Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2015


Σύμβολο αφθονίας, γονιμότητας και καλής τύχης.
Θα μας χρειαστεί άλλωστε τη νέα χρονιά που έρχεται...

Σε πολλά μέρη της Ελλάδας κρεμούσαν στην πόρτα ένα ρόδι από το Φθινόπωρο. Και ανήμερα, μετά τη Λειτουργία της Πρωτοχρονιάς το πετούσαν στο κατώφλι για να σπάσει και ευχόντουσαν να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος.

Μιας και κάνω ποδαρικό στις αναρτήσεις της νέας χρονιάς, εύχομαι αρχικά στον Michele και την Ελεύθερη Γνώμη ο καινούργιος χρόνος να τα φέρει όλα καλότυχα. Ομόνοια, ηρεμία, πολιτισμό, άμιλλα και επιστροφή φίλων που παραμένουν σιωπηλοί και μας έλειψαν.

Σε όλους σας εύχομαι υγεία, να χαίρεστε τις οικογένειες σας, να είναι το 2015 μια χαρούμενη, δυνατή και δημιουργική χρονιά, και ότι άλλο επιθυμείτε.

Και όπως συνηθίζεται να λένε :


"Σου δίνω μόνο δυο ευχές για τον καινούργιο χρόνο,
πάμπλουτος να ΄σαι στη χαρά και πάμπτωχος στον πόνο."


Καλή Χρονιά σε όλους.