Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

KYΡΙΑΚΗ ...
          






             2 σενάρια by Artavanos
                                        
                                                     ..με ελεύθερη γνώμη
 Η Αμερική δεν είναι επιχείρηση
ΤΟ ΒΗΜΑ/ The New York Times 


«Και η απληστία - σημειώστε τα λόγια μου - δεν θα σώσει μόνο την χαρτοβιομηχανία Teldar, αλλά και την άλλη δυσλειτουργική επιχείρηση που αποκαλείται ΗΠΑ».
Με αυτά τα λόγια είχε ολοκληρώσει ο φανταστικός χαρακτήρας Γκόρντον Γκέκο την περίφημη ομιλία του «Η απληστία είναι καλή» στην ταινία "Wall Street" του 1987. Στην ταινία, ο Γκέκο πήρε το μάθημα του. Αλλά στην αληθινή ζωή το δόγμα του θριάμβευσε και η πολιτική που στηρίζεται στην αντίληψη ότι η απληστία είναι καλή είναι ένας βασικός λόγος που τα εισοδήματα του πλουσιότερου 1% αυξάνονται απείρως ταχύτερα από ό,τι εκείνα της μεσαίας τάξης.


Σήμερα, ωστόσο, ας εστιάσουμε την προσοχή μας στην υπόλοιπη πρόταση - το σημείο όπου ο Γκέκο συγκρίνει την Αμερική με μια επιχείρηση. Αυτή είναι μια ιδέα ευρείας αποδοχής. Και είναι η βασική ιδέα πίσω από την προεκλογική στρατηγική του Μιτ Ρόμνι για την προεδρία: στην πράξη, βεβαιώνει πως αυτό που πρέπει να κάνουμε για να διορθώσουμε την προβληματική μας οικονομία είναι να εκλέξουμε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία.


Το επιχείρημα αυτό βέβαια μας ωθεί να εξετάσουμε πιο προσεκτικά την επιχειρηματική σταδιοδρομία του. Και, όπως φαίνεται, υπάρχει ένα άρωμα από Γκόρντον Γκέκο στο πέρασμα του Ρόμνι από την χρηματιστηριακή Bain Capital: όταν πουλούσε και αγόραζε εταιρείες, συχνά εις βάρος των εργαζομένων τους, αντί να διοικεί εταιρείες για μεγάλα διαστήματα. (Επίσης, πότε θα δημοσιεύσει τις φορολογικές του δηλώσεις;) Ούτε βέβαια βοηθούν καθόλου την αξιοπιστία του οι αναπόδεικτες διαβεβαιώσεις του πως υπήρξε «δημιουργός θέσεων εργασίας».


Υπάρχει όμως ένα βαθύτερο πρόβλημα στην αντίληψη ότι αυτό που χρειάζεται ένα έθνος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στην προεδρία: η Αμερική στην πραγματικότητα δεν είναι επιχείρηση. Δεν αρκεί η μεγιστοποίηση των επιχειρηματικών κερδών για μια καλή οικονομική πολιτική. Και οι επιχειρηματίες - ακόμη και οι σπουδαίοι επιχειρηματίες - δεν έχουν εν γένει ιδιαίτερες ικανότητες ή ιδέες ως προς το τι απαιτείται για να ανακάμψει η οικονομία.


Γιατί μια εθνική οικονομία δεν μοιάζει με μια επιχείρηση; Καταρχήν, στα κράτη δεν υπάρχουν «απλά» οικονομικά αποτελέσματα - κέρδη ή ζημιές. Μια οικονομία είναι απείρως πολυπλοκότερη ακόμη και από τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία.


Αυτό που μετρά περισσότερο στην περίπτωση μας, ωστόσο, είναι το εξής σημείο: ακόμη και οι γιγαντιαίες πολυεθνικές πωλούν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους σε άλλους ανθρώπους και όχι στους εργαζομένους τους - ενώ αντίθετα, ακόμη και οι μικρές χώρες πουλούν τα περισσότερα προϊόντα τους στον εαυτό τους και οι μεγάλες χώρες σαν την Αμερική είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό πελάτες του εαυτού τους.


Ναι, υπάρχει παγκόσμια οικονομία. Αλλά έξι στους επτά Αμερικανούς εργάζονται στον κλάδο υπηρεσιών, που είναι σε μεγάλο βαθμό στεγανοποιημένος από τον διεθνή ανταγωνισμό και ακόμη και τα βιομηχανικά μας προϊόντα απευθύνονται σε μεγάλο βαθμό στην εγχώρια αγορά. Το γεγονός ότι πουλάμε κυρίως στον εαυτό μας κάνει τη διαφορά όταν μιλάμε για οικονομική πολιτική.


Η Αμερική σίγουρα χρειάζεται καλύτερες οικονομικές πολιτικές από αυτές που έχει σήμερα - και, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τις κακές πολιτικές ανήκει στους Ρεπουμπλικάνους και στην τακτική «καμένης γης» που ακολουθούν έναντι σε κάθε εποικοδομητικό μέτρο, και ο πρόεδρος Ομπάμα έκανε ορισμένα σημαντικά λάθη. 


Αλλά δεν πρόκειται να έχουμε καλύτερες πολιτικές αν ο άντρας που θα καθίσει του χρόνου στο οβάλ γραφείο βλέπει σαν δουλειά του τη μοχλευμένη εξαγορά της «Αμερική Α.Ε.».

197 σχόλια:

michele είπε...

Aφιερωμένο στο φίλο μου το Λιάκο και σε όλους τούς φίλους..που τούς αρέσει η θάλασσα..

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...με τις ευχαριστειες μου στο φιλο Μικε ...
ακριβως ετσι περνας capetown ...kai δεν κανεις τη διαθηκη σου νοερα...
και ο αλλος ο ιταλος πηγε χθες και το βουλησεν-φοβερο παπορι -με μπουνατσα...και με ολα τα εργαλεια του διαβολου στη γεφυρα...και ειπαν οτι ο υφαλος ηταν αχαρτογραφητος...και τα μηχανηματα τι τα ειχατε ωρε σκυλοπνιχτες;;;και πρωτη φορα περασατε απο εκει;;αφου η κρουαζιερα ειναι κοστα-κοστα...
τι να πεις;;;σημεια των καιρων...και αμα οταν δουλευεις κανεις αγγαρεια και δεν εχεις μερακι γιαυτο που κιανεις...αστα

μπαρμπαλιας είπε...

...και για αποτελειωσω...εμεις τους ποσταλισιους δεν τους θεωρουμε ναυτικους...τους λεμε λουλουδες..με φρου-φρου κιαρωματα..
αλλο να μεταφερεις επιβατη και αλλο εμπορευμα ασ πουμε ξυλεια χαβαλετζιδικια ...με τον καιρο στο διπλα...αλλο να εχεις σιδερομεταλευμα και να τρεμεις...και αλλο να περνεις φωτια στα τουρμποτσαρτζ και να τρεχεις...
βεβαια δεν ειμαι ο τιμητης...αλλα πρεπει να ξεχωριζουν τα βρακια απο τα σωβρακα ...σε καθε περιπτωση

Michalis είπε...

kalimera ke kali kiriaki se olous
emas edo kato ine vroxera
sinomate, barba ti kanete?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους, φοβερό το βίντεο...και τι δεν δείχνει, πόσες αντιθέσεις και εναλλαγές μεταξύ θυμού και γαλήνηςαυτής της κρυφής ερωμένης που την λένε θάλασσα.
Φοβερά τα σκαριά αλλά και φοβερή η δύναμη ων κυμάτων της.
Βέβαια εμείς οι υπόλοιποι δεν τα έχουμε ζήσει αυτά έξω από τα σύνορα της χώρας, αλλά όσο και να είναι μια ιδέα την έχουμε πάρει με 8-9 μποφόρ στο Κάβο Ντόρο παλιά πηγαίνοντας για Άνδρο και με εκείνα τα ποταμόπλοια που είχαν τότε στη γραμμή... και σε μικρογραφία με το βαρκάκι μας μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία.
Αν σε πιάσουν 6+ μποφόρ με ούτε 5 μέτρα βάρκα.. και δυο μίλια να απέχεις από το λιμάνι είναι μια προσομοίωση, αν και ο ωκεανός δεν αντιγράφεται, πρέπει να τον ζήσεις από "μέσα".
Ευτυχισμένοι όσοι έζησαν τέτοιες εμπειρίες και έζησαν, όπως ευτυχισμένοι και αυτοί οι λίγοι που είδαν τα κατώτατα βάθη του ωκεανού με βαθυσκάφος και αυτοί που είδαν την καμπυλότητα της γης και το μπλε προς μαύρο του διαστήματος, όπως εμφανίζεται από τα 50.000 πόδια και πάνω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Μιχάλη βροχερός κι εδώ ο καιρός και θερμοκρασία γύρω στους 6 βαθμούς αυτή την ώρα. Μέσα στην Αθήνα βέβαια γιατί πιο έξω σίγουρα είναι διαφορετικά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

όσοι έζησαν τέτοιες εμπειρίες και έζησαν... και επέζησαν είναι το σωστό.

Michalis είπε...

kalimera pano
i perioxi mas ien vroxeri simera e:)

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Μπάρμπα Πάνο Μιχάλη.
Πολύ ωραίο το βιντεάκι Μιχάλη. Σου φτιάχνει τη διάθεση, τα υπόλοιπα τα είπαν ο Μπάρμπας και ο Πάνος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλική, μέρα για μέσα σήμερα και μάζεμα εκκρεμοτήτων.

George είπε...

καλημέρα στην πρωινή παρέα...... ωραίο το video . αυτό είναι ταμάμ για τον καπετάνιο.....

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Όχι βρε Πάνο. Σήμερα είναι για καφεδάκι δίπλα στη θάλασσα και μετά
ουζάκι με θαλασσινά.
Καλημέρα George A

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε ολη τη παρεα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασιλική καλά τα λες αλλά προσωπικά έχω αφήσει κάποιες δουλειές πίσω, από την άλλη η προτίμησή μου είναι ο ήλιος και το καλοκαίρι.
Τα λέμε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα George και Γιάννη και καλή Κυριακή. Πρέπει να διακόψω και θα τα πούμε αργότερα παιδιά.

Ανώνυμος είπε...

Καλή σας ήμερα πρώτα στο ασθενές φίλο Βασιλική και μετά michele Μπαρμπαλιά Michali Πάνο george το βιντεακι πολλή ωραίο και ειδικά με το πολεμικό πλοίο Χρωστάω μια απάντηση στη Βασιλική από χθες. έχω αλφα.ετε ττ και μια δυο μικρες.Τα πούλησα όλα την Παρασκευή λόγω της πολιτικής κατάστασης που δεν με εμπνέει για της επόμενες δυο μέρες με κάλο κερδος.Σου εύχομαι να τα περάσεις κάλα στη θάλασσα με ουζάκι και θαλασσινά. Πάνο σήμερα χωρίς μηχανή βρέχει καλημέρα σε όλους.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα Γιάννη και Καπετάνιε.
Καπετάνιε άλλο τι θα ήθελα να κάνω και άλλο τι θα κάνω. Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές σου. Θέλεις να
μου πεις πιες μικρές έχεις; Ο Πάνος
δεν αφήνει ποτέ τη μηχανή του.

Ανώνυμος είπε...

captain please.lavi,creta .

QUIZZ είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ;
----Α--- Ο ΕΥΡΩΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain σ' ευχαριστώ που μου απάντησες.Πρέπει να φύγω τώρα. Καλό
μεσημέρι και καλή όρεξη σε όλους.

michele είπε...

καλημερα κι απο μενα,χαιρομαι που σας αρεσε το βιντεακι..συνονοματε τι γινεται ? εφαγες και υποβαθμιση 2 βαθμιδες..captain αυτο το λαβι δεν με εμπνεει και πολυ

dim είπε...

Καλημερα,τι εννοεις λαβι?

michele είπε...

Καλημερα dim Λαβιφαρμ

δημοσθενης είπε...

καλησπερα Μικελε και σ ολους

michele είπε...

Kαλησπερα Δημο,τι κανεις??τι βλεπεις για αυριο?

manos1 είπε...

FOBERO TO VIDEO KALHSPERA KAI APO MENA

manos1 είπε...

H THALASSA EINAI TO DEYTERO SPITI MOU

michele είπε...

Καλησπερα Μανο, συνδυασμος ηχου και εικονας πολυ ωραιο πραγματι

manos1 είπε...

OTI POIO TELIO EXO DEI MOU EXEI SHKOTHI I TRIXA.SOU MILAO EIMAI 2
3 FORES TI BDOMADA STIN AGKALIA TIS

michele είπε...

Αν δεν εχει σχεση με δουλεια ,καλα κανεις Μανο,ειναι απολαυση

manos1 είπε...

OXI FILE MOU DEN EINAI DOYLEIA EINAI H AGAPH PROS KATI TO ANEJEREYNHTO.META TA40 METRA YPARXEI ZOH

michele είπε...

Τοτε ακομα καλυτερα,φυσικα και υπαρχει ζωη και πολυ ενδιαφερουσα μαλιστα!

manos1 είπε...

TORA EINAI I KALYTERH EPOXH FILE MOU GIA NA TIN DEIS

δημοσθενης είπε...

MANO1...μαζι σου κι εγω...χωρις πολλα θα μπορουσα να ζησω...οχι ομως χωρις τη θαλασσα

δημοσθενης είπε...

...προσωπικα ετοιμαζομαι για αγορες κατω απο το ανοιγμα που πιθανοτατα θαναι με καθοδικο γκαπ
....βεβαια προεχει να δουμε τα ανοιγματα των ευρωπαικων αγορων που καλο θα ηταν να κρατησουν τα χαμηλα τους της Παρασκευης (μετα τις φημες για σωρηδον υποβαθμισεις) και το ευρω/δολλαριο να μην καταποντισθει
.....σημασια εχει φυσικα και το μεγεθος του καθοδικου γκαπ..τα παραπανω ισχυουν για μεγαλουτσικο καθοδικο γκαπ down..οχι 1-2 μοναδες..αποψη μου και υπενθυμιζω οτι ουδεις αλαθητος

δημοσθενης είπε...

καλο απογευμα

michele είπε...

εχει πολυ παγο στα Γιαννινα,-4 βαθμοι δεν εχει ξεκινησει ακομα το παιχνιδι..

michele είπε...

η πιεση ( και η βιασυνη) της Μερκελ προς τους ιδιωτες ισως να φερει περισσοτερο κουρεμα και καλυτερο επιτοκιο

George είπε...

ΜΙΚΕΛΕ την δεύτερα θα γίνει πάλι χαμός . Το ΧΑ έγινε στήλη προπό είναι τελείως χειραγωγημένο. όταν πέφτουν οι τράπεζες ανεβαίνει η ΕΕΕ, όταν ανεβαίνει η ΕΕΕ πέφτουν οι τραπεζες,και το τρίτο σενάριο το αυριανό τράπεζες και ΕΕΕ κάτω και πάλι από την αρχή μέχρι την τέταρτη που θα δούμε αν είναι μόνιμα κάτω η μόνιμα πανω.Και το ΠΑΣΟΚ με 11% και ψάχνει αρχηγό αυτό δεν είναι κρατος.Ολοι ασχολούνται με του ψήφους και δεν τους ενδιαφέρει τίποτα και εμείς περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα αμ δε.......

michele είπε...

geoerge δικιο εχεις σε ολα αυτα,αλλα σε τετοιες περιπτωσεις υπαρχουν καλες τιμες..650 ο δεικτης,εχουν μηδενισει οι τραπεζες,ειμαστε σε αναμονη αποτελεσματων των τελικων αποφασεων..τωρα θα δημιουρφηθουν τα κερδη του μελλοντος

George είπε...

Ποντάρει στην χρεοκοπία της Ελλάδας η JP Morgan - «Αγοράστε σε ευρώ, εξοφλήστε σε δραχμές!» Στη χρεοκοπία της Ελλάδας και την επιστροφή στη δραχμή, έχουν αρχίσει και «στοιχηματίζουν» πλέον οι ξένοι επενδυτές και οι επενδυτικές εταιρείες, που συστήνουν στους πελάτες τους να… παίξουν όλα τα λεφτά τους στην παραπάνω προοπτική.Η πρόταση αυτή γίνεται με το σκεπτικό ότι στην επενδυτική τράπεζα θεωρούν σίγουρη τη χρεοκοπία της Ελλάδας και την επιστροφή στη δραχμή, ποντάρουν στην αλλαγή του δανείου στο νέο νόμισμα, το οποίο θα υποτιμηθεί. Μ' αυτό το σενάριο οι αγοραστές ακινήτων θα μπορούν να αποπληρώσουν το δάνειο που πήραν με τα μισά ή και λιγότερα χρήματα

George είπε...

Kαι να σου πω και κάτι άλλο αυτά τα κέρδη πού βγήκαν την Παρασκευή θα χαθούν μέσα σε μια ώρα, και μην μας παρασύρει ο ΓΔ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ τράπεζες ΚΑΙ 3εεε και γι αυτό τον κρατούν τον ΓΔ σε αυτά τα επίπεδα σταθερό. Μας κοροϊδεύουν... 450000 πινακίδες κατατέθηκαν από που θα βγουν αυτά τα λεφτα?πως θα δουλέψουν συνεργεία βενζινάδικα κ.α?απο που το κράτος θα έχει έσοδα? και πολλές άλλες ερωτήσεις που δεν θα βρούμε απάντηση... δεν είμαι παπαγαλάκι της καταστροφής άλλα αυτή είναι η αλήθεια και ας την δούμε κατάματα σήμερα γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά.... και αν με ρωτήσεις τι να κάνουμε ??? μόνο η κοινωνική επανάσταση μας σώνει...αν μας σώσει εδώ που έχουμε φτάσει...

michele είπε...

δεν μπορω να διαφωνησω σε αυτα που λες george ,αλλα αυτη η καταστροφικη πορεια των τελευταιων 2 ετων αυτα τα αποτελεσματα εχει,και οι προηγουμενες κυβερνησεις ειχαν πολλες ελλειψεις,αλλα αυτα που ειδαμε τωρα..δεν θα τα ξαναδουμε ποτε.Πληρωνουμε και δικα μας λαθη φυσικα.Οπως και να εχει ομως παντα υπαρχει φως ,εκει που φαινομενικα ειναι ολα μαυρα

George είπε...

Μικελε είμαστε και θα είμαστε οι αιμοδότες . οι βρικόλακες των κυβερνήσεων δεν θα μας αφήσουν αν δεν μας πιουν και την τελευταία σταγόνα.... και θυμάμαι τον καρατζαφερη τον κολοτούμπα λέω πού είπε στην τρόικα ... ερχόσαστε σε μας να συμφωνήσουμε για το μνημόνιο ..αλλα γιατί δεν πάτε και στην αριστερά και αυτή γέλασαν ..... γιατί δεν περιμέναν ποτέ στην αριστερά τέτοια άνοδο και στο τέλος θα το βρουν από εκεί που δεν το περίμεναν.... δεν πιστεύω στην αριστερά ;αλλα θα χαιρόμουν να βγει για να βάλουν μυαλό και οι έξω και τα εντός Ελλάδος κόμματα.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα παιδιά. Βλέπω ο george καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες να σε πείσει Μικέλε αλλά εσύ ...σταθερός, βράχος στις απόψεις σου!

74 είπε...

Γκολ εσείς,ΣΕΝΤΡΑ εμείς.-Υποβάθμιση εσείς,ΛΙΤΟΤΗΤΑ εμείς-Σαρκοζί.Αξιολόγηση εσείς-ΥΦΕΣΗ εμείς.-Σε πολυκατοικία του 1969 στα Πατήσια,για πρώτη φορά,και με το 90% ενοικιαστές,κοινόχρηστα δεν πληρώθηκαν,πετρέλαιο δεν μπαίνει,τα γεροντάκια ΞΑΠΑΓΙΑΣΑΝ.Όσοι αντέξουν,αυτή την Ελλάδα παραδίδει το ΠΑΣΟΚ μετά από 30 χρόνια με το "Λαό στην εξουσία".Με χιλιάδες αστέγους,συσσίτια,αλλά και πολύ περισσότερους ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ και χορτάτους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι ότι έχει άδικο εδώ που τα λέμε αλλά τι να κάνουμε , να πούμε ότι όλα τελείωσαν και να σταυρώσουμε τα χέρια περιμένοντας το μοιραίο?
Δεν νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει, πάντα και για όλους τους λαούς υπάρχει μια διέξοδος και θέλω να ελπίζω ότι και για μας θα έρθει από εκεί που δεν την περιμένουμε. Δεν θα πεθάνουμε, αλλά πρέπει να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα αφήνοντας πίσω μας όλα τα σφάλματα του παρελθόντος.

George είπε...

Δεν προσπαθω να πεισω κανενα πανο αλλα ειναι η αποψημου για την σημερινη κατασταση..καλα τα λεει και ο 74 ...και οχι μονο.....

michele είπε...

Πανο συμφωνω και με george και με Φωτη.Ομως εχω σχηματισει αποψη πλεον,για το πως βγηκαμε απο τις αγορες,ποιοι το εκμεταλλευτηκαν ,ποιος ειναι ο σκοπος τους.Δυστυχως εχουμε φτωχο πολιτικο προσωπικο να μπορεσει να αντισταθει.Κατι πηγε να κανει ο χοντρος στην εξωτερικη πολιτικη,στις σχεσεις με Κινα,Ρωσια αλλα τωρα ειναι αμιλητος.Προφανως υπαρχουν καποιοι σοβαροι λογοι,αλλα ξερω απο τους κυκλους της ιστοριας και των χρηματιστηριων οτι ολα γυριζουν καποια στιγμη.Απλα ο μεσος πολιτης υφισταται και θα υποστει τις συνεπειες των επιλογων του..και σε πολλες φασεις χωρις να φταει βεβαια

michele είπε...

*φταιει

George είπε...

και αν με ρωτήσεις τι να κάνουμε ??? μόνο η κοινωνική επανάσταση μας σώνει...αν μας σώσει εδώ που έχουμε φτάσει...

15 Ιανουαρίου 2012 8:50 μ.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ακριβώς αυτό που λες 74, πρέπει να αφήσουμε πίσω την ασυδοσία, τα πρωινάδικα, τα νυχτερινά κέντρα, τις δηλώσεις των 2.500 € ετησίως(!!!) από τους αγρότες , αλλά και των 10.000€ από την πλειοψηφία των ελεύθερων επαγγελματιών, τις κομματικές συγκεντρώσεις (έρχονται εκλογές)κλπ κλπ (τα εισαγωγικά χάλασαν στο πληκτρολόγιο και βάλτε τα εσείς όπου θέλετε).

George είπε...

mikele ο χοντρος και οποιως ειναι υπουργος ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσα έγραψα παραπάνω δείχνουν ότι και εγώ συμφωνώ, αλλά η λέξη κλειδί -βολεμένοι- πρέπει να τελειώσει, είναι στο χέρι μας, διαφορετικά αν δεν βάλουμε μυαλό θα τελειώσουμε.

George είπε...

Kαι για αυριο σεναριο 2 ΑΡΤΑΒΑΝΟΥ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είμαι αισιόδοξος, το μόνο που μπορώ να πω, αλλά δεν θέλω να πιστέψω ότι μια χώρα πλούσια όπως όλοι λέμε θα ξεπουληθεί ΕΝΤΕΛΩΣ και θα τα δώσει όλα για ένα κομμάτι ψωμί.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή πιο είναι αυτό george?

michele είπε...

χοντρο εννοουσα τον Καραμανλη george,οι δυο χοντροι που ειναι τωρα στην κυβερνηση δεν ειναι απλως χοντροι χαχαχα

George είπε...

ΠΑΝΟ ΠΑΡΕ Μ. Χατζηγιάννης: Ένα 18μετρο σκάφος, δώρο-έκπληξη για την αγαπημένη του Ζέτα Ένα πλωτό “διαμάντι” για να ταξιδέψουν τον έρωτά τους αγόρασε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάνοντας έκπληξη στην αγαπημένη του Ζέτα. Το ζευγάρι που είναι εδώ και ένα χρόνο μαζί ζει τον έρωτά του και δεν το κρύβει.

michele είπε...

Πανο ειναι στην αναρτηση ..τα δυο σεναρια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι αυτοί είναι θεόχοντροι, βουβάλια χαχα

George είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΑΝΟ ...............http://www.fimes.gr/2012/01/video-kathigitria-mathites/

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ την πάτησα, από το πρωί δεν είχα κάνει ανανέωση....

michele είπε...

ενημερωνομαστε Πανο χαχα κανε και κανα refresh

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με αυτά τα κύματα δεν τα πάω καλά, άσε που αναφέρονται μόνο σε μια μετοχή, τέλος πάντων, ίσως δεν γίνει ότι περιμένουν οι πολλοί, όπως πολλές φορές μέχρι τώρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο george τουλάχιστον δεν χάνει το ενδιαφέρον του για τα ...κοινά χαχα κάτι είναι κι αυτό

michele είπε...

και η κυματικη αναλυση εχει την αξια της Πανο,ουτε εγω την προτιμω αλλα η μετοχη ειναι αυτη που εχουν οι περισσοτεροι Ελληνες( δυστυχως μεχρι τωρα)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Συμφωνώ Μικέλε, γιατί άλλωστε να αμφισβητώ κάτι που δεν το έχω δουλέψει, αλλά αν θέλετε την γνώμη μου το πρώτο σχεδιάγραμμα είναι πολύ πιο ωραίο, το άλλο έχει πολύ ...μακρύ το 3 και δεν μου γεμίζει το μάτι. (Από τα 3 το μακρύτερο θα μου πεις τώρα και δεν θα έχεις άδικο.)

michele είπε...

το 3 ειναι παντα μακρυτερο Πανο χαχα( δεν κανω πλακα)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά αλλά αυτό παραείναι χαχα

Γιαννης Γιαννης είπε...

Καλησπερα και απο εμενα και ευχομαι οτι καλυτερο στο νεο σας ξεκινημα

michele είπε...

ευχαριστουμε Γιαννη!και συ να συμμετεχεις

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Γιάννη, καλώς ήρθες και από εδώ...

fasokinigos είπε...

καλησπερα στους φιλους και τις φιλες.και μια μεγαλη καλησπερα στον φιλο μου τον ΓΙΑΝΝΗ.παντα με τον καλο λογο

michele είπε...

ελα ρε φασο,τι κανεις?? ναι μια χαρα ο Γιαννης

Γιαννης Γιαννης είπε...

Ευχαριστω παιδια.Αν και καινουργιος στο χωρο θα προπαθω και εγω να συμμετεχω οσο μπορω.Καθε τι ωραιο και καλοπροαιρετο πρεπει να το βοηθαμε ολοι μας και αφου ακουσα τα καλυτερα για εσας θα κανω οτι μπορω.Ευχομαι καλο βραδυ σε ολους μας

fasokinigos είπε...

michele.. ΠΑΝΟ...πως τα βλεπετε τα πραγματα για αυριο? ο πυρετος κατεβηκε λιγο,επεσα στα δεκατα χαχαα λετε αυριο να παει πανο απο 40+

Γιαννης Γιαννης είπε...

ΦΣΚ τωρα το ειδα τις καλησπερες και απο εμενα και περαστικα.

fasokinigos είπε...

καλο σου βραδυ ΓΙΑΝΝΗ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Παναγιώτη, όλα καλά φίλε μου? Σε διάβαζα από την άλλη μεριά σήμερα.
Καλό βράδυ Γιάννη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Περαστικά Παναγιώτη, ο πυρετός να πάει 40 αλλά λόγω ΧΑΑ. Αύριο ότι βρέξει ας κατεβάσει, ο Μικέλε είναι αρμοδιότερος να απαντήσει....

michele είπε...

ΦΣΚ αυριο θα εισαι περδικι,θα δουμε πρωτα τους εξω πως θα ανοιξουν αυτους υποβαθμισανε,εμεις τι να παθουμε χαχα

fasokinigos είπε...

ασε ΠΑΝΟ ...καθε μερα που περναει νομιζω οτι κατι θα συμβει. μας εχουν κανει με ψυχωλογικα προβληματα τα λαμογια οι πολιτικοι μας

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τον τελευταίο καιρό μετράνε μόνο οι ειδήσεις που κι αυτές αλλάζουν από ώρα σε ώρα, όχι από μέρα σε μέρα.

fasokinigos είπε...

ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΙΣ ΑΛΕΠΟΥΣ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥ.

fasokinigos είπε...

Εχεις δικιο ΠΑΝΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι και το καλύτερο να περιμένεις κάθε μέρα κάτι άσχημο να συμβεί, κάνε τη δουλειά σου και άσε στην άκρη τα υπόλοιπα... αφού δεν μπορούμε εμείς οι μικροί να παίξουμε κανένα ρόλο στα γεγονότα

michele είπε...

πολυ φοβο βλεπω Παναγιωτη μη μασας

fasokinigos είπε...

ΠΑΝΟ....Ειμαστε ενα καζανι που βραζη.....αντε να δουμε ποτε.........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι έξω το πήραν σχετικά ψύχραιμα το μήνυμα, ειδικά η Γαλλία, τώρα εμείς δεν έχουμε αγορά και μπορεί να συμβεί ότι θελήσουν οι μάγκες που κάνουν κουμάντο, τι πρόβλεψη να κάνεις?

fasokinigos είπε...

michele ...τι να μην μασαω?.....σε λιγο θα φτυνω και τα κουκουτσια? χαχαχααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά, βράζει αλλά είναι σαν την χύτρα, έχει και βαλβίδες που δεν αφήνουν να γίνει έκρηξη προς το παρόν βέβαια

michele είπε...

παραστατικος ο Πανος,α ρε Πανο με τις παρομοιωσεις σου!

fasokinigos είπε...

ΠΑΝΟ η δικια μας η χυτρα ειναι ξεχαρβαλομενη?....ανα πασα στιγμη θα φυγουν και το καπακι και η χυτρα μαζι

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας και πάλι Δεν βλέπω την φίλη μας την Βασιλική . Πιστεύω να τα πέρασε καλά στην θάλασσα και να μην έφαγε πολλά θαλασσινά. αν και δεν χρειαζόταν βλέπω μου βάλατε και το καράβι στην ανάρτηση δεξιά .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου και σένα Μικέλε, εγώ το πήρα απόφαση Παναγιώτη, είμαι μέσα, δεν έχω σκουπίδια (όχι πολλά τουλάχιστον), δεν δίνω τίποτα, παραμένω και ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα δούμε φως, όλοι λένε ότι είμαστε κοντά. (εκτός από τον ΠΛ χαχα)

fasokinigos είπε...

καλησπερα..captain

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα κάπταιν. Όταν γίνεσαι μέλος εκεί μπαίνει και η φωτογραφία σου εφόσον βάλεις βέβαια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η Βασιλική απόψε δεν φάνηκε, νέο κορίτσι είναι κάπου θα τριγυρνάει κάπταιν χαχα

fasokinigos είπε...

ΠΑΝΟ....καποια στιγμη σιγουρα θα δουμε φως......αφου θα μας εχουν αλαξει τα φωτα......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα Παναγιώτη μη χάνεις το χιούμορ σου φίλε μου, έχω φάει κι εγώ πολλές φάπες αλλά ελπίζω, τι άλλο να κάνω?

Ανώνυμος είπε...

Kαλησπερα και σε σενα Φασοκυνηγε και περαστικα. Πανο η παρουσια σου ειναι δυνατη οπως και του Δημοσθενη και του Michele και ολων των αλλων.

fasokinigos είπε...

τι αλλο να κανουμε φιλε μου?μονο υπομονη.

fasokinigos είπε...

σ ευχαριστω captain

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά κάπταιν , ο καθένας πρέπει να προσφέρει ότι μπορεί.

michele είπε...

καπετανιε ασχημο καιρο βλεπω αυριο..δεν εννοω στο ΧΑΑ αλλα μπορει και κει..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όλοι στον τομέα τους και ανάλογα με την εμπειρία τους δίνουν τα φώτα τους. Φυσικά θα θέλαμε και ένα προφήτη να μας πει τι θα γίνει αύριο αλλά είναι δύσκολο χαχα

Ανώνυμος είπε...

Διάβασα όσα γράψατε σήμερα και ήταν σωστά . Και ο george έγγραψε πολλές αλήθειες που πολλές φορές κάνουμε ότι δεν βλέπουμε.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Παναγιώτη
περαστικά, αλλά αν συνεχίσεις να έχεις υψηλό πυρετό καλύτερα να πας στο γιατρό. Διάβαζα λοιπόν για την κοινωνική επανάσταση που λέτε ότι έρχεται, για χύτρες ταχύτητος με χαλασμένες βίδες κλπ, και αναρωτιέμαι εγώ ποια γενιά θα τα κάνει αυτά;

michele είπε...

ολα τα εχουμε Πανο,καλη διαθεση να υπαρχει και αναλυσεις και πλακιτσα..το χρειαζομαστε τωρα που εχει καταπονηθει το επενδυτικο κοινο ..αλλα και μετα που θα γυρισει,να αναψουμε κανα πουρο χαχα

fasokinigos είπε...

ΠΑΝΟ ...ποτε μην λες ποτε...δεν ξερεις τι γινετε?...χαχαα απο αυριο μπορει να γινω και εγω? πεντε προβλεψεις.......στις δυο να πεσω μεσα ....οριστε εγινα και εγω μαγως........χαχαααααα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά κάπταιν και ο george είχε μια ...κρίση σήμερα, που συνήθως είναι πιο αισιόδοξος, ο Δήμος είπε την γνώμη του στις 2.43 και τώρα περιμένουμε το αύριο.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

michele είπε...

Πανο ολκληρωθηκε και η σελιδα σου,αν δεν την εχεις δει.. φασοκυνηγε αμα πουμε οτι καποια στιγμη θα παει πανω,ευκολα θα γινουμε ΜΑΓΟΙ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Βάλια, η γενιά η δικιά σου που είσαστε ακόμη τεκνά

michele είπε...

ενας καπετανιος τον καιρο τον παιζει στα δαχτυλα..αρα κρυο χωρις βροχη αυριο

fasokinigos είπε...

καλησπερα ΒΑΣΙΛΙΚΗ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑΞΕΡΑ ΚΑΙ ΓΩ....

Michalis είπε...

kalispera ke apo mena
ti kanoume?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Μικέλε, να είσαι καλά. Πότε θάρθει εκείνη η μέρα άραγε να πάει επάνω? Σαν τις παλιές καλές μέρες.
Κάπταιν το δελτίο καιρού δεν είναι έγκυρο, ερασιτεχνική η πρόβλεψη χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο η γενιά η δικιά μου κάθετε στον καναπέ και κάποιους από αυτούς τους συντηρούν οι συνταξιούχοι γονείς τους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον και τον άλλο Μιχάλη, που βρίσκεσαι τώρα?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain καλησπέρα.

fasokinigos είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ

michele είπε...

Kαλως τον συνονοματο..γεια σου Βασιλικη ,δεν εχεις και αδικο δυστυχως να δουμε και η ακομα νεοτερητι θα κανει..

Νεότερος είπε...

ΜΕΤΣΟΒΟ


Δευτέρα 16/01/2012 02:00 -9 °C
Αισθητή Θερμοκρασία-15 °C 92% 3 Μποφόρ B ΚΑΘΑΡΟΣ
Δευτέρα 16/01/2012 08:00 -11 °C
Αισθητή Θερμοκρασία-18 °C

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς το Michalis. Τι νέα μετά την αναμενόμενη υποβάθμιση που φάγατε;

Ανώνυμος είπε...

Kαι το δελτιο καιρου εναι σωστο και η θερμοκρασια χαμηλη , και ήμουν έτοιμος να πω ότι η συμπάθεια μου χάθηκε

michele είπε...

κρυο στο μετσοβο νεοτερε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εδώ στην Αθήνα στις 8 το πρωί:
0 βαθμοί αλλά η αίσθηση του κρύου θα είναι -6. Καιρός αίθριος. Καλό ντύσιμο λοιπόν.

fasokinigos είπε...

Νεότερος.....καλησπερα φιλε.απο το μετσοβο εισε? καμια φασσα ειδες?...χαχαχααα ο καθενας με τον πονο του

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νεότερε ξεκίνα εσύ την επανάσταση λοιπόν, τώρα που κάνει κρύο για να τους πιάσουμε απροετοίμαστους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε μανία με τις φάσες αυτό το παιδί χαχα, από πέρδικες πως πάμε αλήθεια και λαγούς?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Χειμώνας είναι κύριοι και κρύο θα κάνει και λίγο χιόνι να ρίξει καλό θα ήτανε, για να σκοτωθούν τα μικρόβια. Πως κάνετε έτσι!

fasokinigos είπε...

ΠΑΝΟ ασε τις περδικες και τους λαγους.ελειξαν για φετος....για καμια φασσα ρωτα τωρα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain βλέπω έγινες και μέλος.

Ανώνυμος είπε...

Bασιλικη τι λες αυριο για μυτ στο 2,45

fasokinigos είπε...

Μακαρι ΒΑΣΙΛΙΚΗ ....ΑΛΛΑ ΠΟΥΝΤΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Παναγιώτη, δεν ξέρω και πότε λήγει κάθε περίοδος.
Πάντως μέχρι Παρασκευή θα κάνει ψόφο, άρα καιρός για κυνήγι, από Σάββατο βλέπω νοτιάδες και άνοδο θερμοκρασίας

Michalis είπε...

pano kipro
aurio proi erxome athina
exo doulia
tha exo ke eleuthero xrono
FSK pos ise?
vasiliki i dipli ipovathmisi?:)
ntaxi ti na leme..
to KKE tis kiprou ine stin exousia..
ti na leme?
vasika ine logo ton trapezon ke tis ekthesis stin ellada..
idietera logo marfin...
efage kala o vgenopoulos..
telospanton...
as min epektatho se afto to thema..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο ΜΥΤΙΛ θα μας την κάνει ξαφνικά γιατί όλοι τον περιμένουν πολύ κάτω και ίσως δεν τους κάνει το χατήρι.

fasokinigos είπε...

χαχαχαα...ΠΑΝΟ την τεταρτη εφυγα για εβρο...χηνες το πρωι και παπια το βραδυ.....εκει να δεις ψοφο

Ανώνυμος είπε...

Βασιλική με έκαναν χωρίς να το ξέρω αν δεν με θέλεις να γίνει διαγραφή άμεσα

michele είπε...

και οι αλλες Αυστρια κλπ τη φαγανε Μιχαλη την υποβαθμιση..λογω της εκθεσης των τραπεζων τους στην Ουγγαρια και λοιπες Ανατολικες χωρες,μου φαινεται εκει θα παει το ..θεμα μετα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΦΑΣ.Τα έχω ζήσει μικρός φίλε μου όλα αυτά και στον στρατό. Το χειμώνα το καλύτερο πρωινό ξεκινούσε με 0 έως -5 περίπου.

fasokinigos είπε...

Michalis....μια χαρα φιλε μου.αντε με το καλλο να ρθεις

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain αν κάνει μείον 7 ο Βαγγέλης
αύριο τι θα κάνουν οι υπόλοιποι; Πιστεύω ότι αύριο θ' ανοίξουμε πτωτικά θα κάνουμε επιβεβαίωση ίσως και λίγο χαμηλότερα από το άνοιγμα και βλέπουμε. Μάγισσα πάντως δεν είμαι και τα παραπάνω είναι προσωπική μου εκτίμηση.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλό ταξίδι πάντως και καλά κυνήγια, τα άλλα άστα πίσω, δεν χάνονται.

fasokinigos είπε...

καληνυχτα σε ολους σας.παω να την πεσω.η γυναικα μου αρχισε να με αγριοκειταει.χαχαα

Ανώνυμος είπε...

oxi αλλα 2,50 ναι

Michalis είπε...

sinonomate..
an den iparxi ikonomiki enopiisi
tha anatinaxtoune ola ston aera
ke den tha iparxi xora ston kosmo me AAA an exeresis norvigia ke etc...

FSK & pano

euxaristo..
gia na doume...

pantos gia aurio gia na doume tin agora....

pragmatika to anigma tha ine ptotiko pisteuo ala poso ptotiko den ime sigouros...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια συ Βάλια με τις προβλέψεις σου, αν το πετύχεις θα σε βάλουμε να λες τον καιρό κάθε μέρα.
Το σκορ πάντως είναι 6-3 για φέτος (πτωτικές ανοδικές συνεδριάσεις)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Παναγιώτη και αύριο μς υγεία.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain δεν είναι δικό μου το blog.
Φιλοξενούμενη είμαι, και νομίζω ότι
όλοι όσοι μπορούν να προσφέρουν σ' αυτές τις δύσκολες ώρες είναι καλοδεχούμενοι

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καληνύχτα ΦΣΚ και περαστικά.
Πάνο το δελτίο καιρού το αφήνω για σας.
Captain ναι νομίζω ότι το 2.5 μπορεί να το δει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το σκορ για τον ΜΥΤΙΛ είναι 7-2 πάντως. Σαν το τζόκερ θα το παίζουμε τώρα. Εμφανίσεις αριθμών, το σημείο + καθυστερεί για τόσες συνεδριάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα με την γλυκιά κουβέντα και χωρίς κακία . Και σε θέλω αισιόδοξη και πάντα με το ωραίο χαμόγελο σου . Και το κυριότερο ετοιμόλογη και δεν αφήνεις να πέσει τίποτα κάτω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασιλική εννοούσα τον χρηματιστηριακό καιρό έτσι?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

captain γνωριζόμαστε;

michele είπε...

αυτος ο καιρος μας ενδιαφερει περισσοτερο..Πανο,με τον αλλο τα καταφερνουμε μια χαρα ειναι ,σκοτωνει και τα μικροβια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σωστά Μικέλε, το πολύ πολύ ισοθερμικά εσώρουχα και διπλά γάντια αύριο.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Πάνο το κατάλαβα. Αλλά όπως ξέρεις
δεν μ' αρέσει να κάνω προβλέψεις δημόσια, γιατί δεν έχω τα προσόντα
για να το κάνω αυτό. Εγώ μαθαίνω ακόμη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στάζει μέλι ο κάπταιν Βασιλική, είναι σαν να σε ξέρει χαχα

Ανώνυμος είπε...

θες να με γνωρίσεις εννοείς

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain ήταν συγκεκριμένη η ερωτηση
μου. Γνωριζόμαστε από παλιά;

Ανώνυμος είπε...

μπορεί

michele είπε...

μπλεκει το πραγμα βλεπω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα καλόν ύπνο αμέσως, σαν τον Ζορρό ξεφεύγει ο κάπταιν

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Captain καληνύχτα. και επειδή το σχόλιο σου 12.01 με προσβάλει θα παρακαλέσω τον Μιχάλη να τα σβήσει

michele είπε...

οκ το σβηνω Βασιλικη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Kαλησπερα η καληνυχτα η καλημερα μιας και μπηκε νεα μερα χαχαχχα

Ανώνυμος είπε...

αστειο ηταν και οχι προσωπικο το 12,01

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ σοβαρεύει το θέμα βλέπω. Καληνύχτα κάπταιν.

michele είπε...

ετσι κι αλλως σβηστηκε captain ..Kαλως το Γιαννη καλησπερα μαλλον

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη (μάλλον αφού έχουμε Δευτέρα ήδη). Πως από εδώ τέτοια ώρα?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλώς το Γιάννη. τι κάνεις;

Ανώνυμος είπε...

καληνυχτα και δεν το ειπα να προσβαλω κανενα ,το λεμε πολλες φορες στην παρεα . συγνώμη Βαλια .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διάσταση απόψεων και για τον χαιρετισμό, εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Οκ λοιπον!!! Ελειπα σημερα μιας και ημουνα καλεσμενος σε φιλικο σπιτι και γυρισα τωρα και σας ειδα ολους εδω

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανο εμενα τετοια ωρα θα με βρεις οπως και να εχει στο pc μιας και δεν χρονο να διαβασω αλλη ωρα εκτος απο αυτες τις ωρες και καποια πρωινα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Βασιλικη τι κανεις; πως εισαι;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εντάξει Γιάννη, σήμερα είχε πιο πολλή κίνηση από χτες το μαγαζί, ίσως επειδή πλησιάζει άλλη μια κρίσιμη συνεδρίαση (πότε δεν ήταν?)

michele είπε...

και ταυτοχρονα μελετας και καμμια μετοχη εε??

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Πανο Μικελε ολα καλα;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλά είμαι Γιάννη. Και βέβαια Μιχάλη
θα μελετάει και μετοχούλες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Αυτο το καιρο παλευω με τη γεκ τη αλφα τη ετε το βωβο το ελβεδακι νομιζω το πετυχα (δεν ξερω αν πρεπει να δωσω λιγο τωρα)Και κοιταω τον οτε για μεσοπροθεσμα(δεν εχω παρει ακομα )Τα παλια οπως εχω πει αναγκαστικα διακρατηση μιας κι εχουν παλαβες ξημιες πλεων

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

ζημιες

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Δε μασαμε ομως θα τους τα παρω πισω και πολαπλασιασμενα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη τα παλιά του στυλ ΜΑΙΚ και ΤΒΑΝΚ ας πούμε (αν έχεις) τα ξεχνάς εντελώς και προχωράς σε άλλα, νομίζω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μακάρι Γιάννη να τα πάρουν όλοι έστω πίσω και ας μην είναι πολλαπλάσια, ας είναι πολλαπλάσια τα κέρδη από το άλλα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλους.

michele είπε...

Γιαννη αυτο που μετραει ειναι η νοοτροπια και απο αυτην πας καλα νομιζω,οποτε μαλλον θα τα καταφερεις.Ειπαμε 10ετης καθοδικος κυκλος ειναι αυτος και με μεγαλη υπερβολη .Αλλο αν η φιλη μου η Βαλια θελει να παρει ΜΥΤΙΛ στο 1,9Ο μπορει και να τα καταφερει μπορει και οχι

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

ΤΒΑΝΚ ειχα αλλα νομιζω πως τελειωσε εκει το παιχνιδι δυστηχως. ΣΦΑ που ειχα κατι λιγα δεν το κοιταω καν αν παει πιο πανω θα το δωσω ετσι.Πειρ ττ που εχω λιγα αλλα ψηλα θα περιμενω να δω τι θα γινει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καληνύχτα Βασιλική, Μικέλε, Γιάννη, καληνύχτα σε όλους και αύριο τα λέμε ξανά.
Γιάννη για το ελβεδάκι ότι σε φωτίσει ο ύψιστος, εξαρτάται και που το έχεις. Εγώ δεν δίνω ακόμα.
Καλή συνέχεια στο διάβασμα.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Ευχαριστω Πανο καληνυχτα βασιλικη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Μικελε δεν ξερω ολοι(οι γνωστοι) με κραζουν που αγοραζω μετοχες αυτο το καιρο αλλα πιστευω πως εχουν αδικο. Το μεγαλητερο ομως κακο που εχω ειναι οτι δεν ειμαι ακομα αρκετα ψυχρος με αυτες για να τις πουλω.Δεν εχω και την εμπειρια. Αλλα θα ψηθω που θα παει

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καληνυχτα κι απο μενα

michele είπε...

Kαληνυχτα Γιαννη,να δω μετα τι θα λενε οι δικοι σου..οσο για το ψησιμο θα γινει ..θελει λιγο χρονο μην ανησυχεις ,ολοι κανουμε λαθη