Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

ΜΥΤΙΛ

X.A.A. LIVE 


                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ΜΥΤΙΛ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Τα χαμηλά των 8,2ο€ της Ρ προσέγγισε η μετοχή ( 8,22) μετά  την καθοδική διάσπαση της πολύ ισχυρής W των 8,60€.

Ο τίτλος συσσωρεύει πέριξ της L1 των 8,40 ευρώ και προετοιμάζει την επόμενη κίνησή του που το θετικό σενάριο την θέλει να διαφεύγει του πράσινου καθοδικού καναλιού ταυτόχρονα με την ανοδική διάσπαση της W.

Η κίνηση αυτή, θα δώσει ιδιαίτερη ορμή στην μετοχή με παράλληλη αύξηση του όγκου συναλλαγών και άμεσο στόχο :
1) τον εκμο 100 ημ ( σήμερα στα 9,12€) 
2) το gap της 8/6  ( 9,12-9,21€) 
3) τη ζώνη  G  ( 9,20-9,38  ευρώ).

Το αρνητικό σενάριο θα τεθεί σε ισχύ, μόνο με την αδυναμία υπέρβασης της W των 8,60 ευρώ που θα επιφέρει εκ νέου ταλαιπωρία στους κατόχους και θα τεθεί σε κίνδυνο και η στήριξη Ρ στα 8,20€  καθώς θα αυξηθούν οι πιέσεις των πωλητών με επόμενη στήριξη τα 7,95 ευρώ.

30 σχόλια:

Lazaros είπε...

καλή σας ημέρα

michele είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους :)

austin είπε...

Καλημέρα σε όλους! Μιας και υπάρχει ηρεμία, θα βάλω ένα σεντονάκι...

Πιάνομαι λίγο από το σχόλιο του Χιπι, που έχει εν μέρει δίκιο ότι ακουγόμαστε σαν να περιμένουμε όλοι το Κυριάκο να λυτρωθούμε. Και καλό είναι που και που να θυμόμαστε για τα παλιά…
Παρόλα αυτά έχω κάποια σχόλια ξεκινώντας από την κλασσική μου εισαγωγή.
Περισσότερο κεντρώο θα αυτοχαρακτηριζόμουν με κανένα όφελος από κόμμα. Μάλιστα όπως πολλοί είχα μεγαλώσει με ερεθίσματα τύπου «επάρατη δεξιά».
Αρχικά, είμαι της πεποίθησης ότι μερικές φορές όταν έχει κολλήσει η βελόνα δεν είναι ότι κάποιοι βλέπουν μονόπαντα τα πράγματα, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή η κολλημένη βελόνα. Και στην προκειμένη φάση είναι, γιατί ο Τσίπρας και η παρέα του είναι ολετήρες όσο κανένας μα κανένας άλλος πολιτικός στην ιστορία της Ελλάδας.
Δεν υπάρχει σύγκριση, τους ξεπερνάει όλους σε σαπίλα και σήψη. Σε καταστροφή και σε ότι χειρότερο για την χώρα και για τον λαό έχει κάνει πολιτικό πρόσωπο.
Χίπι έχεις να προσάψεις (και καλά κάνεις) πόσο γελοίος ήταν ο Λιάπης. Ουδείς νομίζω το αρνείται. Αλλά ο Λιάπης τι έκανε?? Δεν είχε στο τζιπ του ασφάλεια. Κακό και λάθος, δεν το συζητώ αλλά συγκρίνεται έστω και στο ελάχιστο με το σκάνδαλο των τραπεζών του Τσίπρα??? Ποιος άλλος έχει κάνει τέτοια αίσχη στην χώρα του;; γενικά ποιος άλλος πολιτικός.
Και ο υπουργός κοινωνικής ασφάλισης που λες ήταν ο Μαγγίνας, καλά δεν κατάλαβα? Πάλι λάθος και κακώς το έκανε, αλλά από τους μετανάστες στην Μόρια που είναι σε άθλιες συνθήκες, νομίζω κάθε ένας από αυτούς θα προτιμούσε να εργάζεται στο σπίτι κάποιου εύπορου και να είναι ανασφάλιστος παρά να είναι σε κατάσταση που είναι τώρα.
Το θέμα μου είναι ότι έχουμε να προσάψουμε στην δεξιά τι εν τελει(χωρίς να σημαίνει ότι είναι άγια η δεξιά ή ότι δεν έκαναν μπόλικα και αυτοί λάθη); Όλη αυτή την μανία και την καφρίλα που δημιούργησε η υποτιθέμενη αριστερά του Πασοκ και όλη αυτή την άκριτη βλακεία, ναι άκριτη βλακεία, της κολλημένης αριστεράς. Και στο κάτω κάτω οι άνθρωποι της δεξιάς είναι φιλελεύθεροι, και ο φιλελευθερισμός και ο καπιταλισμός κάποιες φορές δεν υπολιγίζει τον άνθρωπο και το ξέρουν όλοι αυτό. Η αριστερά?? Η αριστερά που μας έχει ζαλίσει ανά τα χρόνια για το πόσο ουμανιστές είναι και όταν έρχονται στην εξουσία να κάνουν χειρότερα και από χούντες??? Και έχουμε να λέμε για τον Βουλγαράκη επειδή είπε την απαράδεκτη ατάκα «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» αλλά συγκρίνεται έστω και στο «τόσο» με όποια μα όποια ατάκα του Τσίπρα και της ηλίθιας παρέας του??
Έτσι λοιπόν φτάνουμε σε ένα μοτίβο άκριτου αριστερού.(και χίπι εσύ ως μεγαλύτερος μπορείς να είχες την ιδεολογία σου και τον ρομαντισμό σου, αλλά ήξερες και από νούμερα πολλά πράγματα και ήξερες και από το πως πρέπει να δουλεέψει μία οικονομία, οπότε είσαι από τις εξαιρέσεις των αριστερών που πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν εξαιρέσεις, δεν είναι τίποτα μα τίποτα απόλυτο) . Που απλά έχει μαθει να γκρινιάζει για την δεξιά. Που απλά έχει μαθει να πιάνεται από τσιτάτα και να διαδίδει μπούρδες και ΙΔΕΑΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. Που ποτέ δεν εφαρμόστηκαν στην πράξη και ποτέ δεν πρόκειται να εφαρμοστούν.

austin είπε...

Και συνεχίζω...

Παραθέτω μία συνομιλία με ένα 35άρη που δηλώνει αριστερός, διάβαζε μπαξεβάνη, ψήφισε συνασπισμό και μέχρι το Ιανουάριο του 15 ΣΥΡΙΖΑ (μετά το δημοψήφισμα πάλι καλά σταμάτησε να τον υποστηρίζει) και έψαχνε να βρει κάθε σκάνδαλο, αλλά μετά τον ΣΥΡΙΖΑ σταμάτησε να ψάχνει μεν και δεν ασχολείται (άλλο κλασσικό μοτίβο συριζαίου, μας έβριζε ανηλεώς και τώρα δεν ασχολείται) αλλά συνεχίζει να κρυφοκοιτάζει αν ο Άδωνις έχει κάνει κάποια λαμογιά.
-Πήγα στην ΔΕΗ για να αλλάξω το όνομα σε ρολόι και γινόταν χαμός, ένας από Ωρωπό
Ερχόταν 5η φορά και δεν είχε καταφέρει να εξυπηρετηθεί κτλ κτλ, τα γνωστά. Ξεκινάει ο φίλος την κουβέντα.
-Ειλικρινά δεν πρέπει αυτό το πράγμα να ιδιωτικοποιηθεί να γλυτώσουμε και να μην έχουμε πλέον τέτοιες ταλαιπωρίες.
-Δεν είναι αυτό απάντηση ούτε η λύση σε αυτή την κατάσταση. Κατευθείαν απάντησε με εκνευρισμό λες και του βρίσαμε την οικογένεια.
Για να μην μακρηγορώ μετά από μία κλασσική κουβέντα που φαντάζεται ο καθένας (συνδικαλιτές, απεργίες που με το έτσι θέλω κατέβαζαν διακόπτες κοκ) καταλήγω στο κάτωθι:
-Πες μου ειλικρινά, που ζημιώθηκες εσύ ή άλλος πολίτης αποό την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ.
-Πουθενά. Λέει μετά από μικρή σκέψη.
-Από την ολυμπιακή.
-Η αλήθεια είναι πουθενά, άσε που είναι και καλύτερα.
-Ε, τότε γιατί τέτοια μανία κατά των ιδιωτικοποιήσεων όταν όποιος δημόισιος οργανισμός είχε άμεση σχέση με τον πολίτη τα προβλήματα ήταν τόσο μεγάλα… Και γιατί ενώ υπήρχε τόση ταλαιωπρία, λαμογιά και καμένα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, να πρέπει σώνει και ντε να μένει στο δημόσιο.
Δεν μου απάντησε και απλά άλλαξε κουβέντα.
Δυστυχώς καταλήγω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ (και σε κάποιες περιπτώσεις και η αριστερά, χωρίς να σημαίνει ότι είναι καθολικό φαινόμενο) είναι όλη η σάπια νοοτροπία που όριζε τα τεκταινόμενα στην χώρα. Είτε είχαμε δεξιά είτε αριστερά, αυτή η ανούσια, ατεκμηρίωτη λογική του μέσου έλληνα που πέταγε ένα αντιδραστικό «όχι» απλά για να πετύχει τί;;; Μια τύπου αργομισθία και κάπου να βολευτεί και στην πραγματικότητα τραβάει την χώρα στον βάλτο.
Αυτοί λοιπόν έφεραν τον σύριζα στην εξουσία και όχι ο Λιάπης ή οι όποιο προηγούμενοι. Απλά έφτασε η ώρα της κρίσης και με κλασσική λογική έψαχναν ποιος θα τους βολέψει. Και ο μεγαλύτερος ψεύτης κέρδισε στο τέλος, μας στο τέλος ήρθε και η απόλυτη καταστροφή. Περισσότερο ΗΘΙΚΗ παρά οικονομική.

Για όλα τα παραπάνω έχει κολλήσει η βελόνα, τουλάχιστον όσο αφορά εμένα. Και πρέπει καθημερινά να υπενθυμίζουμε την σάπια λογική του μέσου έλληνα (αριστεριστή) που δεν ξέρει τι θέλει και τραβάει την χώρα στον πάτο καθημερινά. Ή μάλλον ξέρει, να έχει το ΕΠΙΔΟΜΑ του. Γιατί στο κάτω κάτω της γραφής, όπως λέει και ο μπάρμπας «δυστυχώς δεν έγινα αριστερός στην Ελλάδα».

Lazaros είπε...

εγώ προσωπικά σαν νεοέλληνας αρνούμαι να μπω στην διαδικασία του ζυγίσματος για τον μεγαλύτερο η μικρότερο ψεύτη,κλεφτη, ανεπάγγελτο ιδεολόγο του δήθεν , έχουμε τα πάντα στην ελλαδα αλλά όχι λογική .. δεν νομίζω πάντως πως μας αξίζουνε οι πολιτικοί χωρίς ανάστημα .

michele είπε...

Σε γενικες συμφωνώ αγαπητέ Austin και χαίρομαι για τα σχόλιά σου.

Δυστυχως εχω φθασει σε μια ηλικία που η ενασχόληση μου με την πολιτική η προσωπική εμβάθυνση που έχω κάνει, το εξωτερικό που εχω ζήσει ( σε μια χωρα με τους μεγαλύτερους διανοητές της αριστεράς (Gramsci-Togliati- Berlinguer)

δεν μου επιτρέπουν να είμαι πολύ ανεκτικός πια. Πάρτε οι πιο νεοι την σκυτάλη.
Δεν το επιτρέπω κι εγω στον εαυτό μου, γιατί γίνομαι ιδιαίτερα σκληρος και αυτο αντίκειται στην αστική μου ευγένεια :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Για τους Αριστερούς τα έχουμε πει Πολλές φορές..
Η καταστροφή της Χώρας.. και όπου έβαλαν το χέρι τους σε ολον τον πλανήτη βλέπουμε τα χαΐρια τους...
Δηλαδή οταν σου λένε.. είμαστε οι προστάτες της εργατιάς και λαμβάνουν 5% στις εκλογές είναι για κλαματα...
Ακου...προστατες της εργατιάς..
Ας ξαναμπώ στην σπηλιά μου...εχει και δοσιά..

Μαύρος Κύκνος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μαύρος Κύκνος είπε...

Το χειρότερο είναι να αυτοαποκαλείται κάποιος αριστερός αλλά η τσεπούλα του να είναι πιο δεξιά από των περισσότερων δεξιών.

Nek είπε...

Αν από την τσέπη πάει κανείς να βάλει την ταμπέλα τότε έχει χάσει. Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.

Μαύρος Κύκνος είπε...

ΝΕΚ στον χώρο μας (χρηματιστηριακά) υπάρχουν αρκετοί που μιλάνε η γράφουν με αριστερό ιδεολογικό μανδύα και αυτοπροσδιορίζονται αριστεροί όμως η τσέπη τους και η ενασχόληση τους με τα χρηματοοικονομικά μόνο στην αριστερή ιδεολογία δε ανήκουν.

Nek είπε...

θα συμφωνήσω αλλά αυτό δεν είναι κάτι που συμβαίνει σήμερα. Συνέβαινε παλαιόθεν από τότε που έτρεχαν να βολέψουν τους δικούς τους. Οπότε είναι και κάτι αναμενόμενο.
Αλλωστε που την είδε κάνείς την αριστερότητα?

(συγχωρέστε μου την έκφραση αν δεν βρίσκεται στον Μπαμπινιώτη θα την αναφέρει κάποτε!!! :-))) )

Και ποιός είναι εκείνος που θα μπορούσε να πει ότι η τσεπη δεν προηγείται της ιδεολογίας πλέον? Πως αλλιώς θα μπορούσε κανείς να εξηγήσει όλο αυτό που συμβαίνει?

ΙωσηφΑυγε είπε...

Για σας αντζουληδες.
Ο Θεος στο καλο.
Τα πολιτικα τα χρησιμοποιουμε για να δικεολοησουμε τις βρομιες μας.
Ξεβρω ενα οικοδομο που εχει μπει στο ταμειο ανεργιας αλλα δουλεβει περνοντας ολες τις δουλιες , φτηνοτερα και μαβρα ταλαρα και στη συγκεντροση του ΚΚΕ, εινε μαζι με αφτους που τους περνει τις δουλιες, και βριζουνε ολοι, και αφτος μαζι το κατεστημενο που τους εξαθλιονει,και τους φτοχενει.
Ξεβρω ενανε καθηγητη μαθηματικο που εκανε λεφτα πολλα γιατι εκανε φροντιστηρια ιδιετερα ,και ητανε διοριζμενος στο γυμνασιο αλλα εκει δεν παταγε πολυ γιατι ασχολιοτανε με το χριματιστιριο.Κουουες παλιος και συριζα αργοτερα.Εκει να δειτε αναλυσεις για το κακκο κεφαλεο που μας πινει το αιμα.Κιαφτος πινει το αιμα του ακκομοιρη που στελνει το πεδι του στο σχολιο να μαθει γραματα.Αφτο εινε αλλο αιμα.
Ξεβρω μια βουλευτινα που διοριστικκε στο διμοσιο με μεσο του Καραμανλη κι αν τη ακουσεεις τορα θα νομισης οτι εινε ο αγγελος επι τις γης.Συριζακι αυτη.
Ξερω,ξερω ξερω
Κι εσεις ξερετε ξερετε ξερετε.
Χερετιματα στον μπαρμπα προτιστος και σε ολους εσας τους μορφομενους στη συνεχεια.
Να σας εχει Ο ΘΕΟΣ .
μΗ ΒΟΥΡΛΙΖΕΣΤΕ ΟΜΟς.Ολοι για το μπεζαχτα παλεβουμε.Απλα βανουμε ξκια λιγη ιδεολογια ΜΕΣΑ για να γινομαστε πιο μορφομενοι
ΑΝΤΖΟΥΛΗΔΕς σας αγαπω.

ΙωσηφΑυγε είπε...

Σας γραφω με gr.οσο δεν το λινει το αλβανικο ο Κοτζιας.
ΓιΑτι ετσι οπος τα λενε μπορει να γλεπετε και το al. στο μπατο

Nek είπε...

νομίζω οτι ο Μπαμπινιώτης δεν θα έχει κάνένα θέμα μαζί μου και με την λέξη που έφτιαξα μετά την τελευταία ανάρτηση!

ΙωσηφΑυγε είπε...

Αν τογραψες για μενα φουλη μ' εγω, και χεστοχαρτα αλαζο στους ξενς.Δεν ειμε πολυ μορφομενος με τα γραματα αλλα απο μορφοζωη σκιζω.Σας θαβμαζω πλιοτερο κι απ τον εαφτο μου ομος εσας τους μορφομενους με γραματα γιατι τα γραφετε απιθανα.
Γι αφτο και σας διαβαζω.Ετσι θα παμε μπροστα οχι δουλεβοντας τιμια και σαν το σκιλι ολο το μερονιχτι

michele είπε...

Eκεινο που ξερω ειναι οτι σε 6 ωρες εχουμε κανει καθαρό τζιρο < 10 εκ ευρω χαχα

michele είπε...

Βαλε ομως ρε συ Γιοζεφ ενα google να μην μας βγαινουν τα ματια :))

ΙωσηφΑυγε είπε...

Κι αφτο θα το καμω αφεντικοοοοοοοοοο.

michele είπε...

Mπραβο γίγαντά μου !

Lorac είπε...

Ωραίο το σχόλιο του Austin Ωραίο και το διάγραμμα βαγγελίνιου! Προβληματισμός για το πτωτικό κανάλι και την παραμονή για αρκετές συνεδριάσεις κοντά στην περίεργη περιοχή του 8,2χχ.
Απουσίες λόγω υποχρεώσεων και όχι απολαύσεων...

Κωνσταντινος είπε...

καλησπερα Μιχαλη
Πως απαντησαν οι κινεζοι στην ερωτηση" Οι μεταρρυθμισεις που θελετε να κανετε δεν αντιθετες στις κομμουνιστικες σας αρχες???
Η απαντηση ηταν"Οι κομμουνιστικες μας αρχες ειναι για το κομμα και οχι για την οικονομια
Απο την επισκεψη Μοσιαλου στην Κινα

michele είπε...

Υπαρχουν και υποχρεωσουν που ειναι απολαυσεις Lorac οπως τα συζυγικα καθηκοντα χαχα

michele είπε...

Α ναι το διαβασα αυτο Κωνσταντινε, οντως του Μοσιαλου καπου στο fb

Lorac είπε...

Καλά από τα καπακαπαεεε ανα την υφήλιο οι εγχώριοι πρέπει να είναι στον πάτο της λογικής. Μέχρι και οι κινέζοι πήραν χαμπάρι τι πρέπει να γίνεται.

hippy είπε...



"Αλλά ο Λιάπης τι έκανε?? Δεν είχε στο τζιπ του ασφάλεια"

Όχι Γιώργο...δεν είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας καθώς ήταν-κατά δήλωση του-συνταξιούχος με περικοπή στη σύνταξη...ο ΑΧΡΕΙΟΣ (αλλά φυσικά δεν είναι όλοι οι νεοδημοκράτες έτσι).

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές για την πώληση της Ολυμπιακής αλλά ούτε που φαντάζεσαι πόσο την πλήρωσες...περίπου 4000 υπάλληλοι πήραν είτε αποζημίωση 150,000-250,000 ευρώ, άλλοι πήγαν στο δημόσιο κι άραξαν με 500 ευρώ μηνιαίως παραπάνω απ΄τους άλλους σαν (πριμ-προσωπική διαφορά) καμμιά 300 στα σχολεία, ένας στο δικό μου με ωράριο εργασίας 4 ώρες/βδομάδα


"Ο/Η MODAS είπε...
Το χειρότερο είναι να αυτοαποκαλείται κάποιος αριστερός αλλά η τσεπούλα του να είναι πιο δεξιά από των περισσότερων δεξιών"

Προσωπικά αυτοαποκαλούμαι αριστερός και είμαι περήφανος που η τσέπη μου είναι παραγεμάτη από την 3ετία 1998-2000 καθώς εκμεταλεύτηκα την μαλακία των άσχετων αγροτοτσοπάνηδων που έκαψαν στο ΧΑΑ τις κλεπτοενισχύσεις της ΕΕ.

Μόνο από την κοινωνική συμπεριφορά προς τον πλησίον μπορείς να κρίνεις αγαπητέ αλλιώς με τις ελληναράδικες κλασικές παπαριές απλά φανερώνεις πόσο ζηλιάρης και φθονερός είσαι στο βάθος.

Nek είπε...

Μιχάλη κανόνισε... τα λαυράκια περιμένουν....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Κοροΐδεψε τους τσοπάνηδες..ειναι και περήφανος...

Μαύρος Κύκνος είπε...

Αγαπητέ hippy μακριά από εμένα η ζήλια. Πραγματικός Αριστερός με δεξιες τσέπες όμως δεν υπάρχει κατ εμε.

Μαύρος Κύκνος είπε...

Οσο για το 99 και τι αποδόσεις μπορεί να έβγαλε κάποιος, νομίζω ότι έχει περάσει η περασει ανεπιστρεπτι η εποχή που λέγαμε στον διπλανό μας να την βγάλει έξω να δούμε ποιανού είναι μεγαλύτερη....