Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΟΤΕ

Σε πρωτη εικονα καταλαβαινω οτι υπαρχουν πολλες γραμμες και δεν σας αρεσουν.Επρεπε ομως,η Κοκκινη γραμμη τασης ειναι πολυ σημαντικη και θα βασανισει την μετοχη ,οι δυο πρασινες γραμμες ειναι πιο βραχυχρονιου χαρακτηρα,μικρες ανασες καθε διασπαση τους.Δεν δινω ιδιαιτερη σημασια στα επιπεδα Φιμπονατσι στην περιπτωση ομως που δυο τετοια επιπεδα συμπιπτουν αξιζουν την προσοχη μας Συμπερασματικα η μετοχη ισως δει και το ΕΝΑ μπροστα αλλα μονο οριακα,εκει ισως ταλαιπωρηθει κινουμενη πλαγια,αλλα η πτωση θα εχει ουσιαστικα τελειωσει.

28 σχόλια:

Αλεξανδρος είπε...

Δεν φαινεται πολυ καθαρα αλλα στο κατω μερος του διαγραμματος κοντα στην περιοχη του 2,10/2,20 υπαρχει η απολυτη!!! συμπτωση των δυο επιπεδων fibo 161,8%

Γεράκι είπε...

Αλεξ..εγω αυτό που βλέπω άμεσα ειναι falling wedge..ίσως η καλύτερη pattern για break out της καθοδικής κίνησης..εαν εβλεπα και στοχαστικό ίσως θα είχα καλύτερη εικόνα..σχεδόν βρίσκεται στο 75% του wedge στο οποιο δουλευει το break out..αυτα με ματιά αφού δεν έχω προσβαση στα ντοπια κρεατα..

Αλεξανδρος είπε...

στο 2,10 ,οση σημασια και εαν εχει αυτο

Γεράκι είπε...

θεωρητικά θα έχτιζα θέση με βάση το ωριαίο...θεωρητικα πάντα αφού penny stocks δεν παίζω..χεχε...

Money είπε...

Απολύτως σωστό διάγραμμα και εξήγηση. Ευχαριστούμε.
Να συπληρώσω κάτι.
Χωρίς τεχνική ανάλυση τι θα κάνεις; εδώ και 3 ευρώ παραπάνω λες, φθηνά είναι ας αγοράσω και βλεπεις τα αποτελέσματα. Με τεχνική ανάλυση λες περιμένω. Μάλιστα αν το κάνεις και πιο επιστημονικό δεν αγοράζεις καν στα επίπεδα που τελειώνει η πτώση. Περιμένεις να τελειώσει και η πλάγια αγορά και όταν πάεις σήμα αγοράς σαν καλός κύριος αγοράζεις.
Και ας σε πετάξει έξω και μαι και δυο φορές. Τι πειοράζει. Τόση πτώση και τυρανία που γλίτωσες χαλάλι της.

Αλεξανδρος είπε...

συμφωνεις λοιπον οτι η πτωση πλησιαζει στο τελος της

Αλεξανδρος είπε...

τκ ασε τις ευχαριστιες και να συμμετεχεις πιο ενεργα,να ανεβαζεις κανενα διαγραμμα και να μας δινεις την αποψη σου,

PS είπε...

"Το ΙIF το Διεθνές Χρηματοοικονομικό Ινστιτούτο δεν αποκλείει την ενεργοποίηση και πληρωμή των CDS.Τα cds πρέπει να πληρωθούν."---Πλερώστε ρε παλιάνθρωποι,γιατί δεν μας πλερώνετε ρεεεεεε;

Γεράκι είπε...

εαν ρωτάς εμένα..εγώ με βάση αυτό που βλέπω και φέρνωντας νοητά τις γραμμές, βρίσκω τέλειο falling wedge και θα έχτιζα θέση σε υπεραγορασμένο στοχαστικό(ωριαιο)..βέβαια αυτή είναι επιθετική κίνηση..διαφορετικά μπαίνεις στην πρώτη αντίδραση στην κάτω στήριξη..το κακό ειναι οτι δεν βλεπω τον στοχαστικό..

Γεράκι είπε...

νομίζω οι επόμενες 2 ημέρες θα δείξουν εαν ειναι valid αυτο που λέω..απλά εάν βγει, εχει μεγάλο reward (και φυσικά risk..χεχε)

Αλεξανδρος είπε...

Ναι Αντωνη εσενα,και οποιον θελει να συμμετεχει,στοχαστικος στο 22 με κινηση διασπασης του αργου κατω απο 20,ημερησιο

Αλεξανδρος είπε...

Ναι Αντωνη εσενα,και οποιον θελει να συμμετεχει,στοχαστικος στο 22 με κινηση διασπασης του αργου κατω απο 20,ημερησιο

Money είπε...

Αν προλαβαίνω, οκ. χιχι

Γεράκι είπε...

πλάκα κάνεις τώρα..εάν ειχα την δυνατότητα..ναι θα αγοραζα...θα έχτιζα δηλ θέση...ακολουθωντας μια τακτική η οποία έχει δουλεψει πολλές φορές..

Money είπε...

ο ΟΤΕ θα μπορούσε να πάει με βάση διαγραμματική ανάλυση έως και 1,93-1,97. Κοντά σε όσα είπες.

Αλεξανδρος είπε...

Θαναση οταν εχεις κατι για το γνωστο θεμα στειλε μου mail

Γεράκι είπε...

οσο ασχολούμαστε με μετοχές των 2€..ο αμερικάνος πάλι του δίνει και καταλαβαίνει...

Αλεξανδρος είπε...

να δουμε που θα φτασει,εκλογικη χρονια γαρ,ισως κανει μια συντομη και πολυ δυνατη πτωση για να συνεχισει μετα ανοδικα ως τις εκλογες.

PS είπε...

RSI κάτω του 30(29,68 σήμερα σε εξαμηνιαίο) ίσως αρχίσει να ενεργοποιεί αγοραστές από δω και μπρός.Αν συμβεί,τότε 2,39-2,85 μετά από 3 συνεδριάσεις,με βάση το κερί 31/10/11.Δείτε κίνηση 3-31/10/11.Φούλ σήμα αγοράς αν φυσικά ο RSI φτάσει στο 25.

PS είπε...

Μέτρησα και 14 πτωτικές στη σειρά ή κάνω λάθος;

Αλεξανδρος είπε...

εχεις λιγες ακομα προς τα κατω ,οχι πολλες παντως ,η πλαγια κινηση θα καψει τους περισσοτερους απο δω και περα,προσοχη στην κοκκινη γραμμη.

PS είπε...

μέχρι 3 ακόμα βλέπω...."Υπέρ της συνταγματικότητας του αποκαλούμενου χαρατσιού μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ (του ειδικού τέλους ακινήτου) επειδή πρόκειται για έκτακτο μέτρο, αλλά με πλήρη αποσύνδεση της μη καταβολής του με την απειλή διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, αποφάσισε – σύμφωνα με πληροφορίες - με αυξημένη πλειοψηφία σε διάσκεψή της η Ολομέλεια του ΣτΕ."--- καθαρό ΟΧΙ στη διακοπή ρεύματος.

PS είπε...

"Με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και της απείθειας συνελήφθη σήμερα η προϊσταμένη της Δ.Ο.Υ. Χανίων.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, λόγω έλλειψης δικαστικών υπαλλήλων, ζήτησε από την έφορο Χανίων να διαθέσει υπαλλήλους της εφορίας προκειμένου να συνδράμουν στην ΕΙΣΠΡΑΞΗ ποινών που επεβλήθησαν για βεβαιωμένες παραβάσεις.

Η προϊσταμένη της Εφορίας αρνήθηκε επικαλούμενη την έλλειψη υπαλλήλων.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί με εντολή της Εισαγγελέως και να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες της παράβασης καθήκοντος και της απείθειας.

Η σύλληψη έγινε με τη διαδικασία του αυτοφώρου, και στα
δικαστήρια των Χανίων, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΤΡΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ της ΔΟΥ Χανίων προκειμένου να συμπαρασταθούν στην έφορο.

Αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία και η προϊστάμενη της Δ.Ο.Υ αφέθηκε ελεύθερη, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τη μία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στις δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες Χανίων-Ρεθύμνης Μιχάλης Δασκαλάκης τόνισε. «Μας ζήτησαν ΤΡΕΙΣ υπαλλήλους να έρχονται στα Δικαστήρια και να κόβουν διπλότυπα. Αυτό δεν είναι δυνατόν να γίνει και έτσι φτάσαμε στο σημείο να διώκεται η προϊστάμενη της εφορίας».

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, «η δουλειά των εφοριακών δεν πρέπει να είναι να κόβουν χαρτιά εξυπηρετώντας τις ελλείψεις άλλων υπηρεσιών, αλλά να κάνουν ελέγχους για τη ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ του κράτους».-Τα κεφαλαία δικά μου,προς αποφυγή παρεξηγήσεων,αλλά και με σκοπό γρήγορης αντίληψης για του τι "παίζει" εκεί.

PS είπε...

Ζήτησε 3...δεν υπήρχαν...το ίδιο απόγευμα όμως "βρέθηκαν συγκεντρωμένοι για συμπαράσταση"...και δήλωσαν ότι επιθυμούν τη "βελτίωση των εσόδων του κράτους"...ενώ πρίν αρνήθηκαν να εισπράξουν βεβαιωμένες παραβάσεις...τα συμπεράσματα δικά σας.

Γεράκι είπε...

κατι παρομοιο επαιξα/παίζω με ΕΑ την οποια παρακολουθω για να ξαναμπω στο ωριαιο γιατι θεωρω εχει ολα τα φοντα για διασπαση...

http://img10.imageshack.us/img10/200/42200100.png

Money είπε...

πολύ ενδιαφέρον: http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/682896/ArticleNewsWorld.aspx

Γεράκι είπε...

πραγματι ενδιαφερον..τι εγινε την κοπανήσατε ξαφνικά?..καλα θα τα πούμε μέσα στο ΣΚ..καλο βράδυ...

PS είπε...

Δεν γράφω από κει πιά.Ανίατες περιπτώσεις,δεν χρήζουν καμμιάς θεραπείας πλέον.Να τους χαίρεται και να ΜΗΝ μας γράφει.