Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

 X.A.





                                         ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ON LINE

ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ! ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Το φαινόμενο της εξόδου και της επακόλουθης διαγραφής των μετοχών εισηγμένων εταιρειών, είναι συχνό τις εποχές που η κεφαλαιαγορά βρίσκεται στα χαμηλά της αποτυπώνοντας τα προβλήματα της οικονομίας, ενώ αντίθετα όταν διαφαίνεται μεσοπρόθεσμη βελτίωση των μεγεθών και οι αριθμοδείκτες απεικονίζουν προοπτικές ευεξίας μιας οικονομίας, πολλές επιχειρήσεις συνωστίζονται στην είσοδο, επιδιώκοντας να εκμεταλλευτούν το καλό momentum. Οι εταιρείες που έχουν βάλει πλώρη για το Χ.Α εντός του 2021.


249 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 249 από 249
hippy είπε...

Μας διαβάζουν-Liberal


"Οι ενδιαφερόμενοι για την προεγγραφή στη διαδικασία ΑΜΚ της Ελλάκτωρ έλαβαν το 4,05% των αδιάθετων που ζήτησαν.

Η αμυντική επιλογή για όσους πήραν αδιάθετα στη μετοχή είναι να σορτάρουν το ισοδύναμο σε παράγωγα, ώστε να κλειδώσουν τη διαφορά από την τιμή κτήσης (0,9 ευρώ) σε οποιοδήποτε σενάριο ανόδου ή πτώσης της μετοχής".


Το κάναμε μόδα...από την άλλη βέβαια όπου λαλούν πολλοί κοκκόροι μειώνεται η απόδοση...1,436 η μετοχή 1,39 το ΣΜΕ

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Στην επόμενη δημοσκόπηση που θα δούμε ο Μητσοτάκης θα είναι συν δύο μονάδες από την προηγούμενη...
ΜΠΕΕΕΕ......

austin είπε...

Πωπωπω ξεκατίνιασμα που έγινε εδω μεσα παλι! Κρίμα παιδια κρίμα.

https://info-war.gr/ti-simainei-na-min-echeis-tsipa-toy-nik/?fbclid=IwAR0Xn-p_04GXb51bpIyAuvdQ2Ijul9oX_VoBF5Qf6Ur8xyX2BPeuGcaEi5k

Εδώ για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους. Απλα πραγματα. Απλή η κατακλείδα ολα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε.

Όλοι αισχροί σε αυτό το θέμα. Και αντί λοιπόν να αναγνωρισουμε πόσοι αισχροί είναι οι κυβερνώντες που δεν λένε αυτήν την απλή φραση για να σωθεί έστω μέρος των δασών μας, της ομορφιάς μας και της αναπνοής μας τσακωνομαστε μεταξυ μας. Για ακόμα μια φορά.

Ελπίζω όλοι να πήρατε καλές "ανασες" μέσω του τσακωμού. Απο την επόμενη πάντως, δύσκολα θα παίρνουμε ανάσα στην Αττική, αφού όπως πάει, χωρίς σχέδιο και δράση σε αυτόν τον τομέα δεν θα μείνει φύλλο! Κρίμα.. και ας προσευχηθουμε για το καλύτερο

hippy είπε...

Να μην έχεις τσίπα σημαίνει να κάθεσαι στη δροσιά του κλιματιζόμενου δωματίου σου και να λαϊκίζεις γράφοντας για όλα τα "κακώς κείμενα" δίχως να βάζεις τη σκέψη σου να ταλαιπωρηθεί ψάχνοντας μήπως κάποια από αυτά ήσαν απαραίτητα ή έγιναν εκ των πραγμάτων απαραίτητα (πχ ενίσχυση αερομεταφορέων, εξοπλισμοί, εφποπλιστές που αν τους φορολογήσεις θα φύγουν και θα χάσεις και τα λιμανιάτικα κλπ)

Κατά τα λοιπά austin τα έχουμε ξαναπεί: "την πραγματικότητα δεν την αντιλαμβανόμαστε όπως είναι, την αντιλαμβανόμαστε όπως είμαστε".

Και σαφώς δεν δίνω άφεση αμαρτιών σε κανένα, καθώς η τελευταία παράγραφος είναι ορθότατη

«Απαγορεύεται η αγοραπωλησία γης στα καμένα». Τελεία, παύλα.

hippy είπε...

Από την άλλη τα "ροζ" σχόλια και οι "πατρικές" προτροπές μάλλον αφαιρούν παρά προσθέτουν στη συνολική εικόνα του εκάστοτε σχολιαστή.

Χρήστος είπε...

Καλημερα, εθνική τραγωδία οι φωτιες, ποιος μπορει να το αμφισβητήσει? Ελπιζω, με τον Χρυσοχοιδη να μην κλάψουμε νεκρους!

Χρήστος είπε...

Κατα τα αλλα, σοκ απο τα posts των ART και HIPPY τις προάλλες.

austin είπε...

Hippy αρπάζεσαι συχνά τωρα τελευταία.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο κάποιες φορές.

Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα εδω και πααρα πολλά χρόνια εχει πρόβλημα πυρκαγιών? Τα σημερινά η τα του Ματι και ποσα αλλα είναι πρωτοφανή γεγονότα?

Αν όχι, σημαίνει ότι οι κυβερνώντες δεν κάνουν κάτι σωστά. Φαίνεται άλλωστε ότι δεν εστιάζουν εκει για διάφορους λόγους. Αν όμως είναι σημαντικός ο τουρισμός.. αλλο τόσο σημαντικό ακόμα και για την οικονομία να μην καταστρέφεται το φυσικό περιβάλλον (το παω στο οικονομικό και γιατί όπως ασχολούνται για λλα οικονομικά ζητήματα έτσι και για αυτό. Γιατί από προστασία του περιβάλλοντος δεν νομίζω πολλές κυβερνήσεις να έχουν νοιάστει αρκετα).

Τωρσ αν πρέπει πσλι να μην λέμε τα αυτονόητα γιατί... δεν ξερω γιατί... τι να πω.

Και ναι... αν έβγαιναν και μας έλεγαν ότι θα μοιραστούμε τα κοιτάσματα με τον τουρκο και τα λεφτα που θα δίναμε πχ ραφαλ να τα δίναμε για την προστασία του περιβάλλοντος... και ειδικά από πυρκαγιές νομίζω τπ δημοψήφισμα θα ήταν υπέρ του δεύτερου.

hippy είπε...

Ο/Η austin είπε...
Hippy αρπάζεσαι συχνά τωρα τελευταία.. και δεν καταλαβαίνω τον λόγο κάποιες φορές.


"Πωπωπω ξεκατίνιασμα που έγινε εδω μεσα παλι! Κρίμα παιδια κρίμα"


"τσακωνομαστε μεταξυ μας. Για ακόμα μια φορά. Ελπίζω όλοι να πήρατε καλές "ανασες" μέσω του τσακωμού."

τα λοιπά "μανάβης", "καραγκιόζηδες", "ξεφτιλησμένοι", "φρόντισε να γίνεις καλύτερος, ώστε να μην σου χαλάω τις παπάντζες", "τα υπόλοιπα, περί ΠΡΕΖΤ είναι μ@λ@κ@ες να το παίζουμε σπουδαίοι" σου φτάνουν ή να μαζέψω κι άλλα?

Γράψε ότι θες δεν έχω διάθεση να σου απαντήσω, ούτε που θα (με) καταλάβαινες άλλωστε. Ούτε θα σχολιάσω ποτέ δικό σου, προσωπικό σχόλιο.

streetboy είπε...

Κύριε hippy μην ασχολείστε με τοξικους ανθρώπους και τους γλυφτες τους.
Καλύτερα να μας γράφετε σχόλια για το χρηματιστήριο παρά να προσπαθείτε να αποδείξετε με επιχειρήματα το ποσό μεγάλος ΠΑΠΑΡΑΣ είναι ο αρταξια. Άλλωστε το έχουμε καταλάβει όλοι πολύ καλά....

mixalis mixalios είπε...

Πιο πολύ απουσία αγοραστών παραπωλησεις σήμερα. Δύσκολη μέρα για επενδύσεις η σημερινή.
Κατά τα αλλά η νέα εταιρεία που μπήκε ξεσαλωνει. Θυμίζει εισαγωγή σε nasdaq. Και ακολουθεί και η Σπεις με υψηλό για τα δικά της δεδομένα τζίρο . Ίσως αναμένονται τα νέα για τις ταυτότητες.

mixalis mixalios είπε...

Ηλία εσύ πουλας στο 9.96?

hippy είπε...

Αντιπαθώ την υποκρισία και τους υποκριτές. Σ΄αυτούς έχω κατατάξει το σύνολο των προβεβλημένων στελεχών του ΚΚΕ όπως Μπογιόπουλο, Κανέλλη, Κουτσούμπα, Παφίλη κλπ. Τους ΟΧΙ σε όλα. Τους δικαστές όλων των άλλων που ωστόσο για το κόμμα τους εν έτει 2021 δεν έχουν τους "κοχώνες"να αλλάξουν το καταστατικό τους φοβούμενοι μηπως τους πουν προδότες.

Καταστατικό του ΚΚΕ-2η παράγραφος

"Στρατηγικός στόχος του ΚΚΕ είναι η κατάκτηση της επαναστατικής εργατικής εξουσίας, η δικτατορία του προλεταριάτου, για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση. Το ΚΚΕ φιλοδοξεί να δώσει όλες του τις δυνάμεις για την οικοδόμηση της ανώτερης αυτής κοινωνίας."

Αντισταθήκαμε δηλαδή στη δικτατορία του Παπαδόπουλου για να΄ρθετε εσείς να μας φέρετε τη δικτατορία του προλεταριάτου? Βρε αη σιχτιρ φαρισαίοι, υποκριτές.

μπαρμπαλιας είπε...

πιο προλεταργιάτο...και κονομημενοι και ντεμπεληδες

hippy είπε...

Φίλε mixalio έδωσε χθες το δεύτερο 1/3. Μοναδικός λόγος που δεν τα έδωσα όλα είναι η ασήμαντη διασπορά του χαρτιού που ίσως βάλει κάποιους στον πειρασμό να το ελέγξουν και να το "παίξουν". Θεωρώ λογικό ένα μικρό discount και δίκαια μια τιμή γύρω στα 9,20-9,50. Ευχαριστώ ωστόσο το μικρομέτοχο για το προμοτάρισμα. Με τις πλάτες του μπορώ να αισθάνομαι-όσο γίνεται-ασφαλής.

austin είπε...

Μα για αυτό αρπάζεσαι... γιατί νομίζεις ότι υποστηρίζω τον αρταξια. Τό σχόλιο μου πηγαινε σε κάθε κατεύθυνση.. οχι σε σένα.
Εξου και ειπα ότι αρπάζεσαι. Βρισκω περιττό ολο αυτό που γίνεται και αναφέρομαι και στον αρταξια..

Νομίζεις ότι στην λεω... περίεργο θα ελεγα. Αν δεν θες μην μου μιλήσεις, δεν μπορω να σε πιέσω ούτε κάθε φορά να απολογούμαι και να εξηγώ τι εννοώ γιατί παρεξήγησες λεγόμενα μου..

Τεσπα, συνεχίζω αντί να κατηγορούμε αυτούς που τόσα χρόνια κάνουν σκατα (όχι μόνο ο Μητσοτάκης η ο κάθε μηταπτακης) τσακωνομαστε μεταξυ μας...

Και ο αρταξια κακώς ξεκίνησε με χαρακτηρισμό αλλα hippy γιατί να είσαι τόσο αρνητικός απέναντι μου... απορώ. Με ταυτιζεις συνέχεια με τον αρταξια.. anyway δικαιωμα σου

μπαρμπαλιας είπε...

Η.
μη ξεχας τις προτροπες του γεροΤΣΑΜΠ περι τραπεζων ...
δεν εχει πεσει εξω ποτε μεχρι τωρα....
καλο σ/κ

austin είπε...

Υποκρισία ηταν και το Σκοπιανό. Υποκρισία και η αριστερά του τσιπρα. Γενικά μια υποκρισια βλεπω στην πολιτική και όλους τους αρθρογράφους γυρω από κυβερνήσεις.

Ο μπογιοπουλος με ενοχλεί αρκετές φορές γιατί οι άνθρωποι αυτοί εοναι κολλημένοι σε κάτι εντελώς λάθος... τον κομμουνιστικο σύστημα της οικονομίας.

Αυτό όμως δεν ακυρώνει αν λεει αληθεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή λένε εξω το νάτο, μεροληπτω και δεν βρίσκω λαθος σε μια διαλυμένη οικονομία να αγοράζουμε εξοπλιστικά απλα γιατί μας αναγκάζουν (και ντύνουμε δικαιολογίες για διπλωματια).

Εγώ μέσα στο νατο μας θελω, αλλά θα μπορούσε η Ευρώπη και το νατο πχ να λύσουν το περσινό πρόβλημα...οχι με τπ να χρεώνουμε το προϋπολογισμό και να έχουμε τρυπαρες αλλου.

Θα καταντήσουμε πλέον, και δεβ μιλαω για εσένα χιπι, να μην μπορούμε να διαβάζουμε κανεναν γιατί έχει ταμπέλα... ενώ πχ κυβερνητικοί δημοσιογράφοι δεν έχουν ταμπέλα???

mixalis mixalios είπε...

https://www.moneyreview.gr/business-and-finance/42309/nekros-apo-anakopi-kardias-o-konstantinos-michalos/?utm_source=push

hippy είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
hippy είπε...

Κύριε streetboy σας έχω ερώτηση...

-πόσο εύκολο είναι με τις συνεχείς μεταλλαξεις του covid να σταματήσουν οι κεντρικές τράπεζες τη στήριξη των αγορών με διοχέτευση ρευστότητας? Και πως θα πέσουν όταν κάθε οπισθοχώρηση εκλαμβάνεται σαν ευκαιρία εισόδου?

Και μια σκέψη επιπλέον

Εάν στην τιμή του ΟΤΕ συμπεριλάβουμε το μέρισμα το χαρτί γράφει 16,30...ομοίως ο ΜΥΤΙΛ πάει στα 15,90-η ΕΕΕΚ στα 33 κλπ με τις άλλες του ΓΔ...αυτά δεν τον πάνε στις 960 μονάδες? (για τους σκοταδόψυχους)

Μακάρι να διορθώσει λίγο το ΧΑΑ (κάτι πρέπει να κάνουμε άλλωστε με την ρευστότητα που μας επέστρεψε ο Ελλάκτωρας). Αν και προσωπικά για μεγαλύτερη είσοδο προτιμώ το Φθινόπωρο με τις ζωογόνες βροχούλες του.

Απαντώ γιατί με ρωτήσατε...η καταπίεση της εικόνας απίστευτη.

austin είπε...

Μιχαλιό.. τραγικό, το ίδιο τραγικό θα ήταν για τον οποιοδήποτε προσπαθούσε να σώσει την περιουσία του.

Πολυ μεγάλη καταστροφή γενικώς... τι να πει κανείς πλεον

streetboy είπε...

Για τις τράπεζες εγώ ξέρω ότι όποιος μπήκε στις αμκ χρειάζεται υπομονή(ναι το ξέρω αυτό λέγαμε και παλιότερα και πηγαίναμε κουβά αλλά πιστεύω ότι αυτή τη φορά κάτι φαίνεται να αλλάζει, δεν γίνεται να πάρει μπρος η οικονομία, χωρίς την συμμετοχή των τραπεζών). Επίσης όλα τα ευρωπαϊκά πακέτα θα περάσουν αναγκαστικά μέσα από τις τράπεζες.
Εγω τουλάχιστον έχω μπει δυνατά στην αμκ της άλφα και τη περιμένω αρχικά στα 1,20~1,30 για μερικό ξεφόρτωμα και τα υπόλοιπα περίπου στο 1,50(αν μου κάνει τη χάρη).
Οσον αφορά τον Μυτιληναίο τι να πω.. Τον έχω από από τα 6,60 το 2018 και ακόμα δεν μου πάει το δάκτυλο να πατήσω το κουμπί της πώλησης.

hippy είπε...

@ streetboy


This chart shows why the ECB cannot really raise interest rates

Then interest would have to be paid on the excess liquidity created by bond purchases, and that would ruin the balance sheets and profits of the euro central banks.

https://www.mikrometoxos.gr/480316-2/


Θεωρώ την επι μακρόν διατήρηση μηδενικών-αρνητικών επιτοκίων* παθογένεια της αγοράς. Η οποία μεταξύ άλλων περιορίζει την κερδοφορία μιας πηγής εσόδων των τραπεζών. Δεν βλέπω όμως-ίσως επηρεασμένος από εφαρμογή τους στην Ιαπωνία-να αλλάζει στο βραχύ μέλλον.

https://www.ecb.europa.eu/press/key/date/2020/html/ecb.sp200826~77ce66626c.en.html

manos είπε...

Καλημέρα από την όμορφη μήλο.

hippy είπε...

@ Μ&Μ

Είσαι παίχτουρας τελικά...λαγωνικο ασπρης τρουφας (ΦΡΙΓΟ)

mixalis mixalios είπε...

Χαχαχα... Με έστειλες Ηλία!!!
Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να διαχειριστώ τόση ευτυχία😜... Έχει αυξηθεί πολύ η σταθμιση της στο χαρτοφυλάκιο μου και αρχίζω και φοβούμαι.... Λείπει και το αφεντικό να μου δώσει σημεία!

austin είπε...

Το θέμα είναι γιατί ανέβηκε τόσο και με πολλούς αγοραστές.

Έδωσα λίγα στο κλείσιμο γιατί θα μπορούσε εδω να είναι ένα σημείο που θα τρακάρει. Αλλα με τόσο ανεκτέλεστο... μάλλον έχει συνεχεια

mixalis mixalios είπε...

Τα αποτελέσματα που έβγαλε ήταν πολύ καλά. Όλα θα εξαρτηθούν από τις ασφαλιστικές. Αν πληρώσουν γρήγορα και τα ποσά που ζητάει η εταιρεία η φωτιά ήταν σαν να μην έγινε. Για αυτό άλλωστε υπάρχουν οι ασφαλιστικές. Το κακό είναι ότι τέτοιες άνοδοι φέρνουν γενικώς μεγαλες διακυμάνσεις (και στην πτώση). Κάποια στιγμή στο liberal είχαν γράψει τα παιδιά εκεί για 26 (προ πυρκαγιάς).

mixalis mixalios είπε...

Νέα υψηλά έτους για τη μετοχή της Frigoglass, που διατηρεί το αγοραστικό της σήμα από τη διάπαση των 10 λεπτών. Ο στόχος είναι τα 0,26 με κοντινή στήριξη τα 0,1430. Υπενθυμίζουμε την ιδιαιτερότητα της μετοχής ως προς τη διαπραγμάτευσή της.liberal markets

Νεα ιστορικά υψηλά, στην Αμερικα...

elpsa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
austin είπε...

Δεν τα κράτησε όμως η φριγο.. και αφού την ήξερα την φάση (στο κλέιδωμα την επόμενη έχουμε ουρά) θα μπορούσα να δώσω και λίγο καλύτερα. Παρόλα αυτά από τα 0,06-0,07 περιμένουμε. Ας περιμένουμε και τα 0,26

austin είπε...

Επίσης πλέον (και μετά την φωτιά και τα αποτελέσματα) δεν ξέρω μήπως κάνει καμία υποχρεωτική δημόσια πρόταση η οποία να μην είναι και σε καλή τιμή και να περιμένομε τσάμπα

austin είπε...

Αυτός ο ελλάκτωρας παίζει με μόνιμο discount...και με προβληματίζει

mixalis mixalios είπε...

Δεν προβλέπω άμεσα ΔΠ Austin. Δεν ξέρω όμως τι μπορεί να παίξει με ΙΝΤΕΚ όπου υπάρχει κοινός μέτοχος και οι νέοι μέτοχοι έχουν σχέση με μπουκάλια.
Απο την άλλη τα πολλά +20% δεν μου αρέσουν. Ας ξαποστάσει λίγο, γιατί αμέσως στα 26 δεν πάει....

Για τα νέα υψηλά στο Αμερικα, είπαμε?

austin είπε...

Να γιατί είχε discount o ελλακτωρας. Σήμερα το έκλεισε άρα φεύγουμε??

hippy είπε...

Πως το λέγαν εκείνο το παληκάρι (?????) βρε παιδιά που μοιράστηκε μαζί μας το κόλπο με τα δικαιώματα και τις αδιάθετες? Λύπη? Τουίτη? Γρίππη? Χίππη?

Πάντως Artippy δεν τον έλεγαν σίγουρα!!

Καλημέρα

(δεν υπάρχει κάποιο "σιγουράκι" στα προσεχώς...ίσως στο τέλος της χρονιάς με πιθανή ΑΜΚ της ναυαρχίδας που θα την φέρει 1η στη σειρά των κεφαλαιοποιήσεων και στον MSCI καθώς ταυτόχρονα θα μειωθεί το ποσοστό του δημοσίου-ΤΧΣ στην τράπεζα από το απαγορευτικό σημερινό 40,3%)

austin είπε...

Πάντως hippy περισσότερες φορές αν δεις την ιστορία εχω βγει δημόσια να ευχαριστήσω εσένα από τον αρταξια. Το χω κάνει και στον αρταξια γιατί συνεχίζω να πιστεύω ότι πέραν της ακραίας συμπεριφοράς του σε κάποιες φάσεις είχε να δώσει εμπειρία και αίσθηση στην αγορά.

Παρόλα αυτά.. please σαν τον βλάσο, αφού δεν εμφανίζεται γιατί τσιγκλάς παλι?? Εγυγε δεν εφυγε? Πετύχατε τον σκοπό της ηρεμίας στο μπλοκάρισμα πολλάκις και συνεχίζετε να προκαλείτε την έκρυθμη κατάσταση στο μπλογκ με σχόλια τέτοιου τύπου..

Αστο, τελειωσε

hippy είπε...

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία austin οι "πατρικές" συμβουλές δίδονται από τους πρεσβύτερους προς τους νεότερους. Κάποια στιγμή πρέπει να θυμηθείς πως έχεις τα μισά μου χρόνια (και εμπειρίες)

1) Πληροφόρησε την περσόνα σου πως δεν βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου, δεν απευθύνονται όλοι σ΄αυτήν (και σίγουρα όχι εγώ)

2) Εάν ενοχλείσαι απ΄το σχολιασμό μου πες στον κατοχο του μπλογκ να με σβύνει "άμα τη εμφανίσει".

3) Σε έχω παρακαλέσει-κι επανέρχομαι-να μην με σχολιάζεις όπως υποσχέθηκα να κάνω κι εγώ επίσης (το παρόν προφανώς εξαιρείται).

4) Γράψε ότι θες ΔΕΝ θα σου απαντήσω (κι ελπίζω να μην χρειαστεί να το κάνω στο μέλλον)

Κατά τα λοιπά ο λαός λέει "δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι". Εμείς ΔΕΝ είμαστε φίλοι, απλά σχολιάζουμε στον ίδιο ιστόχωρο.

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Συγγνώμη για την παρέμβαση...

1)Ξέρω πολλούς που έχουν τα δίπλα μου χρόνια..Αλλά παραμένουν ΒΛΑΞ όπως ήταν και νεότεροι...

2)Ξαναπάρε την κυρά και βουρ για Καλαμαράκια..

3)Καλά και με τον Austin τσακωθηκες;

4)Καλά..Και με τον austin τσακωθηκες;

hippy είπε...

"Ο/Η ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...
Συγγνώμη για την παρέμβαση...

1)Ξέρω πολλούς που έχουν τα δίπλα μου χρόνια..Αλλά παραμένουν ΒΛΑΞ όπως ήταν και νεότεροι..."



Ποιό αμόρφωτος πεθαίνεις!!


ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ενώ εσύ βρε μορφωμένε που καθεσε ντάλα δεκαπενταύγουστο και τσακωνεσε με όποιον βρεις μπροστά σού δεν θα πεθανεις;
Άντε να σε δει κανένας ψυχίατρος.

austin είπε...

Απορω hippy που μου την λες μόνιμα και συνέχεια χωρίς καμια φορά να στην πω.. πραγματικά σχόλιο κακεντρεχες δεν έχω γράψει.

Δεν θες να μου μιλήσεις μην μου μιλάς. Νομίζω όμως ότι δικαίωμα να μην κανοβαλιζετε τον χώρο με σχόλια πυρίτιδα (όπως έχει αποδειχθει) ελπίζω να μου επιτρέπονται. Απλα ειπα ότι έφυγε και αστον και να πουμε κατι άλλο.

Και μου λες να μην σου ξαναμιλήσω..

"Συ ειπας" (σημείο της εποχής μας)

austin είπε...

Α και by the way ειναι η δεύτερη φορά που λες ότι δεν θα μου απαντήσεις σε κάτι που έγραψα.

Εαυ που εισαι πρεσβύτερος και συμβουλεύει τους νεότερους... δεν νομίζω ότι είναι χρηστικές οι συμβουλές σαν τις παραπάνω για επίδειξη ικανοτήτων (τουλάχιστον οι γηραιότερος σοφοί που ξερω δεν κάνουν ετσι) και ταυτόχρονα ένας σοφός και πρεσβύτερος δεν χρειάζεται να λεει δις ότι δεν θα απαντήσει σε κάποιον (ειδικά όταν δεν τον κατηγορει).

Στα άλλα κατι σε εχει ενοχλησει και είναι δικαίωμα σου.. ωρα καλη και αν θεωρείς ότι μετά το σχόλιο μου για τον ελλακτωρα το σχόλια περί αρτhippy είναι ωραίο, σοφο, συμβολευτικο κτλ, όλα καλα!

Κλείνοντας.. απλα γιατί μάλλον δεν διαβάζεις τα σχολια σωστα. Πληροφόρησε την περσονα σου ότι απλα ειπα να μην πυροδοτεί τον μπλοκ όταν η πηγή του κακού εχει φυγει.

Απο που πηγάζει ότι "αναζητώ όλοι και ολα να περιστρεφονται γυρω μου??" Μαλλον projection θα είναι.. δεν εξηγείται αλλιως

hippy είπε...

"ArTaXiA

Παίκτες, επενδυτές, φίλοι, γνωστοί, συναγωνιστές και λοιποί παρατρεχάμενοι. Σκέπτομαι εντόνως να αρχίσω το σορτάρισμα οσονούπω, καθώς τίποτε δεν με έχει πείσει πως το ΧΑΑ θα φτάσει, έστω στις 900. Ως εκ τούτου, αφήνω ως παρακαταθήκη αυτή την μαρτυρία. Σημεία δείκτου το 2056+ και το 2077+, συμβόλαιο με 10 πόντους discount."


FTSE 2146....ζημιά μεγάλη έως πολύ μεγάλη, άγνωστο το ακριβές ποσό, εξαρτάται από το margin του "σύμβουλου" και το σημείο που έχει τοποθετήσει το stop loss ο "έχων αίσθηση της αγοράς" (??????????????????)

Περαστικά, σε σένα και τους κατακαημένους πελάτες σου (αν υπάρχουν)...και μείνε κρυμμένος στο λαγούμι σου.

mixalis mixalios είπε...

Χρόνια πολλά φίλοι! Που είναι εκείνο το αφεντικό που μας ανέβαζε καμια εικόνα ζωγραφισμένη από σημαντικούς καλλιτέχνες... Ακόμα παρταρει?

austin είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Υγεία, ηρεμια και κάθε καλο!

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Πο

ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΣ είπε...

Ποτέ

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 249 από 249   Νεότερο› Νεότερο»