Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

ΣΆΒΒΑΤΟ..
με LIBERAL MARKETS
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο



Η "LIBERAL MARKETS" ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ...
Με κεντρικό άρθρο, αυτό του Βασίλη Γεώργα για την Bad Bank στην Ελλάδα, κυκλοφορεί αύριο η Liberal Markets, μαζί με τον Φιλελεύθερο. Τι άλλο έχουν ετοιμάσει οι αρθρογράφοι της αγοράς;

Η Μαίρη Βενέτη, αναφέρεται στο εκκολαπτόμενο deal, ανάμεσα στους φαρμακευτικούς κολοσσούς Gilead και AstraZeneca και αναλύει τον επενδυτικό χάρτη της 5G εποχής.

O Μάνος Χατζηδάκης, αναλύει το αν και γιατί, πρέπει κάποιος να αγοράσει τραπεζικές μετοχές.

Ο Ηλίας Ζαχαράκης, αναλύει διαγραμματικά τον Γενικό Δείκτη του ΧΑ, τον FTSE-25, τον Τραπεζικό Δείκτη, τον ΟΤΕ, την ΕΛΛΑΚΤΩΡ, την APPLE, τον S&P 500 και το EUR/USD.

Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, αναλύει τις μετοχές του Ιασώ, του Ιατρικού Αθηνών, της Entersoft, της Briq, της Unibios και της Κλωστοϋφαντουργίας Ναυπάκτου.

Ο Κωνσταντίνος Καρδιασμένος, παρουσιάζει την απόκλιση ανάμεσα στην Wall Street και στην Παγκόσμια Τράπεζα.

Ο Σπύρος Αλεξόπουλος, αναλύει την μετοχή της Tesla που έφτασε τα $1.000 και παρουσιάζει τις νέες καυτές εισαγωγές στην Wall Street, όπως είναι η Warner Music Group, η Vroom και η Nikola Corporation.

Ο Κωνσταντίνος Χαροκόπος, παρουσιάζει τον νέο κλάδο των Εταιρειών Μικροχρηματοδοτήσεων και θέτει ερωτήματα για την κίνηση της κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εθνικής Τραπέζης.






3 σχόλια:

THE REBEL είπε...

Καλημέρα...
https://www.euro2day.gr/ftcom/ftcom_gr/article-ft-gr/2027245/h-anodos-ton-agoron-kai-h-ayxhsh-ths-anisothtas-eh.html

michele είπε...

Ενδιαφέρον άρθρο. Καληνύχτα.

Stratos είπε...

Όλες οι τράπεζες είναι για αγορά σε αυτές τις τιμές μακροπρόθεσμα καλά κέρδη