Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

 X.A.                              






.                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE
ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΟΚΙΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΑ 
ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...
Τα σύννεφα από τις επερχόμενες αυξήσεις επιτοκίων έχουν πυκνώσει ρίχνοντας τη σκιά τους και στο Χρηματιστήριο της Αθήνας, το οποίο «διέκοψε» τη μέχρι τώρα θετική του αυτονόμηση από τις διεθνείς αγορές. Ήδη χθες βράδυ η FED προχώρησε στη μεγαλύτερη επιτοκιακή αύξηση των τελευταίων 20 χρόνων προβαίνοντας σε αύξηση του βασικού επιτοκίου αναφοράς κατά 50 μονάδες βάσης, ενώ η επιδείνωση των ευρωπαϊκών οικονομικών προοπτικών θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί ορισμένα μέλη της ΕΚΤ φαίνεται να βιάζονται να αυξήσουν τα επιτόκια.


73 σχόλια:

austin είπε...

Την καλημέρα μου. Έτσι.. για να καταλαβαίνουμε λίγο τα σκάνδαλα, ντυμένα με ένα "δεξιό μανδύα", τον οποίο κατατάσσω ως μεγάλο σανό, όπως τον σανό που μας μπούκωναν οι κατσαπλιάδες. Ακούστε σενάριο, ειδικά απευθυνόμενο στα τρολ του site (μάθαμε πλέον ποιοι είναι και τον σκοπό τους) καθώς και στους λοιπούς λίγους που έμειναν εδώ που δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα.

Έχουμε λοιπόν μία επιχειρήση ξενοδοχιακή που κάνει τζίρο 1εκ. το χρόνο. Σας κάνει αυτό το μέγεθος? Με βάση τα business plan κτλ που λέγατε?

Η επιχειρήση αυτή δουλεύει στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ με ένα 10% καθαρό κέρδος με νούμερα του 2019. Προσέξτε, στην καλύτερη.
Άρα κέρδος 100.000 ευρώ.
Αφήνουμε όλα τα του ιού κτλ, είναι κάτι που δεν μπορεί να υπολογιστεί, αλλά τα κέρδη επί της ουσίας φαγώθηκαν.

Σήμερα, λόγω ανταγωνισμού μπλα μπλα οι τιμές των δωματίων έχουν ειδικά σε κάποιες φάσεις (εκτός high season) πτώση εώς και 20% για να προσελκύσουν κόσμο.
Ας πούμε όμως, ότι με την αύξηση τιμών (high season) θα είναι το overall ιδιο, δεν είναι αλλά είμαι κιμπάρης

Το ρεύμα μόνο, από 3000 το μήνα (πραγματικό case) έρχεται τους τελευταίους μήνες από 7500 μέχρι το ακραίο τρέχοντα μήνα που έπιασε 10.000 ευρώ σε ένα μήνα.

Είμαστε ήδη στον 5 μήνα ακραιας ακρίβειας στο ρεύμα.
Βάζω λοιπόν 5000 ευρώ πάνω στον μήνα.
Είμαστε ήδη -25.000 από την κερδοφορία τους 2019 ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ.
Μέχρι να κλείσει ο χρόνος δεν θα είναι -50.000 ευρώ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑ????

Τα υπόλοιπα που ακριβαίνουν??

Έχεις λοιπόν μία εταιρεία που κάνει έναν καλό τζίρο, εκτός αν εδώ γράφετε δισ εκατομμυριούχοι και δεν έχετε πως να σπαταλήσετε τον χρόνο σας, και τείνεις να βγάζεις ένα καλό μισθό υπαλλήλου σε κάποια πολυεθνική (ΚΑΙ ΑΝ).

ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!

austin είπε...

Όπως έχω ξαναπεί λοιπόν, πάμε για ΣΑΡΩΤΙΚΟ κύμα "συγχωνεύσεων" εταιρειών. Από τους μεγάλους παίκτες που κυριλεκτικά λυμαίνονται την ελληνική οικονομία.

Βεβαίως, αν πέτυχε κάποιος την κότα με το χρυσό αυγό (προφανώς υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις, και ευτυχώς ακόμα μπόλικες) κάθεται πίσω από τον υπολογιστή τους, και μπορεί να γράφει ότι καλά θα κάνει να "κλείσει" και να γίνει υπάλληλος.

Απλά αυτό που δεν έχει διαβάσει είναι:

https://www.lifo.gr/now/world/toxiko-ergasiako-periballon-einai-no1-logos-poy-paraitoyntai-oi-ergazomenoi

Βάλε και όλα τα άλλα που έχω πει πολλάκις, μην επαναλαμβάνομαι, έχει ένα κλίμα ευχάριστο.

Όσο για τον Μιχαλιό, που έχω να το λέω, με πόνεσε να ακούω από μίας τέτοιας ποιότητας συνομιλητή την ατάκα να κλείσουν (την έλεγε και ο Μιχάλης παλιά), ακου σκηνικό από ελληνική τράπεζα συστημική.

8 μήνες πριν πάρει σύνταξη τον απέλυσαν!!! Ο άνθρωπος πληρώνει μόνος τους τα ενσημα 8 μηνών για να μπορέσει να πάρει σύνταξη. Ποιος θα προσλάμβανε κάποιον λίγο πριν την σύνταξη.

ΟΜΟΡΦΑ!

hippy είπε...

@ austin

σύμφωνα με το ξενοδοχειακό σκεπτικό σου σ΄ένα χρόνο θα κλείσει το σύνολο των ξενοδοχείων μην αντέχοντας τα έξοδα.

Δεν το θεωρώ και πολύ λογικό αλλά που ξέρεις...μπορεί να χιονίσει και στη Σαχάρα 😁


Στην προσπάθεια σου να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο....δεν παίζεσαι. Αυτό που προφανέστατα εννοούσε ο Μιχαλιός ήταν πως "εάν δεν συνέφερε να επιχειρείς θα προτιμούσες να το κλείσεις το ρημάδι και να γίνεις υπάλληλος σε κάποιον που τα καταφέρνει ΚΑΛΥΤΕΡΑ από σένα".

austin είπε...

Ψάχνομαι γιατί ο Κεκρ τώρα έφαγε βουτιά..

Δεν είναι θέμα δίκιου.. είναι θέμα ότι η μεγάλη εικόνα είναι ότι θέλουν σώνει και ντε να γίνουμε υπάλληλοι εκτός αν είμαστε καβατζωμένοι ή πλούσιοι ή βρίκαμε μία ιδέα για startup που έπαισε.

Βλέπε spot a wheel. που είναι αλλου

hippy είπε...

Φίλε είσαι έξυπνος, άσε τα σάπια ότι τάχα δεν καταλαβαίνεις. Εάν τα πράγματα ήσαν όπως τα βλέπεις το σύνολο του επιχειρείν θα έκλεινε. Άρα δεν είναι. Τόσο απλά.

ΚΕΚΡ σαράντα χρόνια ψάχνει νύφη και δεν βρίσκει...κάπου τόσα έψαχνε κι η ΖΑΜΠΑ μέχρι που βγήκε απ΄το ταμπλό (τζάμπα) και ησυχάσαμε. Τι δουλειά έχουμε εμείς μέσα στη θλίψη τους? Θυμήσου "ευκαιρία που την βλέπουν όλοι ΔΕΝ είναι ευκαιρία".

Κατά τα λοιπά όταν η αγορά δεν κάνει αυτό που περιμένουμε...στη γωνία παραμονεύει η βαρύτητα.

austin είπε...

Hippy.. μέχρι το τέλος τους χρόνου θα δούμε ποιος θα αντέξει και ποιος όχι.

Όταν από 3000 ρεύμα, πληρώνεις 10.000, πιστεύεις ότι το business plan σου βγαινει?

Πιστεύεις ότι ο επιχειρηματίας αυτό το είχε φανταστεί?

Πιστεύεις ότι αν κάνεις ένα εκ. τζίρο και φέτος βγάλει κέρδη αναλογικά 1-2 άντε 3 χιλιάρικα τον μήνα είναι λεφτά για συντηρείς επιχε΄ρηση 1 μυριου? Και πες μου εσύ.. αν έχεις κάνει μία επένδυση και κουτσά στραβά θα βγάλεις τα παραπάνω κέρδη, είσαι χαρούμενος που μπορεί να μην έκλεισες. Οκ.

Εξού και είπα "συγχωνεύσεις" και όχι κλεισίματα

austin είπε...

Είχα ένα bet η αλήθεια είναι για τον Κεκρ με την λογική ότι πολλά λύνονται στα του ταμπλό όταν έχει εκκρεμότητες με το δημόσιο.

Τώρα βέβαια, άδικο δεν έχεις. Αφού είναι η 3 φορά της κάτω βόλτας. Και στις 3 πίστεψα ότι πάμε για λύση.

Αλλά...

hippy είπε...

Πουλάς την επιχείρηση με έκπτωση 6-8% φέτος που ο τουρισμός είναι στα πάνω του και ησυχάζεις. Αγοράζεις ένα απ΄τα ομόλογα της ΔΕΗ με την αντίστοιχη έκπτωση. Απ΄το επόμενο χρόχο κερδίζεις 6% ετησίως. Αλλά δεν είναι έτσι. Η αύξηση του ηλεκτρικού είναι προσωρινή. Τα κέρδη της επιχείρησης μόνιμα. Άσε να ακούσουμε και τα μέτρα του πρωθυπουργού Κυριάκου.


Υπάρχει στο ταμπλό ένα σιγουράκι 3% καθαρό σε 2 μήνες (18% ετησιοποιημένο). Αλλά οι νεολαίοι προτιμάτε τα γρήγορα αλλά αβέβαια. Από τη δουλειά μου γνωρίζω πως αυτό δεν αλλάζει.

manos είπε...

ξενοδοχείο με 1 εκατομμύριο τζίρο δεν βγάζει 100 χιλιάρικα καθαρά κάθε ξενοδοχείο έχει κάθε χρόνο κάποια πάγια έξοδα που είναι στάνταρ και από εκει και πέρα είναι στο χέρι σου να ανεβάσεις της διανυκτέρευση σε κάθε δωμάτιο.Μετα είναι τα έξτρα από διάφορα κρουαζιέρες φαγητά.Οτι τα πράγματα έξω είναι άσχημα είναι σίγουρο συμφωνώ σε πολλά που λες.Μας έχουν φέρει σε σημείο πουδεν ξέρουμε τι να ψηφίσουμε όχι μόνο εμένα αλλά πολύ κοσμο.μπροςγκρεμος και πίσω ρέμα

austin είπε...

Δεν μιλάω για κάθε ξενοδοχείο.. μιλάω σαν ένα study case να χρέωνεις 100 ευρώ το δωμάτιο. Τι θα σου πάρει το booking, η φορολογία, τα πάγια μπλα μπλα.

Εσύ εννοείς πολύ παραπάνω ότι βγάζει?

Το ότι παίζεις με τις τιμές εννοείται και κάτι τρελά προγραμματάκια υπάρχουν που μπαίνεις από πάνω από κάτω, σαν εντολές σε ΧΑΑ.

hippy είπε...

Βρε austin....μαθήματα στον ξενοδόχο για τις κρατήσεις? Ο ορισμός του "έλα παππού να σου δείξω τα κτήματα σου".

manos είπε...

100 ευρ επί 30 μέρες.....
Επί 100 μέρες.....
Συν τα έξτρα.....
Μείον τα έξοδα...
Μιλάω για Κυκλάδες
Τα κέρδη είναι πολύ ποιο πάνω

manos είπε...

100 ευρ επί 30 δωμάτια

austin είπε...

Μα βρε Χιπι.. για να μιλάω τόσο συκγεκριμένα λες να το λεω στην τύχη? Η να βγω να πω ακριβώς τι κάνω??

Κυκλάδες είναι σαν να λέμε S Class και Maybach. Υπάρχουν και άλλα μέρη... Δεν είπαμε ότι όλα κλείνουν αύριο.

Είπαμε.. "συγχωνεύσεις".

manos είπε...

Στο έκανα μπακαλιστικα γιατί ούτε το 100 μέσο όρο διανυκτέρευση δεν παίζει για Κυκλάδες.
Στα βόρεια θα υπάρχει θέμα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Φιλε austin...
Με τζίρο Μ.Ο 2.000 την ημέρα και έξοδα 800 την ημέρα εξω οι αργίες και σουπα μου πες...βγαινει ενα 25νταρακι το μηνα παντελόνι.
Οπότε ποιος την Μπιπ..την δεη...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3632202/sto-limit-down-o-kekrops-meta-tin-apofasi-tou-areiou-pagou

Ομορφα! Όλη μέρα ψάχνουμε την είδηση και προφανώς να βγουν οι φίλιες δυνάμεις και οι ύπολοιποι θα το μάθουν 3 λετπά μετά το κλείσιμο.

Το καλό είναι ότι το μείωσα στο μισό.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι Austin...
Αλλα ο φίλος σου ο ΒΛΑΣΟ μας τα εκανε τσουρέκια για το ΦΦ...
ΟΤΑΝ πριν ενα χρονο μαζι με καποιους άλλους μας έλεγαν οτι ο Κεκ...κερδίζει τα δικαστήρια και αλλαζει πίστα και αλλα τέτοια ..δεν λες κατι..
Θυμάστε τι εγραφαν;

Konstantinos n είπε...

Σας είχα γράψει για την ΑΛΜΥ,χρηματιστηριακά δεν δικαιώθηκα,βλέποντας όμως το τρίμηνο που δημοσίευσε σήμερα!!!,στο euroday και στις ανακοινώσεις του χρηματιστηρίου στο τέλος του έτους σ αυτές τις τιμές τα κέρδη προ φόρων θα είναι ίδια με την κεφαλαιοποίηση και οι προοπτικές ασύλληπτες....όσο μαλακές και αν είναι,θα αναγκαστούν να την ανεβασουν

mixalis mixalios είπε...

Επιμένω λοιπόν, ότι όποιος στήνει επιχείρηση με σκοπό να βγάζει 10% καθαρό κέρδος καλό είναι να επανεξετάσει τον επαγγελματικό προσανατολισμό του (για να μην πω να γίνει υπάλληλος γιατί από ότι κατάλαβα σας φαίνεται σαν βρισιά. Εγώ που είμαι πάντως αν κάποιος με χαρακτηρίσει ως τέτοιον δεν θα προσβληθώ). Μπορεί να γίνει εισοδηματιας, ή επενδυτής γενικά. Τόσες επιλογές υπάρχουν.
Εκτός αν ο τζίρος της επιχείρησης βλ. supermarket) είναι τόσος μεγάλος που το 10% είναι νούμερο...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Peter V.5 Μαΐου 2022 - 10:41 μ.μ.
Ποιος έλεγε για ΚΕΚΡ ΟΠΛΑ; Μάθε πρώτα να φοράς το σώβρακο με το κίτρινο μπροστά και το καφέ πίσω και μετά συνέχισε με τις παπάρες σου.


Σε γλενταω .
Παλιά.νθρωπε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο ΒΛΑΣΟ εγραφε εδω αγοράστε ΚΕΚ...
ΤΩΡΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ναι Austin...
Αλλα ο φίλος σου ο ΒΛΑΣΟ μας τα εκανε τσουρέκια για το ΦΦ...
ΟΤΑΝ πριν ενα χρονο μαζι με καποιους άλλους μας έλεγαν οτι ο Κεκ...κερδίζει τα δικαστήρια και αλλαζει πίστα και αλλα τέτοια..

austin είπε...

Από το πολύ ξύλο, μετά από πόσο καιρό καφρίλας στο ρεύμα, είπαν να δώσουν κάτι.

Αλίμονο από αυτούς που γκρινιάζουν και λένε και το "λογικό". Γιατί αν περιμέναμε από το ΤΙΝΑ, την αυτοδυναμία κτλ, εκεί πρέσα και εξουσία θα είχαμε μόνο.

Μιχαλιό:
100 ευρώ το δωμάτιο, 10 δωμάτια. Πάμε

25 ευρώ το booking
13 ευρώ το ΦΠΑ
5 ευρώ ο πρόσθετος φόρος
7 ευρώ η καθαρίστρια (κατ ελάχιστο και όταν είσαι 100% πληρότητα)
2 ευρώ σεντόνια, πετσέτες κτλ
0,5 ευρώ, σαπούνια σαμπουάν.
5 ευρώ (πολύ συντηριτικά) για συντήρηση
Reception/manager 5 ευρώ

Μέχρι στιγμής 62,5 ευρώ

Έχεις δάνειο ή έβγαλες τσέπη 500.000 με 1 εκ για να φτιάξεις το ξεδοχείο? Αν ναι, βάλε εσύ τι ποσοστό θες για την απόσβεση του δανείου

Έχεις ενοίκιο ή είναι ιδιόκτητο το ξενοδοχείο?

Κάνεις διαφήμιση ή στον αυτόματο?

Βάζεις πρόγραμμα για optimize στις κρατήσεις σου ή δεν βάζεις?

Δεν έχω βάλει κανένα λογαριασμό, ρεύμα κτλ.

Βγάλε λοιπόν από τα 37,5 περίπου, ότι θες εσύ για ΕΝΟΙΚΙΟ, ΑΠΟΣΒΕΣΗ, ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΕΞΟΔΑ. Και μετά βγάλει και τον φόρο γιατί όταν οι πολλές πράξεις γίναται από booking τότε όλα δηλώνονται.

Και όλα τα παραπάνω, είναι με την πληρότητα ΠΟΛΥ ψηλά και την τιμή να μην έχει πέσει σε περιόδους πτώσης του τουρισμού.

Βεβαίως, είναι και πολλά άλλα σε ένα τόσο ζωντανό οργανισμό, αλλά ήδη βαρέθηκα.

Μπορούμε να πιάσουμε αν θέλετε την Μύκονο και την Σαντορίνη και να λέμε όλα τέλεια, αλλά μπορείς να πας και στους ΕΣΠΑδες και να δεις όταν αν δεν πάρεις μπροστάτζα τα λεφτά από αναπτυξιακό κτλ το μοντέλο ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ αν δεν ΚΛΕΨΕΙΣ.

Αυτά, έχω να δω αν θα κλείσω στο άνοιγμα πολλά γιατί ούτε ήρεμο καλοκαίρι δεν φαίνεται να μας αφήσουν να κάνουμε οι αγορές.

ArTaXiA είπε...

Εγώ θυμάμαι κάποιον που τον είχατε περί πολλού, που μας έγραφε για κάποιο ΚΕΚΡcoin, για κάμποσο καιρό. Όποτε περνούσε τα 2€, ερχόταν και πομπάριζε.

Θυμάμαι, κάτι έγραφε και για τον ΕΛΛΑΚΤ. Που θα πήγαινε 2€ κι εκείνος.

Τον σιγοντάριζε ο ΑΣΚούμενος, ο ΟΛΠατζής, ο σφίχτης της ρευστότητας, ο ετησιοποιημένος χίλιαπεντακόσιατριανταδύοταεκατό.

Ευτυχώς, πήρε τον ομματιών του και ησυχάσατε κι εσείς. Τώρα περιμένω και μια "συγγνώμη" από τον μυρωδιά τον μονόδρομο των 950 μονάδων, της ανοδικής υπέρβασης και της δυναμικής επαναφοράς, όχι σε μένα, στους δύστυχους που του δίνουν click στο μέσο του και πηγαίνουν μονίμως κουβά, ώστε να αποσυρθώ κι εγώ, γιατί όσο και γούστο να έχει, έχουμε κι άλλες ασχολίες.

ArTaXiA είπε...

Είδαμε κι εσένα....

ArTaXiA είπε...

Με τι θα μεγαλουργήσει;

Με το "αγοράζω χαρτιά του εικοσάρη";

Ή με το "δυναμική επαναφορά του ΧΑΑ" στο υψηλότερο σημείο του δείκτη;

Πότε έγραψες μια σοβαρή πρόταση εδώ μέσα;

Το μόνο που θυμόμαστε από εσένα είναι το "κλείνουν βιβλία οι θεσμικοί τέλος Οκτωβρίου", το "η αγορές ανεβαίνουν επειδή οι Κινέζοι βρήκαν το εμβόλιο" και το "αγοράζω "ΕΥΡΩΒ, ΑΛΦΑ και ΕΤΕ" κατά το 1/3 γιατί έχω και μεγάλο χαρτοφυλάκιο.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και σε συνδυασμό με την αστεία υπόστήριξή σου σε άκυρες επιλογές, σε κατατάσσουν σε comic relief εδώ μέσα.

Γιατί δεν κάνεις μια δική σου ομάδα, να ησυχάσεις κι εσύ και τα άλλα σου προφίλ;

ArTaXiA είπε...

Οπότε, γιατί κοπτεσαι γι αυτό το blog, αφού έχεις την κλειστή;

Τι σε νοιάζει;

ArTaXiA είπε...

Καραγκιόζης είσαι και στην κλειστή και εδώ. Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Κάθε ομάδα έχει και τον βλάκα της!

Για την αγορά, κάποια άποψη έχεις;

ArTaXiA είπε...

Δεν περίμενα κάποια διαφορετική απάντηση....

hippy είπε...

Καλημέρα Γιανάκη

οι συμβουλές μας τελείωσαν 🌺

ArTaXiA είπε...

Καλημέρα Ασκούμενε.

Ξεκούτιανες, τι συμβουλές να δώσεις κι εσύ;

Και ποιος τις θέλει άλλωστε;

Γι αυτό περιδιαβαίνεις τα fora, μήπως και μαζέψεις καμμιά πληροφορία.

Μ' αρέσετε όμως που έχετε κυρήξει Ομερτά και για τον "Μονόδρομο" και τις σαχλαμάρες του δεν λέτε κουβέντα. Όπως, δεν σχολιάσατε και για το KEKΡcoin.

Ζωντανά απολιθώματα. Τον οίκτο μου!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αρταξια...
Μην ασχολείσαι με το Βλάση..
Είναι δικος μου...
Τέτοια φυντάνια μια φορα στα 100 χρόνια..
Μιλαμε γοα πολυ στοκος....

Να σε ρωτησω κατι άλλο αρταξια μιας και σε βρήκα...

Ο μητσοτακης βρηκε λευτοδεντρα;
Σκέψου που εχει φτάσει στις δημοσκοπήσεις για να εχει τετοιο πανικό..

hippy είπε...

Όπως τα λες Γιανάκη. Αν κι απ΄ότι αναφέρεις σχεδόν όλες (πλην ΟΛΠ) κερδοφόρες βγήκαν. Και ο ΟΛΠ προσεχώς.

Σε αντίθεση με κάποιον "επαγγελματία" (κατά δήλωση) που έχει δώσει 3-τρεις-ΤΡΕΙΣ-όλες κι όλες και βυθίστηκαν. ΠΛΑΚΡ στα 18-ΚΡΙ στα 8,50-Sort ΓΔ στα 800. Άσε που έκανε τον πονηρό ενώ δεν ήξερε ο αδαής από ΣΜΕ (Πειραιώς), ούτε μπορούσε καν να υπολογίσει την τιμή των εταιρικών ομολόγων (ΧΑΟΥΣΜΟ).

Αλλά είπαμε, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Αλίμονο στους φουκαράδες που θα σε πιστέψουν. Πιες τον καφέ σου κι άραξε. Αυτό το κάνεις καλά 🌺

hippy είπε...

Συγνώμη φιλαράκια έκανα λάθος. Απολογούμαι. Τέσσερις ήσαν οι επιλογές του "σύμβουλου". Ξέχασα την ΦΟΛΙ!!!

mixalis mixalios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
streetboy είπε...

Ρε σεις είστε σοβαροί ασχολείστε με το χρηματιστήριο χωρίς να βλέπετε τα φεγγάρι;
Σας τα γράφει συνέχεια ο μέγας γκουρού που πιάνει ες τις κινήσεις εδώ μέσα.... Οταν υπάρχει πανσεληνος και η τάση της αγοράς είναι ανοδική αυτή θα συνεχίσει να είναι ανοδική σε υπερθετικό βαθμό.... Το αντίθετο συμβαίνει όταν πάλι έχει πανσέληνο αλλά η αγορά είναι πτωτική. Με λίγα λόγια το κριτήριο και το pivot time (που θα έλεγε ο άλλος γκουρού της λαχαναγοράς) είναι η μέρα που θα έχει πανσέληνο.!!!
Και εξακολουθουμε:Τις ημέρες που δεν έχει ολόγιομο φεγγάρι υπάρχουν συστηματακια παρολι που αν τα ακολουθήσετε βγάζετε χρήμα με τα τσουβάλια.
Για περισσότερα βέβαια ρωτήστε και ΠΛΗΡΩΣΤΕ!!!
ΠΟΙΟΝ; Μα φυσικά το μέγα ΠΑΠΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ!!!

DK είπε...

κ. Hippy ποια είναι η επιλογή σας του 3%?

hippy είπε...

Φίλε DK δεν έχω πρόβλημα να την γράψω αλλά έτσι κι αλλιώς δεν ενδιαφέρει την συντριπτική πλειοψηφία των παιχτών που ψάχνει το 2χ ή περισσότερο στα "ατίθασα". Καλύτερα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα στον capital ή στο fb να σας το αιτιολογήσω και με 2 λογάκια.

DK είπε...

Ποιο είναι το facebook σας?

austin είπε...

Πολύ ξύλο, άσχημη η Αμερική, σε όριο για να γίνει bloodbath.

hippy είπε...

Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα στον capital καλύτερα.

mixalis mixalios είπε...

Να κάνουμε και καμιά σοβαρή κουβέντα... Έχουμε αυτό το νεο
https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2131377/motor-oil-182-ekat-gia-to-2987-ths-ellaktor-pairne.html
Οποίος έχει από αυτό το χαρτί πουλάει για να αποκτήσει ρευστότητα που θα χρησιμοποιήσει αλλού στις ήδη χαμηλές τιμές ή παραμένει συμμετοχος με Ολλανδους και Βαρδινογιανναιους?
Εδώ πάντως ο κανόνας που λέει ότι δεν διακρατουμε ζημιογόνες επιχειρήσεις δεν επιβεβαιωθηκε. Άλλωστε και οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις.

hippy είπε...

"Πλήρης εξόφληση του ομολόγου

Απο τα 750 εκατ. ευρώ που θα εισπράξει η Ελλάκτωρ από τη Motor Oil για το 75% της νέας εταιρείας ενέργειας, αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες- να προχωρήσει στην πλήρη εξόφληση του ακριβού, από επιτοκιακής άποψης, ομολόγου ύψους 670 εκατ. ευρώ που είχε εκδοθεί το 2019, και το οποίο είχε συναφθεί με επιτόκιο 6,4% με ημερομηνία λήξης το 2024 και για το οποίο μπήκαν ως ενέχυρο η Ακτωρ Παραχωρήσεις, η μητρική Ελλάκτωρ (άρα ουσιαστικά ο Κλάδος των Αιολικών λόγω της απορρόφησης της ΕΛ.ΤΕΧ.ΑΝΕΜΟΣ) και η ΗΛΕΚΤΩΡ, δηλαδή η διαχείριση απορριμμάτων."


Ellaktor Value PLC 6,375% 19/24 Bond | A2SBG2 | XS2092381107 | Price (boerse-frankfurt.de)


Τυχεροί οι κατέχοντες. Εγώ δεν έχω. Υπ΄όψιν ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα, ούτε καν ΑΜΚ στον Ελλάκτωρα, δίχως το Οκ των ομολογιούχων.

Στους όρους του ομολόγου προβλέπεται ότι σε περίπτωση αλλαγής ελέγχου της εταιρείας, έννοια που συμπεριλαμβάνει την απόκτηση από ένα ή περισσότερα πρόσωπα που δρουν συντονισμένα, αμέσως ή εμμέσως, ποσοστού πάνω από το 50% του συνόλου των μετοχών, υποχρεούται να υποβάλλει πρόταση για την απόκτηση του συνόλου των ανεξόφλητων ομολογιών, καταβάλλοντας ποσοστό 101% της ονομαστικής αξίας τους πλέον δεδουλευμένων και ανεξόφλητων τόκων.

hippy είπε...

Από την άλληη ανακοίνωση λέει για


"δημιουργία νέας εταιρείας στην οποία θα υπαχθεί το υπάρχον χαρτοφυλάκιο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του Ομίλου Ελλάκτωρ. Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει όσα έργα είναι ήδη σε λειτουργία, και όσα είναι υπό ανάπτυξη.

H συνολική αξία της νέας εταιρείας θα ανέρχεται στο 1 δισ. ευρώ, με τη Motor Oil να αποκτά το 75% του μετοχικού της κεφαλαίου, καταβάλλοντας το ποσό των 750 εκατ. ευρώ, με τον Όμιλο Ελλάκτωρ να διατηρεί το 25%. "


Από αυτό εγώ καταλαβαίνω ότι "ο Όμιλος Ελλάκτωρ-δλδ ο Ανεμος-που είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας μέσω ΑΠΕ στην Ελλάδα, έχοντας 493MW, 24 αιολικά πάρκα, 1 μικρό υδροηλεκτρικό και 1 φωτοβολταϊκό" αποτιμάται στα 250 εκ (+ τις υποχρεώσεις του) έχοντας περίπου το 25% της δυναμικότητας της ΤΕΝΕΡΓΑ. Λίγο μου φαίνεται.



hippy είπε...


Ίσως στην ΜΟΗ "ετρεξαν" να προλάβουν τις εξελίξεις στην "χρυσοτόκο όρνιθα" της Αττικής Οδού.

Σε κάθε περίπτωση η εξυγίανση μιας μεγάλης εταιρείας είναι κάτι θετικό και για τη χώρα. Φαίνεται ότι παρά τη μιζέρια υπάρχουν προοπτικές. 🌺🌺

mixalis mixalios είπε...

Ε όχι και μιζέρια... Απλά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η νέα τάξη πραγμάτων οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην εξαΰλωση και να γίνουμε όλοι υπάλληλοι. Μήπως τελικά να πάω αντίθετα στο ρεύμα κι εγώ που είμαι υπάλληλος να γίνω επιχειρηματίας? Θα ανοίξω μαγαζί με όμορφες χορεύτριες και στύλους...Και δεν θα πάω για 10% κέρδος εκεί....

mixalis mixalios είπε...

Τελικά από το deal αυτό κερδισμένοι και οι ομολογιούχοι αλλά και οι μέτοχοι. Καλό ντιλ για τη ΜΟΗ παρ' ότι κάποιοι λένε το αντίθετο. Δεν είχε την απαιτούμενη έκθεση σε ΑΠΕ και την αποκτά και μπορεί να πουλήσει και τις μισές μετοχές που αγοράζει χωρίς να χάσει σε 3 χρόνια. Αυτή η ΔΕΗ πότε θα χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια της? Σκεφτείτε να έμπαινε στον Ελλάκτωρ, θα έσκουζαν οι ζαίοι για διαφθορά, διαπλεκόμενους κτλ....

hippy είπε...

Αν το ανοίξεις το μαγαζί με τις χορεύτριες και τους στύλους θέλω εισιτήριο διαρκείας...κι ας είμαι σε ηλικία για έμφραγμα 😎

hippy είπε...

"ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η νέα τάξη πραγμάτων οδηγεί τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στην εξαΰλωση και να γίνουμε όλοι υπάλληλοι"


Η ιστορία δεν είναι απλή...θέλει πολύ, μα πολύ προσοχή.

Φίλος μου έλεγε για τον κουμπάρο του που είχε εστιατόριο σε τουριστική περιοχή. Σκέφτηκε να πάρει δάνειο και να φτιάξει κι ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τώρα, "λέει", δεν βγαίνει και ζητά ελάφρυνση-περικοπή του δανείου (απ΄την κυβέρνηση). Επεσήμανα στο φίλο πως ο κουμπάρος του έχει πάρει σίγουρα και επιδότηση. Ναι, μου λέει, πήρε 40%, αλλά (στη ζούλα) εκτός από τα 10 δωμάτια της επιχείρησης έφτιαξε κι άλλα 5 σε άλλο σημείο για να "ζήσει πιο άνετα". Εννοείται πως πήρε όλες τις βοήθειες (επιστρεπτέες προκαταβολές κλπ) αλλά τον "γονάτισε η κρίση". Το τραγικό είναι ότι ο συνάδελφος θεωρούσε σωστό πως ο κουμπάρος του "τι να κάνουμε πρέπει να βοηθηθεί".

Πάει να φτιαχτεί μια επιδοματική νοοτροπία στο λαό και οι επερχόμενες εκλογές την επιτείνουν. Θυμίζει την παρακμή της Ρώμης. Κίνδυτος θάνατος.

Εν τω μεταξύ ΟΛΟΙ αυτοί που τα παίρνουν γκρινιάζουν ταυτόχρονα γιατί "λέει" αυξάνεται το χρέος. Λογική~Παραλογισμός = 0-10 !!!!!!!!!!!!! Ζητείται λεφτόδεντρο επειγόντως.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ28 Ιανουαρίου 2022 - 12:00 μ.μ.
Στο 1.75 πουλάω.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εντάξει.. αλλα ποιος νοιάζεται για το τι λεει ο οπλαρχηγός...
Μονο ο Τσαμπης;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ28 Ιανουαρίου 2022 - 11:32 π.μ.
Εγώ εγώ βάλει την TV δίπλα στην Παταριέρα και βλέπω στα κλεφτά..εχω και την λάντζα στην μέση..
Καλή μέρα Τσαμπής..
Πήρες ΕΛ;;;;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην υποβολή προαιρετικής δημόσιας πρότασης προς όλους τους μετόχους που κατέχουν κοινές, ονομαστικές, μετά ψήφου μετοχές της Ελλάκτωρ, έναντι 1,75 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά, προχώρησε η Reggeborgh Invest BV. Η κίνηση του βασικού μετόχου της Ελλάκτωρ έρχεται σε συνέχεια της σημερινής εξαγοράς του ποσοστού των Μπάκου – Καϋμενάκη από την Motor Oil.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Καλο σας βραδυ..
Καλο ΣΚ..

mixalis mixalios είπε...

Ηλία, δεν θα έχεις εισιτήριο διαρκείας. Θα έχεις πρόσκληση πρώτο τραπέζι πίστα.... Και αντί για γιατρό για το πιθανό έμφραγμα θα σου έχω νοσηλευτρια με πλούσια προσόντα (εννοω βαρύ βιογραφικό)

mixalis mixalios είπε...

Παει λοιπόν ο "επενδυτής" και ρωτάει.
Με ενδιαφέρει, λέει, μια χρηματοδότηση. Σκεφτομαι να πάρω ΕΣΠΑ 200.000 με 50% επιδότηση. Πόσο δάνειο θέλετε? Ρωτάει ο υπάλληλος.
Μα 100.000 λέει ο "επενδυτής"
Κι εσείς πόσα θα βάλετε στην επένδυση σας? ξαναρωτάει ο υπάλληλος..
Ακολουθησε παυση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

hippy7 Μαΐου 2022 - 2:02 μ.μ.

Ίσως στην ΜΟΗ "ετρεξαν" να προλάβουν τις εξελίξεις στην "χρυσοτόκο όρνιθα" της Αττικής Οδού.


Ελα Λόλα..ριξε το τόπι...
Κυριε hippy ακριβως αυτό..
Η Λολα θα ριξει το τόπι και το τόπι θα επιστραφεί..

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης3 Φεβρουαρίου 2022 - 11:36 π.μ.
Καλος αρχιζει να φαινεται και ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ ε???????
ΟΠΛΑ,εσυ τι λες????
Εχουμε καμμια περαιτερω ενημερωση??????
Μην τσιμπησεις στα πολιτικα του ζιζανιου Γιωργου ,σε παρακαλω??????
ΑΝΔΡΕΑ.
Την αποψη σου,γιατι'' γκαζωνω''στις αγορες του!!!!!!!!!
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ3 Φεβρουαρίου 2022 - 2:42 μ.μ.
Τσαμπής εγώ λέω ΝΑΙ.
Μαζί τα λέγαμε στα χιόνια.
Τα χιόνια έλιωσαν...

ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ3 Φεβρουαρίου 2022 - 2:45 μ.μ.
Αυτό που βλέπω Τσαμπής είναι ότι μερικές φορές εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα.
Στο 1.75 παίρνουμε το 0.50 καθαρό και αντίο.

ΑπάντησηΔιαγραφή

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης3 Φεβρουαρίου 2022 - 2:53 μ.μ.
Το θυμαμαι ΟΠΛΑ.
Και δεν σου κρυβω οτι,μετρησα πολυ την αποψη σου.
Αλλα,με την ρηση στο μυαλο μου" caveat emptor".

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης4 Φεβρουαρίου 2022 - 4:39 μ.μ.
Βρε!!!!!!!!
Σαν καλος μου φαινεται και σημερα ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ.!!!!!!!!!
ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.
Καλο ΠΣΚ,σε ολους μας.

Απάντηση


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ25 Ιανουαρίου 2022 - 9:12 π.μ.
Φίλε Austin...
Πόσο μυαλό θέλει πριν τα διόδια να λέγανε δεν περνάει κουνούπι;
Άκου όμως τι παίζει..
Στα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας τής Αττικής οδού τα έσοδα έφτασαν τα 3 δις..Και τα κέρδη στα 770 εκατομμύρια ευρώ .
Έως το 2024 το σημερινό μετοχικό σχήμα Ελλακτωρ και λοιποί έχουν τα δικαιώματα..Το ΤΑΙΠΕΔ ήδη ψάχνει για τον επόμενο ενοικιαστή για τα επόμενα 25 χρόνια μετά το 2024..
Χοντρή δουλειά..770 εκατομμύρια ευρώ κέρδη για δεκαπέντε χρόνια έως τώρα και με δεκαετή κρίση δεν τα λες και λίγα..
Ευκαιρία λοιπόν να στραβώσει η δουλειά με τους παρόντες για να έρθουν οι νέοι ενοικιαστές με νέες ιδέες να πάρουν την δουλειά...
Ποιος θα την παρει;
Εύκολακι...Στο ταμπλό είναι..
Μα θα πει κάποιος..βγάλανε τα μάτια μόνοι τους;
Όχι βέβαια..απλά παίζουν το παιχνίδι..
Ρίξε την μπάλα ΛΟΛΑ..Και στην ξαναριχνω πίσω..
Τα Μήλα που λέγαμε παλιά.

ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ25 Ιανουαρίου 2022 - 10:36 π.μ.
Με προσοχή σήμερα..
Δείτε πως παίζετε το παίγνιο..
Χιονοπαγίδες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ25 Ιανουαρίου 2022 - 1:04 μ.μ.

Από το πρώτο θέμα πριν λίγο..

Το απόλυτο χάος και η αδιανόητη ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί στην Αττική Οδό, εν μέσω της κακοκαιρίας, φέρνει στην επιφάνεια τα όσα συμβαίνουν με το καθεστώς διαχείρισης και εκμετάλλευσης του οδικού άξονα, αλλά και τις κρίσιμες αποφάσεις που μένει να ληφθούν, καθώς σε περίπου τρία χρόνια λήγει η σύμβαση παραχώρησης.


Όποιος διάβασε το πρωινό σχόλιο του οπλαρχηγού ελπίζω να κατάλαβε τι αγοράζουμε.

Οπλαρχηγός 7/5/2022
Στο πιάτο το δωσαμε το χαρτάκι ...τοσο πολυ στο πιάτο που αν λεγαμε κατι παραπάνω θα κινδυνεύαμε με σύλληψη λόγο πομπαρισματος και πληροφόρησης..
Οχι κύριοι..
Ολα θεμα τυχης ειναι... ...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Η Ομιλία τού Αντώνη Σαμαρά στο Συνέδριο της Ν.Δ. ήταν μια ομιλία που μίλησε στην καρδιά του οπαδού της μεγάλης Δεξιάς παράταξης της χώρας μας.
Μια ομιλία ορόσημο για να ξανάαύτοπροσδιοριστούμε για το που και πως πρεπει να βαδίσει η χώρα μας...
Μια ομιλία που έδειξε τις διαφορές μεταξύ του τι πρεσβεύει η παρακαταθήκη του Κ. Καραμανλή..και τι το κόμμα τραβεστί που εκπροσωπεί ο Μητσοτάκης.
Καλημέρα σας.

mixalis mixalios είπε...

Σωστό, αυτόν τον Πιερακακη τι τον ήθελε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βλημα ΒΛΑΣΟ πηρες ΕΛΛ...;;;
ΑΠΟ ΤΟΝ Γενάρη στο είπα..
Αντε Στο κλουβί σου τώρα.
Παλι ρόμπα έγινες.
Και που να δείς τι άλλο σου εχω .......
ΈΡΧΕΤΑΙ!!!!!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

eter V.2 Φεβρουαρίου 2022 - 8:53 μ.μ.
BOSS άλλο ελευθερία και άλλο ασυδοσία. Τον θεωρείς φίλο σου ακόμα;

ArTaXiA άφησε νέο σχόλιο στην ανάρτηση με τίτλο :

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Ένας οικοδεσπότης (μονόδρομος οι 950 μονάδες) που σας έχει γραμμένους στα π@π@ρια του, αφού τα λιβανιστήρια Κούλη μετατράπηκαν σε payroll διαρκείας. Δόξα τον Μωυσή.

Δημοσιεύτηκε από τον συντάκτη ArTaXiA στο Ελεύθερη γνώμη στις 31 Ιαν 2022, 2:10 μ.μ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Peter V.11 Φεβρουαρίου 2022 - 1:34 μ.μ.
Κλασσικό Χρηματιστηριακό απόφθεγμα: «Το ΧΑΑ θέλει υπομονή και το μ@ν@ κυνήγι.»
Στο πράσινο οι Τράπεζες.

Απάντηση

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ14 Φεβρουαρίου 2022 - 12:18 μ.μ.
Τσαμπής ένα χαρτάκι δώσαμε που σήμερα πάει σφαίρα..
Τα χιόνια έλιωσαν..
Λόλα πάρε μπάλα..πέτα μπάλα..
Αλλα εκτος απο αυτό ..όπου Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει είναι και κάτι άλλο για το συγκεκριμένο.
Καλημέρα σας.

ΑπάντησηΔιαγραφή

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και μετα απο ολα αυτά..οταν έγραφα απι τον Γενάρη τι Ακριβως θα παίξει...ο μεγας ηλίθιος ΒΛΑΣΟ ΈΓΡΑΦΕ....

Peter V.14 Φεβρουαρίου 2022 - 1:34 μ.μ.
Λωλό και ακαταλαβίστικο μήνυμα του … φτου κακά


ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ..

ΘΑ ΑΓΌΡΑΖΕ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ 25ΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ 4%
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ....

ΦΙΛΙΑ ΒΛΑΣΟ..
ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ;
ΧΑΧΑΧΑ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτός που όλο φεύγει και όλο εδώ είναι μας λέει ότι κράτησε μετοχές για μήνες και φυσικά δεν γράφει πράξεις του σε πραγματικό χρόνο.


Ναι φιλε ΒΛΑΣΟ
Να μου αφησεις ενα μειλ να σου στελνω ζωντανά τις κινησεις μου..
Μπουρτζόβλαχε..που θες και ενημερωση για το τι κάνω..
Γελανε όλοι μαζι σου.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τσαμπής...Τσαμπής...εισαι εδω;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοιτα καραγκιοζακο Βλάση.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στραβάδι ΒΛΑΣΟ..
Απο τον Γενάρη σου εδωσα χαρτι και τιμή..
Καθαρά ξάστερα..
Τι αλλι θες ρε βλήμα..να στα πληρώσω κιόλας;

Ο κοσμος διαβασε καθαρά τι ειπα..τι εγινε..
Κατα τα λοιπά ΑΝΤΙΟ...
Εχω και δουλειές.

VAGGELIS MP είπε...

Τι έχεις πάθει ρε συ Οπλαρχηγε;
Τι αρρώστια εχεις;
Κάνε την δουλειά σου, δεν θυμάμαι να σε ρώτα κάποιος για τις κινήσεις σου,κρατατες για πάρτη σου,σε ,αξιόπιστος νομιζεις
Ότι είσαι;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βαγγέλη λεβέντη..
Μην ξυνεσαι...