Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Δευτέρα, 2 Ιουνίου 2014

Τελευταίο Απογευματάκι χωρίς τον Μιχάλη... χαλαρά...


Αν οι Fibonacci φτάσαν στα όρια και εσείς περιμένατε τον Μιχάλη.... 
Επίσης, βλέποντας την πορεία που είχε η Ελεύθερη Γνώμη την τελευταία εβδομάδα με τα views και το μικρό αριθμό σχολίων, θέλω  να κάνω την παρακάτω δήλωση :
Κατέβαλα κάθε προσπάθεια, σε κάθε περίσταση, να προβάλω και να υπερασπισθώ τις δημοκρατικές χρηματιστηριακές αξίες που συγκροτούν την παράταξη το blog μας και εκφράζουν τις συλλογικές αποφάσεις της ΔΗΜΑΡ  Ελεύθερης Γνώμης

Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά ένα χρηματιστήριο στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής οικονομικής και κομματικής εντιμότητας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών views και σχολίων για την Ευρωβουλή εβδομάδα που μας πέρασε με οδηγούν, ως έχω χρέος, να υποβάλω στην Κεντρική Επιτροπή και στο Συνέδριο του κόμματος της Ελεύθερης Γνώμης την παραίτηση μου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες καταστατικές μας διαδικασίες. Αυτά τα όργανα θα πάρουν τις αναγκαίες αποφάσεις.


Δηλώνω παρόν σε περίπτωση που μου ζητηθεί να συμβάλω στην βελτίωση του οικονομικού κλίματος από την τιμητική θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας.


Αλεξανδράτος Παύλος, του Ζαφείρη και της Φρειδερίκης.
Συνδιαχειριστής Ελεύθερης Γνώμης
Μέλος της Μ.Κ.Ο. «για όλα φταίει ο …… » 
Μέλος της Μ.Κ.Ο. «Το ευρώ είναι KAI φετίχ KAI ταμπού»
 Γενικός Δείκτης - Μηνιαίο διάγραμμαΓΔ  μάκρο by Karaeuthimiou23Βλέπουμε ένα 15ετές μηνιαίο διάγραμμα του ΓΔ με τον MACD. Παρατηρούμε ότι όπως και στην μακροανοδική κίνηση του 2003-2007,έτσι και στη κίνηση που ξεκίνησε τον Ιούνιο του '12 ο MACD χρειάστηκε σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα(18 μήνες μετά την εκκίνηση τότε,19 μήνες η τωρινή).