Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Χ.Α.Α.  Live    
ΜΕΝΟΥΜΕ  ΕURO..
                                                                                    
                                                                                                                                                                    Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...
ΠΡΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΗΣ
                          ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
Τελικά οι ψηφοφόροι στοιχήθηκαν πίσω από την ασφαλέστερη γραμμή παραμονής μας στο ευρώ και απέφυγαν την ριψοκίνδυνη και ανασφαλή σε μεγάλο βαθμό αντιμνημονιακή γραμμή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα. 
Το σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς έχει τον πρώτο λόγο στον σχηματισμό κυβέρνησης και όπως όλα δείχνουν κατευθύνεται προς ένα πολιτικό - τεχνοκρατικό σχήμα, ικανό να χειρισθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή αποτελεσματικότητα την κρισιμότητα των περιστάσεων.

Με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει επιλέξει ήδη και μάλιστα με κατηγορηματικό τρόπο τον ρόλο της αντιπολίτευσης, το βάρος για τον σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας πέφτει στην ΝΔ, το ΠαΣοΚ (κατά κύριο λόγο) και την ΔΗΜ.ΑΡ. 

Με βάση τη στάση που φαίνεται να υιοθετεί η Ιπποκράτους όμως από το βράδυ της Κυριακής, διαφαίνεται πως η διαδικασία και οι συζητήσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης θα είναι σύνθετες και πιθανώς θα κινηθούν σε οριακό σημείο. 

Πέρα από τις αρχικές θέσεις των κομμάτων, στο τραπέζι της διαδικασίας αναζήτησης διεξόδου αναμένεται να τεθούν πρόσωπα, κυβερνητικές θέσεις, ρόλοι και δυνατότητες συμβιβασμού εν γένει. 


Επιμένει στους όρους ο Βενιζέλος

Ο κ. Αντ. Σαμαράς δήλωσε στο Ζάππειο με βεβαιότητα πως θα σχηματιστεί κυβέρνηση ευρωπαϊκής προοπτικής, ενώ ο κ. Ευ. Βενιζέλος κινήθηκε μεν σε ανάλογο μήκος κύματος, όμως επέμεινε στον όρο συμμετοχής του ΣΥΡΙΖΑ - κάτι που είχε ήδη απορριφθεί από την Κουμουνδούρου. 
Υπό αυτές τις συνθήκες, στο αμέσως προσεχές διάστημα, ενδεχομένως και εντός της ημέρας, αναμένεται να διαφανεί αν η χώρα θα κυβερνηθεί έστω και για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα ή αν οι κομματικοί τακτικισμοί θα οδηγήσουν σε μία νέα προσφυγή στις κάλπες. 

Κάτι τέτοιο όμως αντιμετωπίζεται ήδη από τους περισσότερους ως η απόλυτη περιπέτεια, καθώς τα αποτελέσματα των εκλογών δεν δικαιολογούν πρόβλεψη για διαμόρφωση διαφορετικών αποτελεσμάτων και συσχετισμών. 


Κίνδυνος πολιτικής απομόνωσης

Η πίεση από το βράδυ της Κυριακής πέφτει κατ΄ ουσίαν στο ΠαΣοΚ, το οποίο όμως εμφανίζεται εν όψει των διαπραγματεύσεων αμετακίνητο στη γραμμή πως δεν μπορεί να σταθεί βιώσιμη κυβέρνηση χωρίς τη συμμετοχή της Αριστεράς και ιδίως του ΣΥΡΙΖΑ. 
Ομως στελέχη του εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις για το κατά πόσον θα εμμείνει στη γραμμή αυτή μέχρι τέλους, παίρνοντας εν τέλει την ευθύνη για μία νέα προσφυγή στις κάλπες, δεδομένου ότι ούτε από τη ΝΔ ούτε από την ΔΗΜ.ΑΡ έχει τεθεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση και σε αυτό το σημείο το ΠαΣοΚ μένει μόνο, σε αντίθεση με το διάστημα μετά την 6η Μαΐου. 

Πάντως ένας εκ των συνομιλητών του κ. Βενιζέλου σημείωνε τις προηγούμενες ημέρες πως «υπάρχουν πολλές δυνατότητες: συμμετοχή στην κυβέρνηση, ψήφος ανοχής, ψήφος εμπιστοσύνης ή ψήφος εμπιστοσύνης χωρίς συμμετοχή στην κυβέρνηση». 


Καταλυτικός ρόλος Κουβέλη
Πιθανολογείται πάντως ότι καθοριστικό ρόλο στις συζητήσεις θα έχει η ΔΗΜ.ΑΡ. 

Οπως εκτιμούν σε κατ' ιδίαν συζητήσεις στελέχη του κόμματος, η παρουσία τους στη Βουλή με δεδομένες τις συνθήκες και τους συσχετισμούς, μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική παράμετρος τόσο για αριθμητικούς όσο και για πολιτικούς λόγους. 

Εκτιμούν - και σε αυτό συμφωνούν κάποιοι από το ΠαΣοΚ - ότι οι θέσεις του κόμματος του κ. Κουβέλη παρέχουν τη δυνατότητα συμβιβασμών μεταξύ ΠαΣοΚ και ΝΔ και παράλληλα, μπορούν να προσφέρουν διέξοδο προς την κατεύθυνση σχηματισμού κυβέρνησης, με στοιχειώδη πολιτική νομιμοποίηση και οριακή κοινοβουλευτική δύναμη σε επίπεδο ποσοστών (το άθροισμα των τριών κομμάτων πλησιάζει το 50%). 

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ίδιων πηγών και με βάση τη θέση που διατύπωσε ο κ. Κουβέλης περί της προσπάθειας που θα καταβάλλει για να σχηματιστεί κυβέρνηση, πολιτικά στελέχη από την πλευρά των κομμάτων που αναμένεται να καθήσουν στο τραπέζι των συζητήσεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, διαβλέπουν ότι από την πλευρά της ΔΗΜ.ΑΡ θα μπορούσαν να προέλθουν εξισορροπήσεις που θα οδηγήσουν σε άρση του κυβερνητικού αδιεξόδου.



www.vima.gr

111 σχόλια:

michele είπε...

Aς ελπισουμε,σε μια καινουργια ,συναινετικη,οχι μονοκομματικη και πιο πολυσυλλεκτικη προσπαθεια..Για να μεινουμε στην Ευρωπη.
Ευχαριστουμε τον Αλεξ για 4 διαγραμματα μετοχων υψηλης σημασιας.
ΟΤΕ,ΠΕΙΡ,ΕΤΕ,ΕΧΑΕ.

michele είπε...

Εδω τα πληρη αποτελεσματα:

http://ekloges.ypes.gr/v2012b/public/index.html#{"cls":"level","params":{"level":"epik","id":1}}

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
σκυλευουν ολοι στο πτωμα του ΚΚΕ...αρχης απο χθες με τον πρετεντερη εναντιον σοφιανου...ο οποιος ,με δεδομενο το 4,5%,ελεγε οτι ειμαστε σε σωστο δρομο...
η ιστορια συνεχιστηκε και σημερα...
εκει στο κκε δεν μπορουν να πιασουν τα μυνηματα επ ουδενι...
και θα ελεγα οτι πρεπει να προσεξουν παρα μα παρα πολυ,εντος και εκτος βουλης...
δεν πιστευω να εχουν το θρασος να πανε σε κανενα λιμανι για αποκλεισμο κλπ κλπ...θα πεσει το ξυλο της αρκουδας ...και δυστυχως οι "μπετατζηδες"αποδειχθησαν του γλυκου νερου.οι μαυροι καραδοκουν και ο κοσμος τους εδωσε δυναμη.
σημεια των καιρων
τα μυνηματα ισχυουν και για το χονδροσυνταγματαρχη-που μας καταντησε ,παριστανοντας την αθωα περιστερα και εχοντας αλλοθι το ΓΑΠ.
εδω πλερωνουν ολοι και ολα

μπαρμπαλιας είπε...

...και μια αχτιδα ελπιδας...
ο μεγας Λεο προτρεπει λονγκέ στις τραπεζες..εχοντας χασει ενα 70-100% ηδη

παει στα σιγουρα μην τον κατηγορησουμε για παραπληροφορηση ,αλα Προτον και βγενοτραπεζα
η πρωτη εξαφανισθηκε -αληθεια Μπενι θα πλερωσεις;;;-
και η δευτερη μηδενισε ...
ΜΠενι για την ΑΤΕ τι εκανες;;;που πηγαν οι παραδες;;

pantelis είπε...

Καλημερα σε ολους...

michele είπε...

Καλημέρα,καλημέρα!θα μου λείψει ο Καρχιμακης και η Φώφη..

pantelis είπε...

http://www.bloomberg.com/quote/.GRK:IND

ο dwk είπε...

καλή σας ημέρα.
επιτέλους ...τέλος !

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Η επόμενη μέρα σήμερα.
Από το χαμηλό της 5-6-12 (471,35) έχουμε ήδη τσιμπήσει πάνω από 120 μονάδες προς τα πάνω. Μέχρι που βλέπετε να φτάνει?

ΠΑΝΟΣ είπε...

18 εκ. σε ένα τέταρτο συνεδρίασης... έχει ξαναγίνει αυτό?

Γεράκι είπε...

Καλημέρα...συμβουλευω να μην πολυ -ενθουσιαζόμαστε..βεβαιως κ θα το χαρούμε, ιδιαιτερα οι χαμηλα αγορασμένοι..Ειμαστε πολυ πιεσμένοι χρονικα αρα τα οποια αποτελέσματα θα έρθουν γρηγορα..Εγω ακόμα θεωρώ πως πρεπει να είμαστε γρήγοροι κ επιλεκτικοι αλλα αυτο εξαρτάται τι είδους "παίχτης" είσαι...ολα τα βλέμματα στρεφονται στην Ισπανία..

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλά κέρδη.

Γεράκι είπε...

Πάνο, όπως κανεις δεν ήταν σε θέση να σου πει που θα σταματήσει αντιστοιχα για το που θα φτάσει..τράβα γραμμές - αντιστάσεις κ βλέπεις ποιες κατοχυρώνει κ παει λέγοντας..ολα ειναι ρευστα, δεν λύθηκε τπτ..

Γεράκι είπε...

ηδη οι ξένοι εξαργυρώνουν τις εκλογές κ κοιτάνε προς Ισπανια πλευρα..Δεν μας χαλάει καθόλου αυτο...

michele είπε...

Πρωτη σοβαρη αντισταση το 620..λογω φορτου λιγο αργοτερα θα εχουμε πιο συχνες αναφορες

PS είπε...

αφού χάθηκε το 592 έχουμε κάτω

μπαρμπαλιας είπε...

ξεφορτωνουν κανονικα "η ιδεα μου εστι;;;

PS είπε...

΄με μεγάλη ευκολία πολλά χαρτιά έχασαν το άνοιγμά τους Ηλία,αυξάνονται οι πωλήσεις,θέλει προσοχή,

Γεράκι είπε...

ενα χρηματιστηριο ανοιγει με ενα +6% κ εχετε "απαίτηση" να συνεχίσει με το ίδιο τεμπο ειτε μεσα στην ημέρα είτε μέσα στην εβδομαδα?..οι διορθώσεις ειναι απαραίτητες διαφορετικά θα δουμε πραγματικα νεα χαμηλα...

alexandra είπε...

Kαλημέρα καλή εβδομάδα σε όλους εύχομαι τα καλύτερα από δω και πέρα να μας συμβούν.

Γεράκι είπε...

πολυ κόκκινο σε ευρωπαικα χαρτια..αυτο ηταν το ολο θέμα με τις εκλογες..η κατηφορα ειναι δεδομενη...

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωνη οι ξενοι βαστανε τα κερδη απο τον Οκτ 2009 περιπου...
το χαλι το δικο μας ...ειναι μονο το δικο μας

μπαρμπαλιας είπε...

οποιος εχει ΑΒΑΚα ...μπορει σημερα να διωξει σιγα-σιγα...μοναδικη ευκαιρια

Γεράκι είπε...

Ναι έχεις δικιο...απλα ευελπιστω να παραμείνει κ δικό μας ώστε όλα να κριθουν απο μας..Απλα μια συμβουλη, εαν κ ξέρω ειναι δύσκολο, μην είμαστε υπερβολικοι...Προτιμω 1000 φορες σταδιακη κ συνετή ανοδο παρα τις υπερβολές που είμαστε ειδικοι ανα τον χρηματιστηριακό κόσμο...

μπαρμπαλιας είπε...

σωστος

michele είπε...

Aς μην μπερδευουμε τους ξενους με το δικο μας χρηματιστηριο.Ειπαμε εδω ειναι ΕΛΛΑΝΤΑ ντεν ειναι παιξε γελασε..

George είπε...

Καλημέρα Aλεξανδρα.Εχουν πέσει με τα μούτρα στης αγορές όλοι έκτος από μένα πού αγόρασα και τώρα κάθομαι.

michele είπε...

Καλως την Αλεξανδρα, αμα ειναι να εμφανιζεσαι μονο στην ανοδο χαχα

michele είπε...

Να δωσουμε και τα ευσημα στις εταιρειες στοιχηματων οπου κοντρα στις "πληροφοριες" επαιζαν ολη την εβδομαδα απο 1,50 εως 1,30 την νικη της ΝΔ..

Γεράκι είπε...

μαλλον στους τζογαδόρους οι οποιοι καθορίζουν την προσφορά κ ζήτηση...

George είπε...

Αλεξάνδρα είσαι δημοφιλής δίπλα από ότι βλέπω και πολλή ενεργητική ...... στα γράφω εδώ γιατί δίπλα δεν γράφτηκα ακόμη...γράψε και εδώ για να μην στην βγαίνει ο ΜΙΚΕΛΕ και λέει ότι εμφανίζεσαι μόνο στην άνοδο ......χα χα χα

George είπε...

Πάντως μετεκλογικά τίποτα δεν αλλάζει σε μας ούτε καλυτέρεψη στο βιοτικό επίπεδο ούτε τίποτα άλλο φτώχεια φτώχεια για τώρα μια και το πρόγραμμα ΝΔ κοστίζει 12 δις τα οποία δεν υπάρχουν........και του ΣΥΡΙΖΑ 10 δις και χειρότερες συνθήκες διαβίωσης για όλους μας...αυτά.....

μπαρμπαλιας είπε...

γεια σου Γιωργη με το forcast...

michele είπε...

George μπορεις να εχεις δικιο,αλλα νομιζω πρεπει να σταματησει λιγο η μιζερια,να δουμε την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβερνηση και την ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ αξιωματικη αντιπολιτευση..

George είπε...

Γεια και σε σένα Μπαρμπαλιά...... Πάντως η άνοδος πρέπει να συνεχιστή αυτή την εβδομάδα.....ΜΙΚΕΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και ας μου έχουν μειώσει την σύνταξη 700 EUR γιαυτη την αισιοδοξία λέμε!!!!!!!!!!! ΜΙΚΕΛΕ ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ...ΧΑ ΧΑ ΧΑ

μπαρμπαλιας είπε...

...η ΑΛΦΕτα μου σημερα δεν πει..
αλλα συνεκτιμω οτι απο 1/1 εχει αποδώσει 175%...
το αλλο το σαπακι η παλαι ποτε ΕΤΕ -3% ΑΠΟ 1/1

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη σε περναω 800 μειον...

michele είπε...

Γεια σου ρε george !! πηγε η μανα να ψηφισει χαχα θα της πω να τον χαιρετησει!!
Μπραβο ΛΙΑΚΟ 10% Η αλφα ΔΕΝ ΠΑΕΙ λες..ε ρε τι τραβαμε

George είπε...

Την Κυριακή το πρωί ... τον χαιρέτησα ...για να έλθω να ψηφήσω

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε μου δεν εννουσα,οτι εννοεις...αχαχαααχαααα
απλα συγκριση εκανα...
αλλα σημερα σε σχωρναω...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε ο κουτρουμπανις βγηκε;;;;

PS είπε...

στα σοβαρά Μιχάλη,ευελπιστείς σε βελτίωση βιοτικού επιπέδου των μαζών με την νέα κυβέρνηση;
Ή σε αλλαγή των ανθρωποκτόνων πολιτικών του πασοκ;
Λες να στείλει τα πασόκια στα ξερονήσια μαζί με το Χριστοφοράκο;
Θα πιάσει τη φοροδιαφυγή και θα καθαρίσει τη σαπίλα από το δημόσιο;
Το τι ΘΑ έκαναν οι άλλοι που δεν βγήκαν,μας απασχόλησε ως και χθες,σήμερα είναι μια άλλη μέρα όμως.
Θα αλλάξει κάτι από τα παραπάνω σε σχέση με αυτά που βιώσαμε ως τώρα;

michele είπε...

Γιατι τεττοιο ενδιαφερον γι αυτο το αστερι Λιακο..χαχα

michele είπε...

Δεν εχω τοσο μεγαλες ελπιδες Φ. Αλλα πολλα πραγματα αναμοχλευθηκαν στην ελληνικη κοινωνια,η ανεργια στο θεο,η υφεση στο θεο,φασιστες βαλαμε στη βουλη, το μπετον αρμε του ΚΚΕ εσπασε,ο κοσμος ειναι στο μαξιμουμ της απαισιοδοξιας για την επομενη μερα.Η Ελλαδα ( που ετσι κι αλλοιως ειναι ενα ξεχαρβαλωμενο κρατος) ειχε ακυβερνησια για 3 μηνες και εκανε 2 εκλογικες αναμετρησεις.
Ολα αυτα ειναι ενας κυκλος αυτοτροφοδοτουμενος μιζεριας και φτωχειας.Αλλα καποια στιγμη..αν βαλουνε μυαλο ΟΛΟΙ κατι θα αρχισει να κινειται..

μπαρμπαλιας είπε...

...οι ...κουτοι της

EFG: Δεν απομακρύνεται η αβεβαιότητα
.....
Η χρηματιστηριακή διατηρεί στις κορυφαίες της επιλογές τον ΟΠΑΠ (τιμή-στόχος στα 10,4 ευρώ), τον ΟΤΕ (με στόχο τα 7 ευρώ), τη Jumbo (τιμή-στόχος στα 5,9 ευρώ), την S&B (στόχος στα 6,6 ευρώ) και την ΕΥΔΑΠ (στόχος τα 5,8 ευρώ) ενώ προσθέτει και τον τίτλο της Folli Follie, δίνοντας τιμή-στόχο στα 9,7 ευρώ.

http://www.euro2day.gr/news/market/123/articles/707621/Article.aspx

George είπε...

Εμείς να βάλουμε μυαλο?οι 300 να βάλουν και αν δεν βάλουν θα χαρώ να δω να τους βάλει μυαλό η Χ.Α........................

μπαρμπαλιας είπε...

στη FRIGO...βρηκανε τη μερα και πουλανε τον αμμο της θαλασσας

George είπε...

Τέλος πάντων..... αν δεν πάνε οι τράπεζες πάνω από 330-350 και ο 20 πάνω από 255-265 για να έχει κάποια βάση δεν κάνουμε τίποτα.... στήριγμα ΓΔ 600 και μετά πάμε για 620.....

PS είπε...

2η φορά που η δεη πλησιάζει στα όρια του γκαπ 2.23-2,38(στο περίπου) και κάνει πίσω.

George είπε...

Μου είπαν ότι δεν υπάρχει μαύρος στο μετρό Μόλις βλέπουν ΧΑ τρέχουν.... έτσι θα τρέχουν και οι βουλευτές μας..,.. μακάρι να το δούμε και αυτό μπας και βάλουν μυαλό.....

George είπε...

http://www.24h.gr/section/automoto/odigos-agonon-dieluse-ti-mesi-tou

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη

Post verba Verbera...

..και το πρωι εγραψα..αν κλεισουν κανενα λιμανι οι μπετατζηδες...θα φανε το ξυλο της αρκουδας...

George είπε...

Εκκαθαριστικό 1ο:

Άστεγος: δίχως εισόδημα, δηλαδή όπως θα του έρθει το έντυπο της εφορίας θα βάλει μια υπογραφή και θα πάει να καταθέσει την δήλωση του.

θα του επιβληθεί φόρος 116,25 € !!!!
Ζευγάρι αστέγων: δίχως εισόδημα, δηλαδή όπως θα τους έρθει το έντυπο της εφορίας, θα βάλουν δύο υπογραφές και θα καταθέσουν την δήλωσή τους.

Θα προκύψει φόρος 193,75 € !!!
Εμείς θα πανηγυρίσουμε τρελά που θα βλέπουμε αυτούς που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να πληρώνουν φόρους. Θα γελάμε με την κατάντια τους. Ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλά να πάθουν

George είπε...

δεν ισχύει για ΜΙΚΕΛΕ ΧΑ ΧΑ

PS είπε...

με δυο μισθούς και ένα ενοίκιο,3 ακίνητα και 1 ΙΧ,από -600ε πέρισυ,-4.700 φέτος.
Γεωργ μη τα λες έτσι χύμα,μπορεί ο αυτοματισμός του ίντερνετ να σε ρίξει στα ανεπιθύμητα,μην το ψάχνεις.

μπαρμπαλιας είπε...

Γιωργη δεν ειναι ετσι και το ξερεις

αστεγος σημαινει δεν εχεις σπιτι..ουτε εισοδημα,οποτε δεν κανεις δηλωση

bytheway το μετρο ειναι σωστο..αλλα λαθος στην εφαρμογη
π.χ.νεαρος με αυτ/το 2000 κυβ τουρμπατο...με μηδεν εισοδημα...
πως το εχει και γκαζωνει στο σπιτι απεξω;;
4000 ωεαροι 10 μερες στην Πολωνια με μηδεν εισοδημα...φραμπαλεδιαζουν ολη τη μερα...
εγω δεν μπορω να παω...
να τους κανει μια διασταυρωση με μπαμπα-μαμα και να τους κοψει το κωλαρακι...
και δεκαδες εκατονταδες παραοικονομικα...

George είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν οι νέοι, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ οι ηλικιωμένοι.........

michele είπε...

Κανω πως δεν βλεπω μερικα,γιατι ψαχνω για trading περιμενω το 582,7 και βλεπουμε

μπαρμπαλιας είπε...

Με βάση τις συναλλαγές του διημέρου (14-15/6) και τον μέχρι τώρα τζίρο, είναι εμφανής η διαδικασία ρευστοποίησης βραχυπρόθεσμων θέσεων σε όσο το δυνατόν καλύτερες τιμές.

Οι 600 μονάδες (τις οποίες ο Γ.Δ. πάτησε λίγο πριν από τις 11.00) και οι 235 για τον FTSE-20 θεωρούνται πρώτα τεχνικά επίπεδα για μια τέτοια κίνηση.

Σημειωτέον πως μέχρι τα υψηλά ημέρας ο Γ.Δ. μετρά μεταβολή της τάξης του 19,49% σε διάστημα εβδομάδας και 26,89% ο FTSE-20 την ίδια περίοδο.

Το επόμενο τεχνικό επίπεδο θα μπορούσε να δοκιμαστεί στην περίπτωση όπου σχηματιζόταν κυβέρνηση σήμερα, το αργότερο αύριο μέχρι το απόγευμα. Προς ώρας, η λελογισμένη κατοχύρωση βραχυπρόθεσμων κερδοφόρων θέσεων ακολουθείται από αρκετούς παίκτες.

http://www.euro2day.gr/ase/market_comment/151/articles/707642/ArticleMarketComment.aspx

...απο το σχολιο του Γελανταλι..
πολλα κερδη ,για οσους μπηκαν στο 471.Ευχαριστω...

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε..

George είπε...

μετά την ομιλία Τσιπρα κάτω η 3Ε και Τράπεζες στο άνοιγμα τους....

George είπε...

Μικελε Alfa γιατί δεν τραβάει ?????????

michele είπε...

ναι πηγε πιο κατω απο κει και εχουμε και τα γκαπε...

michele είπε...

Εχει gap απο κατω απο τεχνικης αποψης κατι αλλο δεν ξερω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το είδαμε ξανά το 582...και τώρα θα φανούν οι τολμηροί και οι απαισιόδοξοι...
Εκείνη η Κύπρου σέρνεται (το κέρατό της) και τα ΣΩΛΚ που άνοιξαν πολύ ψηλά δεν μπορούν να κρατήσουν μια αξιοπρεπή στάση. Καλή δείχνει η ΙΝΚΑΤ που δεν είχε υπερβολές πρωί πρωί...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πήρε την εντολή ο ΣΑΡΑΜΑΣ από τον Πάρολο Καρούλια...
Για να δούμε τι θα κρατήσει και τι θα ξεχάσει από όσα είπε...μακράς πνοής κυβέρνηση θέλει, ωχ μακροβούτι μου θυμίζει.

michele είπε...

Ωραια την παιζουνε την αγορα,τα μαγκακια.Και μεις ..ακολουθουμε

michele είπε...

η Τενεργ να ειναι καλα..αρκετα μαζεψες ρε Περιστερη .Ξεκουνααααααααααα

Γεράκι είπε...

περεκτρεπεσαι...τσ..τσ..απο βάζελο δεν περιμενα να χάνει έτσι ευκολα την υπομονή του..

michele είπε...

ο ΟΤΕ σταθερα καλη συμπεριφορα στα ψηλα σημερα..

George είπε...

Μας έταξαν επιμήκυνση του χ(π)εος άλλα τώρα τα παίρνουν πίσω......αφού έβγαλαν τον δικό τους τώρα το παίζουν Κινέζοι ....................φοβουντε ότι το χ(π)εος με την επιμήκυνση θα γίνει γάιδαρο@@@τσα και θα πονέσουν τώρα το σκέφτηκαν.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στην Ιρλανδία η τρόικα θα διπλασιάσει τον χρόνο αποπληρωμής του δανείου των 85 δισ. από 15 σε 30 χρόνια...(Reuters).
Σώπα...... Κι εμείς? Εμείς θέλουμε νέο κούρεμα πραγματικό αυτή τη φορά και παράταση για τα υπόλοιπα ως το 2050... διαφορετικά θα φωνάξω τον κασιδιάρηηηηηη ρεεεεεεε

Γεράκι είπε...

Γιωργη κ συ παρεκτρεπεσαι..κ οι γάβροι θυμίζονται για την κοσμιοτητα κ ευγένια τους...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γιώργη δες τι θα γίνει στην Ιρλανδία και μη βιάζεσαι....εξάλλου η νέα κυβέρνηση θα διαπραγματευτεί, έτσι δεν είπε?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αντώνης... ο μόνος ψύχραιμος από το πρωί, γεια σου ρε Αντώνη.

Γεράκι είπε...

Οχι απλά θα διαπραγματευτει..θα τσακίσει κόκαλα..γυαλίζει το μάτι του Μεσσήνιου γίγαντα..ζήτω το καλαματιανο!!!

michele είπε...

Και εδω θα πεσουν επιμηκυνσεις..ειναι κι ο Αλεξης αξιωματικη αντιπολιτευση,αμα θελουν ας μη δωσουν..
Τι ειναι οι γαβροι Hawk??? κοσμιοι χαχαχαχαχα!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τεχνοκράτες θέλει το Πασοκ στη νέα κυβέρνηση...μόνο ένα όνομα μου έρχεται στο νου...παπακωνσταντίνου ρεεεε μας έσωσε αχάριστοι, άντε και λίγο ο κουτρούλης...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα που δεν ξαναβγήκαν θα θεωρούνται μόνο "τεχνοκράτες"

alexandra είπε...

Μικ απολαμβάνω τις καθημερινές σας συνομιλίες χωρίς να συμμετέχω γιατί νιώθω ότι δεν έχω κάτι σημαντικό να δώσω στη στήλη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δυο τζούρες να τραβήξει Αντώνη μόνο ο Καλαματιανός πριν μπει μέσα στη σύσκεψη και τους έσκισε....

Γεράκι είπε...

χαχαχα....(ολοι ειναι σημαντικοι Αλεξάνδρα)...

michele είπε...

Αλεξανδρα ολοι εχουμε κατι να πουμε μην το λες αυτο..εστω και μια καλημερα σου μας ειναι χρησιμη!!

George είπε...

ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ Η Διαπραγμάτευση.... θα χρειαστούμε μακαρόνια με τρύπα για να δούμε την επιμήκυνση... ΠΡΟΣ ΜΙΚΕΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙ ΠΗΡΑΤΕ ΛΗΓΜΕΝΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ..... ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Γεράκι είπε...

τσιου...τσιου...ποιος με φώναξε?

George είπε...

Βρε μπαγασα ΜΙΚΕΛΕ τι ωπαια που τα λες χα χα

alexandra είπε...

Μικ Hawk να'σται καλά !!!

George είπε...

βρε hawk η επιμήκυνση ................. σε φώναξε..............

Γεράκι είπε...

οι απώλειες εντείνονται για έξω...

michele είπε...

george το εχουμε το μπλα-μπλα εμεις οι νομικαριοι χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου κι από μένα Αλεξάνδρα, το ίδιο με σένα αισθάνομαι...κάπου το κλείνω...κάπου με ξαναπιάνει λογοδιάρροια...

Που πάει τώρα ο δείκτης, να δοκιμάσει το άνοιγμά του????

George είπε...

H σύζυγος του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια είναι ξαδέρφη της Λιάνας Κανέλλη ...

alexandra είπε...

Πάνο γειά σου, έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες.

michele είπε...

Πανε να κλεισουν τα γκαπακια ( γκαπε που λεει ο Λιακος)παω να βγω να παρω κατι λιμα ινκατακια

George είπε...

MIKELE ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

μπαρμπαλιας είπε...

Μικε οκοκ

michele είπε...

0,342 ειναι ο κμο των 90 ημ ,εκει λιγο πιο πανω χωθηκε.Καλο διαγραμμα αλλα το σημερινο κερι χαλια προς το παρον

μπαρμπαλιας είπε...

ο.μπαρμπαΦωτης,ζηταει να ανοιξει η συζητηση για το ονομα του πρωθυπουργου....
ρε Φωτη αντι να λες ευχ -τωρα που δεν την βρισκεις ουτε για κατ...- βαζεις και ορους και αρχισες τις κουβεντες που ,μαζι με το Μπιστη θα πλατιασεις...
λιγο μετρο δεν βλαπτει...

michele είπε...

ελπιζω να μην εννοει αυτη τη μακακια ο Φωτης που γραφεται εδω και κει..

δημοσθενης είπε...

Δευτέρα 18 Ιουν 2012 - 14:29 Alexandratos IP: XXX.140.133.248
Κάτσε ρε klitos, Έγραψα ποτέ ότι είναι όλα καλά ? Έκανα πουθενά τα στραβά μάτια ? Μήπως δεν έχω εικόνα για τι γίνεται γύρω μου? Κι αν εγώ είμαι ο τυχερός να δουλεύω ακόμα στον ιδιωτικό τομέα, θεωρείς ότι δεν έχω στην οικογένειά μου ή φίλους μου, άτομα που ανήκουν στο 1,2 εκατ, ανέργους, ή σε αυτούς που σηκώνουν μεγάλο βάρος ?

Από την άλλη εσύ θεωρείς ότι όλα πήγαιναν καλά μέχρι το μνημόνιο ή πριν την κρίση, (ας πούμε χοντρικά 2004-2006) κι ότι η χώρα μας δεν έπρεπε να αλλάξει κάτι.

Ότι φταίνε οι κερδοσκόποι που μας δάνειζαν και όχι το κράτος που κάθε χρόνο είχε έλλειμμα που αναγκαστικά έπρεπε να καλύψει με δανεισμό για να πληρώνονται συντάξεις, εφάπαξ, φάρμακα, μίζες, διαφθορά, διαπλοκή, κομματικοί στρατοί, δημόσιοι υπάλληλοι που κοροϊδεύουν τους ίδιους τους συναδέλφους τους (μιας και σε αρκετές υπηρεσίες δουλεύουν οι μισοί τρέχοντας για να καλύψουν το έργο των υπολοίπων).

Ή μήπως ήταν εντάξει το σύστημα υγείας που οι μισοί γιατροί εφημέρευαν από το σπίτι τους και διαμαρτυρόντουσαν ότι δεν κάνουν αρκετές υπηρεσίες το μήνα για να συμπληρώνουν τον μισθό τους (δεν κρίνω αν είναι αρκετός ή όχι, ούτε φακελάκια κλπ). Το πόσο τίμιος ήταν ο καθένας μας απέναντι στο κράτος το αφήνω στην διακριτική αυτοκριτική μας.

Εκεί είναι η διαφορά μας. Εσύ μιλάς για τους δοσίλογους. Εγώ μιλάω για πρόγραμμα, το μνημόνιο. Το οποίο προτιμάω από ότι γινόταν στην χώρα μου τα τελευταία 20 χρόνια. Πόσο μάλλον όταν κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέπειες θα είχε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ (πχ με το κούρεμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, την κρατικοποίηση των τραπεζών, τις εγγυήσεις για εργατικές κατοικίες στους Αθίγγανους -που αλλάζουν νομούς ανά εποχή και φρούτα-, το πώς θα κάλυπτε τις ζημιές των τραπεζών (υποθέτω με φόρους?) ή μια λανθασμένη διαπραγμάτευση με τους Ευρωπαίους.

Και έχω πληρώσει όλα τα χαράτσια, φόρους, έκτακτες εισφορές, επιβαρύνσεις στη ΔΕΗ και ότι άλλο εισπρακτικό μέτρο χρειάστηκε. Δεν ανήκω στο κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Προσπαθώ να δω πώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα αν όχι για μένα, αλλά για τα παιδιά μου και τις επόμενες γενιές για να μην φτάσουν στο σημείο να ζούνε όπως οι Βαλκάνιοι πριν 20 χρόνια, όπου το χαρτί τουαλέτας ήταν πολυτέλεια στην Βουλγαρία και δεν ξέρανε τι θα πει γάλα έξω από κονσέρβα. Και με την ψήφο της Κυριακής βάζω πλάτη στην ελπίδα ότι αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία σαν χώρα να στρίψουμε το τιμόνι πριν το γκρεμό. Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμφωνούμε όλοι.

**** Εδώ δεν μπόρεσα και να πείσω την γυναίκα μου που με έκραζε για τις αμαρτίες του παρελθόντος.

**** Και επαναλαμβάνω ότι αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο από εμένα δεν σε κάνει εχθρό μου, αλλά ούτε κι εμένα πρόβατο επειδή ψήφισα διαφορετικά.

Το εγκληματικό είναι να μείνουμε στα ίδια. Να μην αλλάξει τίποτα στους ανθρώπους. Περισσότερο με πληγώνει να βλέπω την ευκολία που γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια τι είναι νόμιμο, ηθικό, εντάξει απέναντι στους γύρω μας και είμαστε εξίσου υποκριτές που φταίει ο Βουλγαράκης επειδή το έκανε σε μεγαλύτερο βαθμό.

Από το να δίνεις το εισιτήριό σου στο μετρό στον επόμενο, από το να καταναλώνουν τρόφιμα μέσα στο τραίνο, το να πετάνε σκουπίδια κάτω λες και δεν τρέχει κάτι. Πόσα μικρά πράγματα θα μπορούσαμε να κάνουμε και όμως προτιμάμε να κρατήσουμε την «μαγκιά» μας….

Αν η τελευταία ευκαιρία της χώρας μας πάει χαμένη, να είσαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές θα πάρει όχι μόνο 28% αλλά 48-58%. Δανεική ήταν η ψήφος, όχι Ιδανική. Και ο Θεός μαζί μας τότε….

ΠΑΝΟΣ είπε...

Προσφέρεται κανείς από εδώ μέσα?

Αλλά γιατί όχι ο ΣΑΜ και πρώτο κόμμα είναι και τεχνοκράτης (στη γκουστόζα)... Ο Μπένι στη φούρνου σπέσιαλ...για τον μπάρμπα Φώτη δεν ξέρω που ειδικεύεται. Πείνασα τώρα εδώ που τα λέμε....


Το 582,7 δύσκολο οχυρό για τον δείκτη σήμερα . (ο 40άρης δεν περνάει από εκεί?)

νικος φαληρο είπε...

καλησπερα σε ολες τις φιλες και τους φιλους

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αλεξανδράτος...παιδί που δεν χρειάζεται συστάσεις...

δημοσθενης είπε...

όντως φίλε ΠΑΝΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τώρα για να τα λέμε όλα "μνημόνιο" έπρεπε να γίνει από εμάς τους ίδιους εδώ και χρόνια και όχι να μας το επιβάλλουν οι ξένοι. Δυστυχώς κανένας από αυτούς τους μ....ς που μας κυβέρνησαν δεν τόλμησε να ξεφύγει από το περίφημο πολιτικό κόστος. Και σ' αυτό που έχουμε τώρα δεν τόλμησαν να θίξουν τα κακώς κείμενα και να κάνουν αυτά που βλέπει όλος ο κόσμος, μόνο φόροι και οριζόντιες περικοπές....

δημοσθενης είπε...

...αλλά θεώρησα αξιόλογη την πραγματεία του και την κοπιάρισα και εδώ για μας

michele είπε...

Εξαιρετικος ο Αλεξανδρατος..καλησπερα Νικολα,ελπιζω να λειπεις επειδη πανε καλα οι δουλειες σου!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Νemesis.

Καλώς τον Νίκο, πως πάει η νέα εργασία?

μπαρμπαλιας είπε...

...μπουλ τραπέ
που λεει και ο φιλος Αλεξανδρος

michele είπε...

Ελα ρε ΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ

νικος φαληρο είπε...

δυστυχως λειπω απο τις ωραιες μας συζητησεις λογω εργασιας (που ευτυχως παει παρα πολυ καλα)αλλα σας διαβαζω συνολικα οποτε εχω χρονο.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας φιλοι.