Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

FTSE

X.A.A. LIVE 




                                                                          σχόλια για τη συνεδρίαση online

FTSE: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Στη μακροπρόθεσμη ματιά στο μηνιαίο γράφημα του μεγαλύτερου δείκτη, παρατηρούμε τη δημιουργία ενός ανοδικού τριγώνου [ Ε50-Κ50] των τελευταίων 3,5 ετών.

Οπως επισημαίνεται στο γράφημα, η Ε50 στις 2242 μον είναι πολύ σημαντική , καθώς το διάστημα Ιουλίου 2017- Μαΐου 2018  προσέγγισε αρκετές φορές ΧΩΡΙΣ να καταφέρει να την διασπάσει.


Μετα το ραλλυ από τα τέλη Ιανουαρίου και τα εκλογικά αποτελέσματα, ο δείκτης κινείται μεταξύ της Ε10 και της Ε50  και προετοιμάζει το έδαφος για την τελική διαφυγή.

Οταν συμβεί αυτό, θα έχουμε αύξηση του όγκου συναλλαγών, δυναική κίνηση  και επόμενο στόχο την Ε100  πέριξ των 2800 μον με τις ενδιάμεσες αντιστάσεις που θα εξετάζουμε στην πορεία.


Διαφορετικά η αγορά, θα κινείται μεταξύ των 2085-2240 μον και ΜΟΝΟ κάτω από την E50 θα επανέλθει η ταλαιπωρία για τους long αφου θα τεστάρει εκ  νέου το κανάλι των κινητών 2ο μηνών ( high -low price) πάνω από το οποίο κινείται για 5ο συνεχόμενο μήνα.

14 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Bonjour παίκτε μου. Κυριακή, κάτι έγραψα για την Αντωνιάδου και μου την πέσατε πως παραθέτω ακρότητες αριστεριστών. Κάποιος μάλιστα, μου είπε για μια λίστα Forbes.

Guess what! Γεμίσαμε εγκάθετους αριστερούς.

https://www.telegraph.co.uk/news/2019/09/18/woman-inspired-first-greek-barbie-accused-falsely-claiming-worked/

μπαρμπαλιας είπε...

Αταραξι μου ,περαν ολων ...εμενα δε θα με χαλαγε να μου κανει ενα βιοτσεκαρισματακι.

ArTaXiA είπε...

Αναμφίβολα μπάρμπα μου και προσυπογράφω. Χθες, μάλιστα, εδώ στην πόλη μας εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών είχε ανοικτό casting. Θα μπορούσε να διαπρέψει και ουδείς θα είχε να της προσάψει και το παραμικρό. Δυστυχώς για εκείνη, διάλεξε τον δύσκολο το δρόμο.

michele είπε...

Καλημερα ,καλημέρα σε όλους! Εγω στην επεσα γιατι ο αχαμνοξυστης συριζαιος καθηγητης τα εβαλε με τη Κεραμεως που κληθηκε να της δωσει το βραβειο που βεβαια δινοταν απο εταιρεια
λες και πρεπει να εχει ψαξει ο καθενας ενεδελεχως το γκομενακι ποσες δημοσιευσεις εχει κανει
η οποια παντως αδικει και τον εαυτο της ,μαλλον δεν χρειαζοταν και τα "φουσκωματα" στο bio της

μπαρμπαλιας είπε...

για να κανει καποιος καστίγκ πρεπει να εχει προσοντα...
ασ πουμε Γκουσγκουνις

ΝίκοςΤ είπε...

Το τερματίσατε στην χυδαιότητα.Όσα δεν φτάνει η αλεπού κ.λ.π
Καλήμέρα σας και αντίο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι σωστα...σβηνουν ολα..

michele είπε...

Tι εγινε ρε παιδες κατι εχασα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όλα οκ Μιχάλη ..λέμε και καμία πού και πού. .χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

καγω δεν καταλαβα τι εγινε..

mixalis mixalios είπε...

Θα μου έκανε εντύπωση να μην έχει συνεννοηθεί ο βασικός μέτοχος μιας εταιρείας με τον ορκωτό ελεγκτή για το τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει τα νούμερα της εταιρείας του. Αρα καλώς έκανε ο υπουργός....κατά τη γνώμη μου

mixalis mixalios είπε...

Και τη διοίκηση ποιος την τοποθετεί? Δηλαδή θα μπορούσε να το ξέρει ο Στάσης αλλά όχι ο Χατζηδάκης? Είναι κρατική εταιρεία, μην το ξεχνάμε

Lorac είπε...

You can't teach an old dog new tricks!!

michele είπε...

Σωστο!

Ο τζιρος μετακινειται στις τραπεζες ) κλεισιμο +1,4% 813,18 μον
τελικο κλεισιμο θετικο και στον ΓΔ +0,15% 873,93 μον

ΕΥΡΩΒ στα 0,85€ μια ανασα απο το gap της

Αυριο triple witch day στα παραγωγα