Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

ΧΑΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 





                                                                            ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

6 σχόλια:

mixalis mixalios είπε...

Σε λίγο θα γυρίσει θετικός ο Τζώνης. Δηλαδή τι πρέπει να γίνει για να κερδίσουν οι σορτακηδες? Να κερδίσει παμψηφεί ο Αλέξης λέω εγώ....

michele είπε...

Ειναι ψηλα εκει, βρισκεται στα ψηλα του Σεπτ-Οκτωβρη του 2018 οποτε εδω υπαρχει θεμα, ισως και σχηματισμος αντιστροφης

michele είπε...

Kαι βεβαια δεν ηταν μαϊμου οι φωτο του Τσιπρα στο κοτερο μιας και το παραδεχτηκε η συζυγος του εφοπλιστη Παναγόπουλου ( η οποια να σημειωσουμε ηταν και αμισθη συμβουλος πρωθυπουργου απο τις αρχες 2018 lol ρε μαλάκες)

Πισινα,χαβιαρι και Βελουχιωτη Αρη ,ετσι γινεται με τα λαϊκά παιδιά και οχι με τις ελίτ και τις οφσορ της Μαρεβας ( lol ρε μαλάκες again)

mixalis mixalios είπε...

Αμισθί η Θάνου, αμισθί η Παναγοπούλου, όλοι για το καλό του τόπου!

Καταναλωτικό ο παππούς

http://www.dealnews.gr/roi/item/257842-A%CF%85%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BC%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1-Fortress-%CE%A3%CF%84%CE%AD%CE%B3%CE%B3%CE%BF%CF%85#.XNCXDY4zaMp

michele είπε...

Αμισθι μια θεση ,δεν ειναι σχεδον ποτε με την εννοια οτι ναι μπορει να μην υπαρχει αντιμισθια για τις υπηρεσίες, αλλα τετοιες θεσεις εχουν μεγαλη ανταλλακτική αξια. Συμβουλος πρωθυπουργου σου λεει ημουνα :))

τωρα ο παππους "πουλαει" σιγα-σιγα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κάποτε ένας επιχειρηματιας με δίψα για ανέλιξη. .και θράσος λόγο νεαρού ηλικίας. .σε ένα ρεστοράν είδε στο διπλανό τραπέζι τον Ωνάση με την παρέα τού να γευματιζει. .χωρίς να χάσει την μεγάλη ευκαιρία ..πάει στο τραπέζι τού και απευθυνόμενος στον Ωνάση τού λέει. .
Θα μπορούσατε φεύγοντας να περάσετε από δίπλα μου και να μου πείτε μία Καλησπέρα?
Έξυπνος και αντιλαμβανωντας τον σκοπό τής χάρη πού τού ζήτησε ο Πατρινός νεαρός τότε. ..ο Ωνάσης τού απάντησε. .πολύ ευχαρίστως. .
Πράγματι. ..αργότερα φεύγοντας περνάει δίπλα τού. .τον χτυπάει στην πλάτη φιλικά. .και τού λέει. .Καλό απόγευμα. .
Λέγεται ότι έκτοτε ο νεαρός Πατρινός έλυσε πολλά προβλήματα και όλα τού πήγαιναν δεξιά που λέμε. .