Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

26 σχόλια:

socialnick είπε...

Καλημέρα σε όλους... Θα λείψω για 3-4 ημέρες για μια βόλτα στα νότια... Εύχομαι καλή Ανάσταση σε εσάς και στις οικογένειές σας!

Michalis είπε...

kalimeraaaaaaaaaaaaaaaaaa
ti kanoume?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκο. Καλημέρα Μιχάλη.
Προετοιμασίες και διάφορες δουλειές, στην τελική ευθεία για την γιορτή.
Καλή Ανάσταση.

pantelis είπε...

Καλημερααααα.. και καλη ανασταση σε ολους..

Γεράκι είπε...

καλημέρα στα παιδία κ σε ολους τους "ελευθερους"...Καλή Ανάσταση..Καλα να περάσετε με τους δικους σας..Υγεία κ καλο φαγοπότι..φάτε σαν να μην υπάρχει αύριο..χαχαχα...Τα λέμε την Δευτέρα!!!!!!!!!!!!!!!!

George είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.....

μπαρμπαλιας είπε...

ssw winds 7-8
οστριογάρμπης που λεμε ...με μπουκαδουρα στον αμβρακικο δυνατη...τρεχουν ολοι να δεσουν τα βαρκακια
Πασχα "η χριστουγεννα;;
λπν καλα να περασετε ολοι
καλη σας ανασταση

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ηλία εδώ άνοιξη, χαρά Θεού από το πρωί, αρκετά δυνατός νοτιάς μεν αλλά όχι ενοχλητικός. Τα καλά της Αθήνας.
Αυτή τη στιγμή 21 προς 22 βαθμοί.
Άρα Πάσχα εδώ.
Καλή Ανάσταση για μια ακόμα φορά σε όλους.

michele είπε...

Λιακο μου εσεις εκει στα δυτικα,μας φερνετε τους ανεμους και τις βροχες..Μουντος ο καιρος και στην Ευβοια ψηλα..νοτιας και λιγες σταγονες βροχης,δυσκολευομαστε στις ετοιμασιες

μπαρμπαλιας είπε...

...εδω μας εχει μουτζωγμενους...μωρε τζακι το βραδυ με παιδακια..
καλα να περασετε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Η κακοκαιρία θα είναι σε σχήμα Π λένε οι μετεωρολόγοι. Ανατολικά και δυτικά χάλια και στο κέντρο καλοκαιρία. Υπομονή λοιπόν και θα περάσει.
Μην το πάρετε μόνο ως προεκλογικό μήνυμα με το κέντρο και τα άκρα χαχα

Megas Magistros είπε...

Ευχομαι σε ολους τους φιλους Καλη Ανασταση και το φως αυτης να γεμισει τις καρδιες σας και το μυαλο σας.

michele είπε...

Και σε σενα Μαγιστρε και στην οικογενεια σου καθως και σε ολη την παρεα μας εδω..Πανο εδω πιανεται κεντρο αλλα τιποτα..συννεφια και μουνταδα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το βράδυ το βασικό μενού θα είναι η μαγειρίτσα. Τα υπόλοιπα θα είναι απλά υποστηρικτικά.
Αύριο όμως...και αρνάκι και κοκορέτσι και κοντοσούβλι και παϊδάκια και ότι άλλο προβλέπεται από την ημέρα.
Ψησταριά, κάρβουνα και όρεξη να έχουμε. Και καλή παρέα. Αισίως εμείς θα είμαστε επτά. Όχι και άσχημα δηλαδή.
Του χρόνου ποτέ δεν ξέρεις...
Καλά θα περάσουμε όλοι και θα τα λέμε και λίγο στα διαλείμματα....

μπαρμπαλιας είπε...

...στην ΕΡΤ3 ωραια μπαλιτσα Μικε.
Λιβερπουλ-Εβερτον προημιτελικος κυπ.αγγλιας


Μαγιστρε φιλε ,τις καλυτερες ευχες και απο εδω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επίσης Μάγιστρε και σε όλους τους δικούς σου ανθρώπους.

Μικέλε όπως και να το κάνεις είναι νησί και δεν ανήκει στον κεντρικό κορμό. Αύριο ίσως να είναι καλύτερα.

michele είπε...

Πανο παντως το ιδιο ..προγραμμα εχουμε,θα ξεπερασουμε τις δυσκολιες του καιρου και θα τον κανονισουμε τον οβελια..

ΑΡΤ είπε...

Εύχομαι η Ανάσταση καρδιές να μαλακώσει
το αύριο καλύτερο για όλους να ξημερώσει...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά ΑΡΤ με τις έμμετρες ευχές σου και βέβαια θα τις μαλακώσει, αρκεί μόνο να μην τις κάνει να ξεχάσουν και κάνουν τα ίδια λάθη....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ένα σχόλιο για σήμερα, τώρα που έχω λίγο χρόνο:

Το Μ. Σάββατο είναι, όπως πάντα, μια περίεργη μέρα. Από την μια το πένθος που δεν έχει ακόμα φύγει, αλλά ανήκει ήδη στο χθες και από την άλλη οι προετοιμασίες και η προσμονή της Ανάστασης, σήμερα το βράδυ, που θα σημάνει το τέλος της λύπης και την έναρξη της Χαράς. Μακάρι να μπορούσαμε να πούμε το ίδιο και για την χώρα μας. Αυτή θα πενθεί για καιρό ακόμη εκτός αν...
Εκτός και αν βρεθεί μια λύση, ένα όραμα, μια ελπίδα.
Και αυτό είναι πλέον στο χέρι μας.
Κανένας δεν μπορεί να επηρεάσει κανέναν, ειδικά μέσα από ένα μπλογκ, με κείμενα που γράφονται από ανώνυμους και άγνωστους ανθρώπους, σαν τον υποφαινόμενο. Όλους να τους ψηφίσουμε, αλλά να μην υπάρχει η αυτοδυναμία του ενός. Βέβαια όλους εκτός από τα ΠΡΟΣΩΠΑ που ψήφισαν τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους. Αυτούς που πρόδωσαν την χώρα. Αντί να φωνάζουμε για φυλακές κλπ από τον καναπέ μας, ας κάνουμε ένα πρώτο και σημαντικό βήμα και τα υπόλοιπα με την σειρά τους.
Και να μην φοβόμαστε.
Να «αναγκάσουμε» σε ενεργοποίηση με την ψήφο μας κι αυτούς που τώρα «λουφάρουν» και σφυρίζουν αδιάφορα, να τους βάλουμε στη διαδικασία να βγουν από την γωνιά τους και το ποσοστό τους που τους εξασφαλίζει μεν είσοδο στη Βουλή αλλά δεν τους κάνει να αναλαμβάνουν κάποιες ευθύνες και έτσι συνεχίζουν για χρόνια το γνωστό παραλήρημα και το κήρυγμα για ιστορίες από την κρύπτη και πολιτικές που απέτυχαν παταγωδώς.
Ή είσαι μέσα στα πράγματα και βιώνεις την πραγματικότητα, αναλαμβάνοντας ευθύνες και κάνοντας ρεαλιστικές προτάσεις για το ΣΗΜΕΡΑ ή το διαλύεις και πας στο σπίτι σου. Είναι μοναδική ευκαιρία για οριστικό ξεκαθάρισμα αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος που μας προέκυψε μετά την μεταπολίτευση. Όλες οι χώρες έχουν πλέον κυβερνήσεις συνασπισμού. Μόνο εδώ έχουμε αυτοδυναμίες με τα γνωστά αποτελέσματα. Και αυτό πρέπει να σταματήσει τώρα χωρίς να φοβόμαστε την ακυβερνησία. Δεν είναι δική μου άποψη αυτή για να μην σας περνάνε από το μυαλό ιδέες. Αλλά δεν την απορρίπτω γιατί κάτι πρέπει να γίνει επί τέλους σ΄ αυτή τη χώρα και δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Ξεκαθάρισμα λοιπόν εδώ και τώρα. Να μείνουν μόνο εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που θα συμμετέχουν ενεργά και θα αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.
Και αυτό θα γίνει μόνο αν εμείς οι πολίτες βγούμε από την βόλεψή μας και αποκτήσουμε ενεργό και όχι παθητικό ρόλο.
Για μένα βέβαια όλοι απέτυχαν αλλά, τι να κάνουμε, κάποιος πρέπει να κυβερνήσει. Αυτή η χώρα κανονικά έπρεπε να αδειάσει από όλους. Κόμματα, αρχές και όλους τους πολίτες της. Επειδή όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει ας κάνουμε της αρχή πετώντας έξω πρώτα αυτούς που είχαν τα ηνία στην διακυβέρνηση της χώρας και μας οδήγησαν σ΄ αυτό το χάλι.

Ο αντίλογος βέβαια που θα ήθελα δεν υπάρχει σήμερα…αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Εδώ θα είμαστε και αύριο και μεθαύριο. Χρόνος υπάρχει.

michele είπε...

Αν και στον κορμο της σκεψης σου συμφωνω,θα ειχα πολλα να αντιλεξω..το μονο που θα πω ειναι οτι αυτες οι εκλογες θα ειναι μεταβατικες για να μπορεσει ο κοσμος να εκτονωσει τη δικαιολογημενη οργη του..ο,τιδηποτε "καινουργιο" εχω δει να γενιεται αγγιζει τα ορια της θυμηδιας ,τουλαχιστον μεχρι τωρα.Οι μεθεπομενες εκλογες με τις ανακαταξεις που θα υπαρξουν ,θα αποτελεσουν κομβικο σημειο για την πορεια της πατριδας μας.( Τελικα ολο και κατι ειπα,δεν το γλυτωσα χεχε)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το αστείο είναι ότι κι εγώ συμφωνώ με το δικό σου σκεπτικό...αλλά ποιος γέννησε τα καινούργια σχήματα που τείνουν να αγγίξουν τα όρια της θυμηδίας? Το υπάρχον σκηνικό.
Οπότε... δεν φοβάμαι τίποτα, είμαι ελεύθερος.
Το τρίτο το παρέλειψα γιατί δεν ισχύει.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλλαγή σκηνικού. Ας πούμε και κάτι διαφορετικό. Με αφορμή σχόλιο που άκουσα στο ραδιόφωνο. Τώρα βγαίνουν όλα στη φόρα, ακόμα και τα κουτσομπολιά και φυσικά δεν πρέπει να την πληρώσει μόνο ο Άκης.

Κάποια μέρα λοιπόν είχε πάει η κυρία Άκη στο Κολονάκι (που αλλού?) για ψώνια και μάλιστα αποκλειστικά για εσώρουχα. Όταν κάποια στιγμή τελείωσε το ...κοντέρ είχε γράψει 6.000 € (μόνο).
Οπότε αφιερωμένο εξαιρετικά: Broken strings.

http://www.youtube.com/watch?v=IJzJe8VW3ys

Ο λαός απαιτεί εδώ και τώρα κατάσχεση της περιουσίας του... τουλάχιστον στα στρινγκάκια που είναι και πιο εύκολο γιατί για τα άλλα θα περιμένει πολύ...είναι οι διαδικασίες χρονοβόρες βλέπετε.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό αφιερωμένο χωρίς σχόλια στον ΦΣ που του αρέσουν κάτι τέτοια.

Νέα απάτη - μαμούθ και στο ΙΚΑ Πατησίων.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=133978&catid=3

Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Βρε σεις, το σκεφτήκατε καλά πριν βάλετε γυναίκες κοντά στα λεφτά? Αλλά τώρα μόλις πληροφορήθηκα εξ εγκύρων πηγών ότι οι άντρες υπάλληλοι στο ΙΚΑ είναι ελάχιστοι. Οι περισσότερες είναι γυναίκες.
Ωχ...

Πιστεύω οι φίλες εδώ μέσα να έχουν αίσθηση του χιούμορ και να μην μου την πέσουν. Εξάλλου έγραψα και για τον Άκη πιο πάνω.

michele είπε...

Πισω απο καποιους μεγαλους ανδρες ,δεν λενε οτι υπαρχουν μεγαλες γυναικες? ε να μην υπαρχουν και στα..λαμογια?