Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΛΛΑΚΤΩΡ


ΕΛΛΑΚΤΩΡ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ... Και η πιο ωραια fan της Εθνικής ..
Η πτωτικη ορμη της μετοχης ξεκινησε με πτωτικο gap και ταυτοχρονη διασπαση της γραμμης L.Ο τιτλος διεσπασε πτωτικα και την κατω μερια του καναλιου FG ,που την εστειλε στα 0,6020 τιμη στοχο μετα τη διασπαση της L.Η υπερβολικη και αποτομη καθοδος της μετοχης ειχε σαν συνεπεια την εντονη ανοδικη αντιδραση και ειδικοτερα μετα την επαναφορα της μετοχης ΕΝΤΟΣ του καλανιου FG, με ενα μεγαλοπρεπες ανοδικο κερι.
Κατοπιν διεσπασε με ανοδικο gap και τον κμο 50 ημ και εξηλθε του καναλιου,φτανοντας σημερα στο στοχο της ,κλεινοντας πανω απο τη L και κλεινοντας και το gap της 7ης Μαιου. Η μετοχη ειναι υπεραγορασμενη με RSI 14 στο 77 και εχοντας να αντιμετωπισει τον κμο200 ημ στα 1.20.Πιθανοτερη μια διορθωση αποθερμανσης του τιτλου ,μεχρι τη ζωνη του gap 0,9410-0,9810.Δεν μπορουμε να δωσουμε παρα λιγες πιθανοτητες,ο τιτλος να διασπασει αμεσα τον κμο 200 ημ και να κατευθυνθει προς τον επομενο στοχο του τα 1,40( γραμμη Τ).

39 σχόλια:

michele είπε...

Ελληνοπολωνεζα 26 ετων αισθητικος.Λεγεται Αγγελικη-Ανδριανα.

Γεράκι είπε...

την περιορισες ρε φίλε μου...καλυτερα να εστιαζοσουν καπου χαμηλοτερα..χαχαχα (συγνωμη..συγνωμη..λιγο πλακιτσα πριν το παιχνιδι!!!!)

PS είπε...

the link is here.Συγκυβέρνηση με το πασόκ;ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

PS είπε...

αν αποκλειστούμε, ας πιούμε καμμιά μπύρα παραπάνω,αλλά αν περάσουμε δεν θα κοιμηθούμε απόψε.Θα στήσουμε το πιό τρελλό πανηγύρι .

michele είπε...

Φ,ηταν πολυ πριν των πρωτων εκλογων.Τι νοημα εχει??
Οσον αφορα το ματς,ο,τι και να γινει κατι παραπανω θα πιουμε..
Ηawk δεν βρηκα κατι ΚΑΛΥΤΕΡΟ χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θυμήθηκα κάτι τώρα που το έχω πάνω από το γραφείο μου από τις εκλογές του 2009.

Οι πολιτικοί πριν τις εκλογές: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.
Ο λαός μετά τις εκλογές: ΩΡΑ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ

Και η συνέχεια μετά το καλοκαίρι, αν έχουν σκοπό να αλλάξουν σελίδα ας το δείξουν έμπρακτα.... εμείς θα περιμένουμε.

Αλεξανδρος είπε...

ωραιο γραφημα

Γεράκι είπε...

παντα υπαρχει κατι καλυτερο..χαχαχα
http://www.sentragoal.gr/afieroma.asp?catid=27486&subid=2&pubid=129072878

http://www.gossip-tv.gr/sports/story/196502/Euro-2012-i-sexy-Ellinida-opados-tis-Ethnikis-mas

χοχοχοχο..

Ωραια κλεισαμε σήμερα..ελπιζω τα καλύτερα για την Δευτερα...Τα λεμε το ΣΚ...Παμε για μπυρονια κ ποικιλια κρεάτων...ολοι μαζι..ας το απολαυσουμε κ το γλεντησουμε..ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

michele είπε...

ωραιο γραφημα,ωραιο και το ..μωρο/Ο Αντωνης δεν αντεξε και μας ..πληροφορησε ετι περαιτερω!!
Πανο την ταμπελα θα την αφησεις εκει,η θα την παρεις χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα μείνει εκεί για τον επόμενο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλησπέρα Αλεξ....θα τα πούμε στο ημίχρονο παιδιά.. δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, η ψυχή μας είναι στο Γκντανσκ...

Αλεξανδρος είπε...

παμεεεεεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τελευταίο....βίντεο τώρα.

http://www.greektube.org/content/view/178892/2/

michele είπε...

Eχει ριξει 2-3 γερες ο Σαμαρας..ωραιο το βιντεακι

michele είπε...

Μανταλακια ο Σηφα σημερα,ωραιο σουτ αλλα πιανοταν..Αντιποδοσφαιρο παιζουμε φυσικα,καλο το στησιμο αλλα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πολύ μουδιασμένο ξεκίνημα, με φόβο, δώσαμε όλο το χώρο και όταν έπρεπε να γίνει επίθεση... απελπιστικά μόνος του ένας παίχτης χωρίς στήριξη. Φυσιολογικό ήταν να το φάμε. Και λίγο ήταν. Μόνο αν είχαμε τον παλιό Ρονάλντο θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ...να περάσει 5-6 αντιπάλους μόνος του. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στο β΄ ημίχρ. και να ανεβεί η ομάδα πάνω από το κέντρο, με ρίσκο βέβαια, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά...
Αν συνεχίσουν το ίδιο δεν θα μας τη χαρίσουν οι φρίτσιδες, θα φάμε πολλά.

michele είπε...

Πολυ χαμηλη η κατοχη μας,που σημαινει οτι οι Γερμανοι ανανεωνουν επιθεσεις.Βαζει Φωτακη και Γκεκα ,καλως κανει.

michele είπε...

goaaaaalllllllllll

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΕΤΣΙ.. ΕΤΣΙ... ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΒΡΕΕΕΕΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ....

michele είπε...

Φωτακης την πασα..η επιλογη στο στοιχημα παντως goal δηλ και οι δυο ομαδες να πετυχουν γκολ,ανεξαρτητα αποτελεσματος που εδινε 1.90 την πιασαμε Αλεξανδρατε

michele είπε...

Γκολαρα εβαλε ο παικτης..τρομερη εκτελεση

michele είπε...

Ελεος ρε Σηφακη αγορι μου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ολα τελείωσαν τώρα...η εντελώς χαζή έξοδος του Σηφάκη ήταν η αρχή του τέλους, οι Γερμανοί παίζουν όπως έπαιζαν πάντα, πάσα και υπομονή και ψυχραιμία και ξανά πάσα μέχρι να βρουν ευκαιρία, κάτι που δεν έχουμε εμείς... πολλοί δικοί μας ήταν σαν να μην είχαν συγκεκριμένο ρόλο στο γήπεδο και συγκεκριμένο αντίπαλο να φυλάξουν...

michele είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...Η Εθνικη ειχε σοβαρο ΕΞ ΑΡΧΗΣ προβλημα τερματοφυλακα και ποτε δεν καταλαβα γιατι πηρε 2 τερματοφυλακες που δεν επαιζαν και 1 παλαιμαχο,αφηνοντας εξω τους 2 καλυτερους τερματοφυλακες της περυσινης σαιζον ,ειδικα τον Καρνεζη.Οπως και να εχει ,νομιζω εχουμε φτιαξει μεταλλο και αν το σαμαρι Σαμαρας ηξερε και λιγο μπαλα,περα απο τα αδιαμφισβητητα αθλητικα προσοντα που διαθετει, ισως ειχαμε λιγο καυτερη τυχη.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και παλι.

michele είπε...

*καλυτερη χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έπρεπε να φάνε καυτερές πιπεριές μάλλον πριν τον αγώνα χαχα

Μπράβο κι από μένα, δεν πειράζει παιδιά ήταν άνιση η μάχη. Κάναμε πιο πολύ δρόμο από όσο ελπίζαμε αρχικά. Εχουμε μια βάση από νέους παίχτες για τις επόμενες χρονιές... Νίνης Φωτάκης Τζαβέλλας Παπασταθό, Κυριάκος Παπ και φυσικά ο νεώτατος Καρνέζης που δεν τον προτίμησε κακώς ο Σάντος. Ακόμα και ο Σάλπι μπορεί να παίξει άλλα 4 χρόνια. Ο Σαμαράς έχει δώσει ότι ήταν να δώσει... Κέντρο θέλουμε ρεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οι ψύχραιμοι και ρεαλιστές έπαιξαν το φαβορί και πήραν το αξιόλογο 1,30. Δεν μπήκα στον κόπο. Ο γιος μου πόνταρε στο απίθανο.
Άκουγα μια κουβέντα στο ραδιόφωνο χθες... επαγγελματίας Έλληνας παίχτης το θεωρούσε πολύ καλή απόδοση και δώρο. Μιλάμε για πονταρίσματα των 60.000 όπου σχεδόν σίγουρα και άκοπα βγάζεις 18.000 σε μια μέρα. Εκεί δεν χωράνε συναισθηματισμοί.

michele είπε...

Εννοειται πως στα παιγνια,στα χρηματιστηρια,στα στοιχηματα δεν χωρανε συναισθηματισμοι.

ο dwk είπε...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στα Ελληνόπουλα !!!

ο dwk είπε...

Το «παιδί» ΠΡΩΤΟ !!!

ο dwk είπε...

Ο ΕΛΛΑΚΤ ίσως τα καταφέρει… (για πάρτη μου χεχε)

ο dwk είπε...

Καλό Σαββατοκύριακο.

michele είπε...

Επισης DWK..αυτος ειναι ο Ελλακτωρ παντως..

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλο βράδυ, εγώ πάντως είμαι ικανοποιημένος που τους βάλαμε γκολ και 6 λεπτά μας υπολόγιζαν περισσότεροι από τους 8 γερμανούς και 3 γερμανικούς που ήταν αντίπαλοι μέσα στο γήπεδο. Και μόνο για την μούρη της Μέρκελ στην ισοφάριση.

Δεν ποντάρω ποτέ κατά της ομάδας μου, πόσο μάλλον κατά της Εθνικής. Δεν μπορώ να πάω κόντρα στην επιθυμία μου, αν ήταν έτσι έπρεπε να ήμουν σορτ παντού.

Michele καλό ήταν το στοιχηματάκι, ελπίζω να το έπαιξες. Εγώ τοποθετούμαι στα Β' ημίχρονα του Σ/Κ. Οι άλλοι φίλοι μου πήραν το Over αλλά παρόλαυτά παλι εγώ πλήρωσα τις μπύρες.

michele είπε...

Χαχα δεν το επαιξα Αλεξανδρατε,επειδη γνωρισα το στοιχημα πολλα χρονια πριν στο εξωτερικο,το εχω ηδη βαρεθει...καπου καπου παιζω.Παντως επρεπε τα παλιοπαιδα να σου πληρωσουν τη μπυρα σου με το over

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Εγώ πάλι ήμουν αντίθετος όταν ήρθε στην Ελλάδα γιατί ήταν του Κόκκαλη, μετά ασχολήθηκα λίγο όταν με παράτησε μια σχέση και τώρα τα τελευταία 4 χρόνια, ζήτημα είναι να έχω ποντάρει 4-5 φορές, πάνταα κυνηγώντας απίθανα αποτελέσματα.

Είναι αλήθεια πως το καθεστώς με τις μπύρες είναι λίγο άδικο. Βέβαια οι άλλοι φίλοι έχουν επηρεαστεί περισσότερο από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, οπότε μοιράζουμε αναλόγως τις εξόδους και τις επισκέψεις σε σπίτια.

Καλά να είμαστε, άντε να δούμε και καμία χαρά στην Ολυμπιάδα. Καλό ξημέρωμα.

michele είπε...

Καλα τα λες,αλληλεγγυη χρειαζομαστε..και θα τα καταφερουμε.Καλο ξημερωμα!.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Έκαναν την υπέρβαση όταν πέρασαν στους 8. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ που δεν τα κατάφεραν. Τους ευχαριστούμε που το πάλεψαν. Καλό ξημέρωμα.

ο dwk είπε...

Michele ευχαριστώ για το διάγραμμα, καλό σου βράδυ, καλό βράδυ Βάλια, μας έκαναν τα παιδιά υπερήφανους για μια ακόμα φορά!