισμός της είναι πέτσινος (εν μέρη) η όχι αυτό είναι κάτι που μόνο μετά από έλεγχο από ειδικούς μπορεί να φανεί. Μέχρι τότε ας λέμε ότι είναι αληθής...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Και μια και μιλάμε γα ποσοστά μετόχων, στην ΦΦ της Fosun είναι 16.37% και όχι 15% που γράφει το site του Χρηματιστηρίου.

As at the date of this announcement, the Group and a fund managed by the Group (the“Fund”) hold a total of 16.37% equity interest in Folli Follie Group (“Folli Follie”, acompany listed on the Athens Stock Exchange with stock code FFGRP).

hippy είπε...

"Ο/Η FIRE and AXE είπε...
Τώρα να ο ισολογισμός της είναι πέτσινος (εν μέρη) η όχι αυτό είναι κάτι που μόνο μετά από έλεγχο από ειδικούς μπορεί να φανεί. Μέχρι τότε ας λέμε ότι είναι αληθής..."


Αχ βρε ΜΟΔΑ...αυτός είναι ο ορισμός της λάσπης στον ανεμιστήρα...όμως σε δικαιολογώ (εν μέρει)...η γιαγιά μου -η γνωστή ντε-έλεγε "όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι

Μακάρι ολα μου τα λεφτά το 2000 να τα είχα γυρίσει σε ΜΠΕΛΑ (άντε και λίγο ΚΑΡΕΛΙΑ)

michele είπε...

To θεμα ειναι οτι αρέσκονται καποιοι κυριως δημοσιογραφοι να δημιουργουν αμφιβολιες και ενδιαφερον για τα κλικς αλλα το θεμα με τη ΦΟΛΙ το εβγαλε ξενος επενδυτης

Αυτοι οι περισσοτεροι ειτε λειτουργουν ως γραφεια τυπου, ειτε τη λενε σε καποιους που δεν τους δινουν διαφημιση, ειτε γλειφουν καποιους που τους δινουν διαφημιση

Απο την αλλη, ο μεγαλυτερος τζιρος της ΜΠΕΛΑ γινεται εδω και δεν ξερω οι ορκωτοι της ειναι μια ..ασημη εταιρεια του εξωτερικού;

Μαύρος Κύκνος είπε...

Μιχάλη η Grant Thorton είναι. Αλλά αυτό μας λέει κάτι???Ας θυμηθούμε οι μεγάλες σε τι σκάνδαλα ήταν χωμένες στο εξωτερικό. Μια έκλεισε κιόλας. Το ότι βρίσκεται μια μεγάλη δεν είναι πανάκεια. Ας μην ξεχνάς επίσης ότι υπάρχουν και κάποιες offshore του Βακάκη μπερδεμένες μέσα στην εταιρία. Μακάρι να είναι όλα τέλεια και ο μάγκας να πούλησε στα 16€ επειδή ήθελε απλά ρευστό...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Η απορία του lobbysta πάντως που βρίσκεται το υπόλοιπο 70% των μετοχών δεν βλέπω να έχει απαντηθεί.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Βρε hippy εσύ μας είχες απειλήσει ότι θα πήγαινες με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία αλλά όλο εδώ βρίσκεσαι. Ξέρω ξέρω. Η αυτοπροβολή είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να ξεπεράσει κάποιος που ο έχει χούι.

michele είπε...

Aρα εχει εναν απο τους Big 4 Μodas . Aπο την αλλη να σου πω οτι η αξιολογική σου κρίση για τον Ηippy δεν με βρισκει συμφωνο

Μαύρος Κύκνος είπε...

Δεν με πειράζει Μιχάλη. Ο καθένας όπως και ο ίδιος ο hippy έχει μια άποψη για τον άλλο. Τον αφήνω λοιπόν από δω και πέρα να μας ξεδιπλώνει ελεύθερα τον οίστρο του χωρίς σχολιασμό από μέρους μου προς αυτόν.

Σχετικά με τους Big 4 σου απάντησα. Big 5 (που έγιναν big 4) είχε και η Enron Big είχε και η Lehman και τόσες άλλες που είχαν τεράστια προβλήματα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Άνοιξα short μεταξύ 12.60€ και 12.65€ στην ΜΠΕΛΑ. Μην είμαστε μόνο λόγια.

michele είπε...

Οπως και να εχει δεν μπορουμε να αμφισβητουμε τα παντα, λογω του θεματος ΦΟΛΙ εγω βλεπω ταμπλο οπως ξερεις και γραμμες καθως και τα χοντρα θεμελιωδη, το ΦΟΛΙ ειχε καποια σκοτεινα σημεια και στα ματια μας παρ οτι δεν ειχαμε τη δυνατοτητα να τα επιβεβαιωσουμε

michele είπε...

Και μιας και το εφερε η κουβεντα,θα βαλουμε αυριο την ΜΠΕΛΑ να τη δουμε και τεχνικα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μην ξεθαρεύετε..οι 550 μοναδες έρχονται.

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Παντως θελω να δω μετα την αρση των εσωτερικων capital controls και μετα κανα-δυο μηνες πως θα πανε οι καταθεσεις

hippy είπε...

Αχ βρε ΜΟΔΑ

από επενδυτικές επιλογές ΦΟΛΙ, ΠΕΙΡ, ΔΕΗ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΑΤΤ τι να πουμε...παρε τη μια και χτύπα την άλλη που λέει κι ο λαός.

-την οικοδομική ανάπτυξη στην Γλυφάδα που σου λέγαμε δεν την έβλεπες...

-μικρή επιστροφή καταθέσεων στις τράπεζες σου λέγαμε και μας τά΄χωνες

-το κουβαδάκι μου σε πείραξε κι όχι ότι ζεις σε δικό σου παράλληλο μαύρο και μαραμένο κόσμο?

Ξύπνα!!!!

Μόνο μη φύγεις....Οι αντιδείκτες αξίζουν όσο και οι δείκτες

hippy είπε...

Ο/Η michele είπε...
Παντως θελω να δω μετα την αρση των εσωτερικων capital controls και μετα κανα-δυο μηνες πως θα πανε οι καταθεσεις


Βρε Μιχάλη μόνοι τους αποφάσισαν οι άσχετοι κυβερνητικοί την αρση των εσωτερικων capital controls? Έχουν γνώση οι δανειστές (και χρήμα) αν χρειαστεί.

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
Και μιας και το εφερε η κουβεντα,θα βαλουμε αυριο την ΜΠΕΛΑ να τη δουμε και τεχνικα

Κανονικά πρέπει βάλεις την μετοχή που είχε σήμερα την μεγαλύτερη άνοδο!!!

αχαχαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θα εχει μεγαλο ενδιαφερον να δουμε τις καταθεσεις μετα τα καπ.κοντ..
Σωστα Μιχαλη.

hippy είπε...

Κι επειδή πιθανα Μιχάλη να απορείς για την κάπως επιθετική συμπεριφορά μου για τον χρήστη πρόσεξε κακία στο σχόλιο του κατά φαντασίαν γνώστη της αγοράς

"Ο/Η FIRE and AXE είπε...

Ε ρε γλέντια που θα έχουμε. Η ΦΦ σας μαρανε ορισμένους :

http://lobbystas.gr/νεα-χαμηλα-ετουσ-για-jumbo-αποστολη-ποσα-εκ/
http://lobbystas.gr/νεα-χαμηλα-ετουσ-για-την-fourlis-μαλλον-θα-φτ/


7 Οκτωβρίου 2018 - 4:56 μ.μ.

michele είπε...

Oχι, οχι ξερω πως δεν ειναι απλα μια πολιτικη απόφαση η μερικη αρση των capital controls Ηippy.
Απλα θελω να δω πριν ερθουν τα Χριστουγεννα οπου υπάρχει παντα μια αυξηση των καταθέσεων, πως θα ..αντιδράσει αν αντιδράσει, ο κόσμος και οι επιχειρήσεις.
Μπορει και να μην φανει καμια ιδιαίτερη διαφορά

michele είπε...

Ανδρεα, την εχω δει την ΜΠΕΛΑ αλλα συχνα δεν βαζω μετοχες με το σκεπτικο "Αυριο θα ανεβει" αλλα κυριως με το σκεπτικο "εχει διαγραμματικο ενδιαφερον" η και καμια φορά "προσοχη μπορει και να πέσει"

michele είπε...

Μα γι αυτο ειπα Hippy μου για ..δημοσιογραφους κλπ, τωρα που ανεβηκαν ..ξεχαστηκε το..χαμηλό
δεν εχει το Φλουδοπουλο με τη ΔΕΗ ;χχαχα