Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

     ΣΆΒΒΑΤΟ..

με LIBERAL MARKETS 


ME ENA EKTENEΣ ΑΡΘΡΟ -ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ 

ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ- ΞΕΚΙΝΑΕΙ...

η ύλη της Liberal Markets, που κυκλοφορεί αύριο μαζί με τον Φιλελεύθερο.

Το άρθρο είναι του Μάνου Χατζηδάκη, με τίτλο «Τράπεζες: Σημάδια αντοχής αλλά και ανησυχία για τα moratoria». 

Ακολουθούν:

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης με το εβδομαδιαίο τεχνικό γράφημα της ΕΥΔΑΠ, τις αναλύσεις της Jumbo που κοντράρει την πανδημία, της Ελλάκτωρ και της Alpha Bank.

Η Μαίρη Βενέτη παρουσιάζει το Ιαπωνικό μοντέλο Sogo Shosha που έκλεψε την καρδιά του Γουόραν Μπάφετ, τη Mitsubishi, τη Sumitomo, τη Marubeni, την Itochu και την Mitsui.

Ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, παρουσιάζει τον παγκόσμιο πανεπιστημιακό χάρτη που ξανασχεδιάζεται μετά από την πανδημία.

Ο Ηλίας Ζαχαράκης, εξηγεί γιατί το χρηματιστήριο της Αθήνας είναι έτοιμο να κινηθεί «τασικά» και αναλύει διαγραμματικά τον Γενικό Δείκτη, τον FTSE-25, τον Τραπεζικό Δείκτη, τη ΔΕΗ, τον ΟΠΑΠ, την ΙΝΤΕL, τον DAX και τον Dow Jones.

O Σπύρος Αλεξόπουλος, μας εισάγει στο χώρο των Fintechs και των Insurtechs και στους νέους ορίζοντες που ανοίγονται για την ασφαλιστική και τραπεζική αγορά. Μας εξηγεί ταυτόχρονα, το πως η Κίνα οδήγησε τις εξελίξεις στον χώρο του αλουμινίου.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε το mining. Τώρα, ο Νίκος Κωστόπουλος, αναλύει την έννοια του farming στον εξωτικό κόσμο των κρυπτονομισμάτων.

Τέλος ο Κωνσταντίνος Χαροκόπος, αναλύει την περίπτωση της “βιομηχανίας start-ups” Rocket Internet, που απέσυρε τις μετοχές της από το χρηματιστήριο XETRA της Γερμανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: