Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Απογευματάκι χαλαρά...Καλούτσικα πήγαμε και σήμερα... Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ΟΠΑΠ.

Αντιγράφοντας μέρος της μοναδικής ικανότητα του Βασίλη από το Ημερολόγιο να βρίσκει σημεία που η ιστορία επαναλαμβάνεται,  ένα ενδιαφέρον στατιστικό για το Μιχαλάκη μας....


ΔΡΟΜΕΑΣ by ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ Η μετοχή  βρίσκεται εντός πτωτικού καναλιού μέσα στο οποίο έχουν δημιουργηθεί δυο σφήνες η μικρή και πιο βραχυπρόθεσμη είναι σχεδιασμένη με πράσινο χρώμα  ενώ η μεγαλύτερη έχει σαν όρια τη κάτω  γραμμή του καναλιού και  τη μαύρη γραμμή περιορισμού στη τιμή   0,23 περίπου   

Aκούμπησε στο 1,618 επίπεδο fibonacci  της προηγούμενης ανοδικής αντίδρασης όπως δείχνει και στο διάγραμμα, σημείο το οποίο ίσως θα μπορούσε να δώσει αντίδρασή εκεί, ή στη μωβ γραμμή ή  λίγο πιο κάτω στα 0,218.  Πτωτική διάσπασή της θα  φέρει  ταλαιπωρία στους μετόχους.

Ανοδικά  κοιτώντας τη μετοχή πρέπει να καταφέρει να περάσει πάνω απ τους κινητούς 10 και 20 εκ ώστε να πάει στη άνω μεριά της πράσινης σφήνας και μετά στο άνω όριο  της μεγαλύτερης σφήνας. 

Πολύ σημαντικό  είναι και το όριο των 0,30 όταν πάει εκεί  διάσπαση του οποίου θα δώσει δύναμη στο τίτλο προς τη άνω γραμμή του καναλιού.

By Γιάννης ΑΜΠ