Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Σάββατο 21 Απριλίου 2012



 ΣΑΒΒΑΤΟ
                                                                                 
                                 
                                                               ..και καφεδάκι 


Η ελίτ δεν θέλει τη διάλυση του ευρώ..

Η ελίτ του ευρώ θέλει να κρατήσει ενωμένη την Ευρωζώνη, υποστηρίζει ο αρθρογράφος των Financial Times Martin Wolf. «Η βασική πολιτική δύναμη είναι η δέσμευση στην ιδέα μιας ενωμένης Ευρώπης, μαζί με τις τεράστιες επενδύσεις που έκανε η ελίτ σε αυτό το project», επισημαίνει ο Wolf, o oποίος τονίζει πως το συγκεκριμένο κίνητρο υποτιμάται από αυτούς που βρίσκονται εκτός Ευρωζώνης.


Και ο Wolf συνεχίζει: «Μπορεί η Ευρωζώνη να μην είναι χώρα, είναι όμως πολύ περισσότερα από μια νομισματική ένωση. Ειδικότερα όσον αφορά τη Γερμανία, που είναι το πιο σημαντικό μέλος, η Ευρωζώνη είναι ο ακρογωνιαίος λίθος μιας διαδικασίας ενοποίησης με τους γείτονές της, η οποία τη βοήθησε να ευημερήσει και να αποκαταστήσει τις συμφορές του πρώτου μισού του 20ου αιώνα». 


Μετά από αυτά ο αρθρογράφος των FT διαπιστώνει πως εάν υποτεθεί πως η Ευρωζώνη είναι απλά ένας γάμος συμφέροντος, ένα δύσκολο διαζύγιο θα ήταν πιθανό. Όμως, είναι πολύ περισσότερα από έναν τέτοιο γάμο, έστω και εάν θα παραμείνει πολύ λιγότερα από μια ομοσπονδιακή ένωση. Όσοι βρίσκονται απ’ έξω δεν θα πρέπει να υποτιμούν τη δύναμη της θέλησης πίσω από αυτό», καταλήγει.


πηγή:www.axiaplus.gr

24 σχόλια:

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα ελληνες...

http://youtu.be/g0OgoySjNCM

μπαρμπαλιας είπε...

αθλητικες μεταδοσεις.επιλογη

11.00 ζεσταματακι f 1
14.00 κατατακτηριες f 1
21.00 Μπαρτσα-Ρεαλ
05.00 Jones vs Evans
Μία αναμέτρηση σταθμό για το παρόν και το μέλλον της light heavyweight division θα απολαύσουμε τα ξημερώματα της Κυριακής (05:00) στο UFC 145 σε Live Streaming του Sport24.gr από τη "Philips Arena" της Atlanta.

εγω θα το δω ...γιατι ξυπναω νωρις αλλα μου αρεσει και το αθλημα...
Γιαννη Κον..;;;;

michele είπε...

Καλώς τον μπάρμπα καλημέρα,έβλεπα κι εγω παλιά πριν χρονια στην Ιταλία,αλλα τώρα ποιος ξυπνάει..στις 5

Ανώνυμος είπε...

Καλησπερα σας.Ευχαριστώ για την ενημέρωση σας για ΦΡΛΚ μένω υπόχρεος

Παντελης είπε...

Καλημερα
Μπαρμπα την ειδα την αναρτηση-βιντεο ..και εγω την αποψη μου την εχω γραψει ..αλλαγη δεν γινεται χωρις επανασταση ..Αλλα φαινεται οτι ακομη ειναι-ειμαστε πολλοι οι εχοντες και κατεχοντες...οταν ζοριστουν-με και δεν εχουν-με να χασουν-με τιποτε τοτε ισως ξυπνησουν-με ..μεχρι τοτε θα κανουμε τους επαναστατες στα λογια
Καλημερα Μιchele..

michele είπε...

Σωκρατες αφου το ειπαμε θα το καναμε...καλημερα spand λεκτικα οι επαναστασεις ειναι πιο ευκολες και λειπει κι ενας καπετανιος να τραβηξει το κουπι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Ξενιτεύτηκα έχοντας κατά νου ένα ΝΝΔ ρεύμα όπως μας έλεγαν κάτω από 5 που δεν μας ενοχλεί λόγω κατεύθυνσης, αλλά βρήκα ένα γεμάτο πεντάρι από ΒΔ κατεύθυνση και μια θάλασσα πρόβατα που μας ενοχλεί γιατί έρχεται από ανοιχτά. Χορτάσαμε από αρνί το Πάσχα οπότε δεν θα πάρουμε για την ώρα τουλάχιστον. Ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο μέχρι αύριο σας εύχομαι καλό μεσημέρι Σαββάτου.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ... θα ξυπνήσουμε πολύ αργά και η (τεχνητή) μεγάλη κρίση για την επιβολή της νέας τάξης πραγμάτων που τόσο διαφημίστηκε εδώ και δεκαετίες αλλά εμείς ζούσαμε (και ζούμε) στην κοσμάρα μας είναι ΗΔΗ εδώ.
Πιο νόημα έχει η επιβολή σκληρής λιτότητας σε όλους τους λαούς την στιγμή που όλοι ξέρουν ότι δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνο στην ύφεση?
Ήδη τα αφεντικά μας το δήλωσαν ξεκάθαρα. Η Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να προχωρήσει σε ΜΕΙΩΣΕΙΣ μισθών και ΠΕΡΙΚΟΠΗ δαπανών όπως προβλέπει το "πρόγραμμα".
Δηλαδή καλό ξημέρωμα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μια υπενθύμιση... εθνοσωτήριος σήμερα, έχουμε επέτειο και κανείς δεν το θυμήθηκε. Χορτάσαμε από σωτήρες και... τι σύμπτωση, μετά από τόσες σωτηρίες τα τελευταία 45 χρόνια παρακαλώ (πως περνάνε τα άτιμα) τώρα... απειλούν να μας ξανασώσουν οι ίδιοι που μας έσωσαν τόσες φορές προηγουμένως, ωχ τι έχουμε να τραβήξουμε ακόμηηηηηηηη.
Ζητείται επειγόντως καπετάνιος αλλά που να τος βρεις...αυτοί ζαλίζονται στην ξηρά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

* που να τον βρεις....

michele είπε...

Τη θυμηθηκα εγω την ..εθνοσωτηριο Πανο,αλλα τι να πω εδω καταντησαμε την κατακτημενη δημοκρατια μας λεηλατημενη δημοκρατια...ανοιξου παλι εκει στον κολπο,η καλυτερη επιλογη ειναι..

Γεράκι είπε...

καλησπέρα στα παιδια...τσεκάρωντας ένα αυτοματο σύστημα του metastock (exit swing signal - εαν δεν κάνω λάθος) εχουμε τα εξής απλοποιημένα σήματα..

ΤΕΝΕΡΓ Σημα εισόδου ο rsi στις 19/4
ΜΟΗ Σε ανοδική τάση απο την 17/4
ΙΝΤΚΑ Συνεχόμενα σήματα εισόδου stoch & rsi απο 2/4 αλλά συνεχίζει χαμηλότερα.
ΕΧΑΕ Κλάφτα Χαράλαμπε..χαχαχα...
ΕΤΕ Σημα εισόδου ο stoch στις 10/4 χωρίς να έχει ακόμα ακυρωθεί
ΑΛΦΑ Σημα πώλησης ο stoch&rsi 17 &18/ αντιστοιχα
ΟΠΑΠ Τέλος καθοδικής τάσης 20/4
ΑΒΑΞ Σε καθοδικη τάση απο 17/4
ΜΠΕΛΑ Σημα εισόδου ο rsi στις 18/4
ΕΕΕΚ Σημα εισόδου ο STOCH στις 17/4
ΕΥΡΩΒ Σημα εισόδου ο STOCH&RSI στις 10/4

Ολα τα παραπάνω προερχονται απο αυτοματο σύστημα του metastock (αρκετοι θα το ξέρουν) κ απλα τα κατέγραψα ..τιποτα παράπανω κ τπτ λιγότερο..

Γεράκι είπε...

ξερει κανεις που μπορω να βρω δωρεαν EOD για metastock για αμερική κ ευρώπη?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά ρε ακόμα δεν απάντησε κανένας στον Hawk?
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω εγώ αλλά ξέρω μόνο ένα για Ρωσία, σου κάνει Αντώνη?

http://www.youtube.com/watch?v=3tIEyEKnjAc&feature=related

pantelis είπε...

Καλησπερα σε ολους... Ανερτησε ο Αρτ διπλα τη θρυλικε εκπομπη του Προεδρου.... ααχχαχ..Εχω κανει μεταπτυχιακο στην εκπομπη αυτη

pantelis είπε...

Επισης ειχα την τιμη αν εχω για αρκετη ωρ κουβεντα μαζι του..

PS είπε...

Μερικές παρατηρήσεις γαι μετοχές που έκανα πριν λίγο,χωρίς να θέλω να τις λάβετε υπόψη σοβαρά για αγορά ή πώληση,δική σας η απόφαση πάντα.
ΕΤΕ(Long):Από 1/3/11 μέχρι και 20/1/12 ο κμο10 παραμένει κάτω από τον κμο 30.Μεσολαβεί ένα δίμηνο όπου τον ξεπερνά,και από 23/3 τρυπάει πάλι προς τα κάτω.Βλέποντας όμως τον RSI,παρατηρούμε ότι στις 10/1/12 και στις 4/4 έδωσε σαφές βραχυπρόθεσμο αγορ.σήμα,σε συνδυασμό MACD+Trigger.;Κάποιοι πιστεύω πως θα τόλημσαν.Συμπ: Δεν θα αγόραζα ακόμα.
ΟΤΕ: Ο MACD έχει κρεμάσει από 12/4,αν είχα θα έπρεπε μάλλον να τα είχα δώσει.
ΜΠΕΛΑ:Η γενική της εικόνα μου λέει να μην αγοράσω ακόμα,τη βλέπω για κάτω.
ΕΧΑΕ:Σήμα πώλησης από 22/3/12.Ίσως το 2,85 να αποδειχθεί και πάλι αντίσταση,όπως στο πρόσφατο παρελθόν όταν έχασε τα 3ε.
ΜΕΤΚΑ:Νομίζω βγάζει μάτι.Υπεραγορασμένη.
ΦΡΛΚ:RSI 28,88.Έχει πάει και 16,φοβάμαι ένα 20% ακόμα κάτω,στο 1ε (αν πάει όμως και αντιδράσει), θα πάρω.
ΕΛΒΑΛ:Στα χαμηλά της.Αγορά;Και όμως κάτι μου λέει όχι ακόμα.
ΕΛΚΑ:RSI+MACD προσωπικά μου λένε να ξεκινήσω σταδιακά αγορές μέχρι το 1ε (αν πάει).
ΓΕΚ:Από 19/4 ο RSI μου λέει:αγόρασε χωρίς να περιμένεις διπλό πάτο,το σκέφτομαι σοβαρά.
ΔΕΗ:Ναι,αντέδρασε,αλλά τη φοβάμαι για 2,40(double bottom -20%).Σε γαργαλάει η τιμή πάντως,δεν αντιλέγω.
Λοιπόν αυτά,αφού τα διαβάσατε,απλώς ...ξεχάστε τα.

michele είπε...

Γιατί Whois είναι ωραίες επισημάνσεις,απλα δεν μπορώ να βοηθήσω ιδιαίτερα μεχρι να αποκατασταθεί η βλάβη στο βασικό υπολογιστή μου

μπαρμπαλιας είπε...

www.stopstream.tv

ηρεμηστε απο μετοχες και παμε να δουμε μπαλιτσα....

PS είπε...

Ημερησία :"Iδιαίτερο προβληματισμό δημιουργεί η καθίζηση των τιμών και της εμπορευσιμότητας των νέων ομολόγων που υποτίθεται θα ήταν απαλλαγμένα από το «στίγμα» του μεγάλου χρέους. Οι τιμές των ομολόγων ουσιαστικά έχουν βρεθεί στα 21 λεπτά ενώ η εμπορευσιμότητα είναι ανύπαρκτη.

Χαρακτηριστικά, ενώ οι μελέτες του IIF και ξένων εμπειρογνωμόνων μιλούσαν για σταδιακή υποχώρηση του spread του νέου δεκαετούς ελληνικού ομολόγου από τις 3.400 μονάδες στις 1.700 μονάδες και η απόδοση θα κινούνταν προς το 4%, εν τούτοις η υποχώρηση του spread ήταν πολύ μικρότερη -μόλις 1200 μονάδες- και η απόδοση παρέμεινε σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Αυτή η εικόνα προβληματίζει και τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες ήλπιζαν ότι τα νέα ομόλογα θα είχαν μεγαλύτερη αξία από τα παλαιά. Η εγχώρια τραπεζική αγορά περιμένει αυτή τη στιγμή τις ανακεφαλαιοποιήσεις αλλά για να προχωρήσει τεχνικά η διαδικασία θα πρέπει να έχουν υπολογιστεί επακριβώς τα εποπτικά κεφάλαια. Επομένως με τις τιμές των ελληνικών ομολόγων στα παρόντα επίπεδα, θα απαιτηθούν ακόμη περισσότερα κεφάλαια προκειμένου να καλυφθούν οι απώλειες ενώ ταυτόχρονα οι τράπεζες στερούνται τις δυνατότητες για να τα πουλήσουν στη δευτερογενή αγορά αφού η ζήτησή τους είναι μηδενική." ---Φως δεν βλέπω,μπάλα μπορεί.

μπαρμπαλιας είπε...

Καρα εισαι εδω;;εντυπωσεις;;
μη μου πεις αντιποδοσφαιρο παλι...τα δυο τελευταια παιχνιδια που βλεπουμε εκτος-εντος...δεν μπορουνε να μπουν στη μεγαλη περιοχη....

George είπε...

WHOIS καλησπέρα... πολλή ενδιαφέρουσες οι παρατηρήσεις για τής μετοχές αυτές. τιποτα για το ΥΓΕΙΑ εχεις...Την καλησπερα μου και στον πανο-μικελε-μπαπμπαλι και στον παντελη

PS είπε...

George,την μελετώ και σου λέω τι βλέπω με το δικό μου μάτι:1.Free float περίπου 20%,μικρό για μένα,με την μαρφίν να κάνει το κουμάντο,δεν μου αρέσει.2.Θεμελιωδώς αρκετά ζημιογόνα πέρισυ.3.Από 28/2/12 τεχνικά μαύρα χάλια,αφού μάλιστα έσπασε και τα 0,24 όπου είχε κάνει διπλό πάτο τον Δεκ-Ιαν.,με συνεχή πτώση όγκου/τιμής ,μετά την 2/2/12.4.RSI kai Momentum μπορεί να είναι ευνοικοί,αλλά μέχρι εκεί.5.Συμπ.:Δεν θα την πλησίαζα ακόμα κι αν έδινε κίνηση,διότι φαίνεται χαρτί διακράτησης,πράγμα που προυποθέτει υπομονή με εντελώς απρόβλεπτο μέλλον,άρα λεφτά κλεισμένα μέσα χωρίς καμμιά προοπτική,σε μια αποδεδειγμένα ζημιογόνα εταιρία.Σημαντικότατο,και τελευταίο στοιχείο που βλέπω:Από τον Ιανουάριο του 2009 έως τώρα,δεν έδωσε την παραμικρή ευκαιρία εξόδου σε κάποιον μακροπρόθεσμο αγοραστή.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα...
οπως ακριβως τα λες Φ.
την πηρα την περασμενη βδομαδα και ισα που εφυγα με τις προηθειες και με το σκεπτικο αφου εφτασε ιστορικα χαμηλα παλι ,θα εδινε αντιδραση...αμ δε

βλεπω boxing from kokinokolos land....