Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...
Βαρέθηκα τις τελευταίες ημέρες να διαβάζω για τον φόβο της ακυβερνησίας, λες και τόσα χρόνια, που είχαμε ισχυρές κυβερνήσεις, θριαμβεύσαμε! Κατανοώ τα κίνητρα όσων εκφράζουν αυτήν την άποψη, ωστόσο η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική. 

Είτε προκύψει από τις εκλογές κοινοβουλευτικά ισχυρή κυβέρνηση είτε όχι, το πρόβλημα της «ακυβερνησίας», με την υφιστάμενη σήμερα μορφή της, θα παραμείνει ίδιο. 

Πρόκειται για πρόβλημα που έχει δύο συνδεόμενες διαστάσεις: την έλλειψη «νομιμοποίησης» των πολιτικών εν γένει και την επακόλουθη κατάσταση λανθάνουσας «ανομίας» που επικρατεί σε μεγάλη μερίδα της κοινωνίας. 

Θέλετε ένα απτό και απλό παράδειγμα; Ο νόμος για τα πανεπιστήμια ψηφίστηκε με ισχυρότατη πλειοψηφία των δύο μεγάλων κομμάτων. Κι όμως ακόμη και σήμερα δεν εφαρμόζεται. 

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι στη σημερινή Ελλάδα για να εφαρμοστεί ένας νόμος δεν αρκεί η ψήφισή του από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκλεγμένων αντιπροσώπων του λαού. Απαιτείται πλέον να τον ενστερνιστούν άλλοι, τυπικοί και άτυποι, μηχανισμοί της κοινωνίας. 

Κατά τη γνώμη μου, υπεύθυνη για την εμφάνιση αυτής της ιδιότυπης «ανομίας» είναι η αδυναμία του πολιτικού συστήματος να εφεύρει ξανά τον εαυτό του, ώστε να πείσει τον πολίτη να κάνει μια θετική επιλογή στις εκλογές. 

Η νομιμοποίηση της πολιτικής στα μάτια του πολίτη δεν έρχεται καταναγκαστικά μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Έρχεται όταν ο πολίτης ψηφίζει θετικά. Όταν ψηφίζει κάποια παράταξη θεωρώντας ότι αυτή η παράταξη είναι ικανή και άξια να κυβερνήσει. 

Όχι όταν ψηφίζει από φόβο (θεωρώντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή) ή από θυμό, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του. 

Αυτή όμως είναι η δυναμική που κυριαρχεί σήμερα. Το εκκρεμές μεταξύ θυμού και φόβου αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις δημοσκοπήσεις τόσο από τα ποσοστά των κομμάτων εξουσίας όσο και από τα ποσοστά καταλληλότητας των υποψήφιων πρωθυπουργών. 

Κι ασφαλώς δεν πρόκειται να αναστραφεί όσο τα μεγάλα κόμματα συνεχίζουν να κινούνται στη σημερινή πραγματικότητα, με απόψεις, ρητορείες και πρακτικές, που έχουν μείνει προσκολλημένες στο χθες. 

Θα ήταν ευχής έργον αν οι πολιτικοί ηγέτες κατανοούσαν άμεσα την ανάγκη να πείσουν την ευρύτερη κοινωνία ότι «κάτι άλλαξε», ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα συγκρουστούν με το εσωκομματικό κατεστημένο. Την ανάγκη να υπερβούν τα εσκαμμένα, προκειμένου να σταθούν στο ύψος της κρίσης 

Αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει. 

πηγη: www.euro2day.gr

95 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη, καλημέρα σε όλους.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Νίκη είπε...

Καλημέρα Γιάννη , Πάνο και Νίκο. Καλημέρα σε όλες και όλους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλή σου μέρα Νίκο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Νίκη.

Ανώνυμος είπε...

dsg

alexandra είπε...

Καλημέρα Νίκη, Μικ, Πάνο, Γιάννη, Νικο και στους υπόλοιπους.

Ανώνυμος είπε...

Καλησας μέρα .Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη για την αναστάτωση την χθεσινή . Ηταν η άποψη μου την οποία την εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΝΟΣ Χ και λασπολόγησε για τον φιλομασ τον ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. Καλή συνέχεια στα ενδιαφέροντα γραφόμενα σας τα οποία παρακολουθώ ανελλιπώς

Νίκη είπε...

Σωκράτη…. καλημέρα. Ναι σου ταιριάζει το δίκαιος. Καλημέρα Αλεξάνδρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Αλεξάνδρα και Σωκράτη. Κανένα πρόβλημα Σωκράτη, μαθημένοι είμαστε σ' αυτά. Ποιος ΠΑΝΟΣ Χ τώρα και πράσινα άλογα. Ένας είναι πίσω από όλα αυτά. Δεν λασπολόγησε, διαστρέβλωσε επάνω σε κείμενα που υπήρχαν, που για μένα είναι χειρότερο.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξεκινήσαμε κάτω αλλά φαίνεται να καλυτερεύει η εικόνα

Michalis είπε...

kalimera se olous

michele είπε...

Kαλημερα,καλημέρα σε ολους

socialnick είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους... Τα όρια του τριγωνικού σχηματισμού σήμερα είναι 732 και 709... Κάποιοι φίλοι χθες μίλησαν για τριγωνάκι, ωστόσο κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ΤΡΙΓΩΝΑΡΑ, καθώς η πάνω γραμμή έρχεται από τα υψηλά της 25/07/2011... ΠΡΟΧΟΧΙ ΛΙΠΟΝ

michele είπε...

Ποιο λες θα σπάσει πρώτο Νικόλα?

socialnick είπε...

Μικέλε από ένστικτο θα πω το πάνω... επιπλέον ο στοχαστικός έδωσε σήμα , ενω ο MACD θέλει αλλά δεν μπορεί προς το παρόν

michele είπε...

Αύριο έχουμε τα αποτελέσματα των τραπεζών τα χειρότερα στην ιστορία τους,είναι προεξοφλημενα? λήγουν και τα παράγωγα δεν μπορώ να πω ότι βλέπω ιδιαίτερες διακυμανσεις

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους...
εχασα το ξεκινημα...αλλα δεν εχασα και τιποτις σοβαρο
Νικοοοο κλμ καγω θελω αλλα δεν μπορω χαχαχααααα

socialnick είπε...

Πιθανον να μεινει στάσιμο ως την Δευτέρα όπου οι τιμες στο περίπου θα ειναι 726 και 712... Ωστόσο, την επόμενη εβδομάδα (Τετάρτη-Πέμπτη) οι γραμμες τέμνονται...Δε νομίζω τέτοιος σχηματισμός να μην δωσει έντονη κινηση της τάξης του 10% το λιγότερο... Για να δούμε

socialnick είπε...

Μπορεις Μπαρμπαλιά!!! Λίγο τύχη θέλει

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας..

μπαρμπαλιας είπε...

ποιος την εχασε Νικο μου ,να την βρω;;;

socialnick είπε...

Σωστό και αυτό Μπαρμπαλιά... Όμως όσο ζούμε ελπίζουμε... όπως λένε η ελπίδα είναι από τα λίγα προνόμια που έχει κάθε άνθρωπος ανεξάρτητα από την κοινωνική και οικονομική του θέση

μπαρμπαλιας είπε...

ΑΝΑΔΙΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΜΕ (ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΝΔ), ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ "ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΩΡΟΥ".ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ!!

Διαβάστε τι αποκαλύπτει στους AegeanTimes, ο καθηγητής του ΑΠΘ, Αντώνης Βαρδουλάκης

Αναδημοσιευεται στην στηλη του ΔΝ στις 11.00...πολυ ενδιαφερον αρθρο

michele είπε...

Πίεση στις τράπεζες λόγω αυριανών αποτελεσμάτων κρατάνε οι άλλες του εικοσαρη.. Καλη η συμπεριφορά της κυπρ ,προσπαθεί να μην καταρρεύσει η Μαρφβ

Γεράκι είπε...

τι ανακοινωθηκε και κατερευσε η BNP σε 2 λεπτα?

Γεράκι είπε...

και συνεχιζει την βουτια της...παει στα βαθια...

Παντελης είπε...

Καλημερα σε ολη την παρεα ...πληροφοριες απο φιλο κυπριο Χτες ο υπουργός Οικονομικών Βάσος Σιαρλής και ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιος Ορφανίδης είχαν κατʼ ιδίαν συνάντηση στην Φραγκφούρτη με τον πρόεδρο του δ.σ. της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», στόχος της συνάντησης ήταν η προώθηση ενός σχεδίου λύσης του οποίου αρχιτέκτονες ήταν οι Αθανάσιος Ορφανίδης, Μιχάλης Σαρρής (ο οποίος φέρεται να άρχισε επαφές με εκπροσώπους του ΔΝΤ) και στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Το σχέδιο αυτό περιληπτικά προνοεί τον διαχωρισμό των δραστηριοτήτων της Λαϊκής Τράπεζας (ίσως και της Τράπεζας Κύπρου) σε ελληνικές και κυπριακές, ώστε οι ελληνικές να καλυφθούν από το σχέδιο στήριξης που αφορά τις ελληνικές τράπεζες.

Γεράκι είπε...

εχουν φαγωθει σημερα στο bloom για την Νοκια..οτι παραπαιει..διαλυεται..χάνει ή έχασε το τρενο..έχουν πάθει Νοκιαση...

michele είπε...

Spand καλημερα,καπου το ειχε παρει το ματι μου αυτο,να ρωτησουμε και τον φιλο μας το Μιχαλη τον Κυπριο περι τουτου

spooky είπε...

Μικέλε αυτό το περί Κυπριακών τραπεζών γράφτηκε σήμερα απο τον Πετράν στο Bad News,στην ενότητα τραπεζικά νεα.
Καλό μεσημέρι

μπαρμπαλιας είπε...

...spand κλμ..ειτε το θελουμε "η οχι,αν δεν φτιαξουν τραπεζες οπως θελει ο "μεγας μυστης" της gs , δεν ξεκιναει τιποτα..
μετα θα ακολουθησουν οι αλλοι και θα ξεχωρησουν βεβαια

michele είπε...

Καλο μεσημερι spooky ,οχι καπου αλλου πριν καποιες μερες το πηρε το ματι μου η το αυτι μου ,τι να πρωτοθυμηθω ομως

μπαρμπαλιας είπε...

Mike σπαει το τριγωνο προς τα κατω "η ειναι νωρις;;;

karaefthimiou23 είπε...

Καλό σας μεσημέρι φίλες και φίλοι.Καλά πάμε...

michele είπε...

Ειναι νωρις ακομα Λιακο..κραταει το τριγωνακι

socialnick είπε...

ΤΡΙΓΩΝΑΡΑ για να μην ξεχνάμε την σημασία του χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Πολύ το χάρηκα που το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν πίσω από τον αγοραστή του κυπέλλου του Σπύρου Λούη.Το ευχόμουν από τότε που πρωτοδιάβασα για τη δημοπρασία.

Στα του ΧΑΑ,έλα στον παππού...

socialnick είπε...

Χάλασε και ο στοχαστικός πάλι... Πολύ οριακά τα πράγματα σε σχηματισμό και ιστογράμματα... Λέτε να ξεσπάσει αυριο με τα αποτελέσματα των τραπεζών και τα παράγωγα?

michele είπε...

Ναι Καρα και γω πολυ χαρηκα για τη δημοπρασια ,καλα που το θυμηθηκες να μενει και κατι στην Ελλαδα

michele είπε...

Χιλια συγνωμη Νικολα,ξεχαστηκα ΤΡΙΓΩΝΑΡΑ

karaefthimiou23 είπε...

Στα options Μαίου του 20άρη έχουμε την πρώτη κίνηση με 100 puts στο 290.Πιθανόν να ξεκίνησε το pressing προς τα κάτω και με τη βούλα.

michele είπε...

Εξαιρετικη η ΜΕΤΚΑ ,πανω απο τη μακροπροθεσμη γραμμη τασης απο το 2003 για πολλες μερες,δυσκολο να γυρισει πισω το ποταμι,καλη και η συμπεριφορα του ΤΙΤΚ

ΔΙΕΘΝΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΛΦΑ-ΕΥΡΩΒ ( ΚΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ STOP ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΚΕΡΔΩΝ). ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΣΩ. KΡΑΤΑΩ ΜΟΝΟ ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, ΣΩΛΚ, ΕΛΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΘ.

spooky είπε...

Πως εξηγείς Μικέλε την καλή συμπεριφορά του ΤΙΤΚ παρά τα οχι καλά αποτελέσματα του 2011 και τη μη διανομή μερίσματος;Είναι κάποιοι μέσα που δεν θέλουν να πέσει το χαρτί η προεξοφλείται ανάκαμψη κατασκευαστικού κλαδου στην Αμερική;Η αποτίμηση είναι πάντως υψηλή.
Υ.Γ. Εμείς οι (μακροπρόθεσμοι) προνόμιοι πάντως παραμένουμε εντός και επι τα αυτά.

THE JUNIOR είπε...

τι αμερικη ,στην ελλαδα βλεπει ο τιτανας χθες περασε απο το Ε.Κ Ο ακριβής επιμερισμός των κινδύνων (δείκτης μόχλευσης) πρέπει κατά μέσο όρο να έχει την αναλογία 1 προς 1,5 τουλάχιστον του ποσού της συνεισφοράς της Ένωσης στο μέσο επιμερισμού του κινδύνου.

Η πρόταση αυτή αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των σοβαρών εμποδίων (κυρίως η έλλειψη ρευστότητας) με τα οποία έχουν έρθει αντιμέτωπα ορισμένα Κράτη Μέλη, και ιδίως η Ελλάδα, όσον αφορά τη συγκέντρωση της αναγκαίας ιδιωτικής χρηματοδότησης για την υλοποίηση έργων υποδομής και παραγωγικών επενδύσεων, τα οποία έχουν επιλεγεί για συγχρηματοδότηση στο πλαίσιο των προγραμμάτων της πολιτικής συνοχής. Με αυτό τον τρόπο, επομένως, ανοίγει ο δρόμος για να αποδεσμευτούν πόροι για την επιτάχυνση της υλοποιήσεως των μεγάλων έργων (πχ. αυτοκινητόδρομοι, ενεργειακά έργα, υποδομές).

μπαρμπαλιας είπε...

...στον ΤΙΤΚ υπηρχαν ανεκαθεν δυνατα χερια...πουδεν πουλανε..
αναλογα τι προτιμαει κανεις απο το ταμπλο

Megas Magistros είπε...

Εχει βγει ένα τουβλο 50.000 τεμμαχίων στον ΑΣΤΕΡΑ.

Με τρώει το χεράκι μου...

karaefthimiou23 είπε...

Θα το πει το ποίημα και ο ΤΙΤΚ,στην ώρα του.

PS είπε...

Καλημέρα σας,μόλις επέστρεψα στα πάτρια και άνοιξα να δω το ταμπλώ.Πού θέλετε να πάω σήμερα τον γίδη μας;χαχα

PS είπε...

με 5τμχ υψηλό ημέρας στην εεε είναι καλά;

μπαρμπαλιας είπε...

κλσ ΜΜ και Φ.

Megas Magistros είπε...

Καλησπέρα Ηλιά.

Πήραμε και 10.000 ΔΕΗ για συπλήρωμα στο 2.75€.

PS είπε...

κι εγώ πήρα 10 αεγεκ στο +13,68

PS είπε...

....αφού πρώτα πούλησα κάτι μαικ που είχα στο -15,56

μπαρμπαλιας είπε...

ΜΜ ..ο ΦΡΛακος σουρχεται 1.24 χαμηλο

μπαρμπαλιας είπε...

παντως απο οτι βλεπω ταχεται τα σαπακια σας στο χ/κειο ...απο ποτε τον εχεις τον ΜΑΙΚ;;και η ΑΕΓΕΚ εμπνευση;;;

μπαρμπαλιας είπε...

Φ. αγοραζεις ΕΕΕΚ ...βλεπω γυρισε

PS είπε...

χαχα Μπαρμπαλιά,πλάκα κάνω βρεεε,εγώ σε τέτοια χαρτιά;ούτε κατά διάνοια,ακουστά μόνο κατ' όνομα,αλλά σε μια αγορά της πλάκας,μόνο πλάκα μπορεί να κάνει ,τι άλλο;

PS είπε...

μπορεί να κάνει ,τι άλλο;=μπορώ να κάνω,τι άλλο;

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου παιχταρα μου...δεν τσιμπας

PS είπε...

ταξιδεύοντας με καταρρακτώδη βροχή επί πολλές ώρες την Μ.Τρίτη(είχα αφήσει εντολές σε λιμιτ απ το πρωί),έμεινα ξαφνικά χωρίς χαρτοφυλάκιο,μόνο αν το ΠΑΘΕΙΣ,καταλαβαίνεις πόσο πραγματικά απελευθερώνεσαι,διόμισυ χρόνια ήταν αυτά,τώρα φτου ξελευθερία,χθές μόνο ιντρα,τρία στα τρία+,τι να λέμε τώρα...σήμερα τίποτε ακόμα,ούτε 1 ευρώ δεν βάζω μέσα,αυτά που λες και νταπ κουταλιές...

PS είπε...

με την εεεκ χθες και προχθές στο +5%,πολλοί άκουσαν ότι "ανέβηκε το χρηματιστήριο",έτσι μου έλεγαν εκεί πού βρέθηκα,άλλη μια πλάκα για τους αφελείς πάλι.

PS είπε...

Εκταμιεύθηκαν τα πρώτα 25 δις για τις τράπεζες

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 15:42

Την πρώτη δόση της βοήθειας που προορίζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών έλαβε σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, σύμφωνα με κυβερνητική πηγή.

«Τα 25 δισ. ευρώ σε ομόλογα του EFSF είναι στο λογαριασμό του Ταμείου», δήλωσε στο πρακτορείο Reuters κυβερνητικός στέλεχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Νωρίτερα, κυβερνητικές πηγές εκτίμησαν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις για το σχέδιο ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών θα καθυστερήσουν, χωρίς μάλιστα να αποκλείουν να γίνουν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Εξάλλου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος είχε δηλώσει ότι η ανακοίνωση των όρων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του κλάδου θα γινόταν έως τις 20 Απριλίου.

Στο πλαίσιο του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΔΝΤ, έχει προβλεφθεί να εισρεύσει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ποσό έως 48,8 δισ. ευρώ με τη μορφή ομολόγων του προσωρινού μηχανισμού διάσωσης για τη στήριξη των τραπεζών.

μπαρμπαλιας είπε...

σα να μου φαινεται οτι η ΕΛΒΑΛ που δεν ανοιγει καν...κανει αγια

Ανώνυμος είπε...

Για σημερα ΦΡΛΚ νομιζω οτι εκανα καλη αγορα στο 1,26 συνολο 2000 τεμαχια.με χαμηλο 1,24 Μ.Μ που εισαι΄΄!!!!

PS είπε...

να πάρω ένα τμχ. στο 1,12 για να την ανοίξω;τι θα συμβεί μετά όμως αγνοώ.Δες και τα ελκα,μια χαρά και δυό τρομάρες.

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ είμαστε πάλι.

PS είπε...

Αυτή η ΜΠΟΚΑ τζούνιορς στο -18,αργεντίνικη ομάδα δεν είναι;

karaefthimiou23 είπε...

Κάτω από τις 7.000 μονάδες ο IBEX μετά από 3 χρόνια,καλά πάμε...

μπαρμπαλιας είπε...

τα χαλια μας τα μαυρα...αλλα εδω χρωσταμε αμαρτιες και πληρωνουμε...μετα απο τοσα δανεικα (;;;;;) ,τοσα μνημονια,τοσες σωτηριες επεμβασεις...ο ασθενης τεζα

karaefthimiou23 είπε...

Μη λυγίζεις Ηλία,υπομονή και τον φάγαμε τον γάιδαρο στο ΧΑΑ.Έμεινε μόνο η ουρά,για την κοινωνία βέβαια το μαρτύριο θα συνεχιστεί επί μακρόν.Την υγειά μας να'χουμε.

karaefthimiou23 είπε...

Και αγάπη βεβαίως.

Megas Magistros είπε...

ΦΡΛΚ μολις κάνει όγκο προς τα κάτω θα πάρω.

Δεν πάω για 2.000 κομμάτια.

PS είπε...

επειδή δεν σκοπεύω να αγοράσω,χαζεύοντας στο ιντερνετ βρήκα κάτι που θα πιούμε με το μπαρμπαλιά,αν και όταν....Johnnie Walker Blue Label Anniversary Bacara 60.5% 0.75lt

Johnnie Walker Blue Label Anniversary Pack: Ένα ουίσκι με σημαντικές πωλήσεις. Διατίθεται σε αυθεντικό δοχείο, που δημιουργήθηκε και χαράχθηκε από τη φίρμα Baccarat. Στην Αμερική έφτασαν μόνο 675 μπουκάλια αυτού του κορυφαίου ουίσκι, με το σήμα ”1805-2005”.
60.5%
0,75Λίτρα
Σκωτία
3.671.00----εις υγείαν.

μπαρμπαλιας είπε...

παιχταρα μου ...παντα τετοια ...

PS είπε...

Καθαρές ζημίες ύψους 929 εκατ. ευρώ εμφάνισε η Nokia το πρώτο τρίμηνο του 2012, έναντι κερδών 344 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011. Η φινλανδική κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων είχε προειδοποιήσει πρόσφατα ότι τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2012 θα είναι ζημιογόνα.----ας πάρουν σειρά και οι υπόλοιπες... μόνο οι του χαα να χάνουν δηλαδή;δεν είναι δίκαιο.

PS είπε...

στο -12% η αφλαβανκ....ΑΛΦΑ πράμα

μπαρμπαλιας είπε...

..το ξερεις οτι ο χονδροΜπενυ θα μας φορολογησει τα κερδη απο τις μετοχες...χθες τα γραψανε

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Μπάρμπα δυο πράγματα έχει ξεχάσει να μας φορολογήσει αλλά κωλύομαι να τα γράψω.

Ανώνυμος είπε...

M.M δεν νομίζω να πάει κάτω από 1,25 ο ΦΡΚΛ είναι η τέταρτη φορά που πάει στο χαμηλό του δεν βλέπω να τον αφήνουν για πιο κατω,εδωσα και αγορά στου Μιχάλη την μετοχή για 0,48 λες. ΝΑ ξέρεις οτι βγαίνει ΦΡΛΚ κάτω από 1,26 συλλαμβάνετε από εμένα χα χα

μπαρμπαλιας είπε...

καλησπερα κοπελα μας...αστα να πανε στο διαλο...μπλεξαμε με ληστες που δεν εχουν προηγουμενο....αλλα ,αλλα,αλλα για το καλο μας.......

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική.Πέστα,βγάλτα όλα στη φόρα:)

Ανώνυμος είπε...

Βασιλικη φορολογουνται εμεσα και αυτα χα χα

Megas Magistros είπε...

Σωκράτη θα δείξει αν και τι θα πάει πιο κάτω.

Κάπως έτσι κρατούσαν και τον ΑΒΑΚΑ στο 1.20€ για 2 μήνες και μετά τον πήγαν μια βόλτα στο 0.57€....

michele είπε...

Επεστρεψα,αντιθετος χτες ακουγα το Μπενυ με το μνημονιο,λαθος το "λεφτα υπαρχουν" δεν του αρεσε το δημοψηφισμα ...ρε δεν πας να πηδηχτεις απο το παραθυρο

μπαρμπαλιας είπε...

παιδες μην σας διαφευγει οτι μετα το φτυνο...ερχεται το φτυνοτερο....και μετα το ευτελες...στον πατο;;;μηδενια

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά ντρέπομαι....χαχαχα
Σωκράτη μας παρακολουθεί ο "μεγάλος αδελφός";
Μπάρμπα όπως λέει το άσμα
http://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική δεν πιστεύω να εννοείς το χέσιμο και το σεξ γιατί και σ'αυτά έχουμε υπερφορολογηθεί,ειδικά στο δεύτερο:)

Ανώνυμος είπε...

Μ.Μ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΣ..ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ WC ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

χαχααχα στο μυαλό μου είσαι φίλε μου.
Εμένα δεν μ΄έχουν φορολογήσει ακόμη γι΄αυτά.

Megas Magistros είπε...

Μια χαρά πάμε και από ΥΓΕΙΑ. Με μ.τ. στο 0.23€ είμαστε άψογα.

michele είπε...

παμε πανω ,απογευματινη αναρτηση

karaefthimiou23 είπε...

Βασιλική δεν πληρώνεις κάθε δίμηνο στο δήμο σου τέλη για νερό και βιολογικό? Στο σεξ οκ,έχουμε υπερφορολογηθεί εμείς οι άνδρες όταν σκεφτόμασθε με το άλλο κεφάλι και πράττουμε όλο εξυπνάδες χε χε