Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 797,35 μον εκλεισε στο τελος της εβδομαδας ο ΓΔ...

στο αποηχο των προβληματων που απορρεουν απο την πολιτικη κατασταση στην κυβερνηση,λογω των δηλωσεων Καρατζαφερη περι μη ψηφισης της συμβασης,καθως και αλλων βουλευτων απο τα κομματα που απαρτιζουν την κυβερνηση.
Σε κανενα σημειο της συνεδριασης ο δεικτης δεν περασε θετικος,διολισθησε μεχρι και τις 780,85 μον στο -5,23% για κλεισει τελικα στο -3,23%.
Πρωταγωνιστριες στην πτωση αυτη,οι τραπεζες που εχουν ακομα πολλα κερδη απο το ραλλυ ,ο ΔΤΡ εκλεισε με απωλειες 8,11% στις 435,31μον.
Απο τον υπολοιπο FTSE20 κρατησε θετικη η ΔΕΗ σε ανοδικο momentum κλεινοντας στο +2,86% στα 4,23 ευρω ,παροτι ενδοσυνεδριακα εφτασε τα 4,04 ευρω.Καλα και τα ΕΛΠΕ με μικρη ανοδο 0,17% στα 5,87 ευρω.Με μικρες απωλειες κατω των 2 ποσοστιαιων μοναδων,ΜΠΕΛΑ,ΒΙΟΧΚ,ΜΟΗ,ΤΙΤΚ διασωθηκαν απο τον μεγαλο δεικτη.
Ενδιαφερον ειχε ο δεικτης FTSEM ,οπου πρωταγωνιστησε η ΚΡΕΤΑ που παρα την εντυπωσιακη ενδοσυνεδριακη διακυμανση ( 26,06%) εκλεισε τελικα στο +10,1% στα 0,545 ευρω,συνεχισε η ΕΥΔΑΠ την πολυ καλη της πορεια στο +5,71% στα 3,89 ευρω,ο ΟΛΘ 11,94 ευρω με κερδη 4,55%,ο ΤΡΑΣΤΟΡ στα 0,66 ευρω με κερδη 3,94% .Καλος και ο ΣΕΝΤΡ στα 0,1940 με αυξημενο ογκο και ανοδο 2,11%.Εχουμε επισημανει εδω και καιρο τα ΝΕΡΑ ( ΕΥΔΑΠ,ΕΥΑΠΣ) και τα λιμανια ( ΟΛΘ,ΟΛΠ) ως μετοχες με πολυ καλα θεμελιωδη και story στο μετωπο των ιδιωτικοποιησεων.
ΣΩΛΚ -10,32% και Υγεια -7,78% αρνητικες στον 40αρη μετα τα μεγαλα κερδη που προσφεραν τις προηγουμενες συνεδριασεις( ιδιως τα Σωληνουργεια).
Απο την περιφερεια λιγα πραγματα ,ΒΙΟΤ με ανοδο +9,52% στο 0,1840 ,ΕΛΓΕΚΑ με λιγα κομματια στο +9,54% και στα 0,3560 ευρω।Πολυ καλη συνεδριαση γιαμια ενδιαφερουσα εταιρεια τα ΠΛΑΘ με καλο ογκο (151.500) και κερδη +4,25% στο 0,5150.
Εν τελει ,συμφωνα με τις ειδησεις οι Βοριδης-Γεωργιαδης υπεβαλλαν την παραιτηση τους ,αλλα θα ψηφισουν το μνημονιο.Φαινεται οτι δεν θα υπαρξει προβλημα με την ψηφιση του μνημονιου καθως μετα απο αυτο τρεχουν οι εξελιξεις,οσον αφορα την εναρξη της διαδικασιας ανταλλαγης ομολογων και το πλανο για την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων.
Στα ξενα χρηματιστηρια ,με το βλεμμα στραμμενο στις εξελιξεις στην Αθηνα,ο μεν DAX υποχωρει στις 6697 μον,με απωλειες 1,3% ,ο δε DOW στις 12.766 μον με υποχωρηση 0,97%.
Καλο και ενδιαφερον Σαββατοκυριακο σε ολους.

62 σχόλια:

Money είπε...

Η Γερμανία είναι σαφώς ψηλά, δίκιο έχειςε αλλά τα βραχυχρόνια σήματα ε΄δω και εκεί είναι ίδιας χρονικής διάρκειας. Άρα ...

michele είπε...

Βραχυχρονια ναι,σε διαφορετικη ταση ειμαστε αυτο λεω..να δουμε ενδιαφερον θα εχει το ΣΚ με διαφορα καραγκιοζιλικια που θα ζησουμε Θαναση..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αρκετά παίξαμε από εκεί...ας δούμε τώρα τι κάναμε στον απολογισμό μας.

Money είπε...

Επίσης στην παρακάτω σελίδα http://www.xrimanews.gr/agores/26394-se-ypshlo--etoys-h-aisiodoksia-sthn-amerikh αναφέρει: " με την τελευταία δημοσκόπηση που έγινε στην Αμερική, το 51,6% των ερωτηθέντων δήλωσε πως η Αμερικανική αγορά μετοχών θα κινηθεί ανοδικά το επόμενο εξάμηνο, με την δείκτη αισιοδοξίας να φτάνει σε υψηλό έτους. Τα καλά μακροοικονομικά μεγέθη που έχουν δημοσιευτεί το τελευταίο διάστημα ( βλέπε ανεργία) αλλά και τα καλά εταιρικά μεγέθη, έχουν βοηθήσει τον Dοw Jones από τα μέσα του Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα να καταγράφει άνοδο περίπου 15%." με ανησυχεί γιατί η πλειοψηφία πάντα είναι σε λάθος μεριά.

ΧΑΑμένος(κατά 1λ.σήμερα) είπε...

...."To Eurogroup αποφάσισε ακόμη την ενίσχυση της παρουσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ομάδας Δράσης για την παροχή πρόσθετης τεχνικής βοήθειας σε θέματα όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, η βελτίωση των φοροεισπρακτικών μηχανισμών, η πρόοδος στο πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων και η ενίσχυση της απορροφητικότητας των πόρων από το Ταμείο Συνοχής.---οι φοροφυγάδες και οι υπάλληλοί TOYΣ στο υποικ να πάρουν τον π@@@ ΤΩΡΑ.

XAIΡΨΥΤ είπε...

16:46 ΤΑΣΟΣ IP: XXX.132.114.145 ΘΑ συμφωνησω τωρα και εγω τελικα με τον Π.Θ που ελεγε μετα το hercyt---ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ....ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΡΩ ΚΑΙ ΣΚΥΨΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ...ΟΧΙ ΣΒΟΥ,ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ,ΑΠΛΩΣ ...ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΣΕ ΑΚΟΛΑΣΙΑ,ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ????

michele είπε...

Θαναση λογικο να υπαρχει ενα κλιμα ευφοριας στο ευρυ επενδυτικο κοινο οταν ο DOW ειναι εκει πανω.Βεβαια οπως πολυ σωστα επισημαινεις ..αυυο μυριζει αντιστροφη.Αλλα τον παρακολουθουμε step by step

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα καλό Φίλε

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σας.
Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου παραιτήθηκε.

μπαρμπαλιας είπε...

Νικη μου κλσ,ειναι μια ευκαιρια να ξεκουμπιστει το σκυλολογι ολο και να μπουνε 10-15 νεοι.στην Ιταλια των 80 εκατ εχουν 10 υπουργους και εδω εχουμε 50...τις γκομενες στα γραφεια ομως τι θα τις κανουνε;;;;;;;

michele είπε...

Kαλησπερα Νικη.Το πιο ενδιαφερον ειναι το τι θα γινει με Βοριδη.Απο τους λιγους που εχουν κατι να πουν παρα το ακραιο παρελθον του.

μπαρμπαλιας είπε...

...να παει με τον Καμενο...μια λυση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νίκη και μπάρμπα.
Ραγδαίες οι πολιτικές εξελίξεις, ένα νέο κάθε πέντε λεπτά.
Μπάρμπα τις γκόμενες που θα περισσεύουν άμα έχουμε μόνο 15 υπουργούς (ποτέ δηλαδή)...κάτι θα σκεφτούμε για να μην πάνε χαμένες αλλά δεν λέγονται δημοσίως (είμαι ακόμα μέσα εγώ , λες να μας πληρώνουν σε είδος?)

μπαρμπαλιας είπε...

Δημοσιεύθηκε: 16:40 - 10/02/12

Η άρνηση ψήφισης της νέας δανειακής σύμβασης από κόμμα της ελληνικής κυβέρνησης συνασπισμού, επιτείνει τις πιέσεις στα διεθνή χρηματιστήρια, το ευρώ και τον χρυσό.

Εχοντας κινηθεί από νωρίς στα «κόκκινα» μετά τα δυσμενή για το ελληνικό ζήτημα αποτελέσματα του χθεσινού eurogroup, τα διεθνή χρηματιστήρια υποχώρησαν περαιτέρω μετά την είδηση της άρνησης του επικεφαλής του κόμματος του κυβερνητικού σχηματισμού, ΛΑΟΣ, να ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση.

Ο δείκτης Dow Jones υποχωρεί 0,8% στις 12.787 μονάδες, ο S&P εμφανίζει πτώση 0,84% στις 1.341 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείται 0,87% χαμηλότερα στις 2.902 μονάδες.

..απο το euro2day...
αν ειναι να πεφτουν εξ αιτιας υμων...ποιοι ειαστε ρε παιδι μου...13000 μον εχουν οι αμερκανοι...δεν θα γυρισουν λιγο;;;

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο μου 15 -20 μανικιουριστρες εχουν εξω απο γραφεια τους...ψεματα ειναι;;;χαρεμι κοινως

μπαρμπαλιας είπε...

...το ζητουμενο ειναι τι θα κανουμε χωρις Μαριλουλουυυυυ...και την αλλη να την φερουν πισω...απο το Παρισι,τετοια βλεπουν οι Γερμανοι...πληρωνουν αερα -πατερα...

Νίκη είπε...

Μικέλε ο Βορίδης εμμέσως πλην σαφώς είπε ότι θα ψηφίσει ναι. Μπαρμπαλιά, το σκυλολόι που με τις ευχές μου φεύγει, πιστεύω ότι θα το διαδεχτεί ένας στρατός, που προκειμένου να μπει στη βουλή, θα εκτελεί χωρίς να εξετάζει. Θα μου πεις τώρα το ίδιο δεν κάνουν; Εύχομαι ο καλός Θεός της Ελλάδας να βάλει το χέρι του για το καλύτερο. Και αλήθεια δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο.

michele είπε...

O Βοριδης θα ψηφισει ναι,ο Καρατζαφ,α τον διαγραψει αυτος εχει ετοιμη τη μεταγραφη.Ο Γεωργιαδης που θα παει?? τον θελει και κανενας?? Εκτος κι αν ο ΚΑΡΑΤΖ ειναι και κοτα εκτος απο κωλοτουμπας.

George είπε...

Κανένας από τους επιλαχόντες υποψηφίους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στο νομό Άρτας δε φαίνεται πρόθυμος να αναλάβει την έδρα του παραιτηθέντος βουλευτή Παύλου Στασινού, αρνούμενοι εμμέσως να πάρουν θέση στην ψηφοφορία της νέας δανειακής σύμβασης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώτος επιλαχόν είναι Δήμαρχος Άρτας, ο δεύτερος δεν είχει απαντήσει ακόμη και αναζητείται η τρίτη επιλαχούσα!

michele είπε...

τρελλο σκηνικο george..καταντησε να μην θελουν την καρεκλα.Λες να ειναι αυτο το κερδος μας τελικα??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολλές παραιτήσεις και ο Γεωργίου έξω, που θα πάμε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ά ρε να μην είμαι από την Άρτα, ατυχία. Θα είχα μια ευκαιρία...

μπαρμπαλιας είπε...

Πανοοοο...εχω γνωστους εκει ...να σε πολιτογραφησουμε,να αναλαβεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχα μπάρμπα μακριά από μένααααα

George είπε...

Δεν θα μπορέσουν να σταθούν πουθενά.... δεν μπορούν να βγουν έξω από το σπίτι τους ..... και όποιος είναι βουλευτής έχει να φάει το ξύλο της αρκούδας ......την Κυριακή το βράδυ πρέπει μαζί με τον λαό ---------και η police ,να βοηθήσουν για να μπούμε στην βουλή να τους σπάσουμε στο ξύλο όλους.......

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ούτε ένα αστείο δεν προλαβαίνεις να πεις και...εκτίθεσαι επειδή είναι μικρή η χώρα

μπαρμπαλιας είπε...

...και ο Πιτσαλνικους;;;;κιαν μας προκυψει Πιτσαλνικους;;;που το βαζετε ωρε ελληνες αυτο;;;

μπαρμπαλιας είπε...

...και ζω για να δω την Βασουλα να ξανακλαιει...το αντεχουν τα ματια μας αυτο;;;...στραβωστε με ωρε ελληνες

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους τους φιλους...

michele είπε...

Λιακο μου τελειωμενοι ολοι αυτοι.Ενδιαφεροντα τα σχηματα που θα προκυψουν.Αλλα ο κοσμος ειναι ψυλλιασμενος πια..

michele είπε...

Καλως τον Παντελο! κοκκινο παντου σημερα

μπαρμπαλιας είπε...

...Μικε μου εχω γραψει ...το πατσοκ θα ειναι εδω ...με οποιον μανδυα γουσταρεις..........

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένας ένας πηδάνε από καράβι σαν τα ποντίκια για να σωθούνε, δεν μας πείθουν με τον δήθεν ηρωισμό τους και πρέπει να το θυμηθούμε αυτό στις εκλογές.
Δεν χρειάζεται ανασχηματισμός, όταν μείνουν 15 να απαγορευτούν οι... παραιτήσεις και θα έχουμε ένα λιτό σχήμα σαν της Ιταλίας.

pantelis είπε...

Μιχαλη.. το μονο κοκκινο που δε με πειραξε ηταν απο το ΧΑΑ.. Σημερα ειχα 2 συναντησεις με ανθρωπους απο το κλαδο του αλουμινιου... Εκει πικραθηακα πολυ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς τον Παντελή.

George είπε...

To ανίκανο πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει .Aνέβασαν τεχνικά με ψέματα το ελληνικό χρηματιστήριο και τις τράπεζες .Η Ελλάδα πρέπει να θέσει θέμα στην Ευρώπη εδώ και τώρα χρεοκοπία εντός ευρώ.Γιατι και αν την Κυριακή ψηφιστεί η σύμβαση δεν θα εφαρμοστούν τα μέτρα. Η μήπως πιστεύετε το αντίθετο ???

pantelis είπε...

Καλησπερα κ πανο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βασικά george πρέπει να έχει τελειώσει το ίδιο το ευρώ.
Για τα μέτρα και να εφαρμοστούν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα?

pantelis είπε...

Κανοντας μια γρηγοτη ερευνα στην αγορα, κατεληξα στα εξής.. Εχουν κολησει ολα τα εργα των μικρων ιδιωτων σε ολους τους κλαδους... Εχουν σταματησει τα παντα απο τα μεσα Δεκεμβριου...Οι τραπεζες ενώ εκαναν πολλες αναδιαρθρωσεις δανειων, πλεον σταματησαν η καλυτερα μπουκωσαν...Με λιγα λογια... χρειαζομαστε ενα μπαμ δυνατο... Και η οικονομια θα ξεκινησει να κινειτα αμμεσα... δηλαδη σε 10 μερε ςαπο το μπαμ το οποιο θα ξεκαθαρησει το τοπιο, θα εχουμε αλλαγη κλιαμτος

michele είπε...

GEORGE μην μπερδευεις το χρηματιστηριο.Το χρηματιστηριο ανεβαινει με ΛΕΦΤΑ και πεφτει με ΧΑΡΤΙΑ. Παντελο, πως να μην πικραθεις,ο κλαδος δεν κινειται..εχουν σταματησει τα παντα.

μπαρμπαλιας είπε...

...εκεινος ο ΓΑΠ που ειναι ρε παιδια;;;

pantelis είπε...

Μιχλαη με νευριαζει αφανταστα το οτι επειδη δε μπορουν να χρεοκοπησουν χωρα με πολιτες που εχουν χρηματα.. προσπαθουν να διελυσουν την αγορα και να φανε τα χρημτα του κοσμου με καθε τροπο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα γίνουν χοντρά πράγματα στη χώρα Παντελή, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο, το θέμα είναι θα βάλουμε μυαλό?
Θα καταδικάζουμε αντί να ζηλεύουμε και να έχουμε ως ινδάλματα τους κλέφτες και τον τρόπο ζωής τους?

George είπε...

Ένα λάθος κόμμα μπορεί να σου χαλάσει όλη τη σύνταξη, έλεγε η δασκάλα στο σχολείο. Για να τελειώνουμε, κάντε οικουμενική κυβέρνηση με ένα Γερμανό, έναν Ιταλό, έναν Ισπανό κι έναν Πόντιο, έτσι κι αλλιώς ανέκδοτο έχουμε γίνει. Ο Πάγκαλος αποκαταστάθηκε επαγγελματικά στην Άπω Ανατολή. Τον προσέλαβαν σε ναό να κάνει τον Βούδα... Κάποιος πρέπει να θυμίσει στους παρουσιαστές ότι η έκφραση «τα στελέχη της ΝΔ ήταν όλη νύχτα στη Συγγρού», μπορεί να παρεξηγηθεί.................... Ο Γιώργος θα είναι ο μόνος πολιτικός που το όνομά του θα δοθεί, αντί για οδό, σε αδιέξοδο...

μπαρμπαλιας είπε...

...μπραβο Παντελο...αυτο ειναι το ζητουμενο...τα λεφτα του κοσμου...τα θελουν ουλα και μετα τα σπιτια...τα χωραφια...ακριβως ετσι απλα,τα λεει το φορολογικο...αμα δεν πλερωσεις,κατασχεση περιουσιων με συνοπτικες διαδικασιες

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Πάγκαλος θα έκανε καριέρα στο σούμο, πρωταθλητής χωρίς αντίπαλο.

michele είπε...

Καλο του george!! Παντελη εχει μεγαλη δοση αληθειας αυτο που λες.Τωρα μενει να δουμε τις αυξησεις των τραπεζων.Εαν δεις εκει μεγαλα ξενα κεφαλαια,σημαινει οτι πετυχαινει ο στοχος της ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του πλουτου των Ελληνων απο ξενα χερια.Στεγαστικων ,καταναλωτικων,καταθεσεων.Και οι φοροι επι των ακινητων ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΟΙ δεν ειναι.

μπαρμπαλιας είπε...

του Θανάση Σταυρόπουλου
Δημοσιεύθηκε: 17:53 - 10/02/12 | Τελ. Ενημ.: 18:21 - 10/02/12

Η αδυναμία αποφάσεων στο χθεσινό Eurogroup και οι εγχώριες πολιτικές εξελίξεις, επανέφεραν τα νέφη ανησυχιών στο ταμπλώ του Χ.Α. και έδωσαν επιπλέον “καύσιμα” στην εν εξελίξει και απόλυτα αναμενόμενη Τραπεζική διόρθωση.

Η τελευταία “ανέβασε στροφές”, καθώς τα τεράστια κέρδη που έχουν προηγηθεί δίνουν την δυνατότητα στους πωλητές να κινηθούν και επιθετικότερα και παρέσυρε το συντριπτικά μεγαλύτερο κομμάτι του ταμπλώ, βυθίζοντάς το στο “βαθύ κόκκινο”, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

...ρε Σταυροπλε για τα μεγαλα υπερκερδη μας λες...την χασουρα που χασαμε τη δουλεψη της ζωης μας ...δεν μας λες...α ρε ΓΑΠ τους μαγεψες τους κοντηλοφορους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άκουγα σε μια συζήτηση, οι Έλληνες έχουν την μεγαλύτερη ιδιοκτησία στον κόσμο (το κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας που λένε) και σε συνδυασμό με τους πολύ πλούσιους πολιτικούς αυτά τα δύο αποτελούν κόκκινο πανί για τους δανειστές μας αλλά και την ευκαιρία να μας επιβάλουν τόσα μέτρα και να μας ξεζουμίσουν γιατί λένε "αντέχουμε" .
Βγάλε άκρη τώρα.

michele είπε...

Μορφη ο Θανασης Λιακο,θυμισε μου να σου πω καμμια ιστορια..

pantelis είπε...

Μιχαλη εχεις δικιο... Τωρα τα του Πετρου οτι δε συμετεχουν οι ξενοι στο ΧΑΑ... Δεν ισχυει... ποιος τα εκανε αυτα τα κομματια??? Και η περιφερια που αντιδρασε δεν ειανι τυχαιο... Εγω τη περιφερεαι οεριμενα να κινηθει τοσο καιρο.. Κατι ετοιμαζουν... Ειμαστε στο τελος πιστευω.. αλλα ειναι σκληρο... ειναι σχημο το πραμα... Βεβαια.. τελειωνει... Θα εχουμε προβλημα για 2-4 μηνες ακομη... αλλα μετα θα αλλαξει το κλιμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παντελή έπεσες σε άσχημη εποχή, αλλά πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα πράγματα, είσαι νέος ακόμη. Και η μανία του Έλληνα για κεραμίδι δεν θα χαθεί.
Το θέμα είναι ποιος θα αντέξει.

michele είπε...

Παντελη πιστευω οτι ο Πετρος εχει δικιο οτι οι ξενοι δεν συμμετειχαν ιδιαιτερα,Αλλωστε θα ερθουν εδω αναδοχοι στις αυξησεις που θα γινουν,θα μπουν και με δικαιωματα.Μην ξεχνας οτι οι ελληνες ( λομπυ ,θεσμικοι κλπ) ειναι η ΠΑΡΑΓΚΑ.Δεν παιζονται αμα θελουν.Εκεινο που ελεγα εγω ειναι οτι δεν με ενδιαφερει αμα μια μετοχη την ανεβαζουν ξενοι,ελληνες η οποιοσδηποτε αμα μου παρεχει την δυνατοτητα να κερδιζω.

FS είπε...

Ναι ,όλα θ'αλλάξουν, πρώτα όμως λέω στη Γαποσυμμορία "one of these days I'm going to cut into tiny little pieces"Live at Pompei

pantelis είπε...

Πανο συμφωνω για την εποση.. Εγω βεβαια δε καθομαι.. Διευρύνω καθημερινά τους επιχειρηματικούς μου οριζοντες... Δε θα τους αφεισω να με φανε με τιποτε... Μιχαλη... To 50% του τζιρου ηταν Market maker.. ειχε και καποιο retail... Αλλα πιστευω οτι μπηκαν και ξενοι.. ασχετα αν δε φανηκαν... Σημαντικο για εμενα η περιφερεια...

μπαρμπαλιας είπε...

στις 21.00 ΑΕΚ - ΓΑΥΡΟΣ...που θα το δουμε;;;θα κανουμε πειράτα στον αερα και θα δουμε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή εδώ που τα λέμε όλοι πέσαμε σε λάθος εποχή, ο καθένας με τον τρόπο του. Να μην αρχίσω πάλι τα δικά μου. Και οι νέοι έχουν την ηλικία εμείς όχι πολλά περιθώρια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπάρμπα αν τα καταφέρουμε κάτι θα δούμε.

Το τραγούδι του ΦΣ σπέσιαλ για τον Hawk που του αρέσουν τα ντραμς.

μπαρμπαλιας είπε...

ευτυχως που κατι θα βρουνε οι νεωτεροι Πανο μου...πχ ο ΓΑΠ κληρονομησε το ονομα...λιγο το εχεις;;;

michele είπε...

Ενδιαφερον γραφηματακι αργοτερα,σας αφηνω προς το παρον

μπαρμπαλιας είπε...

...που πας;;;;;

Michalis είπε...

kalisperizo tin parea
ti kanoume?