X.A.
ΗΡΘΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ...
H μείωση των χρηστών και η κατάρρευση της μετοχής του Facebook αυτήν την εβδομάδα, επιβεβαιώνει όσο τίποτα άλλο το κοντινό μέλλον όσον αφορά τις μετοχικές αξίες, τα ομόλογα, τα μέταλλα, τα εμπορεύματα. Σε ένα κόσμο μετα-πανδημικό με τις αυξημένες πληθωριστικές πιέσεις, την εκτίναξη των τιμών ενέργειας, το νέο ρεκόρ επταετίας στο πετρέλαιο, θα κυριαρχήσει η μεταβλητότητα και οι έντονες διακυμάνσεις.[ Διαγράμματα]
5 σχόλια:
Ασχολουμαι με το ΧΑ απο το1997. μεχρι σημερα δεν εχω χασει ουτε μια συνεδριαση. Πολλες φορες διαβαζω τα σχολια σας,αλλα κυριως τον κ. hippy τον οποιο θελω να ευχαριστησω γιατι προσφατα αναφερθηκε στην λεξη ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ. που θα πρεπει να εφαρμοζουμε ολοι που ασχολουμαστε στο ΧΑ. καλα κερδη σε ολους σας!!
Καλημερα και καλη βδομαδα,σε ολους μας.!!!
Καλημέρα, καλή εβδομάδα να έχουμε!
Οι αποδόσεις πολύ ψηλά... Mic παίζει κάνα διάγραμμα δεκαετους? Ίσως αυτός είναι ο λόγος της υποαποδοσης του ΧΑΑ σήμερα. Και βγαίνουν και οι ναυτιλιακές και ζηταν λεφτά με 2.7% Αμ δε. Οποιος θέλει πάνω από 3 και αν...
Καλησπέρα στα παιδια!
Μπήκαμε ήδη στην δεύτερη φάση. Μετά το ρεύμα, η ακρίβεια σε βασικά αγαθά χτυπάει κόκκινο. Ταυτόχρονα στις αγορές υπάρχουν οι πρώτες "ελλείψεις" σε πρώτες ύλες.
Μετά από κανά 4μηνο να μας λέει ο άλλος να πάρουμε για τυρί.
Δεν μπορούν (σε αυτή την φάση) να καλυφθούν οι ποσότητες σε διάφορα αγαθά. Αυτά όπως ξέρετε καλύτερα από μένα, κάνουν μινιμουμ κανά 6μηνο για να φανούν στον τελικό καταναλωτή. Ακόμα είμαστε στο.. κύμα!
Οι πιπεριές λέει στην Τουρκία θα έχουν διπλή τιμή από του χρόνου (ενώ καλά καλά δεν έχουν φυτέψει ακόμα).
Και υπάρχει και συνέχεια... όλα αυτά γιατί προς στιγμή επιβεβαίνομαι τρόπον τινα, όταν έλεγα για αυτά που έρχονται.
Ειλικρινώς, λόγω απειρίας, αδυνατώ να σκεφτώ τι θα είναι αυτό που μπορεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση..
Το αόρατο χέρι της αγοράς?
Κάτι που θα σκαρφιστεί (με θετική χροιά το λέω) το σύστημα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα μελλούμενα?
Ο θεός?
Ιστορικό το εξώφυλλο εκείνο του Economist με το γκαπ μεταξύ πραγματικής οικονομίας και χρηματαγορών!
Δημοσίευση σχολίου