Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΟΠΑΠ


ΟΠΑΠ: ΜΗΝΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ....

Μηνιαιο γραφημα σχεδον 4 ετων.Η μετοχη κινειται σε πτωτικο καναλι μεγαλου ευρους τιμων απο τις αρχες του '09.Φαινεται πως μετα τη διασπαση της τελευταιας γραμμης λαιμου Ε στα 6 ευρω,μπορει να εξαντληθει η πτωτικη ορμη στο κατω μερος του καναλιου περιξ του 3,80.Σημερα με χαμηλο 3,9 διακινηθηκε το 1,61% του συνολου των μετοχων του τιτλου. 5,13 εκ τμχ.
6-8-10 ευρω οι σημαντικες γραμμες λαιμου εντος του καναλιου για το τιτλο. Σε περιπτωση διασπασης επικυρωμενα του καναλιου ΑΒ θα επανεξετασουμε τον τιτλο.
Να σημειωθει πως στις 8 Ιουνιου αποκοπτεται το μερισμα 0,72 ευρω,με την παρακρατηση φορου στα 0,54 ευρω με μερισματικη αποδοση στην παρουσα τιμη 13,01!!.

11 σχόλια:

Αλεξανδρος είπε...

το γραφημα ειναι ξεκαθαρο, και κατι ασχετο που το πανε οι κεραταδες οι Γαλλοι με την Γενικη?
Μαλλον προκειται για απιθανη ευκαιρεια για πρωτη τοποθετηση

michele είπε...

Σαν μηνιαίο Άλεξ έχει γενικοτητες,αλλα δείχνει τη μεγάλη εικόνα..
Το παρακανανε οι Γάλλοι,που το πανε? σε τι τιμη θα βγούνε,ποτε? γιατί παίζει ρόλο το ποτε.

Αλεξανδρος είπε...

θυμιζω κατι που ειπα εχθες,προσοχη στην eurobank

michele είπε...

Με την καλη έννοια? γιατί ανέβασαμε ΆΛΦΑ ΕΥΡΩΒ ,ΟΠΑΠ χαχα

Αλεξανδρος είπε...

τεχνικα θα μπορουσε απο μεθαυριο να ειναι super ολως τυχαιως μια μερα μετα τη συνοδο....

michele είπε...

Ο όγκος μου έκανε εντύπωση σήμερα..γενικά συντελείται αναδιανομή εδω

michele είπε...

Έκανε και δηλώσεις ο Παπαδημος ότι ο κίνδυνος εξόδου της Ελλάδας απο το ευρω,είναι πραγματικος

Αλεξανδρος είπε...

μεγαλη πτωση του euro σημερα

michele είπε...

Για τον κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη προειδοποιεί σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Dow Jones Newswires ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος προσθέτοντας ότι οι συνέπειες θα ήταν καταστροφικές για τη χώρα, ενώ θα επηρεαστεί βαθιά και η Ευρωζώνη.

"Αν και ένα τέτοιο σενάριο είναι απίθανο να υλοποιηθεί και δεν είναι το επιθυμητό για την Ελλάδα ή για άλλες χώρες, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι γίνονται προετοιμασίες για να περιοριστεί ο αντίκτυπος από την έξοδο της Ελλάδας", δηλώνει ο κ. Παπαδήμος μιλώντας στο Dow Jones Newswires.

Εκφράζει ταυτόχρονα την ανησυχία του για το ενδεχόμενο να μην έχει γίνει αντιληπτός ο κίνδυνος από όλους στην Ελλάδα.

"Οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα που αποτελείται από δύο μέρη: η Ελλάδα θα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη και η χώρα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της. Σε αυτό το πλαίσιο, ο κίνδυνος η Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ είναι πραγματικός και εξαρτάται ουσιαστικά στο κατά πόσον ο ελληνικός λαός θα υποστηρίξει τη συνεχιζόμενη εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος", δηλώνει ο κ. Παπαδήμος.

"Συμμερίζομαι την άποψη ότι στην περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας με έξοδο από το ευρώ, οι επιπτώσεις για την Ευρωζώνη – το χρηματοοικονομικό σύστημα και την πραγματική οικονομία – θα είναι πολύ μεγάλες και τα κόστη σημαντικά και εκτεταμένα – επηρεάζοντας επίσης τις οικονομίες και εκτός της Ευρωζώνη", προσθέτει.

michele είπε...

Απο τι λες να προέρχεται Άλεξ ,απο την ανησυχία για την Ελλάδα,η απο καμμιά επερχόμενη "χαλάρωση"?

Αλεξανδρος είπε...

καλη ερωτηση μαλλον το δευτερο νομιζω