Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

Επιμενω,υπομενω,περιμενω

ΠΑΡΑΜΕΝΩ! όχι δεν ξεχασα την παρακολουθηση του συστηματος,ουτε αφηνω ένα κακο /ετσι φαινεται ως τωρα, σημα/ να....ξεχαστει
Απλα δεν εχω λαβει σημα εξοδου και καθως η θεση που εχουμε θεωρητικα λαβει είναι μιση, 1/2 εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε ένα πολύ καθαρο σημα για να εγκαταλείψουμε. Ενταξει .παραδέχομαι ότι βασικη πολυτελεια αποτελει το γεγονος ότι προκειται για ένα θεωρητικο αφήγημα και τα λεφτα είναι ...monopoly!
Η κοκκινη γραμμη όμως θα είναι το τελος ,αν και πιστευω ότι η τυχουσα διασπαση της θα είναι ψευδης και βραχυβια ,αυτό όμως είναι εντελως ΑΣΧΕΤΟ!!
ΚΥΡΙΑΚΗ
με ελεύθερη γνώμη..


" ΦΑΛΑΚΡΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ...