Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ " GREXIT "- ΠΡΟΣ ΣΧΕΔΙΟ
"GRASHALL" Η ΕΥΡΩΠΗ...

Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ δεν είναι καθόλου βέβαιη.

Μπορεί οι Γερμανοί να χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα τώρα, αλλά όταν έρθει η κρίσιμη στιγμή, θα αλλάξουν ρότα, και θα ορίσουν ένα νέο τεράστιο σχέδιο τύπου Μάρσαλ για να κρατήσουν την Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ, όπως τονίζει ο επικεφαλής της Strategy Economics, Matthew Lynn, ονομάζοντας το νέο αυτό σχέδιο, «Grashall» ( από το Greece και το Marshall).














Ο Lynn επισημαίνει πως πολύ λίγα από τα χρήματα της διάσωσης της Ελλάδας μέχρι στιγμής έχουν πάει στους Έλληνες. Όλα έχουν περάσει στα χέρια των τραπεζιτών, προσθέτει χαρακτηρηστικά. Καθώς ο κόσμος περιμένει να δει αν η Ελλάδα θα απορρίψει την λιτότητα που επιβλήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, και αν εγκαταλείψει το ευρώ, ο αναλυτής προειδοποιεί το επενδυτικό κοινό ότι η Γερμανία δεν θα σταθεί στο περιθώριο και δεν θα επιτρέψει την ελληνική έξοδο από την Ευρωζώνη, το λεγόμενο "Grexit", που όλο και περισσότεροι παρατηρητές της αγοράς τώρα φαίνεται να περιμένουν.











Όπως σημειώνει,δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε το γιατί. Οι Έλληνες δεν θα δεχτούν άλλο τη λιτότητα. Οι Γερμανοί δεν θα τους δώσουν περισσότερα χρήματα, εφόσον δεν λάβουν το σκληρό φάρμακο που τους έχει συνταγογραφηθεί.











Υπάρχει όμως ένα σημαντικό στοιχείο με την παραπάνω άποψη, όπως τονίζει ο Lynn. Δεν πρόκειται να συμβεί. Η Γερμανία θα συνειδητοποιήσει τους κινδύνους που συνεπάγονται με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, θα μασήσει τα λόγια της και θα καταλήξει σε ένα νέο μέγα σχέδιο διάσωσης. Αντί για Grexit, θα δούμε ένα «Grashall Plan» (ένα Σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα), το οποίο θα επανακινήσει την ελληνική οικονομία και θα διατηρήσει το ευρώ ενωμένο, για περισσότερο από δύο χρόνια τουλάχιστον.











Ένας αυξανόμενος αριθμός των παρατηρητών της αγοράς πιστεύουν ότι η ελληνική έξοδος από το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, είναι πλέον μια πολύ πραγματική προοπτική, και ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τα κονδύλια από το πακέτο διάσωσης της ΕΕ και του ΔΝΤ, εάν δεν τηρήσει τους όρους που της επιβάλλονται.











Ο Lynn απαντά πως τα μετρητά για να πληρωθούν οι ομολογιούχοι δεν πρόκειται να υπάρχουν αν συμβεί η ελληνική έξοδος. Οι μισθοί και οι συντάξεις στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να πληρωθούν. Χωρίς τα χρήματα του bail-out, η Ελλάδα κυριολεκτικά θα «κλείσει». Το μήνυμα από το Βερολίνο είναι αρκετά σαφές, με τους ανώτερους αξιωματούχους να λένε ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Αλλά η γερμανική κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει στην Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ, σε καμία περίπτωση. «Θα το δείτε», προειδοποιεί ο Lynn.











Eπιπλέον, όπως επισημαίνει, δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να ξέρουμε αν η μετάδοση σε άλλες χώρες μπορεί να περιοριθεί. Η φυγή κεφαλαίων θα εξαπλωθεί σε κάθε χώρα που είναι σε κίνδυνο να βγει από το ευρώ. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά ποιές θα είναι οι συνέπειες της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Και κανείς δεν πρόκειται να ρισκάρει να τις δει, προειδοποιεί ο αναλυτής.











Οι Έλληνες δεν μπορούν να συνεχίσουν με την λιτότητα που τους έχει επιβληθεί. Καμία χώρα δεν μπορεί να αναμένεται να αντέξει πτώση σε ετήσια βάση στο ΑΕΠ του 7% ή περισσότερο, και με 50% ανεργία στους νέους, για πολύ.











Η Γερμανία λοιπόν, και η υπόλοιπη ΕΕ θα καταλήξουν σε ένα πακέτο βοήθειας τύπου Μάρσαλ για την Ελλάδα αφού πολύ λίγα από τα χρήματα του bail-out έχουν μέχρι στιγμής πάει στους Έλληνες, καθώς όλα έχουν καταληφθεί από τους τραπεζίτες.











Ξεχάστε λοιπόν το «Grexit», υπογραμμίζει ο Lynn. Έρχεται το «Grashall Plan». Προετοιμαστείτε για ισχυρό ράλι στις αγορές.




πηγη: www.reporter.gr






101 σχόλια:

Money είπε...

http://pitsirikos.net/2012/04/ο-αλέξης-τσίπρας-και-η-ελπίδα/

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους.

Σήμερα διάβασα την ανάρτηση του ΜΙΧΑΛΗ και μου έκανε εντύπωση που χρησιμοποιούνται στο άρθρο πολλές ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ .

Γιατί βρε παιδία το κάνετε αυτό ?Δεν έχουμε όλοι τελειώσει πανεπιστήμια .

Οποίος έχει την καλοσύνη α μου εξηγήσει τουλάχιστον τις ποιο άγνωστες

ΠΧ ισχυρό ράλι στις αγορές.---------
Οι Έλληνες δεν μπορούν να συνεχίσουν με την λιτότητα ΚΛΠ ΚΛΠ

Money είπε...

http://www.xrimanews.gr/oikonomia/32363-dioikhths-ths-trapezas-ths-agglias-h-eyrwzwnh-tha-dialythei

Money είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=15280
Η συνολική άποψη του Βαρουφάκη

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα.Γιαννη περίπου την ιδια ώρα είχαμε την ιδια ιδέα με τον Θανάση.Πράγματι έχει άγνωστες λέξεις το άρθρο,ραλλυ και λοιπά.
Θανάση διάβασα το ωραίο άρθρο του πιτσιρικου.Είναι συναισθηματικό και έχει δίκιο.Για τη νεότητα και την ελπίδα..Μόνο που δεν μ ενδιαφέρει αν είναι νέος και όμορφος ο γάτος.Μ ενδιαφέρει να πιάνει τα ποντίκια.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Καλημέρα

Τώρα δεν φοβάμαι τίποτα.

Θα μας σώσει η Βουγιουκλάκη της πολιτικής.

michele είπε...

Και να πω και ένα ακόμη μπράβο στον αγαπητό μου θείο που εκτός απο εξαίρετος άνθρωπος κατάφερε να φτάσει και στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης ως πρόεδρος του Συμβουλίου Επικράτειας και να ορκίζεται σήμερα ως υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης.Μπράβο Χρήστο.

ΛΑΣΚΑΡΗΣ είπε...

Μιχάλη μπράβο για τον θείο.

Άντε κι εσύ υπουργός οικονομικών.

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
Μικε να τον χαιρεσαι...ειδες οι μπαρμπαδες..
εδω τα μμε εχουν λυσσαξει...για χαος και αδυναμια τραπεζων...
παντως σε πολλα ειδη ειναι ακριβοτατοι
και απο δημοσιες υπηρεσιες..θα πειτε καλυτερα ελλαδα...
νοσοκομεια και υγεια ααα
τα λεμε

MARINA είπε...

Καλημέρα σας...
μια ερώτηση...
τσατσαλισαν τι θα πει ?

michele είπε...

Καλημέρα Λιάκο ,είπαμε τους ξέρω εγω τους Ιταλούς.Θα μου τα πεις και στο τηλ,όταν γυρίσεις .Καλα να είσαι πάντα.
Δημήτρη είμαι υπουργός στην κυβέρνηση του blog Xaxa.Την καλύτερη κυβέρνηση.

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους.Κε michele συγχαρητηρια για το θειο σας.

George είπε...

Καλημέρα στην παρέα... ΜΙΚΕΛΕ μπράβο στο θειο.... άντε και θα έχουμε σίγουρες πληροφορίες ....ΧΑ ΧΑ ΧΑ.....παντως βρε μπαγάσα για την ΙΝΚΑΤ που έχει κολλήσει περιμένω απάντηση ΓΙΑΤΙ ????

michele είπε...

George μακάρι να είχαν κολλήσει κι άλλες έτσι..χαχα στα 0,40 παίζει και σαν να μου φαινεται..γυριζει

George είπε...

Λάθος έκανα Μικελε ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΒΑΛ πες μου.....

michele είπε...

Όλες οι θυγατρικές του ομίλου έπεσαν George αλλα κάνουν όταν έρθει η ώρα και τις μεγάλες κινήσεις.Σκέψου και που είναι ο ΟΤΕ η ΔΕΗ κλπ.Η ιδια η ΒΙΟΧΚ έσπασε κάτω μια πολυ ισχυρή στηριξη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα . Μικέλε συγχαρητήρια για τον θείο.
Το καλύτερο το είπε ο Γιάννης πάντως με τις άγνωστες λέξεις!

Ξεκινήσαμε κάτω με ελπίδες για κάτι καλύτερο στη συνέχεια.

Και κάτι διαφορετικό. http://www.capital.gr/News.asp?id=1502554

michele είπε...

Ευχαριστώ Πανο,πολυ ενδιαφέρον άρθρο ..στα χνάρια αυτού που πιστεύω ότι η Ευρώπη θα αναγκαστεί ,αφου μας κανόνισε η Αγκελα πρώτα,να ..διευκολύνει την κατάσταση.Οι λαοί ξεσηκώθηκαν,η αναδιανομή πλούτου ολοκληρώνεται,κοιταξτε τις τιμές ΟΤΕ και ΔΕΗ ...για να δουμε

μπαρμπαλιας είπε...

αμα θελουν τα κανουν αεροπλανο ολα...με δυο κινησεις
απλα κανουν μαζεμα πλουτου...κιοποιος αντεξει

michele είπε...

Ο Βαγγέλης μπορει να γκρινιαζει στη συνέλευση,αλλα ο τζίρος του στο α τρίμηνο αυξημένος στα 329 εκ των οποίων τα 170 εκ της ΜΕΤΚΑ...

μπαρμπαλιας είπε...

παλι καλα που στεκεται και δεν τρωει ενα 10 μειον να μαθει ...

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

529....

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητηρια michele για το θειο το εχει το σοι αντε και υπουργος τουρισμου η μαμα που εχει τις ινδιες κολιατσου-παγκρατι.
τωρα για την αναρτηση σου σωστοτατη
(αν βρεις χρονο δες το χθεσινοβραδυνο σχολιο μου)
αλλα θελει σωστο σχεδιασμο και πιεση που μονο ενα νεο προσωπο και ιδιως της αγορας θα μπορουσε να πετυχει.με το υπαρχον πολιτικο δυναμικο τα κερδη θα ειναι ελαχιστα και οχι ουσιωδη.
καλημερα

michele είπε...

Καλημέρα bebakos η αλήθεια είναι ότι η μαμά θα έκανε για υπουργός τουρισμού χαχα έχει γυρίσει τον μισό κόσμο ...εγω πιστεύω έτσι κι αλλιώς ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται τεχνοκράτες στις κυβερνήσεις με διεθνές κύρος και να στηρίζονται απο τους πολιτικούς ..αλλοιώς δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε πολυ παρα πέρα.Θέλει ενα μίγμα το σύστημα.

Γεράκι είπε...

καλημερα σε όλους...μπραβο στον θείο..ένας τετοιος θείος θα με έσωζε τώρα (ελληνάρας)..Μην ψάχνετε για πάτο..Θα το δείξει η αγορά την κατάλληλη στιγμή..υπομονή...

michele είπε...

Hawk όλη η κβερνηση αυτη αποτελείται απο ανθρώπους που έχουν διαπρεψει η τέλος πάντων είναι πολυ καλοί στο χώρο τους.Ευέλικτο σχήμα 16ατομων ,κάπως έτσι έπρεπε να κάνουμε μια κυβέρνηση κανονική και με πολιτικούς και με τεχνοκράτες..

Γεράκι είπε...

οι καρεκλοκενταυροι να σε ακούσουν..όλα δείχνουν πρωτεία σε Τσίπρα (προς το παρον)..δεν με χαλάει..Ο λάος είναι σοφός..όλα θα πάνε καλά...

Αλεξανδρος είπε...

γεια σας παιδες ,λετε να κλεισουμε πανω σημερα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ρε Hawk γλώσσα λανθάνουσα είναι τώρα αυτό το λ ά ο ς ή εννοείς κάτι άλλο?

Γεράκι είπε...

;)
xaxaxa..λάθος τόνος...κοιτα να δεις πόσο αλλάζει το νοήμα..

PS είπε...

κλμ μόλις άνοιξα δίκτυο και βλέπω μια χαρμόσυνη είδηση "Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ορίστηκε ως νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της «Διαγνωστικόν και Θεραπευτικόν Κέντρον Αθηνών "Υγεία" ΑΕ», κατόπιν της παραίτησης του προέδρου και εκτελεστικού μέλους του δ.σ. κ. Κωνσταντίνου Σταύρου.

Το δ.σ. προέβη στην αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους και εξέλεξε τον κ. Γεώργιο Πολίτη ως νέο μέλος του"......Προς στιγμήν αιφνιδιάστηκα,"ορίστηκε πρόεδρος"?Της Κυβερνήσεως?Γούστο θα είχε....

PS είπε...

Μιχάλη congs for your uncle.
Ο Χρίστος Γεραρής (1938) είναι Έλληνας δικαστικός και υπηρεσιακός υπουργός δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Πικραμμένου.
Βιογραφικά στοιχεία

Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο κοινοτικό δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού. Εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1963 ως πάρεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, το 1973 έγινε εισηγητής, το 1982 σύμβουλος και το 1997 αντιπρόεδρός του. Το 1999 ανήλθε στη θέση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2005. Μετά την συνταξιοδότησή του διετέλεσε πρόεδρος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (2008), καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημοσίας Διοίκησης, πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου και ad hoc δικαστής στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στις 17 Μαΐου 2012 διορίστηκε υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην κυβέρνηση Πικραμμένου.

Κατοικεί στην Αθήνα"
---Ο τίτλος του προέδρου του Ανωτ.Ειδ.Δικαστ.πολύ...ενδιαφέρων.
Έχουμε κάτι ράμματα για γούνες πασόκων βλέπεις,αν προκάνουμε.

michele είπε...

Χρυσοψαρο να δεις για ποτε θα πηγαιναμε στη δραχμη τοτε χαχα

Γεράκι είπε...

Ημέρα του Facebook...αντι να το γιορτάζουμε..κλαίμε την μοιρα μας εδω μεσα..

michele είπε...

Πολυ θα το ηθελα χρυσοψαρο και για ολα τα λαμογια.Αλλα απο συζητησεις που εχω κανει και με τον ιδιον καταλαβα 2 πραγματα.Οτι και το θεσμικο πλαισιο πασχει,ταχυτητα απονομης δικαιοσυνης κλπ και οι πολιτικοι προσπαθουν να χωνονται.Ισως λιγοτερο απο οσο νομιζει ο κοσμος,αλλα χωνονται.

PS είπε...

Τα ξέρουμε ΜΙχ.όλα ξεκινούν από τη νομοθεσία,που φτιάχτηκε περίτεχνα για να ευνοεί την ατιμωρησία των πάντων.Οι νόμοι πρέπει να επξεκινήσουν πάλι από λευκό χαρτί,αν δεν αλλάξουν τάχιστα,η κατάσταση δεν θα διορθωθεί ποτέ.

PS είπε...

από Γιαννάκι κανένα νέο έχουμε;ρε τι λεφτά έχει φάει αυτός μου λέτε;

PS είπε...

αυτός πάει να το μηδενίσει.Κρίμα που κάποιοι το είδαν ως "ευκαιρία" στα 10-15λ,και πάλι κρίμα.

PS είπε...

από 1,35 το πήγε κλειδωμένο στο 0,17 σε 6 συνεδρ.και κάποιοι μπήκαν και αγόραζαν;χρημ/κή συμπεριφορά αρχάριου,τι άλλο να πω.

michele είπε...

Η λογικη λεει οτι θα κανει ενα ραλλυ εκτονωσης και προβλημα να εχει για να φυγουν καποιοι..

PS είπε...

13:35ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ - ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ......και οι απερχόμενοι υπουργοί του πασοκ θα "εκθειάσουν" το ΕΡΓΟ τους.ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ χωρίς καμμιά δίκη,ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΠΆΝΤΑ.

νικος φαληρο είπε...

κε michele που να σας στειλω ενα email;

PS είπε...

Υπάρχει άραγε έστω ένας λόγος για να περιμένουμε άνοδο στο χαα το επόμενο διάστημα;Πώς πιστεύετε ότι θα βλέπουμε το 1,60 δεη και το 1,20 ετε σε ένα μήνα από τώρα;Παύω ακόμα και να παρακολουθώ,δεν βλέπω φως πουθενά.
Καλή συνέχεια σε όσους ακόμα αντέχουν.

δημοσθενης είπε...

καλησπερα στη παρεα..προσωπικα τολμησα καποιες αγορες 1,19 ετε ..οτε 1,49 ..οπαπ 4,61...μυτιλ 1,77-1,78...τενεργα 1,11...δεη 1,58..φρλκ 0,9940 ..κυπρου 0,3290 ...εχαε 2,07

δημοσθενης είπε...

ειχα βλεπετε πολυ καιρο αποχη και το στερητικο συνδρομο ηταν ισχυρο...χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Δήμο. Συνήθως κάνεις την κατάλληλη κίνηση την κατάλληλη στιγμή... ήδη βελτίωση...

Money είπε...

Θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι είμαστε σε πολύ ισχυρές στηρίξεις. είναι όμως επίπεδο στηρίξεων (550-525) ακόμα και μέχρι 450. Αυτό το επίπεδο (πρώτο) νιμίζω ότι είναι ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ και θα δώσει αντίδραση. Δεν το λέω για΄τί είμαι αγορασμένος, γιατί όπως έχω δηλώσει πολλάκις, αγοράζω μόνο με σήμα αγοράς που ακόμα δεν έχω δει πουθενά. Αλλά εδώ να ακούω ανθρώπους ότι κουράστηκαν και άλλα τινά είναι αδικία πρώτα πρώτα για τους εαυτούς σας. Ίσως να βοηθά το ΄τοι είμαι έκτος αγοράς εδ'ω και 1 έτος περίπου. Αλλά η ουσία παραμένει.

δημοσθενης είπε...

γεια σου Πανουλη..εισαι καλα ?

δημοσθενης είπε...

μου φανηκε οτι οι πωλητες δεν ειχαν πολυ δυναμη και απροθυμοι να χωσουν κατω ..ενω οι ναγοραστες ηταν προθυμοι ν αγορασουν εδω, ετε 1,18-1,20 και οτε 1,48-1,50 με μεγαλες εντολες ..ελπιζω να μην κανω λαθος αλλα ετσι μου φανηκε

δημοσθενης είπε...

για μαζεμα μου δειχνει με ψυχραιμια και σιγα σιγα, μην τυχον εχει και λιγο πιο κατω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά είμαι Δήμο , εσύ?
Προβλέπω ΕΧΑΕ να την κάνεις όπου νά ναι χαχαχα

δημοσθενης είπε...

χαμηλο τραπ δεικτη σημερα το 200,11 οπου πολλα στοπ λοσ και φτσε20 χαμηλο το 201,84

michele είπε...

Καλως το Δημο,εννοειται ΝΙΚΟ ,στειλε μου οποτε θες.

δημοσθενης είπε...

μπα, και στην αρχη το σκεφτηκα να την κανω αλλα δεν μου πηγαινε σε τετοιες τιμες να δωσω, δηλ. οτε 1,56 και ετε 1,24 οπου μπορουσα να δωσω...αποφασισα να περιμενω... η αυτοψια θα δειξει αν εκανα σωστα η λαθος

Γεράκι είπε...

ερε κακία όλοι σας με τα ΕΧΑΕ..σας πήραν το σπίτι,το αυτοκίνητο,τον σκύλο?...χοχοχοχο...

δημοσθενης είπε...

γεια σου Αντωνη...ειμαι στη διαθεση σου-αν επιμενεις- οποτε θες απο βδομαδα

νικος φαληρο είπε...

που; νομιζω οτι ειναι σημαντικο.Εχω στειλει και στον κο ΔΝ.

michele είπε...

Η σημερινη απορροφηση των κομματιων στη ΕΤΕ ειναι ηπια..γενικα ο τραπεζικος δειχνει καυτερη συμπεριφορα. Το πλιατσικο γινεται αλλου ομως και δεν εχει ολοκληρωθει

Γεράκι είπε...

αν εισαι άνετος τότε να το κανονισουμε..ένα καφέδακι κ intraday..ετσι κ αλλοιως οι αλλοι δεν κανονίζουν μασαμπουκα (τωρα που έχω κάποια ψιλα στην άκρη)..θα ξαναμιλήσουμε..ευχαριστω..

Money είπε...

Δήμο ο οΤΕ θα μπορούσε ν απάει και 1,20 με βάση στόχους διαγραμμάτων.

δημοσθενης είπε...

τιποτε Αντωνη, νασαι καλα

δημοσθενης είπε...

Θαναση, αν μου επιτρεπεις, ολα τα χαρτια πλεον θα μπορουσανε να πανε (τεχνικα) οπου θελεις...αν τα αφησουνε βεβαια..η απαξιωση ειναι πληρης...εγω προσωπικα, διευκρινησα οτι πηρα ενα ρισκο με το 3% των διαθεσιμων μου γιατι βαρεθηκα να βλεπω τοσες μερες χωρις να κανω τιποτε και επειδη μου μυρισε μαζεμα..

michele είπε...

Νικολα στο mixal61@yahoo.gr

Money είπε...

καλά Δήμο, επέτρεψέμου να το σκεφτώ 2 μέρες για τον αν σου επιτρεπω και βλέπουμε.
χαχαχα

δημοσθενης είπε...

χαχα ..σκεψου το οσο θες

νικος φαληρο είπε...

σας το εστειλα κε michele.ειδοποιηστε με μολις το τσεκαρετε.

Γεράκι είπε...

το facebook βλέπω εχει 37$ ανοιγμα...για να δουμε το τρενακι πως θα εξελιχθει...θα ειναι ενδιαφερον...

Γεράκι είπε...

αλλα απο αυριο θα ειναι ελευθερο για trade δημοσίως...υπομονή..

νικος φαληρο είπε...

κε michele κανενα νεο;

michele είπε...

Σου απαντησα Νικολα check mail

νικος φαληρο είπε...

οκ. παντως μια απο αυτες με ειδοποιησε κε michele (δεν ειναι ευκολο να το κοψω).H τριτη στη σειρα.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τρομοκρατική ενέργεια σε εξέλιξη...

δημοσθενης είπε...

αντε και παλι οπαπη στο 4,41

Money είπε...

Στόχος για ΦΤΣΕ 182

Money είπε...

Χαμηλό ΟΠΑΠ 2001 4,14-4,30

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Καλησπερα σε ολη την παρεα και στα αξιολογα ατομα της που εχουν το επιπεδο πολυ ψηλα.Michele συγχαρητηρια για τον θειο σου και να πω και εις ανωτερα?Ευχομαι οτι καλυτερο.Απειχα μερες απο το χαα λογω υποχρεωσεων και με τρωει και εμενα το χερι μου να αγορασω χαχαχαχα.Ειδικα ΟΤΕ.Μichele η εικονα των παραγωγων που ληγουν αυριο λεει κατι?Τις καλησπερες μου στον ΠΑΝΟ και τον Δημοσθενη.

michele είπε...

Νικολα check mail και απαντησε μου

δημοσθενης είπε...

χαιρετιζω τον Γιαννη Γιαννη Γιαννη Γιαννη

Money είπε...

Πάντως ο ΟΠΑΠ δεν νοείται να πάει χαμηλότερα χωρίς αντίδραση και μάλιστα καλή. θα είναι ΣΟΥΠΕΡ έκπληξη

δημοσθενης είπε...

ευχαριστω Θαναση 3:54

michele είπε...

Λογω της καταστασης δεν θα αλλαξει κατι μεχρι αυριο Γιαννη ..απο Δευτερα,μην ξεχναμε ερχονται και δημοσκοπησεις τη Δευτερα και μετακινησεις στην κεντροδεξια πολυκατοικια.Τα rsi των περισσοτερων μετοχων ειναι κατω απο 20 που σημαινει οτι ερχεται ..αντιδραση..οι rsi σε ορισμενες κανουν καινουργια χαμηλα.Λογικο βεβαια.Μαζεμα ΦΦΓΚΡΠ εχει σημερα,προσεχουν τα ΕΧΑΕ

Money είπε...

Να κάνεις αυτό που νομίζεις πως είναι σωστό.ΕΣΤΩ κι αν πρόκειται να σε κακολογήσουν.
Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ πράγματος.
Πυθαγόρας.
ΔΝ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

Δημοσθενη καλησπερα καλησπερα καλησπερα καλησπερα χαχααχα.Για να διορθωσω το προηγουμενο *που εχουν ανεβασει το επιπεδο πολυ ψηλα*.Michele ευχαριστω για την απαντηση για να δουμε παντως ισως τολμησω αυριο καποιες αγορες.Καλη συνεχεια σε ολους και συνεχιστε την πολυ καλη δουλεια που κανετε.

Money είπε...

επίσης διαγραμματικός στόχος δίνειο για ΟΠΑΠ τα 4 ευρώ
Άρα όλα είναι εδώ γύρω.
καλή επιτυχία δήμο

δημοσθενης είπε...

Θαναση ποσο μερισμα θα δωσει ο ΟΠΑΠ και ποτε κοβει ? ξερει κανεις ?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δήμο 0.72 νομίζω ότι κόβει 8/6.
Καλησπέρα στην παρέα.

δημοσθενης είπε...

0,75 και σημερα ανακοινωνει αποτελεσματα ...αντε και στο 4,28 για μ.ο 4,42...γεια σου Βαλια, ρωταω γιατι βλεπω να γινομαι μακροπροθεσμος επενδυτης στον οπαπ...χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δήμο εσύ τουλάχιστον θα πάρεις και μέρισμα, ενώ εγώ με τον Βαγγέλη....χαχαχα

michele είπε...

Tα ειδες τα αποτελεσματα του Βαγγελη Βασιλικη??

michele είπε...

Σχεδον 13 % η καθαρη μερισματικη αποδοση του ΟΠΑΠη

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Ναι Μιχάλη μου τα είδα, πειράζω λίγο το φίλο μου το Δήμο που θα γίνει επενδυτής και αυτός.

δημοσθενης είπε...

17,50% μικελε

Money είπε...

Θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή στην ΕΥΡΩΒ. Γιατί παραμένει σε υψηλότερα επίπεδα από τα χαμηλά της; Έχει σχέση αυτό με την συνήθη συμ[περιφορά της να προπορευεται τις αγοράς; Τεχνικά θα ήθελα την βοήθεια του ΑΡΤ γιατί εγώ βγάζω ότι έκανε 1 ανοδικό, είναι σε 2 πτωτικό στα τελειώματα και αναμεένται ένα τεράστιο ανοδικό 3. Βοήθεια ΑΡΤ. τα λεφτά περιμένουν και θα φύγουν.

michele είπε...

Δημο εκοψα το φορο του 25%

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα... Το πρωί ο Κώστας πέταξε ένα νούμερο και την ...έκανε για να μην τα ακούσει.
Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

529....

17 Μαΐου 2012 11:18 π.μ.

Κάτι ήξερε αυτός.

Τους χαιρετισμούς μου στον Γιάννη Γιάννη.

michele είπε...

Γιατι να τ ακουσει ο ανθρωπος Πανο?? εβγαινε και τεχνικα στο ..περιπου

Money είπε...

ΑΡΤ γράψε λάθος. Μάλλον 5άρι είναι αλλ΄απάνε να το κάνουν κομένο. πες άποψη. και έτσι να είναι, τα λεφτά περιμένουν.

μπαρμπαλιας είπε...

...ο Μπενι στο φορολογικο νομοσχεδιο εχει φορολογηση κερδων απο υπεραξια των μετοχων,,,,

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το ακούσει με τελίτσες, ξέρεις τώρα... και με δεδομένο ότι οι πολλοί περίμεναν αντίδραση κάτι θα άκουγε δεν μπορεί.
Αντίδραση είχαμε αλλά ανάποδη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στην κοσμάρα του αυτός μπάρμπα όπως πάντα...καλησπέρα.
Θα την συμψηφίζει με τις ζημιές όμως???

michele είπε...

παμε επανω..νεα αναρτηση