Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 



Σύγκριση Ελλάδας-Πορτογαλίας Σε Μια Σειρά Οικονομικών Δεικτών



                      ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

15 σχόλια:

michele είπε...

Παμε τωρα στην απαντηση στο φιλο Master περι επιλογης Τατσοπουλου.

Προσωπικα δεν προβληματα ιδεολογικής καθαρότητας καθοτι ειμαι κετροδεξιος φιλελευθερος και ταυτοχρονα αναγνωριζω και διαχωριζω καθε εποχη και τις ιδιαιτεροτητες της.

Οπως καθε βουλευτης τοτε που δεν ψηφισε Σταυρο Δημα και συναινεσε στην ελευση της κυβερνησης Συριζα με τα καταστροφικα αποτελεσματα τον λοιδορω και τον κατακρινω το ιδιο κανω και για το Τατσοπουλο.

michele είπε...

Του αναγνωριζω οτι παρατησε τον Συριζα ΠΡΙΝ γινει κυβερνηση, δεν εκμεταλλευτηκςε την ανοδο του στην εξουσια και εφεξης εγινε πολεμιος του με καθαρα φιλοευρωπικα και μεταρρυθμιστικα χαρακτηριστικα οντας-κατα δηλωση του αριστερος η left liberal για να πουμε καλυτερα.

Εμενα δεν με ενοχλεί η παρουσία του και θα κατεβεί και στον τομεα που ψηφίζω αλλα δεν θα τον ψηφίσω.

Ομως θα σου γράψω εδω αυτό που μου είπε μια φίλη η οποια είναι δεξιά και σαφώς πιο δεξιά απο μένα:

" Εγω ξερω ότι ο Συριζα βάζει βόμβες σε δικαστές και εμεις δεν μπορούμε να χωνέψουμε τον Τατσοπουλο. Παίζεται το μέλλον και οι ζωές μας, η δημοκρατία και η χώρα, αλλα μας ενοχλεί ο Τατσοπουλος.
Σε μια βαριά κομμουνισμενη χωρα, που λεει ακροδεξιό τον Κυριάκο, μας ενοχλεί που εντάσσει έναν αριστεριζοντα πολέμιο του Σύριζα , μπας και ψαρώσει καμιά κεντρώα Αντουανετα ( ναι αυτές που με ένα 2% μπορούν να χαρίσουν την αυτοδυναμία της ΝΔ που μας χωρίζει από την καταστροφή.
Ας ανασυνταχτουμε ολοι και ας καταλάβουμε ότι έχουμε πόλεμο."

SCALPER είπε...

https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/1646231/pente-grafhmata-poy-prokaloyn-tromo.html

Θανασης Κ είπε...

Απλα ακομα και το 2018 δεν εχουμε παρει ουτε χαμπαρι οτι εχουμε πολεμο σε πολλα μετωπα...Παιδεια..δημοκρατια..οικονομια...κρατος...παντου..
Αλλα φοβαμαι οτι η χαρα με τον Κυριακο θα κρατησει λιγοτερο απο οτι πρεπει... μετα βιας εχει 30% τωρα που ο αλλος κανει τοσα λαθη...φοβαμαι σου λεω...

michele είπε...

Ας δουμε τι εχει μετα τις εκλογες και θα εχουμε μια -αριθμητικη- αφετηρια του τι μπορει να κανει, αφου οριστικοποιηθει το κοινοβουλιο.
Μετα θα δουμε και τις προθέσεις του

michele είπε...

Ενδιαφερον βιντεακι και ωραια δοσμένο Scalper

master είπε...


Προσωπικά δεν πιστευω οτι έχουμε πόλεμο γιατί δεν βλεπω τις μεγάλες διαφορές πρακτικά - από φιλοσοφικής άποψης ναι υπάρχει διαφορά- πρακτικα όμως όχι. Με εναν αρχηγό δήθεν αριστερό που εκπροσωπεί την αριστερά ας πούμε οι μεν και με έναν αρχηγό όχι καθαρό δεξιό εκπρόσωπο της δεξιάς οι δε, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Να τα λέμε όπως είναι. οι φτωχοί εγιναν φτωχότεροι και οι πλουσιοι πλουσιοτεροι
Δεν θελω όμως άτομα στη Βουλή να μας εκπροσωπούν προερχόμενα από το χώρο του μόντελινγκ, του ποδοσφαίρου, ηθοποιούς, γαμηκ@υλες που έχουν περάσει τη μισή Αθηνα, φωτομοντέλα με γυμνές φωτογραφήσεις κλπ. και που βάζουν υποψηφιότητα για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα.
Δεν γινεται να πληρώνουμε όλους αυτούς επειδή ειναι φίλοι αρχηγών ή μελη κομμάτων ή υπολογίζουν σ΄αυτούς ότι θα τραβήξουν κόσμο. Δεν μπορεί να προτείνονται τέτοιοι τύποι. Θέλουμε σοβαρές προσωπικότητες που να τους εκτιμούν έξω για να βγεί η χώρα απ΄το τέλμα.

master είπε...

Προέρχομαι από μια καθαρά δεξια οικογένεια και έχω ορισμένες αρχές. Η΄εισαι ή δεν εισαι.

master είπε...

Και για να το πούμε ακόμα καθαρότερα κι ας με βρίσει όποιος θέλει. Ή ειναι κάποιος Νεοταξήτης ή δεν ειναι.

michele είπε...

Master διαφορα υπαρχει οχι μονο μεταξυ των δυο μεγαλων κομματων τωρα, αλλα και με ολους τους προηγουμενους.
Γι αυτο το θεμα ειχα προειδοποιησει εδω ΠΡΙΝ καν ερθουν, για τον απλο λογο οτι εχω μελετησει την κομμουνιστικη δομη και τον τροπο σκεψης με τον οποιον μεγαλωσαν αυτοι οι ανθρωποι.
Εγω προσωπικα ( μαλλον ολοι το ξερουν εδω) εχω πολεμο με αυτους για ολα τα θεματα, θες οικονομικα, δικαιοσυνης, παιδειας, ασφαλειας ,επικοινωνιας, συνταγματικης τάξης, εθνικων θεματων. Σε ολα.

Αυτο δεν αθωωνει ουτε μας κανει να ξεχναμε τις παθογενειες ενος συστηματος που εφεραν οι προηγουμενοι τα 40 χρόνια

και τι εκαναν αυτοι που εφερναν το νεο; Εμ κουβαλησαν οτι χειροτερο εμαθαν στις κόβες ( ΚΟΒΑ) του ΚΚΕ του παρελθοντος, εμ μαζεψαν ενα σωρο πολιτικα σκουπίδια απο πασοκ και νδ ,ουτε εναν της προκοπης δεν πηραν μαζι τους, να ξερει μια δουλεια να κανει βρε παιδι μου.

michele είπε...

Και βεβαια ειμαι μακρια απο την ..δεξια που εχεις στο μυαλο σου, γι αυτο το λογο και οι ανεπτυγμενες χώρες δεν εκπροσωπουνται ουτε απο αυτη τη δεξια, ουτε φυσικα και απο τους νεο-κομμουνιστες τυπου Συριζα.

master είπε...

Ενταξει αλλα η Δεξια που ΄΄εχω στο μυαλό μου εγω΄΄, εμπεριεχει και άλλα στοιχεία μέσα. Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Δεν μπορεί να κατεβαίνει και να παρίσταται βουλευτής σε γκει πάρτυ. Εντάξει? δεν μπορεί δια νομου ο άλλος να αποκαλείται με ένα ανδρικο και ένα γυναικείο όνομα. Μεθαυριο αυτός μπορεί να θέλει να αυτοπροσδιορισθει ως αγριογουρουνο.
Και τι θα γίνει δηλαδή εγώ ειμαι υποχρεωμενος να το δεχτώ?
Δεν μπορεί αυτός αυτός που ενδύεται κρατικό μανδύα να εχει.... πάθη.
Ειναι πολλά αυτά που χαρακτηριζουν έναν Δεξιό. Δεν ειναι μόνο ο οικονομικός τομέας, γιατί στο κέρδος στο φινάλε δεν υπάρχει και Πατρίδα......

michele είπε...

Αλλου συμφωνω, αλλου διαφωνω.Οι κοινωνιες οφειλουν να ειναι ανεκτικες σε ολες τις μειοψηφιες. Το προβλημα ειναι οταν πολιτικοι κυριως
ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ τις μειονοτητες αυτες ,ειτε ειναι gay ειτε ειναι μεταναστες.

Αυτος δε που εχει κρατικο μανδυα, επειδη ειναι ανθρωπος εχει ..παθη. Το θεμα ειναι αυτο να μην επηρεαζει τον λογο για τον οποιο εχει ψηφιστει απο τον κοσμο.
Οσοι μπορουν και τα ξεχωριζουν, εμενα δεν με ενοχλουν. Αλλωστε υπαρχουν και κρατικοι που δεν εχουν παθη αλλα ειναι αχρηστοι.Ουτε αυτους θελω.
Τωρα μεσα σε ολους αυτους θα βρεθει και ο Tζεησον Αντιγονη χαχα

michele είπε...

Οσον αφορα την πατριδα, για μενα ο πατριωτισμος ειναι αντιθετος του εθνικισμου. Να μην μιλησω για τους εγχωριους εθνικιστες που και αυτοι απο την αλλη ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ τον πατριωτισμο προς ιδιον οφελος.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Μητσοτακης θα παρει αυτοδυναμια..
Γιατι;
Γιατι θα εχουμε πεντακοματικη βουλη..
Εκτος κι αν πιστευει καποιος πως θ ξαναμπει στην βουλη ο λεβεντης..ο καμμενος..και το θεοδορακης...
Οσο θα πλησιαζουν οι εκλογες οι ταλαντευομενοι..γλυφτες..καιροσκοποι..και διαφοροι που θα βλεπουν οτι η κατασταση θα αλλαξει θα πανε με το πρωτο κομμα..οχι γιατι γουσταρουν Μητσοτακη..αλλα για να σωσουν την θεση τους και να δηλωσουν πιστη στον νεο Βασιλια..
Το ποσοστο αυτο θα ειναι εως και 6 μοναδες.
Ο Μητσοτακης οργωνει αθορυβα πορτα πορτα ολη την Ελλαδα..
Οι εκλογες θα ερθουν συντομα..οταν τα επιδοματα μπουν στους λογαριασμους ..
Με γεματη τσεπη..
Τον Μαιο και τον οκτωμβριο και αυτοι που θα λαβουν τα επιδοματα παλι πανι με πανι θα ειναι...και δεν ειναι ψηφοφοροι του Μητσοτακη..