Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012


           Χ.Α.Α Live
     
                                              
                                       Σχόλια γιά τή συνεδρίαση ..online            
Τελικά πόσο θα είναι το κούρεμα?

178 σχόλια:

giannhs kon είπε...

test

giannhs kon είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ . ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .

giannhs kon είπε...

Κάτω από το 1,27 βρέθηκε το ευρώ
Για πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2010. Κύριος υπαίτιος τα ευνοϊκά στοιχεία για την αμερικάνικη απασχόληση που ενίσχυσε τη στροφή προς το δολάριο.
Σε χαμηλό δεκαεξαμήνου βρέθηκε την Παρασκευή το ευρώ έναντι του δολαρίου καθώς τα ευνοϊκά στοιχεία για την αμερικάνικη απασχόληση ενίσχυσαν την ροή κεφαλαίων προς το αμερικάνικο δολάριο.

giannhs kon είπε...

Βρε το κορακιnews μπερδεύτηκε και κάνει δημοσκόπηση εάν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα η όχι . Σταμάτησαν οι πληροφορίες φαίνεται? τώρα στον αυτόματο πιλότο χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

καλημερα και καλη εβδομαδα ολα οκ Μικελε...αδιευκρινηστο αν το κουρεμα θα ειναι πανω απο 50%..αμφιβολιες για το κουρεμα...υφεση για το 2012 3,5%..το πρόβλημα είναι η ελληνική οικονομια..το κακό είναι ότι δίνετε έμφαση στη διάσωση των τραπεζών μόνο..το επικαιροποιημένο μνημόνιο περιέχει μειώσεις των επικουρικών συντάξεων...

Ανώνυμος είπε...

Θέλουν να κόψουν τον 13ο και να “μοιράσουν” τον 14ο μισθό...το κακό σε όλα αυτά είναι ότι δεν υπάρχει χρονικός προσδιορισμός για τα μέτρα..

Ανώνυμος είπε...

Και το χειρότερο είναι ότι τέλη Ιανουαρίου το χτύπημα από τους οίκους αξιολόγησης ... αχ τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε δεν θα το αφήσουν ποτέ να ανέβει το ΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους πρωινους και στους επομενους.Γιαννη τακτοποιηθηκες βλεπω ολα οκ

Ανώνυμος είπε...

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν πως οι επιπτώσεις από τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου, είναι παρόμοιες με αυτές του κανονικού καπνίσματος.
Για την ακρίβεια, υπάρχουν σχετικά μικρότερες επιπτώσεις, κυρίως όσον αφορά τις βλαβερές συνέπειες από την καύση του τσιγάρου apo newsit

μπαρμπαλιας είπε...

Ας προετοιμαστούμε για συντεταγμένη χρεοκοπία εντός του ευρώ – Τι θα σημάνει αυτή η εξέλιξη για την οικονομία, τους μισθούς, το ΧΑ, τις τράπεζες τα CDS και κυρίως τις καταθέσεις;

....απο τον πρωινο Λεωτσακο..ενταξει κορακι,καταστροφολογος...και οτι αλλο τον βαφτησαμε...αλλα δυστυχως για μας που δεν τον ακολουθησαμε...εχει βγει σωστος ,εκ του αποτελεσματος.το "ελατηριο"εχει ψοφησει και γραφει συνεχεια νεα χαμπηλα,η ζωη εξω ειναι στο χαλι της με τον κοσμο να μην βαζει το χερι στην τσεπη....αλλα και με τους λεβεντες που κυβερνανε ,να ειναι σε αλλη συχνοτητα...τα αποτελεσματα ορατα απο ολους και επεται συνεχεια

μπαρμπαλιας είπε...

...τελικα ,με δεδομενο οτι οσα γραφει ο Λεωτσακος βγαινουν...υπαρχει η μεγαλη απορια...προς τι οι θυσιες 26 μηνες τωρα;;; και ειμαστε πιο πισω απο εκει που αρχησαμε;;;παλι ο πολιτης θα φταιει ,που θα εκτιναχθει το ελατηριο καποια στιγμη;;;;"η σπρωχνουν τον κοσμο εκει,για να εχουν και αλλοθι οι ντενεκεδες;;;

μπαρμπαλιας είπε...

καλα ρε παιδια,αυτος ο Κουλουρης ποσο μαλακας ειναι;;;;;και η αστυνομια ;;και η Ραικου ;;(αυτες οι κατεπειγουσες προκαταρκτικες...δεν τις αντεχω αλλο)..αλλα ξεχασα ,αφου το πατσοκ και μαλιστα το παλιο και σκληρο ειναι και θα ειναι στην εξουσια...
αληθεια ποσα παιρνει το μηνα ο παιχτης μας με την πολυτελη μερτσεντες;;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Βλέπω ότι τα κατάφεραν δύο ακόμη φίλοι να μπουν, τώρα μένει μόνο η Νίκη και παρακαλείται όποιος από τους δύο μπορεί να την βοηθήσει.

Γεράκι είπε...

καλημερα στα παιδια...

michele είπε...

καλημερα,καλημερα!μπαινουμε στην τελικη ευθεια για τις εξελιξεις?η μορφη εξουσιας του βαθεος Πασοκ Λιακο..

michele είπε...

καλημερα Πανο και..γερακι!

Γεράκι είπε...

χεχεχε...

ΝIKH είπε...

Για να δω, τώρα που άνοιξαν τα σύνορα, θα περάσει το μήνυμα;
Καλή σας ημέρα φίλοι.. Καλή αρχή και καλή εβδομάδα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η μείωση των επικουρικών πρέπει να θεωρείται δεδομένη, όπως και το "κούρεμα" του 13ου και 14ου μισθού. Δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από Ισπανία και Πορτογαλία λένε.
Για την Βουλγαρία δεν μας λένε ακόμη, καλομελέτα και έρχεται.

michele είπε...

Kαλημερα στη Νικη,καλη βδομαδα!

ΝIKH είπε...

Επιτέλους. Και πάλι καλημέρα σας.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

michele είπε...

Καλως το Δημητρη!καλημερα,καλη χρονια!

δημοσθενης είπε...

καλημερα σ ολους..καλωσηρθες Νικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε επιτέλους, τώρα δεν λείπει κανείς που δεν μπορεί να γράψει. Καλημερα Μιχάλη, Νίκη, Αντώνη και σε όλους τους πρωινούς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δημήτρη και Δήμο και καλή χρονιά σε όσους δεν τα είπαμε.

ΝIKH είπε...

Καλημέρα Μικέλε. Μάλλον σ΄ εσένα το χρωστάω. Να είσαι καλά.
Θέλω πολύ να ευχαριστήσω την Βασιλική τον Δημοσθένη τον Πάνο τον hawktrader Πραγματικά με συγκίνησαν εχθές που μου χάρισαν τόσο πολύ από τον χρόνο τους για να με βοηθήσουν. Να είστε καλά όλοι.

michele είπε...

Ολα καλα Νικη,καθε αρχη και..λιγο δυσκολη!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΔΙΟΝ....................... Κάτι που βρίσκω αρνητικό είναι ότι η εταιρεία εκδίδει συνέχεια μετατρέψιμες ομολογίες. Χωρίς να έχω εξετάσει αναλυτικά τις οικονομικές καταστάσεις, μια εταιρεία που εκδίδει συνέχεια τίτλους μέσω αυτής της διαδικασίας προβλέπει ότι μελλοντικά θα έχει πρόβλημα ρευστότητας.Τι αξίζει η ΔΙΟΝ και πόσο δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν μια μετοχή προς τα πάνω ή προς τα κάτω, τότε συνήθως θα πέσει πολύ δάκρυ.

Τέλος, αν υποθέσουμε ότι το χαρτί αξίζει και η όλη φασαρία είναι απλά ένα margin call, τότε λογικά πρέπει να είναι ευκαιρία για αγορά. Αν όχι και υπάρχει κάτι άλλο που δεν είναι ορατό αυτή τη στιγμή στις λογιστικές καταστάσεις, θα το δούμε στην πορεία. Σε κάθε περίπτωση προσοχή, διότι το ταμπλό συνήθως έχει δίκιο, ακόμη και όταν επιφανειακά δείχνει να είναι μια απλή περίπτωση margin call squeeze.

ΑΠΟ CAPITAL ΛΑΣΚΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ????ΧΑΧΑ

michele είπε...

Λιγο πανω οι ευρωπαικες τραπεζες,πανω θα ανοιξουμε και μεις

δημοσθενης είπε...

προσωπικα θ απεχω απ αυτη τη χαρα (διον)

alexandra είπε...

Α, ναμαι και γώ.. Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα επιτέλους μπήκα. Καλορίζικο και καλότυχο. Τι έγινε ρε παιδιά. Μικέλε ευχαριστώ για το χρόνο που σπατάλησες για να με βοηθήσεις. Τι έγινε βρε παιδιά γιατί είμαστε πάνω? Δεν μας έχεις συνηθίσει σε τέτοια το ΧΑ.

Ανώνυμος είπε...

KALHMERA ALEXANDRA... ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ και ενεργοποιησου..χα χα

alexandra είπε...

Καλημέρα Γιωργάκη εεε Λεωνίδα ηθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

να ειναι καλα η 3ΕΕΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ειμαστε επανω....

michele είπε...

καλημερα Αλεξανδρα,Δημο φτηνα στο 0,179 το ΔΙΟΝ

michele είπε...

Με 510.000 ευρω,μαζευονται τα κομματια στη ΔΙΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Αlexandra μια ερώτηση... έχω καταθέσεις σε μια τράπεζα και παίρνω με μια επιταγή τα χρήματα μου που είναι σε eur πες ότι επιστρέφουμε στην δραχμή όταν πάω την επιταγή στην τράπεζα θα μου δώσει δραχμές η eur ???? αμα θελω eur γινετε ?????

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

alexandra είπε...

George 1ον μην βιάζεσαι το βλέπω δύσκολο να γυρίσουμε στη δραχμή. 2ον αν ποτέ γυρίσουμε στη δραχμή το EUR θεωρείται συνάλλαγμα και ως εκ τούτου η επιταγή σου θα πρέπει να δραχμοποιηθεί με την τιμή που έχει κλειδωθεί. Σε αυτή την περίπτωση η ΤτΕ βγάζει εγκυκλίους και στέλνει στις τράπεζες. Θα δούμε προπάντων ας μην πανικοβαλόμαστε. Be cool baby..

alexandra είπε...

Καλημέρα Βασιλική και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου έστω και ετεροχρονισμένα.

alexandra είπε...

Τσούκου τσούκου τη ΔΙΟΝ την μασάνε. Και έχω πολλές βρε παιδί μου. Εχω πέσει θύμα του ΓΙΑΝΑΚΙ.

michele είπε...

Καλημερα Βασιλικη,αδυναμες οι τραπεζες,προχωρανε τα θεματα προφανως,ειμαστε στην τελικη ευθεια?

alexandra είπε...

Μικελε ποια ευθεία για να μπω στο πνεύμα ?

michele είπε...

Πολλοι επεσαν θυμα της "τριαδας" Αλεξανδρα,τωρα υπομονη,κατι μεγαλα παιδια να δεις..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλεξάνδρα ευχαριστώ πολύ.
Πως την πάτησες και εμπιστεύτηκες το Γιαννάκι;

michele είπε...

Εννοω τις συζητησεις,το psi,το κουρεμα,τη μεγαλη δοση ,τη συντεταγμενη χρεωκοπια η οχι,ολα αυτα Αλεξανδρα

alexandra είπε...

Βασιλική δεν είναι δύσκολο...χαχα Αγόρασα την τελευταία μέρα του '11 έστησα την μετοχή πολύ ψηλά για να πουλήσω και έτσι μου έμειναν, ενώ το έβλεπα το 1,09-1,10. Τώρα αγοράζω σιγά σιγά για να κατεβάσω ΜΟ. Η υπομονή είναι αρετή τι να κάνω δεν έχω άλλη επιλογή.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Εγώ Μιχάλη πιστεύω ότι θα ταλαιπωρηθούμε λίγο ακόμη. Καλά μη βαράτε.... και γω θέλω να τελειώσει

michele είπε...

Στην τελικη ευθεια Βασιλικη μου,δεν ξερουμε ομως ποσο μεγαλη ειναι η ευθεια χαχα

alexandra είπε...

Βασιλική αμήν και πότε να τελειώσει η ταλαιπωρία. Μπορεί όμως μετά κάτι άλλο να βρουν να ασχοληθούν. Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα προχωρήσουν με το ευρωομόλογο. Εχω κάτι σαν προαίσθηση.

alexandra είπε...

Μικέλε να αγοράσω λίγα κομμάτια ΕΤΕ ή να περιμένω μήπως πάει πιο κάτω?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλεξάνδρα υπομονή. Σου εύχομαι τα καλύτερα. Ευρωομόλογο; Γυναικείο ένστικτο για να δούμε!

alexandra είπε...

Ευχαριστώ Βασιλική μου.

δημοσθενης είπε...

αφηστε τους μεσους ρους και τις μουαγιεν .....δεστε τι εχουν παθει ολοι οσοι κανανε μουαγιεν...ειδικα σε κωλοχαρτα που δεν ξερετε τι παιζει

δημοσθενης είπε...

εγω αρχισα μερικες αγορες κυπρου 0,5130 με οριζοντα το 0,5050

alexandra είπε...

Εχεις δίκιο Δημοσθένη αλλλά τώρα έγινε. Δεν παίρνω άλλα.

δημοσθενης είπε...

ΝΕΟ ιστορικο χαμηλο ετε...χαιρετισματα

Γεράκι είπε...

πωπω...γυναικοκατάσταση σήμερα..είχα καιρό να το δώ αυτό (έλειπα καποιο διάστημα αρα να με συγχωράτε) και μάλιστα το θέμα είναι οι αγορές και όχι οι απογευματινες ελαφρες κουβεντούλες...παρα πολυ ωραία..

michele είπε...

Καλυτερα να περιμενεις Αλεξανδρα,βρισκεται στο χαμηλο της και παντα υπαρχει η περιπτωση του ΒΙΑΙΟΥ γεγονοτος.Εαν παλι αυτο ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ,μπαινεις μετα..εχει σημασια η τιμη αγορας,αλλα μεγαλυτερη για μενα εχει η ΤΑΣΗ σ αυτη τη φαση που βρισκομαστε

Γεράκι είπε...

και αλλο χαμηλο?...καλα 40...εξω τα πραγματα ειναι μουδιασμενα..δεν με χαλαέι αφού είμαι short..υπομονή..

δημοσθενης είπε...

πηρα και μερικες αλφα στο 0,4540 καθ οτι ακαπνος 6 μερες τωρα...το 1/5 απ οτι πουλησα στα ψηλα

δημοσθενης είπε...

ειναι περιττο να πω οτι το μαγαζι κρατιεται με την εεεκ ...πλασματικη εικονα

michele είπε...

Δημο πιστευω στο 0,5050 η Κυπρου ειναι καλη διορθωση απο το τοπικο υψηλο της,πιο κατω δεν θα μ αρεσει..Aντωνη σε γυναικα ειναι αφιερωμενη και η σημερινη αναρτηση..(λιγο κουρεμενη βεβαια)

alexandra είπε...

Μικέλε έχεις δίκιο θα περιμένω καθότι από στιγμή σε στιγμή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Hawktrader χαίρομαι που σ αρέσουν οι κουβεντούλες μας.
Δημοσθένη θα πάρω και γώ λίγες Alpha.

alexandra είπε...

Λέω όμως να στηθώ στο 0,444

μπαρμπαλιας είπε...

...ακομη δεν ειδαμε το βιτσιοζικο γεγονος...αμα το δουμε,δλδ θα γραψουμε μηδενια;;;;;;;;

Γεράκι είπε...

Αλεξάνδρα, μου αρέσει να διαβάζω σχόλια που αφορούν τις αγορές (είτε ασχολούμαι είτε όχι) ανεξάρτητα φύλου...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αντώνη πάμε και στην ξενιτιά. Πως τον βλέπεις το dax θα γυρίσει;

michele είπε...

Λιακο οχι,απλα θα γινει σ αυτην την περιπτωση,κατα τη γνωμη μου παντα,ενα αποτομο sell-off και μετα γρηγορη επαναφορα και αντιδραση απο την πολυμηνη πτωση

μπαρμπαλιας είπε...

...δλδ θα επανελθουμε -ΑΝ- εδω που ειμαστε τωρα...."η καπως ετσι

Γεράκι είπε...

τα ευρωπαικα τα εχω αφησει λιγο στην ακρη για να βαλω σε μια σειρα επαγγελματικες υποχρεώσεις που λογω γιορτων εχουν μεινει πισω..πιο πολυ περιμενω την αμερικα στην οποια και ειμαι μεσα...αλλα ειπαμε σημερα θέλω λίγο αίμα..χεχεχε...

μπαρμπαλιας είπε...

ΦΡΙΓΟ και ΜΟΗ νεα ιστορικα...η πραγματικη οικονοια ...μαζι με τη γαιδουρα...

Γεράκι είπε...

εριξα μια γρηγορη ματια...η προσφατη αντισταση κρατησε. Θεωρητικα μπορει να επανέλθει στην προηγούμενη ταση την οποια εσπασε...εκτος και εαν κρατησει η ανοδικη ταση που ερχεται απο κατω...Συμπιέζεται όλο και περισσότερο πάντως..λες να εκραγει?

Γεράκι είπε...

παντως οι ευρωπαικες μετοχες που κοιτω χάνουν όλοένα και δύναμη...

μπαρμπαλιας είπε...

...με αυξανομενη ενταση

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αυτή είναι η απορία μου γι' αυτό ρώτησα εσένα που είσαι πιο έμπειρος.

Γεράκι είπε...

στην ING συμπιέζονται τα BB...για να δουμε προς τα που θα αποφασισει να τραβηξει...

Γεράκι είπε...

εχω περιεργεια πως θα αντιδράσει οταν ακουμπήσει τις τάσεις..τωρα νομίζω τεχνικά, μονο υποθέσεις μπορει να γίνουν..εαν εκείνο,εαν το άλλο..εντωμεταξυ δεν έχω πληροφορίες απο το city οπως κάποιοι άλλοι...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αν είχες πληροφορίες δεν θα σ' έκανα παρέα. χαχαχα Προτιμώ την τ.α και τις υποθέσεις

Γεράκι είπε...

οπως και λενε οι εξω..
Investors eye "Mercozy"

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δήμο που είσαι να ρίξεις τα κεφάλαια σου μέσα να σηκώσεις το μαγαζί;

δημοσθενης είπε...

περιμενω να δω την κατασταση στο 641,85 ενδοσυνεδριακο χαμηλο...αν θα μας πανε 625 η θα παιξουν την "προσδοκια" ενος double bottom...

δημοσθενης είπε...

νεα ιστορικα χαμηλα για ετε, βιοχκο, μοη, ινλοτ

alexandra είπε...

Μια απορία. Το μαγαζί χειραγωγείται από χρηματιστηριακές ή μέσα από τους επιτήδειους στην αίθουσα του ΧΑ.

δημοσθενης είπε...

δευτερη δοση αγορων αλφα 0,4420

δημοσθενης είπε...

δεν υπαρχει πλεον εδω και καιρο αιθουσα χαα( το παλιο "καγκελλο")

alexandra είπε...

Κατάλαβα Δημοσθένη ευχαριστώ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να και κάτι για τους εραστές της αμερικής (αλλά και για εξαγωγή συμπερασμάτων από όλους).
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1373884

pantelis είπε...

Καλημερα.... τι κανουμε???

Γεράκι είπε...

η ιστορια επαναλαμβάνετε αγαπητε Πάνο..αρκεί να έχεις καλή μνήμη..

pantelis είπε...

Εγω πεμπτη εκλεισα τα σορτ σε αλφα στο 0,43 και σημερα στο 1,39 εκλιεσα και ΕΤΕ.... Περιμενω για αγορες...

pantelis είπε...

Δημο καλημερα και καλη χρονια... Πως τα πας????

Γεράκι είπε...

τα futures εχουν γυρισει σε αρνητικο έδαφος..τυχαίο?

δημοσθενης είπε...

μια χαρα παντελο..καλη χρονια και σε σενα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σίγουρα επαναλαμβάνεται Αντώνη...αρκεί να ζούμε μέχρι τότε χαχα.
Γεια σου Παντελή με τον Βλαδίμηρο

Γεράκι είπε...

να εχετε υπόψη σας ξεκινάει ο γύρος των εταιρικών αποτελεσμάτων στην αμέρικα..το σιχαίνομαι αυτό αλλα τι να κάνουμε..roller coaster..

pantelis είπε...

Πανο καλησπερα... ο Βλαδιμηρος ειναι μαχητης και το παω...

Γεράκι είπε...

γεια σου παντελο!!!!

Γεράκι είπε...

τι θα γίνει ρε παντελή..με τόσα που βγάζεις απο το trading..θα φτιάξουμε καμμία πισίνα? Θα ρίξουμε και κανα ψαράκι μέσα να κάνουμε και το χόμπυ μας...

michele είπε...

Γεια σου Παντελο ,τι κανει το μεταλλο?? το ΣΕΝΤΡ ειναι το χαρτι σημερα

pantelis είπε...

Αντωνη δε παιζω ποσα πλεον.. Οτι εχω και δεν εχω γινεται μηχανηματα και μεταλο...(αλουμινιο)

pantelis είπε...

Μικελε το χρυσο το προσεχω γιατι μου κανει κολπα αυτες τις μερες...

michele είπε...

τι εννοεις κολπα παντελο?? χαχα

pantelis είπε...

Βρισκει αντισταση.. ενώ το βλεπεις οτι θελει να παει κατω... κοπαναει εκει περιξ του 1600+ και δε μου δινει καθαρη εικονα..

PS είπε...

τακ τακ

PS είπε...

είδα φως και μπήκα

Γεράκι είπε...

απορω πως παιζεις τον χρυσο...χαζευα χτες λιγο τα gold futures..τι τρελα gaps ειναι αυτα? για γερό στομάχι...

michele είπε...

Παντελο,οσο ειναι κατω απο τον 200αρη,προσεχε τον.Γεια σου ΑΡΗ.. μα το χαμηλωσουμε το φως η να το αφησουμε οπως ειναι??

Γεράκι είπε...

καποιοι προτειναν να το διακοψουμε τελειως μηπως αποφυγουμε και το χαράτσι..αλλά αξίζει τον κόπο να το αφήσουμε ανοιχτο...δεν νομίζετε?

PS είπε...

Βρε εδώ τσάμπα τα βάλαμε και δεν τα παίρνει ούτε ο ΠΘ...0,179 ...καλά μιλάμε για μεγάλο ΝΟΥΜΕΡΟ.

PS είπε...

Αυξήστε τη φωτεινότητα στις οθόνες σας,γιατί άλλο ΦΩΣ δεν βλέπω....

michele είπε...

Μηπως στραβωθουμε τελειως ρε συ..γι αυτο εβαλα την Αντζελινα χωρις μαλλια να εχουμε πιο πολυ φως

Γεράκι είπε...

ολα κινουνται σε ένα πολύ στενό range...τι περιμένουν άραγε?

michele είπε...

Kαπως καλυτερα ο dax( θα τα πουμε και γι αυτον),εδω καναμε καινουργιο χαμηλο..ασχημη η ΕΤΕ ,χαλια ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ δεικτης

PS είπε...

Εντελώς πλασματικό το -1% που βλέπουμε σε γδ....-4% είναι η σωστή εικόνα,δείτε εχαε,τράπεζες,ΜΟΗ...

Γεράκι είπε...

ναι βλεπω πρασινο..νεα υψηλα ημερας..ωχου...ποιος βγαζει βρωμα για καλες ειδησεις????ο S&P σε ανοδικό τεμπο...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους .ΜΙΚΕΛΕ πολύ ωραίο στήσιμο φίλε ,και στα χρώματα που μου αρέσουν γκρι με μαύρο . Και μια ιδιαίτερη καλησπέρα στην Κυρ ΝΙΚΗ μας που την είχαμε χάσει.

giannhs kon είπε...

Συνάντηση, σε λίγη ώρα, με τον Υπ. Οικονομικών, Ευ. Βενιζέλο, και τους Αν. Υπουργούς, Φ. Σαχινίδη και Π. Οικονόμου, θα έχει ο πρωθυπουργός

michele είπε...

Nαι Αρη αμα χωσουνε και την ΕΕΚ ,αστα να πανε..ο DAX θετικος, Γιαννη θα φτιαχτουν και οι σελιδες μας,να εχεις να βαζεις τιποτα racing..

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ θα το τουρπισουμε το blog φίλε ,να φτιάξει η κατάσταση και θα δεις .

giannhs kon είπε...

Η Γερμανία άντλησε 3,9 δισ. ευρώ από την δημοπρασία 6μηνων εντόκων γραμματίων επιτυγχάνοντας μάλιστα αρνητικό επιτόκιο.
Όπως ανακοίνωσε η Bundesbank, η μέση απόδοση διαμορφώθηκε στο -0,0122% από 0,001% κατά την προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Δεκεμβρίου.

Η προσφορά καλύφθηκε κατά 1,8 φορές έναντι 3,8 φορές κατά την αντίστοιχη δημοπρασία του Δεκεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που οι τράπεζες πρακτικά πληρώνουν για να δανείσουν χρήματα σε κράτος της ευρωζώνης στην πρωτογενή αγορά

δημοσθενης είπε...

giannhs KON καλωστον γεροπαραξενομυστηριο...χαχαχα...νομιζες οτι θα τη γλυτωνες εεεε....χρονια πολλα γιαννη για τη γιορτη σου

Ανώνυμος είπε...

mikele μολις επεστρεψα και εκανα οπως σου ειπα αγορα διον..Αλεκα το γατι ειναι κιτρινο γιατι?

PS είπε...

αφού έγραψε νέα χαμηλά η βιοχκ,πέφτουν κάτι αγορούλες βλέπω,αλλά θα περίμενα να δω τι θα παίξει μέχρι και το κλείσιμο,σιγουριά δεν υπάρχει πουθενά.

alexandra είπε...

Γιώργη έχει καλύτερη φωτογένεια.

PS είπε...

Λίγο ....παράξενες 30 πράξεις των 1.000τμχ.μέσα σε 20λεπτά,από traders που δεν εμφανίστηκαν στον πίνακα της ΒΙΟΧΚ,οι στημένοι αγοραστές πάντως είναι από 2,80 και κάτω.

alexandra είπε...

Εβαλα πλώρη για Αλφα στο 0,43

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΔΗΜΟ ευχαριστώ πολύ καλή χρονιά με υγεία.

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρα 0,4360-0,4310-0,4280-0,4180

alexandra είπε...

Οκ Ευχαριστώ

δημοσθενης είπε...

παμε να προσπαθησουμε να βγουμε απο το πτωτικο ημερησιο καναλι...αν δεν τα καταφερει, προσδεθειτε

giannhs kon είπε...

ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ==Στην έκδοση εντόκων γραμματίων 26 εβδομάδων με στόχο το δανεισμό 1,25 δισ. ευρώ προχωρεί αύριο το Ελληνικό Δημόσιο. Σημειώνεται πως το 2012 οι εκδόσεις εντόκων γραμματίων θα μειωθούν από τα 13 δισ. ευρώ το 2011 σε περίπου 6,5 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με τον Οργανισμό Διαχειρίσεως Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) η έκδοση των εξάμηνων τίτλων θα γίνει με δημοπρασία στην οποία συμμετέχουν οι βασικοί διαπραγματευτές, ενώ ως ημερομηνία διακανονισμού έχει ορισθεί η Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012.

alexandra είπε...

Κάποιος αγόρασε 75000 διον κουζουλός είναι ή κάτι ξέρει ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ Τοσο κατω την βλεπεις??εδωσα εντολη 0,438

alexandra είπε...

Αγόρια και κορίτσια τι γίνεται στη διον ? Πάει να ξεκλειδώσει ?

δημοσθενης είπε...

δεν την βλεπω τοσο κατω, αφου αγοραζα πιο ψηλα και στο 0,4420..η Αλεξανδρα την βλεπει πιο κατω και τις ειπα τα τεχνικα σημεια για να στηθει ωστε ν αγορασει αν δικαιωθει

alexandra είπε...

Help anybody... Πάνε να μας τρελάνουν τι παιχνίδια είναι αυτά ?

δημοσθενης είπε...

ξεκλειδωσε και μπηκε σε αμεμ

fasokinigos είπε...

καλησπερα σε ολους σας.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ να αρχισω σιγα σιγα στην ΑΛΦΑ? η να περιμενω στο κλεισιμο?

δημοσθενης είπε...

..εν οψει πιθανον μαζεματος και του μαγαζιου που προσπαθει να βγει απο το ημερησιο πτωτικο καναλι

Ανώνυμος είπε...

Τα 4000 ειναι δικα μου και μην με πεις κουζουλο γιατι θα εχεις σβου .χα χα χα αλλα το (κατι ξερει) εχει σημασία προσεχή κάπου πήγα επίσκεψη και κάτι έμαθα άλλα δεν σου λέω που γιατί με αποκάλεσες έτσι . και ετοιμάζω και άλλη μια αγορά 2000 τεμάχια

δημοσθενης είπε...

Παναγιωτη καλησπερα..εγω αρχισει εδω και ωρα

alexandra είπε...

Δημοσθένη αμεμ τι σημαίνει ?

michele είπε...

call auction Aλεξανδρα σε φωτισα τωρα??

alexandra είπε...

Γιατί george δεν μας λες και μας ? Ελα εντάξει το κουζουλός το παίρνω πίσω. ελα πές και σε μας please..

fasokinigos είπε...

ΔΗΜΟ...Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

alexandra είπε...

Οχι, λίγο πιο λιανά please Μικέλε ? με λίγα λόγια

δημοσθενης είπε...

μια μικρη δημοπρασια Αλεξανδρα..οπως γινεται στο ανοιγμα και κλεισιμο

Ανώνυμος είπε...

κατσε να παρω και τα αλλα και σου λεω>>>>>>ειμαι στην αναμουνη.....ετσι το λενε στα χωρια...χαχα

michele είπε...

Δημο,αν μπορεις βοηθησε την Αλεξανδρα με το ΑΜΕΜ γιατι δεν προλαβαινω τωρα

δημοσθενης είπε...

σταματα η διαπραγματευση για λιγα λεπτα(10 περ) , βαζουν τιμες οι αγοραστες κι οι πωλητες και μετα ανοιγει παλι η διαπραγματευση

alexandra είπε...

Ευχαριστώ και τους δυό σας.

δημοσθενης είπε...

π.χ ανοιξε τωρα στο 0,22 απο 0,1790 και ξαναμπηκε σε αμεμ καθως μπηκαν τιμες με περισσοτερο του +3% διαφορα απο την τελευταια τιμη που εκανε

alexandra είπε...

Κατάλαβα thanks

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρα οταν βλεπεις ο αγοραστης ν αγοραζεισε τιμη ΨΗΛΟΤΕΡΗ απ αυτην που πουλαει ο πωλητης, τοτε εχει μπει σε αμεμ..οπως π.χ τωρα οπου ο αγοραστης ζηταει στο 0,270 και ο πωλητης δινει στο 0,2290

alexandra είπε...

Το έπιασα ακριβώς όπως γίνεται στις δημοπρασίες. Thks

δημοσθενης είπε...

με το που πηγαν καποια χαρτια ν αντιδρασουν, ξεφουσκωσαν την εεεκ με αποτελεσμα ο δεικτης να μενει στα ιδια και να μην βγαινει απο το καναλι

δημοσθενης είπε...

στο 0,47 σωλκ, οποιος βγαινει αγοραστης, του τα δινουν αβλεπει

δημοσθενης είπε...

Παναγιωτη καλυτερη συμπεριφορα εχει η κυπρου απο την αλφα

fasokinigos είπε...

ΔΗΜΟ....3000 ΤΜΧ..πηρα ΑΛΦΑ στο 0.44. θα περιμενω στο κλεισιμο για αλλα 3000 τμχ η ΑΛΦΑ Η ΚΥΠΡΟΥ...θα δω? ευχαριστω.

michele είπε...

Μας εφαγε το χρονο το ΔΙΟΝ...Δημο θα το κρατησει το χαμηλο κλεισιμο?

δημοσθενης είπε...

ποιο χαμηλο κλεισιμο εννοεις Μικελε ?

michele είπε...

καλα ετσι οπως το ειπα χαχα,εννοω το χαμηλο ενδοσυνεδριακο που ειχε κανει 641,85 σε κλεισιμο σημερα

Ανώνυμος είπε...

βρε παίδες είναι να τρελαίνεσαι χάνω βωβό,,... και σλκ που περίμενα να ανέβει και τα παίρνω από διον ... υποκλίνομαι στον Πλάτανο

michele είπε...

george αφου πηρες χαμηλα των χαμηλων μια χαρα ..

δημοσθενης είπε...

δεν ξερω Μικελε...στο ημερησιο εχουν "χαραξει" το 639,60..δες στις 14:54-15:03

Ανώνυμος είπε...

mikele ειδες το mail???

michele είπε...

Ειδα Δημο..να προσεχθει η συμπεριφορα ΦΟΥΡΛΗ ,καλος ογκος ολη μερα πανω απο το μηδεν

Γεράκι είπε...

Σκληρη η Seagate αλλα που θα παει...δεν θα σπασει?

pantelis είπε...

Αν σπασει το 6008 ο DAX παει βολτα...

Γεράκι είπε...

που????χαχαχαχα

michele είπε...

το ειδα george σου απαντησα,ΓΕΡΑΚΙ πως πανε εκει τα πραγματα ,δεν εχω προλαβει να δω λεπτομερεις

pantelis είπε...

Προς τα βαθυ του ωκεανου...

Γεράκι είπε...

και εγω ειμαι στον δρομο...μην νομιζεις..εχω βαλει αυτοματη εντολη για πωληση...Νατη..σπαει..αντε προχωρα προς τα κατω...

michele είπε...

θα σε φαει το αγχος αγορι μου χαχα

Γεράκι είπε...

ειμαι αγχωδης...εαν ειδα καλα ο s&p εσπασε την intraday ανοδικη ταση του...για να δουμε εαν θα παει την βολτα που περιεργαψε ο παντελης για τον dax

Ανώνυμος είπε...

ALEKA ΞΥΠΝΑ.... ΧΑ ΧΑ MAIL