Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

 X.A.A





                                   ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ONLINE

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ Χ 
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ...
Δύο είναι τα μεγάλα θέματα που αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις για τις τράπεζες στο εγγύς μέλλον: Η επιτυχία του «Ηρακλή» 2 καθώς αναμένεται να ενταχθούν σε αυτόν περίπου 20 δισ. νέων τιτλοποιήσεων και κατά πόσον η πρόταση της ΤτΕ για  δημιουργία  Εταιρείας Διαχείρισης Στοιχείων Ενεργητικού θα αποκτήσει ευήκοα ώτα στην κυβέρνηση. Η ενδελεχής ματιά στην τεχνική εικόνα των τραπεζικών μετοχών θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τις εξελίξεις σε ένα πολύπλοκο θέμα που «καίει» τους επενδυτές.  (Διαγράμματα)



74 σχόλια:

ArTaXiA είπε...

"Να σημειώσω προς υπεράσπιση του Μητσοτάκη, ότι είναι προφανές σε όλους πως τα περισσότερα επικοινωνιακά λάθη του, συνιστούν κάποιου είδους επιρροή από τη γυναίκα του και τους συγγενείς του, είναι προφανές το καραγκιοζιλίκι με το μοτοκρός ότι ήταν δική της έμπνευση, όπως και οι γελοιότητες με τα ντιόρ στην καλαμάτα και η πίεση προς τον τύπο να γράφει υπέρ της ή τα ξεφτιλίκια με την πρωτοψάλτη και το γενικό ρεζιλίκι λόγω του ανηψιού.
Ομοίως, "παντρεύτηκε" από την οικογένεια του ένα πολύ κακό κύκλο και τις προς αυτόν υποχρεώσεις, όπως ένα-αντε-μη-πω νεόκοπο μηντιάρχη-ομαδάρχη-αθλητάρχη- "λιμεν-"άρχη, δικαστηριάρχη πλέον και καλλιτεχνάρχη... Επιπλέον έχει ένα στενό πυρήνα ιδιαίτερα υστερόβουλων ανθρώπων, όπως τον αρχι-καθηγητή που του έχει επιβάλει ένα κάρο "δικούς του", από υπουργούς άλλου γνωστικού πεδίου σε ειδικευμένα υπουργεία, για να κάνει αυτός το κουμάντο έως πρόεδρο ανεξάρτητης αρχής.

ArTaXiA είπε...

Ο Μητσοτάκης βασικά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ,, που διακατέχεται από ποζεριά, ρεβασνσισμό, χαμηλό επίπεδο και ιδίως αρπακολλατζήδικο και ακραίο-άνευ ορίων φαταουλισμό, τη ΝΔ και της ΦΕΡΝΕΙ ψήφους.
Ο Βορίδης πχ δεν φέρνει καμία ψήφο στη ΝΔ, ό,τι έφερε από τίποτα βασιλικούς του Καρατζαφέρη, η Μπακογιάννη δεν θα έπειθε ποτέ έναν μη δεξιό να τη ψηφίσει, βασικά δεν έπειθε ούτε τους δεξιούς, τον Γεωργιάδη, αν δεν είναι τέρμα ΝΔ και στη δεξιά της πτέρυγα, απορείς τι τον έχουν και κάνει και δεν τον στέλνουν να τυλίξει κανένα χοτ-ντογκ. Ο Μητσοτάκης όμως έχει διαπερατότητα και ναι μπορεί να πείσει έναν κεντρώο ή και έναν κεντροαριστερό ή μάλλον έναν ΜΗ-ΝΔ άνθρωπο (οκ σε ένα ποσοστό βέβαια), που δεν γουστάρει τη νέα δημοκρατία και όσα είναι, να το ρίξει ΝΔ μόνο για να βγει αυτός πρωθυπουργός."

Αναδημοσίευση για το πολιτικό σκέλος του forum.

Όσον αφορά το χρηματιστηριακό δεν απαιτούνται αναδημοσιεύσεις. Βλέπω παίκτες που πανηγύριζαν, να έχουν χάσει το σφρίγος τους, τώρα που οι επιλογές τους δεν πάνε και τόσο καλά. Βλέπω επίσης δανεισμένα report χρηματιστηριακών που προσπαθούν να πείσουν πως "εμείς εδώ έχουμε ποιότητα και κρίση και γνώση".

Σαν απάντηση θα μπορούσα να βάλω τις αποδόσεις των επιλογών της χρονιάς από 1/1, ή εναλλακτικά από τη στιγμή που επισημάνθηκαν, την ΑΣΚΟ ας πούμε, που τη διαβάσαμε όταν έκανε πράξεις στο 2,32 με διθυραμβικά σχόλια τύπου "ΑΣΚΟΥμεθα".

Bonjour λοιπόν και καλή εβδομάδα. Πάω να ετοιμάσω κάτι πρόχειρο να φιλέψω τα πενήντα άτομα που μαζεύτηκαν αυθορμήτως κάτω από το σπίτι, λίγες φακές, μια Δεμέστιχα, έξω στο μπαλκόνι θα φάμε, μην φανταστείτε, είμαστε ανέμελοι εμείς.

michele είπε...

Kαλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους :)

hippy είπε...

Ευχαριστούμε θερμά τον αγωνιστή που διέκοψε την προετοιμασία του γεύματος προς τους φίλους του προκειμένου να μας πληροφορήσει. Καλή επιτυχία στο τραπέζι με τους φίλους σου και μην αγχώνεσαι για εμάς. Σε βεβαιώ, ΔΕΝ θα μας λείψεις.

Καλημέρα σε όλους

Andreas D. είπε...

Καλημέρα,

Ηλία, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσεις, όλοι έχουν βγάλει τα συμπερισματά τους...

ArTaXiA είπε...

Σωστά, βλέπω ας πούμε δώ αποδόσεις μηνός και ο ΕΛΛΑΚΤ είναι στο -20,12%, ενώ η ΕΠΣΙΛ στο -16,19%. Και αναμενόμενα βέβαια, τη μπάλλα τη ρίξαμε στον ΚΕΚΡ, για να μην πάει η κουβέντα σε αυτά.

Λογικό. Έχω πιάσει 20 μετοχές που "είχα επισημάνει", όλο και κάποια θα ανεβαίνει όταν θέλω να παραστήσω τον καμπόσο και τον γνώστη.

michele είπε...

Χαιρετίζω και τον αναλυταρά που μας κουβάλησε ο Art :))

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ΑΡΤΑΞΙΑ..
ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ που λεγόταν ..εκλογές περιπατος πέταξε..
Πλέον από ότι μαθαίνω υπάρχει πανικός διαχείρισης του εκλογικού αποτελέσματος που θα έρθει μέσα στο 21..
ΒΕΒΑΙΑ αρκετοί είναι σε φάση.. είμαστε πρώτοι και ο κόσμος μας γουστάρει..και κάτι όμορφα τέτοια.
ΜΕΧΡΙ τότε μην ασχολείσαι και ας απολαμβάνουμε τις παρεμβάσεις του Άδωνις..που όσο μιλάει κόβει και μία μονάδα κάθε φορά.
Τυχερός ο Αλέξης σου λέω.
ΥΓ..Τα τρυγόνια που πετάνε δεν θα περνούν αντουφεκιαστα..

ArTaXiA είπε...

Εγώ δεν ασχολούμαι. Αράζω και βλέπω την οργή του κόσμου να φουντώνει. Και περιμένω να δω ποιος θα φορτωθεί τις αστοχίες.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

ήδη ο προϋπολογισμός του 20 έχει πέσει εξω και ας ήταν αναθεωρημενος..
Του 21 οι προβλέψεις ήδη έχουν πέσει εξω απο το πρώτο δίμηνο..
Δεν μας πτωει όμως..θα έχουμε καλό δεύτερο εξάμηνο..και αν δεν..καλύτερο τέταρτο τριμήνου 21..
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ μπούρδες διαδίδουν στον κόσμο...
Ένας να πει την αλήθεια δεν Υπάρχει?
Να μας πει τι σημαίνει το -13% τού 2020..Ναι τόσο θα είναι..και τι σημαίνει και η ύφεση του 2021..
Δεν τα λέει κανείς ή σχεδόν κανείς..
και μέσα στα συντρίμμια της οικονομικής λαίλαπας που θα δούμε..Ο ατσαλακωτος θα πάει σε εκλογές όποτε τολμήσει..και εκεί θα καταλάβει την οργή του κόσμου που αθόρυβα σχεδόν υπομένει και άλλη μια κρίση μετα την δεκαετή που πέρασε..
Εκεί θα είναι που θα λένε και οι άπιστοι πλέον..βαρεθήκαμε τα μνημόνια των δεξιών..γιατί έτσι θα γίνει.


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

*γράψαμε και οι δύο για οργή του κόσμου χωρίς να έχουμε μιλήσει και χωρίς να έχω δει το σχόλιο σου.

Έναν λογιστή να ρωτήσουν θα τους πει.

ArTaXiA είπε...

Πού να τον βρουν τον λογιστή μωρέ; Συνταξιούχος ο ένας, μισθοσυντήρητος ο άλλος. Τι επαφή έχουν με την επιχειρηματικότητα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Θα πρέπει όμως κάποια μέρα να καθίσουμε χωρίς φόβο και πάθος να κουβεντιάσουμε για το θέμα Βαρουφακη.
Ήταν τελικά τόσο άσχετος όσο μας τον παρουσιασαν;
Εγώ πιστεύω πως είναι ο μόνος εν ενεργεία πολιτικός που γνωρίζει την οικονομία όσο κανένας άλλος.
Πολύ μπροστά το άτομο.

michele είπε...

Δέσατε τωρα, ιστορικη στιγμη η συμπνοια για τον καραγκιοζη αυτον, με γεια σας

michele είπε...

Παιζει στα ορια του 470 ο ΔΤΡ πολυ σημαντικό σημείο και να δουμε αν το περασει θα δώσει κινηση

austin είπε...

https://www.mikrometoxos.gr/poio-einai-tora-to-apolyto-play-toy-ch-2/

Εδώ τα λέει ευοίωνα για τις τράπεζες!

austin είπε...

Καλημέρα ξέχασα να πω!

Δεν χρειάζονται νομίζω χαρακτηρισμοί. Άλλωστε κανείς με κανέναν δεν έχει να χωρίσει κάτι με τον άλλο.

Η οργή όντως φουντώνει, αλλά περισσότερο φουντώνει η κούραση. Τουλάχιστον από την δική μου σφιγμομέτρηση της αγοράς, οι περισσότεροι από αυτούς που ψήφισαν ΝΔ, έχουν αρχίσει να λένε ότι τα έχασαν.

Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα χάσει τις εκλογές. Μεγάλο πρόβλημα το ΤΙΝΑ, και άλλωστε τι άλλο να ψηφίσεις

μπαρμπαλιας είπε...

η οργη φουντωνει...ηρεμηστε λπν φωναξτε για τον αδικο εγκλεισμο του σ.κουφό και ολα θα πανε καλα.
προσωπικα με ενοχλειται φερνοντας στην μνημη τα καμωματα του Γιανι της καρδιας μας,το ξεπουλημα του χαα απο τους "γνωριζοντες",το κλεισιμο των τραπεζων και την ΑΓΩΝΙΑ αν θα πληρωθουμε αυριο πρωι.
επιτελους

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...


Austin...παρακάτω ακολουθούν μερικά σχόλια από την αγάπη του κόσμου για τον ατσαλακωτο..
Και είναι από δεξιό σάιτ..χαχα...



Ακομα δεν μας εχουν καταθεσει την αποζημιωση (20% του ενοικιου) για το μηνα Νοεμβριο και εξαγγελουν τι ΘΑ ΘΑ κανουν για τον Μαρτιο. Τραγικοι Ξεφτιλες

Απάντηση
Νεοδημοκράτης
πριν 22 λεπτά
Έφυγε ο Σύριζα αλλά μας έχετε ταράξει στο ψέμα. Οι ιδιοκτήτες δεν έχουν λάβει τίποτα. Τα δάνεια και οι φόροι πρέπει να πληρώνονται κανονικα στις προθεσμίες. Ο «ψεύτης» τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Έρχονται εκλογές και το ξέρουμε. Εκεί θα σας το ανταποδώσουμε. Ντροπή σας, είστε μέτριοι και ανάλγητοι.

Απάντηση
Επαρχιωτης
πριν 23 λεπτά
Γαργαρα το κορωνοπαρτυ του κουλη ε;πληρωμενα τσιρακια να σας δω που θα κρυφτητε οταν ερθει η ωρα...

Απάντηση
Δημοσκοπηαη
πριν 28 λεπτά
Η ΝΔ θα πάρει από τους ιδιοκτήτες ότι πήρε και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά Χ 2 το λιγότερο.

Απάντηση
Ιδιοκτήτες μουυυυυ
πριν 29 λεπτά
Σκούζατε με ΣΥΡΙΖΑ για υπερφορολόγηση ε ; Τώρα χωρίς ενοίκιο λύθηκε το πρόβλημα ! Μηδεν Ενοίκιο = Μηδέν Φόρος

Απάντηση
Εκεί ψηλά ακούει κανείς;
πριν 29 λεπτά
Ακόμα δεν έχουν αποζημιώσει του Νοεμβρίου που είναι ξεκάθαρη η αποζημίωση μέσω τραπεζικού λογαριασμού, ούτε μήνυμα αν πρέπει κάτι να διορθωθεί έχουν στείλει. Ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να διαθέτει μαντικές ικανότητες; Όφειλαν με την εκάστοτε δήλωση covid, αμέσως το σύστημα να έβγαζε με την διασταύρωση των ΑΦΜ, αν μπορούσε να προχωρήσει η δήλωση σε ολοκλήρωση. Έχουμε μπλέξει επί μήνες σ ένα κυκεώνα δηλώσεων, ενημερώσεων, αποδοχών, χωρίς αποτέλεσμα. Το ΕΝΦΙΑ όμως είναι απαιτητό και για παρατάσεις στις πληρωμές φόρων των εκμισθωτών ούτε λόγος κ.ο.κ. Το ΕΝΦΙΑ πως θα πληρωθεί, με τι χρήματα; Και δεν τους φθάνει το ΕΝΦΙΑ, θέλουν και συμπληρωματικό φόρο επ αυτού! Αυτό είναι κράτος δικαίου; Δεν νομίζω. Να εξηγήσουν στον παππού που περιμένει να ζήσει με 300 ευρώ σύνταξη και το ενοίκιο απ το κατάστημα που νοικιάζει και που δεν το εισπράττει, πως θα πληρώσει το ρεύμα, το νερό του, το τηλέφωνο, το σούπερ μάρκετ για να φάει, και τους 45 φόρους που αντιστοιχούν σ αυτό το ακίνητο.

Απάντηση
ΚΩΣΤΑΣ-ΔΡΑΜΑ
πριν 18 λεπτά
Η μοναδική και απλούστατη απάντηση σε όλα όσα λες και διαμαρτύρεσαι είναι ακριβώς και μόνον όσα λίγο πριν έγραψα και δημοσιεύτηκαν.

Απάντηση
Αναστολή μισθού σε ΟΛΟΥΣ
πριν 31 λεπτά
τους βουλευτές και σε όλους τους δημόσιος που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας, άντε και στον διάολο ρε που νομίζετε ότι θα κυβερνάτε για πολύ ακόμα χώνοντας το κάθε άχρηστο κομματόσκυλο στο δημόσιο

Απάντηση
ΝΑσος
πριν 34 λεπτά
Έρχεται το χειρότερο μνημόνιο του Κυριάκου και του κοροναιου μέσα στο 2021.....αν διαβάσατε μας έβαλε στο στόμα του πάλι ο Σόιμπλε

Απάντηση
Νίκος Μαθ.
πριν 35 λεπτά
Διατηρώ επιχείρηση και τρέχω από το πρωί μέχρι το βράδυ για εμένα και τους υπαλλήλους. Αντιμετωπίζω τον κίνδυνο του ιού. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου ας πάρει τ αρχ... μου προς το παρόν, έχουμε πανδημία και να μάθει να ξεβολεύεται... Όσο και να απειλείς μεγάλε με εξώσεις και αγωγές δεν θα λάβεις τίποτα !!! Άντε γεια !!!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτά τα λίγα...
Σας μοιάζουν για Συριζες αυτοί?
Το τσίρκο πέφτει με κρότο..
κάποιοι επιμένουν...Η καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ..
Καλά νταξ...χαχα..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Μπάρμπα...Τότε που είχες αγωνία για το αν θα πληρωθούν οι Συντάξεις και οι μισθοί..τα δημοσιονομικά στοιχεία της οικονομίας ήταν καλύτερα..
Αυτό λέμε..Τώρα τα κρύβουν μπάρμπα.. μαλιασε η γλώσσα μου να τα λέω..
Τωρα είμαστε σε συνθήκες ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ.
ΟΤΑΝ τραβήξουν την πρίζα θα με θυμηθείς τι λέω.

austin είπε...

Δίκιο έχει ο μπάρμπας... Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Οπλα τα έχουμε πει και ξαναπεί, τα σχόλια τα παραπάνω δεν μου λένε κάτι να είμαι ειλικρινής. Δεν εξετάζω τόσο τα του διαδικτύου.

Ο κόσμος είναι ακόμα σε φοβική κατάσταση. Μόνο όταν τελειώσει αυτό θα δουμε αν και τι κατάληξη θα υπάρχει...

Ότι θα μας έχουν στην μέγγενη θα μας έχουν. Αν θα τραβήξουν την πρίζα δεν το ξέρω.

ArTaXiA είπε...

Εγώ πάντως γουστάρω πολύ την ΕΠΣΙΛ που ήταν και πολύ trendy στις αρχές του χρόνου και πολλά αρθράκια μας πληροφορούσαν πόσο καλή είναι.

Κοιτάω και τον ΠΕΤΡΟ, που τον ανακάλυψαν όταν πλαφόνιασε, θυμάστε που έγραψα πως τον είχα κοντά μια επταετία και μου απάντησαν πως "ναι, αλλά δεν είχε εμπορευσιμότητα". Κρίμα ρε παιδιά που η εμπορευσιμότητα τους αργοπορημένους τους ανταμείβει με δάκρυα.

Δεν πειράζει. Σήμερα έχουμε τις τράπεζες. Και τον ΚΕΚΡ. Γι αυτά θα σας μιλάμε σήμερα, τι την σκαλίζουμε την ΕΠΣΙΛ....

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

άκου Austin...
οι δεξιοί πάντα δεν ήταν κακοί διαχειριστές..
Δύο τρία χρόνια και μετά τράβηγμα χαλιού.. Όπως του Σαμαρά...από το 2009 αυτό γίνεται..και θα ξαναγίνει..
Ο άλλος..Ο Αλέξης που λες..θα βγάλει πάλι το φίδι από την τρύπα..ειδικά στα εθνικά θέματα.
Κάθε πράγμα στην ώρα του..
μην κοιτας το δεντρο..

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

* καλοί διαχειριστές. ..Σχόλιό 1:39.

michele είπε...

Η EΠΣΙΛ απο τελος Οκτωβριου πηγε απο 2,70 στο 5,10 αστο καλε κι εσυ να μην πω για ΕΝΤΕΡ -space- byte

michele είπε...

OΠΛΑ δεν βαρεθηκες να εκτίθεσαι παλληκαρι μου; σε ειχα για παραπανω ( απο αναλυση πολιτική)

ArTaXiA είπε...

@Mic το αρθράκι στου στο Liberal, πότε το έγραψες; Τέλος Οκτωβρίου, ή αρχές Ιανουαρίου; Για να μην ψάχνω δηλαδή!

hippy είπε...

When you buy a company you buy the management

Οξυδερκής ο κύριος Περιστέρης, εξαιρετική εταιρεία η ΤΕΝΕΡΓΑ, καταπληκτική η πορεία της μετοχής. Στην χώρα της αρπαχτής, τη χώρα της γκρίνιας και της αντίδρασης σε κάθε προσπάθεια εξυγίανσης υπάρχουν-ευτυχώς-κι οι σωστοί επιχειρηματίες. Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το "καρκίνωμα" των σκουπιδιών της Πελοποννήσου θα λυθεί σωστά κι εντός του χρονοδιαγράματος της σύμβασης.


https://www.protagon.gr/themata/kan%ce%84to-opws-ta-giannena-to-sdit-pilotos-gia-ta-skoupidia-44341909115

michele είπε...

Τα αρθρα δεν πανε με την ημερησια διακυμανση Αrt προσπαθουν να στοχεύσουν ειτε σε κλαδους, ειτε στο γενικο κλίμα, ειτε σε επιλεγμενες μετοχες μεγαλης και μικρομεσαιας κεφαλαιοποιησης

Εδω ολα τα αρθρα μου:

https://www.liberal.gr/author/michalis-michailidis

ArTaXiA είπε...

@Mic για τράπεζες δεν βλέπω κάτι. Δεν σου αρέσουν, ε;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...






ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΜΙΧΑΛΗ...
ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΜΑΣ ΠΑΤΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΕ ΦΙΛΕ..


Ξοφλήσατε αν δεν το καταλάβατε, έχετε τη μεγαλύτερη ύφεση στην Ευρώπη. Κρίμα γιατί είσαι από τους σοβαρούς.

Απάντηση
Μάκης
08/02/2021, 10:36
Πάει ο Μάρτιος πάει ο Απρίλιος πάει ο Μάιος ,πάει ο Νοέμβριος πάει ο Δεκέμβριος πάει ο Ιανουάριος πάει ο Φεβρουάριος πάει ο Μάρτιος ο Απρίλιος χαχαχχααχααχ ....μην ξεχάσετε να μου στείλετε κατασχετηριο και να κάνω δήλωση

Απάντηση
lol1234
08/02/2021, 10:35
Ρε δώστε πρώτα τα νοίκια Νοεμβρίου που χρωστάτε και αφήστε τα σάπια

Απάντηση
Δεξιός
08/02/2021, 10:31
Οι ιδιοκτήτες σε αποχαιρετούν

Απάντηση
Τάσος
08/02/2021, 10:23
Πάλι δεν έδωσε τίποτα στους μακροχρόνια άνεργους. Ντροπή.

Απάντηση
Εφη
08/02/2021, 10:15
Καλά όλα αυτά αλλά το 80% που πρέπει να δώσει η κυβέρνηση στους εκμισθωτες πότε θα το δώσει; Έχουμε Φεβρουάριο και ακόμη δεν πλήρωσαν τον Δεκέμβριο. Κατά τα άλλα λόγια λόγια .......

Απάντηση
anton
08/02/2021, 10:49
γιατι εσυ εχεις εισπραξει νοεμβριο και και εχουν συμψηφισθει οφειλες σου απο μαρτιο μεχρι και Οκτωβριο;στο, λεω διοτι υπαρχουν χιλιαδες ιδιοκτητες που δεν εχουν εισπραξει η συμψηφισει ουτε ενα σεντ

Απάντηση
Νατ
08/02/2021, 10:09
Απαραδεκτοι μαγκιες με ξενες ιδιοκτησιες και πληρωμη μετα δυο μηνες !!!!εσεις ετσι πληρωνεστε;

Απάντηση
Παράλογο;
08/02/2021, 10:08
Οι μαγαζάτορες και οι υπάλληλοι της εστίασης σε όλη τη διάρκεια του κλεισίματος πληρώνονται κανονικά το επίδομα αναστολής ενώ ΔΕΝ έχουν έξοδα μιας και φροντίζει να τα πληρώνει ΟΛΑ η κυβέρνηση. Και αντί να λένε ευχαριστώ που κάθονται σπίτι ασφαλείς και υγιείς ενώ ΑΛΛΟΣ πληρώνει για αυτούς εκείνοι γκρινιάζουν. Ντροπή τους.

Απάντηση
Ανώνυμος
08/02/2021, 10:32
Εσύ πού το είδες, ρε μεγάλε, ότι πληρώνονται οι μαγαζάτορες; Ό,τι έχουν δώσει ως τώρα σε ενισχύσεις δεν καλύπτουν ούτε τα πάγια έξοδα στο ελάχιστο. Ουσιαστικά οι μαγαζάτορες έχουν μηδέν εισόδημα και τρέφουν και την οικογένειά τους και συντηρούν και το ακίνητο που στεγάζεται η επιχείρησή τους (λογιστές, πάγια έξοδα, ενοίκια, κ.λπ., κ.λπ).

Απάντηση
@@
08/02/2021, 10:40
Άκου έξυπνε ! Δεν πήραν όλοι οι μαγαζατορες με τους κόφτες που έβαλαν οι ανεύθυνοι την επιστρεπτεα! Αλλά κ αυτοί που την πήραν πήγε μόνο στους λογαριασμούς! Σπίτι δεν έχουν? Πώς θα ζήσουν αυτοί που τους ανάγκασαν τα κλείσουν? Για πες μας

Απάντηση
Γιάννης
08/02/2021, 10:43
Μάλλον ζεις αλλού για να νομίζεις ότι το επίδομα φτάνει για να ζήσεις. Και δεν το πληρώνει η κυβέρνηση, οι φορολογούμενοι το πληρώνουν και η χρεοκοπία είναι μπροστά σου.

Απάντηση
Λογικοί
08/02/2021, 10:43
να σου δώσει εσένα το κράτος αν είσαι υπάλληλος στην εστίαση 534 ευρώ ,όταν έχεις χάσει μέσα στο 2020 περίπου 4,5 μισθούς,με νοίκι στο 60% και με παιδί στον στρατό ,καμία όμως άλλη παροχή (φώς-νερό-τηλέφωνο-φαγητό-φάρμακα κλπ)και να πείς ευχαριστώ επειδή κάθεσαι .Ντροπή στα μούτρα σου ανενημέρωτε που γράφεις για να έχεις άποψη και γράψεις βλακείες .

Απάντηση
Χ.Π.
08/02/2021, 10:45
@ παράλογε, είσαι όνομα καιπράγμα παράλογος..!! να μην πώ και πουλημένος, ή ακόμη χειρότερα ΔΥ!!!

Απάντηση
κοινωνικη πολιτικη
08/02/2021, 10:52
με τα λεφτα ΑΛΛΩΝ οι δημοσιοι υπαλληλοι βαλανε πλατη ? απο 5 ευρω ο καθενας ας βαλλουν .για το καλο του τοπου. οχι ???

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Αυτοί που τα γράφουν δεν είναι όλοι Συριζες Μιχάλη...
ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ ΑΚΙΝΉΤΩΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..

michele είπε...

Ρε συ γραφε οτι θες μην μας γεμιζεις με copy paste απο καθε πικραμενο
δεν με νοιαζει ποιοι μαλακες ειναι Ας ερθουν εδω να τα πουνε

michele είπε...

2.11 Εγραψα σημερα για τραπεζες, δεν το ειδες γιατι ασχολιοσουν να μας κουβαλησεις και συ αποψεις του καθε τρόμπα;

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πώς να έρθουν εδώ να τα πούνε...
Αυτοί δεν έχουν μετοχές όπως εμείς..

Χαντακωσαν την αγορά οι λοιμοξιολογοι..
Μας πάτησαν...
Μετραω 30 γιατρούς στην Επιτροπή..
Ούτε ένας της αγοράς...
Ούτε ένας συγκοινονιολογος..
Ούτε ένας επιχειρηματίας...
Έτσι στα κουτουρού...γιατροί..υπάλληλοι πολυεθνικών να έχουν γνώμη πότε και πώς κλείνει η αγορά...
Αυτοί χαντακωσαν την χώρα μαζί με τον Μητσοτάκη...και τώρα θα φάμε ύφεση την μεγαλύτερη σε όλον τον κόσμο...Την μεγαλύτερη..

Και έχεις και ένα οικονομικό επιτελείο που λέει....
πολλές επιχειρήσεις είχαν αύξηση τζίρου το 20...
Μπράβο και πάλι μπράβο..και αφού είχαν αύξηση τζίρου γιατί δεν πληρώνουν ενοικια και τα πληρώνει το κράτος;
Τα χρήματα αυτά δεν μπορούσαν να τα δώσουν πιο στοχευμένα?
Ανήκουστο..μόνο εδώ συμβαίνει..

hippy είπε...

Μεγάλη φαγωμάρα στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Καλύτερα να είσαι ιδιοκτήτης μυαλού (το είπε κι ο Μπετόβεν άλλωστε).

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Δεν ξέρω για τον Μπετόβεν αλλά ο Χίππης και ιδέες για μετοχικές αξίες έχει και τις μοιράζεται με φίλους και άφιλους στο μπλογκ και τις αιτιολογεί επιπλέον. Οπότε το σχόλιο μάλλον δεν αφορά εμένα αλλά τυφλους που τρακάρουν από τοίχο σε τοίχο. Και μετά διαμαρτύρονται όχι για τα λάθη τους αλλά για το ποιος έβαλε σε λάθος σημείο-τάχα-τους τοίχους.

Έτσι μπροστά δεν πας.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

ε πάντως κε Hippy αυτό το μπετόβλακες ήταν τρελό γύρισμα ...χαχχα ακόμα γελάω.
Εντάξει και τα ντουβάρια που σκουντουφλάν στους ανθρώπους δεν μπορώ άλλο χαχα

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Desunt...φιλάκια( μην με καταγγείλεις.)

hippy είπε...

-Μήπως ο οπλαρχηγός να κατέβει απ΄το βάθρο που μόνος τοποθέτησε τον εαυτό του?

-Μήπως ο οπλαρχηγός να καταλάβει ότι έχουμε την δική μας άποψη, που επαληθεύτηκε τους μήνες που πέρασαν (σε αντίθεση με την ατυχή δική του) και θα την αλλάξουμε όταν εμείς κρίνουμε ότι η αγορά αλλάζει?

-Μήπως ο οπλαρχηγός να καταλάβει ότι ποστάροντας τρολλάκια κατεβάζει το δικό του επίπεδο και όχι του μπλογκ καθώς μας δείχνει από ποιους επηρρεάζεται και διαμορφώνει λάθος γνώμη?

Τα πράγματα δεν τα βλέπουμε όπως πραγματικά είναι, τα βλέπουμε όπως είμαστε. Αδιαπραγμάτευτη αλήθεια.


austin είπε...

Μιχάλη ερώτηση κρίσιμη!

Παίζει κάποιος λές τον ωκω που έχει κάνει η tsla? Σήμερα πήγε πολύ κοντά στο δεξί ώμο και γύρισε πίσω.

Ή δεν μπλέκεις με σορτ λες εκεί καθόλου και θα φύγει και πάνω? Τι λες?

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

η περσεφονέ πεταει...

michele είπε...

Αυstin εκει, επειδη ειδες πως το παιζει το παιχνιδι ο Musk
εγω θα σόρταρα με τη καθοδική διάσπαση του κεφαλιου εκει στα 780$
ετσι πως ειναι μικρούλης ο ωκω πανω απο 880 τον ακυρωνει
οποτε ναι ειναι λιγο ρισκο

michele είπε...

Και εκανε σημερα 876 +

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Α αυτό είναι αδικία...

Άλλοι είναι δάσκαλοι και έχουνε δάσκαλους και εγώ
που δεν είμαι δασκαλος αλλά χρόνια ψάχνω για δασκάλα γιατί δεν βρίσκω.

Γράψε μια αδικία

michele είπε...

4.51 Ρε μιλα για αυτα που ξερεις και ασε τι παιζει ο αλλος ή ο καθενας
σου εχω πει αυτο-προστασια

austin είπε...

Και εκεί που γύρισε, ξαναπήγε εκεί κοντά. Έχει εδιαφέρον, γιατί μέσα σε όλα ο παίκτης πήρε και 1,5bil σε bitcoin

hippy είπε...

"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Δεν με αφορά η σκέψη σου ούτε αν με λυπάσαι. .είσαι μια μύγα.
Όσο μιλάς θα παίρνεις απαντήσεις σκληρες..
Και οι δάσκαλοι θέλουν τον δάσκαλο τους."


Δοξάζω σε μεγάλε οπλαρχηγέ. Και την τύχη (?) που σ΄έφερε στο δρόμο μου. Ωσαννά ηγέτη των οπλαρχηγών!!!!

Ουγκάγκα μπουμ μπουμ χι γκάπα γκουμ μπιρλί γκαγκά
αούγκιγκι αούγκιγκι μπάγκαλα γκάουγκα γκα.

https://www.youtube.com/watch?v=D_KBK1oNhUY

michele είπε...

Ναι και σηκωνει το btc στο +14,5% 43.785

hippy είπε...

"Ο/Η michele είπε...
Ναι και σηκωνει το btc στο +14,5% 43.785"


Και στέλνει την Marathon (MARA) που το κατέχει 29.00... (+28.77%). Μια χαρά!!

Αμερική Αμερική καλά μου λέγαν μερικοί πως είσαι χώρα, χώρα μαγική (Γιώργος Κοινούσης)

🤩😎🤩



hippy είπε...

https://finance.yahoo.com/quote/MARA?p=MARA&.tsrc=fin-srch

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Ας πάρουμε μια ανάσα ...
Έχουμε ένα παγκόσμιο μπαχαλο ...ναι μεν βγήκαν γρήγορα σύμφωνα με το καλύτερο σενάριο τα εμβόλια.
Αλλά οι ρυθμοί εκβιασμών εινάι τέτοιοι που δεν επιτρέπουν την συνέχεια του.
Η χρονιά είναι χαμένη και ακόμα και η Λαγκάρντ δεν φαίνεται να την παλεύει ..και αναφέρετε σε κοινοτικούς κανονισμούς.
Οι κεντρικές τράπεζες κάνουν τεχνικές αναπνοές αλλά ΔΥΣΤΟΙΧΩς το μπαχαλο είναι μεγάλο σε όλες τις χώρες ακόμα και στο Ισραήλ.
Το μόνο καταφύγιο ίσως να είναι οι τηλ/νίες και η ενέργεια αλλά ποιος λέει ότι θα μπορέσουν να αντέξουν μέσα σε γενικευμένα αρνητικό κλίμα.

Σε ένα παλιό σας σχόλιο με Hippy είχατε πει σε δική μου μετάφραση ότι όταν η πολιτική ηγεσια ανακαλύπτει η κρύβεται πίσω από καινοφανείς εκφράσεις στυλ ...δημιουργικής ασάφειας...τι να πούμε για τα έξυπνα ακορντεόν όλου του κόσμου.
Κοιτάζοντας με την πιο αισιόδοξη ματιά το συμπέρασμα είναι ...αβεβαιότητα και όπου υπάρχει αβεβαιότητα το μεγαλο χρήμα μπορεί να κάνει ωραία παιχνίδια.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εμβολιασμών..

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Όπερ όσοι δεν έχουν χρόνο ...πρέπει να απέχουν

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

"δημιουργική ασάφεια"

αυτή τη μπούρδα κύριε Πασπαλιάρη την είπε ο Γιανης ο Μπαρούφας ως ΥΠΟΙΚ ζωντανά στον Χατζηνικολάου τέλος Φλεβάρη 2015. Για μένα ήταν το κλικ εξόδου απ΄το ΧΑΑ κι η στροφή για επένδυση σε ξένες μετοχές μέσω της Interactive Brokers. Η εξέλιξη δικαίωσε την κίνηση.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Εγώ εδώ δεν βλέπω αντιπάλους...ποτέ δεν είναι άσχημη η αντιπαράθεση επιχειρημάτων.
Ανεκτή είναι ακόμα και η εκτόνωση και η ένταση, καλό είναι να μη ξεχνάμε ότι το χιούμορ είναι εργαλείο διαστασιολόγησης.
Το ευμετάβλητο φαινόμενο του Χρηματιστιρίου και της τάσης του δεν δίνει χώρο σε εγωισμούς.
Ψυχραιμία ...ειδικά σε αυτούς που είναι αυτή τη στιγμή επενδυτές.

Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

Κύριε Hippy τότε θα καταλαβαίνετε την θέση μου όταν ακούω ....ΕΞΥΠΝΑ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Βασίλης Πασπαλιάρης είπε...

καλό χαχα ...μου αρέσει το σκεπτικό σας και αν και δεν είναι συνομοτικό τελικά είναι.
Ωστόσο η συλλογιστική σας έχει αρκετές πιθανότητες να βγεί ορθή.

hippy είπε...

Στα τρέχοντα

Δεν μου αρέσουν τα σενάρια συνωμοσίας* παίρνω όμως το πιο συνηθισμένο. Τα κερδοσκοπικά funds που κινούν τα νήματα ανεβάζουν τις αγορές και θα χώσουν τα χαρτιά σε εμάς τους μαριδαίους ξαφνικά κι απότομα.

Όλοι ξέρουμε ότι οι συναλλαγές αυξάνουν στις ανοδικές συνεδριάσεις ενώ μειώνονται στις πτώσεις καθώς οι μαριδαίοι ψαρωμένοι στριτζώνονται στα μετρητά τους. Εάν λοιπόν ήμουν μεγαλοκερδοσκόπος θα ήθελα καλό κλίμα ώστε να ξεφορτώνω τις θέσεις μου μέσω πακέτων με μικρή έκπτωση ή και στην αγορά με τον ίδιο τρόπο. Είναι ορατή μια τέτοια χρονική περίοδος για να μπορέσω το κάνω? Νομίζω ναι. Τον Μάιο-Ιούνιο καθώς τα εμβόλια κι οι εταιρείες που τα παράγουν θα πληθαίνουν και το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον θα είναι εμβολιασμένοι. Επιπλέον ο ζεστός καιρός θα βγάλει τα τραπεζάκια έξω, η υψηλή θερμοκρασία και οι καραντίνες θα έχουν ελαχιστοποιήσει τα κρούσματα, θα υπάρχουν προσδοκίες καλού μερίσματος (σε σύγκριση με τους τραπεζικούς τόκους) αρκετών εταιρειών, ανασυγκρότηση, μέτρα στήριξης σε εξέλιξη κλπ κλπ. Νομίζω πως τότε, εν μέσω αισιοδοξίας, θα είναι καλύτερη περίοδος ελάφρυνσης μετοχών.


*Προσωπικά έχω σαν μπούσουλα τη στατιστική. Ξέρετε τα γνωστά. "Πούλα Μάη κι όπου πάει", "αγοράζουμε με τους ήχους των κανονιών-πουλάμε με τα κελαηδήματα των πουλιών" κλπ κλπ. Δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε εμείς την Αμερική. Το έχει κάνει ήδη ο Κολόμβος.

Vaggelis είπε...

Κυριε Hippy μην τσιμπατε.

Οι χαρακτηρισμοί χαρακτηρίζουν.

Για σπεις εχει καποιος αποψη?? Νομιζω ο κυριος Andreas.D ειχε ασχοληθει .Οσον αφορα την Περφ εχει κ αλλο πανω να παει μεχρι την εισαγωγη της στην κυρια ??(γιατι με τρωει το χέρι μου να πατησω το sell)

(Εκτίμηση κ οχι προταση βεβαιως)

hippy είπε...

Κύριε Vaggeli θεωρώ αυτόνομα "δίκαιη" τιμή για την Space τα 8 ευρώ. Σε σύγκριση με τις υπόλοιπες του κλάδου 30% περισσότερο. Αλλά δεν πουλάω. Εάν έχουμε δίκιο για restart* της οικονομίας μετά την πανδημία ορισμένες επιλογές θα μας εκπλήξουν (εννοείται σε ορισμένους κλάδους και μετοχές. Όχι για όλον τον ΓΔ).

Για την ΠΕΡΦ και τις υπόλοιπες του κλάδου ο Αντρέας είναι σαφώς καταλληλότερος να απαντήσει και προσθέτω τη δική μου ερώτηση

"Σαν κεφαλαιοποίηση η ΠΕΡΦ δεν την λες φτηνή. Βέβαια όσο πουσάρεται από τον μ/μ έχει ισχυρές πιθανότητες περαιτέρω ανόδου. Εάν όμως επίκειται μεταφορά στη μεγάλη αγορά με δημόσια εγγραφή δεν είναι συνετότερο για κάποιον μη έχοντα να αγοράσει κατά την ΑΜΚ που προφανώς θα γίνει σε ελκυστικότερη απ΄την τιμή του ταμπλό?"

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Desunt...καλημερα και φιλακια..
Με προσοχη σημερα..
Ξεσκπαζουμε αυτον που πομπαρει..
ΟΠΑΠ..
ΜΠΕΛΑ..
ΜΟΗ..
ΟΤΟΕΛ..
ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 940 του Ιανουαριου του 20 ελεγε..παρτε κοσμε..
Στις 470 ΜΟΥΓΚΑ..
ΣΤΙΣ 550 του Νοεμβριου..Μουγκα..
Και στις 820 του Νοεμβριου 21 πομπαρισμα τρελο..
Αποτελεσμα ...εγκλωβισμος στα ψηλα...
Θα ξεσκεπαστει και θα εκτεθει..

hippy είπε...

"Ο ψεύτης με τον μάρτυρα του" λέει ο σοφός λαός. Μια χαρά δίδυμο ταιριάξατε. Τάλε κουάλε.

Να βρίζεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης και να τα σβύνεις το απόγευμα δεν σε κάνει "μάγκα". Σε κάνει "τζάμπα μάγκα".

Οι επιλογές που αναφέρθηκαν δικαιώθηκαν στο ταμπλό. Κερδίσαμε αρκετά λεφτάκια. Κάποιες μου αρέσουν ακόμα και μπορώ να τις αιτιολογήσω σε όποιον σοβαρό (ΣΟΒΑΡΟ) συνομιλητή ενδιαφέρεται.

Καλημέρα σε όλους

michele είπε...

Παμε επανω νεα αναρτηση! Καλημέρα σε όλους. Υβριστικα σχολια σβήνονται

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Το ψευτης σου αρεσει ετσι Μιχαλη;