Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 29 Μαΐου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 528,14 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ..

με ανοδο 1,86% και τζιρο ανεβασμενο στα 38,34 εκ ευρω.Η συνεδριαση αρχισε με την ορμη της χτεσινης για να υποχωρησει μετα ο δεικτης μεχρι και 1,34% στις 511,56μον, οπου και αντεδρασε με τις δεικτοβαρεις μετοχες να εχουν διαφοροποιημενη συμπεριφορα .Η ΕΤΕ προσπαθησε να περασει το εμποδιο των 1.32-1,33 ευρω, αλλα οι ορδες των πωλητων λογω της εξοδου απο τον MSCI ,δεν την αφησαν να το ξεπερασει  με αποτελεσμα να κλεισει αρνητικη στο -2,33% στα 1,26 ευρω με 6,44 εκ τμχ.Αντιθετα η ΑΛΦΑ  προφανως λογω αποτελεσματων που ακομα αναμενουμε ειχε θετικο προσημο κλεινοντας στο +5,84% στα 0,9240.
ΔΕΗ με -7,69% ( 1,4 εκ ζημιες στο τριμηνο) και ΟΤΕ -3,38% με ουρα πωλητων λογω εξοδου απο το δεικτη MSCI ,οπως και ο ΟΠΑΠ ( -2,91% στα 4 ευρω ακριβως) πιεσαν το δεικτη FTSE ,αλλα λειτουργησε ως αντιβαρο απο τη μια μερια η ΕΕΕΚ ( +7,35% ) κλεινοντας στο υψηλο ημερας.απο την αλλη τα πετρελαια ΜΟΗ +4,71% και ΕΛΠΕ +4,46%.Τελικα ο FTSE εκλεισε θετικος  στις 192,59 μον με ανοδο 0,87%.
Τις επομενες δυο ημερες η αγορα θα κινηθει στην σκια των αποτελεσματων ολων των εταιρειων ,αλλα παντως διαφαινεται μια προσπαθεια η κινηση να εχει και συνεχεια στις 2 τελευταιες μερες του μηνα.
Θετικος ο τελικος απολογισμος με 64 θετικες και 48 αρνητικες μετοχες.
Δυνατα συνεχιζουν οι ευρωπαικες αγορες ο DAX  αυτη την ωρα στις 6413 μον με ανοδο 1,41 % ο δε DJ μετα και τη χτεσινη αργια στις 12596 μον με ανοδο 1,15%

46 σχόλια:

michele είπε...

Μπαρμπα μου ,προς τα εκει θα παμε ..σιγα-σιγα..

michele είπε...

Καλυτερα του αναμενομενου τα αποτελεσματα της Αλφα προφανως..μαζευτηκε η ΕΤΕ στο τελος

μπαρμπαλιας είπε...

...εσυ Μικε μας ησουν σουπερ -τουπερ αισιοδοξος...
τωρα αντιγραφεις τον κωλοτου-τουμπα;;;

THE JUNIOR είπε...

Eρωτηση.Καλα αν η βιβαρτια εγραψε ζημιες,απο που περιμενει παλι η mig
Απαντηση.απο τον πετραν αλ λιωτσακ


Ακομα εσυ ακομα δεν αλλαξες την mig με αττικης μεσα στο 2ημερο.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Μια μικρη ερώτηση τσιπουρα =

ΝΗΡ?

PS είπε...

Σε ενοποιημένη βάση, από κοινού με τις θυγατρικές της, η εταιρεία κατέγραψε έσοδα 414,65 εκατ. ευρώ και ζημία 58,13 εκατ. ευρώ.
Μικ,πόσο φόρο θα πληρώσει η ΔΕΛΤΑ;

michele είπε...

Μπαρμπα τι εννοεις.. δεν σε επιασα..
τσιπουρα= νηρεας

michele είπε...

αν εννοεις για τη φωτο χαχα ωραια δεν ειναι??
εξαρταται Φ. αν θα φορολογησουμε τον τζιρο..

μπαρμπαλιας είπε...

...αχαχαααα χαχαχαααα
Μικε μου ο διαβολος....
εσυ απαντησες στο σχολιο της προηγουμενης αναρτησης...και εγω γιατον....μπεμπη που παει στη δραχμη....
ωρε γλεντια...

νικος φαληρο είπε...

787052 τεμ προς πωληση ΕΤΕ.

PS είπε...

Θα βάλουμε όλοι εμείς και άλλα μικ.για να περνάει καλά και να πίνει στην υγεία των κορόιδων ο απατεωνόπουλος,αυτό λέω.

THE JUNIOR είπε...

ΕΛΒΑΛ

Ο Όμιλος ΕΛΒΑΛ ανακοινώνει τα οικονομικά αποτελέσματα για το πρώτο τρίμηνο 2012 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς.
Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2012, ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε σε 238,5 εκ. ευρώ, μειωμένος κατά 12% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2011 και τα μικτά κέρδη σε 14,7 εκ. ευρώ από 29,5 εκ. ευρώ. Τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων χρηματοδοτικών, επενδυτικών αποτελεσμάτων και αποσβέσεων (EBITDA) μειώθηκαν κατά 46% στα 15,7 εκ. ευρώ, τα κέρδη προ φόρων μειώθηκαν στις 900 χιλ ευρώ έναντι 14,9 εκ. ευρώ και τελικά τα κέρδη μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας ανήλθαν σε 1,6 εκ. ευρώ έναντι 11,4 εκ. ευρώ του τριμήνου 2011 (κέρδη €0,013 ανά μετοχή έναντι €0,092 ανά μετοχή).

THE JUNIOR είπε...

ΦΟΥΡΛΗΣ

Στα 5,2 εκατ. ευρώ ανήλθαν οι ζημιές μετά φόρων του ομίλου της Fourlis στο α' τρίμηνο 2012 έναντι καθαρών κερδών 0,5 εκατ. το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους.

Αναλυτικά, ο Όμιλος Fourlis το πρώτο τρίμηνο 2012 παρουσίασε πωλήσεις € 90,6 εκατομμύρια, μειωμένες κατά 3,15% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2011 (€ 93,5 εκατομμύρια στις συνεχιζόμενες δραστηριότητες και € 95.8 στο σύνολο των δραστηριοτήτων).

μπαρμπαλιας είπε...

Δεν έχω μετανιώσει που υποστήριξα την 17Ν

http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/702720/Article.aspx


...Αγγελοπλε μαζι σου...αλλα σου διαφευγει οτι φαγανε και πολλους ,μα παρα πολλους ,αθωους...ξεμπουκαροντας απο ληστειες...
οποτε;;;
μαλλον επρεπε να δικαστεις και εσυ μαζι ...

THE JUNIOR είπε...

ΣΙΔΕΝΟΡ

SIDENOR Group first quarter of 2012 (Q1 2012) turnover stood at the same level compared to the corresponding period last year, marking marginal increase by 0.5% amounting to 272.4 mil. euro versus 271 mil. euro in the first quarter of 2011. As regards the profitability, consolidated EBITDA stood in Q1 2012 at 5.4 mil. euro compared to 12.7 mil. euro in Q1 2011, while net consolidated results after taxes and minority rights stood at losses of 17.6 mil. euro (or losses of 0.1825 euro per share) compared to losses of 7.6 mil. euro (or losses of 0.0794 euro per share) in Q1 2011.

THE JUNIOR είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΖΗΜΙΕΣ

PS είπε...

Γι αυτό λοιπόν κάθε μέρα οι δρόμοι είναι γεμάτοι με φορτηγά της που μοιράζουν προιόντα στα πιό απίθανα σημεία της χώρας,με τιμές κατά 30% ακριβότερες της Γερμανίας;Για να παράγουν ζημίες;
Δεν θέλω να ξανακούσω για το ποιός πληρώνει φόρους σ'αυτή τη χώρα,έχει προ πολλού χαθεί κάθε σοβαρότητα.
Φτάσαμε στο έσχατο? σημείο να πληρώνουν φόρο τα γερόντια των 500ε για να καλοπερνάνε τα κατακάθια της νεολληνικής κλεψιάς και απατεωνιάς.

THE JUNIOR είπε...

ΕΛΠΕ

Τα δημοσιευμένα Καθαρά κέρδη ανήλθαν σε €71 εκ. (Α’ τρίμ. 2011: €119 εκ.), επηρεασμένα από κέρδη αποτίμησης αποθεμάτων ύψους €41 εκ. (έναντι €93 εκ. το Α’ τρίμηνο 2011). Όπως αναμενόταν, η αύξηση στις τιμές αργού και τα αποθέματα πετρελαίου θέρμανσης αύξησαν τις ανάγκες κεφαλαίου κίνησης στο Α’ τρίμηνο σε σχέση με το Δ’ τρίμηνο του 2011, αυξάνοντας τον Καθαρό Δανεισμό από το τέλος του έτους στα €2,3 δις και το δείκτη μόχλευσης Δανεισμού / Απασχολούμενων Κεφαλαίων στο 48%, στα ίδια επίπεδα με το Α’ τριμ. 2011.

μπαρμπαλιας είπε...

Σε έναν τρομερό τελικό, η Βάκερ Τουν παρά την προσπάθεια της να κατακτήσει το Challenge Cup, δεν κατάφερε να ξεπεράσει στον τελικό τον Διομήδη Άργους, με αποτέλεσμα η ελληνική ομάδα να βρεθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Η Ελληνική ομάδα παρά την ήττα της με 22-20 από την ελβετική ομάδα, κατέκτησε το τρόπαιο, ...
http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/702718/Article.aspx

...τωρα μπορουμε δικαιως να φωναξουμε...
ενας ειναι ο αρχηγος,
ο Διομηδης ο πελος...

THE JUNIOR είπε...

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

PS είπε...

Και μετά θα βάλουμε τα ίδια γερόντια να ανοίγουν τα κουτιά με τα ζήτα και να μετρούν τα ρολά,σε αντιπαραβολή με το 30%φπα που δεν αποδίδεται.

μπαρμπαλιας είπε...

...βαρατε αμητες...

michele είπε...

Μπραβο στο Διομηδη..αποτελεσματα βροχη,μπολικες ζημιες σημερα..απο ΣΙΔΕ,ΕΛΒΑΛ,Κλημαν,φουρλη.Αλλα θελουνε και μελετη δεν φτανει η πρωτη ματια

μπαρμπαλιας είπε...

η ΑΛΦΑ ακομη;;;

michele είπε...

Τι προβλημα εχεις ,τα ειπε το ταμπλο τα αποτελεσματα της Αλφα..η ΖΑΡΑ ξεπερασε σε κεφαλαιοπηση την Santander και την Τelefonica χαχα

pantelis είπε...

Καλησπερα στη ποιο δυνατη ελευθερη γνωμη...

michele είπε...

Καλησπερα Παντελο,καλησπερα στην πραγματικη οικονομια..

PS είπε...

Σήμερα το χαα αντιπροσωπεύει περίπου το 20% του ΑΕΠ.Πέρισυ/πρόπερσι που αντιστοιχούσε στο +-50% πόσοι φόροι κατεβλήθησαν από τις εισηγμένες επί του ποσοστού των εισπραχθέντων φόρων;
Μήπως το 77% που κατεβλήθη προερχόταν από ζάπλουτους μισθωτούς/συνταξιούχους;
Καθημερινά μας επισημαίνουν οι ξένοι,ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας,αλλά πολλοί ακόμα σφυρίζουν αδιάφορα.

pantelis είπε...

Αλλο πραμα η Ελαστρον... Πολυ ποιο σοβαρο μαγαζι σε σχεση με τη ΣΩΛΚ... Εξιπηρετικοι... προσιτοι..συζητησημοι.. Με στοκ σε πολλες διατομες.. Γενικα.. Αλλο πραμα..

michele είπε...

Στην εξυπηρετηση ετσι θα ειναι.Οι αλλοι ( σωλκ) ειναι μεγαλοπιασμενοι χαχα.
Φ. Ετσι ειναι.Αλλα οταν εβγαζαν κερδη οι εισηγμενες το 2007 και 08 πληρωναν και προκαταβολη 80% και ξαναπληρωναν.

karaefthimiou23 είπε...

Hello everybody...

michele είπε...

Hello Καρα ,τι κανεις ειδες τιποτα σημερα?? πως σου φανηκε?

PS είπε...

“…η μετακίνηση των στάσεων των τρόλευ και των λεωφορείων μπροστά στους χώρους που στέκονται οι μόνιμες διμοιρίες των ΜΑΤ. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η καταστολή και η απομόνωση των κινήσεων αλληλεγγύης (κλεισίματα δρόμου και μοίρασμα κειμένων στα τρόλευ και στα λεωφορεία) καθώς επίσης δυσκολεύει η διέλευση των μικροπωλητών από και προς τον τόπο εργασίας τους.”
“Το χτύπημα των μεταναστών δεν γίνεται τυχαία αλλά αποτελεί προσπάθεια διάλυσης της ταξικής ενότητας ανάμεσα στους εργαζομένους…”
Πρωτοβουλία φοιτητών/τριων ΑΣΟEΕ | ΑΝΤΑΡΣΥΑ | Απόφαση του φοιτητικού συλλόγου ΑΣΟΕΕ
---«Δυσκολεύει τη διέλευση προς τον τόπο εργασίας τους,ταξική ενότητα …».
Τώρα μην ρωτάτε γιατί πίστευα ότι έτσι σίγουρα θα πάμε ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.

karaefthimiou23 είπε...

Μιχάλη απ'τα ελάχιστα που είδα ήταν το ενθαρυντικό come back μετά το πρωινό βύθισμα και το άδειασμα των βιαστικών.Η ΔΕΗ έβγαλε άθλια αποτελέσματα και μένει να δούμε αν θα κάνει νέο χαμηλό ή όχι.

Η παράγκα της Κόκας ξαναχτύπησε.Το κακό με τη μη παρακολούθηση είναι ότι δεν βλέπεις τι γίνεται σε πολλές μετοχές και χάνεις την αίσθηση.

michele είπε...

Το θεμα ειναι οτι στον Ανταρσυα συμμετεχει ο Δελαστικ,σοβαρος δημοσιογραφος και πολυ μελετημενος ο οποιος ομως ειναι veritable κομμουνιστης.
Καρα τα αθλια που λες αποτελεσματα της ΔΕΗ δεν εχουν σχεση με την τιμη της η οποια ειναι για γελια οπως εχουμε πει..
η ΕΕΕΚ "επρεπε" να ισοφαρισει τις απωλειες ΕΤΕ.ΟΤΕ,ΔΕΗ..καθοτι το ηθελαν,φαινεται αλλωστε απο την ΤΑ ,επανω

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα στην παρέα. Ρεκόρ ανεξόφλητων λογαριασμών στη Δεη, πως να μην έχει χάλια αποτελέσματα.

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα Βασιλική,πλήρωσε και κανέναν λογαριασμό να δούμε το φως το αληθινό χε χε

PS είπε...

"Η σύζυγος του πρώην υπουργού, πριν την μετακόμιση στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, έδινε για διαμέρισμα στο Κολωνάκι όπου διέμενε από το 1996 ενοίκιο ύψους 1.825,60 ευρώ μηνιαίως το έτος 2004. Την ίδια στιγμή, η φορολογική της δήλωση δεν ξεπερνούσε τα 20.000 ευρώ τον χρόνο.

Παράλληλα ξόδευε, όπως προκύπτει από την κίνηση της κάρτας της που διατηρούσε στην ελβετική τράπεζα «UBS», τεράστια ποσά σε αγορές ρούχων, κοσμημάτων και αξεσουάρ αλλά και σε ταξίδια στην Ιταλία. Έτσι, μέσα σε έναν μήνα (αρχές Ιουνίου έως αρχές Ιουλίου 2003) ξόδεψε 27.648,50 ευρώ."
klsp Vasiliki,"βασίλισσα" η κυρία του Άκη μας.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καρά δεν έχω λεφτάκια μ΄έχει εγκλωβίσει ο Φωτόπουλος χαχαχα

michele είπε...

Ωραια ιδεα ηταν το χαρατσι του Βενιζελου.Τον κοσμο τον εσκισε ,τη ΔΕΗ την ξεσκισε,το ΣΤΕ ετρεχε να βγαλει αντισυγματακη τη διακοπη.Ειναι και στνταγματολογος τρομαρα του..
Βαλια μου καιρο εχω να σ ακουσω.

PS είπε...

Όταν στο 17:01 είδα πού θα έκλεινε η ΔΕΗ και ζήτησα,δεν πρόλαβα να πάρω,αλλά κι αύριο μέρα είναι.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλά είμαι Μιχάλη. Είχα φίλους μου από το νησί και αποτοξινώθηκα μερικώς από το ιντερνετ. Διάβαζα τα πάντα μετά τις 2.30 το βράδυ.
Φ. Δεν χάνεις τίποτα που δεν πρόλαβες, και εγώ που πήρα μέσα μ΄έχει.

michele είπε...

Βασιλικη,αφου ειχες κουραγιο τετοια ωρα να μας διαβαζεις ,μπραβο χαχα.
Φ.Αυριο να μην χασει ομως το 1.44 για πολλη ωρα,μια χαρα αγορα θα ειναι..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Kαλησπέρα σε όλους και ειδικά στη Βασιλική, τη μόνη που αντιδρά στα χαράτσια (μαζί με μένα).

PS είπε...

Πάντως Β.μια μέρα πριν καιρό που ρώτησες,είπα αν θυμάμαι"ότι κι αν πάρεις χάνεις".

Αλεξανδρος είπε...

καλησπερα σε ολους, ο Πανος εχθες ειπε παλι σωλκ ? ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
παμε πανω νεα αναρτηση