Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

 X.A.





                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

ΓΕΚΤΕΡΝΑ: ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ  ΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ...
Η σημαντικότερη επιχειρηματική είδηση των ημερών  είναι  η συμφωνία για την απόκτηση του 100% των μετοχών του ομίλου ΗΡΩΝ (ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. & ΗΡΩΝ ΙΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ε.) στην οποία κατέληξε ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τους ομίλους ENGIE και Qatar Petroleum. Έτσι η ΓΕΚΤΕΡΝΑ δρομολογεί  την απογείωσή της ως ο μεγαλύτερος ιδιωτικός όμιλος της χώρας στον τομέα της ενέργειας, διευρύνοντας τη θέση της και βελτιώνοντας τα μεγέθη της.

36 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Λίγη οικονομική θεωρία (με ολίγα μαθηματικά) όσον αφορά στο αφήγημα του πρωθυπουργού, σχετικώς με τους εμβολιασμένους:
Είπε προχθές ο πρωθυπουργός: "Η χώρα δεν θα ξανακλείσει για να προστατευτούν λίγοι ανεμβολίαστοι". Ας δούμε καταρχάς, πόσοι είναι αυτοί "οι λίγοι ανεμβολίαστοι". Με στοιχεία 30/6, όπως ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό κ. Σκέρτσο, πλήρως εμβολιασμένοι στη χώρα, δηλαδή εκείνοι που μπορούν να φέρουν "πιστοποιητικό εμβολιασμού" στις 15/7 είναι 3,700,000 άτομα. Στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας, αυτό αποτελεί το 34,51%. Επαγωγικά, το υπόλοιπο 65,49%, από τις 15/7, θα θεωρείται πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όπου δεν θα τους επιτρέπεται η πρόσβαση σε πλείστες κοινωνικές δραστηριότητες.
Εάν δε, θεωρήσουμε πως αυτές οι κοινωνικές δραστηριότητες, διασκέδαση, εστίαση, αφορούν την ηλικιακή ομάδα 18-44, το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων, πέφτει ακόμη περισσότερο, αφήνοντας εκτός δραστηριοτήτων πάνω από το 70% του πληθυσμού με βάση αυτά τα δεδομένα.
Σύμφωνα λοιπόν με το αφήγημα του πρωθυπουργού, οι υπόλοιποι εμβολιασμένοι, είναι αρκετοί, ώστε οι πολύπαθοι κλάδοι του τουρισμού, διασκέδασης, εστίασης και πολιτισμού που έχουν απωλέσει πάνω από το 25% της δυναμικότητας τους, να ανακάμψουν ασφαλώς.
Ας το απλοποιήσω: Έστω πως έχω καφέ-εστιατόριο με 50 τραπέζια, τα 20 έξω, τα 30 σε εσωτερικό χώρο. Με 50% πληρότητα (μέτρα Μητσοτάκη), μου επιτρέπονται 10 τραπέζια. Στον εσωτερικό χώρο, θα έχω 25 τραπέζια, μόνο για πλήρως εμβολιασμένους και λοιπούς εξαιρουμένους. Η πελατεία μου είναι νέοι άνθρωποι γιατί έχω χιπστερομάγαζο. Οπότε, εάν μέσα στη μέρα είχα 1000 πελάτες, τώρα οι 600 από αυτούς μπορούν να καθήσουν μόνον έξω επειδή δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δεν έχουν περάσει κορωνοϊό το τελευταίο εξάμηνο (μπορεί να είχαν περάσει πέρισυ, αλλά δεν πιάνει, πρέπει ντε και καλά να εμβολιαστούν), και δεν πήγαν να χάσουν μία ώρα από τη ζωή τους για να κάνουν Rapid Test. Έξω, δεν μπορώ να στριμώξω 600 άτομα σε 10 τραπέζια, θα καθήσουν τελικώς οι 200 και άλλοι 200 μέσα. Χάνω λοιπόν το 60% του τζίρου μου με τα μέτρα Μητσοτάκη. Θα απολύσω δύο άτομα, επειδή δεν χρειάζονται και θα τα στείλω ταμείο, να εισπράττουν επιδόματα. Θα καθυστερήσω στις φορολογικές μου υποχρεώσεις, αυξάνοντας την πίεση στο κοινωνικό κράτος.
Οικονομικό αποτέλεσμα μέτρων Μητσοτάκη:
Μείωση τζίρου 60%, μείωση φορολογικών εσόδων 40%, αύξηση ανεργίας 20%. Αλλά, η οικονομία δεν θα κλείσει.
Αμ, την έκλεισες ήδη Μωυσή μου! Πάνω στον πανικό σου, να πείσεις τον ελληνικό λαό να απεμπολήσει ακόμη ένα δημοκρατικό του δικαίωμα, δημιουργείς μεγαλύτερο κακό από εκείνο που θεωρητικά θέλεις να αποτρέψεις. Και δεν συζητώ καν, τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών, όπου ήδη υπάρχει έλλειμα εργατικού δυναμικού.
Διότι, είναι τέτοια η τσαπατσουλιά των μέτρων που δεν έχει προβλεφθεί
1) Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα από ποιούς θα αντικατασταθούν, εφόσον δεν υπάρχουν άλλοι υγειονομικοί να εργαστούν με τους ίδιους μισθούς;
2) Πόσο θα διαρκέσει αυτή η διαθεσιμότητα και τελικώς εάν απολυθούν, ποιος θα καταβάλλει τις αποζημιώσεις απόλυσης;
3) Ποιος θα καταβάλλει τα επιδόματα ανεργίας;
4) Τι αποζημιώσεις θα κληθεί το ελληνικό δημόσιο να καταβάλλει, εάν τυχόν οι διατάξεις κριθούν αντισυνταγματικές;
Ως επίλογο, θα σημειώσω πως ενώ τα τέσσερα και πλέον εκατομμύρια ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας (του αρέσει του πρωθυπουργού αυτή η λέξη, την λέει από δέκα φορές σε κάθε διάγγελμα), είναι "μια μειοψηφία", το κόμμα του στις τελευταίες εκλογές έλαβε 2,251,618 ψήφους. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμποδίζει να μιλά εκ μέρους ολόκληρου του ελληνικού λαού. Εκείνου που αποτελείται από "πλειοψηφίες" και "μειοψηφίες".

Χρήστος είπε...

Καλημέρα, καλή συνεδρίαση.

hippy είπε...

Καλημέρα φίλε Χρήστο, καλημέρα μαχόμενοι συνάδελφοι

κρατάμε ρευστότητα καθώς εδώ ίσως (?) υπάρξει μικρή ευκαιρία. Να δούμε βέβαια πρώτα το ενημερωτικό

Ellaktor // HCMC approved the Prospectus of the upcoming share capital increase; as a reminder, Ellaktor seeks to raise €120.5mn via a rights issue at €0.90 per share (ratio of 1.25 new for 2 old shares; total of 133.9mn new shares to be issued).

hippy είπε...

Σήμερα ολοκληρώνεται και η νέα ομολογιακή έκδοση της ΔΕΗ με μικρό όμως για τους μικρομέτοχους ενδιαφέρον καθώς απαιτούνται τουλάχιστον 100.000 ευρώ για την αγορά του. Για τους έχοντες ωστόσο το θεωρώ ευκαιρία τόσο για το επιτόκιο (πιθανολογώ θα "κλειδώσει" περί το 3,25-3,40) όσο και για την ποιότητα του εκδότη.

Public Power EU500m WNG 7NC3 SLB 3.5%-3.75%

By Maciej Onoszko and Bloomberg Automation
(Bloomberg)

Deal upsized from EU350m. Books close 11:30am London.
EU500m WNG 7NC3 SLB Fixed 3.5%-3.75%
IPT 3.75% area
Issuer: Public Power Corp SA (PPCGA)
Issuer Ratings: B+/BB- (S&P/Fitch)
Ratings: B+/BB- (S&P/Fitch)
Format: Reg S, senior unsecured, sustainability-linked bond
Standard Call: YR3 at par +50%; YR4 at par +25%; YR5 at par
UOP: To repay existing indebtedness and to pay related transaction fees and expenses. Upsize to repay existing debt
Denoms: 100k x 1k
Listing: Dublin
Law: New York
Bookrunners: GS (GC), HSBC (GC/B&D), Citi (GC), ALPHA, AMBCAP, AxiaVe, CS, EUROBK, JPM, NBG, PIRAEU
Sustainability-linked KPI Targets: Reduction in PPC's Scope 1 CO2 emissions by 57% by Dec-2023, from 2019 base year
Sustainability-linked Coupon Step-Up: +50bps

cornelsen είπε...

Πρωτιές η ΓΕΚΤΕΡΝΑ αλλά χρηματιστηριακά δεν πάει καλά εδώ και 4 μήνες...
https://tvc-invdn-com.investing.com/data/tvc_839a6afab665974b2ead6875e7f7aaac.png

μπαρμπαλιας είπε...

ΓΕΚ...γνωστος ψυχοβγαλτης.τα ιδια εκανε γυρω στο 6 ,για να πιασει 10.υπομονη και επιμονη.

οσο για τα μερισματα ...ταεγραψα.σημερα απολαμβανουμε το απληρωτο του ΟΠΑΠι ΟΥΣΤ ΡΕ

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :) Ευλογα τα ερωτηματα Αrt, απαντήσεις υπαρχουν, οπως υπηρχαν στο "που θα βρουμε τα τεστ, που θα βρουμε μάσκες κλπ" της πρώτης περιόδου. Σχεδον "αναγκαστικα" θα εμβολιάζονται ολο και περισσοτεροι για να μπορουν να δουλεψουν, να διασκεδάσουν κλπ
αλλιως ποτάρες στο μπαλκονι που λες κι εσυ

michele είπε...

Γιαννη οπως τα λες ειναι, αλλα σχετική σημασια εχει. Οι μετοχες κανουν ενα κυκλο δυναμικό, μετα καθονται για οσο θελουν τα ισχυρα χερια και μετα ( και χωρις ειδησεις) ξεκινανε τον επόμενο

michele είπε...

Τωρα οσον αφορα τα νουμερα 2 εκ ειναι οι μεχρι 18 ετων και 500χιλ οι ανθρωποι που εφυγαν και εξωτερικο και κανουν εκει.
Με τα ραντεβου καθως ηδη εχουν κανει πρωτη δοση 5.300.000 ανθρωποι, θα φτασεις στα 6 εκ, δηλ στο 70% των εμβολιασμενων
αρα ανεμβολίαστοι θα ειναι το 30% και σαφως ειναι η μειοψηφια

michele είπε...

Περα απο τις συζητησεις πάντως, συμφωνα με τα χθεσινα στοιχεία απο τη "Σωτηρια" που ειναι νοσοκομειο αναφορας υπαρχουν 40 ανθρωποι στη ΜΕΘ
που ΟΛΟΙ δεν εχουν κανει εμβόλιο. 27 εως 60 χρονών.

hippy είπε...

Πάνω από 2 δις οι προσφορές για το ομόλογο της ΔΕΗ. Θα μου πεις η εταιρεία είναι και turn around story όπως είπε κι ο πρωθυπουργός οταν επισκέφθηκε τα γραφεία της. Με δεδομένο ότι (κατά τη γνώμη μου) ο Κ. Μητσοτάκης έχει και την 2η τετραετία στο τσεπάκι θεωρώ πως το ομόλογο είναι μηδενικού ρίσκου. Λογικά το επιτόκιο θα κατηφορίσει προς το 3,25%.

michele είπε...

Τελικα καθησε στο 3,375% το επιτοκιο, πολυ κοντα στην πρώτη προβλεψή σου Ηλια
συμφωνω πως το ομολογο ειναι χαμηλού ρίσκου και οτι τετοια αποδοση δεν την βρίσκεις σε συνδυασμο με το ρίσκο

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα,σε ολους μας.
Υγεια να εχουμε και ολα τα αλλα,πιστευω θα πανε καλα και καλυτερα.
Μιχαλη,τα θερμα μου συγχαρητηρια,για το σημερινο σου αρθρο.Νομιζω ομως οτι,καποια στιγμη,θα πρεπει να δωσουμε και καποια ιδιαιτερη προσοχη, στις τραπεζομετοχες.Κατ'εμε...πλησιασε ..η ωρα τους.
Ηλια
Σκετη εγκυκλοπαιδεια βρε παιδι μου(το παιδι μου, τροπος του λεγειν χαχαχααχα)
Διαβαζω τις αναλυσεις σου για τα ομολογιακα και εχω πληρη ενημερωση.
Μπαρμπα
Ολα καλα????????Θελω να σε διαβαζω και να κελαιδας.
Πετρο
Λιρα εκατο,ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ.Το μπλογκ σου οφειλει.
Χρηστο.
https://www.youtube.com/watch?v=Yv3YFN6jIaM
ANDREA D.
Λειπεις πολυ που δεν σε διαβαζουμε.Αν μπορεις ανακαλεσε την αποφαση σου.
Kostas, stretboy,George Papadopoulos,VAGGELIS MP και υπολοιποι...ομορφαινεται το μπλογκ.
ΥΓΕΙΑ να εχουμε ολοι μας.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!

hippy είπε...

Premia Properties (με αφορμή το άρθρο της κ. Αντιόπης Σχοινά)



https://www.liberal.gr/LiberalMarkets


Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (από 14.07.2021 έως 23.07.2021) μοιάζει λίγο "ραντεβού στα τυφλά" με κυριότερους προβληματισμούς από πλευράς μου την ασήμαντη εμπορευσιμότητα και το ότι ο βασικός μέτοχος έκανε πέρσι μια ΑΜΚ με €1,10. Μου αρέσει ο κλάδος των ακινήτων και η Premia στοχεύει να γίνει ΑΕΕΑΠ μεχρι τέλους του χρόνου για μειωμένη φορολογική μεταχείριση. 'Έχει καλούς ενοικιαστές στα ακίνητα, έχει μια μικρή απόσταση ασφαλείας καθώς η ΑΜΚ γίνεται στο €1,44 ενώ η τιμή στο ταμπλό €1,60. Σκέφτομαι πως εάν ήμουν Σκλαβενίτης, MediaMarkt ή κάτι άλλο, θα με συνέφερε να πληρώνω ενοίκιο 8% το οποίο μειώνει τα κέρδη μου αντί να πληρώνω 22% φόρο επί αυτών. Δεν ξέρω εάν είναι ευκαιρία ωστόσο μια μικρή τοποθέτηση 2-3% του χαρτοφυλακίου των παιδιών μάλλον θα την κάνω. Η ΑΜΚ είναι σαν τις πρόσφατες τραπεζικές, δεν υπάρχουν-δεν απαιτείται αγορά δικαιωμάτων.


http://www.premia.gr/wp-content/uploads/2021/07/Premia_Anakoinosi_Diathesis_Enimerotikou_Deltiou_09072021.pdf

http://www.premia.gr/wp-content/uploads/2021/07/ENHMEROTIKO_DELTIO_09_07_2021.pdf

michele είπε...

Kαλως τον ΤΣΑΜΠ φανταζομαι να εισαι σε διακοπές, τις ευχες μου και τη...ζήλεια μου σου στέλνω χαχα

Για τις τραπεζες εγραψα κατι στο χτεσινο αρθρο, εχουν δρόμο να λυσουν τα προβληματα τους αλλα και εχουν διανύσει δρόμο απο τα χαμηλα

Συνεχίζει η αποδοση 10 ετους προς τα κατω 0,693% τωρα -καλο σημάδι-

και βεβαια κλεισιμο σε μηνα ο "θειος" πανω απο 1,73 ανοιγει δρομο για 2,05 ολεεε

kostas είπε...

μπορουμε να γραφτουμε για αδιαθετα πρεμια?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Mπαρμπα
σκανδαλιζεις και γεμιζουν σαλια,τα πληκτρολογια.Σκεψου τωρα τα σαλια του Μιχαλη ,του Ηλια και ολων που δεν βρισκονται σε παραλιες και δη στο Μονολιθι.Και με το ...δικιο τους.χαχα.
Μιχαλη
Πιστευω οτι μεσομακροποθεσμα,οπως εγραψα απο τωρα,αποκτουν τεραστιο ενδιαφερον.Ιδιαιτερα η ΑΛΦΑ.
Μ'αρεσει που ζηλευεεις γιατι δειχνεις οτι εκτιμας το ωραιο.Η φωτο του μπαρμπα...σε αποζημειωνει???Θα συνεχισει φανταζομαι να μας ποσταρε κι αλλες.ι

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Σας αφηνω.
Καποια αλλη μερα,θα τα ξαναπουμε.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.!!!!!

hippy είπε...

Ο/Η kostas είπε...
μπορουμε να γραφτουμε για αδιαθετα πρεμια?


Σαφώς ΝΑΙ. ..η ΑΜΚ δεν γίνεται υπερ των παλιών μετόχων αλλά υπέρ όλων.

mixalis mixalios είπε...

Τιμωρε ήταν πολλοί? Είχε μεγάαααλη επιτυχία?

Αντε να φύγει ο Κούλης να έρθει ο Κρητίκαρος, το παλληκάρι....Τι και ο Κούλης Κρητικός είναι? Μπλέξαμε...

mixalis mixalios είπε...

Τώρα που το σκέφτομαι αυτές οι συγκεντρώσεις είναι καλές....θα κολλήσουν κάποιοι από δαύτους για να φτάσουμε πιο γρήγορα στην ανοσία...

mixalis mixalios είπε...

Πάντως είχε περισσότερο κόσμο από τις συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ

mixalis mixalios είπε...

Δεν θέλω Δομνα, θέλω την κυρία με τα γεμιστά... Πεινάω συνέχεια! Είμαι σε διατροφή τρομάρα μου...

AnaStaSiA είπε...

Κύριε/α Τιμωρός
Βλέπουμε ότι χρησιμοποιείτε το ίδιο IP με τον ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ που μας έχει κάνει καταγγελία για αυτό το blog.
Σύντομα θα σας επισκεφθούμε.

Χρήστος είπε...

Καλημέρα, καλή συνεδρίαση.
ΤΣΑΜΠΗ, καλημέρα, βλέπω παρακολουθείς στενά όσα γράφονται εδώ:), και ας μην γράφεις!
Εμ, τα φιλαράκια σου, βλέπεις.........αυτούς που κατά κόρον έχεις γράψει ότι ναι μεν σε κουράζουν, αλλά τους αγαπάς!!!
Προσπαθείς (ελπίζω, τουλάχιστον), προφανώς, να είσαι ευγενικός.
Εγώ αγαπάω μέχρι να ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΩ ότι δεν με αγαπάνε, δεν θέλω να εκτιμήσω λάθος τις συμπεριφορές τους,...... μετά, όμως, γίνομαι καταστροφικός:).
Η δουλειά μου βλέπεις!!!!
Την καλημέρα μου

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Οπλαρχηγός δεν γράφει πλέον εδώ κατόπιν αποφάσεως του Michele.

George Papadopoulos είπε...

Το χρονοδιάγραμμα της αύξησης κεφαλαίου Ελλάκτωρ

Με βάση το ενημερωτικό δελτίο, η τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών με δικαίωμα προτίμησης στην αύξηση είναι η 15 Ιουλίου 2021.
Στις 16 Ιουλίου θα αποκοπεί το δικαίωμα και θα προσαρμοστεί η τιμή από 1,49 ευρώ με βάση τις τρέχουσες τιμές περίπου στα 1,22 ευρώ.
Στις 21 Ιουλίου καθορίστηκε η έναρξη της περιόδου άσκησης και διαπραγμάτευσης των δικαιωμάτων προτίμησης
Στις 29 Ιουλίου λήγει η διαπραγμάτευση των δικαιωμάτων προτίμησης
Στις 3 Αυγούστου λήγει η περίοδος δικαιωμάτων προτίμησης και δικαιωμάτων προεγγραφής.
Στις 13 Αυγούστου 2021 θα ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο χρηματιστήριο.

Η αύξηση κεφαλαίου των 120,5 εκατ θα πραγματοποιηθεί με αναλογία 1,25 νέες μετοχές προς κάθε 2 παλαιές και με τιμή διάθεσης τα 0,90 ευρώ.

https://www.bankingnews.gr/epixeiriseis/articles/574122/metaksy-21-7-me-3-8-i-ayksisi-kefalaiou-tou-ellaktor-120-5-ekat-kai-to-paradokso-senario-diasporas-ton-metoxon

μπαρμπαλιας είπε...

ωραια διορθωση-γλυκα ο ΜΠΥΤΙΛΟΣ
απο 16 στα 14,27 σημερα .
αλλα ξεχασα εδωσε και μερισμα και το πηρε πισω 6 φορες

μπαρμπαλιας είπε...

και δεν εχουν διορθωσει οι κοκκινοκωλοι...

μπαρμπαλιας είπε...

...βεβαια δεν ξεχασα και το χαλι του ΟΠΑΠ της ΕΤΕ κλπ κλπ.
καργα χειραγωγηση με ολα τα θετικα νεα να καιγοντε.
ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ λπν

VAGGELIS MP είπε...

Χαίρετε κ μπαρπαλια με τον θείο άντεξες ή συνεχίζω μόνος

μπαρμπαλιας είπε...

φιλτατε,κραταω τις θεσεις μου και το μονο που φοβαμαι ειναι οι κοκκινοκωλοι

ArTaXiA είπε...

Σήμερα θα έρθω στην άβολη θέση να υπερασπιστώ την υπουργάρα της καρδιάς μας, τον Άδωνη. Και θα το κάνω, μόνο και μόνο, επειδή θέλω την άποψη των λελέδων εδώ, επειδή εγώ -όπως ψυθιρίζεται- είμαι μυρωδιάς της πολιτικής. Ευτυχώς, που δεν είμαι μυρωδιάς των αγορών, να γράφω για μονόδρομους προς τις 950 μονάδες και ΑΛΦΑ στο 1.20. Τέλος πάντων.

Έχω παρατηρήσει πως πασχίζει η υπουργάρα να ενημερώσει για το έργο που γίνεται στο ΥΠΑΝ, τις προάλλες κάτι ψέλλισε για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τον διέκοψαν, σήμερα πάλι, κάτι πήγε να πει για το μεγαλύτερη υλοποίηση ξένων επενδύσεων των τελευταίων ετών το 2020, τον έκοψαν ξανά, ρωτώντας τον "υπουργέ μου θα ξανακλείσουμε;"

Επειδή ο ΣΚΑΪ είναι γνωστή σφουγγαρίστρα Κούλη, με ξενίζει το γεγονός πως δεν τον αφήνουν να πει για την ομολογουμένως, σπουδαία δουλειά που γίνεται στο υπουργείο του. Αντί αυτού, τον βάζουν πάντοτε στον άχαρο ρόλο να μιλάει για αντιcovid μέτρα, αποστάσεις ασφαλείας, κλείσιμο επιχειρήσεων.

Και αναρωτιέμαι, εγώ ο μυρωδιάς. Τελικώς, τον Άδωνη τον χρησιμοποιεί το κόμμα για να τον καίει σε κάτι τέτοια αντιλαϊκά, μην τυχόν και καεί ο πολυχρονεμένος μας; Ο ίδιος ο Άδωνης, δεν την έχει καταλάβει τη δουλειά που πάει; Είναι τέτοιο το χούι του να βγαίνει στα κανάλια, που το παραβλέπει;

Τι πιστεύετε εσείς; Γιατί να θάβεται το έργο Άδωνη, πίσω από δηλώσεις εντελώς άσχετες με τον θεσμικό του ρόλο;

μπαρμπαλιας είπε...

ασε μας χρυσουλι μου μεσημεριατικα το χαβα σου...

εδω εχουμε τρομοκρατια στον ΟΠΑΠ..

ArTaXiA είπε...

Σιγά το περιστατικό!

streetboy είπε...


Blogger Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Ο Οπλαρχηγός δεν γράφει πλέον εδώ κατόπιν αποφάσεως του Michele

Ναι κλαψουρισε κιολας ότι σε αδικούμε... Έχεις αλλάξει εδώ μέσα 10 nickname(η αλήθεια είναι δεν ξέρω για ποιον λόγο) και τρολλαρεις τον ένα και τον αλλο για να τα κάνεις μπάχαλο... Ρε σοβαρευτείτε... εσύ και ΟΠΟΊΟΙ άλλοι το κάνουν, εδώ δεν ειναι παιδική χαρά να κάνετε τραμπολινο