Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                      Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...

MERKEL VS HOLLANDE: ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ 
 ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ...
Της Carol Matlack

Μόλις μια εβδομάδα στο τιμόνι της Γαλλίας και o Francois Hollande έχει ήδη εξασφαλίσει τη στήριξη του προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama, του Βρετανού πρωθυπουργού David Cameron και άλλων στην προσπάθειά του να μετριάσει τις σκληρές πολιτικές λιτότητας στην Ευρώπη με μέτρα τόνωσης της ανάπτυξης.

Ωστόσο, θα πρέπει ο Hollande να κερδίσει ακόμη ένα πρόσωπο, αρκετά σημαντικό: τη Γερμανίδα Καγκελάριο Angela Merkel. Στη Σύνοδο Κορυφής που πραγματοποιείται σήμερα στις Βρυξέλλες, ο Hollande θα προτείνει στις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να εκδώσουν από κοινού ομόλογα με στόχο τη χρηματοδότηση έργων υποδομής. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης που αντιπροσωπεύει τις 34 πλουσιότερες οικονομίες του κόσμου τάχθηκε χθες υπέρ των ευρωομολόγων λέγοντας πως τα έσοδα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και την ενίσχυση της χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων.

Μέχρι στιγμής, οι Γερμανοί δεν συμφωνούν σε τίποτα από αυτά. Υποστηρίζουν ότι τα κοινά ομόλογα θα χαλαρώσουν τις πιέσεις που ασκούνται στις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες για να πραγματοποιήσουν  τις απαιτούμενες μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους. «Είμαστε πλήρως αντίθετοι με την ιδέα της κοινής χρηματοδότησης μέσω ευρωομολόγων από τη στιγμή που η δημοσιονομική πολιτική στην Ευρώπη δεν είναι ενιαία", δήλωσε ο Γερμανός αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Steffen Kamper σε ραδιοφωνική συνέντευξη στις 21 Μαΐου.

Οι πιέσεις για τους Ευρωπαίους ηγέτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες ημέρες, καθώς η ελληνική εξέγερση ενάντια στα μέτρα λιτότητας πυροδότησε τη διόγκωση του κόστους δανεισμού στην Ισπανία και την Ιταλία. "Αν οι επενδυτές της παγκόσμιας αγοράς ομολόγων σταματήσουν να αγοράζουν ισπανικό και ιταλικό χρέος, είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε μια δεύτερη παγκόσμια ύφεση», λέει ο Chris Rupkey, επικεφαλής οικονομολόγος της Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ στη Νέα Υόρκη. Μετά τη συνάντησή του με τους ηγέτες των οκτώ πιο ανεπτυγμένων βιομηχανικά χωρών του κόσμου (G8) στις 20 Μαΐου, ο Obama δήλωσε ότι υπήρξε "συναίνεση στο ότι πρέπει να ληφθούν περισσότερα μέτρα για την ώθηση της ανάπτυξης και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», πρόσθετα στις προσπάθειες δημοσιονομικής λιτότητας και οικονομικής μεταρρύθμισης.

Παρά τη σκληρή διατύπωση από τους Γερμανούς, πιθανώς να υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού στη σημερινή σύνοδο κορυφής. Οι ηγέτες της ΕΕ θα εξετάσουν επίσης την πρόταση ενίσχυσης των κεφαλαίων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κατά 10 δισ. ευρώ με στόχο τη χρήση τους σε έργα υποδομής, καθώς και την εντατικοποίηση των προσπαθειών για τον προσανατολισμό των διαρθρωτικών κεφαλαίων της Ε.Ε. σε έργα ανάπτυξης στις ασθενέστερες οικονομίες της περιοχής. Οι χώρες της ΕΕ μάλιστα έχουν ήδη κληθεί να καταρτίσουν μία λίστα με έργα σε ετοιμότητα ώστε να γίνει άμεση χρήση των κεφαλαίων, έγραφε ο James Nixon, αναλυτής της Societe Generale στις 22 Μαΐου.

«Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε τις περισσότερες από τις νέες πρωτοβουλίες να κινηθούν σε αυτή την κατεύθυνση».

Η Matlack είναι ανταποκρίτρια στο Παρίσι για το Bloomberg BusinessWeek.

πηγή: www.capital.gr

121 σχόλια:

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .

ΑΡΤ είπε...

Συντροφισσες και συντροφοι...

http://www.youtube.com/watch?v=8ahVghkW5WI

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα στους φιλους.
ΑΡΤ ,αλλο να λεει ο καθε σοσιαλ-ληστης -που στον μπατο αμα θελεις τον ακους...-και αλλο να το εχεις ζησει στο πετσι σου και στην οικογενεια σου ...απο το 81 και μετα..
ο αλητηριος αυτος ελεγε...
αλλα τα στρατιωτακια απο κατω εκτελουσαν εν ψυχρω.δεν πληρωσε ποτε κανενας...και οταν ηλθε η ΝΔ δια του Παυλοπουλου ...τους ανταμοιψε...κανοντας τους προισταμενους ,διοικητες κλπ χαμπερια...
εγω λεω 30 χρονια πατσοκ ακομη...τωρα μουλωνει...αυριο θα αντεπιτεθει

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΣΤΡΑΤΗΓΕ Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ

Σταθερή κυβέρνηση και τήρηση των δεσμεύσεων ζητούν οι Ευρωπαίοι σε κοινή δήλωση που εξέδωσαν μετά το τέλος της Συνόδου Κορυφής

Σε απλά Ελληνικά μας είπαν κόψτε τις μαλ@@@εs

Γεράκι είπε...

καλημέρα σας παιδια...john long..για παρε τον υμνο του john long..χοχοχοχο..

http://www.youtube.com/watch?v=83eSE8pm2x0

giannhs kon είπε...

xαχαχαχαχ που τα βρίσκεις ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Επειδή μιλάω και με άλλους εκτός από εδώ... ο πολύς κόσμος έχει απελπιστεί, βλέπει το χαρτοφυλάκιό του να απομειώνεται κάθε μέρα, να ξεφτιλίζεται μπορώ να πω και αυτός κάθεται και παρακολουθεί χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Καταλαβαίνετε την θέση του. Τέτοιες στιγμές δεν κάθεται να σκεφτεί λογικά, σκέφτεται μόνο ότι δεν φαίνεται υπάρχει πάτος και πόσα θα είχε γλιτώσει αν έδινε τα χαρτιά του πριν ένα, δύο ή τρεις μήνες, όπου πάλι πίστευε ότι ήταν ο πάτος.
Οπότε στην παραμικρή αντίδραση τα έδωσε όλα ή έστω μεγάλο μέρος και μετά ή το κλείνει και δεν ξαναασχολείται ή έστω προσπαθεί να κάνει κάτι με τα ψίχουλα που θα πάρει. Κάπως έτσι σκέφτεται ένας που δεν ξέρει ούτε από σόρτ ούτε από γραμμές και σήματα, ούτε από ξένες αγορές.
Αυτός ο κόσμος θέλει να ακούσει κάτι άλλο, να βρει κάπου ένα καταφύγιο, μια ψυχολογική στήριξη.
Το αν μια αερόφουσκα κάνει ένα 10% και είναι καλή για trading για λίγες μέρες...αυτό δεν του λέει τίποτα. Ούτε αν έκανε η anglo american ώμο κεφάλι.

Γι αυτόν τον κόσμο έχει να πει κανείς τίποτα ?

Γεράκι είπε...

Καλημέρα Πάνο..γνωρίζεις πολυ καλά οτι δεν ειναι μαυρο ή άσπρο ολα..μαλλον προς το γκρι παμε..Ζουμε σε μια πτωχευμενη χώρα εδω κ παραπανω απο ενα χρόνο...το χρηματιστήριο δεν θα μπορουσε να βρίσκεται κάπου αλλου..υπάρχουν άλλοι ανθρωποι οι οποιοι δεν ειναι μέσα στο ΧΑΑ αλλα κ παλι χάνουν εισόδημα μέρα με την μέρα για πολλους κ διαφόρους λόγους..είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση..(οχι ολοι αλλα οι περισσοτεροι)..

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΠΑΝΟ μας

Αν μου εξηγήσει ο κοσμοσ τι θέλει η αλεπού στο παζάρι ????

giannhs kon είπε...

http://youtu.be/U4j_HEwLm_I

μπαρμπαλιας είπε...

Πανο κλμ και θα συμφωνησω μαζι σου...
και θα προσθεσω οτι,κατα πως μας λενε...κιαλλες χωρες στην ευρωπη ειναι σε δυσκολη θεση ,δανεισμενες,με χρεη πολλα κπλ παραμυθια .
εχω πει πολλες φορες οτι η δικη μας καταντια ειναι πολιτικη και γεωπολιτικη..
ριξτε και μια ματια στην αναρτηση του
spand,
Στα ύψη η γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας...
και θα δειτε πως δενει το γλυκο.
τωρα ειναι ευκαιρια να τα παρουν ολα και θα τα παρουν...
δεν βγηκε κανενα κομμα ,μνημονιακο "η μη...να μιλησει για την λεηλασια του 20ρη και των περισσοτερω εισηγμενων που ειναι σε σχεδιο αποκρατικοποιησης...οποτε;;;

μπαρμπαλιας είπε...

..επισης στο στεκι του γατου...
100 δις μυστική βοήθεια στις ελληνικές τράπεζες!


Συμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times
"Δεν έχει υπάρξει καμία ενημέρωση. Δεν έχουν ανακοινωθεί όροι και συνθήκες.

Το ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα στηριχθεί από ένα έκτακτο βοήθημα ρευστότητας της τάξεως των 100 δις ευρώ ή και παραπάνω το οποίο θα προμηθευτεί από την κεντρική τράπεζα της χώρας – με μυστική έγκριση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

μηπως ετσι εξηγιεται το χθεσινο τραβηγμα.

Michalis είπε...

kalimera se olous

Γεράκι είπε...

σχόλιο απο bloom..αναβλήθηκε η έξοδος μας απο το ευρω κτλ..αρα υπάρχει μια προσωρινη ανακουφιση στις αγορες κ γενικοτερα..τι λετε?

δημοσθενης είπε...

καλημερα...για προσεχετε σήμερα μην κανει κανα ξεπεταγμα καλο

Γεράκι είπε...

Δήμο κ Mic καλημερα..Δήμο, δυσκολη η τρεχουσα εβδομαδα για μενα..δεν σε ενοχλησα τελικα..

νικος φαληρο είπε...

καλημερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

Γεράκι είπε...

κακο PMI..Και ολα γυρισαν...

THE JUNIOR είπε...

Καλημερα,επειδη ολοι οι μαγκες λενε οτι θα παρουν τα αρχ$%$#6 τους στις εκλογες ξερουν ποιος θα παρει τον ΠΟΥΤΣΗ,αν δεν ξερουν θα πονεσει

THE JUNIOR είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΦΟΥΡΛΗ.

THE JUNIOR είπε...

παντως δεν υπαρχει ,βλεπουν 1000 τεμ για πωληση και τρεχουν να δωσουν πιο κατω

δημοσθενης είπε...

εγω μια φορα αγοραζω ΦΟΥΡΛΗ πλεον

THE JUNIOR είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,δεν αγοραζουμε μετοχη που εχει ξενους μεσα και που οι βασικοι δεν εχουν πανω απο 50% τουλαχιστων πρεπει να ισχυουν και οι 2 οροι και δεν κανουμε τραμπα το χαρτοφυλακιο εκτος και αν εισαι γατα.

δημοσθενης είπε...

στο δευτερο δεν εχω προβλημα, τουλαχιστον εγω (οχι οτι δεν ισχυει αυτο που λες , καθ οτι πολυ επικινδυνο να παθεις μεγαλη νιλα)..στο πρωτο που ειπες, παιζω με τη μυτη

δημοσθενης είπε...

προσψπικα προτιμησα σημερα οπαπ-οτε δεη κυπρου φρλκ...επιφυλακτικα βεβαια

δημοσθενης είπε...

..οπερ σημαινει μια πρωτη τοποθετηση

michele είπε...

Καλημερα καθυστερημενη σε ολους..σε λιγο να σχολιασω ολο τον κοσμο,Πανο ,Λιακο,Μικρο και Δημο..

Money είπε...

http://www.market-talk.net/index.php/id/10923

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα ξανά σε όλους τους φίλους. Είμαι έξω για δουλειές που πρέπει να γίνουν άμεσα, τώρα γύρισα για λίγο και σας διαβάζω όποτε μπορώ. Η επόμενη φορά ίσως είναι το απόγευμα. Είδα τις απαντήσεις σας, Αντώνη και μπάρμπα συμφωνώ, σκέψου να είσαι διπλά χαμένος από εισόδημα και χαρτοφυλάκιο. Είναι και πολλά άλλα μαζί που τρελαίνουν τον κόσμο. Πόσο % του ΑΕΠ είναι η κεφαλαιοποίηση? Στο 8% νομίζω... αν δεν κάνω λάθος όλο μαζί κάνει 17 δισ. και σκεφτείτε ότι ήθελαν τα ζώα (μάλλον μας δούλευαν κανονικά ΟΛΟΙ μέσα έξω) να πάρουν πριν δυο χρόνια 50 δισ. με τις αποκρατικοποιήσεις μόνο των κρατικών εταιριών. Το χειρότερο είναι ότι όλα φαίνονται τόσο στημένα και ακόμη ότι κανένας δεν μιλάει, κανένας δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ για το χάλι αυτό.
Άσε που ακούω μερικούς να βάλουν κατά των όλων άλλων κομμάτων εκτός αυτών που είχαν την εξουσία, μόνο και μόνο γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα ανέβει το ΧΑΑ. Ψήφος δηλαδή στους παλιούς καλούς γνωστούς μας για να ανέβει το ΧΑΑ. Έτσι πιστεύουμε τουλάχιστον. Αυτά για την ώρα τα λέμε αργότερα.
Για να βγει ο Δήμος σήμερα... κάτι θα μυρίστηκε.

michele είπε...

Ξεκιναω απο τον Πανο που επανεμφανιστηκε. Ο κοσμος χωρις να γνωριζει καποια δεδομενα κατι που ειναι απολυτα φυσιολογικο ,εξαπατηθηκε απο τον Γιωργο το 2009.Δεν καταλαβε ουτε τα cds του Φιλιππιδη,ουτε το Τ+3 που εγινε Τ+10 τον Νοεμβριο του 2009.Δεν ειναι υποχρεωμενος να ξερει απ αυτα..
Απο κει και περα ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ και μας πηγανε στο ΔΝΤ.
Ιστορικα ηταν πληρως αναμενομενα τα εξης πραγματα: Μεγαλη συρρικνωση εισοδηματος,συγχωνευσεις νοσοκομειων,προβληματα στην παιδεια ,απωλεια εθνικης κυριαρχιας και τελος αναδιανομη πλουτου.Αναποφευκτος ηταν και ο κατακερματισμος του πολιτικου συστηματος.

Γεράκι είπε...

σκέψεις αλλα διαψευονται,το fb να αλλαξει απο NASDAQ σε NYSE...λογω των προβληματων κτλ τα οποια συνοδευτηκαν το IPO..

PS είπε...

δεν βλέπω ιδιαίτερο στρίμωγμα πωλητών σε ευρομπ.αλλά ούτε κάποιο σαφές σήμα αγοράς,εκτός από macd και 10άρη που πλησιάζει αρκετά τον 30άρη,σε 6μηνιαίο.Αμφιβάλλω αν αξίζει το ρισκο.

michele είπε...

Μετα απο ολα αυτα,η διαδρομη του καθενος ειναι προσωπικη..εγω απο την μερια μου προσπαθησα να πω καποια πραγματα,η να αποφυγω μερικα αλλα προσπαθωντας να μεταπεισω και τους διπλανους μου ανθρωπους.Περα απο τα χρηματιστηρια και γνωριζοντας καλα το πολιτικο σκηνικο,διαφαινεται και απο τα αρθρα μου μια "κυνικοτητα¨στις αποψεις μου γιατι η οργη και η αγανακτηση ξερω οτι δεν θα με βοηθησουν.Τωρα βρισκομαστε μπροστα σε μια δευτερη-αναμενομενη- εκλογη.Παιζει μεγαλο ρολο η επιλογη του κοσμου τον οποιον ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΙ με διλημματα η οικονομικη ,χρηματιστηριακη και οικονομικη προπαγανδα και τον φοβιζει.Απο την αλλη ανερχεται μια νεα πολιτικη δυναμη που μονο θυμηδια προκαλουν οι αποψεις της,το προγραμμα της και η συνοχη της.Ο Θεος να μας φυλαει

Γεράκι είπε...

αλλαζει εστω βραχυπροθεσμα η καθοδικη τάση σε BNP,ING,DBK για οποιον ενδιαφερεται..για να δουμε εαν κινηθουν πλαγιοκαθοδικα ή θα συνεχίσουν την ανοδο..

michele είπε...

Λιακο μου το αρθρο που εβαλε ο spand ηταν αυτο που σου εστειλα προχτες στην αγγλικη του εκδοση,αλλα μου κοιταζες την ελινα και την αναμπελα χαχα

Γεράκι είπε...

λιγα σχολια για ΧΑΑ με την δικη μου ματια..
ΕΧΑΕ
Ο στοχαστικος ψηλα, κατω ακριβως απο Μ50 και φυσικα ΜΑ10<ΜΑ50 ..κακιστος συνδυασμος..πρεπει ο στοχ να κρατησει πανω απο 80 αρκετες μπαρες για να πουμε οτι εχει δυναμη για κατι καλο..εαν κλεισει μαλιστα κατω απο ΜΑ10..παμε κατω..

michele είπε...

η ΕΥΡΩΒ ειναι κατω με τοσο λιγο ογκο,που δειχνει οτι δεν υπαρχουν πωλητες..αναμονη λοιπον.
Η δε ΕΤΕ συνεχιζει την καλη συμπεριφορα της,προφανως γιατι οπως μας ειπε και χτες ο ΑΡΤ κλεινει θεσεις το marshall

Γεράκι είπε...

ΕΤΕ
εσπασε ο ΜΑ10 τον ΜΑ50,εαν το κρατησει κ με καλο συγχρονισμο τον στοχ τοτε αξιζει να μπεις μεσα (εαν δεν εχεις ηδη μπει..)..καλο σημαδι εαν σπασει το 1,32 οπως εχουν πει ολοι...(προσοχη εχω 15 λεπτα καθυστερηση)

Γεράκι είπε...

ΕΥΡΩΒ
Ακομα καλυτερο διαγραμμα..εαν μαλιστα ο στοχ γυρισει στα επιπεδα 20 κ παραλληλα κρατήσει τον Μ50 τοτε φουλ λονγκ..μαλιστα σπαει ο ΜΑ50 Ττον Μ100..παρα πολυ καλο..

Γεράκι είπε...

τα ιδια ισχυουν για ΑΛΦΑ..αδελφακια..

Γεράκι είπε...

ΔΕΗ
δυσκολα τα πράγματα..σχεδον συγχρονισμενα ΜΑ10,ΜΑ50..αλλα δεν μπορω να βγαλω κατι..
ΟΤΕ
παρομοιως..ολο νεα χαμηλα..τι να τον κανεις τον στοχ κατω απο 20..

Γεράκι είπε...

ΜΟΗ
κλαφτα χαραλαμπε...
ΚΥΠΡ
ενα πιθανο falling wedge αλλα νεα χαμηλα..δεν σταθεροποιειται..
ΟΠΑΠ
ουδεν σχολιο

michele είπε...

Πληρης αναλυση απο Hawk ,μην ξεχνας τα 0,11 ευρω μερισμα που δινει το ΕΧΑΕ ,0,0825 μετα την παρακρατηση φορου αποδοση 4% ακριβως.

Γεράκι είπε...

ναι το διαβασα..θα ειμαι απο του τυχερους..χοχοχο...

Γεράκι είπε...

ολα τα σχολια μου αφορουν 60λεπτο..βραχυπροθεσμες κινησεις..ξεχασα να το αναφερω..

Γεράκι είπε...

ΒΙΟΧΚ
Ο στοχ δειχνει τον δρομο..εχει ολα τα φοντα για σπασιμο του 1,78..

Γεράκι είπε...

ενδιαφερον σημειο εισοδου σε ΑΛΦΑ, 0,765 κ ΕΥΡΩΒ 0,50..Εαν κ εφοσον γυρισουν εκει..

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε ...τοχεις δικιο..
ανθρωπινες αδυναμιες...σμπάθαμε

Γεράκι είπε...

απλα λεω οτι βλεπω κ εχω ψιλομαθει..παρατηρω consolidation στο 60 λεπτο σε ΑΛΦΑ κ ΕΥΡΩΒ κ ο στοχ κατεβαινει προς το 20 αλλα οι τιμες δεν τον ακολουθουν..ειναι παρα πολυ ενδιαφερον για break out..απλα παρατηρω..

Γεράκι είπε...

αλλα εχουμε πει...δεν κατεχω απο παραγκα..αρα μιλαω με επιφυλαξη...

Γεράκι είπε...

σήμερα επιτρεπεται το σορταρισμα σε FB....ακουω προβλέψεις..

Γεράκι είπε...

διαλλειμα γιατι εχω βαρεθει να βλεπω το γεράκι..θα με κανετε να το αλλαξω παλι..

giannhs kon είπε...

Εδώ που τα λέμε είναι λίγο θυμωμένο στην Φώτο να βρεις ένα ποιο χαρούμενο χαχαχαχα

michele είπε...

μετα το μεγαλο χωσιμο μπορει να εχει μια ανακαμψη ,οποτε σορταρισε ακομα ακριβη ειναι..

νικος φαληρο είπε...

Από τις 7 Ιουνίου 2012 θα ξεκινήσει η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,09 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της εταιρείας Flecopack.

Δικαιούχοι της επιστροφής κεφαλαίου βάσει του κανόνα προσδιορισμού των δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. επενδυτές την 31η Μαΐου 2012 (ημερομηνία αποκοπής η 29η Μαΐου 2012, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών).

Από την ίδια ημερομηνία, η τιμή εκκίνησης των μετοχών της Εταιρείας στο Χ.Α. θα διαμορφωθεί σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε συνδυασμό με την υπ’ αριθ. 27 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. όπως ισχύει.

Η εταιρεία Flexopack Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Πλαστικών ενημερώνει, επίσης ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την 20η Απριλίου 2012, αποφάσισε μεταξύ άλλων :

α) την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των 1.172.002,40 Ευρώ με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού «διαφορά από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιο» και με αντίστοιχη αύξηση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής της Εταιρείας κατά το ποσό των 0,10 Ευρώ, ήτοι από 0,52 Ευρώ σε 0,62 Ευρώ

β) την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το συνολικό ποσό των 1.054.802,16 Ευρώ, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά το ποσό των 0,09 Ευρώ, ήτοι από 0,62 Ευρώ σε 0,53 Ευρώ και με την επιστροφή-καταβολή του αντίστοιχου ποσού προς τους μετόχους της Εταιρείας.

Μετά την ως άνω αύξηση και ταυτόχρονη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με αντίστοιχη αύξηση και μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής, το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας ανέρχεται στο ποσό των 6.211.612,72 ευρώ, είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο και διαιρείται σε 11.720.024 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,53 Ευρώ εκάστης.

νικος φαληρο είπε...

ΣΩΛΚ trend long if 60min > 0,51

PS είπε...

Άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από τις δηλώσεις του κ. Δραγασάκη στο πρωινό του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1.

Στην ουσία, ο κ. Δραγασάκης παραδέχθηκε επί λέξει: «Εμείς μιλάμε για την πολιτική καταγγελία του μνημονίου, σε ότι αφορά το νομικό μέρος του πράγματος θα το δούμε αν και έχουμε ήδη διατυπώσει τις προτάσεις μας. Αρχικά θα καταργήσουμε ότι είναι δυνατόν μόνοι μας, δεύτερον θα διαπραγματευτούμε όσα είναι δυνατόν με τους Ευρωπαίους και τρίτον πιστεύουμε ότι ουδείς έχει συμφέρον να βγάλει την χώρα από το ευρώ».

Το συμπέρασμα από τις ανωτέρω δηλώσεις είναι, κατά τα φαινόμενα, η αλλαγή πλεύσης από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ κι όλα αυτά μετά το ταξίδι του κ. Τσίπρα σε Παρίσι και Βρυξέλλες.
--Μην τον ακούτε,θα σας πάρει τα σπίτια και τις Καγιέν. Θα γίνει μπολσεβίκικη επανάσταση και θα κλείσει και το χαα.Όσοι προλαβαίνετε δώστε τα όσο όσο.

michele είπε...

6,62% η μερισματικη αποδοση του φλεξο.Αλλα ειναι και σε πολυ καλη τιμη πια.

michele είπε...

η μπουρδολογια συνεχιζεται Gang..

Γεράκι είπε...

Νίκο..με βάση το δικο μου στυλ..ο στοχ κοντευει σε 20..εαν κρατησει ο ΜΑ50 τοτε αξιζει να μπεις μεσα με στοχο να σπασει το 0,51 που λες..ειναι bullish σχηματισμος (κ εδω βλεπω consolidation)..ΑΛΛΑ για μενα δεν μπαινεις σε τετοια χαρτια με τοσο χαμηλο ογκο..(αλλα εγω ειμαι η εξαιρεση..χαχα..)

νικος φαληρο είπε...

ενταξει κε hawk.κατανοητη η στρατηγικη σας

νικος φαληρο είπε...

δοκιμαστε σε 60λεπτο τους ΕΜΑ 15 - ΕΜΑ 30 - ΕΜΑ 80

νικος φαληρο είπε...

Υποβάθμισε τις καλυμμένες ομολογίες της Cyprus Popular Bank και της Τρ. Κύπρου η Fitch... ΑΠΟ ΒΝ

Γεράκι είπε...

ναι..δουλευουν ομορφα...

Money είπε...

Οι τιμές προς τους στόχους τους. Για μερικές αναφέραμε. Για άλλες το αποφευγω για να μην έχουνμε εγκεφαλικά.

νικος φαληρο είπε...

ξαναθυμηστε μας λιγο τιμες στοχους κε ΤΚ αν μπορειτε.

michele είπε...

Οχι οχι θελουμε τιμες ΤΚ..
http://www.capital.gr/News.asp?id=1509605

PS είπε...

Μιχάλη,αν εκτός από τους "τυφλούς",βάλεις και μερικές εκατοντάδες χιλιάδες που πήραν δίπλωμα ΙΧ με φακελλάκι,πόσο έρχεται το μαλλί της μίζας άραγε;Και σε πόσους υπαλλήλους του Υπ.Συγκοινωνιών έχουν ελεγχθεί ως τώρα οι λογαριασμοί;
Γιατί στο δρόμο βλέπουμε ΟΛΟΙ ότι ατελείωτες χιλιάδες "οδηγών" δεν θα έπρεπε ποτέ να έχουν πιάσει το τιμόνι.

Michalis είπε...

HAWM apo CFDs borouses na shortaris FB..
episis.. dent ha to xeftilisoune telios..
oxi tora kato apo $30..
tha dosi kapio anodiko girisma..
os pou den xero
alla isos di ke to $38 ke vlepoume

idietera xrimatistiriaka benoume se diskolous kerous..

apo tin alli o OBAMA den tha ithele provlimata ligo prin tis amerikanikes ekloges..

tha doume..

Money είπε...

Στο 185 ήταν ο στόχος για τον FTSE. Πιθανό τελείωμα πτώσης; Άγνωστο ακόμη. Αναμένουμε να δούμε.

michele είπε...

Αμετρητο το "χαος" gang σ αυτο τον τομεα.Και ολοι αυτοι θα χασουνε τη μασα τωρα..θα μου πεις πως να βρουμε αυτα που εχουν φαει.Μονο ο Ραιχενμπαχ μπορει να βρει μερικα.Δυστυχως.

Γεράκι είπε...

παμε στα δυσκολα..η ευρωβ κινηθηκε πιο γρηγορα κ ηδη αντεδρασε ακριβως εκει που ειχα πει πριν..ειτε μπαινεις τωρα η περιμενεις κλεισιμο πανω απο το ΜΑ10 για στοχο το προηγουμενο υψηλο..its up to you..

Γεράκι είπε...

exeis dikio mic..oso gia to short, exoume epiloges...xoxoxo...(ειναι ξεκαθαρο σε ποιον mic απανταω..)

michele είπε...

Ο Κοστολανι ελεγε οτι οι γυναικες,ψαχνουνε να παντρευτουνε εναν καλο ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ κερδοσκοπο.Ενα shortακια δηλ.

Γεράκι είπε...

Citi...φευγουμε απο ευρω στις 1/1/13..θα εχουμε την ιδια αγωνια με την πρωτοχρονια του 2000..εαν θα γινει η αποκαλυψη η οχι..

Γεράκι είπε...

Οι 4 καβαλάρηδες της αποκάλυψης

η εξοδος της ΕΛΛΑΔΑΣ (Αρε μαγκια!!!)
η υποχώρηση της ανάπτυξης της Κινας
η απειλη πυρηνικων κτλ του Ιραν
το δημοσιονομικο της Αμερικης

κατα το bloom..σε ολα ειμαστε μεσα!!

Michalis είπε...

o opap pantos den ine asximos simera..
idomen..

1.251 isos vgo long sto euro..

idomen

Γεράκι είπε...

Η F1 στο χρηματιστηριο..3δις IPO..john long..κλεισε ολες τις θέσεις εδω..κ να εισαι ετοιμος!!!!!χαχαχαχα

Γεράκι είπε...

γιατι τετοια σφαγη στην ΜΟΗ?κανενας με θεμελειωδη? γιατι η Τ.Α. μου σηκωνει τα χερια ψηλα..

Γεράκι είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μπαρμπαλιας είπε...

ρε Αντωνη υπαρχει τεχνικη αναλυση;;;τι ειναι αυτα που λες;;;

νικος φαληρο είπε...

ΜΟΗ bid to zero οπως και σε τοσα αλλες εταιρειες.Το θεμα νομιζω ειναι ποιος αγοραζει

Γεράκι είπε...

ειπα να γελάσουμε λιγάκι..το χρειαζόμαστε.. ;)

νικος φαληρο είπε...

κεφαλαιοποιηση ΔΕΗ 327 εκ €.

Γεράκι είπε...

η ευρωβ παντως κρατάει το 0,50..για να δουμε ποσο...η αλφα μπορει να πεσει κ αλλο..εαν θελει..

νικος φαληρο είπε...

κεφαλαιοποιηση ΜΟΗ 424 εκ.
Μεγαλυτερη εταιρεια ειναι η ΜΟΗ απ τη ΔΕΗ;

Γεράκι είπε...

ΙΝDY 500..!!!!!παμε για ραλλυ!! (πωπω τι χαλια)

ο dwk είπε...

-5,00
500,00 μοναδες
..............

νικος φαληρο είπε...

κεφαλαιοποιηση ΚΥΠΡ 15 εκ.
Μεγαλυτερη εταιρεια ειναι η ΚΥΠΡ απ τη ΔΕΗ;

νικος φαληρο είπε...

ΚΥΠΡ 515 ΕΚ

giannhs kon είπε...

Δυο ωρίτσες έλειψα και αρχίσατε το short δεν τρώγεστε με τίποτα χαχαχαχ

Αλεξανδρος είπε...

test

michele είπε...

Ρε συ Hawk εδω η ΜΠΕΛΑ εχει μεγαλυτερη κεφαλαιοποιηση απο τη ΔΕΗ ..τι τεχνικα μου λες και τι θεμελιωδη.
Αμα σου πω θεμελιωδη εταιρειων αυτη τη στιγμη θα αγοραζες,αν μπορουσες 70 εταιρειες..

Γεράκι είπε...

τι λες τωρα..εχασα την ευκαιρια να μπω στην ευρωβ στο 0,503..λες να ξαναγυρισει ?..χλωμο το βλεπω..

giannhs kon είπε...

ΜΙΧΑΛΗ με ρεφενέ παίρνουμε την ΕΤΕ???

Money είπε...

Από θεμελιώδη η αγορά μας είναι η φθηνότερη που έχει υπάρξει παγκοσμίως ever. 8-10% του ΑΕΠ. Τρελό και μόνο που το λέμε, όταν χαμηλότερα του 60% θεωρούνται ευκαιρία και όταν το 2003 είχαμε 23% του ΑΕΠ και μετά ανέβαινε 4 χρόνια και πήγε πολύ κοντά στα προηγούμενα υψηλά.

Αλεξανδρος είπε...

εδω ειναι το σημειο που το μαγαζι θα πρεπει να γυρισει αν ειναι σπεκουλα. 10% πιο κατω απο δω ειναι προεξοφληση επεχομενων γεγονοτων. καλο απογευμα

giannhs kon είπε...

HAWK σε ποιο χρηματιστήριο η F1 ??? Σιγκαπούρη ??

νικος φαληρο είπε...

κεφαλαιοπηση ΛΑΙΚΗ 143 εκ. με τη μετοχη στο 0,089.
Κανει η ΔΕΗ μονο 2,5 ΛΑΙΚΗ;

νικος φαληρο είπε...

ή μηπως το ΧΑΑ κατηντησε λαικη αγορα;

νικος φαληρο είπε...

πιστευω οτι ζουμε απιστευτες στιγμες ολοι εμεις μαζι και η τραγικη εμπειρια που αποκτουμε θα χρησιμευσει στο μελλον για καλο μας.Δεν θα ειναι ολα συνεχως ετσι.Ισως βιωνουμε τον τιμολογιακο πτωτικο πυθμενα του ΧΑΑ καπου εδω.

Γεράκι είπε...

http://www.bloomberg.com/news/2012-05-24/formula-one-said-to-plan-raising-450-million-for-itself-in-ipo.html

john for you..f1

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ HAWK

νικος φαληρο είπε...

τιμες προ 52 εβδομαδων:
ΟΠΑΠ 13,23
ΔΕΗ 10,72
ΟΤΕ 7,30
ΜΥΤΙΛ 5,09
ΦΦΓΚΡΠ 11,84
ΕΧΑΕ 5,34
ΦΡΙΓΟ 8,63
ΦΡΛΚ 4,98

Γεράκι είπε...

οτι ειπα βγηκε προς το παρον για ευρωβ..δυστυχως δεν προλαβα το 0,502-3..ελπιζω καποιος να το ρισκαρε..ηδη θα βγαζει +2%..ισως μπω στο 0,51

PS είπε...

2-3 άτομα απορώ πώς το κατεδαφίσατε τόσο γρήγορα το μαγαζί όσο έλειπα,αλλά χαλάλι σας
PITSA

michele είπε...

Νικολα ετσι να ειναι ολες μαζι να καταλαβαινουμε που ειναι τα χαρτια..Ο πολυς κοσμος παθαινει price illusion

Γεράκι είπε...

η nbg πρεπει να μαζεψει κ να κλεισει πανω απο 1,51..ηδη το εκανε..ας το κρατησει για να ειμαστε ολοι χαρουμενοι..

michele είπε...

Ωραιος gang θα σε τιμησω στην επομενη αναρτηση

PS είπε...

Δεν ξέρω τι σκέφτεσαι,αλλά εγώ είμαι με τον Τράγκα.
"Tη διακήρυξη για ίδρυση νέου κόμματος με την επωνυμία «Ελλάδα - Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο» - (Ελλάδα ΕΑΜ) ανακοίνωσε, μέσα από το Facebook, ο γνώστος δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας!

Πρόκειται για ένα μέτωπο που δεν επιλέγει δεξιούς ή αριστερούς και δεν έχει το ερώτημα μέσα ή έξω από το ευρώ, αλλά εντός ζωής, εξηγεί ο ίδιος."
"

νικος φαληρο είπε...

του χρονου πρωτα ο Μεγαλοδυναμος εδω θα ειμαστε για να ξαναγραψουμε τιμες 52 εβδ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα μόλις γύρισα, τι έγινε βρε παιδιά , ούτε παγκόσμιος πόλεμος να γινόταν...τι προεξοφλούμε τώρα?
Το πρωινό ισχύει....να φύγει κανείς τώρα για να γλυτώσει τα χειρότερα?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτοί δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν με τίποτα....

Γεράκι είπε...

προεξοφλουμε..οτι η χώρα μας σύντομα θα αναγεννηθει μέσα απο τις στάχτες της...τοσο απλο...

michele είπε...

Εσενα τι λεει η λογικη σου Πανο??

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν υπάρχει λογική πλέον Μικέλε.
Η λογική ενός κοινού θνητού λέει sell off, λέει πάτος, λέει το ΧΑΑ στο 7% του ΑΕΠ κλπ κλπ αλλά έχει ξαναγίνει το αστείο αυτό πολλές φορές και δεν σταματάει.
Αν ισχύουν ακόμη αυτά που λέγανε παλιά για το αίμα που ρέει ναι, αλλά νομίζω ότι δεν ισχύει τίποτα πλέον...

ΠΑΝΟΣ είπε...

...η έτσι θέλουν κάποιοι να πιστεψουμε

νικος φαληρο είπε...

παει ο ΟΠΑΠ.

Γεράκι είπε...

καλυτερα betfair Νίκο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και τωρα αναμονή για δημοπρασίες...

michele είπε...

Παμε πανω καινουργια αναρτησηηηη