Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΠΕΙΡ

ΠΕΙΡ : ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ...

Σε μεσοπροθεσμο επιπεδο γινεται σαφες οτι  η οριζοντια ζωνη συναλλαγων 0,20-0,358 θα δειξει το δρομο για την πορεια της μετοχης.Στην τελευταια κινηση της μετοχης επιβεβαιωθηκε η ζωνη αυτη οπου στα ψηλα της σταματησε η ανοδικη κινηση απο τις 5/6-18/6 ,κινηση που απεφερε κερδη της ταξεως του 100%.
Η μετοχη διορθωνει απο τα υψηλα της και σημερα "σταθηκε" μεταξυ των δυο κινητων μεσων 30 και 50 ημ.Ο τιτλος εκλεισε και μεσα στο καναλι ΑΒ,γεγονος που προιδεαζει για κινηση προς το πανω μερος του καναλιου ,διασπαση του οποιου θα δωσει εκ νεου τα 0,3580.Πανω απο αυτο το νουμερο καθε σκεψη για short θεσεις καθισταται μαλλον απαγορευτικη.
Εαν η μετοχη δεν καταφερει να διασπασει την πρασινη γραμμη Κ στα 0,25 ευρω και να επικυρωσει την κινηση πανω απο τους 2 κμο 30 και 50 ημ θα κατευθυνθει στα χαμηλα της,διασπαση των οποιων θα σημανει μεγαλη ταλαιπωρια για τον τιτλο και γενικοτερα για τον τραπεζικο κλαδο.

16 σχόλια:

michele είπε...

Να μην ξεχναμε παντως οτι στις τραπεζες ειμαστε προσεκτικοτεροι δεδομενων των ανακεφαλαιοποιησεων που ερχονται τον Σεπτεμβριο..Οσον αφορα τους ξενους τα ειπαμε,δεν μας πειραζει που δεν συμμετειχαν στις κινησεις ΑΛΦΑ και ΕΥΡΩΒ σημερα αρκει που πηραν ενα ωραιο ποσοστο.Επισης αναρωτιεμαι ποιοι απορροφησαν με χαρακτηριστικη ευκολια τα 4 εκ του σημερινου επιθετικου πωλητη.Αυτα δυστυχως θα τα μαθουμε αργοτερα..

michele είπε...

Στην ετε εννοω

δημοσθενης είπε...

γεια σου Γιαννη με το Κονταρι...οντως χαθηκα, ειχα πολυ δουλεια να κανω με τα της εφοριας κια βρηκα ευκαιρια να αποτοξινωθω λιγακι

Αλεξανδρος είπε...

καλως τον Δημο,Michele δεν την βλεπω καλα την Πειραιως κατω απο το 0,36, απο κει και πανω τα πραγματα αλλαζουν

giannhs kon είπε...

Καλά να είσαι και να χάνεσαι όσο θες χαχαχα

Εμείς εδώ με την βοηθ των φίλων προσπαθούμε να μάθουμε να χαρακώνουμε ελιές χαχαχα

Γεράκι είπε...

απο βδομάδα σε βδομάδα περιμενω τα καλα νέα..ελπιζω να μην αργήσουν άλλο...ο αμερικάνος πάνω αλλα μονο short σήματα έχω..KR k NOC πιο δυνατα αλλα μπαινουμε λιγο πριν το κλεισιμο...

michele είπε...

Aλεξανδρε ετσι ειναι,αλλα μεχρι τα 0,36 εχει λεφτα εν τω μεταξυ..

michele είπε...

Mαζευεται και η nbg βλεπω Ηawk..

Γεράκι είπε...

ναι μάζεψε αρκετα...-1,89%..ειμαι πολυ καλύτερα τοποθετημενος στην nbg παρα στην ETE..πως αλλαζουν τα πράγματα..μαλλον αυριο ομως θα βελτιωθει η κατάσταση..

michele είπε...

Αν αληθευει το ρεπορταζ του Πετραν,ο Τουρκολιας φαινεται να ειναι καλη επιλογη για την ΕΤΕ,βασει βιογραφικου τουλαχιστον..
Ειναι πιο σφιχτη εκει η nbg Ηawk αν εξαιρεσεις οτι κανει κατι gap σαν μπουκαπορτα πλοιου χαχα

Γεράκι είπε...

ακομα 2 short...ΜΟ k ΝΟC...Δεν βρίσκω Long..

Γεράκι είπε...

ante καλο βράδυ..αυριο θα προσπαθήσω να μην σας πολυζαλισω..χοχο..καλο ξημέρωμα σε όλους...

michele είπε...

Ριξε μια ματια στην ΑΝR μαλλον ειναι σε falling wedge που σ αρεσει..

Γεράκι είπε...

βλέπω ειχα ασχοληθει μαζί της το διαστημα ΔΕΚ-ΦΕΒ...πολλες γραμμες..χαχαχα..ενδιαφερουσα..την εβαλα σε watchlist...thanks..καλο βράδυ!!!

michele είπε...

Aντε να σε..φτιαξω προσπαθω!! καλο βραδυ ( εχει και lower shadow σημερα αυτη).

michele είπε...

1,50 χαμηλο, 1.57 κλεισιμο -1,26% στα υψηλα ημερας κλεισιμο για την nbg