Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

"ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ" ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ
Του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη 

Η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας περνάει μέσα από την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των πολιτών αυτής της χώρας, καθώς και των αγορών. Το πρώτο που πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση είναι να λάβει μέτρα για να κερδίσει ξανά την αξιοπιστία των πολιτών της χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση ούτε επενδύσεις θα γίνουν, ούτε κεφάλαια που έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες θα επιστρέψουν και επομένως θα είναι δύσκολο το εγχείρημα της επιστροφής στην ανάπτυξη. Σήμερα, υπάρχουν τρεις κατηγορίες πολιτών που έχουν χάσει την πίστη τους απέναντι στη χώρα. Η χώρα τους έχει πληγώσει, τους έχει στερήσει κεφάλαια και τους κρατάει ομήρους σε μία κατάσταση που δεν μπορούν και να θέλουν να συμβάλουν στην οικονομία. Να καταναλώσουν, να επενδύσουν, να δημιουργήσουν. 

Η πρώτη κατηγορία είναι οι ομολογιούχοι που επένδυσαν τα χρήματά τους στην πατρίδα. Σε αυτήν την κατηγορία είναι και οι φαρμακευτικές εταιρείες που το κράτος τους χρωστούσε κεφάλαια, έλαβαν ομόλογα μικρότερης αξίας έναντι της οφειλής -κατόπιν συνεννόησης- και τελικά αυτά τα ομόλογα κουρεύτηκαν. Από τη μία δηλαδή είναι οι επενδυτές που στήριξαν τη χώρα τοποθετώντας τις οικονομίες τους σε ελληνικά ομόλογα και από την άλλη επιχειρήσεις που προμήθευαν το κράτος, “κουρεύτηκαν” οι οφειλές αυτές, πήραν ομόλογα αντί μετρητών και στη συνέχεια “κουρεύτηκαν” και τα ομόλογα που έλαβαν. Οι επιχειρήσεις αυτές, χρωστάνε σε τράπεζες, απασχολούν προσωπικό, άρα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, καταβάλουν ΦΠΑ κ.ά. Αν δεν αποζημιωθούν, πολλές θα αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο επιβαρύνοντας την εξαιρετικά αρνητική κατάσταση της οικονομίας μας. 

Η δεύτερη κατηγορία είναι οι ασφαλισμένοι στην Ασπίς Πρόνοια, οι οποίοι αν και έχει περάσει πολύς καιρός ακόμα δεν έχουν αποζημιωθεί, ακόμα δεν έχει υπάρξει οριστική λύση στο πρόβλημά τους. Για να μην εκληφθεί ότι το άρθρο κρύβει προεκλογικές σκοπιμότητες θυμίζω κάτι που οι περισσότεροι γνωρίζουν και γράφεται στο site μου και στο φυλλάδιο μου: Έχω δεσμευθεί σε ανύποπτο χρόνο ότι για να γίνει η Ελλάδα Διεθνές Χρηματοοικονομικό Κέντρο και να προσελκυσθούν ασφαλιστικές εργασίες εκεί που τώρα δεν υπάρχουν, πρώτη προτεραιότητα σε περίπτωση χρεοκοπίας ασφαλιστικής εταιρίας πρέπει να είναι τα κεφάλαια των ασφαλιζομένων (όπως στο Λουξεμβούργο) αντί τέταρτης που είναι στη χώρα μας. Πρέπει λοιπόν να αποζημιωθούν οι ζημιωθέντες της Ασπίς Πρόνοια και στο site μου υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση με το αντίστοιχο ισοδύναμο. 

Η τρίτη κατηγορία είναι οι μέτοχοι της Proton Bank, οι οποίοι σε μία μέρα είδαν την περιουσία τους να γίνεται καπνός και η τράπεζα να χωρίζεται σε “καλή” και “κακή” χωρίς να έχουν ερωτηθεί,  χωρίς να προηγηθεί γενική συνέλευση, χωρίς να κληθούν οι παλιοί μέτοχοι να καλύψουν το άνοιγμα με μετρητά. 

Πως λοιπόν αυτοί οι συμπολίτες μας θα επενδύσουν ξανά σε ελληνικά ομόλογα, σε ελληνικές ασφαλιστικές εταιρείες ή σε ελληνικές τράπεζες; Πως μπορούν να εμπιστευτούν ξανά τη χώρα. Πως κάποιοι περιμένουν ότι θα επιστρέψουν κεφάλαια από το εξωτερικό, αν στο εσωτερικό υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού. Η ζημιά που υπέστησαν οφείλεται και στην αδράνεια, αδιαφορία, ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να ελέγξει και να επιβάλει κυρώσεις πριν “σκάσει” το πρόβλημα. Οφείλει λοιπόν να συμβάλει στην αποζημίωσή τους. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, δεσμεύτηκε στο Ζάππειο 3 για την αποκατάσταση της αδικίας εις βάρος των ομολογιούχων. Έκανε δεκτή συγκεκριμένη πρότασή μου για αποζημίωση μέσω φορολογικών ελαφρύνσεων ή επενδυτικών κινήτρων. 

Συγκεκριμένα έχω προτείνει τέσσερις λύσεις:

Α) Να υπάρξει φορολογική απαλλαγή για το ποσό της ζημίας. Αυτή η απαλλαγή θα πρέπει να είναι μεταβιβάσιμη και διαπραγματεύσιμη στο ελληνικό χρηματιστήριο. Μάλιστα επειδή δεν είναι μόνο φυσικά πρόσωπα όσοι επλήγησαν, αλλά επαγγελματίες και επιχειρήσεις (π.χ. φαρμακευτικές)   εκτός από φορολογική απαλλαγή θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα συμψηφισμού υποχρεώσεων με όλα τα δημόσια ταμεία (ΦΠΑ, ασφαλιστικές εισφορές κτλ.).

Β) Να λάβουν ομόλογα χωρίς λήξη με επιτόκιο ανάλογο με αυτό που ελάμβαναν πριν γίνει το κούρεμα. Η ημερομηνία λήξης των ομολόγων να καθοριστεί όταν βελτιωθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας.

Γ) Μέσω του ΕΣΠΑ να χρηματοδοτηθούν. Φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν να μπορούν να δημιουργήσουν επιχειρήσεις και να επιδοτηθούν από το ΕΣΠΑ. 

Δ) Να λάβουν μετοχές μειοψηφίας επιφανειών από εκτάσεις που ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο και να γίνουν οι εκτάσεις, ανώνυμη εταιρία. 

Όποια λύση επιλεγεί θα πρέπει να συμπεριλάβει τους ζημιωθέντες της Ασπίς Πρόνοια, τους μικρομετόχους της Proton Bank και τους ομολογιούχους συνολικά είτε ήταν επενδυτές (φυσικά πρόσωπα) είτε έλαβαν ομόλογα προκειμένου να πληρωθούν στο μέλλον οφειλές που είχε το κράτος προς αυτούς. Έτσι θα ανακτηθεί μέρος της αξιοπιστίας της χώρας και τελικά τα οφέλη θα είναι πολλαπλάσια. 


Πηγή:www.capital.gr

118 σχόλια:

ΑΡΤ είπε...

Δουλειές υπάρχουν αλλά οι Ελληνες δεν πάνε!
3-05-2012 7:28 protothema.gr

Την ώρα που η ανεργία στην Κεντρική Μακεδονία μαστίζει, μόλις 19 Έλληνες ανταποκρίθηκαν φέτος στο κάλεσμα της Ένωσης Νέων Αγροτών για τη συγκομιδή ροδάκινων στον κάμπο της Ημαθίας.

Η προσφορά για εργασία που αφορά σε 6 μέρες απασχόληση με έξοδα διαμονής για 4 μήνες και μεροκάματο 23 ευρώ φαίνεται πως δεν αποτέλεσε δέλεαρ για το ελληνικό εργατικό δυναμικό, την ώρα που οι αιτήσεις για τους μετακλητούς εργάτες από την Αλβανία φτάνουν τις 4.885.

Πριν δύο εβδομάδες η Ένωση Νέων Αγροτών κοινοποίησε με δελτίο τύπου στις Περιφέρειες και τους Δήμους όλης της χώρας, την ανάγκη εργασίας Ελλήνων εργατών γης που θα δουλέψουν για 4 μήνες στον κάμπο της Ημαθίας και της Πέλλας. Η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά και μέσω μηνύματος από το κινητό, χωρίς γραφειοκρατική διαδικασία. Ωστόσο, η ανταπόκριση στην πρόσκληση για εργασία σε ένα τόπο με δεκάδες χιλιάδες στρέμματα ροδάκινων, ήταν πολύ μικρή και δεν συνάδει με το ύψος της ανεργίας που φτάνει το 25% στη Βέροια και το 50% στη Νάουσα.

Οπως αναφέρει στο protothema.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών Ημαθίας, Νίκος Αγγελόπουλος, «Φέτος περιμέναμε να έχουμε μεγάλη ανταπόκριση. Ακούμε για κρίση και ανεργία. Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για δύσκολο επάγγελμα αλλά όταν είσαι άνεργος παλεύεις για το μεροκάματο. Ενδιαφέρθηκαν την πρώτη εβδομάδα οχτώ Έλληνες που σήμερα φτάνουν τους 19. Φαίνεται πως οι Έλληνες δεν θέλουν να ασχοληθούν με τη γεωργία και να επιστρέψουν στα χωράφια».

Στους 19 Έλληνες πάντως που υπέβαλαν αίτηση συμπεριλαμβάνονται γυναίκες άνω των 60 ετών, ένας συνταξιούχος γιατρός και ένας άνεργος μηχανικός. Άνθρωποι μεγαλύτερης δηλαδή ηλικίας και επιστήμονες που αναζητούν μερικά χρήματα για να ζήσουν.

Σε Ημαθία υπάρχουν 1700 εγγεγραμμένοι νέοι αγρότες οι οποίοι αναζητούν περίπου 4800 εργάτες για τέσσερις μήνες. Όπως αναφέρει ο κ. Αγγελόπουλος, «μάλλον θα καλύψουμε τις ανάγκες μας με Αλβανούς, Βούλγαρους και Σκοπιανούς.

Money είπε...

Καλημέρα. Φαίνεται ΑΡΤ πως το ξύλο που φάγαμε μέχρι τώρα δεν είναι αρκετό για να βάλουμε μυαλό. Έχει δρόμο η ιστορία ακόμη.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
απλα οι "κρατουντες"εχοντας σποσβαση στις αποταμιευσεις -τραπεζικες και στρωματικες- γνωριζουν και γιαυτο ζοριζουν.
οταν τελειωσει το ψωμι με το βουτυρο και το μελι...θα πανε για δουλεια.

βεβαια αυτα δεν ισχυουν για ολους και ειναι και ενα θεμα ,να φυγει ο ανεργος απο το σπιτι του για δουλεια στη Β.Ελλαδα ...εκτος αν ειναι μονος του

μπαρμπαλιας είπε...

α και κατι αλλο .Αλβανος με 23 ευρω δεν ερχεται και αν θα ερθει θα κοροιδευει...θα τα παρεις στο κρανιο ,θα τον διωξεις και θα τον πληρωσεις ,για να μη σου χαλασει το σπιτι το βραδυ με τους αλλους.οσο για τους πακισταν πιντι...δεν πιανουν τα χερια τους καθολου...
διαλεγεις και περνεις

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Καλημέρα

Εκλογές 2010 – Ποιοι θα πάρουν τελικά το εκλογικό επίδομα και πόσο.

Ποιοι υπάλληλοι θα πάρουν πόσα...
Υπουργείο Εσωτερικών 2.080 ευρώ
Δικαστικοί υπάλληλοι 1.304 ευρώ
Υπουργείο Δικαιοσύνης 168 ευρώ
Ελεγκτικό συνέδριο 480 ευρώ
Δικαστές Διοικητικών Δικαστηρίων 400 ευρώ
Δικαστικοί- Εισαγγελείς 1.160 ευρώ
Σώματα Ασφαλείας 760 ευρώ
Αποζημίωση εφόρου δικαστικής αρχής (για επτά ημέρες) 866 ευρώ
Δικαστικοί αντιπρόσωποι (ημερήσια αποζημίωση επί επτά ημέρες ) 756 ευρώ.

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αλεξανδρος είπε...

καλημερα σε ολους

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα.
Είδε κανείς την συνέντευξη του Βασιλείου Μαρκεζίνη στην ΕΤ3?
Εκπομπή Ανιχνεύσεις του Παντελή Σαββίδη χθες βράδυ που πήγε και μετά τα μεσάνυχτα.
Ή μήπως βλέπατε τίποτα τούρκικα και εκπομπές για τον γάμο του καραγκιόζη?
Όταν ένα άνθρωπος με την δική του ιστορία και καταγωγή από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο λέει αυτά τα πράγματα, τι άλλο χρειάζονται οι δίσπιστοι για να πεισθούν?
Επιγραμματικά λόγω χώρου.

-Το μνημόνιο δεν βγαίνει.
-Αν ψηφίσετε αυτούς τους δύο θα είσαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ.
-ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.

Αξίζει κάθε λεπτό που θα διαθέσετε.
Πιστεύω ότι μπορείτε να την δείτε εδώ.
http://www.antibaro.gr/node/3962

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

«Το νου σας στο… χέρι σας»...
Πρωτοσέλιδος τίτλος στο ΠΟΝΤΙΚΙ!
Καλημέρα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όσο για τους υπόλοιπους, αν δεν σοβαρευτούν ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ θα έχουμε άλλα σαράντα χρόνια δικομματισμό και αυτοί θα εξαφανιστούν ή θα είναι κομπάρσοι τρίτης διαλογής.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την χώρα δεν συζητάμε καν....

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα! Θυμίζω ότι ο sir φλερτάρε κάποια στιγμή με τους μεγάλους ,να κατέβει στην ελληνική πολιτικη σκηνή,ωθουμενος και απο κάποια κραταια μέσα.Ενδιαφέρον και ενδεικτικό το θέμα που έθεσε ο ΑΡΤ..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο sir είπε ότι είχε πολλές προτάσεις αλλά δεν ανταποκρίθηκε γιατί θα ήταν δέσμιος μιας πολιτικής που δεν θα την πίστευε και δεν θα μπορούσε να κάνει όσα πίστευε ο ίδιος.

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα στη παρέα.23 ευρώ μεροκάματο στο χωράφι ούτε σε Αλβανούς δεν δίνεις.Μου φαίνεται ότι θέλουν ξύλο κάποιοι εκμεταλευτές.

Μιχάλη θέλεις να πεις κάτι με το τελευταίο σου σχόλιο για τον Μαρκεζίνη?

michele είπε...

Απλα δεν τα βρήκαν Πανο σε επιμέρους ζητήματα..

michele είπε...

Επίσης ψάχνω επειδή μένουν τρεις μέρες μόνο,ποιοι απο τους άλλους εκτός των 2 μεγάλων είναι σοβαροί.Έχω πάρει και κυαλια να βλέπω καλύτερα αλλα διακρίνω λίγα πραγματα..

PS είπε...

simera vlepo/fovamai mia epanalipsi tis xtesinis sinedriasis,o gios tou rologa den exei adiko,allo tora to ti einai

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα,σε ολους

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Μικρέ.Μιχάλη διακρίνω μεγάλο κυνισμό στα γραφόμενά σου των τελευταίων ημερών.Αυτό τι είναι,άμυνα γι'αυτό που έρχεται?

PS είπε...

mixali an thoreis "sovarous" aftous pou katestrepsan ti xora epi dekaeties,pes kalitera kati gia ti sinedriasi.

michele είπε...

Απαντώ και στους 2 Καρα και τραδερ.Αλήθεια είναι ότι είμαι κυνικος.Αυτο συμβαίνει επειδή όπως έχω πει τα συναισθήματα μου περιορίζονται στη γυναίκα μου και στους φίλους μου.Όσον αφορά το χρηματιστήριο και την πολιτικη, η ματια μου ,το προσπαθω τουλάχιστον είναι ψυχρή.
Επειδή λοιπόν τους μεγάλους τους έχουμε ζήσει και σπουδάσει και λίγοι μεμονωμένοι άνθρωποι με πείθουν,ψάχνω στους λεγόμενους μικρούς.Τα πρόσωπα ,τι λένε για τη επόμενη μέρα και τις μικροπολιτικές κινήσεις τους.Μπορω να ναφερθω και συγκεκριμένα δεν έχω πρόβλημα.Εκτός εξαιρέσεων λοιπόν,είναι η πλήρης απογοήτευση.

karaefthimiou23 είπε...

Εδώ όμως δεν μιλάμε μόνο για την πολιτική,δεν είναι κάτι αόρατο.Είναι αυτή που διαμορφώνει τη ζωή και των άλλων ανθρώπων,των αδυνάμων που δεν έχουν την ίδια ευκολία ελιγμών με εμάς.Δεν μπορούμε να είμαστε κυνικοί με τη ζωή,με τους ανθρώπους.

Αυτή η κατάσταση που υπήρχε για 40 χρόνια(για μένα είναι πάνω από 400)δεν μπορεί να συνεχισθεί και δεν είναι δυνατόν σε κάτι νέο που θα γεννηθεί να αναμένουμε απ'την αρχή σοβαρότητα και τύπους όταν δημιουργείται μέσα από στάχτες.

Θα γίνουν και βαρβαρότητες,θα γίνουν και πράγματα που δεν έχουμε συνηθήσει.Έτσι είναι το νέο,δεν αρέσει στους συντηρητικούς γιατί τους ξεβολεύει.

PS είπε...

ego pantos pistevo ton samara epeidi leei oti tha "ta allaxei ola" kai ton benny pou "tha mas vgalei apo to mnimonio",eno kai oi dio exoun idi ypograpsi gia to thanato tis mikromesaias taxis.

PS είπε...

kara,h"katastasi" opos ti les,diarkei 2.400 xronia,apo to 404 B.C. kai oxi apo to 1.600 A.D.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Την δική μου άποψη την ξέρετε, έχει καταγραφεί και δεν ξαναμιλάω.
Και φυσικά έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι κανένας ακραίος ούτε ενδιαφέρομαι μόνο για την πάρτη μου.

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .

Μην συζητάτε τους πολιτικούς . Μας διαβάζουν και το παίρνουν πάνω τους ότι ακόμα μετράνε .


Nissan DeltaWing έτοιμο για το Le Mans
http://www.autoblog.gr/2012/03/13/nissan-deltawing-le-mans-2012-video/

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα σε όλη την παρέα. Είναι γνωστή και η δική μου η άποψη, να συμπληρώσω μόνο ότι αν δεν τιμωρήσεις τον κακό γίνεται κάκιστος.

michele είπε...

Όταν αναλύουμε μια κατάσταση,δεν μπορούμε να αναλύουμε με συναίσθημα.Την κοιτάμε ψυχρά.Είναι άλλο να συνυπολογίσουμε το συναίσθημα κι άλλο η ανάλυση.Είχα παει τότε με τους αγανακτισμένους 2 φορές και καθησα αρκετή ώρα.Όταν μιλούσαμε συναισθηματικά συμφωνουσαμε,όταν τους ρώταγα γι α το δια ταύτα δηλ τι μπορει πρακτικά να γίνει,οι άνθρωποι δεν ήξεραν και το βρίσκω φυσιολογικό.Έτσι δεν μπορω να λέω σε έναν άνθρωπο που έχει χάσει τη δουλεια του,ότι η λύση είναι η λογισικη διαχείριση του χρέους η η επιστροφή στη δραχμή γιατί αυτο δεν είναι λύση και δεν την πιστεύω,θα τον κοροιδευα αν του το έλεγα.

Money είπε...

Βρε παιδιά, την απάντηση την έδωσε ο Καστοριάδης από το 1972 με στοιχεία. Τι το παιδευεται;

michele είπε...

Καθηγητής του Παπαγιάννη του fimotro.Πάντα μου άρεσε ο Κορνηλιος ,αλλα τότε ήταν άλλες εποχές..θύμισε μου τι είπε τοτε

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα Γιάννη,καλημέρα Βασιλική.

THE JUNIOR είπε...

εφυγα απο την γεκ και δεν λεει να κανει κινηση

michele είπε...

Προς τα κάτω φαντάζομαι θα ήθελες Μικρέ..

PS είπε...

Δυό-τρεις φράσεις από την βικιπίντια“Oι Έλληνες κατά την αρχαιότητα ως πραγματικά αυτόνομη κοινωνία, γνώριζαν ότι οι νόμοι είναι ανθρώπινοι και κατ' ουσίαν αυτονομιμοποιούμενοι. Μπόρεσαν έτσι να τους αλλάζουν διαρκώς, συχνά με δημοκρατικά μέσα. Το ότι παρά τη συνειδητοποίηση αυτή, οι Έλληνες συνέχισαν να σέβονται και να υπακούουν τους νόμους τους, απέδειξε κατά τον Καστοριάδη ότι οι αυτόνομες κοινωνίες είναι δυνατές μέσα στην ιστορία σε αντίθεση με το επιχείρημα που παρουσιάζει τη θρησκεία ως αναγκαία προϋπόθεση για την διατήρηση της έννομης τάξης[].
Η αρχαία Ελλάδα κατά τον Καστοριάδη δεν πρέπει να αποτελέσει πρότυπο αλλά έμπνευση για μία σύγχρονη αυτόνομη δημοκρατία.” Όσο και να τον (ξανα)διαβάσεις,πάντα θα αναρωτιέσαι για την πολιτική πορεία του και τη απίστευτη καθαρότητα της σκέψης του.

Money είπε...

Αν και το ζουμί είναι στην λεπτομέρεια, ο καστοριάδης μέσες άκρες είπε πως η ελλάδα έχει να αποκτήσει πολιτική οντότητα με κυβερνήσεις ή βασιλείες που ενναλάσονται από το 400 π.χ.
Διότι στη συνέχεια πάντα ήταν μια επαρχία μιας άλλης οντότητας. Οπότε θεωρεί ποως σε κάποιο βαθμό είναι λογικό οι Έλληνες να μην έχουν νοοτροπία δημοκρατίας με την δυτική έννοια. Ακόμη όμως και όταν φτιάξαμε κράτος (1825) αν δει κάποιος τα κόμμτα του τότε θα διαπιστώσει πως φτιάχτηκε σε λάθος βάση. Κόμμα Αγγλικό λεει και Ρώσικο αν είναι δυνατόν. Οπότε σε σ΄χεση με την ΔΎΣΗ έίμαστε νήπια στις "δημοκρατικές" διαδικασίες. επίσης και αυτά που ανέφερε ο ΤΡαδερ.

PS είπε...

Ο τράδερ είναι "βαθιά νυχτωμένος","ξεχάστηκε" εδώ και πολλά χρόνια γυρίζοντας τα βουνά και τα ακρογιάλια, πατώντας τα αιματοβαμμένα χώματα της πατρίδας,τα μόνα που απέμειναν από τότε που πάψαμε/μας έπαψαν οι κάθε λογής εξουσίες της ολιγαρχίας να σκεφτόμαστε και να πράττουμε όπως τότε που οι Έλληνες έφτιαξαν πολιτισμό,δίδαξαν θέατρο και δημιούργησαν δημοκρατία.Κι αν χώθηκε στο χαα δεν του φταίει κανείς,παραστράτησε και γλίστρησε στις πέτρες,αλλά θα σηκωθεί πάλι.

THE JUNIOR είπε...

αν τα ξαναγυρισω τα τερνα σε γεκ θα εχω και σοβαρο κερδος ,αλλα δεν θα το κανω εχω αλλον επενδυτικο οριζοντα.

Αλεξανδρος είπε...

Η σιδενορ στα 0,88 αυτο δεν ειναι καλο ξερετε για ποιον

PS είπε...

Δείτε και πόσο όμορφα η "αγαπημένη" μου βιοχκ πάτησε το RSI 30 χθες και έδωσε άμεση αντίδραση.Χαρτί που το κοιτάνε οι άνθρωποι που το έχουν,όχι σαν κάτι άλλα παρατημένα στην τύχη τους επί χρόνια.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτός δεν είναι φιλόσοφος αλλά λέει κάπου - κάπου μερικά επιτυχημένα.

Το ελληνικό δυστύχημα...

Η ιστορία της τελευταίας δεκαετίας μοιάζει με ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Ο Καραμανλής οδηγώντας «μεθυσμένος» χτύπησε θανάσιμα τη Ελλάδα και την παράτησε στο δρόμο δια των πρόωρων εκλογών. Ο Παπανδρέου κατέφθασε με το ασθενοφόρο και την παρέλαβε αφού πέρασε πρώτα από πάνω με τους τροχούς. Στη συνέχεια αντί να την μεταφέρει στο χειρουργείο, σταμάτησε με τη Λούκα και το Παπακωνσταντίνου για σουβλάκια και μπύρες στην παρακείμενη καντίνα με τα «βρώμικα»…

Το πλήρες κείμενο:

http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1487414

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σκεφτείτε μόνο ότι οι δύο τελευταίοι πρωθυπουργοί δεν άντεξαν παραπάνω από δυο χρόνια ο καθένας, μετά τις τελευταίες εκλογές που έκαναν εννοείται.
Δείγμα κούρασης του συστήματος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

....μάλλον αδιεξόδου καλύτερα

karaefthimiou23 είπε...

Βάσει των προσωπικών μου εκτιμήσεων εδώ και μέρες,στο εύρος 660-670 θα'θελα να δω τον ΓΔ να αντιδράει ανοδικά και εκεί θα εξετάσουμε εάν πρόκειται να δούμε κάτι δυνατό,ως συνέχεια της ανόδου του Ιανουαρίου ή απλώς μια αντίδραση στο πτωτικό που ξεκίνησε από το 790.

michele είπε...

Τον είχα γνωρίσει πριν 10 χρονια,είχε μια μικρή εκδοτική και πουλάνε μεταξύ των άλλων και Βιβλία του Κοστολανι.Πρώην πράσινος ,μπομπολικος αφού έγραφε στην ημερήσια,το έχει γυρίσει σε πιο φιλελεύθερο βήμα.Γράφει κάποια καλα άρθρα αλλα είναι και λίγο κύρωσης την έχει πατήσει χοντρά σε αρκετά θέματα...
Το κομμάτι που ανεφερες Πανο ,δεν πρόλαβα να διαβάσω όλο το άρθρο,το συγκεκριμένο κομμάτι λέω,της πλάκας για τα προσωπικά μου γούστα...εξομοίωση καταστάσεων με σουβλάκια και μπύρες του χειριστου είδους..Πως να πετύχει μετα μετοχη

Αλεξανδρος είπε...

Μια που εχουμε εκλογες,στο σχολιο του καρα ψηφιζω β

giannhs kon είπε...

Καλέ μου φίλε ΚΑΡΑ αύριο το μεσημεράκι . χαχαχα

karaefthimiou23 είπε...

Ο ΔΤΡ σταμάτησε πάλι στο 262 αλλά τον βλέπω χλωμό να δώσει αντίδραση πριν το 240-250 στην καλύτερη των περιπτώσεων.Το σενάριο αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να δω για τις τράπεζες,ένα ABC δηλαδή με A το 540.

THE JUNIOR είπε...

ο ΟΣΕ γυρισε σε κερδη ,θελω και αλλο μνημονιο

Αλεξανδρος είπε...

και μια που εχω κεφια σημερα προτεινω στον michele να φτιαξει μια στηλη οπου θα κατατιθενται οι προβλεψεις μας ωστε αεγοτερα να τις διαβαζουμε και να γελαμεδηλαδη ελπιζω να γελαμε και οχι να κλαιμε.
Προτεινω τα παρακατω ονοματα 1/μαντειο των τρελων,2/πιθηκείον

karaefthimiou23 είπε...

Αλέξανδρε το β θα ψήφιζα και εγώ αλλά δεν μου κολλάει ο χρόνος,θα'θελα ένα κατενάτσιο της πτώσης 1-2 μήνες πιο πίσω.Για να δούμε βρε παιδιά...

giannhs kon είπε...

ΑΥΡΙΟ όλη μέρα θα σέρνετ στο 652 ο ΓΔ και θα κλείσει 701 χαχαχα αφού θέλετε να δείτε ντέρμπ

karaefthimiou23 είπε...

Της ΙΝΛΟΤ της κάθισε βαρύ το 0.79 μέχρι στιγμής.Θυμάμαι πόσο πίσω το είχαμε αναφέρει με τον Μιχάλη και τον Δήμο αυτό το νούμερο.Το'πιασε τελικά η ρουφιάνα:)

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη σήμερα που έχεις κέφια,ασχολήσου λίγο περισσότερο με το ΧΑΑ και τις μετοχές.Με το τσιγκέλι σου τα βγάζουμε πλέον χε χε...

THE JUNIOR είπε...

Δωσε περιστερη ,δωσε

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με ταυτόχρονη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με επιστροφή μετρητών στους Μετόχους με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής. Τροποποίηση της παρ. 1 του άρθρου 5 του Καταστατικού

dim είπε...

Καλημερα Μικελε και σε ολους.Αλεξανδρε ποση πρεπει να ειναι η αναλογικη διαφορα μεταξυ ΣΩΛΚ και ΣΙΔΕ περιπου?

karaefthimiou23 είπε...

Και δωρεάν μετοχές και ακύρωση ιδίων ο Περιστέρης και έγκριση για νέες αγορές ιδίων ο Περιστέρης.Απ'όλα έχει ο μπαξές...

karaefthimiou23 είπε...

Καλημέρα dim.

Αλεξανδρος είπε...

Kαλημερα dim βασει ισολογισμων 1 σιδε =3,5 σωλκ,χρηματιστηριακα 1 σιδε συνηθως =1,5 εως 2σωλκ.Αυτο ειναι στρεβλωση ειδικα σημερα.Αν γινει απορροφηση της σωλκ θα ειναι σε αναλογια 1/4 φαντασου χρημα που θα βγαλει ο ομιλος και ποσο θα χασει ο επενδυτης. Αυτα που /αντι/γραφω προερχονται απο το marketzone .gr και μπορεις να δεις το αρθρο του kikou για side

michele είπε...

Eπανηλθα με ψαχνατε??? Λοιπον Καρα φιλε,αποδειχτηκε πολυ ισχυρο το 700 δεν ειχε και νοημα να παει πιο χαμηλα.Λογω των εκλογων αναμενομενο ηταν να φυγουν λιγο κατω...αν υπολογισουμε οτι θα χρειαστουν 9 μερες για τις τρεις διερευνητικες θα εχει την ευκαιρια ( λογω αβεβαιοτητας) να παμε double bottom.AN ΑΡΝΗΘΕΙ να παει κατω απο τη ζωνη 657-670 ( το οποιο στη μεγαλη εικονα ειναι double bottom)
τοτε θα παμε με μια ωραια ανοδο αν εχουμε αποκτησει και κυβερνηση εν τω μεταξυ.

michele είπε...

Επισης οσον αφορα την προταση του Αλεξανδρου ,κατι που ειχαμε πει και με τη Βασιλικη θα φτιαξουμε σελιδα ( ωραιος ο τιτλος "μαντειο των τρελλων") για να θυμομαστε τις εκτιμησεις μας.Το ωραιο μ αυτες ειναι η αυτοειρωνια.Εγω ας πουμε που ολοι νομιζω θυμαστε που λεω οτι σε 5 χρονια θα φτασουμε στα προηγουμενα υψηλα αν ειμαστε στις 1500 θα χαιρομαι να αυτογελοιοποιουμαι χαχα..

michele είπε...

Επισης οσον αφορα τα θεμελιωδη του kikou απολυτη εμπιστοσυνη οπως λεει κι ο Αλεξ.Βεβαια παντα στο ταμπλο υπαρχουν αλλα..που παιζουν ρολο.Και σε πολλες περιπτωσεις συνδεδεμενων μετοχων.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Άσχετο. Μια και δεν έχουμε αγορά και μέχρι να αποκτήσουμε...
Διάβασα ένα πρωνό σχόλιο του φίλου Αλέξανδρου στο ΒΝ για το log in που μπήκε .
Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και να στρώσει η στήλη. Αλλά γιατί έχω τις αμφιβολίες μου? Στραβόξυλο και αντιδραστικός θα μου πείτε και ίσως έχετε δίκιο.
Αλλά... με μια απλή ματιά...

Τετάρτη 02 Μαϊ 2012 - 23:58 LAMOGIO IP: XXX.4.94.80

Πέμπτη 03 Μαϊ 2012 - 08:46 LAMOGIO IP: XXX.178.8.199


Πέμπτη 03 Μαϊ 2012 - 10:13 LAMOGIO IP: XXX.178.90.15

Πέμπτη 03 Μαϊ 2012 - 11:04 LAMOGIO IP: XXX.147.82.19

Νομίζω ότι φτάνει. Όσο για τα κείμενα... δεν τα βάζω γιατί δεν αντέχεις, παθαίνεις άμα τα διαβάσεις. Και είναι ίδια και απαράλλαχτα με του φίλου μου.

ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Τετάρτη 02 Μαϊ 2012 - 15:11 Π.Θ IP: XXX.132.114.145

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ 132ΧΧΧΧΧΧ. ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΕ? ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΧΑΧΑ

Ο ΕΜ και ο Άρης το έπιασαν το υπονοούμενο πάντως από ότι βλέπω.

michele είπε...

Πανο μου δημιουργησε καποια προβληματακια το log-in.Aν σας λειπει να ανοιξουμε και μεις τα σχολια στους ανωνυμους χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι τώρα Μικέλε γιατί θα με περάσει γενεές 14 ο φίλος μου και θα βαρεθούμε να σβήνουμε χαχαχα

pantelis είπε...

Καλησπερααααααααααα....

michele είπε...

Kαλως τον Παντελο..αντε κανε και συ την προβλεψη σου γενικως

pantelis είπε...

Θα δόσω κάποια δικα μου πρωγνωστηκα για τις εκλογες.. ΝΔ 29,5-32%
ΠΑΣΟΚ 19,6-22%
Χοντροκαμμενος 4,7-6%
Ντορα εκτος
Κουβέλης 9,2-12%
ΚΚΕ 13-15%
ΣΥΡΙΖΑ 7,5-9%
Χρυση Αυφη 4,5-5,5%
Λεβεντης 1,1%

pantelis είπε...

Μικελε αν μπορεις κρατα τις προβλεψεις αμς στο αρχειο... για να μιλαμε επι ταπητος τη ΔευτερΑ.. :-)

pantelis είπε...

Επισης.... Οσο ζω Βγενο....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Παντεληηηηηηηηή.
Ωραίες προβλέψεις χαχα
Σεβαστή πάντως η άποψη όλων όταν είναι ευπρεπείς...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Παιδιά έχουμε ανάκαμψη!!!!!

michele είπε...

Τις κραταω ,αλλα πολυ δινεις στον Κουβελη και στο ΚΚΕ.Αλλα μπορεις να εχεις και δικιο.Μεταφερεται στις εκλογικες ανησυχιες η προβλεψη χεχε

pantelis είπε...

Πανο ελπίζω το ευπρεπείς να μην παεί στο χαρακτηρισμό "Χοντροκαμμενος"...χαχαχα

michele είπε...

Επισης ,περναει η ΜΙΓ το 0,32 ,αυξανουμε θεση κατα την εκτιμηση μου ,τρακαρει και επιβεβαιωνει γυρισμα ,φευγουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όχι Παντελή χαχαχα
Εννοώ για τα πρόσωπα που γράφουν όχι για τους αρχηγούς...

pantelis είπε...

Μικελε. tks,.... Καπως ετσι το εχω σκεφτει και εγω... Αν και χτες ξανα αγορασα οσα ειχα πουλησει..

pantelis είπε...

Πανο λείπω άρκετα και δυστυχώς δε προλαβαίνω να διαβάσω πριν σβηστούν τα μαργαριτάρια..

michele είπε...

Καλα εκανες Παντελη,ετσι κι αλλιως ειχα την ελπιδα οτι θα ειχες πουλησει λιγο πριν το 0,32..Φαινεται εχεις συμπαθεια στον Καμμενο χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι τράπεζες πάλι μπροστά αλλά για πόσο?

pantelis είπε...

Ο μονός πολιτικός που θεωρώ χειρότερο απτό Καμμένο είναι ο Παπουτσης,,,,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εκει στην Β' Αθηνών του Πασόκ Παντελή υπάρχουν ΟΛΑ τα λουλούδια, πιάσε τον ένα και χτύπα τον άλλο...
Για τους άλλους δεν πρόλαβα ακόμα να δω.

pantelis είπε...

ο Ντραγκι τους ισοπέδωσε εξω...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Λεβέντης 1,1%..Ποιός Λεβέντης?

pantelis είπε...

Βασιλης Λεβεντης...

michele είπε...

Εχει εναν ενδιαφεροντα χαμο γενικα:Ας κανουμε μια ανακεφαλαιωση.
Ο συριζαιος καθηγητης Νοτης Μαριας βαζει με τον Καμμενο ,οπως επισης ο Ν.Μαρκατος γνωστος για τους ( αριστερους) αγωνες του σαν πρωην πρυτανης του ΕΜΠ.Με τον Καμμενο βαζει και ο γιγαντας παλιος πρασινοφρουρος Χατζαρας της ΠΟΣΠΕΡΤ.Δεν ξεχναμε τον Γ.Δημαρας ο πρωτος στην πραξη αντιμνημονιακος. Ο αδελφος του Α.Παναγουλη ,Σταθης πηγε με τον Συριζα.

michele είπε...

Η γνωστη για τα φιλοπασοσικα αισθηματα της Βανα Μπαρμπα πηγε με τον Καρατζαφερη,οπως και η γραμματεας του Χριστοφορακου για να κανει παρεα με τον Κοραντη της ΕΥΠ ,για να εχει προσβαση ο προεδρος στη μαυρη πληροφορηση. Λαλακια εκανε κατα την αποωη μου ο Κυρτσος που δεν μπορουσε να χωθει στο μεγαλο κομμα,τωρα ρισκαρει γιατι θελει ποσοστο πανω απο 4% ο ΛΑΟΣ για να εκλεγει σαν πρωτος στο ψηφοδελτιο επικρατειας.Επιτυχια του Καρατζαφερη παντως η συγκεκριμενη υποψηφιοτητα.

michele είπε...

Η βουλευτινα Βοιωτιας Αρια Αγατσα αφου εβαλε την υπογραφη της για την υποψηφιοτητα Μπενυ,σε 20 μερες αποφασισε οτι τις καλυτερες ιδεες τις εχει ο Σαμαρας και εκανε μεταγραφη αστραπη.Ο αοιδος Νεκταριος Σφυρακης θα προσπαθησει μεσω των φηφοδελτιων της Ντορας να αναπτυξει θεματα οπως η μειωση της φορολογιας των επιχειρησεων και η περιστολη των δαπανων του δημοσιου.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Παντελή τον Καρά..τον ξέχασες η δεν μπαίνει?

Money είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=lTQDKFcMofo&feature=relmfu

michele είπε...

Ο Πετρος Τατσοπουλος γνωστος συγγραφεας και με ταλεντο θα ελεγα,εξαργυρωσε τις τηλεοπυικες του εμφανισεις με υποφηφιοτητα στον Συριζα,αλλα εμαθα ειναι πολυ νευρικος και στα στουντιο ριχνει τα ποτηρια κατω.Οι πρωην χειροκροτητες του ΓΑΠ Μιχελογιαννακης και σια ,σου λεει ισα που βγηκαμε με 43% που να βγουμε μετα μισα,οποτε μετακομιζαν στην ΔΗΜΑΡ για να υπηρετησουν τις ιδδες του Φωτη Κουβελη

pantelis είπε...

Κωστα το ξεχασα... Max 6% Εκτος αν η μεταγραφή Κυρτσου και η συνεχής δραστηριοποίηση του πατέρα Πλευρη κανει το θαυμα της...

michele είπε...

Δεν παιρνει 6% ο Καρατζαφερης κατα την αποψη μου.Ο Ν.Δημου που μας θυμισε ο Θανασης,ειχε βαλει στις ευρωεκλογες με την ΔΡΑΣΗ του Μανου,τωρα δεν νομιζω να κατεβαινει,κι εγω απ εξω τα γραφω

ο dwk είπε...

Καλησπερούδια.
Γιατί να μιλάμε μόνο για τους γνωστούς πολιτικούς;
Είπα να κάνω μια …εσωτερική κυβέρνηση!
Λοιπόν:
Κάρα 23 : σοβαρότητα, διεισδυτικότητα
Υπουργός δημόσιας διοίκησης
Πάνος: εμβρίθεια γλαφυρότητα
Υπουργός παιδείας και θρησκευμάτων
Μαρίνα: ΜΑΤΙΑ, εξωτερική πληροφόρηση
Υπ. Εξωτερικών
Pantelis: δίκοχο
Υπ. εθνικής αμύνης
ΤΚ: φιλοσοφία
Υπ. πολιτισμού
Βασιλική: τσαχπινιά, εσωτερική πληροφόρηση
Υπ. τουρισμού
Hawk: αετίσιο μάτι …γερακιού
Υπ. Ανάπτυξης
Michele: ψυχρή - σωστή λογική, γνώση αντικειμένου
Δικαιωματικά Υπ.Οικονομικών (…κάτι σαν Μπένυ για να σου την σπάσω!)
Dwk άστα να πάνε…
(άνευ χαρτοφυλακίου)
Οι λοιποί φίλοι να αναμένουν!
Ψάχτε για πρωθυπουργό…

michele είπε...

...να περναει και η ωρα

pantelis είπε...

Πρωθυπουργος Δημοσθενης....

michele είπε...

Χαχα ωραιο του dwk θα μεταφερθει στην σελιδα π@π@ρολογιες ..υπουργος οικονομικων εγω???? χαχαχα ευτυχως ειμαι πολυ κομψοτερος δεν εχω τα κιλα του Μπενυ χαχα ουτε και τον τσαμπουκα του να προσπαθει να μας πεισει αλλα γι αλλα..ασε που αυτος ειναι καθηγητης ενω εγω με το ζορι τη Νομικη χεχε

ο dwk είπε...

έέέέέέέέέτσι !!!

michele είπε...

Σας πληροφορω οτι ο Δημοσθενης ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ με τον Σαμαρα ΧΑΧΑΧΑ

ο dwk είπε...

μμμμμμμμμμμμμ ...
σε ωραία σελίδα με βάζεις...
αλλά δεν φταίει άλλος...
εγώ που σε έκανα υπουργό !!!

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Συγκεντρωτικά michele : ΠΑΣΟΚ-ΝΔ 50%+

Γαλλία:Σαρκοζί Σωστά?

Money είπε...

Φιλοσοφία ε;
ρε τι πάθαμε

μπαρμπαλιας είπε...

...τοπο στα νιατα...παλιογριες

ο dwk είπε...

ΚΩΣΤΑΣ G
Κυβερνητικός εκπρόσωπος

ο dwk είπε...

Μπαρμπαλιάς
δικαιοσύνης

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μπά προτιμώ το υπουργείο ναυτιλίας αν υπαρξει!

μπαρμπαλιας είπε...

...o Xονδρος ειναι και συνταγματαρχης...εχει περασει απο το αμυνας...
εχει τετοιες τασεις...αλλα τωρα τελευταια κρυβεται επιμελως για ευνοητους λογους

ο dwk είπε...

Pantelis 04,15
Άμεσα εύστοχος!
Michele 04,20
Ελπίζω ΟΧΙ και τα ίδια μυαλά !!!!!

ο dwk είπε...

(Πειράγματος …συνέχεια!)

μπαρμπαλιας είπε...

dwk κλσ και ευχ...αλλα δεν θα παρω καθοτι εχω περασει παλαιοτερα απο καποιες καρεκλες...οποτε μακρυα απο μενα

παντως αμα βγαλετε κυβερνηση ,θελω μια θεση στην επιτροπη καλλιστειων...ασ ειναι και των πελοποννησιακων...και μια μεζουρα για το μετρημα....

μπαρμπαλιας είπε...

https://www.google.gr/search?q=καλλιστεια&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=j4miT8cup8_hBMD8ha8J&sqi=2&ved=0CEQQsAQ&biw=1309&bih=713#hl=el&tbm=isch&q=

ο dwk είπε...

Αιγαίου ο ART
…λόγω foto.
ΚΩΣΤΑΣ G: έκλεισες!

ο dwk είπε...

Ξανασκέψου το μπαρμπαλιά !
Έχει περάσει από εκεί ΚΑΙ ο …Καστανίδης!

michele είπε...

Για σενα ειπες dwk η το εχασα??

ο dwk είπε...

…άστα να πάνε !!!
…άσχετο:
Τι γίνεται στο ΧΑΑ;
Παρακολουθεί κανείς ;;;

michele είπε...

παρακολουθω τη ΓΕΕΕΕΚΚΚΚ

michele είπε...

dwk επειδη παραπονεθηκες θα το βαλουμε στη στηλη εκλογικες..ανησυχιες χαχαχαχα

ο dwk είπε...

Thanks ! thanks ! THANKS !!!

michele είπε...

παμε επανω καινουργια αναρτηση..