Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

ΠΕΙΡ

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

ΠΕΙΡ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου η μετοχή με gap up διέσπασε ανοδικά την Χ50 ( 1,89€) με αυξημένο όγκο συναλλαγών και εντυπωσιακή κίνηση στην D ( 2,82€).

Ο τίτλος κατέκτησε την αντίσταση G στα 3,20 ευρώ, την οποία όμως αρνήθηκε να υπερβεί επιβεβαιωμένα.

Η μετοχή βρίσκεται σε φάση διόρθωσης με στόχο την πολύ ισχυρή στήριξη L50 στα 2,54 ευρώ, όπως επισημαίνεται στο γράφημα.

Είναι πιθανή μια τεχνική αντίδραση από αυτή την στήριξη, αλλα όσο δεν υπερβαίνει τα 3,20 θα παραμείνει η αβεβαιότητα σε σχέση με τους επόμενους ανοδικούς στόχους L100 ( 3.56€)  και Χ100 ( 3,94€).

Αρνητική διαγραμματική εξέλιξη, θα υπάρξει με την απώλεια της Β των 2,30 ευρώ που θα αυξήσει τις πιέσεις των πωλητών προς την επόμενη στήριξη Χ50 και το gap του Μαΐου.

14 σχόλια:

Andreas D. είπε...

https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/1690326/ayxhsh-tziroy-20-to-proto-examhno-gia-papoytsanhs.html

michele είπε...

Καλημέρα, καλημερα σε όλους. Ανοιξε το βιβλίο προσφορών για το 7ετές ομόλογο και βλέπουμε..

Γιώργος Τ είπε...

Καλημέρα κ. Μιχάλη και συγχαρητήρια για το περιεχόμενο των αναρτήσεων σας. Σχετικά με τη ΔΕΗ. Έχει χάσει το 2,25 ή απαιτείται 3μερο κλείσιμο.
Τι βλέπετε για τη συνέχεια από πλευράς Τ.Α., αν μπορεί κάποιος βέβαια να κάνει τεχνική ανάλυση σε ένα χαρτί με καθημερινή ειδησεογραφία. Σήμερα από ότι κατάλαβα πέφτει εξαιτίας της γνωμοδότησης του Συνηγόρου του Καταναλωτή για επιστροφή του 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/16-ioylioy-part1-epiloges-kai-scholia-gia-ependytes-toy-ellinikoy-chrimatistirioy/

michele είπε...

Αγαπητέ Γιώργο Τ φαινεται οτι το χάνει και κινειται προς το gap στο 2,04€
Οπως τη βλεπω δυσκολο να επιστρέψει αμεσα πανω απο 2,25 και οντως εχεις δικιο, οτι η καθημερινη-αρνητικη- ειδησεογραφια την πλήττει

Γιώργος Τ είπε...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση κ. Μιχάλη.

Γιατρός είπε...

Ξεφορτώνει το κοπέλι στην εταιρία του (μια και έχει αγορά ιδίων) και στους μικρούς?

https://www.capital.gr/xrim-anakoinoseis/3371987/performance-technologies-polisi-metoxon-apo-k-dionusi-xintzidi

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
michele είπε...

Ενδιαφερουσες απόψεις του προεδρου του Εuroworking Group

Αυτές ειναι ειδησεις για φιλτραρισμα

https://www.capital.gr/oikonomia/3372011/failmprif-ewg-prota-metarruthmiseis-meta-i-suzitisi-allagis-stoxou-sta-pleonasmata?fbclid=IwAR0sU4A9OsEiaGuarj1tjntixJ2as_fHu9kebJUtHg4HBoXqbh-Ix1ghLFs

Andreas D. είπε...

- Yield set at 1.90%
- Books in excess of €12.5bn

michele είπε...

Φαινεται οτι παει καλα η εκδοση του 7ετους με ενα επιτόκιο κατω απο 2%
θυμιζω περσι την ανοιξη ο Τσακαλωτος βγηκε με 3,3375% ( και πανηγυριζε)

michele είπε...

2,239% η απόδοση του 10 ετους -3,24%

Andreas D. είπε...

απο μ/μ:

ΚΕΚΡΟΠΑΣ: Η απόφαση αποχαρακτηρίζει από ΔΑΣΙΚΗ(!!) την έκταση που κερδίζει η εταιρεία, συν τοις άλλοις.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

MENOY

Ελλάδα#TAGS:

Ελληνικό Συμβούλιο της ΕπικρατείαςLamda Development

Συμβούλιο της Επικρατείας: «Πράσινο φως» για την επένδυση στο Ελληνικό


Ανοίγει ο δρόμος για τα έργα στην ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού, ύψους έξι δισ. ευρώ, που θα υλοποιηθούν από επενδυτικό σχήμα υπό την εταιρεία Lamda Development - Στο πλαίσιο του Συντάγματος οι ουρανοξύστες - Το σκεπτικό της απόφασης του ΣτΕ

Το «πράσινο φως» άναψε την Τρίτη η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επένδυση στο Ελληνικό Αττικής και ειδικότερα για τα έργα που πρόκειται να κατασκευαστούν, στο λεγόμενο μητροπολιτικό πάρκο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά.

Τα έργα στην ευρύτερη περιοχή του Ελληνικού, ύψους έξι δισ. ευρώ θα υλοποιηθούν από επενδυτικό σχήμα υπό την εταιρεία Lamda Development, συμφερόντων του Ομίλου Λάτση.

Η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου με δύο αποφάσεις της (1305και 1306/2019) απέρριψε τις αιτήσεις ακύρωσης που είχαν συζητηθεί την 7η Δεκεμβρίου 2018.

Με τις αιτήσεις οι 550 περίπου κάτοικοι της περιοχής του Ελληνικού (Κάτω και Άνω Ελληνικό, Άγιος Κοσμάς, Αργυρούπολης και όμοροι Δήμοι), όπως και νομικά πρόσωπα (Πανελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων, Οικολογική Συνεργασία, Πανελλήνια Ένωση Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων, Παγκόσμιο Ταμείο για τη Φύση WWF Ελλάς, Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης) κ.λπ. ζητούσαν να ακυρωθεί το από 28.2.2018 Προεδρικό διάταγμα για την “Έγκριση του σχεδίου ολοκληρωμένης ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, συνολικής εκτάσεως 6.008.076 τ.μ.


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ......