Επέστρεψαν στα ρεκόρ Dow Jones και S&P- Σε υψηλό 15 ετών ο Nasdaq .. Φοβούνται οι αναλυτές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων και από την Ρωσία - Moody’s: Επιβεβαίωσε το “Αα1” της Γαλλίας, αρνητικό το outlook Fitch: Επιβεβαιώνει το "ΑΑΑ" των ΗΠΑ.. Η Fed οδήγησε τη Wall σε νέα ρεκόρ - Επενδύσεις 150 εκατ. ευρώ... Ecofin: Επιβεβαιώθηκε η πολιτική συμφωνία για τις καταθέσεις...Οι μετοχές που προστίθενται στον δείκτη MSCI Greece Emerging Markets είναι οι Alpha Bank, Τρ. Πειραιώς, FF Group, ΕΛΠΕ, Jumbo, Εθνική Τράπεζα, ΔΕΗ και Τιτάν..

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

ΔΕΗ

Η τεχνικη εικονα ειναι κακιστη με την μετοχη κατω απο τους κ.μ.ο  8,10.Επισης βρισκεται στο κατω μερος του πτωτικου της καναλιου,ενω η κοκκινη γραμμη στο γραφημα ειναι ο vhf και δουλεια του ειναι να μας δειχνει εαν υπαρχει η οχι ταση.Δηλαδη εαν η μετοχη θα  κινηθει ξεκαθαρα προς μια  κατευθυνση αλλα  οχι προς πια συγκεκριμενα.Οπως βλεπετε  οταν ο vhf  ξεπερνα την κιτρινη οριζοντια γραμμη υπαρχει ταση.

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 555,42 μον εκλεισε ο ΓΔ σημερα...


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

3+1 ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΤΩΣΗΣ  ΠΟΥ ΕΥΝΟΟΥΝ
     ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

ΕΤΕ

Με βάση την διαγραμματική τεχνική ανάλυση, βλέποντας την ΕΤΕ σε ορίζοντα 25 ετίας παρατηρούμε τρία παράλληλα (Μπλε, Πράσινο, Μωβ). Με βάση την θεωρία η διάσπαση αυτών των παράλληλων δίνει στόχο στην μετοχή στα επίπεδα 0,70-1,10. Οι στόχοι άλλες φορές δεν πιάνονται, άλλες ξεπερνιούνται. Είναι καλό όμως να τους ξέρουμε.ΑΠΟ ΤΟΝ TK