Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΚΥΡΙΑΚΗ..




                                                  με ελεύθερη γνώμη..


ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.. 

Νέα εφ όλης της ύλης συμφωνία για την κάλυψη της χρηματοδότησης της Ελλάδας ως το 2015 και την επίτευξη βιώσιμου χρέους, συζητούν πλέον Ευρώπη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και ιδιώτες κάτοχοι ελληνικών ομολόγων μετά την διαπίστωση ότι οι παραδοχές της απόφασης της 26ης Οκτωβρίου βρίσκονται στον αέρα. 


Σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΝΤ μετά την άτυπη ενημέρωση από τους κ.κ Ζανιά και Χριστοδούλου την περασμένη Τετάρτη εκτιμά ότι η ύφεση στην Ελλάδα θα είναι φέτος μεγαλύτερη της επίσημης πρόβλεψης 2,8% και θα συνεχισθεί και το 2013 διαμορφούμενη σε επίπεδα ως 1%. 


Η νέα επί τω χείρω αναθεώρηση της πρόβλεψης για την ύφεση ανατρέπει 
την «αριθμητική» της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου για κούρεμα κατά 50% (ως 103 δισ. ευρώ) της ονομαστικής αξίας του χρέους που κατέχουν οι ιδιώτες και την παροχή πρόσθετου δανείου από την Ευρώπη ύψους 130 δισ. ευρώ και απαιτεί πέραν του βαθύτερου κουρέματος για τους ιδιώτες και παραχωρήσεις από πλευράς επίσημου φορέα (Ευρωζώνη, ΕΚΤ και ΔΝΤ).


Το αποτέλεσμα των νέων δεδομένων που δημιουργεί η υψηλότερη της προβλεπόμενης ύφεσης αποτυπώθηκε ήδη στις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας για την οικειοθελή συμμετοχή των ιδιωτών κατόχων ελληνικών κρατικών ομολόγων στην αναδιάρθρωση του χρέους ( PSI).

H προαναφερόμενη εκτίμηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και η άρνηση της Γερμανίας και άλλων χωρών με την υψηλότερη πιστοληπτική διαβάθμιση (Αυστρία, Φιλανδία) να αποδεχθούν μεγαλύτερη συμμετοχή των επίσημων δανειστών στο πακέτο στήριξης, οδήγησε στην παράταση των διαπραγματεύσεων με το IIF και ενώ διαφαινόταν μια κατ αρχήν συμφωνία. 


Ενώ μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής στο τραπέζι βρισκόταν πρόταση για κλιμακούμενο επιτόκιο που θα ξεκινούσε από το 3% και θα κατέληγε στη λήξη των νέων ομολόγων στο 4,75%, δίνοντας ένα μέσο επιτόκιο της τάξης του 4% με 4,25% για ομόλογα 30ετούς διάρκειας και με 10ετή περίοδο χάριτος, ΔΝΤ και Γερμανία ζήτησαν μέσο επιτόκιο 3,5% ώστε να εξασφαλισθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. 


Η νέα πρόταση προκάλεσε εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με αποτέλεσμα ο κ. Charles Dallara να αναχωρήσει για το Παρίσι, προκειμένου να έχει από εκεί διαβουλεύσεις με τα μέλη του IIF που εκπροσωπεί αλλά και με τους εκπροσώπους Βερολίνου, Παρισίων και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. 


Πρόκειται όπως τονίζουν κυβερνητικοί κύκλοι για πολύ λεπτή διαπραγμάτευση καθώς στην πραγματικότητα αλλάζει όλη η δομή της συζητούμενης συμφωνίας για τη χρηματοδότηση της Ελλάδας ως το 2015 και την επίτευξη βιώσιμου ελληνικού χρέους το 2020. 


Δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Dallara προέβη το Σάββατο σε μια ιδιαίτερα διπλωματική δήλωση τονίζοντας «Μπαίνουν οι βάσεις για μια πρωτοφανή εθελοντική συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσουμε αποφασιστικά και να αδράξουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε μια ιστορική συμφωνία και να συνεισφέρουμε στην οικονομική σταθερότητα της Ελλάδας, της ευρωζώνης και της παγκόσμιας οικονομίας». 
πηγη:www.euro2day.gr.

95 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους φιλους της στηλης..
στο "στεκι του μπαρμπα'αναδημοσιευω το αρθρο
http://mikroskopionews.blogspot.com/2011/11/t3-t10-2009-3-3-22-2009-10.html
για το περιφημο Τ+3 ,που εγινε μαγικα Τ+10...και με το τελικο σχολιο μου...
...τοτε εγινε μια ψιλοφασαρια ...με την τσαμπουκαλου τη Βασω και με μερικους αλλους...ετσι για μην παρει διαστασεις το θεμα...τα περιφημα ΜΜΕ το καταπιαν αμασητο...και δεν τρεχει καστανο...
τωρα...μετα 24-27 μηνες απο την καταρευση και αφου εχουν προηγηθει φωνες ηρωικων οικονομολογων καθηγητων κλπ...ηλθε επισημως ο Χρυσοχοιδης και μιλησε οτι υπηγρχαν κιαλλες πολιτικες που δεν ακολουθηθησαν,ενω υπηρχαν,ηλθε ο Σιμητης και ο Προβοπλος και μας ειπαν για λαθη και παραληψεις ,αστοχειες και λοιπες παπαρες...και σημερα ο Λομπερδος-εκκολαπρομενος πρωθυπουργος,μας ειπε οτι ,λογω του κατεπειγοντως της χρεοκοπιας...ψηφιστηκε το πρωτο μνημονιο...χωρις ψαξιμο...
και ετοιμαζοντε ,χωρις ιχνος αντροπης για νεα μετρα,που αφηνουν απαλα απαλα να διαρευσουν...για να ολοκληρωθει η σωτηρια μας
22 Ιανουαρίου 2012 10:11 π.μ.

μπαρμπαλιας είπε...

Σάββατο 21 Ιαν 2012 - 17:47 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ IP: XXX.74.140.198
Ο τρόπος της χρεοκοπίας:(από το κάπιταλ)..."Η απόφαση εκ μέρους της Τράπεζας της Ελλάδος να αυξήσει το περιθώριο εκκαθάρισης των συναλλαγών ομολόγων από Τ+3 σε Τ+10 μόνο αυτοκτονική μπορεί να χαρακτηριστεί, δεδομένου ότι σε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν ακριβώς το αντίθετο, το να περιορίσει δηλαδλη το παράθυρο επιβάλλοντας μάλιστα μέσω συνεργαζομένων τραπεζών βαρύτατο κόστος-ποινή σε όσους σπεκουλάριζαν σε ανοικτές πωλήσεις χωρίς να έχουν τα ομόλογα στην κατοχή τους. Εκ του αποτελέσματος θα πρέπει να θεωρήσω ότι δύο τινά συνέβησαν, είτε ότι κάποιοι μέσα στην ΤΤΕ τα πήραν κάτω από το τραπέζι από τους σπεκουλαδόρους για να ανοίξουν το παράθυρο, ή ότι πήραν την απόφαση μετά από άνωθεν κυβερνητικές οδηγίες-παρεμβάσεις. Επίσης, όπως σωστά επισημαίνουν άλλοι φίλοι ανωτέρω το άνοιγμα του παραθύρου δεν είναι αυτό καθ' αυτό που δημιούργησε στην ομοβροντία ανοικτών πωλήσεων ελληνικών ομολόγων, αλλά λειτούργησε σαν πολλαπλασιαστής ισχύος για να μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα. Αν δεν είχε ανοιχτεί το παράθυρο, αλλά είχε αντίθετα περιοριστεί και συνοδευτεί με βαρύτατο κόστος-ποινή, τότε ο πανικός στις αγορές δεν θα είχε δημιουργθεί, η έκταση του φαινομενου δεν θα είχε λάβει τέτοιες ανεγξέλεκτες διαστάσεις, και θα είχε πολύ περισσότερο χρόνο η κυβέρνηση και οι ευρωπαική κεντρική τράπεζα να αντιδράσουν συντεταγμένα στα παιχνίδια των αγορών. Κατά την άποψή μου το "αόρατο χέρι" που επέβαλλε αυτή την πρακτική πρέπει να αναζητηθεί, συληφθεί, ανακριθεί, ομολογήσει για τους τελικούς σκοπούς του, και να εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες για εσχάτη προδοσία."--Μετά από αίτημα της Ένωσης Ελλ.Τραπεζών,στις 5/10/2009 και εσωτ.απόφαση της ΤτΕ,χωρίς υπογραφή Διοικητού.Έτσι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ στη χώρα να δανείζεται από τις αγορές,έτσι ο ΓΑΠ υπέγραψε το μνημόνιο,έτσι εξαθλίωσε τους Έλληνες,έτσι παραχώρησε Εθνική Κυριαρχία.- Εμπρός λοιπόν τώρα και για τη 2η δανειακή σύμβαση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή Κυριακή. Πριν από όλα μια καλημέρα στον φίλο ΚΖ για τα χθεσινά, με την σημείωση ότι φυσικά συμφωνώ με την τελευταία παράγραφο, εμείς πρέπει να αλλάξουμε πρώτα, αλλά το άλλο με την κατάχρηση της φιλοξενίας ήταν περιττό, ποια κατάχρηση, είναι χαρά όλων πιστεύω να σε έχουμε καθημερινά κοντά μας. Ο χώρος αυτός είναι για όλους και είναι απεριόριστος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ειδικά για φωνές που έχουν να πουν κάτι, όπως η δική σου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια σπέσιαλ καλημέρα στους ακούραστους Μικέλε και Μπαρμπαλιά.
Διαβάζοντας το κύριο θέμα σήμερα από το euro2day.gr. το πρώτο που σου έρχεται αυθόρμητα στο στόμα είναι ΩΧ πάλι εμπλοκή, πάλι όλα στον αέρα βρε παιδιά? Είναι πρωτοφανή αυτά για το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον και τον καπιταλισμό όπως τον ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά πάντα με το αζημίωτο για τους δανειστές μας, θα υποθηκεύσουμε πέραν των άλλων και τον υπόγειο πλούτο μας τώρα και μετά όταν θα έρθει η "ανάπτυξη" από ποια βάση θα ξεκινήσουμε, δεν ξέρω.Είμαστε το πειραματόζωο τώρα. Το μόνο που έχω να πω, αλίμονο σε όλους τους απλούς ανθρώπους και ειδικά μισθωτούς - συνταξιούχους και ακόμη πιο ειδικά στους νέους, τα παιδιά μας. Αυτοί είναι που θα ξεκινήσουν, αν και όποτε, από τα τάρταρα όσον αφορά τις αμοιβές και το θεσμικό πλαίσιο που είναι πλέον διάτρητο και δεν πρόκειται εύκολα (ίσως και ποτέ) να φτάσουν σε αξιοπρεπή επίπεδα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για τον μπάρμπα...τα διαβάσαμε χθές μπάρμπα και στην στήλη του ΔΝ, τι να πεις για το Τ+10 και την άρνηση δανεισμού με χαμηλό επιτόκιο στις αρχές της θητείας τους και την μη υπογραφή της απόφασης από τον Διοικητή της ΤτΕ και και και.
Πάντα ΕΠΙΚΑΙΡΟ, αν και έγινε πριν από δύο χρόνια και ... που οδηγεί? ΠΑΝΤΑ στα 2-3 ΓΝΩΣΤΑ πρόσωπα που κυκλοφορούν δυστυχώς ελεύθερα και σε υψηλές θέσεις και με το ίδιο αν όχι μεγαλύτερο θράσος, ξέροντας ότι με το ισχύον νομικό πλαίσιο μετά τις εκλογές θα είναι στο απυρόβλητο και θα γελάνε πίσω από την πλάτη μας, όπως γίνεται με τόσους άλλους που είχαν εμπλακεί σε σκάνδαλα αλλά δυστυχώς ...παραγράφτηκαν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φοβερή η μέρα σήμερα, αθάνατη Ελλάδα, μόνο εδώ μπορείς να κυκλοφορείς με ένα φουτεράκι Γενάρη μήνα ενώ οι άλλοι παγώνουν. Πάω για καφέ στην παραλία, τα λέμε αργότερα.

manos1 είπε...

KALHMERA SE OLOYS.EYXARISTOYME GIA TIN BOHTHIA ESAS EDO KAI TON DN

michele είπε...

Καλημερα ,καλο μεσημερι..μεσα στην "καρδια" των εξελιξεων ενα βιντεακι με την πανεμορφη Ελλαδα..Μανο μπορεις να λες και συ τις ιδεες σου και το πως βλεπεις τα πραγματα,εμεις θα λεμε αυτα που ξερουμε και πιστευουμε,ΚΖ σου απαντησε ο Πανος ,περιττα πραγματα θα πω..συμφωνω μαζι του

dim είπε...

Καλημερα Μικελε,τι λες για μοσχαρακι με μανιταρια-λαχανικα σβησμενο με μπυρα για το μεσημερι?

dim είπε...

Μη φοβασαι,η μπυρα εξατμιζεται,ξερω οτι δεν σου αρεσει,απλα δινει ωραια γευση.

michele είπε...

Aριστη ιδεα dim ,νομιζω οτι δεν μπορω να αρνηθω..χαχα

michele είπε...

μου αρεσουν οι gourmet γευσεις,ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα dim

dim είπε...

Ομορφαντρα μου,χα χα

michele είπε...

Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης – Σε λειτουργία το πρώτο εξάμηνο του έτους
Πηγη:Βanking news.
Aντε επιτελους,μονο η Ευρωπη δεν εχει οικο..

dim είπε...

Ευχομαι η δημιουργια του ευρωπ.οικ. αξιολ.να συμβαλλει στη διατηρηση των δικων μας οικε.ιων

michele είπε...

των δικων μας ...? δεν καταλαβα

dim είπε...

Των σπιτιων μας εννοω.

michele είπε...

ναι,ναι παντως ο S&P διατηρησε την αξιολογηση της Ευρωπαικης Ενωσης στο ΑΑΑ

dim είπε...

Θα την διατηρησει εαν η ΕΚΤ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ στο PSI?

FS είπε...

“Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων είναι εφοπλιστές. Οπως μας λένε κάτοικοι του νησιού, πρόκειται για ορισμένους από τους μεγαλύτερους καραβοκύρηδες του κόσμου οι οποίοι έχουν μετατρέψει την Πάτμο σε «νησί των εφοπλιστών».
Ετσι, οι ζάπλουτοι ιδιοκτήτες ακινήτων στην Πάτμο κάνουν συμβόλαια σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές για την Εφορία τα οποία όμως κοστίζουν 1,2 ή και 3 εκατ. ευρώ. Ομως λένε χαρακτηριστικά, σπίτι 200 τ.μ. και αξίας 1,5-2 εκατ. ευρώ είχε αντικειμενική αξία 60.000 ευρώ και το οικόπεδο 20.000 ευρώ, συνολικά δηλαδή 80.000 ευρώ.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο και για αγορά σπιτιού από γνωστό δικηγόρο στην περιοχή του Γροίκου στο συγκρότημα «Terra Attiva Patmos», που αποτελείται από 11 παραδοσιακές μεζονέτες τις οποίες χτίζει η εταιρεία Dimand, στην οποία συνεργάτις είναι η Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου.” ----Η σκηνή στο μοναδικό βενζινάδικο του Γρίγου,πριν 30 τόσα χρόνια,με το δίτροχο.Ένας μεσόκοπος καλοβαλμένος και καλοντυμένος κύριος ,ανεφοδιάζει ένα μέσα-έξω ολόλευκο κάμπριο,που όμοιό του δεν έχω ξαναδεί.Το κοιτάζω απορημένος.-Σ’αρέσει ;μου κάνει.Μόνος μου το έφτιαξα.-Ρόλλς Ρόυς είναι;(σήμα δεν υπάρχει μπροστά).-Land Rover κινητήρας και αμάξωμα σφυρήλατο.-Μοναδικό,του κάνω,εφοπλιστής είστε;-Γνέφει καταφατικά,δίνει ένα χιλιάρικο στο παιδί,και τον ακούω να του λέει: 900 δρχ. βενζίνη και το κατοστάρικο δικό σου.---Την άλλη μέρα,ο νεαρός με το δίτροχο εκεί πάλι,με 100δρχ. ανά χείρας.-Παιδί,90δρχ.βενζίνη και το δεκάρικο δικό σου!!!!---------Για λίγο γέλιο βρε παιδιά.

michele είπε...

καλο μεσημερι Φωτη..αυτη ειναι η Ελλαδα που ελεγε ο Κινεζος,που τωρα ανακαλυψε κι αυτος το πσο λαθος ηταν το μνημονιο..

φσ είπε...

Με μια ...διαφορά.Κι αυτός ...επίδειξη στη Δάφνη έκανε,με δικά μας λεφτά όμως.

PS είπε...

φωτο από τότε δεξιά...

michele είπε...

αγαπημενο νησι η Πατμος..

μπαρμπαλιας είπε...

τωρα μαζευτικα απο το χωραφι...και προσπαθω να ηρεμησω...να χαλαρωσω...απο χθες ακουσα οτι ο Λιλικας θα απαξιωσει τα εκτος σχεδιου αγροτεμαχια και ο χοντροσυνταγματαρχης θα τα φορολογησει...
τωρα λεω / ειναι δυνατον να κανουν τετοιες σκεψεις και να τις υλοποιουν;;με ποια λαικη εντολη;;;και αμα δεν εχεις να πληρωσεις-σιγουρο πλεον-το φορο του χτηματος,τι θα γινει;;θα στο παρουν πιρπαρα;;; εγω ειμαι 64 τα ψωμια μου σχεδον τα εφαγα..αλλα επειδη το εχω δουλεμενο ...ασ κοπιασουν να το παρουν...δεν θα εχω να χασω και τιποτα αλλο ...μετα και το ξεπουπουλιασμα στο χαα...ελα Λιλικα ...

μπαρμπαλιας είπε...

...για το φιλο Δημοσθενη ,χρονια πολλα και να ειναι καλα...καπου το πηρε το ματι μου...αλλα να με σμπαθάει...η εκτιμηση δεδομενη.

michele είπε...

ε οχι και εφαγες τα ψωμια σου,να ηταν ετσι οι παππουδες χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...μωρε θα τους ...το ταμ τερερεμ...
να πανε να φορολογησουν αυτους που εδωσαν κληρο-βοσκοτοπια και τα πουλησαν χρυσα και εγιναν βιλες παραθαλασιες...

michele είπε...

δυναμικο σε βλεπω..χαλαρωσε Κυριακη ειναι..απο αυριο θα ..δυναμωσουμε παλι χαχα

μπαρμπαλιας είπε...

...και τους καταπατητες...που με δυο μαρτυρες -ο ενας καλυπτει τον αλλον-καταπατουν δημοσια περιουσια και την πουλανε...δικηγοροι,συμβολαιογραφοι,εφοριακοι...προσυπογραφουν...αμαν ρε πουστη μου δεν παει αλλο.

μπαρμπαλιας είπε...

...η Εβιτα καθεται στην πορτα...αμα δεν της πω της τζομπανας μου να αφησει...δεν περναει κανεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα, εντός έδρας πλέον, παρατράβηξε ο καφές χαχα αλλά ήταν μεγάλος ο πειρασμός, αν και κατά τις 3 παρά έβγαλε στην περιοχή ένα πεντάρι γεμάτο από το πουθενά , που δεν κατάφερε όμως να μας χαλάσει την διάθεση καθότι ο ήλιος ήλιος και η θερμοκρασία δεν μεταβλήθηκε αισθητά. Βόλτα με την βάρκα δεν είχε μόνο αλλά δεν πειράζει.
Έμαθα ότι πωλείται αγρόκτημα εκεί στα ΒΔ της χώρας, παρακαλείται ο ενδιαφερόμενος να αναγράψει ακριβώς την περιοχή, στρέμματα, αν έχει φως νερό και τηλέφωνο και τίποτα κτίσματα επάνω και το κυριότερο...το σκυλί δεμένο, έτσι μπάρμπα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πιστεύω να παίρνεις από αστεία και να μην ακούσω τα εξ αμάξης...

michele είπε...

δεν εκανες βολτα ομως με τη βαρκα..κατα τα αλλα μια χαρα περασες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω παράπονο Μικέλε, καλησπέρα. Έχει πέσει ησυχία και εδώ και στη γειτονιά...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έριξα μια ματιά και στα πέριξ αλλά και εκεί δεν κουνιέται φύλλο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελευταίο σχόλιο από την άλλη ο ...ΤΕΤΟΙΟΣ (χαχα) που είναι σορταρισμένος στο 1,43 αν δεν κάνω λάθος και περιμένει το 0,80

michele είπε...

το οτι περιμενει το 0,80 να το δεχομουνα ,αλλα οτι σορταρεις στο 1,43 εχει...πλακα ,ετσι χανονται διαδρομες με κερδη..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Πρέπει να είσαι πολύ ανόητος για να σορτάρεις την αγορά σ' αυτά τα επίπεδα τιμών!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πήρα ένα μέιλ και σου το στέλνω, για να γελάσουμε λίγο, τις περισσότερες φορές βλέπεις μια απελπισμένη κυρία να κοιτάει τι έκανε ή να έχει το τηλ. στο χέρι και να καλεί σε βοήθεια, τις αγαπάμε (το γνωρίζουν) αλλά αν δεν το έχεις βρε παιδί μου κάτσε συνοδηγός ή πάρε ταξί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βάλια, ωχ με τσάκωσες πάνω που έλεγα για κυρίες, πάρε και συ το μέιλ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχαχα καλό!!!!!

michele είπε...

καλως τη Βασιλικη..υπαρχουν και τετοιοι στην αγορα ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτές, είναι και κάτι δικοί μας τζιμάνια χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δείτε και αυτό που έστειλα εγώ,να γελάσετε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΧΑΧΑ ΚΑΛΟ!!!

ΝIKH είπε...

Καλησπέρα σας . Έλειψα και μου λείψατε πολύ. Μου έλειψες bankingnews και Δ.Ν. Μου έλειψες freeforumstocks Ελεύθερη γνώμη. Μου λείψατε φίλες και φίλοι. Δεν άφησα την κόρη μου να σας γράψει. Την ευχαριστώ που σας διάβαζε και μου τα μετέφερε. Βάλια σ’ ευχαριστώ . Την καληνύχτα μου σε όλες και όλους.

michele είπε...

Νικη μας καλησπερα και μας μας ελειψες..καλα να εισαι παντα και να ..γραφεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Νίκη και καλή σου νύχτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ειδήσεις...τα λέμε αργότερα παιδιά

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Νίκη μου καλωσόρισες. Μη χάνεσαι έτσι βρε μανούλα, γιατί ανησυχώ. Καλό βράδυ.

michele είπε...

εγω βλεπω Παναθηναικο,Πανο ενημερωσε μας μετα..

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο ...εχει και πλεονεκτημα...κοντα στη θαλασσα...πολυ κοντα...εξου και η τιμη αλατισμενη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό Ηλία, κράτα γερά, τυχεροί όσοι έχουν γη και ασχολούνται όπως εσύ.

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους...Τι κανουμε???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τίποτα νεώτερο από όσα ακούγαμε όλη μέρα, θέλουν να μας σώσουν ντε, η Γερμανία θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα με την Ελλάδα άμεσα, θα μας δώσουν περισσότερα λεφτά, θέλουν χαμηλότερα επιτόκια, οι επικουρικές δεν τις βλέπω καλά, οι μισθοί σε ΔΕΚΟ - Τράπεζες το ίδιο, μείωση απασχόλησης - μείωση τζίρου στα καταστήματα, μείωση στον ΦΠΑ κάποια στιγμή, τέλος ο χαμηλός ΦΠΑ στα νησιά, υπερθεματίζουν τα κόμματα στη μείωση (χαχα προεκλογική περίοδος γαρ) κλπ κλπ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Παντελή, όλα καλά.

pantelis είπε...

Μιλοντας πριν 1,5 χρονο με ενα βιομηχανο του αλουμινιου.. Μου ειχε πει χαρακτηριστηκα..Παντελακο, η Μερεκλ εχει πει οτι θα τελειωσει το θεμα με την Ελλαδα οταν ο βασικος φτασει τυπικα η ατυπα στα 400 ευρω....

pantelis είπε...

Νομιζω οτι φτανουμε....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άτυπα έχει φτάσει εκεί, όποιος ψάχνει για δουλειά το ξέρει, χώρια το part time Παντελή.

pantelis είπε...

δυστυχως ετσι ειναι...

pantelis είπε...

Παρα τη τραγικη κατασταση της αγορας... Στο τομεα της μεταποιησης υπαρχει φως... Βλεπω μεγαλη δυναμικη στην εξαγωγικη βιοτεχνια...Και εκει στρεφομαστε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο εύχομαι Παντελή, εξαγωγές που?

pantelis είπε...

Ρωσια εδω και 2 χρονια και τωρα κυνηγαω τη Κυπρο και Αιγυπτο

pantelis είπε...

Thanks k Πανο..Το θεμα ειναι καταλαβει ο κοσμος οτι πρεπει να μποει στη φαμπρικα και να παραγει κατι... Το εμποριο καλο ειναι αλλα πεθανε για καποιο διαστημα.. ΠΑραγωγη, ακομα και να μη μπορει αν εξαγει κατι, μπορει να διαθεσει κατι στην ενχωρια αγορα... Οραμα θελει και προσπαθεια..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτή είναι η ουσία Παντελή, γιατί τα προηγούμενα χρόνια η φιλοσοφία ήταν γιατί να παράγω αφού μπορώ να το εισάγω και να βγάλω περισσότερα και να μην έχω τα γνωστά προβλήματα και κινδύνους την παραγωγής χώρια τα μικρότερα κέρδη? Στείλε ένα FAX στην Κίνα παιδί μου και καθάρισες ήταν το σλόγκαν. Αυτά μας έφαγαν.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μικέλε ακόμα δεν τελείωσε? Που το βλέπεις? Ο γαύρος έχασε στην Ξάνθη, μοναδική ευκαιρία τώρα για την κορυφή της βαθμολογίας.

pantelis είπε...

Συμφωνω σε ολα... Αλλα οχι στα μικροτερα κερδοι... Στη παραγωγη εχεις μικροτερο τζιρο, αλλα καθαρα σου κερδοι σε ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερα... Χαζος ειναι ο Γερμανος, ο Γαλλος, ο Ιταλος,ο Ισπανος????

michele είπε...

μολις τελειωσε..1-0 +2 βαθ και ενα αγωνα λιγοτερο,ωραια τα ειπατε με Παντελο,γεια σου Παντελο

pantelis είπε...

Καλησπερα Μικελε...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου 1 και να τους καει...τωρα τους φταιει ο διαιτητης

μπαρμπαλιας είπε...

...θα δουμε την λεπτομερεια με τον Π.Βασιλακη αργοτερα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η εντύπωσή μου Παντελή είναι ότι ο παραγωγός έχει τα μικρότερα κέρδη και τα μεγαλύτερα το εμπόριο, βέβαια εξαρτάται από το προϊόν και την χώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τους κι ας άργησαν

pantelis είπε...

ΠΑνο εχεις δικιο, υπαρχουν διαφοροι παραμετροι που πρεπει αναλογιστουμε.... Απλα εγω εχω τη ταση να αναφερομαι στη μεταποιηση μεταλου χωρις να το τονιζω..

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο λιγο μπαλιτσα ...εστω και κακιστης ποιοτητας

michele είπε...

Λιακο,εμφανιστηκες εε? καλα πηγαμε ,σιγα σιγα να στρωσουμε,αστους να λενε..να δουμε και η ψαροκασελα τι θα κανει αυριο χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Που το βλέπατε? Δεν έκανα τον κόπο να το ψάξω, άκουγα ραδιόφωνο.

michele είπε...

το ειδα στη νοβα Πανο,καλουτσικος στο δευτερο ημιχρονο..

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο δεν χρειαζεται να εισαι συνδρομητης ΝΟΒΑ ...δεξια υπαρχουν TV SPORTS...HAHASPORTLIVE...και εισαι μεσα..........

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ Ευχαριστώ

michele είπε...

ολα τα εχουμε Πανο,αν λειπει κατι, πειτε μου να το βρω να το προσθεσω..χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν νομίζω, κάτσε να χωνέψουμε αυτά που έβαλες πρώτα

μπαρμπαλιας είπε...

...τελικα ηταν πεναρντι...ταδε ειπεν Περικλης ...παραβαση και καρτα στον αμυντικο...ο Θεοδωριδης τωρα δεν θα μαζευεται...τωρα τετοια εχουν γινει και θα τα εχουμε παντα στα γηπεδα...
ο χονδροΜαρινακης σκουζει...

μπαρμπαλιας είπε...

αποψη μου ...σεβαστη και οχι αποδεκτη...φετος μονο ΑΕΚ και Ατρομητος παιζουν μπαλιτσα...οι αλλοι;;;μηδενια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι το είδα κι εγώ, τώρα άστον να σκούζει, είναι η σειρά του

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο γιος μου που είναι ΑΕΚ δεν βλέπω να συμφωνεί, ίσως εκ του αποτελέσματος

μπαρμπαλιας είπε...

ενταξει παιδια...σας αφηνω για τα υπολοιπα αθλητικα ...καλη νυχτα

michele είπε...

και μονο η κινηση Μαρινακη να επαναφερει το Θεοδωριδη,δειχνει αδυναμιες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Ηλία.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω άποψη για γαύρο, για βαζελομετοχή τι λες? χαχα
Georgeeeee

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βλέπω το ΒΝ έβαλε κορδέλα με τις μετοχές στο κάτω μέρος, προόδους βλέπω χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα σε όλους, τα λέμε αύριο.

michele είπε...

προχωρημενα πραγματα Πανο..