Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΥΡΩΒ

ΕΥΡΩΒ:ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Μετα την κινηση του Ιουνιου απο τα 0,38 στα 0,8980 ευρω,σχηματιστηκε και η ζωνη συναλλαγων 0,50-0,90,μεσα στην οποια κινειται ο τιτλος ολο αυτο το διαστημα.
Η μετοχη διορθωσε απο τα υψηλα της σε ποσοστο μεγαλυτερο του 61,8% ακουμπωντας τον κμο 30 ημ και αντιδρωντας εντος της ημερας (26/6 ),αρνουμενη να προσεγγισει τη γραμμη Μ που οριοθετει το κατω μερος της προαναφερθεισης ζωνης συναλλαγων.
Η κινηση της μετοχης εχει φερει τους 3 κμο 12,30 και 200 ημ πολυ κοντα και ο επομενος στοχος της ειναι κινουμενη εντος του καναλιου RV να διασπασει ανοδικα εκ νεου  τον πολυ σημαντικο κμο 200ημ στα 0,6840.Διασπαση και της γραμμης R του καναλιου θα στειλει τη μετοχη να αντιμετωπισει τα 0,90 της γραμμης L.
Σε περιπτωση αδυναμιας της μετοχης να κινηθει ανοδικα στηριξεις ειναι ο κμο30 ημ ,η κατω πλευρα του καναλιου RV και τελος η γραμμη Μ στα 0,50.Πιθανοτερο το ανοδικο σεναριο.

16 σχόλια:

michele είπε...

Περιμενοντας το ιβηρικο ντερμπυ των συναδελφων που ειναι στο μνημονιο,να πω οτι η ΕΥΡΩΒ λειτουργησε απολυτα τεχνικα αντιδρωντας απο τον 30 αρη και περιμενουμε να δουμε τη δευτερη προσπαθεια πανω απο τον 200αρη

michele είπε...

Ταλαιπωρουνται λεει οι πελατες της Hellas Power ,energa κλπ.Αμ που πατε καλε,ο εναλλακτικος παροχος δεν αρκει να εχει μονο φτηνες τιμες.Θυμηθειτε κατι λαννετ,τελεπασπορτ κλπ στις εταιρειες τηλεφωνιας.

PS είπε...

πολύ καλή ζώνη εισόδου τα 0,48 έως 0,54.Από 0,71 'εως 0,80(GAP )προσοχή αν μπείτε εκεί,μπορει ξαφνικά να γυρίσει κάτω και να σας κλείσει μέσα αν λείψετε με -15% πολύ εύκολα,λόιγω beta.Αν φύγει πάνω από 0,81 πρέπει να χορεύει μαζί της και η αλφα ,όπως και όλο το μαγαζί με πάνω απ΄πο 620.

PS είπε...

από τις πιό καταστροφικές επενδυτικά η εβδομάδα που ακολούθησε τις πρώτες εκλογές ( 7-11/5/12),όπου πολύ πονηρά έδειξε να κρατάει τα χαμηλά των 620μνδ ο γενικός,για να σπάσει άσχημα κάτω αμέσως μετά.
Λίγη μπαλίτσα τώρα,με τους Πορτογάλους είμαι.

dim ns είπε...

άντε να το πάρει το ποτάμι...κυκλοφορούσε έντονα σήμερα στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ η φήμη ότι αναμένεται η ΕΤΕ να πάρει κάποια κομμάτια της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, ή ποσοστό της (αν κατάλαβα καλά). Το αφεντικό δεν λέει κάτι άμεσα, αλλά λέει ότι εξετάζει πιθανές λύσεις. Ήταν ολη μέρα με πάνω από το τηλέφωνο για να μάθουν κάποια ανακοίνωση...και δεν μιλάω για επίπεδο καταστήματος!!! Δεν θέλω να πάρω κάποιον στο λαιμό μου, απλά τα συνδέω και με τις ΓΣ αύριο της ΕΤΕ και ίσως να είναι είδηση αντίβαρο σε περίπτωση που δεν έχουμε κάποιο νέο από το ΣΚ. Θεωρώ αξιόπιστη την πηγή μου και κατάλαβα ότι πρόκειται για θέμα ...ωρών(?), από τη στιγμή που το περιμένανε να σκάσει σήμερα...αυτά και αμαρτία ουκ έχω!!!

michele είπε...

Kατ αρχην οσον αφορα το γραφημα το gap ακι απο πανω στην ΕΥΡΩΒ ειναι 0,68-9,6930.Δεν υπαρχει αλλο gap μεχρι το υψηλο των 0,8980 της 18/6.
DIM NS ,ειχε κυκλοφορησει η φημη οτι η ΑΛΦΑ ενδιαφεροταν για καποια assets της Εμπορικης που ομως διεψευσε η Αλφα.Πολυ πιθανον να στραφηκαν στην ΕΤΕ οι Γαλλοι.Οπωσδηποτε ειναι εποχη για τετοιες ανακαταταξεις, την εμπορικη την συμμαζεψαν οσο μπορουσαν ειναι θεμα της μητρικης.Θεωρω πολυ πιθανη την πληροφορια σου.

michele είπε...

Και αυτο θα ειναι καλο,παρ οτι πια η ΕΜΠ ειναι εκτος ΧΑΑ ,γιατι θα ανοιξει ο δρομος και για αλλες τετοιες δουλειες που αναγκαστικα θα γινουν.Εχουν ηδη χαλασει 2 deals λογω συνθηκων αν θυμασαι.Αλλα ο καιρος γαρ εγγυς που λεει κι ο Πετραν

Αλεξανδρος είπε...

τελικα αλλαζει το μενου. ΜΥΤΙΛ

michele είπε...

Ο,τι πει ο παικτης.Παρ ολο που ειχε ενα ενδιαφερον σημειο ο ΟΤΕ ..κι αυριο μερα ειναι..

Αλεξανδρος είπε...

Ο ΜΥΤΙΛ ειναι πιο χαρακτηριστικος νομιζω

michele είπε...

Επαφές Εθνικής με τη διοίκηση της Credit Agricole για να εξαγοράσει την Emporiki bank
3 λεπτά πριν ΑΠΟ BANKING NEWS.
Χαρις στον DIM NS σχολιο του 10.13 ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΜΕ του Πετραν χαχαχα Μπραβο dim ns !!!

michele είπε...

Aλεξ ο,τι θες,εσυ οδηγεις χεχε

Αλεξανδρος είπε...

παντως αν εννοεις το σχηματισμο με τα candlesticks στον οτε εχουμε δυο ημερες ακομα αλλα αν επαληθευτει ζητω που καηκαμε

Αλεξανδρος είπε...

και να πουμε οτι ο Στουρναρας δεν πολυ αγαπαει τα ..τρενα οποτε..

michele είπε...

Εννοουσα την αντιδραση ΑΚΡΙΒΩΣ απο το gap που βρηκε σαν στηριξη.Αυτο ειναι το gap,στηριξη δηλ αλλα σε μια πτωτικη αγορα οπως η δικη μας ειναι σπανιο φαινομενο,τα ανοδικα gaps τα κλεινουνε για πλακα..
στηριξη δε σε gap εχει πολυ καλη κινηση συνηθως

Αλεξανδρος είπε...

O ΜΥΤΙΛ (οσο ανεβηκε) ανεβηκε