Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΤΟ ΤΡΥΠΗΣΑΝΕ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele
Στις 752,70 εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με πτωση 1,91% και αυξημενο σε σχεση με τις προηγουμενες μερες στα 45,8 εκ ευρω. Ο τραπεζικος δεικτης ηταν ο απολυτος αρνητικος πρωταγωνιστης της συνεδριασης με απωλειες 8.04% και εκλεισε στις 323,11 ,κλεινοντας το gap της 26ης /1.Τεραστιες απωλειες για ΕΥΡΩΒ -17,5% στα 0,66 ευρω ΑΛΦΑ -15,08 % και ΤΤ-12,68%. Μικροτερες απωλειες για Κυπρ -3.66% και ΕΤΕ με πτωση 6,14% στα 2.14 ευρω..
Σε σημαντικη στηριξη ο FTSE 20 στις 294,22 "κρατηθηκε" απο τις υπολοιπες μετοχες οπως ο ΟΤΕ ο οποιος φρεναρε στην αντισταση του στα 3,26 ευρω,κλεινοντας με θετικο προσημο +1,26% στα 3.22 ευρω,ο ΟΠΑΠ στα 7,42 με κερδη 0,27%,η ΔΕΗ με ανοδο 1,58% στα 3.85 ευρω, η ΒΙΟΧΚ στο +2,4% στα 3,42..Αρνητικες οι δυο κατασκευες ΓΕΚΤΕΡΝΑ και ΕΛΛΑΚΤΩΡ,θετικος και ο ΤΙΤΚ με +0,42% στα 14.18 ευρω.
Απο τη μεσαια κεφαλαιοποιηση πολυ καλες η ΕΧΑΕ στα 3.05 ευρω με ανοδο +2,69%,για μια ακομη συνεδριαση κυλανε ομορφα τα Νερα ,ΕΥΔΑΠ +1,86% και ΕΥΑΠΣ με το ιδιο ποσοστο στην ιδια ακριβως τιμη: 4,37 ευρω.
Στα επιχειρηματικα νεα, κερδη στα 5,6 εκ ευρω για τα ΣΩΛΚ απο ζημιες στο 2011,ενω αντιθετα διευρυνθηκαν οι ζημιες στη ΧΑΚΟΡ 15,6 εκ ευρω απο 13,1 το 2010.
Τελικη εικονα αρνητικη με 48 μετοχες θετικες και 85 αρνητικες.
Στις ξενες αγορες με οριακα αρνητικο προσημο κινειται αυτη την ωρα ο DOW στις 13237 μον,σε ελαφρα θετικο εδαφος +0,05% στις 7082 ο DAX στη Φραγκφουρτη.

60 σχόλια:

Money είπε...

Στο προηγούμενο quiz
Όχι βέβαια. Ικανοποιήθηκες Michele;

Money είπε...

Καλησπέρα σας
Στο δικό μου quiz φοβάμαι πως έχετε πέσει λίιιγο έξω. :-)

michele είπε...

Πηρα δυο απαντησεις.Θαναση τι σημαινει ικανοποιηθηκα,ενα κουιζ βαζω και οποιος θελει λεει την γνωμη του χαχα

Megas Magistros είπε...

michele για να γράψει ξανά η ΕΤΕ €36 θα πρέπει:

1. Να γίνουμε η πλουσιότερη χώρα της Ευρώπης

η

2. Να κάνει RS.

Τέτοια τιμή ΕΓΩ πιστευω ότι αν δεν υπάρξει κάποιος από τους παραπάνω λόγους ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΤΕ. Αντε να πάει μέχρι τα €12......

Money είπε...

καλά ντε μη βαράς

michele είπε...

Ειχαμε βαλει χρονο Θαναση?? γιατι η αγορα η τραπεζικη παει κατω η αλλη δεν παει κατω..θα μου πεις αυτη σερνει το χορο.Αλλα το ξεραμε αυτο,τα βλεπαμε στον τραπεζικο δεικτη..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Μιχάλη εσύ πίστευες ότι θα δεις τον κεράνη στις 3000 δρχ;

michele είπε...

Μαγιστρε αυτη θα ηταν και η απαντηση μου με RS.Θανο γιατι λες οτι βαραω?? δεν μου παει καθολου

Money είπε...

οκ το αποσύρω

George είπε...

καλησπέρα σε ολους.φιλε Megas Magistros τελικά και εγώ είχα δώσει εντολή αγοράς ΔΙΟΝ 8000 με 0,165 και τώρα είδα ότι αγοράστηκαν ... Λες να μας κάτσει ?????ΜΙΚΕΛΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ τράπεζες ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟ...

Megas Magistros είπε...

Μάγκες πέραν της πλάκας όσοι πραγματικά ενδιαφέρεστε να αγοράσετε Τραπεζικές μετοχές θα έλεγα να μην ακούτε αριστερά και δεξιά για Εμίριδες και Ρώσους και παπάρια μάντολες. Περιμένετε να δείτε τις ΑΜΚ και τους όρους και μπείτε η μετά η στα αδιάθετα για όσους έχουν άκρες.

Η δουλειά μου είναι τέτοια που Αραβες και Ρώσους συναναστρέφομαι τα τελευταία 20 χρόνια. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ούτε σε ακίνητα ούτε σε μετοχές αν δεν δουν τιμές αρκετά χαμηλότερες από τώρα. Και όταν λέω χαμηλότερες μιλάω για 60% και πάνω και σε μεγάλες εκτάσεις και σε τραπεζικούς η βιομηχανικούς τίτλους.

Αυτά από εμένα.

Megas Magistros είπε...

George A εγώ μάζεψα ένα 10άρικο σήμερα. Τα υπόλοιπα αν την δω πιο χαμηλά από €0.16.

michele είπε...

Θαναση οκ ,πλακα κανουμε να ξερεις δεν παρεξηγουμαι ,ελευθερα οτι γουσταρουμε..

michele είπε...

Λογικο αυτο που λες Μαγιστρε ,δεν ξερω τις τιμες αλλα στρατηγικα εκει τα βλεπω

George είπε...

Αν πάμε έτσι βλέπω την επόμενη στήριξη του ΓΔ 730-750 και ο 20 αν δεν πάει πάνω από 320 δεν βλέπω καλές μέρες..... ίσως είναι προμήνυμα να φύγουμε από τώρα για ΠΑΣΧΑ

George είπε...

Megas Magistros το χαμηλότερο που έχει δεν είναι 0,158 ?????αν είναι έτσι και στο 0,160 είναι για αγορά...

Γεράκι είπε...

πωπω..LNKD k AAPL καλπάζουν...η BIDU συνεχίζει...σφαλιάρα η nbg όπως ηταν αναμενόμενο...η HPQ δυκολευται να σπάσει τον ΕΜΑ 10....

michele είπε...

Καινουργιo υψηλο για ΑΑPL..

μπαρμπαλιας είπε...

περα απο ενδιαμεση πλακιτσα...πιστευω -τωρα- το στοχο του γκαντεμη ...
και στην τελικη ,καλυτερα ΔΙΟΝη...ελα ντε...δικιο ο ΜΜ

George είπε...

Στα 5,6 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα καθαρά κέρδη του ομίλου της Σωληνουργείας Κορίνθου το 2011 έναντι ζημιών 1,6 εκατ. ευρώ το προηγούμενο έτος.

μπαρμπαλιας είπε...

...ξεχωρα που μεχρι τις εκλογες θα πεσει η τρομοκρατια της αρκουδας...

μπαρμπαλιας είπε...

...για μετα δεν το συζηταω...α παμε ως η Αργεντινα...φιδια στον κορφο μας

George είπε...

SLK ο καθαρός δανεισμός στις 31/12/2011 ανήλθε σε 40,9 εκατ. ευρώ έναντι 4,9 εκατ. ευρώ την 31/12/2010,

μπαρμπαλιας είπε...

τα ΣΩΛΚ βαστηξαν αυτες τις μερες

Γεράκι είπε...

αγόρασα πάλι ΑΑPL λόγω νέου υψηλου..

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη,οι αμερκάνοι πεφτουν 0,0000000000001%
τι εχουμε να παθουμε αυριο...

Γεράκι είπε...

λες να φυγουν κ αλλα κεφαλαια ντοπια για επενδυσεις έξω...? και τα εχουν αναγκη οπως βλέπεις...

μπαρμπαλιας είπε...

σε καθε περιπτωση ...η πλακα ειναι οτι οι insiders γνωριζουν ...και πουλανε εκ του ασφαλους και αντιθετα...γιατι με ολες αυτες τις παπαρες που μας εχουν μπουχτισει...δεν ειναι δυνατον να εχουμε τετοιο χαλι στο χαα...επομενως;;και ουτε ειμαι της σχολης ,δραχμη και οχι ευρω...τωρα βεβαια το λεμε εκ του ασφαλους ,γιατι ειδαμε τι παθαμε και τι θα παθουμε ακομη ,μεχρι τελικης συντριβης...πουλας το αυτ/το σου και δεν στο περνει κανεις...θα πουλας σε λιγο το σπιτι σου και δεν θα το περνει κανεις....και φυσικα τις μετοχες και τα ομολογα -κοποι ζωης-και δεν θα εχουν αξια...αλλα ξεχασα ,σε λιγο θα γυρισουμε οπως στην Αργεντινη...
το λεω στην πλακα καθε τοσο και να με σμπαθάτε...αλλα η Αργεντινα μπορεσε γιατι καποιοι ηθελαν...εδω δεν θελει κανεις...εδω που φτασαμε

Γεράκι είπε...

θερίζει η LNKD..μακάρι όλες οι αγορές μου να απέδιδαν έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεράκι είπε...

ψήνομαι για ΜΑ..όπως λενε κ οι εξω..don't fight the TREND..ποιος είμαι εγω άλλωστε να το αμφισβητίσω..χαχαχα

Γεράκι είπε...

Πούλησα lnkd..περιμένω πισωγύρισμα για να ξαναμπουμε...λίγες HPQ στο πισωγύρισμα..

Γεράκι είπε...

μπήκαμε κ σε CRM στο 10 λεπτο πισωγύρισμα..μετοχή βράχος..μην μας χαλάσεις τώρα...

dim ns είπε...

τους έπιασα μακάκες όλους...πούλησα ΜΑΡΦΒ με μικρή ζημιά κακι πήρα ΕΥΡΩΒ 0,7220!!! τους ξέσκισα... :(

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Γεια σου Αντώνη.
Πάλι ξύλο σήμερα. Τώρα διάβασα όλα τα προηγούμενα.
Μπάρμπα να με συμπαθάς που δεν σου απάντησα αλλά την έκανα μετά τις τέσσερις...τι να δω άλλωστε? Το ξύλο της αρκούδας? Το έργο το παρακολούθησα πάντως όλο στο γυμναστήριο από το SUNNY που αναμεταδίδει το πρόγραμμα του SBC. Τα έκανα τα 5 km που μου αναλογούσαν, βρίζοντας βέβαια. Το πιο ωραίο...όταν ο δείκτης πάγωσε στο -1,51% στις περίφημες δημοπρασίες μέχρι να ανοίξει πάλι στο -1,82 και σε λίγο να δείξει το τελικό -1,91%. Ωραία πράγματα. Και ευτυχώς που είμαστε πλέον ψυλλιασμένοι με τις ακατανόμαστες...φαντάσου να άκουγε κάποιος τον παπαγάλο που από το πρωί εδώ κι εκεί λύσσαξε με τις αγορές από ΜΟΡΓΑΝ ΚΑΙ ΓΚΟΛΔΜΑΝ...πόσο ξύλο θέλει αυτό το καθίκι...αλλά τι να πω και για όσους τον αφήνουν να γράφει ελεύθερα.

Γεράκι είπε...

χαχαχα...ρε dim τους γονάτισες όλους...!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα dim ns...μόλις έγραφα πιο πάνω για τις ακατανόμαστες, καλά και εσύ αθεόφοβε στην τιμή που έγραφαν από δίπλα για στοπ λος μπήκες?

dim ns είπε...

όπως διαβάζω σε άλλο forum, είχαμε 543 calls με τιμές 300-335 και 103puts μόνο με τιμές 285-300 σήμερα...όλοι ποντάρουν στην αντίδραση και όλοι είναι "μικροί" άραγε? μην ξεχνάμε και το roadshow αυτές τις ημέρες...τώρα το αν ο ΠΛ λέει παπριές ή όχι για τα σενάρια, κανείς δεν ξέρει

dim ns είπε...

μα για αυτό ΠΑΝΟ τους έπιασα μακάκες ο μάγκας...εκεί που οι άλλουν πουλάγανε, εγώ αγόραζα!!!μπουχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χαχαχα ...ελπίζω να βγει κάτι καλό αύριο και να αντιδράσουν οι καταραμένες, γιατί και εγώ περιμένω αυτήν την Κύπρου να ξυπνήσει...να δούμε πότε.

Γεράκι είπε...

μάλλον κακώς πούλησα..χαχαχα...τεσπα..δεν πειράζει..που θα παει...θα μάθω να αφήνω να τρέχουν τα άλογα μου...χαχαχα..

michele είπε...

dim τους τελευταιες 3 μηνες τα call/put ratio ειναι περιπου στο 2-2,5 προς 1.Δηλ τα call ειναι 2 με 2,5 φορες παραπανω.Οντως οι περισσοτεροι βλεπουν πανω,απλα εγω που ασχολουμαι μ αυτα,εχοντας τις τραπεζες να μου πανε κοντρα ,δεν αγγιζω ακομα.Να παιζω τον 20 αρη πανω και να μου πεταει ο τραπεζικος -6% δεν το τρωω.Παιζω μετοχες..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Μικέλε. Και που παίζουμε μετοχές?
Ευτυχώς που ανέβηκαν τα ΣΩΛΚ τουλάχιστον μετά τα κέρδη που έβγαλαν το 2011 από ζημιές το 2010 ...και ο Βαγγέλης το χαρτί του 2012 που "άντεξε" κι αυτός...και η ΙΝΚΑΤ που όλο συμβάσεις παίρνει και έχει και ταμείο όσο σχεδόν η κεφαλαιοποίησή της, αλλά πότε θα ξαναδεί το 0,78 ένας θεός ξέρει. Ίσως του χρόνου πάλι. Α, και το ΕΛΑΣΤΟΡΝ (χαχα) που αξίζει 4,2 € ανά μετοχή, με ταμείο 2 φορές και βάλε την κεφαλαιοποίησή του... βρε που μπλέξαμε με αυτούς τους κάφρους σ' αυτό το ΧΑΑ.
Πάω για ψώνια και τα ξαναλέμε σε λίγο. Ελπίζω πάντως (ακόμη).

Γεράκι είπε...

σουτάραμε σχεδόν όλη την NBG..Κράτησα ελάχιστα κομμάτια για την τιμή των όπλων..έχασε θριαμβευτικα τον σχηματισμό σήμερα κ στην τελική δεν υπάρχει νόημα πλεον...έχουμε χαρτια που τρέχουν διαβολεμένα..

michele είπε...

Πανο ευλογα τα ερωτηματα σου.Αλλα ας το πω αλλη μια φορα.Αυτη την εποχη ( εχει ηδη ξεκινησει) συντελειται η μεγαλη αναδιανομη πλουτου μεσω του Χρηματιστηριου.Στις τραπεζες θα συντελεσθει μεσω των αυξησεων κεφαλαιου και αυτο προκαλει την περαιτερω ταλαιπωρια του ΧΑΑ.Αλλες επιχειρησεις ειναο οντως παμφθηνες θεμελιωδως και με προοπτικη,οπου δεν..βιαζονται καθως η ψυχικη καταπονηση των επενδυτων τους..δινει χαρτια.Αυτο ειναι το παιχνιδι.

karaefthimiou23 είπε...

Χαιρετώ σας.Είναι μάφιες οι έχοντες το πρόσταγμα,μάφιες...

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επανήλθα... αυτή η ψυχική καταπόνηση όμως παρατραβάει, φυσικά και τους δίνει χαρτιά αφού όλοι οι "βασικοί" ασχολούνται όπως όλοι λένε με τις μετοχές τους μέρα νύχτα και βγάζουν μεροκάματο ... και γιατί δεν λέμε και το άλλο περί του τραπεζοκεντρικού δυστυχώς ΧΑΑ όπου πρέπει να τρέξουν τα γαϊδούρια για να ξυπνήσουν και τα πουλάρια?
Θα ξαναγράψω μου φαίνεται το ποιηματάκι που είχα γράψει πριν ένα περίπου χρόνο από "εκεί" και δυστυχώς τίποτα δεν δείχνει να άλλαξε από τότε...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Κάρα και Γιάννη

giannhs kon είπε...

Καλησπέρα ΠΑΝΟ

giannhs kon είπε...

ΜΙΚΕΛΕ αυτό που έγραψες έγραψε φίλε έτσι ακριβώς είναι .Περιμένουν υπομονετικά να κουραστούμε και να χαρίσουμε τα χαρτάκια μας .Αμ δε χαχαχα

michele είπε...

Kαλως τα παιδια..Γιαννη ετσι ειναι,ελεγχουν απαντες τα χαρτια τους μεχρι του πιο "ξεχασμενου' τιτλου.Και στην αναμπουμπουλα ,μαζευουν και αυτοι.ΒΙΟΧΚ σε λιγο να χαζεψουμε μαζι με το ηρωικο ΑΠΟΕΛ

giannhs kon είπε...

Έτσι είναι αυτοί κάνουν την δουλειά τους και εμείς το χόμπι μας .Έχουν το πάνω χέρι εννοείται. Αλλά αυτήν τη φορά μας πάτησαν τον κάλο και θα χάσουν χαχαχαχ

Megas Magistros είπε...

Εριξα κάτι ψηλά μέσω William Hill στο 1Χ του ΑΠΟΕΛ.

Αντε ρε κουμπάρια κάντε το καθήκον σας.

Αλεξανδρος είπε...

βαλε και ενα εβδομαδιαιο διαγραμμα απο το 2008 να καταλαβουν ολοι τι μετοχη ειναι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άντε να δούμε, να ευχηθούμε από τώρα καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ...άνιση μάχη με το μεγαθήριο, Δαυίδ εναντίον Γολιάθ, αλλά που ξέρεις καμιά φορά?

Megas Magistros είπε...

Απόδοση 1X στο WillHill 3.53

karaefthimiou23 είπε...

Μάγιστρε τις ελληνικές ομάδες δεν τις παίζω στο στοίχημα,δεν μπορώ να είμαι αμερόληπτος:)

Λέστερ και Μπρέιντρι στο over για σήμερα...

giannhs kon είπε...

Πάμε αρχίζει καλή επιτυχία στον ΑΠΟΕΛ

Γεράκι είπε...

αρε τζογαδόροι...χαχαχα...το κοψα το αθλημα κ ειπα να παω στις μεγάλες κατηγορίες (trading)..χαχαχα..καλη επιτυχία στον Αποελ κ σε όλους!!!

michele είπε...

Μαγιστρε δεν επαιζες στην sportingbet να τζιραρει και ο ΣΕΝΤΡ.Καλη αποδοση το 1Χ.Στο ευχομαι φυσικα και για τον ΑΠΟΕΛ.
Μπηκε η καινουργια αναρτηση,παμε πανω