Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ

Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 727,14 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

μετα απο το τριημερο των Αποκρεω,στον αποηχο της αναμενομενης υποβαθμισης του οικου Standard & Poors σε επιλεκτικη χρεωκοπια( selectine default).Oι πωλητες εστειλαν τον ΓΔ μεχρι τις 714,99 μον στο -4,63% για να υπαρξει αντιδραση απο εκεινο το σημειο και με δεικτοβαρη χαρτια ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΕΕΕΚ να επανελθει πανω απο την στηριξη των 725μον.
Ο δεικτης τραπεζων πρωταγωνιστηκε και παλι στην πτωση κλεινοντας στις 367,17 μον κατω απο την ζωνη των 375-382 μον με απωλειες 7,84%.Τελευταιο οχυρο οι 354-355 μον.
ΠΕΙΡ με -11.38% και ΑΛΦΑ με -10,22% στα 1.23 ευρω ειχαν τις μεγαλυτερες απωλειες,ενω καπως καλυτερα σταθηκαν οι ΚΥΠΡ με -5,15% στα 0,5340 και η ΕΤΕ με -6,67% στα 2,24 ευρω.
Ο FTSE20 κρατησε κι αυτος την στηριξη του κλεινοντας στο -3,95% στις 293,2 μον,εχοντας σε μια πολυ κακη συνεδριαση τον ΜΥΤΙΛ -7,09% στα 2,62 ευρω,την ΜΙΓ -5,33% στα 0,3550,και το ΦΦΓΚΡ στο -4,4% στα 7,6 ευρω.ΟΤΕ και ΕΕΕΚ οι μονες ανοδικες του ftse20 ,που εκλεισαν σε θετικο προσημο μετα απο απωλειες κατα το μεγαλυτερο κομματι της συνεδριασης.Καλο και το γυρισμα της ΔΕΗ απο τα 3,22 στο -8,26% στα 3.37 και στο -3,99% στο κλεισιμο.
Απο το FTSEM θετικες οι ΚΛΜ,ΕΠΙΛΚ ,ΚΑΡΤΖ και ΕΛΤΟΝ μετοχες με καλα θεμελιωδη που αντεξαν στο βαρος των πωλητων.ΔΙΟΝ,ΑΤΤ,και ΣΕΝΤΡ οι χειροτερες αυτου του δεικτη με απωλειες περιξ του 10%.
Τελικη εικονα κακη,αναλογη των δεικτων με 38 μονο τιτλους θετικους και 124 καθοδικους.
Η αγορα κινηθηκε σημερα με μικρο ογκο στα 50 εκ ευρω,με απολυτα τεχνικο τροπο και ενω βρισκομαστε σε διαδικασιες σημαντικες και οσον αφορα την ολοκληρωση του PSI + και οσον αφορα τις συζητησεις γυρω απο την αναπτυξη και την παροχη ρευστοτητας στις μικρομεσαιες επιχειρησεις.Αυτη θα ειναι και η ατζεντα της αυριανης συναντησης Μπαροζο-Παπαδημου στις Βρυξελλες.Οι ξενες αγορες κινουνται σε θετικο προσημο o μεν DOW ΣΤΙς 12.998 στο +0,15% ο δε DAX στις 6867 στο +0,28%.

56 σχόλια:

George είπε...

Επικίνδυνα τα τεχνικά επίπεδα στο 727 αφού οι εντολές ηταν υποτονικές, λίγοι είναι εκείνοι που θέλουν να πάρουν ρίσκο στο Χ.Α εκτος απο εμας......

michele είπε...

Κλεισιμο πανω απο το 725 στις 727,14..οριακα..με ουρα απο κατω.

μπαρμπαλιας είπε...

στην ΕΤΕ στο κλεισιμο ολες οι "επιθυμιες" ικανοποιηθηκαν...γυρω στις 160.000

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΥΤΙΛ και ΦΡΙΓΟ ...χειροτερα απο τραπεζες

michele είπε...

ευκαιρια βρισκουνε σ αυτα να τα χωσουνε,οταν πεφτουν οι τραπεζουλες,βεβαια σε ΟΤΕ και ΔΕΗ επαιξε γυρισμα καλο.

michele είπε...

Dικιο εχει ο Κωστας ,η Ανζελα η Γκερεκου τι εφταιγε?? μαλακιες του πολτικου συστηματος,δεν κοιτανε να πιασουνε αυτους που πραγματικα τα τρωνε

μπαρμπαλιας είπε...

καλα τι υποκρισια;; ο γΚουβελος δεν ξερει τι εχει...τωρα αν ειναι νομιμα "η οχι ειναι αλλο καπελο...τελικα απο βουλευτες ,μιζες και λαδωματα;;και τα λεφτα στην Ελβετια;;γκούβελος σε ολα...ωξω ρε απ τη μπαραγκα...τελικα ξερρω τι χρειαζεται...αλλα κιαυτοι δεν τα κανανε καλα..

michele είπε...

Δεν λες καλα που μαθαμε να τελειωνουμε?? φαγαμε 10 μερες ,7 μηνες ειχαμε φαει με τον Ζαχοπουλο να δουμε αν πηδηξε η δεν πηδηξε..αυτη ειναι η Ελλαδα που ελεγε και ο Κινεζος.

Γεράκι είπε...

αρε..NBG..οσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις..

michele είπε...

καλως το Γερακι,καλα η nbg οι αλλες πως πανε??

Γεράκι είπε...

η ADP πάνω..η HPQ σταθερή..η PEP μόνο -0,25%...άρα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος..αλλα NBG..αχ..αχ..υπομονη.

michele είπε...

καλο ειναι το κλιμα εκει στις 13012,7 μον ευχομαι να πας καλα..εχει δρομο βεβαια η ημερα

Γεράκι είπε...

οι αγορες που εχω κανει ειναι σε καλα επιπεδα, μιλωντας για τις μετοχές..η μονη που χαλαει την συνταγη ειναι η nbg αλλα δεν σκοπευα να στηριχθω πανω της...η οποια έχει κάτσει πάνω στον ΕΜΑ50..πραγματι σημαντικη στήριξη και ελπιζω να αντεξει..δεν ξερω που ειναι εδω..εαν σπασει αυτη η στηριξη μαλλον θα σκοτώσω το 50%.

michele είπε...

εδω πηγε στην στηριξη της στη ζωνη του 2.20 ,εκλεισε 2.24 με χαμηλο 2.21.

Γεράκι είπε...

τι βλέπεις για μετά? ή θόλωσε η κρυστάλλινη μπάλα σου?εγω παραμένω θετικός παρατηρώντας το διάγραμμα εωσότου με διαψευσει.Εχει δουλέψει πολλές φορές και ελπίζω να λειτουργήσει κ τωρα.Εχουμε καποια αναμενόμενη είδηση η οποια θα παίξει καταλυτικό ρόλο τις επόμενες ημέρες?

michele είπε...

Εκεινο που βλεπω ειναι οτι στην πτωση εχουμε χαμηλο τζιρο και στην ανοδο μεγαλο.Αυτο συνεπικουρουμενο απο το γεγονος οτι τα πραγματα δρομολογουνται,τρεχει το PSI+,ψηφιζονται οι εφαρμοστικοι νομοι,τρωμε τις υποβαθμισεις..το μονο σοβαρο που απομενει να δουμε ειναι η συμμετοχη στο psi και κατα ποσον θα θεωρηθει πιστωτικο γεγονος η οχι..

Γεράκι είπε...

αφού είπε η S&P ότι θα μας αναβαθμίσει κάπακι του psi..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Μικρός οι << τσίρος >> αλλά το κλύσμα κλύσμα. Το καταλάβαμε για τα καλά. Και τώρα, όπως συνήθως γίνεται, πάλι ες αύριον τα σπουδαία. Πως τα καταφέρνουν κάθε φορά...είναι να απορείς.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τραβήχτηκα σήμερα με μια αβαρία στη μηχανή και το χειρότερο... δεν μπόρεσα να βρω τι έχει και δεν παίρνει μπρος μετά από 4 μέρες ακινησίας. Οπότε αύριο συνεργείο.
Όλα στραβά διάβολε αλλά εμείς δεν το βάζουμε κάτω.

michele είπε...

Αντε καλα ξεμπερδεματα Πανο,εδω βεβαια χιονιζει ,να δουμε τι θα μπορεσεις να κανεις αυριο..

ΕΤΕ η μπαλαρινα είπε...

Ο/Η michele είπε...

εδω πηγε στην στηριξη της στη ζωνη του 2.20 ,εκλεισε 2.24 με χαμηλο 2.21.

28 Φεβρουαρίου 2012 6:51 μ.μ.
//////////////////////////////////
αν δεν κρατησουν αυτα τα επιπεδα παμε για το 50 % της ανοδου στο 2.21

16 Φεβρουαρίου 2012 12:52 μ.μ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Με έκανες να κοιτάξω έξω, γιατί όταν γύρισα σπίτι είχε ήλιο...και πράγματι χιονίζει κι εδώ και ήδη το στρώνει στα αυτοκίνητα. Καλό χειμώνα.

michele είπε...

Eσυ ( που ξερω ποιος εισαι) και προσεχε μην σε λεω μπαλαρινα απο δω και περα χαχα ,καλα τα λες,αλλωστε η κινηση της ΕΤΕ ειναι σχεδον παντα ζωγραφια.Το θεμα ειναι αν ησουνα μεσα η εξω.Γιατι το θεμα ειναι η πειθαρχια.Για πες???

ΑΡΤ είπε...

68-32....μ-ε...
Μικε μουυυυυυ....

ΑΡΤ είπε...

και αγορασμενος πιο ψηλα...
σημερα αγορασα λιγα μονο στο 2.24...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους .

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου ρε ΑΡΤ με την επίσημη.
Μικέλε ένα σύννεφο ήταν, χιόνισε λίγο και τώρα βλέπω ξαστεριά. Θα μας τρελάνει ο καιρός.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Γιάννη με το δίχτυ. Αν είναι σαν το δίχτυ ασφαλείας του Γιωργάκη άστα να πάνε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μήπως είχες βάλει και το πιστόλι πάνω στο τραπέζι?

michele είπε...

Kαλησπερα Γιαννη,πως παει το διχτυ?? η το εσκισες με το κονταρι σου??
Στρατηγε ,δεν την φοβαμαι αυτη.Τεχνικα "βοηθαει" πολυ ,αλλωστε με τις αντιδρασεις που κανουνε στην πτωση,δεν μπορεις να παρεις παντα στο χαμηλοτερο.Η αποψη μου ειναι οτι ειχε ευκολα καλη πωληση ( κορυφουλες,200αρης) οποτε απο κει και κατω διαλεγεις επιπεδο..Αργοτερα θα ανεβασω κι ενα διαγραμμα ΓΔ να τον ξαναδουμε μια ματια.

michele είπε...

Πανο και εδω σταματησε,αλλα εστρωσε πρωτα τα καγκελα στο μπαλκονι χαχα

giannhs kon είπε...

Γεια σου ΠΑΝΟ παράλογο ίσως, αλλά μου άρεσε η συνεδρίαση όσο αφορά= ΓΔ = 20αρη ==ΕΤΕ =ΑΛΦΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιάννη μου κάθε θετικό σχόλιο δεκτό γιατί ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται χαχα

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΜΙΚΕΛΕ μπορεί να σκίστηκε αλλά δεν γίναμε κομμάτια χαχα και έτσι μπορούμε να σκαρφαλώσουμε ξανά χαχα Ο στόχος είναι συγκεκριμένος.

ΑΡΤ είπε...

ποτε δεν κυνηγησα να πουλησω στο υψηλοτερο σημειο η να αγορασω στο χαμηλοτερο...ειναι ομως εκπληκτικο οταν βλεπεις ( εκ των υστερων φυσικα ) την κινηση που εχει κανει και τα σημεια που αντιδραει...

michele είπε...

Ετσι ειναι ΑΡΤ απο χρονια η ΕΤΕ ειναι ζωγραφια..θυμισου τις τρεις κορυφες στο 5.30..ομως αυτη η πωληση εδω στον 200αρη ειναι καραμπινατη..το που θα γυρισει μετα δεν το ξερεις,αλλα συνηθως ειναι συγκεκριμενα σημεια ..δεν παει κουτουρου

Γεράκι είπε...

πάντως η nbg κρατάει τον ema50..θεωρω (θελω να πιστευω) οτι δεν θα το χάσει σήμερα..σημαντική η αυριανή ημέρα...Βέβαια, εσείς ξέρετε καλύτερα, εάν υπάρχει νόημα να προσέχω το adr ή την ETE..

michele είπε...

και τα δυο πρεπει να προσεχεις,διαγραμματικα περισσοτερο το nbg γιατι αυτο παιζεις,και εχει και διαφορες με την ελληνικη

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπερα σε ολους.

Αχ αυτη η ΕΤΕ...
...κι απο δω κι απο κει

Γεράκι είπε...

άρα παραμένω long και κανονικά θα άνοιγα τώρα θέση βασιζόμενος στο daily, άσχετα έαν μπηκα νωρίτερα βλέποντας το ωριαίο..καλό σημείο να hedgαρω αλλά λόγω βλακείας δεν μπορω να μπω στην πλατφόρμα μου..Μα τι χίλιες αρκούδες!!!!!!!!!!!!

giannhs kon είπε...

Hawk Καλησπερα διαβαζες ΜΠΛΕΚ ?? τι μου θύμησες χαχαχ

michele είπε...

ο καθηγητης μυστηριος δεν το ελεγε αυτο?? χαχα αλλα ο Hawk δεν ειναι μεγαλος δεν νομιζω να διαβαζε,φανερωθηκαμε τωρα Γιαννη χεχε

giannhs kon είπε...

Ο Καθηγητής μυστήριος πρέπει να είναι λίγο ποιό παλιός χαχαχαχα

michele είπε...

Φαινεται εσυ διαβαζες την επομενη εκδοση,εγω φανερωθηκα τελικα χαχαχα

michele είπε...

παω να ετοιμασω ΓΔ τωρα ..να σου πω Γιαννη ,στη f1 ποιον πρωταθλητη προλαβες?? εννοω οταν αρχισες να ασχολεισαι

giannhs kon είπε...

Εγώ ΜΙΚΕΛΕ είμαι μοντέλο του 67 χαχαχα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλησπέρα και πάλι.

Εγώ πάντως δεν ήξερα τι είναι αυτό που λέτε πιο πάνω. Τώρα το είδα στο νετ τι είναι.

Γεράκι είπε...

ρε πλάκα μου κάνετε..? δεν έχω διαβάσει εγώ ΜΠΛΕΚ? χαχα..θέλετε να ξεκινήσω να απαριθμω τι διάβαζα???
απο ΜΑΧΗ μέχρι ΒΑΒΟΥΡΑ??..ήμουν φανατικός απο μικρό παίδι..αφηστε..

giannhs kon είπε...

MIKELE 1981 Νέλσον Πικέ Βραζιλία Μπράμπαμ - Φορντ
1982 Κέκε Ρόσμπεργκ Φινλανδία Γουΐλιαμς - Φορντ
1983 Νέλσον Πικέ Βραζιλία Μπράμπαμ - BMW
1984 Νίκι Λάουντα Αυστρία Μακλάρεν - TAG
1985 Αλέν Προστ Γαλλία Μακλάρεν - TAG
1986 Αλέν Προστ Γαλλία Μακλάρεν - TAG
1987 Νέλσον Πικέ Βραζιλία Γουίλιαμς - Χόντα
1988 Αϊρτον Σένα Βραζιλία Μακλάρεν - Χόντα
1989 Αλέν Προστ Γαλλία Μακλάρεν - Χόντα
1990 Αϊρτον Σένα Βραζιλία Μακλάρεν - Χόντα
1991 Αϊρτον Σένα Βραζιλία Μακλάρεν - Χόντα
1992 Νάιτζελ Μάνσελ Μ. Βρετανία Γουΐλιαμς - Ρενό
1993 Αλέν Προστ Γαλλία Γουΐλιαμς - Ρενό
=================== Κ.Λ.Π Κ.ΛΠ

Γεράκι είπε...

αγαπημένος Μανσελ...εγω είμαι αυτης τη γενιάς..ο καλύτερος όλων των εποχών..(για να προκαλέσω..χαχα..)

giannhs kon είπε...

Hawk κρύβε λόγια φίλε κρύβε χαχαχ

giannhs kon είπε...

Hawk
1992 Νάιτζελ Μάνσελ
Χαχα σε πιάσαμε.χιχιχιχ

Γεράκι είπε...

τότε το πήρε..παρορμητικός και επιθετικός όδηγος..οτι πρεπει να θέαμα και ανδρεναλίνη..

michele είπε...

Αρα εγω να μην πω ,θα γινω ρομπα χαχα.Για ψαξε ALAN JONES ηταν και χοντρουλης αυτος,ισα που εμπαινε στο μονοθεσιο.Σε λιγο ( αφου ανεβασω και το γραφημα) θα σου πω Γιαννη και μια ιστοριουλα

Γεράκι είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Jones_%28racing_driver%29

είμαστε του αγγλοσαξωνικού τόξου..χαχα..

michele είπε...

παμε επανω στο ΓΔ..