Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

 X.A.






                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

AΣΚΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΣΟΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ
ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ...
Πριν καν μπορέσει να υιοθετηθεί ο όρος «λήξη συναγερμού» όσον αφορά την πανδημική κρίση, η αγορά θα έχει αναταράξεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο μεσομακροπρόθεσμος στόχος που θα βασίζεται σε πραγματικά οικονομικά δεδομένα,την ανάπτυξη, τα τουριστικά στοιχεία σε σχέση με την περσινή χρονιά , τα εταιρικά κέρδη, έχει απομακρυνθεί.Απότομες πτώσεις, θα λειτουργούν ως «ασκήσεις πανικού» καθώς οι πιο έμπειροι επενδυτές περιμένουν χαμηλότερες τιμές προκειμένου να επανατοποθετηθούν.

81 σχόλια:

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους :)

George Papadopoulos είπε...

Καλημέρα στην παρέα

Σύμφωνα με το euro2day.gr, το ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας επέλεξε την κοινοπραξία doValue-Fortress-Bain Capital ως προτιμητέο επενδυτή για την τιτλοποίηση μη εξυπηρετούμενων δανείων ύψους EUR 6,2 δις (project Frontier). Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, ο τίμημα ανέρχεται κοντά στα EUR 160 εκ. δηλαδή σχεδόν στο 35% της ονομαστικής αξίας των mezzanine notes. Με την ολοκλήρωση της συμφωνία, η Εθνική Τράπεζα θα μειώσει τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια κατά 60% στα EUR 3,8 δις οδηγώντας τον δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων στο 13%. Εφ’ όσον ισχύουν τα ανωτέρω, εκτιμούμε ότι η συνολική αξία της τιτλοποίησης ανέρχεται σε 57-58% (το οποίο σημαίνει πολύ καλή αποτίμηση), ενώ μετά το ολοκλήρωση της συμφωνία η τράπεζα θα έχει κεφαλαιακή ενίσχυση κατά 110 μ.β. που θα προέλθει από την μείωση των RWA. Σημειώνουμε ότι η Εθνική Τράπεζα προγραμματίζει νέα τιτλοποίηση EUR 1,6 δις (Frontier II project) μέχρι τις αρχές 2022, μειώνοντας τον δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων σε μονοψήφια ποσοστά.

Η Ελλάκτωρ ενημέρωσε ότι έλαβε επιστολή του βασικού μετόχου REGGEBORGH INVEST B.V. με την οποία εξειδικεύει την πρόθεση συμμετοχής του στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Συγκεκριμένα η REGGEBORGH δηλώνει ότι: 1) Διακρατεί 59.930.339 δικαιώματα (π. 28% του συνόλου των τωρινών μετοχών) τα οποία δίνουν το δικαίωμα αγοράς 37.456.461 νέων μετοχών στην ΕΛΛΑΚΤΩΡ στην τιμή έκδοσης EUR 0,90 ανά μετοχή, επένδυση ποσού EUR 33.7 εκ. 2) Η REGGEBORGH στην επιστολή της με ημερομηνία 7/4/2021 έχει δεσμευθεί να συμμετέχει στην αύξηση με (α) εξάσκηση ιδίων δικαιωμάτων και (β) εξάσκηση τυχόν αδιάθετων δικαιωμάτων μέχρι του συνολικού ποσού των EUR 50εκ. Κατά συνέπεια επιβεβαιώνει συμμετοχή σε εξάσκηση τυχόν αδιάθετων δικαιωμάτων μέχρι του μέγιστου συνολικού ποσού των EUR 16,3 εκ.. Θυμίζουμε ότι η περίοδος εξάσκησης των δικαιωμάτων ξεκινάει αύριο και ολοκληρώνεται στις 3 Αυγούστου.

Η μετοχή της Jumbo διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα των EUR 0,47/μετοχή (προ 5% φόρου). Η καταβολή του μερίσματος (καθαρό ποσό: EUR 0,4465/μετοχή) θα ξεκινήσει στις 26 Ιουλίου.

Το νέο 7ετές ομόλογο της Prodea Investments θα ξεκινήσει να διαπραγματεύεται από αύριο στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών με τιμή EUR 1.000 (100% της ονομαστικής αξίας). Τα αντληθέντα κεφάλαια θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση αειφόρων επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία καθώς και την αποπληρωμή υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων που συνδέονται με ακίνητο το οποίο έχει αναπτυχθεί με βάση τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης. Η Optima Bank ήταν ένας εκ των αναδόχων της έκδοσης.

VAGGELIS MP είπε...

Καλημέρα

: Θεραπεία δανείων της Eurobank 600 εκατ. ευρώ σε 17 μήνες
Ενα χρόνο αυτόνομης δραστηριότητας και δύο χρόνια στην Ελλάδα συμπλήρωσε η εταιρεία doValue Greece, προσφέροντας ρυθμίσεις σε δάνεια ύψους 5 δισ. ευρώ
SHARE
doValue: Θεραπεία δανείων της Eurobank 600 εκατ. ευρώ σε 17 μήνες
OT.gr Newsroom
24.06.2021 | 19:47
Ενα χρόνο αυτόνομης δραστηριότητας και δύο χρόνια στην Ελλάδα συμπλήρωσε η εταιρεία doValue Greece, προσφέροντας ρυθμίσεις σε δάνεια ύψους 5 δισ. ευρώ.

Από αυτά τα 600 εκατ. ευρώ αφορούν εντός ισολογισμού ανοίγματα της Eurobank, τα οποία κατέστησαν εκ νέου εξυπηρετούμενα μετά την επιτυχημένη αναδιάρθρωσή τους.

Οι επιδόσεις αυτές περιγράφονται στην επιστολή που απέστειλε στο προσωπικό της doValue ο πρόεδρός της κ. Θ. Καλαντώνης και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Τ. Πανούσης.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Οι αρχισαπακες τράπεζες...αν είχαν μυαλό πιάτσας και όχι ασχεταρεων μανατζαρεων θα έπρεπε εδώ και δέκα χρόνια να έχουν διαγράψει όλα τα δάνεια τα κόκκινα με τίμημα ένα ευρώ και να έχουν κάνει γενναίες αυξήσεις μετοχικού.
Θα έδιναν και μέρισμα.
Με το να σκοτώνουν τα δάνεια στο 95% της αξίας τούς και να συντηρούν κάθε χρόνο αυτήν την τακτική. .Μόνο σκελετούς θα βγάζουν από τα ντουλάπια τους.
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να έχουν κλείσει και οι πέντε σαπακοτραπεζες και στην θέση τους να ήταν τρεις νέες καθαρές.
Τόσο χρήμα που έχουν φάει από μετόχους και κρατικό κορβανα το μόνο που εξυπηρετούν είναι τα γκολ ντε μπόις που έχουν.
Είναι δυνατόν ο αρχισαπακας εδώ και δέκα χρόνια να μοιράζει κατοστάρικα χιλ ευρώ για κάθε οικ.αποχώρηση;
Οι άλλες εταιρίες έτσι κάνουν; ή σουταρουν όποιον δεν τον χρειάζονται με συνοπτικές διαδικασίες;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Είμαι σίγουρος ότι ολοι γνωρίζουμε έστω έναν υπάλληλο τράπεζας που άρπαξε το δώρο των 100+χιλ.ευρώ ως αποζημίωση και σε μια ώρα ξαναβρήκε δουλειά αλλού. Εγώ ξέρω έναν που ακόμα γελάει με το Τζόκερ που έπιασε από την σαπακολιμανισια.

George Papadopoulos είπε...

Στο παρελθόν γνώριζα έναν φίλο που πήρε εθελούσια από την Alpha και μετά πήγε Πειραιώς και πήρε και από αυτήν εθελούσια μετά το καταργήσανε το παραπάνω 2 φορές το τζόκερ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πολύ σωστά.

VAGGELIS MP είπε...

Ίσως κάνω λάθος,δεν επιτρεπόταν απολύσεις μεγάλου αριθμού υπαλλήλων,γιαυτό επιλέξανε τις εθελούσιες....ποιος τολμούσε να αλλάξει τον νομο;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με το 3% που είχαν δικαίωμα κάθε χρόνο στα δέκα χρόνια θα είχαν διώξει και τις γάτες αν ήθελαν.

Μανώλης είπε...

Καλημέρα σας κύριοι.Καλημέρα Michele. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του blog,μπαρμπα-Λια και Hippy.

austin είπε...

Όντως χρόνια πολλά στον μπαρμπα και στον Hippy.

https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1216511/kyvernitikes-piges-an-to-epitrepsoyn-ta-epidimiologika-dedomena-anoigei-ti-deytera-i-mykonos

Μύλος..αναμεμόμυλος Μυκόνου. Εάν τα επιδημιολογικά στοιχεία μέσα σε 5 μέρες επιτρέπουν αλλαγή επιδημιολογικής στρατηγικής, τότε σηκώνουμε όλοι τα χέρια (δλδ τις φουστανέλες) ψηλά!

Πάμε τώρα αναλύσεις να αναλύσεις, επεξηγήσεις γιατί θα ανοίξουν..

ArTaXiA είπε...

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες και από εμένα.
Θα εφαρμόσω το άχαστο συστηματάκι Peter Vlaso.

Πώληση BTC 1/2 θέσης τώρα.


29,514.56

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου αναμένεται να ξανανοίξουν οι δραστηριότητες που είχαν ανασταλεί, όπως η μουσική στα εστιατόρια και τα νυχτερινά μαγαζιά. Αναμένεται επίσης να αρθεί και το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη μία μετά τα μεσάνυχτα.

Η αλλαγή στα μέτρα και η άρση του λοκντάουν που αναμένεται να αποφασιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα 26 Ιουλίου αποδίδεται εν πολλοίς στα επιδημιολογικά δεδομένα. Επειτα από τα πρώτα 24ωρα εφαρμογής των μέτρων φαίνεται να υπάρχει σταθεροποίηση ή και υποχώρηση του αριθμού των κρουσμάτων COVID χωρίς παράλληλη αύξηση των εισαγωγών σε νοσοκομεία για νοσηλεία.

Χαχαχαχα χαχαχαχα......
Για τα μπάζα οι αλάνθαστοι ξανά.
Μέσα σε τρεις μέρες έγινε ανάσχεση του ιού..χαχαχαχαχαχαχαχχα....
Τους πιστεύετε;

ArTaXiA είπε...

Όσο πιστέψαμε τον Μωυσή για το πόθεν έσχες του.

Αχαχαχαχαχαχαχα. Κυβερνησάρα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το "τους πιστεύετε;" κλεμμένο από παλιά.
Κάπου στο μακρινό 1989..για κάποιους βρώμικο 89..Για μένα η μεγάλη ευκαιρία να πάει φυλακή ένα λοπωδυτης...Τέλος πάντων..
Στο μακρινό 89 λοιπόν σε έναν παράνομο ραδιοσταθμό που είχε ανοίξει για τις ανάγκες του κόμματος για λίγο καιρό..Ο οπλαρχηγος τότε εκφωνητής των μυνηματων που στέλναμε από τα FM...
Γραμμή του κόμματος ήταν να διαβάζουμε όλες τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ και στο τέλος κάθε εξαγγελίας να σχολιάζουμε..ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;
Το τότε σλόγκαν του μπαμπά Μητσοτάκη έρχεται τώρα να δέσει πάνω στον Γιό Μητσοτάκη..
Τους πιστεύετε;

VAGGELIS MP είπε...

Καλώς τους διαφωτιστές σωτήρες μας

ArTaXiA είπε...

Νάτες και οι εγκλήσεις από τον ιμιτασιόν Peter Vlaso, που οικειοποιείται προφίλ και φωτογραφίες, τάχα μου, για να μην του κάνουν bullying.

Peter, περιμένω την αγορά της υπόλοιπης θέσης εναγωνίως. Μη μας αφήνεις στο σκοτάδι πεφωτισμένε.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Απαντούμε πάντα πολιτικά.
-Ποιοί μίλησαν;
-Ο ΒΑΓΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΣΣΟΣ..
-Α!!!Καλά!!!
Πάμε παρακάτω.

austin είπε...

https://www.euro2day.gr/news/highlights/article/2088792/giati-htan-lathos-to-mini-lockdown-sth-mykono.html

Δεν μπαίνω στην κοκορομαχία, αδιαφορώ... αλλά δώστε βάση και μεγάλη σημασία στο άρθρο εδώ του καθηγητή Κωνσταντίνου Γουργουλιάνη

Γιατί όσο αφορά το άτομο μου, ούτε γκρινιάζω χωρίς αιτία ούτε τρελός είμαι... Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και κάποιοι, λίγοι, καθηγητές-πανεπιστημιακοί που λένε και τα αυτονόητα.

Όχι τίποτα άλλο..να μην απωλέσουμε εντελώς την λογική

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εντωμεταξύ φίλε ΑΡΤΑΞΙΑ...Ο ημιτασιον διέγραψε το πρωινό του σχόλιο ότι θα αγοράσει BITCOIN στα 55.000 δολ..
Σε νέο σχόλιο μας ενημέρωσε ότι αγόρασε στα 29.000.
Και πάλι μπράβο.
Στις τράπεζες βέβαια τρώει ήδη ένα-10%..
Αλλά λύση υπάρχει..
ΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑΘΑ Αγοράσει μια νέα θέση ανάλογα που θα κάτσει η μπίλια ή τα ζάρια της ΜΟΝΟΠΟΛΥ..
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑ...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΡΕ Βλάσσο.. και τα άλλα τρολακια που εμφανίζεστε όταν γράφω εγώ κι ο Αρταξιας....
Και τι είναι ο Μιχάλης κανένας ηλίθιος να διαγράφει τα διαμάντια..τους μεταξωτους.. τους αγαπητούς...και να γράφουν τα αδειανα περιεχομένου πουκάμισα;
Ήμαρτον..
(ΑΛΗΘΕΙΑ τι εντύπωση έχεις για τον εαυτό σου; )
Έλα Παναγία μου...τόσο..μα τόσο...
ΑΡΤΑΞΙΑ..Μην τους απαντάς.
Δεν μπορούν να σταθούν δίπλα μας.

Lorac είπε...

Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες!! Κυρ-Ηλία πάντα κέρδη

ArTaXiA είπε...

Austin, όχι και κοκορομαχίες. Έχουμε μια άποψη και εμφανίζονται οι ιμιτασιόν ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΟΡΩΝ που οι ίδιοι γράφουν, να εγκαλέσουν τον οικοδεσπότη πως εάν δεν μας σβήσει, θα σταματήσει να αρθρογραφεί.

Δηλαδή, τι; Θα τηλεφωνήσει ο Vlaso στον Μαυρίδη τύπου "Ναι, έλα Θανάση, εκείνον τον μικρό, τον πως τον λένε, τον Mιχάλη μωρέ, ναι αυτόν, να τον σταματήσεις από τη δουλειά, ναι, δεν είναι συνεργάσιμος."

Πόσο αστείο όμως, ε;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα,σε ολους μας.!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ,στους απανταχου εορταζοντες, Ηλιες και Ηλιανες.
Μια επιπλεον ευχη στους Μπαρμπαλια και Χιππυ που ομορφαινουν το μπλογκ.
Να εισαστε παντα καλα και υγιεις ,εσεις και οι οικογενειες σας.

ArTaXiA είπε...

Και γιατί το έσβησες το σχόλιο ωρέ Vlaso; Μήπως επειδή είσαι τρελός ξεφτίλας που γράφεις για 25 και μετά από μία ώρα αγοράζεις στο 29,457;

Και δεν βλέπω το 1/3 ως 1/2, εγώ θέλω να πουλήσω το 1/2, κουμάντο θα μου κάνέις; Περιμένω τώρα και τις υπόλοιπες αγορές σου να κινηθώ ανάλογα με το άχαστο.

ArTaXiA είπε...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΟΥ LIBERAL;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πράγματι Αρταξια...
Είπε πως από Σεπτέμβριο δεν τον βλέπει να αρθρογραφεί. ..
Λες να είναι ο Μαυρίδης; και να προσευχόταν για τον εαυτό του;
Δεν πιστεύω. .ο Μαυρίδης είναι σοβαρός άνθρωπος.

leky είπε...

Aoustin, λέει τα αυτονόητα ο καθηγητής...τα έχει πει και άλλες φορές...απλή λογική χρειάζεται...Μιχάλη, κάνουν τα ίδια εγκλήματα με πέρυσι...η άλλη, η Κεραμέως, κάθε μέρα βγαίνει και σκούζει για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, ενώ ταυτόχρονα παραδέχεται ότι το 75% έχει εμβολιαστεί...αυτοί θα μας πουν ότι χρειάζεται πάνω από 100% του πληθυσμού για την ανοσία, που βέβαια μόνο στη φαντασία τους υπάρχει αυτό...αντί να κοιτάξουν να φτιάξουν την παιδεία πρώτα πρώτα οι άχρηστοι, λένε τέτοιες ανοησίες που μερικοί της κυβέρνησης έχουν γίνει τόσο γραφικοί που νιώθω ότι δεν θέλει και μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουν τους πιο ανόητους καταστροφείς που υπήρξαν ποτέ στη χώρα μας, τους βλαμμένους συριζανελ και τον αμόρφωτο εκείνον υπουργό οικονομικων...κρίμα...δεν φτιάχνεται έτσι μια χώρα βρε άχρηστοι...κλείστε τώρα και τα άλλα νησιά αν έχετε καρύδια...πέστε και για υποχρεωτικό εμβολιασμό στα μικρά παιδιά...για να δούμε τότε αυτός ο λαός, θα το δεχτεί; φτιάξτε παιδεία ρεεεεεε... όσο για το ΧΑ στο είχα πει Μιχάλη, ότι κάτι δεν μου αρέσει...Χρόνια πολλά στον Hippy και σε όλους τους εορταζόμενους! παρατήστε τους στην κακομοιριά τους και απολαύστε την πιο όμορφη χώρα!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτός Αρταξια είναι ο ίδιος που το πρωί αγόραζε Bitcoin στα 55.000δολ..

μετα αγόραζε στα 25.000 και τελικά τα πήρε 29.500...
Ναι είναι ο ίδιος που με μαλωσε που έγραψα ότι αγόρασα στα 29.000 +..τιμή ημέρας. .ήθελε και ακριβώς να του πω και πόσα σεντσια...
Σε καλή μεριά Βλασο τα bitcoin γιατί είναι ότι καλύτερο έκανες όσο σε παρακολουθώ. .

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εν τω μεταξύ. .βρε Βλασω. .σήμερα έχει πάει περίπατο το συντακτικό. .δεν μπορώ να βγάλω άκρη με αυτά που γράφεις. ..
Πάμε άλλη μία. .
Πόσο τα πήρες τα Bitcoin. .πόσο μέρος της θέσης. .και δύο λόγια για τις τράπεζες αν θες..
Σιγά σιγά. .Όταν είσαι έτοιμος. .δεν βιάζομαι.

Χρήστος είπε...

Ηλία (Μπάρμπα) και Ηλία (Hippy), Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρές, να σας χαίρονται οι αγαπημένοι σας.
Χρόνια Πολλά και στους υπόλοιπους φίλους του blog που γιορτάζουν σήμερα.
Καλησπέρα Μιχάλη.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Γεια σου Χρήστο Λεβεντιά.

VAGGELIS MP είπε...

Οπλαρχηγε καλοκαιριατικα δεν ψιχαλίζει, φτύσιμο είναι....

kostas είπε...

Γεια σου οπλαρχηγό γκουρού

kostas είπε...

Όσον αφορά στην ευχή και συμβουλη σου να κλείσουν οι τράπεζες και να απολυθούν οι υπάλληλοι τα λόγια είναι περιττά.

μπαρμπαλιας είπε...

ευχ πολυ για τις ευχες.
υγεια και καλα κερδη δια ολους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Kostas αυτό κατάλαβες;
Να κλείσουν οι τράπεζες και να απολυθούν οι υπάλληλοι;

michele είπε...

Χρόνια πολλα στους αγαπητους Ηλια και Μπαρμπα, να υγιαινετε να χαιρεστε την οικογένεια να εχετε πολλα -πολλα κέρδη ( που θα έχετε)

Οσο για την αρθογραφια μου, εξαρταται απο μένα το ποσο θα διαρκέσει :) Για όσους ανησυχουν

Σημερα πληρως απασχολημενος με συγκεκριμένη υποχρέωση δεν μπορεσα να συμμετάσχω scusate

hippy είπε...

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές. Αντεύχομαι με τη σειρά ότι καλύτερο και σε σας. Και του χρόνου να΄μαστε καλά να ξαναευχηθούμε.

Ακολουθώντας τη σωστή συμβουλή γυρίζω πλάτη στην κακομοιριά, παίρνω την κυρά και πάμε να απολαύσουμε τη θάλασσα της πιο όμορφης χώρας.

VAGGELIS MP είπε...

Χρόνια πολλά με υγεία, να περάσετε θαυμασια

VAGGELIS MP είπε...

Πολύχρονος και γερός σαν τα ψηλά βουνα

austin είπε...

Όπως σας είπα συγγενικό μου πρόσωπο κόλλησε τον ιό. Μικρό σε ηλικία.

Πριν 8 μήνες είχε κολλήσει στην ίδια οικογένεια το άλλο παιδί. Τότε οι γονείς πρόσεχαν. Τώρα που είχαν κάνει το εμβόλιο δεν πρόσεχαν.

Κόλλησαν τον ιό, το πέρασαν μέτρια, έκαναν και επίσκεψη στο νοσοκομείο για να νιώσουν μεγαλύτερη ασφάλεια αφού τα συμπτώματα ήταν τα εξής:

Πυρετός 38,5
Κόπωση ακόμα και τώρα μετά από 20 μέρες
Απουσία γεύσης και όσφρησης για 2-3 μέρς.

Γιατί κόλλησαν τώρα και όχι πριν 8 μήνες?? Γιατί πρόσεχαν πολύ πριν 8 μήνες ενώ τώρα ήταν χαλαροί επειδή ήταν εμβολιασμένοι και ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ.

Δεν φταίνε αυτοί... έτσι τους είπαν. Εξού και γιατί φωνάζω εδώ και καιρό.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. Η πηγή της παραπληροφόρησης ξεκινά από το ΣΥΣΤΗΜΑ και μετά πάει στο FB...Στο fb είναι ανακλαστική αντίδραση ΒΛΑΚΕΙΑΣ στα ψέματα και την κάκιστη διαχείρηση καθημερινώς.

Αποτέλεσμα της φάσης... ο διχασμός του κόσμου που όταν όμως καταλάβει ότι του είπαν ψέματα ηρεμεί και προφανώς μένει στο "ευτυχώς έκανα το εμβόλιο και δεν μπήκα νοσοκομείο" Το οποίο είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ.

Γιατί όμως φίλοι μου πριν 1-2 μήνες μας παραμύθιαζαν ότι κάνουμε εμβόλιο και δεν κολλάμε. Δεν είναι οι συγγενείς ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που το πίστευαν αυτό... Και αυτό έχει κοινωνικές προεκτάσεις σε όποιον θέλει να τις δει και να μην εστερνίζεται κυβερνητικά (και όχι επιστημονικά, δεν μπλέκω την επιστήμη με όλα αυτά) παπατζιλίκια

VAGGELIS MP είπε...

Καλημέρα austin πριν 5,6,8 μήνες είχαμε την μεταλαξη Δ;;....όχι αν σε τρεις μήνες προκύψει άλλη που δεν προστατεύει τους εμβολιασμούς θα φταίει καποιος;;
Ο ιός αλλάζει και δεν μπορείς να κάνεις συμφωνία μαζί του

austin είπε...

Αρα βαγγελη, εσυ γνωρίζεις για να το λες 100% ότι πριν την μεταλλαξη Δ ο ιός δεν κολλαγε τους εμβολιασμενους.

Τότε γιατί το Πάσχα που εδω στην Ελλάδα δεν είχαμε μετάλλαξη Δ (ετσι μας ειπαν) κολλαγε απανωτά το ιατρικό εμβολισμανεο προσωπικό νοσοκομείων??

Σε ρωτάω επειδή φαίνεσαι να γνωρίζεις καλά τα των ιατρικών. Εγω απλα παρατηρω την καφριλα δεν γνωρίζω ιατρικά

austin είπε...

Α και επειδη ξεχάστηκα.. οι συγγενείς ηταν στο εξωτερικό.

Όπως έχω πει υα προβλήματα μας πλέον δεν έχουν να κάνουν με τον Μητσοτάκη συγκεκριμένα.. η είδηση για την Μύκονο αν προσέξατε συντονιστηκε με πολλές "παρόμοιες" ειδήσεις το σκ.

Τυχαία.. δεν λέω κάτι αλλο

austin είπε...

ΕΠΣΙΛ 10,8??? Μόνο από τον ανδρέα το είχα ακούσει τότε στα 2...

ΑΡΤ είπε...

austin ...κανενας δεν ελεγε οτι δεν κολλας τον ιο...
το περασαν μετρια επειδη ειχαν κανει το εμβολιο...οποιος κανει το εμβολιο και πιστευει οτι δεν κολλαει ειναι για δεσιμο...

Παμε αλλη μια ...το εμβολιο σε προστατευει κατα 95% απο βαρια νοσηση .

austin είπε...

Αρτ μην τα λες σε εμένα... Εγώ τα ξέρω. Για δέσιμο ήταν μεγάλο μέρος τους κόσμου τότε.. γιατί δεν διανοήσε από πόσους τα έχω ακούσει και ανθρώπους μορφωμένους, σπουδαγμένους κτλ κτλ. Βλέπε πχ τον βαγγέλη. Είπε για την Δ κτλ κτλ. Δεν φταίει ο Βαγγέλης...

Δεν φταίει ο πολίτης και προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι για δέσιμο αλλά φταίει η στοχευμένη και μαρκετινίστικη παραπληροφόρηση, τύπου "coca cola". Που απλά μένει στο πίσω μέρους του κεφαλιού σου ένα μήνυμα που θέλουν να περάσουν.

Κάποια παραδείγματα παραπληροφόρησης:

Τείχος ανοσίας
Covid Free μαγαζιά
Οι εμβολιασμένοι το κολλάνε και είναι επικύνδινοι
Τα παιδιά πρέπει να το κάνουν για να μην διασπείρουν τον ιό (ενώ έχουν μηδενικά ποσοστά νοσηλείας)
και άλλα τέτοια.


ΑΡΤ είπε...

Εξαρταται απο που εχει επιλεξει ο καθενας να ενημερωνετε...

29/10/2020 Υπουργειο υγειας Μυθοι και αληθειες για τον covid_19
https://covid19.gov.gr/mythos-ta-emvoliasmena-atoma-boroun-na-stamatisoun-na-anisychoun-gia-ton-covid-19/

ΜΥΘΟΣ: Τα εμβολιασμένα άτομα μπορούν να σταματήσουν να ανησυχούν για τον COVID-19 ?
ΑΛΗΘΕΙΑ: Ένα εμβόλιο θα βοηθήσει σίγουρα να προστατευτούν άμεσα μεμονωμένοι ασθενείς και τα άτομα του στενού περιβάλλοντός τους, ωστόσο θα χρειαστεί χρόνος έως ότου μειωθεί σημαντικά η μετάδοση του ιού στον γενικό πληθυσμό, καθώς πρέπει να ανοσοποιηθεί και να προστατευτεί μεγάλο ποσοστό του συνολικού πληθυσμού για να συμβεί αυτό. Ειδικά για τα εμβολιαστικά σχήματα 2 δόσεων, η διαδικασία αυτή θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Και επειδή κανένα εμβόλιο δεν θα είναι εξαρχής 100% αποτελεσματικό, δεν είναι βέβαιο ότι ένα εμβόλιο που προστατεύει από την ανάπτυξη κλινικών ασθενειών μπορεί να εμποδίζει τη μετάδοση σε άλλους. Τέλος, πρέπει να γνωρίζουμε ότι η διάρκεια της φυσικής ανοσίας σε μόλυνση με σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο SARS-CoV-2 είναι άγνωστη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου, επομένως και η πιθανή διάρκεια προστασίας από τα νέα εμβόλια COVID-19 είναι προς το παρόν άγνωστη.

ΘΕΟΚΛΗΣ ΖΑΟΥΤΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝ/ΜΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ,

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΉΣ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΌΓΩΝ

ΑΡΤ είπε...

....Οι μελέτες έχουν καταλήξει ότι τα εμβόλια εξακολουθούν να προσφέρουν ισχυρή προστασία από σοβαρή νόηση και νοσηλεία. «Οι μελέτες αποτελεσματικότητας με βάση τους εμβολιασμούς σε πραγματικό κόσμο δείχνουν καλή προστασία, ειδικά από σοβαρές ασθένειες»,δήλωσε η επικεφαλής επιστήμονας του Παγκόσμιου Οργανισμού υγείας (ΠΟΥ), Σουμίγια Σουαμινάθαν. «Η πιο σημαντική προτεραιότητα τώρα είναι η αύξηση της κάλυψης εμβολιασμού σε όλες τις χώρες», τόνισε.

Η ανάλυση των δεδομένων αφορά σε 14.019 περιπτώσεις της παραλλαγής Δέλτα στο Ηνωμένο Βασίλειο, που δημοσίευσε η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας τον Ιούνιο και η οποία διαπίστωσε ότι τα εμβόλια των BioNTech / Pfizer και της AstraZeneca ήταν, αντίστοιχα, 96% και 92% αποτελεσματικά κατά της νοσηλείας μετά από δύο δόσεις....

hippy είπε...

Μ΄αυτά και μ΄αυτά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να διαχειρίζεσαι ένα μπλογκ. Μιχάλη έχεις τη συμπάθεια μου (+ την εκτίμηση φυσικά)

Andreas D. είπε...

Χρόνια πολλά Ηλία, με υγεία!!

Χρόνια πολλά βεβαίως και στον Μπάρμπα!

austin είπε...

Εμφανίστηκε και ο ΑΝδρέας..

Λέτε να ήρθε η ώρα και του "τελευταίου" ...coin??

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλπάζει το Bitcoin και μούγκα στη στρούγκα από τον μπουμπούνα που είναι κρυμμένος στο λαγούμι του μαζί με τον υπαρχηγό του. Τι ωραία.

hippy είπε...

Κούκλε που είσαι? Όλα καλά? Ευχαριστώ για τις ευχές κι ανταποδίδω.

Α (όπως Ανεξαρτησία)

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μέση απόδοση των πράξεων μου που αναρτήθηκαν real time είναι 9,33%.

Όταν μου ζητήσει συγνώμη ο μπουμπούνας για όλο το bullying που μου έκανε, θα αναρτήσω real time και τις πωλήσεις.


Αγορά Αγορά Αγορά Μέση
Μετοχή 01-7-21 08-7-21 09-7-21 Τιμή Τιμή τώρα % Αλλαγή
ΑΛΦΑ 1.058 0.991 0.994 1.014 1.153 13.621

Αγορά Αγορά Αγορά Μέση
Μετοχή 05-7-21 08-7-21 09-7-21 Τιμή Τιμή τώρα % Αλλαγή
ΠΕΙΡ 1.410 1.380 1.394 1.395 1.465 5.043

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

νομίζω πως κάποτε πρέπει να λέμε τα πράγματα με τ΄όνομα τους και όχι την μπάλλα στην εξέδρα.

Τράπεζες vs Μερισματοφόρες....όποιος διαβάζει "Ελευθερη γνώμη" ή Μορφωνιό και παρ΄όλα αυτά επενδυε ή απλά έπαιζε τράπεζες ΔΕΝ κάνει για τις αγορές, καταστρέφει τους κόπους της οικογένειας. Τα λέμε πάνω από 6 χρόνια, απ΄τον καιρό που τζογάριζε ο "παίχτης" απ΄την Κοζάνη στα warrants (δεν θυμάμαι τ΄όνομα του, ελπίζω να μην καταστράφηκε ολοσχερώς

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για τη ΔΕΗ συμφωνώ Ηλία, εγώ θα κάνω διακράτηση μέχρι την περιοχή του 12 που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πάει λόγω του ρεύματος ESG

mixalis mixalios είπε...

Πολλές και θερμές ευχές στον πιο παλιό εδώ Μπάρμπα και στον φίλτατο hippy. Αμέλησα ψες γιατί μου έχει πάρει τα μυαλά ένα νησί. Όσοι κοκορομαχουν τους προτείνω από τα κερδη τους να πάνε διακοπές!!! Αποτοξινωνει και βοηθά και την οικονομία να ανακάμψει, να βγάλουν κέρδη οι επιχειρήσεις, να πάρει έσοδα το κράτος, να ανέβει το ΧΑΑ και να ξαναβγαλουμε κέρδη. Εναρετος κυκλος!!!

hippy είπε...

"Ο/Η Peter Vlaso είπε...
Για τη ΔΕΗ συμφωνώ Ηλία, εγώ θα κάνω διακράτηση μέχρι την περιοχή του 12 που νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πάει λόγω του ρεύματος ESG"

Είναι περισσότερο από 2 μήνες που έχω μηδενίσει τη θέση μου περί τα €9,30 και ΔΕΝ ξαναμπαίνω. Ήταν τότε που ο Στάσης έδωσε αυξήσεις μέχρι και στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Το μόνο καλό νέο κατά τη γνώμη μου που έχει στα "προσεχώς" είναι η πώληση του ΔΕΔΔΗΕ (ΕΑΝ γίνει σε αποτίμηση πάνω από 2,5 δις). Επειδή ωστόσο είναι το χαρτί του πρωθυπουργού στο επόμενο January effect νομίζω θα περάσει το διψήφιο. Σε ότι με αφορά θα παίξω με άλλα άλογα, πιο μοδάτα.

hippy είπε...

"Σε ότι με αφορά θα παίξω με άλλα άλογα, πιο μοδάτα."


Ζηλεύω τον Αντρέα, φαίνεται?? χε χε

hippy είπε...

Καλημέρα

αυτή η ανοησία των ψεύτικων nicks τελικά βλάπτει το μπλογκ και τον ιδρυτή που υποτίθεται ότι υπολήπτονται...πόσο ξεφτίλα πια? Πιο κρετίνος πεθαίνεις. Και μην διαβάσω παπαριές "αυτός το άρχισε πρώτος". Αξία έχει αυτός που θα το "τελειώσει πρώτος" καθώς θα έχει σημειώσει νίκη επί της άρρωστης ματαιοδοξίας του.

ArTaXiA είπε...

Τώρα το θυμήθηκες Χίππαρε;

Όταν επί μήνες ο ψυχασθενής Peter Vlaso, οικιοποιούταν αλλότρια nick και avatar, χωρίς καν να γνωρίζει τι αντιπροσωπεύουν με την σαθρή δικαιολογία "για να μη μου κάνουν bullying" δεν ενοχλούσε κανέναν;

Λουστείτε τα τώρα, γιατί εσείς τα προκαλέσατε!

streetboy είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Τώρα το θυμήθηκες Χίππαρε;

Όταν επί μήνες ο ψυχασθενής Peter Vlaso, οικιοποιούταν αλλότρια nick και avatar, χωρίς καν να γνωρίζει τι αντιπροσωπεύουν με την σαθρή δικαιολογία "για να μη μου κάνουν bullying" δεν ενοχλούσε κανέναν;

Λουστείτε τα τώρα, γιατί εσείς τα προκαλέσατε


- Μαμά πες του με πειράζει...
- Μαμά δεν το έκανα εγώ, αυτός το ξεκίνησε πρώτος...
- Ναι αλλά εσύ με προκαλεσες...
- Και εσύ όμως με κοροϊδεύεις...

Πραγματικά ρε παιδια ήθελα να μάθω την ηλικία ορισμένων από εσάς εδώ μέσα πραγματικά δηλαδή!!

ArTaXiA είπε...

Κοίτα, για έναν που συνεχώς έγραφε "δεν με αφήνει η μαμά μου" και "να ρωτήσω τη μαμά μου", μάλλον ανήλικος. Τώρα για τους υπόλοιπους δεν ξέρω, δεν θα κάνω τον ληξίαρχο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Όταν ο Βλασο έγραφε μια ως οπλαρχηγος. .την άλλη ως Cetera..την άλλη ως peter vlaso...τωρα ως ότι του κατέβει. ..δεν σε είδα κύριε Καθηγητα να πείτε κάτι.
Από εκεί φενεται το κομπλεξ σας κύριε Καθηγητα. .
Έπρεπε να του πείτε. .κύριε Βλασο μην γράφετε ως cetera η όπλα. .
Αλλά δεν το είπατε κύριε Καθηγητα. .
Τώρα πουλάτε και εσείς εξυπνάδες. .
Αν τε να πάτε για κανα καλαμαρακι με την κυρά. .αρκετά μας κουράσατε.

ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το μπλοκ θα καθαρίσει μόνο όταν διαγραφούν τα σκουπίδια Βλασο street..που είναι το ίδιο πρόσωπο.
Μαζί με έναν ακόμα που τον περιμένω στην γωνία..

VAGGELIS MP είπε...

Εσύ έχεις συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αρρωστημένη κατάσταση που δημιουργήθηκε ....το ξέρεις, παντού κάνεις τα ίδια ...συγκρουσιακος χωρίς όρια

ArTaXiA είπε...

@Vaggelis MP, έχω παρουσία στα περισσότερα fora του ελληνικού διαδικτύου. Και πουθενά δεν υπήρξε πρόβλημα, αντιθέτως, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τους διαχειριστές και με κάποιους είμαστε και φίλοι.

Το πρόβλημα που ανέκυψε εδώ, ήταν η ανοχή του διαχειριστή σε troll που προσπάθησαν να με αποδομήσουν επειδή κατέκρινα την πολιτική της κυβέρνησης. Το θέμα ήταν και παραμένει πολιτικό.

Όσο λοιπόν, ορισμένοι οι οποίοι εξυπηρετούν πολιτική ατζέντα θα σφυρίζουν αδιάφορα σε προσωπικές επιθέσεις, το θέμα να διαιωνίζεται.

Εσύ, δηλαδή τώρα, το πρόβλημα το βλέπεις σε εμένα, όχι στον Peter Vlaso; Ο Peter Vlaso, η στον Streetboy; Μήπως, είσαστε το ίδιο πρόσωπο;

michele είπε...

Παμε επανω νεα αναρτηση !

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Imitation 100 φορές.
Το έγραψα.

ArTaXiA είπε...

Έλα να μου το πεις αυτό στον Σόλωνα, να δω κάτι ρε Peter Vlaso.

Κο κο κο κο κοοοοοοο κο κο κοοοοοοοοοοοοοο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑ..Μην ασχολείσαι με όλα τα χαζοχαρουμενα που μαζεύτηκαν εδώ.
Σε θεωρώ μεγάλο γνώστη..αλλά με τα βλαμμένα τρολακια δεν μπορούμε πλέον να γράψουμε τίποτα..
Άφησέ τα να γράφουν μόνα τους

streetboy είπε...


Blogger Ο/Η VAGGELIS MP είπε...
Εσύ έχεις συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αρρωστημένη κατάσταση που δημιουργήθηκε ....το ξέρεις, παντού κάνεις τα ίδια ...συγκρουσιακος χωρίς όρια

Βαγγέλη κάνεις λάθος... Δεν κάνει παντού τα ίδια
Δες ας πούμε πως συμπεριφερεται δίπλα στου Σόλωνα, μιλάει με το σεις και με το σας. Μια φορά πήγε να τα βάλει και να κάνει bullying στον χρήστη διοφαντο και έφαγε τις κατραπακιες του από το Σόλωνα και άλλο δεν ξαναμιλησε... Εδώ μόνο συμπεριφερεται έτσι γιατί βρίσκει τρύπα και χωνεται σαν την κατσαρίδα

ArTaXiA είπε...

Δεν ασχολούμαι γι αυτούς. Ασχολούμαι, προκειμένου να πιθανολογήσω τις αιτίες που ο οικοδεσπότης δεν έχει λάβει θέση.

Δεν είναι περίεργο; Άνθρωποι, που όλοι γνωριζόμασταν μεταξύ μας και είχαμε σχέσεις αγαστές, με το που ξεκινήσαμε να εκφράζουμε τη δυσπιστία μας απέναντι σε συγκεκριμένες πρακτικές της κυβέρνησης, εμφανίστηκαν προφίλ από το πουθενά πετώντας λάσπη. Και δεν ενόχλησαν κανέναν.

Πού καταλήγουμε; Είτε, αυτό συνέβη εις γνώσιν του οικοδεσπότη, είτε αυτά τα προφίλ ανήκουν σε γνωστό του πρόσωπο, ή και τα δύο. Τα "δεν έχω χρόνο" και "δεν μπορώ να ασχολούμαι" τα ακούω βερεσέ. Τον ΠΘ, πως έχεις χρόνο να τον σβήνεις; Εάν δεν έχεις χρόνο, δίδεις εξουσιοδότηση σε κάποιον που έχει. Δόξα το Θεό, συνταξιούχους εδώ έχουμε.

Και βεβαίως αυτό, συμφέρει όλες τις πλευρές, γιατί ακόμη κι αν υποδειχτεί άνωθεν στον οικοδεσπότη να βάλει τάξη, εκείνος μπορεί κάλλιστα να απαντήσει "μα δεν βλέπετε, κάτι καραγκιόζηδες τσακώνονται όλη την ώρα". Τώρα, αυτοί οι καραγκιόζηδες είμαι εγώ, ο Austin που θέτει πάντοτε συγκεκριμένα ερωτήματα και δεν λαμβάνει απαντήσεις, εσύ, που μιλάς για πράγματα που βλέπεις και γνωρίζεις. Και αντί να γίνει ένας διάλογος όπως αρμόζει σε πολιτισμένους ανθρώπους, εμφανίζονται οι Vlaso, Street, Vaggelides και Kostas να ευτελίσουν το διάλογο με "να ρωτήσω τη μαμά μου" και "Πανσέληνους" και διάφορα.

Μέχρι λοιπόν να καταλάβω τι πραγματικά συμβαίνει, εδώ θα είμαι.

ArTaXiA είπε...

Παιδιά, ό,τι θέλετε να πούμε για τον Διόφαντο, δίπλα στου Σόλωνα να με ρωτήσετε, ώστε να μπορεί να τα βλέπει και ο ίδιος. Δεν είναι ευγενικό αυτό που κάνετε! Σας περιμένω!

michele είπε...

Αντε παλι τα ιδια. Δεν εχω δυνατοτητα να μπαναρω. Κανενα νικ απο αυτα που λες δεν ειναι γνωστος μου ή φιλος μου. Δηλ τι νομιζεις, οτι μονο εγω μπορω να απαντω στις πολιτικες κρισεις και ολο το συρφετο που κουβαλας εδω απο σελιδες του fb ( βλεπε ελικα ) κλπ;
Αλλοι ανθρωποι δεν μπορουν να διαφωνουν μαζι σου;
Αγαστες σχεσεις με σενα και τωρα εχω εγω, επειδη σε γνωριζω.

Και ποιος θα υποδείξει "ανωθεν" στον οικοδεσπότη; ποιος θα μπορουσε να ειναι "ανωθεν" σε ενα δικο μου blog? αυτες τις μαλακιες να μην ελεγες καλα θα ηταν .
Εδω γραφω σε μεγαλο site, εχω γραψει 100 και βαλε αρθρα και δεν μου εχει αλλαξει κανεις ουτε κόμμα
τι σκατα εχετε στο μυαλο σας ακριβως;


ναι θα βαλω ανθρωπους επειδη ειναι συνταξιουχοι να σβηνει κατα το δοκουν. Πας καλα μωρε ;
Θα ασχολουμαι εγω με ανθρωπους που τριγυρνανε εδω και κει ολη μερα και τρολαρουν;

ο καθενας εχει την ευθυνη των γραφομένων του. Ο ΟΠΛΑ εχει βρει τωρα το κόλπο να αλλαζει nick για να συνεχισει την μαλακια του.
Ασχοληθειτε εσεις μαζι του εγω οχι.

ArTaXiA είπε...

Θέλεις να σου καθαρίσω το blog από τα σκουπίδια μέσα σε μία ημέρα;

Υπάρχει τρόπος. Θέληση δεν υπάρχει!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Μιχαλη..
Ο οπλα ειναι εδω απο το 2014 χωρις να δωσει δικαιωμα ποτε .
Αυτο ειναι γνωστο.
Παντα με σεβασμο..
Οσες φορες τα εχουμε πει απο κοντα η απο το τηλεφωνο σου εδωσα ποτε την εντυπωση πως ειμαι τρολ..η παιχτης Μονοπολυ;
Απο την στιγμη ομως που αρχισαν να γραφουν εδω τα τρολακια με το ονομα μου η του Αρταξια η καποιου αλλου ...και δεν τους σβηνατε...η μονη μου αντιδραση ηταν να τους πολεμησω με τα ιδια οπλα..
Το να με τσουβαλιαζεις στην ιδια κατηγορια με τον βλασο και τους αλλους..που λες οτι δεν τους γνωριζεις..ενω εμενα με ξερεις..δεν ειναι σωστο.
Αν δεν εχεις χρονο δωσε μου την γομμα να τους καθαριζω καθε μερα..χρονο εχω..
Εχεις την εκτιμηση μου και το ξερεις.

ArTaXiA είπε...

Σιγά μην σου τη δώσει. Λες να είχε διάθεση να δώσει λύση και να μην έβρισκε τον τρόπο;

Αμ αλλού είναι το θέμα!