Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012


 ΣΑΒΒΑΤΟ με άποψη.. 



                                                          ..και καφεδάκι  
Εξαιρετικό video αφιερωμένο σε ό,τι τελειώνει..
καί πάντα κάτι αλλο αρχίζει.

208 σχόλια:

1 – 200 από 208   Νεότερο›   Νεότερο»
ΑΡΤ είπε...

Αιντε ξυπνατε ωρεεεε....καλημεραααα

dim είπε...

Καλημερα,απο το αρθρο του Μ.Γελανταλι στο euro2day:Πρακτικα οσο το επενδυτικο κοινο ενημερωνοταν δεξια και αριστερα(ΒΑNKING NEWS)πως η Β.R γραφει επισφαλειες της ταξης των 17-18 δις,ορισμενοι γνωριζαν ηδη πως το βαρος δεν ξεπερνουσε τα 5 δις.Μεγαλη διαφορα,οταν μαλισταγια την ΕΤΕ φερεται να περιοριζονται σε 1,4 δις.Πολυ μεγαλη διαφορα...Θελω να δειξω πως καποια μεσα θελουν να μας αποπροσανατολιζουν εσκεμμενα η οχι.

dim είπε...

Δειτε και το σχετικο διαγραμμα του ΔΤΡ στον τελευταιο Εκηβολο για την πορεια των τραπεζων μεχρι σημερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλό Σ/Κ σε όλους.
Ας ξεκινήσουμε με λίγο χιούμορ.

Σάββατο πρωί. Λέει ο σύζυγος στην σύζυγο:
-Αγάπη μου θέλεις να περάσουμε ένα υπέροχο Σ/Κ?
-Βεβαίως αγάπη μου, απαντάει αυτή.
-Πολύ ωραία, λέει αυτός, θα τα ξαναπούμε την Δευτέρα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Kαλημέρα. Πολύ ωραίο το video, και το σχόλιο! Θέλει να μας πει κάτι ο ποιητής;
Πάνο σωστός ο σύζυγος...χαχαχα

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

αχχχχ Βασιλικη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλική μας.
Μόλις θα έγραφα κι εγώ κάτι κάτι για το ωραίο Video και το πολύ καλό ελληνικό blues του Πλιάτσικα.
Αν εννοείς τον Μιχάλη, ας μας πει ο ίδιος τι θέλει να πει.

ωχ μανουλα μου είπε...

Colpo grosso με Energa και Hellas Power
«Φέσι» 200 εκατ. σε Δημόσιο και ΔΕΗ




Οσμή σκανδάλου ή ακόμη καλύτερα καραμπινάτης υπεξαίρεσης δημοσίου χρήματος και εξαπάτησης των ιδιωτών πελατών τους κρύβει η πρόσφατη πώληση των δυο ιδιωτικών εταιριών ενέργειας Energa και Hellas Power σε ένα αγνώστων στοιχείων ρωσοαραβικό fund το οποίο υποτίθεται ότι ανέλαβε και τις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις τους.
Οι δυο εταιρίες οφείλουν συνολικά πάνω από 200 εκατ. ευρώ – κυρίως σε ΔΕΗ και ΔΕΣΜΕ – και ο αγοραστής που τις ελέγχει πλέον , η Energy World Wide limited, δεν έχει εμφανιστεί να καταβάλει τη ληξιπρόθεσμη δόση των ήδη ρυθμισμένων υποχρεώσεων που ανέρχεται σε 27 εκατ. Ευρώ. Το fund εμφανίζει ως έδρα μια σουίτα στο Λονδίνο και στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο ΣΔΟΕ που αναζητεί πλέον τους υπευθύνους στα … νησιά Μάρσαλ στα βάθη του Ειρηνικού.
Αυτό που βγάζει μάτι είναι το γεγονός ότι οι δυο εταιρίες εισέπραξαν περί τα 100 εκατ. από τους πελάτες τους που ανέρχονται σε περίπου 200.000 για το τέλος των ακινήτων (το γνωστό χαράτσι) τα οποία δεν έχουν αποδοθεί στο Δημόσιο. Εισέπραξαν βεβαίως τις πληρωμές των πελατών τους καταναλωτών ηλεκτρικής ενέργειας , δεν έχουν όμως καταβάλει τα οφειλόμενα σε ΔΕΗ και ΔΕΣΜΕ για τη χρήση του δικτύου που ξεπερνούν επίσης τα 100 εκατομμύρια.
Οι αρχές πιστεύουν ότι πίσω από την υπόθεση αυτή κρύβεται ένα μεγάλο σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκονται και οι πρώην ιδιοκτήτες των δυο εταιριών. Συγκεκριμένα οι Β. Μηλιώνης και η οικογένεια Φλώρου που ακούγεται ότι συνδέονται στενά με τον μεγαλοεφοπλιστή Δ. Μελισσανίδη αν και κάποιες φήμες επιμένουν ότι οι δυο αποτελούν παρένθετα πρόσωπα για την είσοδό του στο χώρο της ενέργειας. Ουδείς μέχρι τώρα γνωρίζει αν τα έσοδα από τους πελάτες των δυο εταιριών και το «χαράτσι» μεταφέρθηκαν στον αγοραστή που αναζητείται στη μέση του … Ειρηνικού ωκεανού ή αν έμειναν στις τσέπες των πωλητών και με ποιόν τρόπο θα εισπραχτούν. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ Ν. Φωτόπουλος κατήγγειλε πρόσφατα ότι η ΔΕΗ για να καλύψει το «φέσι» των δυο εταιριών, αυξάνει τα τιμολόγιά της ρίχνοντας το βάρος στους καταναλωτές – πελάτες της.
Οι δυο εταιρίες που πουλήθηκαν εμφάνιζαν ζημιογόνες δραστηριότητες ενώ κατηγορούν τη ΔΕΗ και τον ΔΕΣΜΕ ότι τις εμποδίζει να αναπτυχθούν. Αυτό όμως δεν εμποδίζει τον ένα εκ των πωλητών, τον Β. Μηλιώνη να έχει “εισβάλει” στην εισηγμένη Dionic με μεγάλες αγορές μετοχών και με βλέψεις επιθετικής εξαγοράς, γεγονός που έχει προκαλέσει την μήνι του βασικού μετόχου της Θ. Ρούπα.
Η περίεργη αγοραπωλησία των Energa και Hellas Power και η αναζήτηση των οφειλόμενων ποσών αναδεικνύεται σε θέμα πρώτου μεγέθους για τη ΔΕΗ, τη ΔΕΣΜΕ και το Δημόσιο που αναζητεί τα έσοδα απ το «χαράτσι». Και είναι ασφαλώς ένα μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα στον Ποιητή.
Πάνο κάπου πάει το μυαλό μου άλλα όταν πρέπει θα το πει μόνος του.
Μπορεί να είναι και τυχαίο και να κάνω λάθος.

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

Η ζωή μοιάζει με το κρεμμύδι. Όσο το ξεφλουδίζει κάποιος, τόσο περισσότερο δακρύζει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με αυτό που διάβασα από τον ωχ μανούλα μου (πέραν των άλλων) μου λύθηκε σήμερα μια απορία.
Γιατί κάποιος από την άλλη πλευρά επιμένει να γράφει το μιλάω με ήτα, μηλάω δηλαδή, από το Μηλιώνης ρε γμτ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιητή μου ωραία μας τα λες πρωί Σαββάτου. Συνέχισε.
Και έλεγα να κάνω στιφάδο σήμερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα λέμε αργότερα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αφού ακούσουμε μια απαλή μελωδία... η μουσική εξημερώνει τα ήθη.
http://www.youtube.com/watch?v=3GPeK6Qo4dk&feature=related

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα! καλο το αρθρο το εκηβολου,σας αρεσε το παλιο ωραιο "μπλουζακι"(δεν το φοραμε,το ακουμε)του Πλιατσικα,βλεπω

michele είπε...

εγω ειμαι ο ...ποιητης??

dim είπε...

Σημερα για πρωτη φορα η Ρωσια ταχθηκε με το μερος της Ευρωπης και του Αραβικου συνδεσμου κατα της Συριας.

michele είπε...

dim, πληρης ενημερωση βλεπω..χαχα

dim είπε...

Πιστευω με ανταλαγμα την ησυχια του Ιραν και την ομαλοποιηση των τιμων του πετρελαιου.

Αλεξανδρος είπε...

Καλη σας ημερα το μεσημερακι απαντηση στον Πανο αλλα οχι ως ειδικος.Αν αφηνει το αφεντικο και δυο τρεις περιπτωσεις που δειχνουν οτι η ωρα δεν ειναι για κολπα.Αντε και μια πρριπτωση που επιτρεπει εισοδο με μικρο ρισκο ,με την ψυχη στο στομα ντεεε .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

michele είπε...

Καλημερα Αλεξανδρε,εχεις τιποτα καλο?? σου στελνω mail

michele είπε...

η ΔΕΗ εχει ενα προβλημα ρευστοτητας καθ οτι της χρωστανε,αλλα παιρνει και 200.000 πελατες πισω απο τους αλλους που εφυγαν..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μετά το "κοπρίτες" και "κλέφτες" ήρθαν οι "σκληρά εργαζόμενοι"
Απίστευτη πολιτική τούμπα επιχείρησε στη Βουλή το απόγευμα της Παρασκευής ο αντιπρόεδρος Θεόδωρος Πάγκαλος, αφήνωντας άφωνο το ακροατήριό του.
Από τους "κοπρίτες δημόσιους υπαλλήλους", τους "ελεύθερους επαγγελματίες που κλέβουν μόνιμα το κράτος" και το "μαζί τα φάγαμε", ο γνωστός πολιτικός χείμαρρος Θεόδωρος Πάγκαλος πέρασε σε λεκτική ντρίμπλα, αναφέροντας στη Βουλή, ότι "ο σκληρότερος εργαζόμενος είναι ο Έλληνας και στο ακόμα πιο εντυπωσιακό για τα δεδομένα του "ας μην υπονομεύουμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε την πατρίδα μας και να μην συκοφαντούμε το διπλανό μας".
http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B1%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%AC-101817185.html

Αλεξανδρος είπε...

Μη με πειτε νοστραδαμο ,οχι οτι θα ειναι πρωτη φορα!!,αλλα ΔΕΗ και ΜΥΤ ειναι φαβορι για νεα χαμηλα εαν δεν σπασουν τις αντιστασεις τους την επομενη εβδομαδα.

michele είπε...

Αρα πρεπει η ΔΕΗ να περασει πανω απο 3.80 και ο Βαγγελας πανω απο3.15 και γιατι οχι πανω απο 3,30 περιπου αν θυμαμαι καλα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Μίκη και στον αισιόδοξο Αλέξανδρο!!!

michele είπε...

καλημερα Βαλια ,μουντος ο καιρος σημερα οτι πρεπει για καλη μασα χαχα

Αλεξανδρος είπε...

καλημερα Βασιλικη,με 3,20 ο Μυτ κανει ενα βηματακι,η βραχυχρονια πτωτικη γραμμη τασης.Ισως παλι να μας δουλευει ο Βαγγελας και βαζει κοσμο στη Μετκα και μαζευει στον Μυτ αλλα αν παει να μασ την κανει θα το δουμε χεχες

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μέχρι ν' αποφασίσετε τι θα κάνει ο Βαγγέλης εγώ θ' ακολουθήσω τη συμβουλή του Μίκη. Καλό μεσημέρι.

michele είπε...

Υπαρχει μεγαλος πωλητης στον Βαγγελη 3,7 εκ κομματια σε 3 μερες και παλι καλα κρατει

Michalis είπε...

kalo mesimeri se olous
ti kanoume

michele είπε...

Καλο μεσημερι Μιχαλη,τι κανεις,διαβασα απο κει το σχολιο σου και συμφωνω.Σε λιγο την κανω για δουλιτσες τι λεει το νησι?

Michalis είπε...

sinomate gia tis trapezes prepi na katharisoune apo AMK an ke pisteuo aftes den tha ine oi teleutees gaiti me aftes poli apla klinoune tripes..
ke pali den tha boroune na danisoune ara na arxisi na perni bros i ikonomia...
opotan exoune dromo akoma...
dimiourgisane ke ena omorfo bull trap sta psila tou rpoinou opos sou ixa pi itane diskolo na min anixi short kapios...
oso gia tis alles eteries exagogikou xaraktira xeroume pies ine..
to nisi ola kala..
prospathoune na xonepsoune tin ipovathmisi..
ke panigirizoune pou ine moni ke den giname skoupidia:)
hahahahahah
ke epidi apo tin kiprou to xerane..
giafto travixane pano to xarti gia na exi maxilaraki ptosis tin deutera

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

Με σημαδεμένα χαρτιά το τραπεζικό ράλι..........
Τι θα γίνει με τις τράπεζες..........


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 12 , 14:50

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει γίνει ράλι μυημένων στο ΧΑ και ειδικά στις τράπεζες. Ακόμα και αν δεν μπορούσε να το αποδείξει κανείς, αυτό είναι ακριβώς η φύση της αγοράς: Η ασύμμετρη πληροφόρηση την οποία αμφισβητούν μόνον με «θρησκευτικού τύπου» δόγματα, οι οπαδοί των θεωριών περί των αποτελεσματικών αγορών.


Του Νίκου Κωτσικόπουλου

Ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που φανερώνουν ακριβώς αυτό. Ότι υπάρχει δηλαδή “front running”. Συγκεκριμένα σε επίσημο έγγραφο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής από τις 12 Ιανουαρίου, αποτυπωνόταν η πληροφορία για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με προνομιούχες μετοχές. Το έγγραφο περιελάμβανε πρόβλεψη, ώστε αν τελικώς η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γίνει με μετοχές χωρίς ψήφο, αυτές να δοθούν με μεγαλύτερη έκπτωση (discount).
Όλο αυτό δείχνει ότι υπήρχε προεργασία, συζήτηση και σοβαρές διαπραγματεύσεις επί του θέματος. Η συγκεκριμένη παράγραφος του εγγράφου το οποίο περιέχει πλήθος άλλων πολύ σοβαρών πληροφοριών. Η φράση που μας ενδιαφέρει εδώ στο συγκεκριμένο κείμενο επεξεργασίας και επικοινωνίας της Ε.Ε. είναι στην παράγραφο 10, του δεύτερου μέρους του κειμένου για τις τράπεζες (περιέχει τρία μέρη) και αναφέρει τα εξής:
«10. If Member States subscribe for shares without voting rights, a higher discount may be required, the size of which should reflect the pricing differential between voting and non-voting shares in the prevailing market conditions.»
Η μετάφραση έχει ως εξής: «Εάν τα κράτη μέλη συμφωνούν για τις μετοχές χωρίς δικαίωμα ψήφου, μπορεί να απαιτείται μια μεγαλύτερη έκπτωση, το μέγεθος της οποίας θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη διαφορά των τιμών, μεταξύ των μετοχών με δικαίωμα και χωρίς δικαίωμα ψήφου στις επικρατούσες συνθήκες της αγοράς».
Εδώ, θα βρείτε όλο το κείμενο αυτό το οποίο επεξεργάσθηκαν τραπεζικές αρχές και Ευρωπαϊκή Ένωση, με ημερομηνία 12 Ιανουαρίου, όταν –κατά σύμπτωση- πάτωσε η αγορά και ξεκίνησε το ράλι. Προσοχή, αυτό είναι άλλο κείμενο από το δεκασέλιδο αγγλικό κείμενο του «μίνι-μνημονίου» που δόθηκε χθες στους πολιτικούς αρχηγούς και δημοσιεύεται και το οποίο περιλαμβάνει επίσης την πρόβλεψη για ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, με προνομιούχες μετοχές χωρίς ψήφο. Τον λόγο δηλαδή για τον οποίο γίνεται το ράλι στις τράπεζες, αφού οι παλαιοί μέτοχοι θα διατηρήσουν τον έλεγχο…

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΑΦΟΥ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣς ΔΗΜΟΣΘΕΝΗς ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΜΙΚΕΛΕ ΕΣΥ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 5-10000 ΜΕΤΟΧΕΣ.ΚΑΛΑ .ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ 2-3 ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΒΕ ΑΣΚΟ Κ,Τ,.Λ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟς ΘΑ ΤΣΙΜΠΙΣΕΙ ΠΙΟ ΨΥΛΑ.ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙΣ??

michele είπε...

Πετρο?( ποσα ονοματα!) εγω μιλαω για μετοχες με αξια ,υποτιμημενες..αγοραστες θα βρεθουνε μην ανησυχεις,εγω θα ειμαι εδω,ελπιζω να εισαι και συ να τα λεμε..Εδω βρισκονται για κατι σαπακια..

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΠΕΤΡΟ ΑΝ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ, ΘΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΝΑΖΑ

michele είπε...

δεν χρειαζονται τετοιες εκφρασεις παιδες ειναι και ΣΚ..ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

michele είπε...

χαχα σαν τις "επικινδυνες αποστολες" ε??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που είδα απάντηση το σβήνω χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα μπήκα να διαβάσω λίγο εδώ κι εκεί και μου την έσπασε λίγο ο ΤΑΣΟΣ που εδώ βγήκε ως ΠΕΤΡΟΣ, τέλος πάντων δεν είναι δική μου η στήλη και μπορεί να είμαι λάθος εγώ που δεν είμαι τόσο μεγαλόψυχος όπως άλλοι

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

ΜΑΘΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ..ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΟΥΝ ΠΟΤΕ

michele είπε...

τι θελει να πει...ο ποιητης??

ΠΟΙΗΤΗΣ είπε...

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλα μπορώ να τα καταλάβω, αλλά αν υπήρχε καλή διάθεση και σεβασμός από όλους ποιος ο λόγος να ξαναβγεί στον αέρα αυτή η περίφημη ΙΡ 205 με τον ΤΑΣΟ που τόσο καιρό έγραφε με 132?
Μικρές και ασήμαντες απορίες μικρού και ασήμαντου ανθρώπου που θα μείνουν αναπάντητες...δυστυχώς.

michele είπε...

ΠΟΙΗΤΗ σ αυτο εχεις απολυτο δικιο,Πανο αναπαντητα θα μεινουν τα ερωτηματα σου, αλλα οχι και ...ασημαντος μου τα χαλας τωρα..Οσο για το σεβασμο ,ειπαμε..μικρες μεγαλες οι κοινωνιες ,εχουν παντα τους μακακες τους

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

MIKELE ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙς ΠΕΛΑΤΕς ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ στα χαρτακια που διαφιμιζεις??εχω μαθει οτι στην ελβε εισαι απο τα 3 ευρω πριν χρονια οταν το χαρτακι εκενε την μοναδικη του κουρσα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχω τέτοια κολλήματα Μικέλε...ασήμαντος λοιπόν που είναι η αλήθεια σε σχέση με όσα διαλαμβάνονται σε χώρους αυτού του είδους βεβαίως.
Κατά τα άλλα παρακολουθώ πάντα με ενδιαφέρον όσα γράφονται στην διπλανή στήλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΕΤΡΟ να σου ξαναγράψω αυτό που έγραψα πριν και το έσβησα?
Δείξε κι εσύ σεβασμό αλλιώς...

michele είπε...

δηλ ΠΕΤΡΟ εσυ πιστευεις οτι εγω εγκλωβιζομαι στα ψηλα?? με χαρτια που τα ξερω απ εξω?? δεν εχεις καλους πληροφοριοδοτες τοτε.. μπας και εσυ επαθες κανα τρακο τωρα τελευταια και λες για τους αλλους??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άμα είσαι τόσο μάγκας κάνε την αρχή εσύ και μην διαφημίζεις τις θέσεις σου, όπως έκανες τόσες φορές.
Τώρα να σε πονάει το ράλι ενώ είσαι σορτ...ας πρόσεχες.

michele είπε...

Ασε που δεν διαφημιζω χαρτακια,αν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο για χαρτια με αξια που εγω λεω ,ελα να μου πεις,μπας και μαθεις και τιποτα

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΜΙΚΕΛΕ μην εκνευριζεσε.ΝΑΙ εσυ γιατι ποιος εισαι εσυ που να μην εγλωβιζεσε.στα σολκ εχεις εγλωβιστει στο 0.8-1 στις τραπεζες εδω και 1,5 χρονο ελεγες διαφορα.και πολλα αλλα.προσεξε εγω δεν ξερω απο σορτ και τα σχετικα που υπονοεις.εσυ βλεπω αναφερεσε εδω και τοσους μηνες σε χαρτια που απο οτι φενεται εισαι εγλωβισμενος.για ελβε ναι λενε πωσ εισαι εγλωβισμενος σε πελατες με πολλα χαρτια στα ψυλα οταν εγινε παιχνιδι πριν κατι χρονια.προσοπικα εδω 4 χρονια απεχω δεν ασχολουμαι παρα μονο με την δουλεια μου.οταν θα ασχοληθει σιγουρα δεν θα ασχοληθει με αυτα που προσπαθεις να διαφημισεις πιστευοντας αυτα που πιστευεις γιατι και εσυ αλλα και αυτοι που σε ακουν η ακολουθουν θα απογοητευτουν.διαλογο κανω την αποψη μου σου λεω.

michele είπε...

Tην αποψη σου να τη λες ,τεκμηριωμενα,να μην γραφεις "λενε",γιατι ετσι γινεσαι αναξιοπιστος, ..οσο για τις τραπεζες αυτα που λεω ,ελπιζω καποιοι να τα ακουσαν θα ειχαν γλυτωσει πολλα λεφτα... για τα αλλα τα χαρτια που ξερω καλα ,καλα θα κανεις να παρακολουθεις καποιους που ξερουν τι χαρτια ειναικαι ποιοι τα κινουν για να μην την πατας... και κατι αλλο ,δεν εκνευριζομαι εγω..ρωτα αυτους που σου "λενε"

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

να μαθω απο εσενα τι ΜΙΚΕΛΕ,?μην σε πιανει η επαρση,Εξυπνο αυτο που προσπαθεις αλλα πιστεψε με δεν εχει τυχη.παλια ναι τωρα δεν πιανει.ολοι παλι θα ασχοληθουν με τισ τραπεζες οταν θα πρεπει,το ονειρο του 99 ξεχασε το,μην παραμυθιαζεσαι και μην παραμυθιαζεις τον κοσμο.ρωτα το φιλαρακι σου τον ΠΑΝΟ.ποσα χρονια κραταει την ελβε.και οταν εσυ περνεις κανα κοματακι προς τα επανο ενθουσιαζετε και νομιζει οτι κατι θα γινει,η πραγματικοτητα ομοσ θα ειναι αλλη.και η απογοητευση ακομα πιο μεγαλη.και η δικεολογια ξερεις ποια θα ειναι???μα ολη ειναι χαζοι και παλι στισς τραπεζες πηγαν.

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ποιοι τα κινουν ρε ΜΙΚΕΛΕ.μην τα λες αυτα τωρα.σε παρακαλω.αν ειναι δυνατον.πηγεν αι την ελβε στα 2 ευρω και εκει θα σε παραδεχτω,αλλα εδω μου βαζεις εντολη αγορασ στο -15 και μου λες μετα ποιος τα κινει.χαλαρωσαι λιγο.τα λομπακια εχουν πεθανει φιλε.τωρα εαν εσυ νομιζεις οτι εχεις δυναμη να κανεις κατι εισαι γελασμενος.

Michalis είπε...

vre pedia oso gia tis trapezes ta exo pi polles fores..
an den katharisoune apo kefalea den ine gia diakratisi giati poli apla oute merisma tha dinoune..
ase pou tha xriastoune ke alli AMK ektos apo afti gaiti afti pou tha gini tha ine gia na kalifti i zimia apo to kourema ton omologon..
exoume dromo akoma brosta..
gia mi trapezika xartia den milao giati den ta gnorizo...

ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΟΝΑΧΟΥ είπε...

εκνευριζεσε..εγλωβιζεσε...εγλωβιστει ..αναφερεσε....φενεται...εγλωβισμενος.... εγλωβισμενος...ψυλα..προσοπικα ..θα ασχοληθει..δεν θα ασχοληθει..
ΜΟΝΟ Ο ΜΑΓΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΝ "ΕΓΛΩΒΙΣΜΟ"..ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ/ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΙΚΟΥ ΜΕ "Ε" ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοίτα που ξέρει και για μένα... ρε συ είσαι απαράδεκτος γιατί προσπαθείς να κάνεις τον μάγο πάλι
Πρωτοξεκίνησα να γράφω τον Οκτώβρη του 10 στο ΒΝ, άρα πριν 15 μήνες.
Η θέση μου στην ΕΛΒΕ, μερικές χιλ. κομμάτια, είναι στο 0,5686 μέσο όρο και το αποδεικνύω ανά πάσα στιγμή, άρα πόσα χρόνια την κρατάω?
Και που ξέρεις εσύ από πότε την έχω πάρει και χωρίς να ρωτήσω τον Μικέλε ή τον ΔΝ μάλιστα, παρά μόνο κατόπιν εορτής όταν την είχα ήδη πάρει?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και ο λυκειάρχης στα λέει καθαρά, γιατί δεν τολμάς να βγεις με το ονοματάκι σου?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ δεν πάταγε στα μαθήματα του δημοτικού στο λύκειο θα πάταγε?
Από έξω ίσως.

michele είπε...

Πετρο,ακου να δεις,επειδη εχεις φαγωθει με την ΕΛΒΕ η οποιαδηποτε αλλη.Ας υποθεσουμε οτι καποιος εγκλωβιστηκε στη ελβε ας πουμε πριν 2 χρονια που πηγε 1 ευρω..ουτε ξαναγορεσε ουτε πουλησε.Σου θυμιζω λοιπον πριν 2 χρονια ποσο ειχαν αλλα χαρτια: ΕΤΕ 13, ΑΛΦΑ 7,5 ΟΤΕ 8,5 ΟΠΑΠ 17,5 ΕΛΠΕ 8,5

Απο την αλλη οσον αφορα λομπακια και τετοια εσυ τι πιστευεις ,οτι δεν ξερω ποιος κανει τι?? χαχα
γι αυτο σου λεω προσεχε μην σου φορτωσουν τιποτα περιεργο τα λομπακια που λες και ..χαθεις.για το καλο σου το λεω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και στην Γλυφάδα πάντως όσο ξέρω είχε καλό Λύκειο αλλά...που τέτοια τύχη

ΓΙΑΝΝΑΚΙ είπε...

ΔΙΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΣ 2,50...ΙΠΩΜΟΝΕΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πόσο σοβαρός μπορεί να είναι...από τη μια μιλάει συνέχεια για λόμπι, ότι θέλουν θα κάνουν, δεν μετράει τίποτα θεμελιώδη κλπ, δεν τρέχει ένα χαρτί όσο καλό και να είναι αν δεν το κουνήσουν κάποια χέρια και από την άλλη τώρα λέει τα αντίθετα, ξεχνάς τι έλεγες για το ΔΙΟΝ και το κλύσμα που έφαγες και το ξέσπασμα ένα πρωί για τον ΓΙΑΝΑΚΙ κλπ κλπ?
Εγώ δεν τα ξεχνώ και οι κουβέντες μαζί σου τέρμα.

ΓΙΑΝΝΑΚΙ είπε...

ΠΕΤΡΟ ΔΕΝ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΤΟΝ Π.Θ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ Η ΔΙΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 2,50 ΠΡΟΣΕΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΕΑ ΧΑΜΗΛΑ ?

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

αυτο λεω ΜΙΚΕΛΕ να προσεχουν καποιοι μην τουσ φοτωσουν καποιοι ασχετοι χαρτακια.τωρα οσον αφορα τα λομπακι που λες εαν ξερεις,εχω μεγαλες αμφιβολιες πολλες μεγαλες.κατι ακουγες δεξια αριστερα κατι σου σφυριζαν η μαλλον πρεπει να εχεις φαει λογο τησ δουλειας σου μεγαλα ξεφορτωματα στις πλατες.φενεται και απο τα χαρτοια που αναφερεις η μαλλον διαφημιζεις συχνα πυκνα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ άντε να δούμε τι άλλο θα βρεις, για πόσο βλάκες μας περνάς?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να πειστώ θέλω και το υποκατάστημα της Εθνικής Ασφαλιστικής.
Μόνο τότε.

michele είπε...

απαντα στα νουμερακια που σου εγραψα,με στοιχεια ,τωρα εσενα τι σου λενε και που σε βαζουνε δεν με νοιαζει,ομως προσεχε τα παπαγαλακια,κανουν κακο..και ΦΑΙΝΕΤΑΙ

ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΟΝΑΧΟΥ είπε...

χαρτοια.....ΒΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΕΛΕΟΣ

ΛΥΚΕΙΑΡΧΗΣ ΜΟΝΑΧΟΥ είπε...

ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΛΕΩΦ,ΣΥΓΡΟΥ.ελα ΠΑΝΟ σε περιμενω να σου κανω καμια ασφαλεια.δεν καταλαβενω τι λες για ΔΙΟΝ και τα σχετικα αλλα αυτη που ηταν απο την αρχη μεσα μπραβο τους.αυτο λεω στον ΜΙΚΕΛΕ στη ελβε εγλωβιστηκε πριν χρονια στα 3 ευρω και τορα νομιζει οτι θα ξαναπαει αλλα οχι ΜΙΚΕΛΕ δεν γινετε.ΤΟ ΕΠΡΕΠΕ να πουλησει ο ΚΙΤΣΙ.αρα μην τους παραμυθιαζεις και τα σχετικα.α και απο οτι ειδα μια μερα αχολησε και με centrik KATALABA

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα άμα ασχοληθούμε και με τα ΛΑΘΟΙ του τότε θα ξημερώσουμε!

δημοσθενης είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΜΙ ΑΝΑΛΥΣΟΙ

michele είπε...

Τι καταλαβες για πες?? παλιοχαρτο??αμα ειναι να μην ασχολουμαι ,ξερεις κατι?

δημοσθενης είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΩΣ ΣΤΗ ΔΙΟΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΡΑ ΠΟΥΧΕΙ 0,20 ??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λ. Συγγρού έ? Πρόσεχε τι λες γιατί δεν το έχω σε ΤΙΠΟΤΑ να πάω εκεί.
Τότε θα ήξερες και μια φίλη μου που δούλευε εκεί και πέθανε δυστυχώς πριν 3 χρόνια στα 44.

δημοσθενης είπε...

ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΕΜΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΟΝ ΠΟΥΝΕ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΑ ΒΡΑΧΩΣ...ΑΚΟΥ ΣΕΝΤΡΙΚ ΚΑΙ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ

δημοσθενης είπε...

ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ...ΞΕΡΗΣ ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ 25 ΣΤΑ 5 ΕΘΝΙΚΗ ?? ΕΕΕΕ ?

δημοσθενης είπε...

ΠΑΝΤΑ ΣΤΑΘΕΡΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΩΨΕΙΣ ΤΟΥ...ΓΔ 1100 ΕΤΕ 5-7 ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΔΙΩΡΘΟΣΗ 30%

michele είπε...

και απο το 1,43 ΕΤΕ καλα πηγε το σορταρισματακι

michele είπε...

εχω σχεση με πολλες εταιρειες..πες μου τι σε ενδιαφερει να μαθεις

δημοσθενης είπε...

ΚΑΤΣΕ ΒΡΕ ΦΟΙΛΕ ΠΟΥ ΠΑΣ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΝΑ ΣΕ ΡΟΤΗΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΕ ΠΟΥ ΣΟΡΤΑΡΑΜΕ ΣΤΑ 1,43 ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΕ ΠΟΥ "ΚΟΝΤΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ" ΣΟΡΤΑΡΑΜΕ ΣΤΑ 2,49..ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι δεν φεύγεις έτσι, απάντησε πρώτα στο 6.06 μάγκα...
Ούτε μιά λέξη σωστή δεν μπορείς να γράψεις HERCYT , SOLIDYS, ασφαλιστής να σου πετύχει χαχαχα

δημοσθενης είπε...

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑ ΤΙ ΣΟΥΞΕ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΦΤΕΟ ..ΠΩΠΩ..ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΝ ΣΤΑ 2,50...ΕΣΚΙΣΕΣ ΠΑΛΙ..ΝΑ ΣΟΡΤΑΡΕΙς ΕΤΕ ΣΤΑ 1,43 ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΩΣΕΙ..ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥΞΕ..ΠΟΣΑ ΞΕΡΕς ΡΕ ΦΙΛΕ

δημοσθενης είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΙΚΟΣ ..ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ U ΑΠΟ ΤΟ Y ΤΗΝ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

Αλεξανδρος είπε...

Πανο εισαι on line?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κύριε φίλε του ΠΘ αυτά είναι λεπτομέρειες, το πρόβλημα εδώ είναι ότι έχει χοντρά δάχτυλα και πατάει κατά λάθος τα διπλανά κουμπιά, ασφαλιστής ο άνθρωπος και να μην ξέρει?

Αλεξανδρος είπε...

εδω εισαι βλεπω καλησπερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλέξανδρε καλησπέρα εδώ είμαι.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είχα ένα τηλ/μα ενδιάμεσα από φίλο.

Αλεξανδρος είπε...

Σημερα γινεται τρελαδικο ολες οι υποχρεωσεις μαζι και δεν εχω προλαβει να δω τιποτε ,κατι με ρωτησες εχθες και σκοπευω φυσικα να σου απαντησω αργοτερα εαν εισαι εδω

Αλεξανδρος είπε...

Αλλα οχι ως ειδικος,σιγουρα δεν ειμαι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ θα είμαι Αλέξανδρε, εντός των τειχών, θα παρακολουθώ και θα αναμένω, ευχαριστώ για την απάντηση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είδα και την απάντηση ότι είσαι ΑΘΗΝΑ για να μην έχω λάθος εντυπώσεις και σε στείλω να πιεις καφέ με τον ΑΡΤ χαχα

Αλεξανδρος είπε...

ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ

δημοσθενης είπε...

καλησπερα ...κι εγω μεσα αν με θελετε

Αλεξανδρος είπε...

επανερχομαι το βραδακι με την αποψη μου

Αλεξανδρος είπε...

ωπ καλως τον εχω παραπονα μεγαλα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Φυσικά καφέ όποτε θέλετε μέσα στο Σ/Κ είμαι μέσα. Πάμε στο LIS???

δημοσθενης είπε...

γιατι βρε φιλε ?

michele είπε...

σε θελουμε εσενα,γιατι κανεις αποτοξινωσεις και σε χανουμε..χαχα

δημοσθενης είπε...

παμε Πανο ..αλλα θα παρουμε μαζι και το δικο μου μπραβο

michele είπε...

ωχ παραπονα..

michele είπε...

χαχα νταξει ρε ΠΕΤΡΟ κουλαρε αυριο παλι..

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρε, γιατι βρε φιλε ?

δημοσθενης είπε...

Μικελε τοχω δηλωσει επανειλλημενως οτι παλευω να ξεκοψω ΤΕΛΕΙΩΣ απο το ιντερνετ..δεν μπορω να δεχθω οτι εχω κολλησει σε τετοιο βαθμο..και θα το καταφερω καποια στιγμη

δημοσθενης είπε...

ξερεις ΠΕΤΡΟ εγω δεν ειμαι Μικελε...εγω σβυνω...αρκετα μας τακανες τουμπανο..τραβα απ εκει ΜΑΓΕ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε ρε ΠΕΤΡΟ τα είπες, αρκετά μας ζάλισες, πήγαινε και δίπλα τώρα και βγες με το 205 ως ΤΑΣΟΣ

Αλεξανδρος είπε...

test

michele είπε...

υπαρχει και η μεση λυση,Δημο , η λελογισμενη χρηση,εχει και τα καλα του ..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αστον βρε Δήμο τώρα που μπήκα να γελάσω. Να μου πει και μένα τι χαρτοφυλάκιο έχω.
Καλησπέρα σας

Αλεξανδρος είπε...

ok με πεταξε εξω,/ωχ σαν το ΧΑΑ/εμαθα οτι την καταλαβες γρηγορα την ανοδο και ειδοποιησες χεχεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ταυτόσημες απόψεις χαχα, γίνεται να διαφωνούμε μ αυτόν, δεν γίνεται

δημοσθενης είπε...

γεια σου Βασιλικουλα...χασαμε παρτυ μεγαλο με τον ΜΑΓΩ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να και η Βάλια μας, άργησες και έχασες το σόου

δημοσθενης είπε...

τι θελεις να πεις φιλε Αλέξανδρε ?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βάλια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αν το ήξερα δεν θα είχα πάει για παιδάκια στο βουνό. Δεν βρίσκεις εύκολα τέτοια νούμερα!!!

δημοσθενης είπε...

ΒΡΑΙ ΠΕΔΙΑ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΗ
..ΤΙ ΔΙΑΨΛΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΣΤΕ

δημοσθενης είπε...

ΠΕΔΙΑ ΔΙΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΣ 2,50...ΙΠΩΜΟΝΕΙ

Αλεξανδρος είπε...

Τιποτα απλως ψαχνω να γρινιαξω που εχασα την ανοδο πλακα κανω,καλασπερα Βασιλικη

δημοσθενης είπε...

ΦΙΛΕ ΤΟΥ Π.Θ ..μαζεψε το ζωντανο σου και αμολατε καλουμπα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πέτρο χωρίς να θέλω να σε προσβάλω
δεν κάνω παρέα με νούμερα και δεν είμαι φίλη σου.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Αλέξανδρε καλησπέρα. Μην γκρινιάζεις
γιατί θα μαρτυρήσω από που τα κονόμησες!!

pantelis είπε...

Καλησπερααααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε σεις πρέπει να πάω για ψώνια στο Σ/Μ και δεν μπορώ να ξεκολλήσω...έλεος!

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρε τοτε δεν εισαι τακτικος αναγνωστης του φορουμ η δεν διαβαζες στις 11/1 που ηταν κι η γιορτη της Βασιλικης μας η οποια μαλιστα και με ρωτησε, αν θυμαμαι καλα

pantelis είπε...

Τι κανουμε????

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ αλιμονο ,σιγα μην κανεις παρεα με νουμερα.αν ειναι ποτε δυνατον

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τα πούμε λοιπόν μετά , αν σας βρω εδώ, που θα σας βρω απ ότι βλέπω.
Καλησπέρα Παντεληηηηηή.

δημοσθενης είπε...

ΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ (ΑΝ ΞΕΡΕΙς ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ)....αλλα εσυ ελεγες στα κοροιδα ΠΡΟΣΕΧΟΣ 2,50 το ΔΙΟΝ..

michele είπε...

Καλως τον Παντελη! και ειχα εγω μια συζητηση με τον Δημο και ολο κατι λεγαμε..χαχα

δημοσθενης είπε...

παντελο τι εγινε..χαθηκαμε

pantelis είπε...

Σας ελειψα???? Τι συζητηση???

pantelis είπε...

Δημο καλησπερα..... πως τα πας???

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα Παντελή. Σε χάσαμε

δημοσθενης είπε...

προσπαθω να απεμπλακω απο το ιντερνετ

pantelis είπε...

Γιατι να απεμπλακεις???

Αλεξανδρος είπε...

αχχ Βασιλικη,τι να κανω επερεπε μετα το καζο να αναβαθμισω το συστημα

pantelis είπε...

Καλησπερα Βασιλικη... Εχω μπλεξει εμ τη δουλεια και τρεχω ολη μερα... Αλλα θα επανελθω απο Δευτερα..

δημοσθενης είπε...

γιατι μου εχει γινει εθισμος φιλε και δεν γουσταρω τους εθισμους γενικα

pantelis είπε...

Μονο αν ξεκινησεις ενα χομπυ θα κοψεις το ιντερνετ... Εγω οσο δε παω για ψαρεμα , ολη μερα κολαω στο pc

michele είπε...

Μην το λες Δημο,υπαρχουν και ..καλοι εθισμοι.

pantelis είπε...

Mikele οπως???

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρε κι εγω ετοιμαζω αναβαθμιση..
σουπερ αναβαθμιση θα ελεγα Intel core i7 2700k...motherboard asus p8z68 v pro/gen 3...ssd ocz vertex3 sataIII ...g,skill ddr3 2000mhz...windows ultimate 7 gr 64bit...χοχοχο super

δημοσθενης είπε...

γερμανοτσολια κανε μας δυο τουμπες κι ετοιμασε το κοκκινο φουρω και τις ζαρτιερες...χοχοχοχ

michele είπε...

αα παλι καλα Δημο που θες να απεμπλακεις απο το internet..Παντελη εσυ που εισαι πιο νεος μπορεις να εχεις κι αλλους εθισμους ..γυναικες λεμεεεεεε

Αλεξανδρος είπε...

ε ρε γλεντια,και εγω ειπα αφου φυλαξε στην πτωση χαλαλι,καλυτερα ενα βουνο διαφυγωντα κερδη πατα ενας λοφος χασουρα,απο δω και περα ομως τι γινεται

Αλεξανδρος είπε...

ωχ το πεθανα το μυνημα

michele είπε...

τα διαφυγοντα κερδη παντως πονανε πιο πολυ Αλεξανδρε..

Γεράκι είπε...

καλησπέρααααα...πολλοι...πολλές..πολλά για Σαββάτο..κρύο έξω...μουσικούλα μέσα...ενδιαφέρον εβδομάδα αναμένεται...την υγεία μας να χουμε...και όλα καλαααααα...

δημοσθενης είπε...

ετσι ειναι Αλεξανδρε...απ εδω και περα αμα αρχιζει διορθωση αντε να μαντεψεις που θα τη σταματησει η παραγκα...να δουμε πως θα το πανε και μεχρι που...βλεποντας και κανοντας...

michele είπε...

και το μηνυμα πεθανες χαχαχαχα..δεν πειραζει φιλος εισαι,θα σου το συγχωρησουμε,αλλα τα..διαφυγοντα δεν σου τα συγχωρω

Γεράκι είπε...

σουπερ σε βρίσκω Αλεξ..ποσες οθόνες?χεχεχε..βασικό ερώτημα ανάμεσα στους traders...

michele είπε...

ελα ρε Γερακι,τι κανεις..τζακι μεσα,κρυο εξω μια χαρα ειναι..θα πιουμε και κανα ουισκακι σε λιγο..

pantelis είπε...

Απο εθισμο στο συγκεκριμενο θεμα αλλο τιποτε Μικελε..καλησπερα Αντωνη..

δημοσθενης είπε...

τα διαφυγοντα κερδη παντως πονανε πιο πολυ Αλεξανδρε..ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΙΚΕΛΕ
...αυτο που λες ισως ισχυει για τους αρχαριους...προσωπικα εχω "χασει" τοσα διαφυγοντα κερδη που αν ισχυε αυτο που λες, θαπρεπε ναχα αυτοκτονησει προ πολλου...τα "παντελονιασμενα" μετρανε

Γεράκι είπε...

γεια σου ρε ψαγμενε Παντ...πως πας?Τι λεει η νέα γραμμη?Τι λεει η ξαλδεφουλα η Alcoa?xaxaxa

δημοσθενης είπε...

βρε παιδια ..οι γυναικες δεν συμπεριλαμβανονται στους "εθισμους" ..αυτες ειναι στη φυση μας μεσα...μην με τρελλανετε κιολας

pantelis είπε...

Δημο εμενα οαλ τα pc μου ειναι I7 πλεονμ εδω και 6 μηνες... Αναγκαστηκα να τα αλλαξω λογο inventor..

pantelis είπε...

Αντωνη εχω αφησει τις γραμμες εδω και βδομαδες και τρεχω να κλεισω κανα εργο, γιατι εχουν αγριεψει υπερβολικα τα πραματα..

michele είπε...

Δημο ,δεν συμπληρωσα: για τον μεσο επενδυτη...καθοτι συμφωνω μαζι σου για τους εμπειρους

Αλεξανδρος είπε...

ηawk εχω τρεις εως τωρα αλλα δεν αναβαθισα αυτες,πηρα ενα προγραμμα με κερια το οποιο αν ειχα θα με ειχε βοηθησει

Γεράκι είπε...

εχει δίκιο ο Δημος..μην το χ..... κιολας...ποτε θα κανεις κανενα bazaar ρε Παντ?

Αλεξανδρος είπε...

Η αληθεια ειναι επειδη ειμαι μακροπροθεσμος οτι τα διαφυγοντα απο αποτομες κινησεις τα εχω στο προγραμμα

pantelis είπε...

Τι bazaar ?? παλαιων pc??? τα εδωσα ολα σε φιλους...

Γεράκι είπε...

Σε ποιο timeframe παιζες ρε Αλεξ..εχω διαβασει τα σχόλια σου...Weekly η Daily? Ισως θα επρεπε να ξεκινησεις και το Hourly..Τα καλύτερα entry γίνονται σε αυτο timeframe (εαν κοιτας το daily)...βεβαια εξαρταται το στυλ σου..

Γεράκι είπε...

και εμεις τι είμαστε ρε Παντ?..στο πηγάδι κατουρήσαμε?Κάνε σινιάλο..χαχαχα..Εάν είσαι των μάκρο..τότε παώ πάσο..Θα περιμένεις με την σειρά σου..

δημοσθενης είπε...

η Σοφοκλεους γεματη "πτωματα" μακροπροθεσμων ειναι...εχουν γινει βουνο...απλα τα νουμερα στις 620+ μοναδες γινανε προκλητικα για διακρατηση πλεον..θυμιζω οτι μ ενα πακεττο τσιαγαρα αγοραζες 12 μετοχες ΑΛΦΑ...ηταν η πρωτη φορα εδω μεσα (δυο χρονια τωρα) που μιλησα για ΜΠΑΟΥΛΟ...

Αλεξανδρος είπε...

Hawk ταση απο εβδομαδιαιο και ρυθμισεις σε ημερησιο, στο forex ημερησιο και τετραωρο αντιστοιχα.Σκεφτομαι οτι κανω στο FOREX να το κανω dax cac ,χαα ΟΧΙ!!

ΠΕΤΡΟΣ είπε...

TO ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ Ο ΔΑΣΚΛΟς ΜΗΛΗΣΕ ΓΙΑ ΜΠΑΟΥΛΟ

michele είπε...

και ειχες δικιο Δημο..οταν ειμαστε στις 620 τι να λεμε..

Αλεξανδρος είπε...

Δημο αφου ειπα για την αποτυχια ας πω και για την αλλη πλεΥα ,Στην πτωση δεν εχασα μια!!!Για οσους δεν εχουμε την δικη σου εμπειρια και ικανοτητα το intraday ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ

pantelis είπε...

καλαο απογευμα σε ολους τους φιλους... Τα λεμε αυριο..

Αλεξανδρος είπε...

και ξερεις γιατι,οι μεγαλες τασεις δεν αλλαζουν ευκολα,ειναι πιο απλο να ξερεις τι θα συμβει σε τρεις μηνες παρα απο τις 11 στις 12

δημοσθενης είπε...

σορταρε κι ο ΜΑΓΩΣ την ΕΤΕ στο 1,43 και μου ΕΠΙΒΑΙΒΕΩΣΕ ...αα και ΚΟΝΤΡΑ Σ ΟΛΟΥΣ σορταρε και την ΕΧΑΕ στο 2,49 για να αποδειξει οτι ειναι ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ (οπως τον αποκαλεσε κι ο ΔΝ) κι εκει καταλαβα οτι παμε για πολυ πανω...

Αλεξανδρος είπε...

Σε μια πτωτικη αγορα θα υπαρχει μακροπροθεσμα πτωση,αλλα μεσα σε μια μερα πρεπει να εισαι μαστορας,εγω το εχω πει δεν ειμαι

Γεράκι είπε...

γεια σου ρε παντελη!!!όπως τα λες ειναι Αλεξ...

δημοσθενης είπε...

το ιντραντευ Αλεξανδρε ομως εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα, αλλα κι ενα μεγαλο μειονεκτημα...ΠΡΩΤΟΝ δεν εγκλωβιζεσαι(ετσι γραφεται ΜΑΓΕ)αν χρησιμοποιεις σωστα το στοπ λοσ..ΔΕΥΤΕΡΟΝ χανεις στις μεγαλες συνεχομενες ανοδικες κινησεις την αδιακοπτη μεγαλη ανοδο...βεβαια αν εχεις πολυ μικρη προμηθεια (0,10) αυτο μετριαζεται καπως με τα μπες βγες (αν δεν χασεις το τεμπο βεβαια)...

Γεράκι είπε...

είναι δύσκολο Δήμο όπως και να το κάνουμε..θέλει τέχνη θελει μπλα μπλα...τα ξέρουμε όλοι..Το παλευουμε ομως..χαχα...Ας είμαστε τουλάχιστον swing traders..δεν μας κακοπεφτει και αυτο...

Αλεξανδρος είπε...

Σιγουρα εχεις δικιο αλλα δεν εχω την ικανοτητα του intraday ,οτι μου εχουν μαθει ,οτι εχω μελετησει και οποια εμπειρια εχω ειναι σε αλλους χρονους

Γεράκι είπε...

σας χαιρετω και εγω..καλα ήταν..καλη συνέχεια...για να δουμε σε ποια ζεστή γωνίτσα θα την βγάλουμε και σήμερα...Καλα να περάσετε..

δημοσθενης είπε...

δεν υπαρχει αμφιβολια γι αυτο και δεν συνισταται...εξ αλλου στα νουμερα αυτα, αν δεν ερθει καμμια καταστροφη, καλο θα ηταν να το δει κανεις αλλιως..εαν βεβαια ειναι αισιοδοξος για την τροπη του Ελληνικου Ζητηματος αλλα και τα παγκοσμια οικονομικα και γεωπολιτικα

Αλεξανδρος είπε...

Τελος παντως Δημο δεν ειναι ωρα να ξεκοψεις σε χρειαζομαστε τωρα,και το τηλεφωνο το εχεις ...αν θελεις

michele είπε...

εγω αυτο πιστευω παιδες ,το εχω πει..αν πειστω απο καποια πραγματα και τεχνικα οτι εχει τελειωσει ο καθοδικος κυκλος των 12 ετων..τοτε θα ερθει ισοχρονος ανοδικος με μεγαλες διορθωσεις βεβαια που θα φερει νεα υψηλα..αλλα οπως λεει κι ο Κευνς και ο Δημος μακροπροθεσμα ολοι θα πεθανουμε χαχα μπρρρρ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΒΡΕ ΧΑΜΈΝΕ ΑΚΌΜΑ ΕΔΏ ΕΊΣΑΙ, ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΆΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΡ ΧΑΧΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΤΩΡΑ ΕΣΥ... ΤΗ ΠΕΖΕΙΣ..ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΑΙ ΠΑΝΤΟΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΣ ΣΒΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

200 σχόλια με την ευγενική συμμετοχή του ΜΑΓΟΥ σήμερα και ακόμα είναι 8,30

Αλεξανδρος είπε...

Ρε συ Πανο ζησε και αστους να ζησουν

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χρυσοχωνίδης ήπαμαι.
Και εσένα τι σε νοιάζει?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περίμενα λίγο αλλά ο μάγος δεν καταλαβαίνει, σβου λοιπόν, καλά έκανε όποιος το έκανε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Αλέξανδρε, είχαμε την ώρα του παιδιού και εμείς σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν είναι να συνεχίσουμε δεν βάζουμε κάτι καινούργιο?
Χάνω την συνέχεια μετά το 200.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδιά γιατί δεν μπορώ να δω τα σχόλια μετά το 200?
Μόνο αν γράψω κάτι με πηγαίνει εκεί αλλά με την ανανέωση τα χάνω ξανά.

michele είπε...

εσβησα μερικα Πανο και μενα δεν εβγαζε πανω απο 200

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά έκανες ήθελε λίγη καθαριότητα εδώ μέσα. Αμα οι επισκέπτες είναι βρωμιάρηδες αυτό συμβαίνει χαχα
Για να δούμε τώρα

μπαρμπαλιας είπε...

παντσετα ψητη τζακατη...κρασακι κοκκινο...γαλοτυρι πιπερατο/ριγανατο...
χαιρετω ολους τους φιλους...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 208   Νεότερο› Νεότερο»