Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

ΑΤΤ

X.A.A



                                                                             σχόλια για τη συνεδρίαση online
ATT:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...
Η μετοχή αντέδρασε από υψηλότερα επίπεδα από τα χαμηλά του Μαρτίου ( 0,16€)  στην διορθωτική του κίνηση  στις 21/5 όπου κατέγραψε τα 0,1832€ και να αντιδράσει εκ νέου.
Συνεχίζοντας την κίνηση διέσπασε ανοδικά τον εκθετικό μέσο όρο 50 ημερών και προετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την G στα 0,2575€  σημείο ορόσημο για την μεσοπρόθεσμη τάση του τίτλου.
Ενδεχόμενη ανοδική του υπέρβαση θα προσδώσει ορμή και αύξηση του όγκου συναλλαγών στη μετοχή με επόμενο μεσοπρόθεσμο στόχο την PR των 0,3490€.
Σε περίπτωση άρνησης της μετοχής να διατρήσει ανοδικά την G θα την επαναφέρει σε διορθωτική τροχιά με πρώτη στήριξη τα 0,2350€ και μεγάλη στήριξη την γραμμή τάσης G1.

82 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

Όση ώρα περιμένουμε να σιγουρευτεί ο Μετζής του Νεούκτη πως θα είμαστε ανοδικοί μέχρι τέλους, ώστε να έρθει να μας πει πόσο καλός είναι στις επιλογές του, το σχόλιο της ημέρας:

"Κάναμε απαγόρευση κυκλοφορίας όχι επειδή μας κυβερνάνε τίποτα λυσσαλέα άπληστα λαμόγια φεουδαρχικής αντίληψης που βρήκαν ευκαιρία να φάνε ακόμα και τα πόμολα, αλλά για να δώσουμε χρόνο στην κοινωνία και το σύστημα υγείας να θωρακιστεί.

Ήδη βλέπετε την διαφορά.

Έχει ενισχυθεί το σύστημα υγείας.
Έχουν γίνει χιλιάδες προσλήψεις ιατρικού προσωπικού.
Έχουν υπερπολλαπλασιαστεί οι ΜΕΘ.
Έγιναν σε δυο μήνες όσα δεν έγιναν σε 40 χρονια!
Οπότε είμαστε απόλυτα ασφαλείς.
Αν φοβάστε το αντίθετο μάλλον είστε τίποτα άναρχοάπλυτοι βαζιβουζούκοι κρατιστές που βρομάνε τυρόγαλο και γουστάρουν να πεθάνει από κορονοϊό η κατσίκα του γείτονα.
Ψεκασμένοι συνωμοσιολογοι που πιάνουν την λογική με τρύπια κουτάλα."

Bonjour παίκτεεεεεεεεεεε. Και μην ξεχνάτε! Το θερινό ηλιοστάσιο πλησιάζει.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα φιλοι μου(και μη)
Για πειτε μου.Υπαρχει κανεις ,που μπορει να πει κακο λογο, για τον φιλτατο ΑΡΤΑΞΙΑ.
Γλυκυτατος κλπ...
Καλημερα φιλτατε.

hippy είπε...

Στις δεκαενιά, στις δεκαενιά
θα φάμε τα τραπέζια, θα βάλουμε φωτιά!!

Όχι ότι δεν φοβάμαι...δώδεκα χρόνια τραπεζομάχος αισθάνομαι άβολα με τις συστημικές. Από την άλλη όμως όλες οι παρούσες κι οι προσεχώς ειδήσεις μοιάζουν θετικές και παρά την αντίδραση δεν έχουν κάνει και καμιά φοβερή κίνηση απ΄τα χαμηλά τους (ενδεικτικά η αγαπημένη ΒΝΡ έχει διπλώσει απ΄τα δικά της χαμηλά). Η δε Eurobank Equities έδωσε χθες πρόταση αγοράς την UniCredit στους πελάτες της.

Οπότε σε ότι με αφορά κάνω υπομονή (τουλάχιστον) μέχρι τις 19/6 κι αν την πατήσω (αρκετά πιθανό) ετοίμασε μια κουβέντα στοργική για παρηγόρια φίλε καλλιτέχνη.

Καλημέρα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Peter Vlaso
Αγαπητε μου.
Πρωι-πρωι ιντριγκα και να μην την ξεκινησω εγω????
Μου κακοφαινεται χαχαχαχα.
Καλη σου μερα.!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεαααααααααααααα.
Να ετοιμαζομαστε,στις βαρδιες μου.
Ηγγικαν αι ημεραι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Συγγνωμη βρε Πητερ.
χαχαχαχαχα.Αν μπορεις να μου γραψεις ,που???
Ετσι για τη συζητηση.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εεεεεμμμμμμ!!!!!!
Τωρα καταλαβα γιατι πιστεψες τον ΑΡΤΑΞΙΑ και αγορασες Φολι,οπως λες .
Ησουν μακρια και δεν τον ηξερες καλα???χαχαχαχαχα.
Αρταξια ετσι για την ιντριγκα και μονο,το σχολιο μου.Το θεωρησα πετυχημενο!!!!!!!!!
Νεροοοο,στεγνωσα απο το γλυψιμο στον ΑΡΤΑΞΙΑ μου τον καλλιτεχνη.χαχαχαχα

ArTaXiA είπε...

Ρε Μετζή! Τα νούμερα από το μυαλό σου τα βγάζεις; Η επόμενη συνεδρίαση ήταν στις 21/4 και ήταν αυτή:


21/4/2020 591,0200 -2,59%


Μαζέψουυυυυυυυυυ!

austin είπε...

Καλημέρα, μάλλον πρέπει πάλι να πιάσω "δουλειά" γιατί κάποιος θέλει να βγει... και δεν κάνουν το πακέτο να τελειώνουμε. Πρέπει να μας ζαλίζουν!

Τελικά θα ανοίξει η μύκονος η θα έχουμε και αυτό το πλήγμα

ArTaXiA είπε...

Τι τη θες μωρέ κι εσύ τη Μύκονο;

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι, αγοράζουν πετρέλαιο Οκτωβρίου τον Απρίλιο και το πουλάνε μετά από 15 ημέρες. Αχαχαχαχαχααααααααααααα. Νούμερο!

michele είπε...

Kαλημέρα, καλημέρα σε όλους. Αγαπητέ Hippy οσο ο ΔΤΡ ειναι πανω απο 386 δεν εχεις να φοβηθεις και τιποτα ( φανταζομαι οτι εισαι αγορασμενος χαμηλότερα) καθως ο δρόμος ειναι προς τα πάνω με το χρονικό περιθώριο που εχεις θέσει.

austin είπε...

Μιχάλη, μπορεί και να έχεις δίκιο... Αλλά πάλι το σορτάκι σήμερα έδινε γρήγορη απόδοση. Άσε που έφαγε τα κέρδη και ο Γερμανός και βλέπω να φεύγει κάτω από το 386 που λες σήμερα.

austin είπε...

Όσο το γραφα πάντως το πιασε το 386

ArTaXiA είπε...

Ειλικρινά τώρα. Υπάρχει έστω και ένας εδώ που σε διαβάζει ρε Μετζή και δεν κουνάει το κεφάλι σκεπτόμενος "ωρέ τι τραχανάς είναι τούτος";


Σε άλλα σχόλια:

Mic, θα σου απευθύνω ερώτηση, ορμώμενος από την πάσα προς τον φίλο Hippy. "Όσο ο ΔΤΡ είναι πάνω από 386 κτλ κτλ". Δεκτό και μαζί σου. Και συμπληρώνεις "φαντάζομαι θα είσαι αγορασμένος χαμηλότερα". Τέλεια και πάλι. Σε κάποιον που θέλει να αγοράσει τώρα, τι θα έλεγες; Υποθέτω τίποτα. Είναι κάποιο σημείο εδώ; Μάλλον όχι. Οπότε -και αυτό είναι υπόθεση εργασίας-, εάν κανείς ασπαζόμενος τις γραμμές δεν αγοράσει τράπεζες εδώ, αφού είναι ήδη αγορασμένοι, ποιος θα πάει τις τιμές παραπάνω; Οι άσχετοι;

ArTaXiA είπε...

Αχ Austin, γύρισε κάτω; Μα γιατί; Γιατί; Γιατί;

austin είπε...

Και...για την ώρα έσπασε!

austin είπε...

ΤΙ γιατί?? Γιατί το σορτ είναι πιο εύκολο για αυτό!

ArTaXiA είπε...

Με συγχωρείτε και πάλι δεν σας κατάλαβα! Δεν είναι για πάνω η αγορά μας; Τι short μου λέτε;

austin είπε...

Κάθε μέρα σχεδόν οι τράπεζες ανοίγουν ψηλά και τρώνε ΑΜΕΣΟ χώσιμο και μετά μέσα στην συνεδρίαση μπορεί και να μαζέψουν. Κάπως έτσι το βλέπω το μοντέλο εγώ!

ArTaXiA είπε...

Μου θυμίζει κάποιο ανάλογο που είχα γράψει προ μηνών Austin. Λες τελικώς να υπάρχει κάποιο pattern;

austin είπε...

Πάνω...Δεν βλέπεις? Το μεγαλύτερο project του κόσμου, με φιλέτο που όμοιο δεν υπάρχει, και δεν κατάφερε να σπάσει το 6,7 ή να συσσωρεύει εκεί γύρω. Βέβαια κινδυνεύει ακόμα και πιο κάτω να πάει

michele είπε...

θα σου πω Art. Kατ΄αρχας οπως βλεπουμε τις δυο τελευταιες μερες ,παει πανω απο 386 επιστρεφει και γυριζει παλι.
Αυτο συμβαινει γιατι προκειται για σημαντικο σημειο. Η κινηση των τραπεζικων μετοχών ενεχει μεγαλη δόση στομαχιου,καθως ενας αγορασμενος χαμηλοτερα , σου λεει κατι εβγαλα δεν περναει, ας πουλησω.
Εκεινος που ειναι το ισχυρο χέρι περιμενει, μαζευει και αυτα και ξαναφευγει.
Ο τεχνικος "μικρος" περιμενει μια επιβεβαιωση μια-δυο τρεις και μπαινει
ή ξαναμπαινει. Και το πανε ολοι μαζι πανω. Καποιοι αλλοι μενουν πισω
οπως οταν πηγανε 0,50 η ΑΛΦΑ και 0,95 η ΕΤΕ και κοιτουσαν το φεγγαρι.

ArTaXiA είπε...

Καλά, αυτό ξαναπέστο. Τις προάλλες στη γνωστή ομάδα χρηματιστηριακών ταλέντων κάποιος έγραψε "Περιμένω τον Τιτάνα να πάει 10 να αγοράσω". Ο Τιτάνας εκείνη την ημέρα κάτω από τα 11. Τον ρωτάω: "Στα 10.10 ο Τιτάνας βγάζει ζημιές, ενώ στα 9,80 γίνεται κερδοφόρος;" Μου απαντάει: "Όχι, τα 10 ευρώ είναι μια τιμή που μου κάνει εμένα." Ε νταξ, ακόμη περιμένει.

austin είπε...

Αν παίζεις σορτ βγάζεις καλύτερα λεφτά. Από το 0,72 στο 0,68 μέσα σε μία ωρίτσα. Έτσι απλά!

austin είπε...

Το 386 έκανε 2 μήνες να το περάσει και σήμερα το σπάει βούτυρο πάλι...

ArTaXiA είπε...

Κι αν έχεις και άποψη και δεν περιμένεις να δεις τι θα κάνουν οι άλλοι, βγάζεις ακόμα καλύτερα. Γι αυτό θα ακούς τον Τραμπαρίφα τον Μετζή και χαμένος δεν θα βγεις!

austin είπε...

Αρτ σήμερα αθέτησα το παραππάνω πλάνο γιατί έκατσα και ανέλυσα:

Ο τραπεζικός είναι πάνω από το τάδε επίπεδο τα έξω ανεβαίνουν και όλες τις δικαιολογίες, όταν το μαγαζί μας είναι πέρα για πέρα αδύναμο.

Σήμερα αν έπαιζα αυτό που παίζω συνήθως θα ήμουν τέλεια! Αντ αυτού κοιτάω να δω αν θα σωθεί η παρτίδα...χαχα

ArTaXiA είπε...

Περιμένουν την ανακοίνωση της FED, μη χολοσκάς. Μετά, πάλι πάνω θα είναι και θα μπορέσεις να συνεχίσεις αύριο με το πλάνο.

austin είπε...

Προμοτάρουν δε τον Τιτάνα, ότι τα πήγε καλά, ότι το ένα και ότι το άλλο, και βρίσκεται ακριβώς στα χαμηλά του rebalancing και έχουν περάσει 2 εβδομάδες...

Όχι τίποτα άλλο, είαμστε κοντά στην διόρθωση των ξένων...

ArTaXiA είπε...

Οι άνθρωποι που προμοτάρουν τον Τιτάνα σήμερα, είναι της ίδιας ποιότητας με εκείνους που όταν ο Trump μιλούσε για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, έλεγαν πως θα χτιστεί με τα τσιμέντα της εταιρείας από το εργοστάσιο στη Φλόριδα. Είναι επίσης ανάλογοι με εκείνους που έγραφαν στο lockdown, "αγοράστε ΕΥΔΑΠ, επειδή ο κόσμος τώρα θα καταναλώνει νερό πολύ, που θα πλένει τα χέρια του όλη την ώρα".

Κι εκεί βέβαια επεσήμανα το γεγονός πως η εστίαση είναι υπεύθυνη για πάνω από το 50% της κατανάλωσης νερού στην Αθήνα και με τα μαγαζιά αυτά κλειστά ούτε πιάτα, ούτε ποτήρια, ούτε σφουγγάρισμα, ούτε τίποτα. Επικό το block και από εκείνη την ομάδα ταλέντων.

Ο κόσμος θέλει να ζει στην παραμύθα του. Γι αυτό το αντίδοτο στην σαχλαμάρα είναι το backtesting. Κανείς δεν κάνει ποτέ.

austin είπε...

Κλαίω που δεν σόρταρα και αυτά για σήμερα! Πάμε να δουλέψουμε στην πραγματική οικονομία μπα και σώσουμε τίποτα/

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ μια και εκλεισα τις θέσεις μου ...θα περιμένω να δώ τι θα κάνει σήμερα, έτσι και αλλιώς βλέπω μικρές πιθανότητες να κάνει άλμα προς τα πάνω αυτή τη βδομάδα.

ArTaXiA είπε...

Γιατί; Αφού ο παίκτης μας, ο Μετζή έγραψε ξεκάθαρα πως εβδομάδα που ξεκινάει με αργία, έπειτα από ανοδική Παρασκευή είναι ανοδική. Δεν έχεις εμπιστοσύνη σε τέτοιο κατεργασμένο και ψημένο από τις αγορές ταλέντο; Το οποίο, προκειμένου να ισχυροποιήσει το επιχείρημά του, ανεβάζει τάχα μου άνοδο από ανάλογο περιστατικό, το οποίο όμως είναι εντελώς φανταστικό;

Θα σε μαλώσω Βασίλη!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Αρταξία μην μαλώνεις, είμαι φίλος του Δημήτρη του Τσάμπη εγώ!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

είναι που δεν μου αρέσει η ίντριγκα χαχα

Εντάξει δικαιολογώ Αρταξία γιατί απο ίντριγκες έχει πολλές και καλά δεν ασχολήται άλλο, αλλά ο Δημήτρης χαχα περίμενα μια αποποίηση ευθυνών :))

ArTaXiA είπε...

Βασίλη, δεν είναι θέμα ίντριγκας. Είναι θέμα αρχής. Έχω κυρήξει τον πόλεμο στη σαχλαμάρα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Το μειονέκτημά μου σε σχέση με εσάς τους υπόλοιπους, είναι πως ενώ όλοι διαβάζουμε έναν φελό να γράφει κοτσάνες, εσείς μπορείτε να το αφήσετε να πέσει κάτω, ενώ εγώ όχι.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Φίλε Αρταξία η επιλογή είναι πάντα εκεί και το ξέρεις ότι την έχεις.
Όπως γνωρίζεις όλοι έχουν διαμορφόσει άποψη οπότε και δεν είναι απαραίτητο το ξυλίγκι παρά μόνο αν έχεις διάθεση, απο την στιγμή που τα περισσότερα έχουν απαντηθεί ήδη.

michele είπε...

Γι αυτο κι εγω πετάγομαι οταν διαβαζομαι πολιτικές κοτσάνες( και ειναι και πολλες) :))
Επειδη σημερα γραφω αρθρα, να πω μονο τουτο σε θεμα που εθιξε ο Αrt.
Ποτε δεν καταλαβα " την τιμη που θέλω εγω" που οντως λεγεται πολυ συχνα. Την θελεις θεμελιωδως, την θελεις τεχνικά, την θελεις συμφωνα με τις συγκυριες, ΠΩΣ τη θελεις;
Αν αυτο μου εξηγηθει, δεν εχω κανενα πρόβλημα να ομονοήσω.

και απευθυνομαι στο μεσο επενδυτη μονολογωντας: "Ασε που ΟΤΑΝ παει εκει που θέλεις εσυ και η αγορα ειναι κακη, θα κιοτεψεις και δεν θα παρεις"

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Μιχάλη μπορείς να μην ασχολείσε μαζί μου?

χαχα

michele είπε...

Χαχα αναγκαστικα έπρεπε να ασχοληθώ! :)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Aν βρηκα και τον Βασιλη Πασπ,φιλο μου και ιντριγκαδορο.... χαχαχαχα
εχουμε γινει πολλοι!!!!!!!!!!
Που ειναι ο ΟΠΛΑ να ξεκινησει την πολιτικη γκρινια???????
Αλλο παιδι ιντριγκαδορικο,που δεν του φαινεται!!!

Τελειωσα την βαρδια μου.Δεν τα πηγα και ασχημα ΑΝΤΡΕΑ???
ΠΑΣΠ
Τι φοιτητικα χρονια θυμηθηκα!!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εν τω μεταξυ ΧΤΕΣ ΕΓΩο ανιδεος εγραφα.

Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα μας.
Μηπως,πρεπει να ετοιμαζομαστε και για λιγο πισω ,στα γοργοφτερα χαρτα????
Απο αυριο νομιζω,πρεπει ,τουλαχιστον να μην ξεθαρρευουμε.

Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τα γοργοφτερα,ειναι αυτα που ανεβαινουν γρηγορα,αλλα απο κατω...κενα αερος.
Προσεχω λοιπον προσωπικα....τα τραπεζοχαρτα.
Αλλα, το λαθος μου ,ισως ειναι και προφανες.Γι αυτο μην παρασυρεστε.Την αποψη μου μονο παραθετω.

9 Ιουνίου 2020 - 10:43 π.μ. Διαγραφή

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Πρεπει δε να εχετε υπ'οψιν σας οτι,ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ.
Χωρις πλακα ετσι??????

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Δημήτρη πολύ υπεράνω σε βρίσκω ..μπας και έχεις κανα σοβαρό πρόβλημα υγείας?

Ευχωμε πως όχι ...οπότες σταμάτα τις πολλές αγάπες γιατίς σε ανταγωνιστικά περιβάλοντα αυτές είναι μόνο για παραπλάνηση χαχα

hippy είπε...

Ελλάδα 10ετές 1,360 (-6,23%) μετά την χθεσινή έκδοση για να χαίρονται οι αγοραστές...ακριβώς όπως στατιστικά συνηθίζει...το ερώτημα είναι εάν καταφέρει να σπάσει το 1,20% σε αυτή τη φάση...δύσκολο το βλέπω

hippy είπε...

Φυσικά μαζί με τους αγοραστές χαίρονται ασφαλιστικές, αμοιβαία και τραπεζίτες

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Bασιλη
Ολοι εμεις,οι μικρομικρουληδες ειμαστε ...συναγωνιστες,στο ανταγωνιστικο περιβαλλον.
Ολοι εμεις, προσεκτικα προσπαθουμε να ανταγωνιστουμε...του μεσαιο μεγαλους.
Αν το καταλαβουμε αυτο εχουμε καποια τυχη.χαχαχαχα
Γι αυτο ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ.
Ειμαστε α....πο την ιδια μερια!!!!!!

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ Ηλια,
ο νταξες πρασινομηδενιζει,και εδω ζουπησαν και αρπαξαν ...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Και για να πιστοποιησω αυτο που γραφω,πρεπει να σας πω οτι,ο Χιππης στα ομολογα,ειναι κορυφη στους μικρους,και ανταγωνιζεται επαξια και αρκετους μεσαιο μεγαλους
Χωρις ειρωνια ειναι...ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ.
Ειναι στο στοιχειο του

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Δεν θελω να εισαι απαισιοδοξος.

μπαρμπαλιας είπε...

ΤΣΑΜΠΠΠΠΠ,στακα μη φευγεις...πεσμου σταυτι ο μυτιλ θα το κλεισει το γκαπε πριν το μερισμα;;;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ
Ο μυτιλ το τελευταιο γκαπ το εκλεισε την 4/6.
Τα αλλα δεν ειναι ...προσβασιμα αυτη την εποχη(πολυ χαμηλα)
Συνεπως μια διορθωσουλα ισως αλλα δεν την φοβαμαι.
Ποτε δεν ξερεις ομως!!!!
Προσωπικη αποψη εκφραζω.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Συμφωνώ με ΟΠΛΑ η πολύ ταλαιπωρία απο τη στιγμή που υπάρχουν κέρδη αυξάνει την πιθανότα για να γίνει ένα σκαλοπάτι λίγο πιο κάτω.
Ας δούμε και τις γραμμούλες.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Απο σημερα δε,το πρωι,δεν κατεχω ουτε μια τραπεζα,στο χαρτοφυλακιο μου.
Ουτε μια!!!!!!!!
Αλλα ισως ,κανω και λαθος.

μπαρμπαλιας είπε...

αν και τα στραβογαμιαδηκα δεν τα κατεχω...εκεινο στις 21/2 τι εστι;;

hippy είπε...

Μπάρμπα μου όλοι αγαπάμε το trading αλλά είναι δύσκολο το ρημάδι...αν προεκτείνουμε λίγο τον χρονικό ορίζοντα έχει ίσως λιγότερα κέρδη αλλά πολύ, πολύ μικρότερο άγχος.

Δυο βδομάδες πριν το rebalancing της 29ης Μαίου σχεδιάσαμε την στρατηγική ως προς τις τράπεζες. Προσωπικά θα εξαντλήσω υπομονετικά το διάστημα ως τις 19/6.

Βλέποντας την κίνηση Apple, Microsoft, Facebook κλπ είναι παράλογο να υποθέσουμε ότι θα κάνει το ίδιο και στη Γερμανία η εταιρειάρα η SAP? Απέχει βέβαια σχετικά λίγο, μόλις 8% από τα υψηλά έτους αλλά πιθανολογώ πως δεν θα σταματήσει εκεί (και βέβαια όταν την πρωτοαναφέραμε έγραφε λίγο πάνω από €90)...μέχρι κι ο παππαΜπουφέτος έχει αγαπήσει τον κλάδο.

(επειδή αναφέρθηκε η Γερμανία)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Εχουμε 3/4,5,9-5,95 και 18/3 5,24-5,435
Ετερον ουδεν.
Αν παμε εκει κατω ...κλαφτα Χαραλαμπε.Αμεσα...δεν το νομιζω!!!

streetboy είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...
Ειλικρινά τώρα. Υπάρχει έστω και ένας εδώ που σε διαβάζει ρε Μετζή και δεν κουνάει το κεφάλι σκεπτόμενος "ωρέ τι τραχανάς είναι τούτος";

Και για σένα το ίδιο ακριβώς σκεφτόμαστε να σαι σίγουρος καραγκιοζακο.....

μπαρμπαλιας είπε...

παιδες...ενθεν και ενθεν.
ενταξει με τις εξυπνες αλληλομπηχτες . αρκετα και καταλαβαινουμε .

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ασε ΜΠΑΡΜΠΑ, την ιντριγκα να συμβαινει.
Αλατι στην μονοτονια μας ειναι.!!!!!!
Αρκει να υπαρχει.... ΑΓΑΠΗ.
χαχαχαχαχα.
Καλο απογευμα!!!

μπαρμπαλιας είπε...

ωραιος ...ο νεους

μπαρμπαλιας είπε...

ολα τα μπλοκε τα ιδια.
τωρα κοιταγα στου Γελανταλι και
τρωνε τα νυχια τους...αχαχα

austin είπε...

ETE με συνοπτικές διαδικασίες το πισωγύρισμα... Ειλικρινα πάντως, πρέπει να έχουν οι επενδυτές που κουνάνε τα νήματα στο ΧΑΑ μανία με το να πουλάνε τις τράπεζες.

10 χρόνια θα μου πεις ήταν αυτά, πως γίνεται μέσα σε λίγο καιρό να αλλάξει η συνήθεια τους.

austin είπε...

Λογικό Μπάρμπα μου..Όπου δεν υπάρχει άρτος υπάρχει θέαμα! Όλο το ελλάντα σχεδόν είναι σε τράπεζες, αναμένει την άνοδο καρτερικά βλέποντας τα ξένα να κάνουν πάρτι. Πάλι καλά που τρώνε μόνο νύχια!χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη ολοι εχουν γυρισει επανω ο νασντάκ ρεκορια ...και η μαϊμού τρωγεται εκ της σαρκος της.ειχαμε και διακοδες μον ανοδο απ τη βουτια και εχουμε να λεμε οτι καναμε ανοδο.
ελα μνί στον τοπο σου ρεεε

austin είπε...

Δεν πειράζει μπάρμπα.. Έχει ο θεός. Εδώ αρκούμαστε να βαυκαλιζόμαστε για την μελλοντική ελπίδα!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ενα ΕΥΓΕ,ενα ΜΠΡΑΒΟ,ενα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ενα κατι τις βρε παιδια?????
τιποτε????
Σχετ.σημερινο 14,33
Σχετ,χθεσινο 10,43

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ,Μην μου πεις Βρε Βασιλη οτι δεν ταιριαζει τωρα??????
χαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Επισης ταιριαζει!!!
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=%CE%B5%CE%B3%CF%89+%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B1+%CF%83%CE%BF%CF%85+%CF%84%CE%B1+%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B1

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αφου δεν στο λεει κανεις,
Γραψτο μονος σου βρε αδερφε,να το δεις και γραμμενο.
ΜΠΡΑΒΟ,ΕΥΓΕ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σ'ανωτερα Δημητρακη μου.
χαχαχαχαχα

austin είπε...

Νέα χαμηλά ημέρας! με τα έξω να στέκονται

μπαρμπαλιας είπε...

τσαμπ,οκ μπραβο ειπες προσοχη τραπεζες ...πουλησες...
εγω εχω τη μλάρα στο 1.74 και τον ινδο στο 0,50 τιναι καβουρας τι ζμί

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

εντάξ ταπες και μπράβο σου όπως τάπες πρώτος και για ΕΤΕ με το που έβγαλε τη λέξη ταμπού ...ανακεφαλαιοποίηση...που έδωσε αμέσα ένα αρνητικό τόνο στην ευφορία της ανόδου προσωρινα.
Η αγορά ωστόσο έχει αποκτήσει μια δυναμική σε τζίρους και δίνει ωραία σκαμπανεβάσματα.
Η μεταβλητότητα έχει αυξηθεί οποτες και η συνέχεια βραχυπρόθεσμα θα παιχτεί με αφορμή κάποια είδηση.
Τα ρεκόρ του Nasdaq απο που προκείπτουν δεν καταλαβαίνω.
Αρε Ντόναλτ πόσο παρεξηγημένος πια :)

μπαρμπαλιας είπε...

εξω στα αψηλα και συνεχιζουν.
εδω επεσε μπομπα με το που πηραν λιγο και βαλθηκαν να φρεναρουν τα παντα.ουστ ρε

austin είπε...

Από αύριο τα σπουδαία, λογικά πάμε για καλό χωσέ!

μπαρμπαλιας είπε...

-2.40 %
εδω ειναι ελαντα

μπαρμπαλιας είπε...

κιο αντιχρηστος στην αλφα 0,666

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Και μια που έχω χρόνο και το ξύλο που έπεσε στο τέλος της ημέρας έδωσε κάποιες τιμουλες σχετικά καλές...ε ξαναμπήκα μερικώς ..λίγο τράπεζες λίγο ΜΟΗ κ Οτε που ως τα τώρα μόνο τονε πληρώνω αλλά που θα πάει...αύριο θα δω μήπως ξαναμπώ και καμιά κατασκευαστικη μυτ Ελλάκτωρ και βλέπουμε.
Πιστεύω ότι παρά το καλοκαίρι που αναφέρει ο Αρταξιας τα μερισματοπουλα θα κρατήσουν το ενδιαφέρον όπως λέει ο κ hippy ως το τέλος του μήνα.
Ενώ και η μεταβλητότητα με τους τζίρους που έχουν οι τράπεζες δίνουν ελπίδα.

Εις αύριον...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και πινοντας το καφεδακι μου ειπα να ριξω μιαα ματια για το πως ειδαν οι επενδυται των μπλογς την σημερινη ημερα....

Ειχα μεινει σε κατι αναφορες για νεο 99...για 725--752--800-και βαλε τωραα που γυρναει...
Και τι να δω σημερα...γραφουν...αν χαθει το 663 παμε 659---644---628---622..
Με λιγα λογια..Με λενε Ριζο...( δικο σας)
Καλο απογευμα..παιξε οτι βλεπεις.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω ΟΠΛΑ βλεπω τον αμερκανο που χανει -2.40% -οσο εμεις-και μεχει
πιασει κωλοριμεντο...ξεκινησε διορθωση

ArTaXiA είπε...

Μετζή, έσβησες το σχόλιο με τις σημερινές σου αγορές στις τράπεζες;


Δεν το αντέχει το σβερκάκι σου το ξύλο ε;


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Σε πάει το πεπρωμένο τοίχο τοίχο. Ελπίζω τώρα να πάρεις τα κουβαδάκια σου και να πας κάπου αλλού που δεν σε ξέρουν. Εδώ πλέον σε έμαθαν όλοι!

μπαρμπαλιας είπε...

Σχόλιο διεγράφη
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

10 Ιουνίου 2020 - 3:45 μ.μ.

δεν περιμενα να το τραβηξει.
τελος παντων ολοι κρινομαστε.