Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΕΛΧΑ

 X.A.A 



 




                                                    ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ  ONLINE 


EΛΧΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε ανοδικό σφηνοειδή σχηματισμό κινείται η μετοχή από τα χαμηλά του Μαρτίου ( 0,83€). Η εντυπωσιακή ανοδική διάτρηση του εκθετικού κινητού μέσου όρου 200 ημερών ( 1/10/2020) οδήγησε τον τίτλο στα τοπικά υψηλά στα 1,48 € με διόρθωση στα όρια του εκμο 200 ημ.
Η κίνηση του τίτλου εντός του σχηματισμού είναι το πιθανότερο σενάριο για το επόμενο βραχύ διάστημα. Στο θετικό σενάριο ανοδική διαφυγή από τον D1-D2 θα εχει ως στόχο το gap του Φεβρουαρίου ( 1,63-1,66€)  ενώ στο αρνητικό μια πρώτη στήριξη στα 1,32€ με τις ανησυχίες για τους κατόχους να επανέρχονται με ενδεχόμενη καθοδική διαφυγή από τον σχηματισμό και στόχο τα 1,26€ 

235 σχόλια:

1 – 200 από 235   Νεότερο›   Νεότερο»
ArTaXiA είπε...

"Για να καταλάβω. Έχεις μια αύξηση του 20% στα κρούσματα. Όπως ήταν αναμενόμενο αφού δεν έχουν προλάβει να λειτουργήσουν τα νέα μέτρα. Στην πολύπαθη Αττική έχεις μικρή αύξηση και σχετικά σταθερή πορεία. Τι περίμενες δηλαδή; Να γίνει ένα θαύμα; Βασικά, δεν έχεις ΜΕΘ, που δεν είχες και ποτέ, και δεν έχεις και πολύ μεγάλη κάψα να κάνεις οπότε απλώς περιμένεις να τιγκάρει ό,τι υπάρχει από κρεβάτι για να καταστρέψεις ό,τι έχει απομείνει από τις ζωές μας. Την πρώτη φορά, πες εντάξει, ήσουν απροετοίμαστος; Τώρα τι είσαι; Μαζί με τους φρικαλέους ξεπουλημένους δημοσιογράφους κι ένα μάτσο "επιστήμονες" που βρήκαν την ευκαιρία να ασκήσουν κι αυτοί εξουσία, κάνεις αυτό που έλεγες ότι ήθελες να αποφύγεις για αυτό και παίρνεις νωρίς μέτρα.
Μας λες: καθίστε μέσα ένα μήνα, να πεθάνουν όσοι είναι να πεθάνουν στις ΜΕΘ, να σας ξαναβγάλω έξω για τα Χριστούγεννα. Tis the season to be jolly, after all.
Τι δεν μας λες αλλά αυτό σκέφτεσαι:
Να σας πω την αλήθεια, και φτωχοί μού κάνετε. Όσο πιο φτωχοί, φοβισμένοι και εξαθλιωμένοι τόσο το καλύτερο. Σας δήμευσα τις περιουσίες, σας γάμησα τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σας έκανα να χρωστάτε till the cows come home και τώρα, αφού σας έσωσα από τον Τσίπρα, που ο ίδιος σας φόρεσα, θα κόβω και θα ράβω το κοστούμι των βασικών σας ελευθεριών κάθε εβδομάδα. Αν δεν σας αρέσει το κοστούμι, λυπάμαι, παίξατε και χάσατε. Θα έρθουν φυσικά καλύτερες μέρες αλλά δεν θα είναι για εσάς, κακομοίρηδες. Εσάς θα σας γαμ*ω και θα με πληρώνετε μια ζωή, πάρτε το απόφαση, να τελειώνουμε."

Αναδημοσίευση

Bonjour παίκτε

austin είπε...

Καλημέρα. Πλέον μόνο η ευχή για καλημέρα και η υγεία μας μένει!
Από τα νούμερα του ιού, οι θάνατοι και αυτοί που μπαίνουν ΜΕΘ είναι στην συντριπτική πλειοψηφία μεγάλοι με υποκείμενα νοσήματα. Σωστά??

Σε ΟΛΑ τα μαγαζιά που ξέρω, και ξέρουν κάποιοι ότι έχω άμεσες σχέσεις με μαγαζιά, δεν έχει υπάρξει ούτε ΕΝΑ κρούσμα. Ουτε καν έχει πάρει κάποιος πελάτης-φίλος κτλ που να πει κόλλησα κτλ κτλ.

Και ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΛΙ!

Οταν άφηνε να μπει το καλοκαίρι (και τώρα) η σάρα και η μάρα χωρίς να κάνει κανείς τεστ! Με την ΦΘΗΝΟΤΑΤΗ δικαιολογία ότι δεν γίνεται. Γίνεται όμως να μας κλείσει τα μαγαζιά. Έτσι δεν είναι??? Εύκολη λύση. Άλλωστε τον μεγάλο θα τον σώσουμε τον μικρό να πάει να γ@@@θει.
Ξέρετε, στ Ντουμπάι μου έλεγαν ότι κάνεις αναγκαστικά τεστ για να φύγεις και να μπει στην χώρα. Στην δημοκρατική ΕΥΡΩΠΗ κλείνουμε τα πάντα αλλά ταξιδεύουν χωρίς να κάνουν
τεστ.
Επίσης στο Ντουμπάι το τεστ κάνει 10 ευρώ. Εδώ κάνει 100 εκτός αν ανήκεις σε κάποια ομάδα που πληρώσει 44-60 ευρώ!

Μπράβο παιδιά. Μπράβο. Λεφτά για τα ΜΜΕ έχουμε (αλήθεια με 22 μύρια πόσα λεωφορεία παίρναμε). Λεφτά για τα εξοπλιστικά έχουμε.

ΛΕΦΤΑ ομως για ΜΕΘ και ακόμα χειρότερα για ΤΕΣΤ!!! δεν έχουμε.

Ξέρω ξέρων, αναγκαιότητες, συμφέροντα, μπλα μπλα μπλα. Τότε, ας μην έχουμε καμία κυβέρνηση να παραδώσουμε τα κλειδιά σε κάποιον άλλο και να ξέρουμε τουλάχιστον πο βαδίζουμε και να μην έχουμε καμία αντιμαχία ποιος είναι καλός και ποιος κακός.

mixalis mixalios είπε...

Νομίζω ο Μητσοτάκης θέλει το κακό των επιχειρήσεων και των πολιτών. Γνωστός για τα αντιφιλελευθερα χαρακτηριστικά του. Βέβαια υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα απλά να έχει ξεφύγει ο ιός όπως σε όλη την Ευρώπη αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό, ισχύει η εμμονή του ενάντια στην ελεύθερη οικονομία.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τους πολιτικους τους πληρωνουμε για να προβλεπουν κααι για να παιρνουν αποφασεις..Οταν λοιπον ανοιγεις τον τουρισμο τον Ιουλιο για να εχεις εσοδα 2-3 δις με την δικαιολογια του ΠΘ..οτι εστω και αυτα θα ανακουφισουν την οικονομια μας...τοτε ερχετε η πραγματικοτητα και τα 2-3 δις εσοδα θα τα πληρωσεις 10 σε μετρητο και αλλα τοσα σε χαμενους φορους ..
Τι λετε;...τελεια αντιλληψη των ανεπαλγκετων φρουρων του Εθνους και της Δημοκρατιας.

kostas είπε...

πολυ γκρινια πρωι πρωι. Προτεινω πρωθυπουργο τον αρταξια με υπουργο οικονομικων τον οπλαρχηγο να σωθουμε.

austin είπε...

Μιχαλιό... Ωραία τα λέμε όσοι είμαστε από μία θέση που δουλεύουμε. Αυτός που είναι επιχειρηματίας και του κλείνουν το μαγαζί, όταν ξαναλέω, δεν έχει υπάρξει κανένα επιβεβαιωμένο κρούσμα...

Στα μαγαζιά λιανεμπορίου και άλλων συναφών όλοι φόραγαν μάσκα
Στα κέντρα διασκέδασης? Τι είναι προτιμότερο, να αφήνεις τα κλαμπ ανοιχτά ή να κλείσεις αυτά για να μην κλείσεις όλη την οικονομία?
Όταν έμπαζαν κόσμο χωρίς τεστ??
Όταν δεν έκαναν καμία δράση, ενώ και η κουτσή μαρία περίμενε δεύτερο κύμα?
Όταν αναφέρει ότι δεν θέλω να κάνω λοκντάουν και τελικά μέσα σε λίγες ώρες και μέρες κάνει?

Ξέρεις μιχαλιό, αν κάποιος έχει ένα μαγαζί και πρέπει να εξυπηρετήσει κόσμο, πρέπει να κάνει κάποιες κινήσεις για να προσαρμοστεί σε μία νέα πραγματικότητα.
Αυτές οι κινήσεις κοστίζουν. Και κοστίζουν πολύ περισσότερο μετά από 10 χρόνια κρίσης.

Και για να κάνει ο επιχειρηματίας αυτές τις κινησεις χρειάζεται να ξέρει που πατά και που βρίσκεται. Και προφανώς όταν ο Μητσοτάκης με τον Πέτσα λένε μέσα σε 5 μέρες ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ και αντικρουόμενα πράγματα δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Και να συμφωνήσω, είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Αλλά όχι να λέμε Μωυσή τον Μητσοτάκη επειδή όπως έχω γράψει πολλάκις ΕΤΥΧΕ να έχουμε ελαφυ πρώτο κύμα και τώρα , απλά να γράφουμε δεν φταίει και τα είναι δύσκολα και δεν θέλει το καλό μας.

austin είπε...

Οπλα δεν ξέρω πόσοι εδώ είναι στο ελεύθερο επάγγελμα...

Όσοι δεν είναι πάντως φαίνονται, λέγοντας ότι ο Μητσοτάκης τα κάνει καλά και ότι υπάρχει γκρίνια!

Όταν ένα μαγαζί μετά τον Μάρτιο ξεκίναγε (όπως έγραψα) να ψιλορολλάρει τις τελευταίες δύο εβδομάδες και το κλείνεις... Δεν καταλαβαίνουν προφανώς την ζημιά που έχει ο επιχειρηματίας, την ζημιά που γίνεται στην αγορά, και εν τέλει την ζημιά που γίνεται στον ίδιο αφού λεφτόδεντρο δεν υπάρχει και τα έσοδα του κράτους έχουν καταρρεύσει.

mixalis mixalios είπε...

Austin η επιχειρηματικότητα έχει κινδύνους όπως και οι μετοχές και οτιδήποτε άλλο χαρακτηρίζεται ως επένδυση. Κάποιος που αναλαμβάνει αυτούς τους κινδύνους δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι του φταίνε οι άλλοι. Αλλιώς γίνεσαι δημ υπάλληλος. Το lock down δεν κοιτάει ιστορικότητα (αν ένα μαγαζί κάποιου είχε κρούσμα). Είναι συνολικοτερο το θέμα και κυρίως αν υπάρχουν οι υποδομές να αντέξουν μια έξαρση πανδημίας. Εγώ βλέπω από το Βέλγιο κσι τη Γαλλία να κάνουν μεταφορά ασθενών στη Γερμανία κι εμείς κάνουμε κριτική χωρίς παράλληλα να προτείνουμε λύσεις. Αν κάποιοι άλλοι το κάνουν καλύτερα από εμάς ας τους ακολουθήσουμε. Υπάρχουν κάποιοι?

mixalis mixalios είπε...

Πάντως αυτό το πράγμα που ειμασταν απλά τυχεροί στο πρώτο κρούσμα με ξεπερνάει... Κάτι καλό έκανε αυτή η ώρα και αυτομαστιγωνομαστε

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Ωραίος ο ΕΛΛΑΚΤ σήμερα. Υπάρχει θέμα -λέει- Καλλικάντζαρων και Ολλανδών. Περίεργο που οι γκουρούδες εδώ, δεν έγραψαν κάτι σχετικό. Δεν πειράζει. Θα μας πουν σχετικώς, όταν μάθουν και για τα πακέτα της ΚΜΟΛ.
Α και να μην ξεχνιόμαστε επειδή είναι "χρηματιστηριακό το blog".
Αχαχαχαχαχουχαχουχαχααααααααααααααα
Πάμε όλοι μαζί άλλη μια φορά: Αχαχαχαχαχαχαααααααααααχουχουχαουχο.
Έτσι!
4 Νοεμβρίου 2020 - 2:44 μ.μ. Διαγραφή


Προσπαθώ να σε προστατεύσω αλλά δεν με αφήνεις... Με αυτά που συνεχίζεις να γράφεις θα χάσεις και τους τελευταίους σου πελάτες...αν έχει μείνει κανείς... Καταλαβαίνω...φοβήθηκες να μπεις στα 80 λεπτά, φοβήθηκες στο 1 ευρώ, φοβήθηκες στο 1,20 και τελικά μπήκες πάνω απο το 1,50. Τρομοκρατείσαι και πιστεύεις κάθε π@π@ρι@ που διαβάζεις...κάνε υπομονή, θα φτάσεις τα λεφτά σου! Ο Peter που σε "γλεντάει" καθημερινά πιστεύει οτι χάνεις ΚΑΙ απο την ΜΠΕΛΑ... εγώ πιστεύω οτι για άλλη μια φορά έπαιξες μονόπολη...

Βαριέμαι να μετρήσω πόσα εσφαλμένα σχόλια έχεις σβήσει. Δίπλα που δεν μπορείς να το κάνεις απλά πετάς ένα "ήταν αστείο" και καθαρίζεις:

ArTaXiA • 4 μέρες πριν
ΗΠΑ. Πτώση Β' τριμήνου -32%. Μούμπλε μούμπλε από 100 στο 68. Άνοδος Γ' τριμήνου +33%. Από το 68 στο 90,44. Σούμα. Μείον 9,56%. Αλλά, τι ωραία που το διατύπωσαν, ε; Όταν τα έκανε αυτά ο Αλογοσκούφης κάποιοι γελούσαν....
Giannis2N ArTaXiA • 4 μέρες πριν
Δεν είναι ακριβώς έτσι. Το ποσοστό υπολογίζεται ως διαφορά από το προηγούμενο τρίμηνο (Q/Q) και ανάγεται σε ετήσια βάση, δηλ Χ4. Αυτή η μέθοδος δεν λαμβάνει υπόψη την εποχικότητα.
ArTaXiA Giannis2N • 4 μέρες πριν
Το ξέρω. Χωρατό ήταν.

Χθες και προχθες ψήφισες οτι το ΧΑΑ θα κλείσει στο μείον. Μετά το θετικό κλείσιμο ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ την ψήφο σου...γιατί? Βλεποντας το να συμβαίνει το μυαλό μου πήγε στο επίμαχο άρθρο για το ΦΦΓΚΡΠ... (Peter, ένας ψυχασθενής δεν θα το έκανε αυτό, ένα κουτορνίθι* όμως?)

*https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%BD%CE%AF%CE%B8%CE%B9

επίσης:
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/ellaktor-se-teliko-stadio-i-diapragmatefsis-me-to-vlemma-stin-ektakti-geniki-sinelefsi/?fbclid=IwAR1amoD5Fe6ZL2jK6CnEk0UimsxPDK95ZLCagkVNjywg-CC2AUdU0YeWOio

Ωχ ΌΧΙ !!! να το πιστέψω?????

χαχαχαχαχα κομπλεξικός μυρωδιάς λέμε...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Kostas..
Πες μου αληθεια..
Πιστευεις πως θα τα καναμε χειροτερα;
Ειναι δυνατον να συγκρινεις τον Οπλαρχηγο με τον Σταικουρα;
Μα ειναι δυνατον;

Andreas D. είπε...

ΟΠΛΑ,

εγώ θα σε ψήφιζα!

austin είπε...

Mixalio...

Πρότεινα λύση. Πολλές φορές!

1) Κάνεις λογκντουν τον Μάρτη γιατί δεν μπορείς αλλιώς και δεν γνωρίζεις. Δεκτο.
2) Κάνεις τεστ σε κάθε έναν που μπαίνει στην χώρα.
3) Αγοράζεις ΜΕΘ (λεφτά υπάρχουν για άλλα πράγματα)
4) Περιορίζεις όσο μπορείς τις μεγάλες ηλικίες.
5) Κάνεις ελέγχους ότι στα μαγαζιά τηρούνται οι κανόνες υγιεινής.
6) Αναλύεις τα στοιχεία σωστά και όχι επιλεκτικά.

Δεν μπορείς να αφήνεις τον κόσμο στα κλαμπ και να περιορίζεις τις θέσεις εργασίας στα κομμωτήρια.

Και άλλα πολλά, αλλά δεν πρόκεται ποτέ να βγάλουμε άκρη, γιατί έχω άπειρες περιπτώσεις που το κράτος (το ελληνικό) έχει πάει κόντρα στον επιχειρηματία και αυτό είναι το κερασάκι της τούρτας.

Και επειδή είναι ο Μητσοτάκης και είναι πιο σοβαρός και όντως συγκριτικά με τους υπόλοιπους καλύτερα, δεν μπορώ να κατεβάζω κουρτίνες και να μην βλέπω την αλήθεια-πραγματικότητα.

Andreas D. είπε...

https://bankingnews.gr/index.php?id=528431

Πόσα είχε χάσει παλιά απο την ΔΕΗ ο Γιώργος Κουνελάκης και η Morgan Stanley?

Άκη Α. θα λέτε και θα κλαίτε! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ανδρεα με εμενα ΧΑ...3.000 μοναδες...
Αυτα ελεγε κι ο τραμπ και τον εφαγε η μαρμαγκα...
Χαχαχα...
Ξερεις..καμια φορα δεν ειναι κακο να λες..γενικα...οτι βρε παιδι μου ειμαι καλυτερος απο εναν βλακα..απο εναν μυρουδια..γιατι αν καθησω με τον Σταικουρα να κουβεντιασουμε οικονομικα μπορει να με στιγμωξει με τις θεωριες και τα London of...αλλα οταν μιλησουμε για πραγματικη οικονομια θα κρυφτει..να εισαι σιγουρος...

austin είπε...

Πέραν της κατάστασης της διαλυμένης οικονομίας, χθες φλέρταρα με σορτ στην Πειρ. Κώλωσα... Τούλαχιστον θα χέτζαρα την χασούρα της πραγματικής οικονομίας.
χαχα

Andreas D. είπε...

Οπλα,

δεν αμφιβάλω... εγώ απλά θέλω να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας και να μην χαιρόμαστε με λανθασμένες επιλογές άλλων...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και το μεγαλο ερωτημα που θα επρεπε να μας απασχολει ειναι..
Αντεχει η οικονομια ενα δευτερο κλειδωμα οπως διαλαλουν τωρα η δεν αντεχει οπως διαλαλουσαν πριν μερες- μηνες..
Και εδω βλεπουμε την σοβαροτητα και την επαρκεια των ανεπαγκελτων.
Εσεις τι λετε;Αντεχει;
Δηλαδη με λιγα λογια..αντεχει καποιος να πεσει στην μεση του ωκεανου με προμηθειες η χωρις προμηθειες;και οταν φτασει στην ξηρα θα εχει τα απαραιτητα;η θα βγει σε ξερονησι χωρις ισκιο;
Καλημερα και παλι..παω στην σπηλια μου.

austin είπε...

Καλά κρατά το μαγαζί για τα δεδομένα...

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Όντως...Γκρινιάζουμε τσάμπα! πράσινη η πειραιώς

paolostar είπε...

Το μαγαζί δείχνει πλέον ότι δεν πολύ φοβάται τις επιπτώσεις του κορονοιου (έχουν προεξοφλεί τα περισσότερα άλλωστε).
Η τουφεκια πιστεύω θα έρθει(αν έρθει) από Αμερική στο κρίσιμο διάστημα μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον
Καλημέρα σε όλους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΔΕΗ.
Υπάρχει περίπτωση να κάνει κοινωνικό έργο προσφορά με εντολή κυβέρνησης?
Μα τι λες οπλαρχηγε..πιπέρι.

ArTaXiA είπε...

Αχ Andreas, Andreas...

Δοκιμάζεις κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο, προκειμένου να με βγάλεις μυρωδιά, αλλά ξέρεις πως δεν είμαι. Γιατί εγώ τον ΕΛΛΑΚΤ τον σορτάριζα όταν εσύ έγραφες για μεγαλεία. Γιατί ήμουν σορτσρισμένος στη ΜΙΓ όταν βυθιζόταν. Κι όταν η ΜΠΕΛΑ γκρεμιζόταν επίσης, πάτησα ένα κουμπί που λέει "αγορά". Δεν πήγα να σορτάρω όπως μερικοί μερικοί. Γιατί όταν εσύ ψώνιζες ρεταλάκια και παρίστανες τον καμπόσο με τα πέντε και δέκα κομμάτια, εγώ είχα χαρτοφυλάκιο. Και γιατί εγώ στο κάτω-κάτω, δεν έχω "πελατάκια". Πελατάκια έχει η χρηματιστηριακή που εργάζεσαι γι αυτό και ψάχνουμε να τη βρούμε στην κατάταξη του τζίρου στο Axia.

Και φαίνεται πως είσαι εμπαθής όταν κολακεύεις τον Vlaso που είναι ο μεγαλύτερος ταραμάς που πέρασε από εδώ με ασυναρτησίες που δεν αποδεικνύονται όπως τα bonus του Οκτωβρίου. Έδωσε η εταιρεία που εργάζεσαι bonus έτους τον προηγούμενο μήνα;

Αλλά τον Vlaso δεν τον πειράζουμε. Είναι ο χρήσιμος ηλίθιος που καλύπτει όλα όσα θα ήθελες να γράψεις εσύ και δεν μπορείς.

Εν τω μεταξύ ακόμη περιμένω την ανακοίνωση για τα πακέτα του ΚΜΟΛ που τα αγόρασε ο ΣΑΡ όπως έγραψες. Αλλά, ο μυρωδιάς είμαι εγώ, έτσι;

Βολεύει πολύ έναν ψιλικατζή να αποκαλεί κάποιον "μυρωδιά".

Andreas D. είπε...

Θα απαντήσεις για τις ψήφους?

ArTaXiA είπε...

Δεν ψηφίζει ο δημοσκόπος ΗΛΙΘΙΕ. Δεν έχω ψηφίσει σε καμμιά δημοσκόπηση ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ! ΗΛΙΘΙΕ!

austin είπε...

Προσωπικώς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, εύχομαι ένα και μόνο ένα πράγμα.

Να γίνει και ένα θερμό επεισοδιο με τον Τούρκο, να τελειώνει και αυτός (όπως και του σκοπιανού) και να μπούμε πλέον στο νέο έτος καθαροί... Μην έχουμε και άλλα νταβαντούρια και να μην σερνόμαστε

ArTaXiA είπε...

Ναι, ναι, να μπούμε καθαροί στο νέο έτος από τις 250 μονάδες να έχουμε και αέρα ανόδου να πουληθεί αφήγημα, "η καλύτερη απόδοση παγκοσμίως για το ΧΑΑ το 2021".

austin είπε...

Κάτι θα είναι και αυτό! Από το τίποτα...

Πάντως συνεχίζω και λέω, ότι καλά κρατάει το μαγαζί και ναι μεν χαίρομαι, αλλά απορώ!

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Δεν ψηφίζει ο δημοσκόπος ΗΛΙΘΙΕ. Δεν έχω ψηφίσει σε καμμιά δημοσκόπηση ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ! ΗΛΙΘΙΕ!

5 Νοεμβρίου 2020 - 11:08 π.μ. Διαγραφή

Μιχάλη,
σου έστειλα 2 φωτογραφίες.. όποτε μπορέσεις να μας πεις τι βλέπεις σε αυτές...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και τώρα ας λαϊκισω λίγο. ..
Έπρεπε ή δεν έπρεπε. .
Πρέπει η δεν πρέπει. .
να κοπούν για αρκετό διάστημα οι συντάξεις.. και οι μισθοί δημοσίου ..για τουλάχιστον 6 μήνες?
Τι λέτε?
Πόσο λαϊκισμός μπορεί να είναι να παίρνει ο ένας με τηλεεργασια 500 ευρώ ή ένα επίδομα...και οι δημόσιοι και συνταξιούχοι να λαμβάνουν άνω των 900 ευρώ?
Ένας δήμαρχος η ένας βουλευτής είναι σωστό να λαμβάνει χιλιάδες ευρώ μηνιαίως?
Ένας διοικητής;
Λαϊκισμός..τι είναι αυτά που λεω..

michele είπε...

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ αρθρο- story για την ΙΝΤΡΑΛΟΤ:

https://www.liberal.gr/market/intralot-pontarei-kaneis-se-narkopedio-/333567

Επανέρχομαι σε λίγο

μπαρμπαλιας είπε...

ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΠΡΟΣ ΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΑΘΗΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΛΑΚΗ.ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ...ΟΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ.τα διαγραμματα δε φευγουν .
ΔΛΔ ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΑΚΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ...ΠΟΥ ΠΟΥ ΟΥΚ ΕΣΤΙΝ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΗΚΗ ΟΛΑ.
ΛΠΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΒΑΤΖΑΡΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΛΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Και ας δούμε τώρα αν το μέτρο του ολικου κλειδώματος είναι σωστό. ..
Γιατί να κλείσει το λιανεμποριο?
όταν όλοι φοράνε μάσκα και κατά την διάρκεια που είναι εντός καταστημάτων τι κίνδυνος υπάρχει που δεν υπάρχει στα σούπερ μάρκετ η στα κρεοπωλεία η στο Δημοτικό σχολείο?
Και εντάξει εμείς που είμαστε στην εστίαση μας έκλεισε διότι και λογικά για να φας να πιεις θα βγάλεις την μάσκα. .και θα βηξεις. .και θα φταρνιστεις..και θα είσαι κοντά με καθιστους..
Σε ένα μαγαζάκι με ρούχα τι θα πάθεις μιας και εκεί δεν βγάζεις μάσκα για να δοκιμάσεις το πουκάμισο το θαλασσι..
Στο πρακτορείο οπαπ πρέπει να βγάλεις την μάσκα για να προβλέψεις τα σωστά νούμερα τζοκερ?
Πόσο μυαλό θέλει αυτο?
ποιος τους συμβουλεύει?
Δεν υπάρχει ένας να βαρέσει το χέρι στο τραπέζι και να πει σε αυτούς που τα εισηγουνται..τι μαλακιες λετε..δεν υπάρχει;

austin είπε...

Αρταξία και ανδρέα, ανδρέα και αρταξία.

Γιατί το συνεχίζεται? Δεν χωνεύει ο ένας τον άλλον. Και ως εκεί. Συνεχίζω και λέω ότι και οι δύο είστε χρήσιμοι, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους

ArTaXiA είπε...

Μπαρμπαλιά θές τώρα και τα λες;

Ήταν τόσο δύσκολο για μια κυβέρνηση να εφαρμόσει ένα πλάνο covid; Τρία πράγματα είχαν να κάνουν. Να φτιάξουν ΜΕΘ. Να αποσυμφορήσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες. Να ενημερώσουν σωστά τον κόσμο για τους κινδύνους αυτής της ασθένειας.

Τι έκαναν; Ξεκίνησαν πετώντας πίδακες νερού στους τουρίστες στο Ηράκλειο για καλωσόρισμα, συνέχισαν κάνοντας το χατήρι στην ΤUI για έλευση χωρίς τεστ, μετά υποδέχτηκαν Βαλκάνιους. Κατά το Σεπτέμβριο όμως έφταιγαν οι νέοι. Γι αυτό πήδηξαν όλες τις καλλιτεχνικές επιχειρήσεις, τα μπαρ. Μετά κλείσαμε τα περίπτερα. Στο μεταξύ, έπρεπε όλοι να φοράμε μάσκες. Μετά μας επαναλάμβαναν πως δεν θα υπάρξει δεύτερο lock down επειδή δεν το σηκώνει η οικονομία. Τώρα, το σηκώνει η οικονομία; Είπε σήμερα ο Δερμιτζάκης για 100,000 επιμολυσμένους σε όλη την επικράτεια. Και πόσους θανάτους έχουμε; 673 γαμημένους θανάτους. Στους 100,000 επιμολυσμένους συν όλους όσοι νόσησαν και θεραπεύτηκαν. Να κάνω τη διαίρεση; 6,7 θάνατοι ανά χίλιους.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

Andreas D. είπε...

Γιώργο,
ποτέ δεν το ξεκινάω εγώ...συμφωνείς?

Σοφια είπε...

Καλημέρα σε όλους...!

Vlaso

Ποτέ δεν ήμουν πελάτης κανενός η μη μόνο της χρηματιστηριακής μου...

Όσα κατά καιρούς έχεις πει η έχουν πει για τον Artaxia δεν ισχύουν !!!
Είμαι στην ομάδα του στο fb και δεν έχω δει πουθενά μα πουθενά να έχει πελάτες επί πληρωμή....ούτε μου ζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο

Είναι εύκολο να ρίχνουμε λάσπη μέσω διαδικτύου όταν κάποιος δεν μας κάνει...ε ???

Ότι γράφεις λοιπον τα ακούω βερεσε...

Αυτά...για να τελειώνω και με σένα μια και καλή...

ΤΈΛΟΣ

austin είπε...

Ανδρεά μην με βάζεις σε αυτό το τρυπάκι... Μπορεί και να το έχεις ξεκινήσει αν παράδειγμα έκανε κάποιο σχόλιο ο Βλασο.

Δεν θα κάτσω να μετράω, ούτε θέλω ούτε έχω χρόνο. Θεωρώ ότι όπως είπα και οι δύο είστε χρήσιμοι στο μπλογκ και δεν αξίζει να τσακώνεστε, ούτε έχετε να χωρίσετε κάτι.

Δεν θα τα έλεγα αυτά σε κάποιο τρολ ή σε κάποιον που δεν έχει να προσφέρει.

Στα άλλα...Μείωσα θέση στον μυτιλο και το μετάνιωσα

Andreas D. είπε...

Γιώργο,
σε έφερα σε δύσκολη θέση το καταλαβαίνω...

Μιχάλη,
προσυμφωνημένα τα πακετάκια στην ΓΕΚΤΕΡΝΑ...

ArTaXiA είπε...

Τα είχες επισημάνει κι αυτά, έτσι;

austin είπε...

Ανδρέα δεν με έφερες σε δύσκολη θέση, ότι θα κάτσει ο Αρταξία να λέει για τα λίγα κομμάτια που μπορεί να κάνεις trade, εγώ διαφωνώ. Όποιος μπορεί να βγάζει λεφτά από αυτό το ρημάδι καλό είναι.

Αλλά δεν θέλω να ασχοληθώ ποιος και τι ξεκινάει. Ούτε διαιτητής είμαι ούτε τίποτα.

Ποια πακέτα στην Γεκτερνα??

Andreas D. είπε...

Γιώργο,

25,000 Χ 5,74 & 20,000 Χ 5,71 στην σποτ αγορά...

δεν με αγγίζουν αυτά που γράφει... όποτε θέλει μπορούμε να συγκρίνουμε τζίρους και να το βουλώσει μια και καλή...

ArTaXiA είπε...

Ε ναι, αν δεν καυχηθείς για τα πενήντα ευρώ που έβγαλες από τη γκουρουδιά σου και ταυτόχρονα να προσάψεις στον άλλον πως δεν έχει χαρτοφυλάκιο πως θα πας μπροστά τη σήμερον ημέραν.

Αλλά όταν τον προκάλεσα το καλοκαίρι που μας τα είχε κάνει ζέπελιν με τον inside information που είχε να του δώσω το χαρτοφυλάκιο μου να το παίζει, την έκανε κοκοκο κι έσβησε το σχόλιο του Ο ΓΕΛΟΙΟΣ, ΜΗ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ.

Οι ψυχίατροι το λένε προβολή. Είσαι ψιλικατζής ρετάλης και φαφλατάς, το κάνεις προβολή στον άλλον που κατά βάθος γνωρίζεις πως είναι καλύτερος και του λες πως παίζει λεφτά της μονόπολη και τον αποκαλείς μυρωδιά.

austin είπε...

Ποιος να το περίμενε... Αντιδράει το μαγαζί από τα χαμηλά με lockdown

michele είπε...

Εχουν γινει τοσα σχόλια και τα περισσοτερα ειναι αντεγκλησεις. Φυσικο ειναι με το lockdown να εμφανιζονται διαφοροι δυσαρεστημενοι, αλλοι οπως οι δημοσιοι υπαλληλοι δεν πληττονται οικονομικα αλλα ισως πληττονται ανθρωποι της οικογενειας τους, αλλοι εχουν γυμναστηριο που εχουν κλεισει περισσοτερο απ ολους.
Το θεμα ειναι οτι η δικη μας χώρα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ειναι απο τις 2-3 καλυτερες στην Ευρωπη σε ολα τα στατιστικα δεδομενα της πανδημιας

το οτι βγαινουν διαφοροι κατσαπλιαδες που δεν μπορουσαν να χωρισουν δυο γαιδαρων αχυρα και κανουν κριτικη πληκτρολογιου ειναι απόλυτα φυσιλογικο.Το ειδαμε και στο βιντεακι του τραγουδιστη που εγινε επιδημιολογος


Οσον αφορα τις διαδικτυακες δημοσκοπησεις Αρτ ολοι ξερουν οτι καποιος μπορει να ψηφισει και να ξεψηφισει δεν ειναι οπως οι κανονικες και εγω να γραψω μια αναρτηση και να την διαγραψω και παει λεγοντας

Andreas D. είπε...

Σε αντίθεση με σένα δεν έχω σβήσει κανένα σχόλιο...

ArTaXiA commented on "ΓΔ"
Oct 20, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "ΜΥΤΙΛ"
Sep 29, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Sep 3, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Sep 3, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 27, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 27, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 27, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 27, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 26, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "(Untitled)"
Aug 25, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "ΔΤΡ"
Jun 15, 2020
This comment has been removed by the author.
ArTaXiA commented on "ΓΔ"
Jun 12, 2020
This comment has been removed by the author

και πολλά πολλά άλλα..
Χωρίς πλάκα... έχεις ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα γι αυτό και το σταματάω εδώ... είναι κρίμα για τους υπόλοιπους

Μιχάλη ευχαριστώ για την επιβεβαίωση των ψήφων...

austin είπε...

Ίσως κρατάμε και για το λόγο της ξέφρενης ανόδου στα ξένα.

Ο Αμρικάνος σε τρελό σημείο! Σπάει εδώ και πάει βουρ πάνω!

Andreas D. είπε...

Peter,
τα θυμάμαι αλλά τέλος απο μένα πλέον. Συνεχίζουμε!!

Μιχάλη,
καλός είσαι αλλά πιο πολύ μου άρεσε το χθεσινό άρθρο της Αντιόπης Σχοινά!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ

austin είπε...

Με αυτά και με εκείνα... Διόρθωση έγινε (κάτι χαρτιά μας πήραν) και η πειραιώς έχει φτιάξει ένα πάαααρα πολύ ωραίο διάγραμμα. Απλά πρέπει να σπάσει πάνω το 0,715

μπαρμπαλιας είπε...

απορω με το DAXe.viagra περνει καθε μερα;
για τη μαιμου εδω δε το συζηταμε

austin είπε...

Τώρα να δεις μπάρμπα... που φαίνεται να ξεφουσκώνει λίγο η αμερική.. Εδώ θα αρχίσουμε πάλι α γλέντια. Και πάλι καλά να λέμε όπως κράτησε

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Διαβάζω επί λέξη την ανακοίνωση του Μητσοτάκη.


Μέτρο 1ο: Εργαζόμενοι που τελούν σε καθεστώς αναστολής για το μήνα Νοέμβριο, θα λάβουνενίσχυση από το κράτος ύψους 800 ευρώ στις αρχές ΔεκεμβρίουΜέτρο 2ο: Επεκτείνονται κατά δύο μήνες όλα τα επιδόματα ανεργίας Μέτρο 3ο: Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση ύψους 400 ευρώ στους μη επιδοτούμενους μακροχρόνια ανέργους (υπολογίζονται σε περίπου 130.000).

Μπράβο λέω. .να πάρουν και οι μη έχοντες κάτι. ..αλλά μετά διαβάζω και τις διευκρινίσεις..


Όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι του ΟΑΕΔ από 12 έως 24,5 μήνες και δεν έχουν λάβει το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας θα είναι δικαιούχοι της νέας εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης των 400 ευρώ που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει του δεύτερου lockdown.

Μπράβο και πάλι. ..αφορά 130.000 ανέργους. ..
ΑΛΛΑ...ΑΛΛΑ. .ΚΎΡΙΕ ΠΘ..ΜΑΣ..Υπάρχουν και άλλες 400.000 μακροχρόνια άνεργοι που είναι από 24,5 μήνες και πάνω. .
Αυτά τα καθρεπτακια μοιράζουν στον κόσμο. .
ασεμας τωρα...


μπαρμπαλιας είπε...

ΟΠΛΑ,
να πανε Θεσπρωτια,Αρτα,Πρεβεζα
να μαζεψουν λεμονοπορτοκαλα.ερχονται ΚΡΥΦΑ τα αλβανο και δουλευουν μαυρα και κουβαλουσιν και τον κορωνοκοκ.
οποιος ΔΕΝ θελει κανενα προβλημα.κοψιμο το κοκο του τζαμπα

ArTaXiA είπε...

Μπάρμπα με όλο το σεβασμό, μακροχρόνια άνεργοι είναι και γυναίκες και πενηνταπεντάρηδες και ΑΜΕΑ. Δεν μπορούν όλοι να εργάζονται στα χωράφια. Εκτός εάν η φιλελεύθερη κυβέρνησή μας, μετά το διαχωρισμό σε "χρήσιμες επιχειρήσεις" => εσείς λειτουργείτε και "άχρηστες" => εσείς κλειστοί και τον πο@@ο, αποφασίσει να φτιάξει πενταετές πλάνο παραγωγής, όπως στα Σοβιέτ.

μπαρμπαλιας είπε...

εγω εδω στο χωριο μου αλλα βλεπω...και δε μιλαω για ΑΜΕΑ φυσικα

Andreas D. είπε...

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/ellada/sdit-pernoun-simera-apo-ti-diipourgiki-epitropi-ta-dio-ergostasia-aporrimmaton-tis-attikis/

Μιχάλη,
να δούμε εαν θα δικαιωθώ!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπαρμπα μου να πανε για λεμονοπορτοκαλα..και για ελιες οι ανεργοι ναι..
Αλλα εγω ρωταω..σε εποχικη δουλεια που θα πανε για 2-3 μηνες ποσο μεροκαματο θα παιρνουν;που θα μενουν;τι θα τρωνε;που θα αψησουν την υπολοιπη οικογενεια;
Γιατι για να το πω απλα..με μεροκαμματο 40:ευρω για τις ελιες που δινουν στο χωριο μου...ποσα θα δωσει για ενοικιο φαγητο ρευμα;
Ας τα δουμε αναλυτικα..
Φευγει ενας ανεργος απο Αθηνα και παει στην Καλαματα να μαζεψει ελιες για 2 μηνες.
Απο τις 60 αυτες ημερες θα δουλεψει τις 50 γιατι καποιες μερες βρεχει..και καποιες μερες θα εχει κενο μεταξυ του ενος εργοδοτη και του αλλου..
Οποτε εχουμε
50 ημερες επι 40 ευρω μεροκαματο 2.000.
60 ευρω εισητηρια να παει και να ερθει με λεωφοριο.
6 ευρω την ημερα φαγητο βραδυνο..την ημερα κερασμενο στο χωραφι..300.
Δυο μηνες σε πανσιον 8ης κατηγοριας10 ευρω την ημερα
600
Διαφορα εξοδα 100
Συνολο εσοδα 2.000
Συνολο εξοδα 1060.
Καθαρα 940 ευρω για δυο μηνες..τι λες συμφερει;
Υ.Γ. το μεροκαματο ισως να ειναι και 35 ευρω την ημερα λογο ανταγωνισμου απο πατριωτες εκ Πακισταν που διαμενουν στην περιοχη..
Ευχαριστω.

austin είπε...

Ως προς ποια θα ειναι η δικαίωση...?

michele είπε...

https://www.liberal.gr/liberalmarkets/liveMarket.asp?lm=95 κυριως αφιερωμενο στον λάτρη της μετοχης Ηλια

michele είπε...

Ανδρεα 3.32 Παλι χώθηκε το Ιντρακατάκι χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

σκουπιδια περνουν συνηθως οι αχτωραιοι...

Andreas D. είπε...

Γιώργο,
έχω κάνει μια πρόβλεψη (απο τον Ιούνιο) για το ποιος θα πάρει τι...

Μιχάλη,
δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι!!

χαχαχαχα

michele είπε...

Παντα παιρνει πάντως ...κάτι. Και αυτο το ..κάτι ειναι μεγάλο γι αυτην ;)

michele είπε...

Ας κάνω κι εγω μια αναδημοσίευση:

05/11/2020.
Σύνοψις.
1. Ιταλία: Κρούσματα 30555. Θάνατοι 353.Καθολικό Lockdown,απαγόρευση κυκλοφορίας από 10μμ-05π.μ. (Πηγή, ANSA Italia)
2.Γερμανια: 31480 κρ. Θ:232. Καθολικό Lockdown. Ματαιώνονται χειρουργεία λόγω έλλειψης προσωπικού. Πηγή, D.W
(Ανάλγητοι, δεν έκαναν προσλήψεις ! )
3. Ηνωμένο Βασίλειο: 25206. Θαν :492. Καθολικό lockdown μέχρι 02/12/20 ...και βλέπουμε! Πηγή , Reuters
( Τσιγκούνηδες, δεν έβαλαν περισσότερα λεωφορεία !)
4) Γαλλία: 129.761 ! κρούσματα. Θαν:1236. Κάθε 30 δευτερόλεπτα μολύνεται και ένας Γάλλος και κάθε 15 λεπτά εισαγωγή σε Νοσοκομείο. Ηδη ξεκίνησε αεροδιακομιδή προς Γερμανία. Πηγή, DW. ( Αναίσθητοι, δεν έφτιαξαν το καλοκαίρι 10.000 ΜΕΘ !)
5) Ελβετία: 10.074. Θαν:73
6) Ολλανδία: 7680, Θαν:108. Αεροδιακομιδή στη Γερμανία.
7)Τσεχία: 15731! Θαν:220
8) Βέλγιο: 15672! Θαν: 205.

austin είπε...

Ε δεν θα κάθομαι να ψάχνω τότε...

austin είπε...

Αστο...μάλλον θυμήθηκα.

ArTaXiA είπε...

Μόνο 73 θανάτους στην Ελβετία, μια χώρα με 8 εκ. κατοίκους; Πωτς γκένεν αυτό;

austin είπε...

Πάντως αν λέμε για την ίδια...φαίνεται να έχει μηχανάκι

Andreas D. είπε...

Andreas D. commented on "ΛΑΜΔΑ"
Jun 3, 2020
Μικρέ, ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ είναι για τα σκουπίδια... χαχαχαχαχα

όχι μόνος του όμως, θα έχει και συνέταιρο...

άσχετο:
απο τα 134.398 ΓΕΚΤΕΡΝΑ , τα 67,500 τα έχει κάνει ένας αντισυμβαλλόμενος...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Επισεις..κατω απο τις χωρες γραφουμε...

ΑΕΠ χωρας..
Κατα κεφ.εισοδημα..
Χρεος...
Ρυθμοι αναπτ.τα τελευταια χρονια..
Ποιοτητα ζωης...
Κανουμε την συγκριση με την ελλαδα..και βγαζουμε το συμπερασμα αν αυτοι μπορουν να κανουν λοκνταουν και αν μπορουμε και εμεις...

michele είπε...

Σε μια μερα ειναι αυτοι της Ελβετίας Art

michele είπε...

ΟΠΛΑ οταν μιλας για κρουσματα κατα συρροη, θανατους, ασθενεις που πανε απο Βελγιο στη Γερμανια δεν μιλας για κανενα ΑΕΠ και για κανενα χρεος

οταν στη Σουηδια, ιδια πληθυσμιακα με εμας ειχαν 6000 θανατους με επιλογη τους, ειδα και ποσο ΑΕΠ γλυτώσανε

ArTaXiA είπε...

Είπα κι εγώ!

michele είπε...

Θα τριβει τα ματια ο Αustin με το σημερινο +0,33% απο το -2% χαχα

hippy είπε...

Χαίρετε

κάτι λίγα φεσσόπουλα που έγιναν σήμερα στο άνοιγμα Μιχάλη εγώ τα πήρα. Αρκετά περισσότερα χθες στην ίδια τιμή. Δεν είμαι άπληστος αλλά ούτε τσίπης. Θα τα στήσω αύριο (Παρασκευή γαρ) στα €8,24

hippy είπε...

Καθημερινός αναγνώστης του live ο
χίππης...εύστοχη αποτύπωση της αγοράς με ολίγον από μελλοντική προέκταση και το κυριότερο...δεν έχει σχόλια!!!!!!!

hippy είπε...

https://www.liberal.gr/market/fastly-mia-istoria-psifiakis-epituchias-kai-mellontikon-apodoseon/333568

Έχω πάρει σημαντική θέση σε τούτην εδώ μετά την διακοπή της συνεργασίας με την TikTok που επέβαλε ο Τραμπ...εξαιρετικό αντικείμενο, πολύ καλό management

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ειπε ο michele..

ΟΠΛΑ οταν μιλας για κρουσματα κατα συρροη, θανατους, ασθενεις που πανε απο Βελγιο στη Γερμανια δεν μιλας για κανενα ΑΕΠ και για κανενα χρεος.

Μιχαλη με τα μνημονια ειχαμε 6.000 αυτοκτονιες αλλα μας ελεγαν για χρεος και αεπ..τωρα με 600 θανατους επεσε πανικος..
Επισεις ενα σχολιο..ο ΠΘ σημερα ειπε πως εχουμε 37 δις διαθεσιμα..ποσα απο αυτα μπορουν να χρησιμοποιηθουν;( εγω ξερω)
Επισεις ενα σχολιο αν θα χρειαστει νεο μνημονιο για να καλυφθουν οι συνεπειες των λοκ νταουν..
Επισεις ενα σχολιο για τους οικους που διατηρουν τις βαθμιδες της Ελλαδος αμεταβλητες και τις προοπτικες σταθερες με υφεση -10%εως-12% το 2020 και το 2021 παλι εως -2%οπως προβλεπω εγω..
Ενω τα προηγουμεναα χρονια με υφεση 3-4-5% πεσαμε και εννεα βαθμιδες..εμενα μου κανει μεγαλη εντυπωση..μαλλον κατι μας κρυβουν..

michele είπε...

Δεν υπηρχαν 6000 αυτοκτονιες ΟΠΛΑ ,μην γραφουμε ο,τι ναναι και ο,τι ελεγαν οι ψεκασμενοι

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΕΛΣΤΑΤ: Πάνω από 4.200 αυτοκτονίες το 2008-2016, με ρεκόρ το 2014Ανά φύλο, την περίοδο 2008 έως και 2016 έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα 3.487 αυτοκτονίες ανδρών και 750 γυναικών

Δευτέρα, 13 Μαϊ 2019 11:21UPD: 11:39

Photo

ICON PRESS / ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Πάνω από 4.200 άτομα αυτοκτόνησαν στην Ελλάδα την περίοδο 2008-2016, με τους άνδρες να αποτελούν τη συντριπτική πλειονότητα και το 2014 να καταγράφεται ρεκόρ 565 αυτοκτονιών, σύμφωνα με στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας και αποτυπώνουν την εξέλιξη των αυτοκτονιών ανά έτος, ανά φύλο και ηλικιακή ομάδα.

Τα στοιχεία έχει συλλέξει η Ελληνική Στατιστική Αρχή και διαβιβάστηκαν στη Βουλή από το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Από τα διαθέσιμα στοιχεία, που δεν περιλαμβάνουν τις μη θανατηφόρες απόπειρες, προκύπτει ότι οι άνδρες που αυτοκτόνησαν την περίοδο 2008 έως 2016 είναι πολλαπλάσιοι των γυναικών.

Τα στοιχεία αποκαλύπτουν, εξάλλου, ότι οι αυτοκτονίες σημειώνονται πιο συχνά στις ηλικίες από 40 έως 59 ετών, ενώ η ηλικιακή ομάδα με τις περισσότερες καταγεγραμμένες αυτοκτονίες είναι η ηλικία 45-49 ετών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή, οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα το 2014 σημείωσαν αύξηση 51,4% σε σχέση με το 2008. Πιο αναλυτικά, το 2008 οι αυτοκτονίες στην Ελλάδα ανήλθαν σε 373, το 2009 σε 391, το 2010 σε 377, το 2011 σε 411, το 2012 σε 508, το 2013 ανήλθαν σε 533, το 2014 σε 565, το 2015 σε 529 και το 2016, τελευταίο έτος για το οποίο υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, οι αυτοκτονίες ανήλθαν σε 464.

Τα στοιχεία, ανά φύλο, αποκαλύπτουν ότι την περίοδο 2008 έως και 2016, έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα 3.487 αυτοκτονίες ανδρών και 750 γυναικών.

Ανά ηλικιακή ομάδα, την περίοδο 2008 έως 2016, έχουν καταγραφεί:

Στην ηλικιακή ομάδα 10-14 ετών 3 αυτοκτονίες, 15-19 ετών 60 αυτοκτονίες, 20-24 ετών 161 αυτοκτονίες, 25-29 ετών 224 αυτοκτονίες, 30-34 ετών 320 αυτοκτονίες, 35-39 ετών 308 αυτοκτονίες, 40-44 ετών 375 αυτοκτονίες, 45-49 ετών 463 αυτοκτονίες, 50-54 ετών 420 αυτοκτονίες, 55-59 ετών 413 αυτοκτονίες.

Επίσης στην ηλικιακή ομάδα 60-64 ετών 337 αυτοκτονίες, 65-69 ετών 248 αυτοκτονίες, 70-74 ετών 227 αυτοκτονίες, 75-79 ετών 256 αυτοκτονίες, 80-84 ετών 211 αυτοκτονίες, και στην ηλικιακή ομάδα 85+ ετών 170 αυτοκτονίες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Τα στοιχεία είναι για τα έτη 2008-2016..έως το 2019 νομίζω πως ξεπεράσαμε τις 6.000.

mixalis mixalios είπε...

Με τη διαφορά ότι αυτοί οι 6000 αυτοκτόνησαν σε μια δεκαετία ενώ οι 600 του κορωνοϊού σε 6 μήνες έχοντας πάρει τόσα μέτρα. Αν κάνουμε τις αναγωγές και αφαιρέσουμε τα μέτρα κάνεις δεν ξέρει που θα φτάναμε... Καλημερες

μπαρμπαλιας είπε...

- Επαφές με ελληνική ιδιωτική τράπεζα ξεκίνησε πριν λίγες μέρες ο γερμανικός όμιλος ενέργειας RWE προκειμένου να προχωρήσει η απολιγνιτοποίηση, αλλά και οι από κοινού επενδύσεις αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων με την ΔΕΗ, ύψους έως 1 δισ. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, με την συστημική τράπεζα που επισκέφθηκε το υψηλόβαθμο στέλεχος της RWE συζήτησε τους όρους χρηματοδότησης, αλλά και τα εργαλεία που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ώστε να ξεκινήσει η συνεργασία με την ΔΕΗ.

Liberal.
με τη συνεχεια στο ταβλε

Σοφια είπε...

Καλημέρα σε όλους !!!

austin είπε...

Την καλημέρα μου.

Από ότι φαίνεται... Βγαίνει η ΜΟΗ, αλλά πάλι μάλλον δεν θα μπει ο Μύτιλος. Hippy τι λες? Τις προυποθέσεις τις έχει... αλλά η societe λέει δεν το θεωρεί πιθανό.

Μιχάλη. Θα ήθελα μία ανάλυση (αν ξέρεις και μπορείς) για Biden και Ερντογαν... Τι λες?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλημερα.
Καποιες δουλειες,που τις διεκπαιρεωσα,με τον καλυτερο δυνατο τροπο,με απομακρυναν αυτη τη βδομαδα.
Μικελ,καλη δουλεια στο liberal markets.Ευχομαι στην κορυφη!!!!!!!!!

Ανδρεα
Δεν προκαμα να διαβασω και τα τελευταια οικονομικα επιστημονικα περιοδικα.Τελικα,ολοκληρωθηκε η μελετη,του Ελληνα που παει για το νομπελ,χρηματιστηριακης οικονομιας,η,συνεχιζεται????Ειμαι σιγουρος οτι θα βρισκεται ουτως ,η,αλλεως,σε πολυ καλο δρομο.!!!!!!!χαχαχαχαχαχα

Andreas D. είπε...

Καλημέρα Δημήτρη, όλα καλά θα πάνε...

https://www.newmoney.gr/bunker/elave-tin-adia-apo-to-ipen-i-terna/

ArTaXiA είπε...

Δύο σχόλια για την πάρτη μου; Πόσο λυσσάτε ρε αποτυχημένοι; Πόσο;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...

Δύο σχόλια για την πάρτη μου; Πόσο λυσσάτε ρε αποτυχημένοι; Πόσο;


Αυτο, ειναι το δευτερο καλυτερο που εχω διαβασει εδω μεσα.Γιατι το πρωτο και με διαφορα θα σας το παραθεσω σε λιγο
χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα.

ArTaXiA είπε...

Τέσσερα σχόλια για την πάρτη μου. Συνεχίστε!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Το καλυτερο ειναι αυτο!!!!!!!!!
Ο μεγαλειοτατος,μου μαθαινει πως γινονται οι δουλειες στο κατασκευαστικο κλαδο.Ευτχως διαβαζοντας τον κατι αγνωστο μαθαινεις.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ο/Η hippy είπε...

"Ο ArTaXiA είπε...

Αχαχαχαχαχαχα Ένας νέος σταλεγάκιας εκκολάφθηκε!"


Και τι σταλεγάκιας...προβλέπει (που λέει ο λόγος) τα αυτονόητα...λες και τις δουλειές τις κάνουν ολοκληρωτικά οι εργολάβοι...ενώ ξέρουμε ότι τις μισές τις κάνουν υπεργολαβικές εταιρείες, συχνά κυριότητος των βασικών μετόχων, με αυξημένες αμοιβές, κλέβοντας ουσιαστικά έτσι τις μεγάλες που πήραν το διαγωνισμό όπου στα κέρδη συμμετέχουν κι οι μαριδαίοι μέτοχοι.

Ασήμαντα σχόλια βέβαια καθώς τα όποια πρόσκαιρα χρηματιστηριακά κέρδη στο ταμπλό τα βγάζει το πρώτο όνομα

ArTaXiA είπε...

Τέσσερα παπαροσχόλια για μένα, ένα για τον Hippy.

Οι προσφορά σας εδώ είναι ανεκτίμητη. Συνεχίστε παιδιά την προσφορά σας σε αυτό το "χρηματιστηριακό blog".

Σοφια είπε...

Ε Μ Ε Τ Ο Σ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεα(σοβαρα πλεον)
10,58.
Το διαβασα,αλλα και η αντλησιοταμιευση,θα αλλαξει τα μεγεθη με ρυθμους ταχυτατους.

Andreas D. είπε...

Το ξέρω Δημήτρη, είναι ό,τι καλύτερο...

hippy είπε...

"Ο austin είπε...
Την καλημέρα μου.

Από ότι φαίνεται... Βγαίνει η ΜΟΗ, αλλά πάλι μάλλον δεν θα μπει ο Μύτιλος. Hippy τι λες? Τις προυποθέσεις τις έχει... αλλά η societe λέει δεν το θεωρεί πιθανό."


Καλημέρα, το ίδιο πιστεύω κι εγώ και το σχολίασα προχθές στου Τάκαρου. Επίσης έχω γράψει την πεποίθηση μου πως εάν το χαρτί "έπαιζε" στις ΗΠΑ θα ήταν στα $20. Απευθύνεται σε επενδυτές. Αγόρασε 800-1000 μετοχές κι επανεπένδυε κάθε χρόνο τα μερίσματα. Πιστεύω πως όταν έρθει ο καιρός η θυγατέρα σου να πάει πανεπιστήμιο ο Ευάγγελος θα πληρώσει το σύνολο των σπουδών και το μεταπτυχιακό.

"hippy4 Νοεμβρίου 2020 - 9:02 μ.μ.

Τα ebitda (-5%) όπως και η τελική γραμμή είναι νομίζω καλύτερη από τις εκτιμήσεις των αναλυτών λόγω περιορισμού εξόδων (θετικό). Το μεγάλο αγκάθι φαίνεται ότι είναι οι κατασκευές και τα πράσινα έργα (50% κάτω από πέρυσι) αλλά όσο το αλουμίνιο μένει ψηλά δεν έχει πρόβλημα ο όμιλος και μάλλον με την πρώτη ευκαιρία και μετά από συσσώρευση θα συνεχίσει βόρεια μιας και η ενέργεια πάει πλέον με τον αυτόματο. Το ίδιο ελπίζω και η τιμή της μετοχής εννοείται μετά την εύρεση του εμβολίου.

Δεν θα την αγόραζα ωστόσο σε τρέχουσες ή λίγο μικρότερες τιμές καθώς δεν γνωρίζω πόσο έχει επηρεάσει την κίνηση της μετοχής η φημολογία για είσοδο της εταιρείας στον MSCI. Προσωπικά διατηρώ αμφιβολία ακόμα κι αν επαληθευτεί η έξοδος της ΜΟΗ καθώς το ίδιο περίμεναν κάποιοι και στο προηγούμενο rebabalancing όπου η Μοργκάνα τελικά δεν έκανε καμιά αλλαγή.

-----------------------------------------------

hippy4 Νοεμβρίου 2020 - 11:45 μ.μ.

Εννοώ ότι μπορεί ο ΜΥΤΙΛ να μην μπει στο δείκτη MSCI παρά την πιθανή έξοδο της ΜΟΗ"

Σοφια είπε...

Ευχαριστούμε κύριε Ηλία...

hippy είπε...

Ψυχραιμία...κάποια στιγμή θα μεγαλώσει ο Δημητράκης και θα γίνει Δημήτρης. Θα μου πείτε βέβαια πως επειδή θα μεγαλώσει δεν σημαίνει ότι θα ωριμάσει κι όλας...σωστό κι αυτό.

Σοφια είπε...

Hippy

Ν'αγιασουμε θέλουμε και δεν μας αφήνουν..

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Αντιδωρο παιρνουμε... απο τα χερακια σας.
χαχαχαχαχαχααχαχα.

hippy είπε...

@ Σοφια

μια λύση που έχω κατά νου είναι...κόβουμε την "ελεύθερη γνώμη" και πάμε Liberal Markets

ArTaXiA είπε...

Tέσσερα σχόλια για μένα, δύο για το Hippy. Συνεχίστε Orks.

Σοφια είπε...

Σωστή σκέψη...

Σοφια είπε...

American bar αλλού....

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Λετε να κρατησουν το νλογο τους και να σωθουμε??????????????
Στοιχηματιζω πως οχι.!!!!!!!!!!
Δεχομαι στοιχηματα!!!!!!!!!!!!

Andreas D. είπε...

Ηλία,
το blog κάποτε ήταν σε τρομερή κατάσταση... μετά ήρθε το μπούλινγκ για το οποίο πολλοί μιλάνε.. δυστηχώς αρκετοί έδωσαν μεγάλη σημασία, δεν το άντεξαν και αποχώρησαν...
Τελευταίος ήταν (μπορεί να κάνω και λάθος) ο Λευτέρης ο οποίος και ελπίζω να επιστρέψει...

ArTaXiA είπε...

Ρε συ Andreas, καλές οι πίπες, αλλά εσύ πέρα από link και χαχαχαχαχαχαχαχα, πότε είπες κάτι με ουσία;

Ρωτήθηκε εδώ ο φίλος Hippy και απάντησε με ένα σεντόνι, πληροφορίες, γεγονότα. Εσύ τι προσφέρεις εδώ; Link από το New Money; Τύπου τι; Δεν μπορούμε να το βρούμε μόνοι μας;

Να πω και για τον άλλον τον τραμπαρίφα; Με τα χαχαχαχαχα και τα χουχουχου, και τον "σταυρό της Ιντρακόμ"; Αυτά δεν είναι σχόλια "χρηματιστηριακού blog". Αυτά είναι καρπαζοκουβέντα αλογομούρηδων έξω από πρακτορείο. Έλα σε παρακαλώ!

Σοφια είπε...

Λυπάμαι πολύ Μιχάλη για όλα αυτά...

Andreas D. είπε...

Ο Peter ΔΕΝ μιλάει εκ των υστέρων...
Ο Δημήτρης ΔΕΝ μιλάει εκ των υστέρων...
Ο Λευτέρης ΔΕΝ μιλάει εκ των υστέρων... (καλημέρα Λευτέρη!)
Ο Ηλίας ΔΕΝ μιλάει εκ των υστέρων...
ο ΟΠΛΑ ΔΕΝ μιλάει εκ των υστέρων...
Εγώ ΔΕΝ μιλάω εκ των υστέρων...
Εσύ?

Στο ξανα είπα, δεν έχεις αναφέρει ποτέ μια μετοχή... μόνο εκ τω υστέρων...
Εγώ δεν θα σε κοροϊδέψω που χάνεις απο την Μπέλα...
Εγώ δεν θα σε κοροϊδέψω που κατάλαβες λάθος για τους νεκρόυς της Ελβετίας...
είναι στον άνθρωπο...

ArTaXiA είπε...

Τη λες και την ξαναλές τη ΜΠΕΛΑ Andreas, επειδή έγραψα πως η εταιρεία δεν θα βρεθεί σε χειρότερη μοίρα απ' ότι ήταν. Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ανακοινώνει αύξηση κερδών 12%.

Και βεβαίως, σε βολεύει να πιστεύεις πως εκείνος που γουστάρει τη ΜΠΕΛΑ στα 14 ευρώ, δεν τη γουστάρει στα 12, οπότε δεν αγοράζει και χάνει. Εντάξει. Βολεύει αυτό στο αφήγημα. Αλλά πες μου ρε ψιλικατζή. Αφού σβήνω τα σχόλια που χάνω, πως βρε μπαγάσα πας και τα βρίσκεις και τα κάνεις copy-paste εδώ; Αφού μιλάω εκ των υστέρων κι είμαι τόσο άστοχος και άκυρος και ό,τι βάζει ο νους σου, γιατί πέντε νοματαίοι εδώ ασχολείστε με την πάρτη μου μέρα-νύχτα; Γιατί δεν ασχολείστε με κάποιον άλλον;

Πας και ψάχνεις τι είπα και τι έγραψα εβδομάδες, μέρες, μήνες πριν να τα βάλεις εδώ να παραστήσεις τι; Επιτυχία καμιά δεν βρήκες; Μόνο αστοχίες βρήκες; Βολεύει να τις ξεχνάμε αυτές ε;

Συνεχίζω ψιλικατζή μου.

Μας έλεγες το καλοκαίρι για την "κλειστή" και πως γράφεις "στην κλειστή" και ήρθε και το άλλο το Ορκ ο Vlasο και έγραψε πως τις κινήσεις του (που κανείς δεν του τις ζήτησε) τις αναφέρει εκεί "που δεν δέχεται bullying". Υπάρχει κάποια κίνηση επιτυχημένη που να έχει αναφερθεί σε εκείνη τη ρημαδοκλειστή να μαθαίνουμε κι εμείς οι άστοχοι; Αφού είστε μια τόσο ωραία παρέα, γιατί δεν μένετε εκεί να αλληλοχαχανίζετε κι έρχεστε εδώ, αφού αυτό κυρίως κάνετε;

Και για να κλείσω λεβέντη μου. Κάθε φορά που σε προκαλώ για ο,τιδήποτε κλείνεις την κουβέντα λέγοντας "δεν ασχολούμαι άλλο" και "τέλος". Μήπως υπεκφεύγεις; Μήπως είσαι παλτό ολκής;

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, σε ΠΡΟΚΑΛΩ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΜΟΥ, να μας γράφεις καθημερινά τη μαντεψιά σου, την κίνησή σου, την σκέψη σου και μετά θα βλέπουμε όλοι πόσο καλός είσαι. Γιατί το "το είχα επισημάνει" ένα μήνα μετά είναι προσβολή στη νοημοσύνη μας. Αν λοιπόν είσαι τόσο καλός και θέλεις να δώσεις ποιότητα εδώ, μετά χαρά να σε διαβάσουμε και μελετήσουμε με προσοχή.

Αλλά, αν ξαναρχίσει τα "τέλος" και τα "δεν ξαναγράφω" θα έχεις αποδείξει πόσο τενεκές ξεγάνωτος είσαι.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ σας ρώτησα χθες αν η ΔΕΗ Θα κάνει προσφορέςμε χορηγό το κράτος και εσείς τρώγεστε.

michele είπε...

Nα πάτε Hippy μου εκει εχω το σημερινο αρθρακι

https://www.liberal.gr/market/pos%C2%A0epireazontai%C2%A0oi-eisigmenes-etaireies-apo-to-deutero-kuma-%C2%A0tou-lockdown/333856

ArTaXiA είπε...

"Σάββατο ανακοινώνουν μέτρα για ανάσχεση της πανδημίας που εφαρμόζονται από Τρίτη.
Τετάρτη ανακοινώνουν πως την Πέμπτη πάμε σε νέα μέτρα γιατί τα προηγούμενα δεν αποδίδουν. Ο Κικίλιας το απόγευμα προανάγγελει το καθολικό lockdown, κάτι για το οποίο το πρωί ο Πέτσας είπε ότι "είμαστε μακριά". Ο Χαρδαλιάς απαγορεύει το take away στη Θεσσαλονίκη και σε λίγες ώρες ο Τζιτζικώστας το επαναφέρει. Προχθές το πρωί ανακοινώνεται ότι θα παραμείνουν ανοιχτά τα Λύκεια, το βράδυ ανακοινώνεται ότι δεν θα λειτουργήσουν. Πριν από λίγες μέρες, ανακοινώνεται ότι θα αρχίσουν αγώνες με την παρουσία κόσμου, την άλλη μέρα το πρωί ο Μητσοτάκης το απαγορεύει.
Ή δεν μιλιούνται μεταξύ τους ή είναι κυκλοθυμικοί ή το παίζουν στα ζάρια, κάθε δίωρο." Αναδημοσίευση.

Οπλαρχηγέ για σένα!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Για σας...τι πάθατε σήμερις και ξεδίνετε?
Μάλλον εκπλαγείκατε και σεις όπως και εγώ από την σημερινή αρνητική απόδωση του ΧΑΑ μας.

Οπλα Θα δώσεις σύνθημα να πάρουμε τα όπλα μας... :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ευτυχώς που δεν έχω λογαριασμό στα παράγωγα...
Ακόμα δεν μπρορώ να χωνέψω το προχτές αλλά και το χθές.
Τέρμα το ΧΑΑ δεν ακολουθεί τπτ παέι μόνο του στην τύχη. :)

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

και τώρα ακόμα μαζεύει για πάνω χαχαχα

ΑΡΤ είπε...

Μιχαλη πολυ καλο το live του liberal...

Με καθε ανανεωση σε παει στην αρχη της ροης των ειδησεων...
Ειναι αστοχια ή κανω κατι λαθος ?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Με την γκρίνια ο οπλαρχηγος έσωσε έστω τα μισά ενοίκια. .Η λογιστρια τα έχει ήδη ετοιμάσει.
Όχι που θα τους αφήναμε σε χλωρό κλαρί. ..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βασίλη όχι ακόμα.

michele είπε...

ΟΠΛΑ οι αυτοκτονιες που βαζεις σε περιοδο 8 ετιας-10 ετίας οπως διαπιστωνει κανεις δεν ειχαν για καθε χρονια ιδιαιτερη αυξηση και αν θυμασαι και προ του 2014 μιλαγαν για 6000 αυτοκτονιες. Σε μια χώρα που ακομα και τότε ειχε τα χαμηλότερα ποσοστα στην Ευρωπη αλλα το θεμα αυτο ηταν αντιπολιτευτικη αιχμη του δόρατος για καποιους

michele είπε...

ΑΡΤ στο liberal Markets το Live Xρηματιστηριο θα φτιαχτει καπως να ανανεωνεται , εκει θα γινει μια αλλαγη προς το καλυτερο

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Hippy, έλα φίλε μου στην ομάδα Sic Transit Mundi Gloria στο FB, να σχολιάζεις που ακούμε όλοι και διαβάζουμε επίσης όλοι. Δεν θα έχεις και παρεμβολές. Bonus Item: Είναι και η Σοφία!

hippy είπε...

Ο michele είπε...
Nα πάτε Hippy μου εκει εχω το σημερινο αρθρακι


Το είχα ήδη διαβάσει πριν σχολιάσω Μιχάλη. Η κουβέντα δεν ήταν τυχαία. Μπήκατε πολύ δυνατά στο χώρο...κι εσύ κόμα περισσότερο (αναφέρομαι στο live επιπλέον της ανάλυσης). Μακάρι να έχετε αντοχή

Κατά τα λοιπά τι να πω? Χθες βγήκαν τ΄αποτελέσματα των ΕΛΠΕ. Κανένας δεν έχει θέση? Κανένας δεν ενδιαφέρεται? Έχω κάποιες κατά τη γνώμη μου αιτιολογημένες σκέψεις, μπορώ να σχολιάσω, αλλά για ποιον? Για να πάρει μασημένη τροφή ο χαχαχούχας και να μου την πει εάν κάτι κατάλαβα λάθος?

Για την ιστορία ΝΑΙ. Πολλές δουλειές των κατασκευών δίνονται σε "δικούς μας" υπεργολάβους με προνομιακούς όρους. Έχω συγγενείς στον κλάδο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μιχάλη δεν κάνω καμιά σύγκριση τότε με τώρα γιατί μιλάμε για νεκρούς. .
Το πνεύμα μου ήταν άλλο...
Πριν μήνες μίλησα για κοβινττ ασφάλιστρα κινδύνου που έχει ποντάρει το κράτος. .
Λίγοι με κατάλαβαν τότε μιας και έψαχναν να βρουν προϊόν ασφαλιστρο κοβινττ. ..
Όχι κύριοι και κυρίες. .δεν υπάρχει τέτοιο προϊόν...αλλά το κέρδος της κυβέρνησης σε απόλυτα νούμερα θα είναι θετικό παίζοντας το χαρτί λοκ νταουν και καταστοφη...
Αυτά θα τα μάθουμε αναλυτικά σε χρόνια. ..δηλαδή τι έχασαν από φόρους και τι πήραν από ευρωπαϊκά κονδύλια. .
Και ρωτάω εγώ ..εκτός του εσπα θα πάρουν 30 δις..πόσα έχουν ξοδέψει έως τωρα;τα μισά...
Το ότι θα διαλυθεί η οικονομία είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. .
Θα επανέλθω. .

michele είπε...

ΟΠΛΑ φίλε μου πρόσθεσε και το ΟΠΛΟ ( χαχα) της χαμηλότοκου δανεισμου το οποιο μπορει και να επεκταθει χρονικα, οταν δανειζεσαι στο δεκαετες με κατω απο 1% σιγα σιγα εχεις τη δυνατοτητα να κανεις πολιτικες. 16 δισ περιπου εχουμε δανειστει φετος η καμπυλη εξομαλυνεται. Εκεινο που μενει να δουμε ειναι θέμα αξιοποίησης να μην τα φαμε απο τη δεκαετια του 80 και κατοπιν

Τωρα τταιριαζει το ΛΕΦΤΑ υπαρχουν, οχι τοτε που τοπε ο Γιωργακης

michele είπε...

Ηλια ευχαριστουμε, μεταφερω κι εγω καποιες παρατηρησεις. Τα ΕΛΠΕ τα ειδα πολυ επιφανειακα λογω φορτου πρεπει να κανω και μια διαγραμματική αναλυση

οι χαχαχουχες και οι αναδημοσιευσεις δεν προσφερουν τιποτα εδω, το εχουμε πει πολλες φορες ΞΑΝΑΠΡΟΤΕΙΝΩ πιστευοντας οτι ικανοποιω το κοινο αισθημα των συμμετεχόντων να πάψουν
Και βεβαια ουτε μπορω να καθομαι να σβηνω να σχολιαζω αναδημοσιευσεις συριζαιων και να το παιζω διαιτητης σε μεγαλους ανθρωπους

Ευχαριστω ολους οσοι κρατανε ενα επίπεδο ( ναι η κριτικη και η γκρινια σαφως επιτρεπεται ειδικα αν συνοδευεται με επιχειρηματα) αλλα τα υπολοιπα ΔΕΝ ...

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μεγαλειοτατε.
1.-Φανταζεσαι οτι,χρησιμοποιω τις...τεραστιες γνωσεις σου????Τι δυναμη μεγαλειου ειναι αυτη!!!!!!Σε ενημερωνω λοιπον ετσι για να ησυχασεις οτι,ουδολως με ενδιαφερουν.
2.-Καλα εσυ δεν καταλαβαινεις τιποτε,ετσι???
'' Για την ιστορία ΝΑΙ. Πολλές δουλειές των κατασκευών δίνονται σε "δικούς μας" υπεργολάβους με προνομιακούς όρους. Έχω συγγενείς στον κλάδο.''
Γιατι, αν καταλαβαινες, ειμαι σιγουρος οτι θα γελουσες και συ!!!!!!
χαχαχαχαχα

Υγ.Το στοιχημα το κερδισα,παντως.Δεν αντεχεις ουτε λεπτο να μην γραφεις,προκειμενου να σου δινουν σημασια.Αλλωστε δεν σου μεινανε και πολλοι αυτοι που σου δινουν.Ξερεις εσυ.!!!!

michele είπε...

Για Biden σε λιγο...

Andreas D. είπε...

https://www.capital.gr/epixeiriseis/3493335/entersoft-egs-stis-1-12-gia-dianomi-kerdon-apo-ta-kerdi-proigoumenon-xriseon

Μιχάλη,
κράτησες?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μιχαλη
Νομιζω οτι,με βαζεις στο κοπο να παραθεσω δεκαδες αναδημοσιευσεις του ΗΛΙΑ.
Αλλα ποτε δεν τις τονιζουμε .Αλλωστε δεν ειναι , το θεμα του μλογκ αυτο.ετσι??????

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Εγώ θέλω να μου πεις Μιχάλη για τους οίκους. ..
Η καλεσε με στο λιμπεραλ να εξηγήσω τι λέω. .
Βρε παίζεται μεγάλο παιχνίδι σου λεω..
Και μην με πεις ψεκασμενο..
Κάνε μια συνέντευξη με τίτλο. .
Ο οπλαρχηγος αποκαλύπτει. ..
Χαχαχαχα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μιχαλη
Οταν τοπε ο Γιωργος το,''λεφτα υπαρχουν'',υπηρχαν 250+ δις καταθεσεις.Υπηρχαν.η.οχι λεφτα???
Ασχετο που το μεταφρασανε οπως θελανε οι οποιοι το θελανε.!!!!!!!

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Κοίτα που το βλέπω να πέφτει αλλά δεν είμαι σίγουρος ...
Γενικά κανείς πρέπει να έχει το Ηθικό ακμαίο για να κρατά το Ανήθικο κάτω ... άλλο ένα ξέμπαρκο για την γκρίνια και μόνο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Βέβαια θα πει κάποιος. ..αφήνουν την Ελλάδα να κάνει παιχνίδι?
Ναι την αφήνουν..και να μοιράζει επιδόματα. ..και φόρους να αναβάλει. ..και ότι γουστάρει. .γιατί. .γιατί τώρα το παίζουν όλοι μαζί το παιχνίδι αυτό. .γιατί κάποιοι θα φάνε το κρέας αλλά θα μείνει για όλους κολατσιό. .
Γιατί δεν γινόταν αλλιώς..αν δεν το έκαναν θα έπεφταν όλα.
Και κάπου εδώ κολλάει το ευρωπαϊκό ομόλογο του βαρουφακη..ο άνθρωπος είχε δίκιο αλλά τότε δεν κινδυνεύε ο κωλος τούς και δεν το συζηταγαν. .Τώρα έχουμε ευρό ομόλογο επί 10..

michele είπε...

2.11 Ανδρεα εδωσα αρκετα στο 1,70 πριν καιρο, οταν το πρωτοπιασε ( αυτα του 1,26) αλλα εχω κρατησει καποια ακομα

michele είπε...

Υπηρχαν 250 δισ ( και το ΑΕΠ τοσο ηταν) αλλα δεν το ειπε γι αυτο το λογο ο Γιωργος Δημητρη το "λεφτα υπαρχουν".
Το ειχε πει για τα 31 δισ ανεισπρακτων οφειλων που τα περισσοτερα ηταν στα χαρτια οπως τα 9 δισ της Ακροπολις ΑΧΕ

ΔΕΝ του ειχε πει καποιος οτι απο αυτα, αντε να μπορουσε το κρατος να παρει 5-6 δισ και πολλα λεω

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το λεφτά υπάρχουν μαζί με το μαζί τα φάγαμε είναι ότι πιο σωστό έχω ακούσει από πασοκους.
Ο Ποδηλάτης Γιωργακης αναφερόταν στις σπατάλες που θα έκοβε ώστε να βρεθούν τα λεφτά. .ο δε Πάγκαλος ήταν ακόμα πιο σωστός με την μεγάλη αυτή κουβέντα που είπε. ..
Τώρα πως τα φάγαμε όλοι μαζί αν θέλετε το κουβεντιαζουμε.

michele είπε...

Και επισης Δημητρη ΔΕΝ μιλαω για τις αναδημοσιευσεις του ΗΛΙΑ ο οποιος ειναι πολυ καλός χρήστης ( και γνωστης)

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Δυστυχως Μιχαλη μου το προστιμο των 5 δις νομιζω, στη ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕ το ειχε βαλει, στα ανεισπρακτα,νομιζω, ο ογκολιθος των οικονομικων,Γιαννης ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Και σιγουρα ο Γιωργος δεν το ειχε πει γι αυτα.Στο λεω,μετα λογου γνωσεως.

hippy είπε...

@ TΣΑΜΠΗΣ

Δημητράκη...αγάπη μόνο

αχαχαχαχαχαχαχαχαχχχχχχχχχχχχχ

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ηταν το τεχνασμα της... δημιουργικης λογιστικης!!!!!!!!!

hippy είπε...

"Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Δυστυχως Μιχαλη μου το προστιμο των 5 δις νομιζω, στη ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΑΧΕ το ειχε βαλει, στα ανεισπρακτα,νομιζω, ο ογκολιθος των οικονομικων,Γιαννης ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Και σιγουρα ο Γιωργος δεν το ειχε πει γι αυτα.Στο λεω,μετα λογου γνωσεως.


κλέψε, κλέψε, κλέψε και μετά μου λες πως ΔΕΝ με διαβάζεις...βρε ο πιο πιστός μου αναγνώστης είσαι (αγνοώ βέβαια το λόγο)...πες μας τώρα και για τα δομημένα ομόλογα του Δούκα...ρίχτα Δημητράκη

(άσχετο...5,7 δις ήταν απ΄όσο θυμάμαι το πρόστιμο)

Andreas D. είπε...

Δεν το έχεις ρε γ@μώτο...δεν... καμία απάντηση σε αυτά που σου προσάπτουν !!
Νεύρα πολλά που δικαιολογούνται απόλυτα...

1η φορά έγραψα για την ΜΠΕΛΑ, 1η.. πάνω στην σύγχυση σου με μπέρδεψες με κάποιον άλλον...
στο είπα και χθες όμως... δεν πιστεύω οτι αγόρασες...

Οι μοναδικές αναφορές για την κλειστή (σε αντίθεση με σένα):
austin commented on "ΕΧΑΕ"
Jun 17, 2020
Και εσύ Ανδρέα ... -Αφού έχετε και την κλειστή... Αν είναι κάτι να πείτε, λίγο πιο ξεκάθαρα!
Andreas D. commented on "ΕΧΑΕ"
... στην κλειστή γράφω πράγματα που δεν μπορώ να τα γράψω εδώ..

Andreas D. commented on "ΕΧΑΕ"
Jun 17, 2020
... μπορώ να σου μεταβιβάσω 1000 ΕΝΤΕΡ και να ξεκινήσεις πάλι σιγά σιγά...
σημ. 1,30 είχε τότε, θα έβγαζες καλό χαρτζιλίκι!!


Σε προκαλώ να συγκρίνουμε τζίρους χρηματιστηρίου...

Andreas D. είπε...

Blogger Ο/Η michele είπε...
2.11 Ανδρεα εδωσα αρκετα στο 1,70 πριν καιρο, οταν το πρωτοπιασε ( αυτα του 1,26) αλλα εχω κρατησει καποια ακομα

Μπράβο Μιχάλη!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ο Αστεριος Ροντουλης είχε Μάλιστα αναρωτηθεί με ερώτηση στην βουλή. .. γιατί το ΠΑΣΟΚ διέγραψε το χρέος της Ακρόπολης... (δεν τα διέγραψε )
Δηλαδή περίμενε να βρει η Ακρόπολης τρεις ενφια μαζεμενους για να τα πληρώσει. .μιλάμε για ασχετιδηδες που έπαιρναν μισθό βουλευτή..χαχαχαχ..
*Αστεριος Ροντουλης. .Βουλευτής ΛΑΟΣ.

ArTaXiA είπε...

Αχ, αχ, αχ!

Πόσο χαίρομαι όταν εκείνος που με αποκαλεί "μυρωδιά" της πολιτικής, αποδεικνύεται πιο αδιάβαστος και από το τελευταίο τρολ του Κυριάκου μας.

Δύο φορές είπε ο Παπανδρέου το "Λεφτά Υπάρχουν". Την πρώτη, κατά την ομιλία του στην Κρήτη. Αναφέρει επί λέξη: "Λεφτά υπάρχουν, βρέθηκαν στα γρήγορα για τις τράπεζες εκατοντάδες δισεκατομμύρια, και ξέρουμε πως βρίσκονται και για τον πολίτη όταν υπάρχει πολιτική βούληση". Εκεί πρότεινε αυξημένα έσοδα δημοσίου από τον ΦΠΑ στα καύσιμα και έκτακτη φορολογία στα κέρδη των επιχειρήσεων. Την δεύτερη, το ανέφερε πάλι στην Κοζάνη, όπου λέει πάλι επί λέξη: "Η Ε.Ε. έχει εκπονήσει σχέδιο ανάκαμψης για την Ευρώπη 4 δις για καθαρή ενέργεια..... Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδηκίσεις, αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος."

Όταν όμως αντί για αντικειμενικός και γνώστης, ακούς ότι σου λέει ο κάθε Χαροκόπος, πέφτεις σε τέτοια λάθη και μετά κατηγορείς τους άλλους για μυρωδιάδες.

Προκαλώ βέβαια, να μου προσκομίσει ο "μη μυρωδιάς" ένα ντοκουμέντο όπου ο ΓΑΠ, μιλάει για τα χρήματα της Ακρόπολης, γιατί ως έτερος "μυρωδιάς" κι εγώ μπορεί κάτι να μου διαφεύγει.

Και μην ξανακούσω δικαιολογία "έχουμε και δουλειές" Κι εγώ δουλειές έχω και τις αφήνω κάθε τρεις και λίγο προκειμένου να αντικρούω τις σαχλαμάρες που διαβάζω. Αφήστε τις κι εσείς μια φορά, ε;

Andreas D. είπε...

Τον Ηλία τον συμπαθώ κι εγώ ... σχεδόν και τον ΟΠΛΑ!

χαχαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Бойся Данайцев, дары приносящих!

Αν μου πεις τι γράφω στα ρώσικα Ανδρέα θα σε κεράσω Βότκα. .

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ανδρεα
Ο ΟΠΛΑ ειναι και η δικη μου συμπαθεια.

ArTaXiA είπε...

Andreas D. είπε...


Στο ξανα είπα, δεν έχεις αναφέρει ποτέ μια μετοχή... μόνο εκ τω υστέρων...
Εγώ δεν θα σε κοροϊδέψω που χάνεις απο την Μπέλα...


Διπολική διαταραχή έχεις; Αυτό, δικο σου σχόλιο δεν είναι;

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Α ρε ΟΠΛΑ,με κανες να ανατρεξω στη μεταφραση!!!!
χαχαχαχαχαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. ..


Δεν θα με τουμπαρετε...
Παίζει να είναι και σχέδιο του Μιχάλη για να γυρίσω στο μαντρί.

(Φοβού τούς Δαναούς και δώρα φέροντες. .Μετάφραση από τα Ρωσικά )
Χαχαχαχαχα

μπαρμπαλιας είπε...

ολη μερα παπαριες και εσεις των αθηνων ενα χαρτι δεν εχετε δωσει στην επαρχια.η επαρχια εχει ΠΛΑΘ,ΚΡΙΚΡΙ κλπ
θα φωναξω τον αντζουλι απο παξους...

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Χαρταρες έχεις τι φοβάσαι?

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μυτιλο και ΜΙΓ μπαρμπα,σου κανει????????
Γεια σου βρε μπαρμαλια.... πτσαρα!!!!!!!!!!
Ολα τα λεφτα εισαι.

Andreas D. είπε...

χμμμ

https://www.nextdeal.gr/epikairotita/oikonomia/116467/apeleytheros-cocooning-me-metohes-poy-kryvoyn-etairikes-exelixeis

Andreas D. είπε...

πάμε πάλι,

Blogger Ο/Η ArTaXiA είπε...
Τη λες και την ξαναλές τη ΜΠΕΛΑ Andreas

την λες είναι το σωστό...

hippy είπε...

Ετοιμαζόμουν να σου πω ότι "εδώ είναι ο Σήφης μπάρμπα" αλλά ξεμύτισε μόνος του ο ατζούλης.

ArTaXiA είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ArTaXiA είπε...

Andreas

Εκεί κόλλησες τώρα εσύ; Στα υπόλοιπα θα απαντήσεις; Μια γκουρουδιά θα πεις, μια πετυχεσιά, να βοηθήσεις το 'χρηματιστηριακό' το blog; Το άλλο το Ork, θα το ρωτήσεις για εκείνα τα bonus του Οκτωβρίου;

Μην υπεκφεύγεις. Εάν θεωρείς τον εαυτό σου επιτυχημένο, γράψε εδώ κάτι δικό σου και θα κριθείς. Εάν όχι, τουμπέκα και κάνε ό,τι ξέρεις καλά. Χαχαχαχαχα, και χουχουχου. Εν τω μεταξύ, τώρα θυμήθηκα. Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ήταν εκείνος που ήθελε να του δίνουμε προτάσεις και του απάντησα πως αυτά είναι "χρεώσιμες υπηρεσίες"; Μήπως ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ, όπως και πολλοί άλλοι εδώ, θέλουν μόνο να παίρνουν γνώση και ιδέες, αλλά να μην προσφέρουν οι ίδιοι τίποτα;

hippy είπε...

Για τον austin (που είναι σήμερα?)

Καλή τιμή έπιασε νομίζω ο ΟΤΕ κατά την αποεπένδυση-πώληση της Telekom Romania

Το 2019, η Telekom Romania είχε έσοδα 595 εκατ. Ευρώ και «καθαρό» EBITDA 92 εκατ. Ευρώ, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2020 δημοσίευσε έσοδα 291 εκατ. Ευρώ και «καθαρό EBITDA» 34 εκατ. Ευρώ. Στην αρχή του 2020 η επιχειρηματική αξία της Telekom Romania εκτιμήθηκε από ΑΧΕ περί τα 308 εκατ. Ευρώ, υποθέτοντας ότι το EBITDA 2020e θα είναι 77 εκατ. Ευρώ και 4,0x EV / EBITDA. Οπότε μια προσφορά 500 εκατ. Ευρώ (που μάλλον αναφέρεται στο 100% της Telekom Romania) εκτιμάται ως πολύ ικανοποιητική για τον ΟΤΕ. Εάν αυτά τα δελτία τύπου είναι ακριβή, ο ΟΤΕ θα λάβει 270 εκατ. Ευρώ (0,58 ευρώ / μετοχή) από τη διάθεση του μεριδίου του στην Telekom Romania, το 70% του οποίου (0,38) θα μπορούσε να επιστραφεί στους μετόχους με τη μορφή έκτακτου μερίσματος σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση-υπόσχεση του κ. Τσαμάζ.. Επιπλέον η διοίκηση σκοπεύει να πουλήσει την T-Mobile Romania (πρώην Cosmote Romania) αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο. Λογικά αυτή η ροή ειδήσεων θα επηρεάσει θετικά την απόδοση της μετοχής τους επόμενους μήνες. Ακόμα και στα € 12 αξίζει νομίζω την διακράτηση.

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Μεγαλειοτατε σχ. 3.34
Αντε τωρα να μη γελασω.!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα.
Νασαι καλα .Μας προσφερεις αφθονο γελιο.Τι πηγη εισαι εσυ ,βρε!!!!!
Κι ολο λεω να μην ξαναασχοληθω μαζι σου,αλλα ,μ'αφηνεις??????
Νασαι καλα Ηλια μου.Τις ευχες μου!!!!!!!!!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Τυπους σαν εσενα Ηλια μου,δεν τους συναντω καθε μερα.
Εισαι ...απαιχτος,Μην μας φυγεις ομως,οπως μεχρι τωρα μας εχεις απειλησει ,40,50,100 φορες δεν θυμαμαι.
Σε παρακαλω.!!!!!!

Σοφια είπε...

Η Άλφα πάντως όπως πάει...πάει κουβα...

Δεν κατέχω μετοχές Άλφα

Όσο για τον ΟΤΕ...τι να πει κανείς, αστέρι!!! Ούτε εδώ έχω...

kostas είπε...

τι να πω το μπλογκ χρειαζεται παρακολουθηση απο ψυχιατρο. Κριμα

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Λετε να κρατησουν το νλογο τους και να σωθουμε??????????????
Στοιχηματιζω πως οχι.!!!!!!!!!!
Δεχομαι στοιχηματα!!!!!!!!!!!!

6 Νοεμβρίου 2020 - 12:08 μ.μ. Διαγραφή


Και ο ετερος Καππαδοκης.
Παρκαλω τα στοιχηματα να κατατεθουν στο λογαριασμο μου.
Προσωπικα ομως ,...ΔΕΝ ΘΕΛΑΩ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφια είπε...

Κύριε Ηλία

Όσες φορές έχετε αναφερθεί σε μετοχές είναι ότι καλύτερο έχω δει στο ταμπλό από όλες τις αποψεις !!!

Αυτό βέβαια σημαίνει για μένα ότι θα έχετε και το πιο καλά επενδεδυμένο χαρτοφυλάκιο !

Εύγε !!!

TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...

Καλο ΠΣΚ,σε ολους.
ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!!

Σοφια είπε...

Κώστα έχεις κανέναν να συστήσεις ...?

Andreas D. είπε...

https://www.glagios.gr/about-g-lagios/

...Αργότερα συνέχισε τις σπουδές του και έγινε πιστοποιημένος σύμβουλος Χρηματιστηριακών Παραγώγων!!!!

Σοφια είπε...

Κύριε Ηλία

Ότι γράφεται από ....είναι....
Εσείς είστε ένας εξαίρετος άνθρωπος με πολλές γνώσεις ,ευγενικός, καλοσυνάτος,προθυμος να βοηθήσετε,έμπειρος σε αυτό που κάνετε και χαμηλών τόνων...

Οτιδήποτε γράφεται και λέγεται είναι χωρίς ουσία...

Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά σε χώρους όπως είναι το διαδίκτυο..

Φιλικά πάντα..εκτιμώ ανθρώπους σαν και σας !
.

michele είπε...

Ελα ρε Αrt που θα μου πεις τωρα γιατι το ειπε την πρωτη φορα ο Γιωργος, ρωτηστε το Σαχινιδη. Ασε που την πρωτη φορα ειπε και μαλακια, αφου τοτε υιοθετησε η ΕΕ τις διαταξεις για καλυψη του ευρωπαικου τραπεζικου συστηματος

Μου ψαχνετε στο ιντερνετ να βρειτε πραγματα που ξερουμε απο τοτε μυρωδιαδες.

Το προστιμο στην Ακροπολις οντως ηταν 5,5 δισ καποια χρονια αργοτερα εφτασε τα 9 με τους τοκους, ετσι κι αλλιως ανεισπρακτα ηταν απο τοτε το 2010

ArTaXiA είπε...

Michele, αυτή σου η απάντηση, δεν είναι απάντηση σοβαρού συνομιλητή. Εγώ, έχω στη διάθεση σου τα βίντεο για όσα γράφω, εσύ τι έχεις;

austin είπε...

Hippy, πολύ αντιδικία... Μάζευα λίγο και την δουλειά μου.

Αυτή την βδομάδα έμπλεξα ψυχολογικά, τα έκανα λίγο σκατά, αφού ΟΤΕ τον έδωσα βιαστικά από το 11,60 έως το 11,80 (ακόμα αναρωτιέμαι γιατί...)

Προσπάθησα να κάνω και τρειντ στην σαπιοπειραιώς, κουβά πήγα.. Τα αφήνω πίσω και από εβδομάδα βλέπουμε.

Ελπίζω να σταματήσουν και οι κοκορομαχίες. Χάνομαι σε τόσα σχόλια ειδικά αν έχω και δουλειά.

hippy είπε...

@ Σοφία

σας ευχαριστώ πολύ (αν και φοβάμαι μήπως σας απογοητεύσω στο μέλλον)

hippy είπε...

" Ο/Η TΣΑΜΠΗΣ Δημητρης είπε...
Το καλυτερο ειναι αυτο!!!!!!!!!
Ο μεγαλειοτατος,μου μαθαινει πως γινονται οι δουλειες στο κατασκευαστικο κλαδο.Ευτχως διαβαζοντας τον κατι αγνωστο μαθαινεις.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα"


Δημητράκη στάσου, μη φεύγεις. Σε κάθε βασίλειο ο Μεγαλειότατος χρειάζεται κι ένα γελωτοποιό για το παλάτι...προσλαμβάνεσαι


(καλά εάν μάθω ότι έχεις σχέση με τον κατά φαντασία γκουρού ΜΥΑΛΟ θα πεθάααανω)

Σοφια είπε...

Hippy

Τέλειο...!!!!
xaxaxaxaxaxa....
.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

καλησπερα την καινουργια φορολογια του οπαπ ποτε θα την μαθουμε

michele είπε...

4.44 τα βιντεο τα ξερω κι εγω Αrt, εγω εχω και γνωση και πληροφορια. Οταν σε καποιο θεμα δεν εχω, δεν μιλάω. Και η απαντηση ειναι αναλογη και της προκλησης.

hippy είπε...

@ ΚΩΣΤΑΣ

Έκανα την ερώτηση προ ημερών στην ΟΠΤΙΜΑ ΑΧΕ και μου είπαν πως θα ξέρουμε στο τέλος της επόμενης βδομάδας.

ΚΩΣΤΑΣ είπε...

eyxaristo polu HIPPY.

VAGGELIS MP είπε...

Όχι δεν ΈΤΥΧΕ ελαφρυ πρώτο κύμα, πήρε σxeτικα έγκαιρα την απόφαση για περιοριστικά ΜΕΤΡΑ και μπράβο του

VAGGELIS MP είπε...

Καιχωρις το κλείδωμα με την διασπορά του ιού πλέον μετά από κάνα μήνα με σκηνές βόρειας Ιταλίας και Βραζιλίας (προσπάθησε, να θυμηθείς σκηνές φρίκης) όλος ο κόσμος θα έβγαινε στα καταστήματα για φαϊ και ποτό
Αμ'δε, Η Σουηδία που δεν κλείδωσε έχει το β τρίμηνο - 6,5
στο ΑΕΠ κατανοητά τα παράπονα σας δυστυχώς όλοι λιγότερο ή περισσότερο θα πληγουμε

mixalis mixalios είπε...

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2050398/anavathmise-thn-ellada-se-va3-h-moodys.html

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ε..Ναι. .μας αναβαθμησαν.
Αν διαβάσετε την έκθεση θα σκάσετε στα γέλια..Ούτε οικονομολογος στο πρώτο έτος δεν θα συνετασε τέτοια έκθεση...
Πάμε τώρα στα δικά μας..
Το Τζάμπο τι πουλάει?
Τα μαγαζιά λιανεμπορίου τι πουλάνε?
Απόλα τα καλά θα μου πείτε. .
Τα μαγαζιά τροφίμων που έχουμε ανάγκη για να ζήσουμε πουλάνε παιχνίδια. .ρούχα. ..παπουτσια...και ότι άλλο εκτός τροφίμων?
Φυσικά. .
Είναι αυτό αθέμιτος ανταγωνισμός?
Είναι. .και τι κάνει το κρατος?τίποτα απλά τα έκλεισε και τα ρήμαξε. .
Κάπως έτσι οι μπακαληδες εκτός από τα τρόφιμα που έχουμε ανάγκη πουλάμε ότι δεν πουλάνε οι άλλοι που έμειναν κλειστοί. .
Μπράβο και πάλι.
Ταφόπλακα έβαλαν παντού.

ArTaXiA είπε...

Ο/Η ArTaXiA είπε...

[...]

Τα bonus των στελεχών μάλλον δεν θα δωθούν αυτόν τον Οκτώβριο. Μια αρλούμπα που έχει τόση σχέση με την αγορά και την πραγματικότητα όσο και η πανσέληνος. Ή μήπως η πανσέληνος έχει περισσότερη; Μήπως η πανσέληνος του Οκτωβρίου σηματοδοτεί το τοπικό χαμηλό;

30 Οκτωβρίου 2020 - 8:33 π.μ.

Έχουμε λοιπόν και λέμε:

S&P 500 τοπικό χαμηλό στις 30/10 3.233,94
Dax τοπικό χαμηλό στις 30/10 11.450,08
Δικος μας ΓΔ, τοπικό χαμηλό στις 30/10 550,11

Πανσέληνος Οκτωβρίου στις 31/10, αλλά οι αγορές ήσαν κλειστές.

Lorac είπε...

Blogger Ο/Η hippy είπε...
Έκανα την ερώτηση προ ημερών στην ΟΠΤΙΜΑ ΑΧΕ

Καλημέρα σε όλους/όλες!! Αναβάθμιση έκπληξη, γιατί έτσι παίζεται το ΠΑΙΓΝΙΟ και σε όποιον αρέσει. Θα υπενθυμίσω στους παλιότερους ότι θεωρούσα το 2020 "μεταβατικό έτος" και ότι σιγά σιγά βαίνει στη λήξη του.

Επόμενο σημαντικό νέο η περίπτωση του Σκαραμαγκά. Ελπίζω να προχωρήσουν τα πράγματα λογικά και φυσιολογικά.

Κύριε Hippy θυμάμαι σας παραξένεψε η ενασχόληση της οικογένειας διυλίσεως με τα τραπεζικά, αλλά από το ποστ καταλαβαίνω ότι δεν σας αφήνει αδιάφορη η νέα τραπεζικο-οικονομική πρόταση. Αναμένουμε τον χρησμό της Μοργάνας για την ΜΟΗ με πολύ πολύ ενδιαφέρον. Με ακόμα περισσότερο το τι θα αποφασίσει για τον ΜΥΤΙΛ.

Lorac είπε...

Μιχάλη ο νέος χώρος πολύ καλός έως τώρα και καμία ουσιώδη παρατήρηση. Θα θεωρούσα σημαντική προσθήκη να παρέχεται η πρόσβαση σε κάποιο εργαλείο τεχνικής ανάλυσης (πχ εγώ μπαίνω capital σχεδόν μόνο για αυτό πλέον) και επίσης την προσθήκη σχολιασμού σχετικά με real estate.

hippy είπε...

Κύριε Lorac δεν το έκρυψα ποτέ, μου αρέσει να σας διαβάζω

hippy είπε...


Η απόδοση 0,78% που έγραψε έστω και για λίγο το 10ετές μετά την αναβάθμιση της Moody’s είναι διαχρονικά η χαμηλότερη που θυμάμαι. Θα τολμήσω όμως να πιθανολογήσω ότι θα δούμε ακόμα χαμηλότερη το 1ο τρίμηνο του 2021 (προς το 0,50%) για δύο λόγους α) ο "Πορτογαλικός" 0,10% για μια οικονομία όχι πολύ διαφορετική απ΄τη δική μας β) και κυριότερο η πιθανή διαγραφή του χρέους λόγω covid-19. Όλη η Ευρώπη (κι ο κόσμος) έχει φορτώσει χρέος, τα παλιά standards όσον αφορά το υγιές κλάσμα χρέος/ΑΕΠ έχουν ανατραπεί, κάτι πρέπει να γίνει. Πιθανολογώ πως η έκδοση κάποιου είδους ευρωομολογου είναι πιο κοντά από ποτέ. Ένα πχ γιγαντοομόλογο 2 τρις ευρώ από την ΕΚΤ διάρκειας 100 ετών και κουπόνι 0%-0,05% που θα καταμεριστεί αναλογικά με τον πληθυσμό κάθε χώρας.

Και ποιος θα το αγοράσει βρε Χίππη? Φαντάζομαι αυτοί που αγοράζουν και τα ομόλογα της Ιαπωνίας εδώ και 25 χρόνια. Τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ίσως δεν γίνει ακριβώς έτσι, λύση όμως σίγουρα θα απαιτηθεί και θα βρεθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση (που προσωπικά την θεωρώ πιθανότατη) οι μετοχικές αξίες είναι προφανές ότι θα βοηθηθούν στην βόρεια κίνηση τους.

ArTaXiA είπε...

@Austin

Το ότι ο κυβερνήτης είναι φαιδρός φαίνεται από όλες τις παλινωδίες του, σχετικώς με το θέμα. Στην αρχή χωρίσαμε τη χώρα σε τέσσερις ζώνες, μετά σε δύο, μετά βάλαμε τη μισή σε lock down, μετά ολόκληρη. Προφανώς αυτές οι μεθοδεύσεις είχαν κάποιο επιτελείο από πίσω, δεν έγιναν στο πόδι, δεν θέλω να πιστεύω πως τούτη η κυβέρνηση είναι πιο τσίρκο και από εκείνη που οι ίδιοι αποκαλούσαν τσίρκο. Ανατέθηκε λοιπόν σε μια ομάδα εργασίας να εκπονήσει κάποιο σχέδιο το οποίο δεν εφαρμόστηκε ούτε για έναν μήνα.

Θα θέσω όμως δύο θέματα για προβληματισμό. Το πρώτο είναι όλη η συζήτηση που έγινε με το άνοιγμα του τουρισμού χωρίς την απαίτηση αρνητικού test covid. Θα θυμάσαι την σθεναρή αντίδραση της TUI στην προσκόμιση τέτοιων τεστ. Θα θυμάσαι επίσης εκείνο το κρουαζιερόπλιο της TUI, όπου βρέθηκαν πεντ-έξι μέλη του πληρώματος επιμολυσμένα και όταν το πλοίο έπιασε Πειραιά, όλως περιέργως, "λήξις συναγερμού, λάθος ήταν, δεν είναι δα και 100% αξιόπιστα τα τεστ αυτά, μπορείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας. Ευχαριστούμε". Η οσφυοκαμψία στις απαιτήσεις της TUI είναι δεδομένη, άλλωστε η Ελλάδα είναι ο κορυφαίος προορισμός της για το 2020. Αλλά θα σταθώ στο εξής: Πότε λήγουν τα συμβόλαια της TUI για τη φετινή σαιζόν; Αύριο 8/11. Και τι ανακοινώθηκε προχθές; "Απαραίτητα πλέον αρνητικά τεστ για όλους όσοι εισέρχονται στη χώρα".

Πάμε τώρα στο δεύτερο θέμα. Ας πούμε πως δεν αποφάσιζε η κυβέρνηση lock down τώρα και άφηνε όντως ένα δεκαπενθήμερο, προκειμένου να ευοδωθούν τα προηγούμενα μέτρα. Ποια ημερομηνία θα φτάναμε; Στις 15 Νοεμβρίου. Τι θα είχαμε στις 17; Την διπλή επέτειο Πολυτεχνείο και δολοφονίας Γρηγορόπουλου. Τι θα γινόταν στη χώρα και με τη ΧΑ στη φυλακή; Κούγκι! Τότε η κυβέρνηση θα είχε το εξής δίλημα: Να αποφασίσει lock down και να βγουν όλοι να τους κατηγορήσουν πως το χρησιμοποιούν ως τέχνασμα προκειμένου να μη γίνουν συγκεντρώσεις. Να μην αποφασίσει lock dοwn και να ζήσει η χώρα στιγμές 2009. Lose-Lose. Οπότε, πάρε τώρα τον "κύριο Σωτήρη" να εξηγεί για τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα και το ανειλλημένο του πράγματος. Που σημειωτέον οι επιδημιολογικές μελέτες είθισται να είναι ετήσιες. Επιδημιολογικές μελέτες πέντε και επτά ημερών, νέα πατέντα. Ρίξε και τους φίλους μας της λίστας Πέτσα από δίπλα να κάνουν την πάπια και όλοι στη χώρα αντί να ασχολούνται με το πόσο πολύ τους εμπαίζει αυτή η κυβέρνηση, ασχολούνται με το πως θα πάνε στο εξοχικό που νοίκιασαν χωρίς να φάνε καμιά καμπάνα. Τέτοιος είναι ο λαός μας. Γι αυτό κι έχουμε τον πρωθυπουργό που έχουμε.

Και να κλείσω με την "αναβάθμιση έκπληξη" της Moody's. Τι χαρά ήταν αυτή Austin; Τι διθύραμβοι, Liberal και φιλελέδες πρώτη είδηση το έβαλαν μέσα στη νύχτα. Tέτοιος οργασμός.

Διαβάζω την ανακοίνωση: "Credit rating agency Moody’s on Friday upgraded Greece’s local and foreign currency long-term issuer ratings to Ba3 from B1, saying the outlook of the country remained stable." Stable Αustin. Συνεχίζει παρακάτω: Moody’s said growth prospects over the coming years are positive, notwithstanding the negative near term impact of the coronavirus pandemic, particularly on the tourism sector.

Greece’s economy, it said, will benefit from efforts to improve the investment climate coupled with inflows of substantial European recovery funds".

ArTaXiA είπε...

Eδώ η Moody's εγκαταλείπει το ρόλο της ως credit agency και προχωρά σε προβλέψεις για το μέλλον της χώρας. Δηλαδή έρχεται σήμερα και αναβαθμίζει το αξιόχρεο της χώρας επειδή κάτι αναμένει να συμβεί στο μέλλον.

Ξέχνα για λίγο τη Moody's και πες πως εσύ είσαι Credit Manager σε τράπεζα κι έρχομαι για δάνειο. Πέρισυ είχα τζίρο 100 και κέρδος 3 και ταμείο 37 και φέτος έχω τζίρο 85, ζημιά 10 και ταμείο 25. Φέρνω όμως ένα μπιλιετάκι πως έχω λαμβάνειν από τη θεία Κριστίν 85. Πώς το βλέπεις αντικειμενικά; Η οικονομική μου θέση σε σχέση με πέρισυ είναι καλύτερη, ή χειρότερη; Ναι αλλά η θεία θα βοηθήσει. Τι θα έλεγε ένας σώφρων credit manager; Ας ασημώσει η θεία, κι έλα μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Τι κάνει η Moody's; "Οngoing reforms support a sustainable improvement in institutional strength and have already brought tangible progress in areas including tax administration and compliance and the fight against corruption."

Πιθανόν, τα στελέχη της Moody's, επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο Matrix, διότι αυτά τα against corruption και τα tangible progress in tax administration, εμείς οι υπόλοιποι που περιμένουμε να δυο εβδομάδες να δούμε τον ελεγκτή στη ΔΟΥ δεν τα έχουμε συναντήσει.

nantia είπε...

Χρόνια Πολλά και καλά , με υγεία !

hippy είπε...

Χιλιόχρονος κι ευτυχισμένος Μιχάλη...με ψυχή και μυαλό σαραντάρη.

ο dwk είπε...

Τιιιι ;
Σαραντάρισε ο Michele; Πως περνάει ο (άτιμος) ο καιρός…
Τέλος πάντων. Να τα χιλιάσεις Michele με υγεία (πρώτο από όλα), και δημιουργική σκέψη
Χρόνια πολλά και για σένα mixalie, για τις Αγγελικές και τους λοιπούς Μιχάληδες

Lorac είπε...

Μιχάλη και λοιποί φίλοι-φίλες που εορτάζετε σήμερα Χρόνια Πολλά με υγεία πάνω απ' όλα!!

THE REBEL είπε...

Μιχάλη χρόνια πολλά με μπόλικη υγεία να είσαι πάντα καλά...
Χρόνια πολλά και σε όλους όσους γιορτάζουν

hippy είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα Μ&Μ και σε όλους τους εορτάζοντες φίλους του μπλογκ...επιτυχίες εύχομαι πολλές (τούτη την περίοδο σαν επιτυχία θεωρείται και το "αγοράζω χαμηλα")

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 235   Νεότερο› Νεότερο»