Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΥΛΕΣ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 767,32 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ.
με απωλειες 0,69% και μικρο τζιρο στα 29,5 εκ ευρω. Μεγαλες πιεσεις δεχτηκε ο ΔΤΡ που εκλεισε με πτωση 3,55% στις 351,37 μον ,κατω απο τις οποιες θα επιδεινωσει ετι περαιτερω την ηδη τραυματισμενη τεχνικη του εικονα κατω απο τις 365. Αρνητικος πρωταγωνιστης η ΕΥΡΩΒ  με πτωση 9,09% στα 0,80 ευρω η ΠΕΙΡ με -8,59% στα 0,33 ευρω και το ΤΤ στα 0,4890 με απωλειες 7,74%.Καλυτερη συμπεριφορα απο ΚΥΠΡ -1,8% και ΕΤΕ -1,72%.
Στις υπολοιπες μετοχες του FTSE 20 ,εχει μεταφερθει το ενδιαφερον απο τις 14 Μαρτιου και επειτα.Ο ΟΤΕ απομακρυνεται και απο τα 3 ευρω ,με ανοδο 4,26% στα 3,18 ευρω ,ο ΟΠΑΠ ειχε κερδη 2,35% στα 7,40 στα υψηλα ημερας, τα ΝΕΡΑ συνεχιζουν την εξαιρετικη τους πορεια ( ουδεις ασχολειται δυσυχως παρα τις συνεχεις επισημανσεις) ,ΕΥΔΑΠ +4,13% στα 4,29 ευρω και ΕΥΑΠΣ στα 4,29 ομοιως με κερδη 3,37%.Θετικα και τα λιμανια ΟΛΘ +2,65% στα 11,6 ευρω και ΟΛΠ +1,17% στα 11,25 ευρω.
Θετικοι και οι ΜΥΤΙΛ,ΕΛΛΑΚΤΩΡ ,ΕΛΠΕ,ΦΦΓΚΡ,ΦΡΙΓΟ,ΜΕΤΚΑ και ΦΡΛΚ.Λιγα πραγματα στην περιφερεια.Τελικη εικονα αρνητικη με 51 μετοχες ανοδικες και 85 πτωτικες.Με αυτο τον τζιρο καθε προσπαθεια ειτε για ανοδο ,ειτε για πτωση πεφτει στο κενο.
Στις ξενες αγορες με θετικο προσημο κινειται και οDAX στις 7082 μον με +1,23% καθως και ο DOW στις 13207 με κερδη 0,98%.

55 σχόλια:

Megas Magistros είπε...

Αν θυμάστε καλά στο πολύ ξύλο της Dionic και γύρω στο 0.70€ είχα πει ότι θα πάει να βρει τα προηγούμενα χαμηλά της.Μόλις έφτασε 0.22€ είπα ότι θα έριχνα κάτι ψιλά στο 0.17€ για το αρνί του Πάσχα. Δεν το έκανα αλλά σκοπεύω από αύριο αυτά τα ψιλά να τα ρίξω μεταξύ 0.1650€ και 0.175€. Ετσι για χαβαλέ και αν κάτσει καλά για τις διακοπές του καλοκαιριού!

michele είπε...

Μαγιστρε το χαρτι αυτο το εχει το 0,40 απο θεμελιωδη.Οπως θα εχεις δει το 0,16 κατι δεν εχει down side risk.Kατα την αποψη μου ενα 100% μεχρι το καλοκαιρακι θα στο κανει

Αλεξανδρος είπε...

ωραια συνεδριαση!10% κατω η eurobank και δεν ακουμπαει κανεις για ενα trade,Δυναμη η ΕΥΔΑΠ ο Μπομπολας αφου δεν επαιρνε κανεις τεμαχια τα πηρε στο τελος μονος του,νομιζω δηλαδη,και η Μετκα στεκεται στον αερα,αλλα δεν πεφτει!

Megas Magistros είπε...

michele σε ευχαριστώ από καρδιάς για το εμψυχωτικό σχόλιο. Κάτσε να δω τι θα μας δώσουν απο αύριο....

Για τα των τραπεζών τα είδαμε στο κλείσιμο. Απλά στεναχωρίεμαι για τον ΜΙΚΡΟ που πήρε ΕΤΕ και τώρα λείπει ταξίδι. Ελπίζω να την έδωσε την Παρασκεύη.....

Αλεξανδρος είπε...

και να μην ξεχασω την Γεκ,αποφασισαν οτι το 1,13 θα μας διωξει απο πελατες και μαλλον λενε να το κρατησου,αν οχι μετα παιζει το 1,08

Αλεξανδρος είπε...

προσωπικη εκτιμηση,εαν ο μικρος εχει ακομα ΕΤΕ ,μαλλον θα χαρει οταν γυρισει .Αλλα ισως και να κανω λαθος

michele είπε...

Μαγιστρε ( αλλωστε δεν μασας),δεν σε εμψυχωνω το πιστευω κιολας..χαχα οσον αφορα το ΜΙΚΡΟ μου φαινεται με το που τα πηρε το μετανοιωσε..

νικος φαληρο είπε...

καλο απογευμα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

PS είπε...

«Εκτός από την σοβιετικού τύπου γραφειοκρατία και διαφθορά, τις έκτακτες εισφορές υπέρ των πελατειακών στρατών, οι επιχειρήσεις που έχουν διεθνείς δραστηριότητες αντιμετωπίζουν τη δυσπιστία των πελατών στο εξωτερικό σε οτιδήποτε έχει σχέση και καταγωγή ελληνική.
Σίγουρα είναι και η ευθύνη των ψηφοφόρων που πήγαιναν στην κάλπη με μόνο κριτήριο το διορισμό ή κάποιο παράνομο προνοιακό επίδομα. Σίγουρα είναι και η παρασιτική αντίληψη για το συνδικαλισμό που διοικεί κρατικές εταιρείες και το σοσιαλισμό με δανεικά.
Σίγουρα είναι και η ευθύνη των ψηφοφόρων που πήγαιναν στην κάλπη με μόνο κριτήριο το διορισμό ή κάποιο παράνομο προνοιακό επίδομα. Σίγουρα είναι και η παρασιτική αντίληψη για το συνδικαλισμό που διοικεί κρατικές εταιρείες και το σοσιαλισμό με δανεικά.
Το καλό σενάριο για τη χώρα, άρα και για την αγορά, είναι κυβέρνηση συνεργασίας την επομένη των εκλογών με ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή, η οποία θα προχωρήσει με άλματα τις μεταρρυθμίσεις στον πρώτο της χρόνο, για να μπορεί να δει τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης από το δεύτερο...





Η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα έχει ελπίδες να αποδειχτεί καλύτερη από την προηγούμενη για το ελληνικό χρηματιστήριο.»

Πηγή:www.capital.gr------Εν αναμονή λοιπόν ανόδου του ΧΑΑ και «κυβέρνησης συνεργασίας με ισχυρή πλειοψηφία».Των Σαμαρά/Βενιζέλου και Μηταράκη/Σαχινίδη.Εμπρός για τις «μεγάλες μεταρρυθμίσεις» της χειρότερης Σοβιετίας ολόκληρης της Υφηλίου.
ΥΓ.Επί πόσα χρόνια είπαμε ότι επιμένει ο Στούπας ότι «θα ανεβεί το ΧΑΑ»,μήπως θυμάστε;

Megas Magistros είπε...

Αλέξανδρε μου εγω βλέπω ότι καθημερινά εγκλωβίζουν traders και τους τα χώνουν γλυκά γλυκά. Η Αλφα γλυκά γλυκά από το 1.48 σήμερα έφτασε 1.26 η ΕΤΕ από το 2.56 σήμερα 2.28....

Βλέπω και άλλο κάτω και μάλλον ο στόχος που είχα βάλει να αγοράσω πάλι Αλφα στα 0.90€ και λίγο πιο κάτω έρχεται όλο και πιο κοντά.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Megas Magistros είπε...

Επίσης για μακροχρόνια επένδυση (από 2 χρόνια και πάνω) από αύριο αρχίζω τοποθετήσεις όσο είναι κάτω από €4, στην ΕΥΠΡΟ.

michele είπε...

Εαν χασει το 1.20 η ΑΛΦΑ ευκολα θα αγορασεις μαγιστρε.Αν και για την αυριανη ημερα και βασει του γλυκου χωσιματος που λες.τον τραπεζικο τον βλεπω να γυρναει ..παιζεται επαγγελματικα το μαγαζι να μην απωλεσει και ο δεικτης το 760 και ο τραπεζικος να διολισθαινει.
Αλεξ ηταν μερα του βοδιου του ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ σημερα.Θαρθει η σειρα της και της γεκ μονο που αυτη παιζει καλυτερα απο το βοδι.

michele είπε...

Χειροτερος απο μενα καταντησες ακου 2 χρονια..( οχι οτι εγω δεν τρεινταρω αλλα λεμε).Εχω κρατησει ΑΚΡΙΤΑ 1 χρονο.Με τα γνωστα πολυ θετικα αποτελεσματα φυσικα.

Megas Magistros είπε...

Χαχαχαχαχαχ Michele μου ρίξε μια ματιά στα θεμελιώδη εδώ που είναι η μετοχή......Μιλάμε για θησαυρό. το μόνο πολύ αρνητικό είναι ότι ανήκει στην κωλοτράπεζα....

PS είπε...

ΥΓ2: Πόσοι διεφθαρμένοι γιατροί του ΕΣΥ απολύθηκαν και πόσων δημεύτηκε η περιουσία είπατε;
Στο ΥΠΟΙΚ και τα συναφή υπουργεία/άντρα διαφθοράς;
Στην τοπική «αυτοδιοίκηση»;
Πόσοι άχρηστοι και σάπιοι οργανισμοί ,με χιλιάδες κομματόσκυλα διορισμένα με μηδενικά προσόντα από το παράθυρο, έκλεισαν τα τελευταία χρόνια που κυβέρνησε ο δικομματισμός;
Μήπως αντί να διώξουν,διόρισαν μερικές χιλιάδες ακόμα;Και θα τους εκδιώξουν τώρα οι ίδιοι,κοινή συναινέσει;
Μήπως οι ελάχιστες εισπράξεις ΦΠΑ οφείλονται στη φοροδιαφυγή(αποδίδεται μόνο το 45%) όπως λέει ο ΟΟΣΑ και όχι στην ύφεση που επικαλείται το πασοκ επειδή απλώς έτσι το βολεύει ,αυτό και το διαλυμένο/ξεδιάντροπο/σκουληκιασμένο εισπρακτικό μηχανισμό του;
Ακόμα κι αν οι μισθοί πέσουν σε επίπεδα Βουλγαρίας ,κανείς αξιοπρεπής άνθρωπος δεν βάζει τα λεφτά του σ’αυτό το κωλοχανείο της πιο πούστικης εξουσίας που γέννησε ποτέ η πλάση.Εσείς ,γνωρίζοντας τα παρόμοια επίπεδα διαφθοράς και εξαθλίωσης των μαζών στη γείτονα Βουλγαρία,τι θα πηγαίνατε να παράγετε και να πουλήσετε εκεί;Σε τι νομίζετε ότι θα διαφέρουμε σε πολύ σύντομο χρόνο από τώρα;Σε πολύ χειρότερη θέση θα βρισκόμαστε,γιατί πουθενά στον κόσμο δεν ζητούν από τους πολίτες τόσα πολλά,ενώ του προσφέρουν ψίχουλα ως αμοιβές,Ποιος λοιπόν θα καταναλώσει αγαθά και υπηρεσίες εδώ;
Αρκεί νομίζετε το 10% που δήλωσε ότι δεν έχει «κανένα πρόβλημα με την κρίση»;

Αλεξανδρος είπε...

Μαγιστρε οπως τα λες ειναι,απλα σκεφτομαι οτι ALPHA κατω απο 1,20 ETE 2 kαι EUROBANK κατω απο 0,75 δεν μαζευονται και ακομα ειναι νωρις

Αλεξανδρος είπε...

και η ΕΧΑΕ καπου στο 2,90 μια χαρα ειναι

michele είπε...

Οχι δεν λεω για τωρα Μαγιστρε το 2006 λεω..χαχα.Τωρα ειναι αλλιως οι καταστασεις.Οσο για την ΕΥΠΡΟ δεν αμφιβαλλω καθολου εδωσε και μερισμα σουπερ!

Αλεξανδρος είπε...

Καλησπερα και στον φιλο Νικο

michele είπε...

Αλεξ παρα λιγο ...

PS είπε...

Για τραπεζες μόνο κάτω από 0,10 θα σκεφτώ αγορά.Και φυσικά αφού τελειώσουν ΟΛΕΣ οι αμκ.Όσο υπάρχει βρασμός, η διαδικασία της ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ δεν θα αφήσει ούτε μια σταγόνα νερού στο μπρίκι.

Αλεξανδρος είπε...

δοκαρι michele

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΜ κλσ εγω εχω παρει ...για να φαω αρνι ..και μεφαγε...αλλα θα παω με τον Μικέ ...στην υπομονη

μπαρμπαλιας είπε...

Φωωωωωωτη...παιχταρα μου χάθκαμε

PS είπε...

χάθκαμαν μπάρμπα σι λέω,ευτυχώς πληρώθκαν κατ φλαράκια τα σιντι κι βαζν μπινζίνα στς μπιβε...

PS είπε...

πάντως άνετα έκανα ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ σήμερα...ε ρε μανούλαμ ένας κατίφουρους που μι πήρε....

Γεράκι είπε...

Δινει ρεστα η bidu,κραταει κερδη η hpq..η nbg αδιαφορη αλλα δεν κατρακυλαει κιολας..η aapl ξαποσταινει για την επομενη ανοδο της;τι σου κανει ενα smartphonfe k free wifi!!!χεχε

PS είπε...

... στο τέλος όμως κάθε κατηφόρας,τι ακολουθεί;Ανήφορος ή κάποιος ΓΚΡΕΜΟΣ;

μπαρμπαλιας είπε...

πετανε οι συμμαχοι...με καθε ευκαιρια του δινουν και καταλαβαινει...
εμεις ομως θα παμε οπως η Αργεντινη....θα θα
της χαλιμας τα θα...

μπαρμπαλιας είπε...

(upd8) Το κλίμα δεν έχει βελτιωθεί, τουναντίον επιδεινώνεται μετά την ιστορική συμφωνία νέας διάσωσης της Ελλάδος που περιλάμβανε και απομείωση χρέους κατά 100 δισ. ευρώ. Ανήμπορη η αγορά να αντιδράσει μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, έκλεισε με πτώση 0,69% στις 767 μονάδες. Ο τζίρος διαμορφώθηκε μόλις στα 29,4 εκατ. και ο όγκος των μετοχών στα 21,5 εκατ.
Προφανώς και πολλοί θα επικαλεστούν πλείστα επιχειρήματα....

απο την απογευματινη αναρτηση του badnews...που εχει ολα τα δικια

Γεράκι είπε...

Καλα ο ογκος ειναι τραγικος.δεν μπορουμε να μιλαμε για φυσιολογικη αγορα.καλα για trade,ουτε αποφοιτος του mit..

michele είπε...

Καντε καλες τοποθετησεις και μη βιαζεστε .Ξερω καποιον που εχει ΦΡΙΓΟ απο τα 3,5 και παει μια χαρα..

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους .

Σας βλέπω αρκετά προβληματισμένους γιατί ? Μια καλή συμβουλή για να καθαρίσει το μυαλό σας είναι η αναπαλαίωση παλαιών αντικειμένων ,τώρα που ανοίγει και καιρός .χαχαχαχα
Εγω αυτό τον καιρό ασχολούμαι με κάτι παλιά ΜΠΑΟΥΛΑ που έχω βρει , τα τρίβω με γυαλόχαρτα , ξεσκουριάζω τα μεταλλικά τους μέρη ,τα λουστράρω κ.λ.π όλο και κάτι θα βρω να βάλω μέσα αυτόν το καιρό .
Δοκιμάστε το μπορεί να αποδεικτή πολύ καλό αγχολυτικό.

giannhs kon είπε...

Τις αποφάσεις έγκρισης δημοπράτησης των έργων Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση: Της Υποθαλάσσιας Μόνιμης Οδικής Ζεύξης Νήσου Σαλαμίνας και της Υποθαλάσσιας Ζεύξης Λευκάδας - Ν. Αιτωλοακαρνανίας υπέγραψε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαυρουδής Βορίδης.

capital.gr

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε το προσπαθησα ...δεν ξερω τι γινεται.-

το αλλο εληφθη ευχ readed already

dim ns είπε...

καλησπέρα παίδες! καλό το κλείσιμο της ΚΥΠΡ...αν μη τι άλλο δείχνει ότι την προσέχουν εκεί στο 0,48€...εκτος κι αν έτσι θέλουν να νομίζουμε!

michele είπε...

dim ns μαζεψαν 1 ευρωλεπτο στο κλεισιμο.Οπωσδηποτε την προσεξαν.
Απο την αλλη βλεπω οτι προχτες εκτος του Ραγκουση οι υπολοιποι υπουργοι συμφωνησαν στο νομοσχεδιο του Βοριδη.Σημερα βλεπω διαφοροποιησεις.Και θελετε και συγκυβερνηση πρασινα γιουσουφακια??Πως??

dim ns είπε...

πιστεύετε ότι η δημοσίευση του τρόπου ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, θα είναι αυτό που περιμένουν όλοι για να γίνει η μεγάλη κίνηση?

michele είπε...

Φυσικα.Το θεμα τωρα του χρηματιστηριου αλλα και γενικοτερα της πορειας της οικονομιας,εξαρταται απο την ανακεφαλαιοποιηση.Οι τιμες θα διαμορφωθουν αναλογα με τον τροπο.Μεχρι τοτε ταλαιπωρια στις τραπεζικες.Ισως οχι μονο κατω ,αλλα και πανω.

Γεράκι είπε...

τι λέτε να αγοράσουμε στο κλείσιμο ρε παιδιά..?όλα ειναι στα ύψη...για να δουμε...MA,LNKD,PCLN,LULU,CMG και παει λεγοντας..

μπαρμπαλιας είπε...

..μετα Μικε μου θα παμε οπως η Αργεντινη...θα

Γεράκι είπε...

η ΑΑPL πάλι πάνω απο 600$..παραμένουμε Long..έστω κ εδω ψηλα..συσσώρευση για νέα υψηλά...

michele είπε...

Λιακο,εχουμε πει ,προσοχη και στις μη τραπεζικες,μεγαλες,μεσαιες,μικρες.Ανεβαζω το βραδυ Δεικτη Τραπεζων.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.Τη σκέψη μου διάβασες Μισέλ σχετικά με ΔΤΡ,εκεί στο 318-320 κάτι μπορεί να γίνει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα σε όλους. Βρε Αντώνη πάλι με σαπάκια ασχολείσαι? Άκου 600 δολ.

michele είπε...

Αντωνη μην ξεχαστεις,σημερα 11 η ωρα Ελλαδος κλεινει ο DOW.Καρα εχει διαφορα ,σε καμμια ωριτσα θα τα πουμε αναλυτικα..εχει και ενα γκαπακι εκει κατω κλπ

Γεράκι είπε...

600?..μάνι μάνι...605...μια χαρα..μακαρι να ειχα παραπανω..τεσπα

Γεράκι είπε...

η ΕΤΕ στο -1,72% αλλα η αδελφουλα στο +0,97%....χμμμμμ

dim ns είπε...

έχετε καμιά ιδέα??? http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/687540/ChameleonArticle.aspx

PS είπε...

Κόντρα μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πυροδότησαν οι καταγγελίες του Γ. Μιχελάκη για προεκλογικές προσλήψεις 2.340 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις στα ΕΛΤΑ, με την υπογραφή μεταξύ άλλων και του Ευ. Βενιζέλου.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, κατήγγειλε ότι «στις 12 Μαρτίου 2012, με κοινή υπουργική απόφαση, την οποία συνυπογράφει ο κ. Βενιζέλος, υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ενέκριναν την πρόσληψη από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) 2.340 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις (ΚΥΑ 12075 ΕΓΔΕΚΟ 2645/12.03.2012), ενώ λίγες μέρες μετά, στις 23 Μαρτίου 2012, η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε, μέσω του ιστοχώρου της, την πρόσληψη 1.000 συνεργατών, καθορίζοντας μάλιστα τη λήξη υποβολής αιτήσεων μόλις στις 28 Απριλίου».----3,500χ. προσλήψεις,800 προαφωγές στο ΥΠΟΙΚ....με συγχωρείτε,ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ δεν λέγονται αυτά;Του αγίου ανήμερα θα δει άσπρη μέρα η χώρα...ΕΜΗΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΙΓΑΜΑΙ

michele είπε...

Tωρα που ειναι διπλα-διπλα ,αλληλοκραζονται και τα μαθαινουμε αμεσως χαχα

ο dwk είπε...

… και τώρα το άλλο μισό του αλληλοκραξήματος.

Απαντώντας το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι οι καταγγελλόμενες προσλήψεις έγιναν, όπως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή, μετά από αίτημα του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη, ο οποίος αποτελεί πλέον στέλεχος της ΝΔ.

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρεται ότι «επειδή είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς την προκλητική ανοησία από το προκλητικό θράσος, θα έπρεπε να υποδείξει κανείς στον Εκπρόσωπο της ΝΔ να απευθυνθεί στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Βορίδη, νέο και προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ που την εκπροσωπεί στην Κυβέρνηση, ο οποίος επιμόνως ζήτησε από την τετραμελή εξ υπουργών επιτροπή την έγκριση αυτών των προσλήψεων, όπως γίνεται παγίως κάθε χρόνο την περίοδο αυτή.

Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους ο κ. Μιχελάκης με τον κ. Βορίδη και ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη από το ΠΑΣΟΚ εκ μέρους της ΝΔ».

βαριδης είπε...

παλι εγω φταιω;

PS είπε...

καλα το λετε με τις τραπεζες,χρωστανε ενα τιναγμα από αύριο.ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ.

michele είπε...

Χαχα ο φιλος μου ο Φ παντα αισιοδοξος.Ανεβηκε μολις το γραφημα του δεικτη τραπεζων..Τα σχολια πανε πανω.Καλως τον dwk