Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012


X.A.A. META TH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Προσθήκη λεζάντας

                                                                                     ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ ΣΧΟΛΙΑ
Καθημερινό σχόλιο Μιchele..
Στις 501,9 μον εκλεισε σημερα ο ΓΔ...

με πτωση 4,48% και τζιρο 56,95 εκ ευρω. Η τρομοκρατια των ελληνων επενδυτων συνεχιζεται,οπως και το σαρωμα εκατομμυριων μετοχων ολων των αξιολογων εταιρειων της χωρας μας ,απο τους ξενους κυριως επενδυτες που πονταρουν στην επομενη ημερα. Οι μεθοδοι που χρησιμοποιουν οπως οι ειδησεις αυτου του περιεχομενου: Αναστάτωση προκάλεσε η εμφάνιση στα τερματικά του Bloomberg κωδικού συναλλάγματος με την ένδειξη «ελληνική δραχμή (μετά το ευρώ)». 
Όπως διευκρίνιζαν από το πρακτορείο ειδήσεων, πρόκειται για «μία εσωτερική δοκιμαστική λειτουργία», ειναι γνωστοι στους κυκλους της χρηματιοστηριακης προπαγανδας,οσον αφορα την ψυχικη καταπονηση των επενδυτων,που βλεπουν φυσικα ολο και μικροτερα νουμερα στις αποτιμησεις των ςεταιρειων.
Ετσι στο -5,19% εκλεισε οFTSE στις 179,03 μον με μεγαλες απωλειες για ΑΛΦΑ (-13,98%),ΕΥΡΩΒ ( -8%) ΔΕΗ ( -6,82%),ΟΤΕ ( -8,46%),ΟΠΑΠ ( -6,98%).
Σημερα εξαγγελθηκε και απο τον Αλεξη Τσιπρα το επικαιροποιημενο προγραμμα του Συριζα που εκανε τον γυρο ολου του κοσμου,εμπεριεχοντας και ενδιαφεροντα στοιχεια,οπως εθνικοποιησεις τραπεζων και παυση ιδιωτικοποιησεων καθως και καταργηση του μνημονιου προτασεις δηλ που αποστρεφονται τα χρηματιστηρια. 
Στον ιδιο ρυθμο κινουνται και οι διεθβεις αγορες με τον DAX να σημειωνει μεγαλη πτωση στ0 -3,71% στις 6.033 μον και τον DOW αυτη την ωρα να κινειται στις 12184 μον στο -1,68%.
Δεδομενης της καταστασης της Ισπανιας η ΕΥΡΩΠΗ πρεπει να βρει αμεσα τις λυσεις σε ενα πανευρωπαικο επιπεδο,κατι που δεν θα αποτελεσει εκπληξη να σημειωθει ταχυτερα απο οτι αναμενουν οι ανα τον κοσμο επενδυτες.
Καλο τριημερο σε ολους,ειθε το Αγιο Πνευμα να μας φωτισει κι εμας και τους πολιτικους μας.



15 σχόλια:

PS είπε...

Αντέχετε ακόμα ρε θηρία;

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ο Χορός του Ζαλόγγου!!!!

PS είπε...

Τα ξαναλέμε,Ο ΚΕΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΚΗΣ... GYTE NACHT

George είπε...

Μάλιστα μέσα στο πρόγραμμα για την δημόσια διοίκηση και ασφάλεια του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρετε ότι θα γίνει απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων.



Τέρμα τα ΜΑΤ και η χρήση δακρυγόνων στις διαδηλώσεις υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ αν εκλεγεί κυβέρνηση.
Και πρόσθεσε ότι θα γίνει “απαγόρευση της οπλοφορίας κατά την αστυνόμευση διαδηλώσεων και συλλαλητηρίων. Διάλυση των Μ.Α.Τ.- Υ.Μ.Ε.Τ. και απαγόρευση χρησιμοποίησης άλλων ειδικών δυνάμεων για την καταστολή λαϊκών κινητοποιήσεων.

michele είπε...

Κακο κλεισιμο,αναμενομενο μετα το επικαιροποιημενο προγραμμα?? του Αλεξη.Υπομονη θα περασει κι αυτο.Ευκαιρια ειναι,αλλα ποσοι εχουν?? να εκμεταλλευτουν τις ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ? 2 βδομαδες ειναι θα περασουν

michele είπε...

Αυτες τις μαλακιες τις λεει για να τον ψηφισουν οι γνωστοι περιεργοι

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στο χείλος του γκρεμού...πολύ εύστοχη εικόνα. Προσωπικά δεν σχολιάζω άλλο, αν είναι να κρίνουμε την πολιτική κατάσταση μόνο βάσει της ανόδου ή όχι του ΧΑΑ το ΧΑΑ και τι πιστεύουμε για την πορεία του βάσει του αποτελέσματος των εκλογών, είμαστε βαθειά νυχτωμένοι. Είδαμε που το οδήγησαν μέχρι σήμερα και οι "σώφρονες" αλλά κανείς δεν μιλάει γι αυτό. Δεν φταίνε για τις 500 μον. οι πιθανώς επερχόμενοι βάρβαροι...για τις τελευταίες 50 ίσως. Για τις υπόλοιπες 800 περίπου ποιος ευθύνεται??? Αλλά έτσι γίνεται πάντα...ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται.
Έχω πει και το λέω για τελευταία φορά ότι δεν γουστάρω κανέναν, κάποιον πρέπει να ψηφίσω βέβαια, αλλά οι εξελίξεις γενικότερα δεν επηρεάζονται παρά ελάχιστα από εμάς το πειραματόζωο... από τους έξω που έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι. Τα πράγματα θα ήταν ίσως διαφορετικά αν είχαμε έναν πατριώτη Ηγέτη, όπως συνέβη κάποια στιγμή και σε πιο αδύναμες από εμάς χώρες και όχι αυτά τα ανδρείκελα ή αν σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αποφάσιζε να συνεργαστεί για το καλό της πατρίδας. Αλλά αυτό δεν γίνεται όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα το σκηνικό, ο καθένας την πάρτη του, όλοι εναντίον όλων και προσπάθεια να πάρει καθένας όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό. Εύχομαι να μπορέσουν να συνεννοηθούν τουλάχιστον μετά τις εκλογές και να δείξουν έστω και την τελευταία στιγμή ότι τους ενδιαφέρει η χώρα πάνω απ' όλα.

ο dwk είπε...

Καλώς τα, τα παιδιά.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κολλημένοι όλοι στις αγκυλώσεις τους και στα γραμμάτια που έχουν υπογράψει...

Καλό τριήμερο στην Βασιλική, καλό τριήμερο σε όλους. θα είμαι εδώ για ένα θλιβερό καθήκον αύριο, άνθρωπος πολύ κοντινός μου, συνομήλικός μου, μας αποχαιρέτισε... οπότε όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

michele είπε...

Συλληπητηρια Πανο για τον δικο σου ανθρωπο.Υγεια για ολους πανω απο ολα.Ειναι σαφες οτι ΚΑΙ στο χρηματιστηριο και στη ζωη των ελληνων περασε σαν σιφουνας ο προδοτης Γιωργος με την ΕΞΟΔΟ απο τις αγορες.Η οικονομικη ιστορια των χωρων που υπεστησαν αυτη τη λαιλαπα μας καθοδηγει.Τα αλλα ,για τις κυβερνησεις των τελευταιων 30 χρονων μπορουμε να τα συζητησουμε,αλλα ο κοσμος πρεπει να καταλαβει οτι τωρα δεν ειναι 1981 και η ζωη ειναι πολυ πιο δυσκολη.Και παντα σε τετοιες περιπτωσεις εμφανιζονται ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ να μας δωσουν το νερο του Καματερου.Οσον αφορα εμενα προσωπικα ενα εχω να πω για τους ΣΩΤΗΡΕΣ.ΞΟΥ ΡΕ..

PS είπε...

Βρε τι μας θύμισε ο ΔΝ από δίπλα.

Παρασκευή 01 Ιουν 2012 - 18:19 DN IP: XXX.65.245.65
Οι πιο ασήμαντοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν τη μεγαλύτερη κλίση να χλευάζουν τους άλλους.

Η μόνη ελπίδα που έχουν, για να εξυψωθούν οι ίδιοι, είναι να μειώσουν τους διπλανούς τους.

Γουίλιαμ Χαζλιτ
www.bankingnews.gr

PS είπε...

Το colpo grosso σε πλήρη εξέλιξη:
"Παράταση έδωσε το υπουργείο Οικονομικών στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για όλα τα φυσικά πρόσωπα, είτε υποβάλλουν τη δήλωσή τους χειρόγραφα είτε ηλεκτρονικά.

Ετσι, η προθεσμία παρατείνεται ως εξής:

α. Για τους υπόχρεους που η υποβολή τους γίνεται χειρόγραφα μέσω ΔΟΥ και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 2 Ιουλίου 2012.

β. Για τους υπόχρεους που η υποβολή τους γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικής μεθόδου επικοινωνίας μέσω διαδικτύου και ανεξάρτητα από το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους, έως και τις 16 Ιουλίου 2012.

Η προθεσμία έληγε κανονικά στις 15 Ιουνίου."
Τα δάνεια σταμάτησαν,από εκκαθαριστικά δεν θα εισπράξουν σχεδόν τίποτε ως τότε,όποιος και να βγεί στις 17/6 θα έχει να κάνει με άδεια ταμεία.ΟΛΕΘΡΟΣ.

michele είπε...

Kαι θα κρεμομαστε απο τη δανειακη συμβαση..που θα καταργησει ο Αλεξ

karaefthimiou23 είπε...

Καλησπέρα στη παρέα.Καλά πάμε,ειδικά όξω ακόμα καλύτερα,για να μην πω σούπερ...

Αλεξανδρος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩς νεα αναρτηση παμε πανω