Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
                                                                                                                                                                  
                                                     Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online..


OI  ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ...
Του  Barry Eichengreen, ΤΟ ΒΗΜΑ – The Project Syndicate 

Οι ηγέτες της Ευρώπης, σε αντίθεση με τον αμερικανό πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, δεν είχαν ποτέ έλλειμμα σε επίπεδο οραματισμού. Πάντα ήξεραν πώς ήθελαν να είναι η Ευρώπη. Αλλά το να έχεις όραμα δεν είναι το ίδιο πράγμα με το να το υλοποιείς. Και όσον αφορά την πρακτική εφαρμογή των ιδεών οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αποτύχει επανειλημμένα. Αυτό το χάσμα ανάμεσα στους στόχους των Ευρωπαίων και την ικανότητά τους να τους εκπληρώσουν έρχεται πάλι στο προσκήνιο με αφορμή την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ. Οι ηγέτες της Ευρώπης έχουν κοινό όραμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μία οικονομική και νομισματική ένωση που θα βασίζεται σε μια ένωση τραπεζική, δημοσιονομική και πολιτική. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν η συζήτηση στρέφεται στο πώς – και ιδίως στο πότε – θα πρέπει να θεσμοθετηθούν οι τρεις τελευταίες πτυχές αυτής της ένωσης.


Η τραπεζική ένωση, όπως συμφώνησαν οι ηγέτες της Ευρώπης, συνεπάγεται τη δημιουργία μίας ενιαίας εποπτικής αρχής. Σημαίνει την καθιέρωση ενός κοινού συστήματος εγγύησης καταθέσεων και ενός μηχανισμού για το κλείσιμο των αφερέγγυων χρηματοπιστωτικών οργανισμών. Σημαίνει ότι οι οργανισμοί διάσωσης της ΕΕ θα έχουν τη δυνατότητα να διοχετεύουν άμεσα κεφάλαια σε τραπεζικά ιδρύματα με χαμηλή κεφαλαιοποίηση.


Ομοίως, δημοσιονομική ένωση σημαίνει ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ή εναλλακτικά ένα Ευρωπαϊκό Υπουργείο Οικονομικών) θα έχει την εξουσία να βάζει βέτο στους εθνικούς προϋπολογισμούς. Σημαίνει, επίσης, ότι μέρος των εθνικών χρεών των κρατών-μελών θα καταστεί αμοιβαίο χρέος: τα χρέη των κρατών θα μετατρέπονται σε Ευρωομόλογα, δηλαδή σε κοινή υποχρέωση όλων των κρατών-μελών της ΕΕ. Η Επιτροπή (ή το Υπουργείο Οικονομικών) θα αποφασίζει στη συνέχεια πόσα επιπλέον Ευρωομόλογα θα εκδίδονται και για λογαριασμό ποιου κράτους.


Τέλος, πολιτική ένωση σημαίνει τη μεταφορά της νομοθετικής εξουσίας από τα εθνικά κοινοβούλια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το οποίο θα αποφασίσει στη συνέχεια πώς θα δομηθεί η δημοσιονομική, η τραπεζική και η νομισματική ένωση της Ευρώπης. Οι υπεύθυνοι για τις καθημερινές λειτουργίες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένου του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θα λογοδοτούν στο Κοινοβούλιο, το οποίο θα έχει τη δικαιοδοσία να τους απαλλάσσει από τα καθήκοντά τους σε περίπτωση που δεν εκπληρώνουν όσα τους έχουν ανατεθεί.


Από όραμα, άλλο τίποτα. Το πρόβλημα, όμως, είναι πως υπάρχουν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις για την υλοποίηση του. Η μία στρατηγική θεωρεί ότι η Ευρώπη χρειάζεται απεγνωσμένα πολιτικές που οδηγούν άμεσα σε αυτή τη βαθύτερη ένωση. Δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια, η διοχέτευση κεφαλαίων στις τράπεζες δεν μπορεί να περιμένει. Θα πρέπει άμεσα να γίνουν τα βήματα για την από κοινού ανάληψη του χρέους. Είναι αναγκαίο η ΕΚΤ ή ένας διευρυμένος Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας να αγοράσει τα ομόλογα των απειλούμενων από χρεοκοπία κρατών το συντομότερο δυνατό.


Σύμφωνα με την παραπάνω προσέγγιση, η Ευρώπη θα είναι εν καιρώ σε θέση να δημιουργήσει τα κατάλληλα όργανα τα οποία θα εφαρμόσουν τις παραπάνω πολιτικές. Θα μπορούσε να ιδρύσει μία μοναδική εποπτική αρχή για τις τράπεζες, να ενισχύσει τις αρμοδιότητες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή να ιδρύσει ένα Ευρωπαϊκό Υπουργείο Οικονομικών. Θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει τις αρμοδιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου. Όμως η δημιουργία νέων οργάνων απαιτεί χρόνο, χρόνο που δεν υπάρχει, έχοντας ως δεδομένα τον κίνδυνο που διατρέχουν οι τράπεζες, την κρίση του δημόσιου χρέους και το κίνδυνο κατάρρευσης του ενιαίου νομίσματος. Για τον λόγο αυτό πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στις νέες πολιτικές.


Η αντίθετη προσέγγιση προτάσσει ότι η εφαρμογή νέων πολιτικών χωρίς την προηγούμενη θεσμοθέτηση των κατάλληλων θεσμικών μηχανισμών θα ήταν απερίσκεπτη. Η υιοθέτηση της αμοιβαιότητας του χρέους, προτού αποκτήσουν τα ευρωπαϊκά όργανα το δικαίωμα αρνησικυρίας πάνω στις εθνικές δημοσιονομικές πολιτικές, θα ενθάρρυνε ακόμη πιο απερίσκεπτη συμπεριφορά από πλευράς των εθνικών κυβερνήσεων. Η διοχέτευση κεφαλαίων προς τις τράπεζες πριν από τη θεσμοθέτηση μιας ενιαίας εποπτικής αρχής, θα ενθάρρυνε την ανάληψη κινδύνων από τον τραπεζικό κλάδο. Επιπλέον, αν επιτραπεί στην ΕΚΤ να επιβλέπει τις τράπεζες προτού το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποκτήσει την εξουσία να ελέγχει την ΕΚΤ, το αποτέλεσμα θα ήταν να βαθύνει κι άλλο το δημοκρατικό έλλειμμα της Ευρώπης και να προκληθούν αρνητικές αντιδράσεις.


Αυτή η πόλωση δεν είναι νέα για την Ευρώπη. Υπήρχε ήδη από τη δεκαετία του 1990, όταν αποφασίστηκε η καθιέρωση του ενιαίου νομίσματος. Τότε, η μία πλευρά υποστήριζε ότι θα ήταν απερίσκεπτη η δημιουργία μιας ενιαίας νομισματικής ένωσης πριν από τη σύγκλιση των οικονομιών, και πριν από την ολοκλήρωση των απαραίτητων θεσμικών μεταρρυθμίσεων.


Στον αντίποδα, οι πρεσβευτές της αντίθετης άποψης εξέφραζαν ανησυχίες για το τότε ισχύον νομισματικό σύστημα, το οποίο θεωρούσαν άκαμπτο, εύθραυστο και ευάλωτο στις κρίσεις. Η Ευρώπη δεν μπορούσε να περιμένει την ολοκλήρωση της διαδικασίας θεσμοθέτησης των αρμοδίων οργάνων. Ήταν προτιμότερο να καθιερωθεί το ευρώ το συντομότερο δυνατό, και να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι σχετικές μεταρρυθμίσεις και τα αρμόδια όργανα. Χωρίς πρόθεση γενίκευσης, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι το πρώτο στρατόπεδο απαρτιζόταν κατά κύριο λόγο από τα κράτη του Βορρά, ενώ στο δεύτερο κυριαρχούσαν τα κράτη της Νότιας Ευρώπης.


Η ανατροπή της παραπάνω ισορροπίας επήλθε με την κρίση στις αγορές συναλλάγματος το 1992. Μόλις κατέρρευσε το σύστημα συναλλαγματικών ισοτιμιών της Ευρώπης, το επιχείρημα των νοτίων πως έπρεπε να επισπευσθεί η καθιέρωσης του ενιαίου νομίσματος επικράτησε.


Οι συνέπειες ήταν προφανώς δυσάρεστες. Η νομισματική ένωση χωρίς τραπεζική, δημοσιονομική και πολιτική ένωση έχει αποδειχτεί καταστροφική.


Εξίσου καταστροφικό θα ήταν, όμως, και αν η Ευρώπη δεν είχε προχωρήσει στο ευρώ. Η κρίση του 1992 απέδειξε ότι το ισχύον μέχρι τότε σύστημα ήταν ασταθές. Αν η Ευρώπη δεν προχωρούσε στην καθιέρωση του ενιαίου νομίσματος, θα επακολουθούσαν ακόμη χειρότερες κρίσεις αποδιοργάνωσής της. Γι” αυτό τον λόγο οι Ευρωπαίοι ηγέτες προέβησαν στις γνωστές φιλόδοξες κινήσεις τους.


Αν η Ευρώπη σήμερα δεν προχωρήσει στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στην αγορά κρατικών ομολόγων, θα οδηγηθεί με παρόμοιο τρόπο στην καταστροφή. Η Ευρώπη, επομένως, βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με ένα γνώριμο πρόβλημα. Η μόνη διέξοδος που της απομένει είναι να επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία θεσμοθέτησης των κατάλληλων οργάνων. Δεν θα είναι απλό. Αν δεν το πράξει, όμως, η καταστροφή βρίσκεται προ των πυλών.


* Ο Μπάρι Άϊχενγκριν είναι καθηγητής πολιτικών και οικονομικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ

206 σχόλια:

1 – 200 από 206   Νεότερο›   Νεότερο»
giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους

giannhs kon είπε...

Από τις 10 Αυγούστου ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τις τράπεζες

http://www.reporter.gr/Ειδήσεις/Επιχειρήσεις/item/205067-Apo-tis-10-Aygoystoy-o-chronos-metra-antistrofa-gia-tis-trapezes

giannhs kon είπε...

από κανα κότερο θα πάρουν αποφάσεις θα το δείτε χαχαχα

ΑΡΤ είπε...

ΝΑΙ ΚΡΙΣ ΣΙΓΝΟΜΗ Ε ? ΝΑΙ ΚΡΙΣ Ε ?
ΦΙΛΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΩΣΘΕΝΗ ΤΟΥ ΗΡΟΝΑ Ε ? ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΟΥ ΤΟΥ 205 ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΚΕΤΟΥ ΠΑΝΟΥ Ε ?ΠΑΚΕΤΑΔΕΣ Ε ? ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΗ Ο ΤΑΣΟΣ ΦΙΛΕ.......ΕΛΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ....ΠΑΣΤΟΥΡΜΑς ΚΙ Ο ΑΛΛΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΦΡΑΣΑΛΑ....ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΚΕΤΑΔΕΣ...Ο ΤΑΣΟΣ ΣΗΝΤΗΡΗ 1512 ΟΙΚΟΓΑΙΝΙΕΣ...(ΕΔΙΟΞΑ ΜΕΡΙΚΟΥς ΧΘΑΙΣ )ΑΝΤΕ ΠΑΟ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΤΟΡΑ ...ΕΤΕ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΣ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣ ΤΟΝ ΠΛ ΠΟΥ ΕΛΑΙΓΕ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΤΕ ΣΤΑ 5 ΕΒΡΟ ? Ο ΤΑΣΟΣ ΣΟΥ ΦΤΕΕΙ ΤΩΡΑ ? ΣΟΡΤ ΤΟ ΑΠΟΛΗΤΟ ΑΡΓΑΛΙΟ........ΣΟΡΤ ΑΠΟ ΤΑ 59 ΕΒΡΟ ΕΤΕ....ΧΕΧΕΧΕ....ΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...ΧΕΧΕΧΕ......ΚΡΙΣ ΚΑΝΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ EVENT ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΕΒΕΝΤ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΗΚΑ ΤΟΥ ΒΩΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙ ΜΕΣΙΜΕΡΗ ΣΕΠΤΕΥΜΒΡΙΟ....ΧΕΧΕΧΕ .......ΑΠΟ ΓΟΛΔΜΑΝ ΣΑΞ ΠΛΗΡΟΦΩΡΙΑ....

giannhs kon είπε...

Τώρα τώρα να βρω την γόμα και τα λέμε .

Δεν είπαμε μετά της 19.00 οι προφητείες ???

giannhs kon είπε...

Τηλεδιάσκεψη θα έχουν την Παρασκευή, στις 13:00 (ώρα Ελλάδος), οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης προκειμένου να συζητήσουν τους όρους του πακέτου βοήθειας για την ανακεφαλαιοποίηση των ισπανικών τραπεζών.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε σήμερα η εκπρόσωπος του προέδρου του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Η συμφωνία επί των όρων του πακέτου βοήθειας (επιτόκια, χρονοδιάγραμμα, προϋποθέσεις), θα επιτρέψει την αποδέσμευση στα τέλη Ιουλίου 30 δισ. ευρώ, τα οποία θα είναι έτοιμα προς διάθεση σε περίπτωση επείγουσας ανάγκης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στην τηλεδιάσκεψη το ισπανικό ζήτημα θα αποτελέσει και το μοναδικό θέμα συζήτησης. Συζητήσεις οσον αφορά την Ελλάδα αλλά και το σχέδιο αρωτής της Κύπρου αναβάλλονται για μετά το καλοκαίρι. Ο Γιούνκερ άφησε πρόσφατα να εννοηθεί πως μια συνεδρίαση του Eurogroup θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

giannhs kon είπε...

Βρε βρε το σκληρό αντράκι Κάμερον: Το πρόγραμμα λιτότητας θα συνεχιστεί - Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα καλημέρα. Καλημέρα Γιάννη πρωινέ. Βλέπω ότι πέρασε και ο Τάσος...ήρεμα Τάσο, ο Chris δεν μπορεί να τα ξέρει όλα αυτά, σιγά σιγά θα τα μάθει. Πέρασε και ο dwk χθες μόλις έφυγα, λες να περίμενε να την κάνω εγώ πρώτα? Τέλος πάντων αφού είναι καλά...καλά να είμαι κι εγώ να τον πειράζω μερικές φορές!
Ένα τραγουδάκι πιο παλιό αλλά πάντα επίκαιρο, που περιγράφει ακριβώς την κατάσταση με τα λαμόγια που μπλέξαμε, διανθισμένο με έξυπνες γελοιογραφίες....

http://www.youtube.com/watch?v=wkjr4DGZdYI

ΠΑΝΟΣ είπε...

Και μη μου πείτε ότι όλο τους άλλους κατηγορώ...έχω κάνει κι εγώ την αυτοκριτική μου, αλλά ΕΠΙΜΕΝΩ ο απλός πολίτης που αγωνίζεται να επιβιώσει δεν έχει κάνει τίποτα μπροστά τους, δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτά που έκαναν οι ταγοί μας, λαμόγια του κερατά επαναλαμβάνω.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Eric Clapton στις καλές του...
http://www.youtube.com/watch?v=dRCkWsoJzZo

Ελπίζω να μη χρειαστεί να βάλω Έρικ Κλάφτον μετά την συνεδρίαση...

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΠΑΝΟ

Άντε με την φωτο του ΜΙΧΑΛΗ να δουλέψεις χαχαχα
Πρέπει να του βρω το αδύνατα σημείο χαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΖΖ Top Ζωηροί παππούδες για να παίρνουν θάρρος (και μάτι) οι λίγο μεγαλύτεροι...

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ZvBJLZPB7M8

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη, έχεις δίκιο, μέσα στο νερό όλα ακόμα και το κρεββάτι σου...και τι νερό

giannhs kon είπε...

Έλα για πάμε γέρα και μην σκέφτεστε διακοπές ακόμα άντε μου

Λοιπόν σήμερα θέλουμε κλεισίματα ΕΤΕ 1,31kai panv και ΔΕΗ 2,75 --2,80

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα
Γιαννακη ασε τα ονειρα...η ΕΤΕ σκαλωσε και δεν ξεσκαλωνει...αλλα χαρτακια βλεπουμε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Διακοπές δεν σκέφτομαι για τώρα τουλάχιστον, ας είμαστε καλά και όλα θα γίνουν. Η Ελλάδα είναι καλή ακόμα και Οκτώβριο και για μπάνια μέχρι τέλος Νοέμβρη - αρχές Δεκέμβρη. Ανάλογα με την χρονιά.

Οι τιμές είναι από την τσιγγάνα?
Καλές μου φαίνονται.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Ηλία, άσε τα παιδιά να κάνουν όνειρα. Εξάλλου αν βγει το καλό σενάριο ποτέ δεν ξέρεις...

Chris είπε...

Καλημερα Μπαρμπαλια Γιαννη Πανο και Τασουλη :-)

μπαρμπαλιας είπε...

Ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αχαϊας κ. Γεωργιόπουλος επιβεβαίωσε αυτό που από χθες εικαζόταν. Ότι δηλαδή η πυρκαγιά ήταν εμπρησμός!

Μιλώντας στο patrastimes.gr ο κ. Γεωργιόπουλος εκτίμησε ότι η μεγάλη φωτιά οφείλεται σε εμπρησμό, αφού ξεκίνησε στις 2.30 τη νύχτα και ξαφνικά άρχισε να καίγεται όλο το βουνό, καθώς ξεπηδούσαν φλόγες από πολλά σημεία.

Σύμφωνα με την εμπειρία του κ. Γεωργιόπουλου, που δεν είναι και μικρή αφού ήταν από αυτούς που είχαν δώσει μάχη με τις μεγάλες πυρκαγιές στην Ηλεία το 2007, όλα τα στοιχεία συνάδουν σε αυτό.

Αυτή την ώρα, υπάρχει ένα ενεργό μέτωπο πάνω από Δρέπανο, στον Αγιο Γεώργιο και εκεί ρίχνεται το μεγαλύτερο βάρος της Πυροσβεστικής. Τα υπόλοιπα μέτωπα είναι υπό σχετική ύφεση.

Ο κίνδυνος όμως δεν έχει απομακρυνθεί, αφού το μέτωπο είναι πολύ μεγάλο και όσο προχωράει η ώρα και ζεσταίνει η μέρα δημιουργούνται συνεχώς αναζωπυρώσεις. Το «στοίχημα» είναι να μην ξεφύγει κάποια αναζωπύρωση...........

απο τον Δ/τη της Πυρ/κης...
ετσι για να κλεισουμε το θεμα ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ΒΙΛΑΤΖΕ....

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΞΕΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΕΙ ΧΑΧΑΧΑ

ΠΑΝΟ
Φρέσκες πρωινές χαχαχαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δάσκαλε

giannhs kon είπε...

Καλημερα δάσκαλε

Chris είπε...

εκτος από καλά τσιπουράδικα , έχουμε και καλά φραπεδομάγαζα Τασούλη...

Καλώς να ρθείτε:-)

Chris είπε...

μισο λεπτό να παρω απουσιες....!!!

Ο Μιχαλης που ειναι ρε παιδια????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Υπναράς...κοιμάται και αργά...μετά τις 10 έρχεται

μπαρμπαλιας είπε...

Απόθεμα ισοδύναμων μέτρων επιστρατεύει η κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξουν οι προβλεπόμενες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, σχεδιάζεται να παρουσιάσει ισοδύναμα μέτρα πολλαπλάσια των 200 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για να σωθούν οι αποδοχές πανεπιστημιακών, γιατρών του ΕΣΥ, δικαστικών, διπλωματικών υπαλλήλων και αρχιερέων για φέτος ώστε ακόμα και αν απορριφθούν ορισμένες προτάσεις από την τρόικα να υπάρξουν εναλλακτικές. ....

τους ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ και τα ματια σας παιδια.....
και μετα δεν θελουμε Ραχεμπαχ...

Chris είπε...

Σήμερα θα ακολουθησουμε τον αμερικάνο ή την πορεία τουευρώ????

Πανο πως πας ???
Φώναζε χθες η κυρά???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε θα δείξει σε λίγη ώρα που θα πάμε, τα είπαμε όλα τα σενάρια χθες.
Για το άλλο όχι βέβαια, με προσέχει σαν τα μάτια της...

Chris είπε...

Μπαρμπα θα σωθουν τα ειδικάμισθολόγια σ αυτούς αλλά θα γινουν περικοπές στους υπόλοιπους μισθωτους και στους συνταξιούχους....

Chris είπε...

Αυτοι ειναι έρωτες Πανο....

Διαρκουν πανω από 30 χρονια...

Αλλη κλαση λεμεεεεε....
Τι να μετρησουμε εμεις μπροστα σ εσας:-)

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

STATUS QUO (whatever you want live)
http://www.youtube.com/watch?v=krK7Q49o6uA&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9DeS9Ye059EUvnUUG6qY6B1
Καλημέρα.....γεία σου (ππ)ΠANO

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ, θα γίνει λες αυτό στο τέλος??? Το φοβάμαι κι εγώ πάντως.
Κοίτα αν το θέλουν έτσι και μας δουλεύουν θα είναι υπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει...
Πάντως δεν αποφασίζουν ακόμα και τώρα να παίξουν ανοιχτά...

giannhs kon είπε...

ΩΧ κ άλλος ρινγκο με τα εξάσφαιρα στο τραπέζι

Χριστόφιας: Οι αγορές είναι μια συνωμοσία κλεφταράδων

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Κώστααααα

Chris είπε...

Ολοι οι ΥΠΟΙΚ που έχουν περάσει από τη χώρα μας είναι πολύ ΓΑ.Μ.Ε.Α
:=)))

======

(Γάτοι.Με.Ειδικές.Ανάγκες).

μπαρμπαλιας είπε...

οι τιμες στο ζιτραδέ προιδεαζουν για ανοδο...δεν τσιμπαω γιατι δυο μερες ο ΟΠΑΠις ,ΔΕΗδες κλπ καλουδια...την φερανε στους τολμηρους...εκτος ΟΤΕ

giannhs kon είπε...

Το εμπάργκο του short selling πότε λήγει

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ωχ για μένα το λέει που τόλμησα χθες...

Chris είπε...

φωτια πηραν οι πλατφορμες λεμεεεε....

κατι μου μυριζει....
Λετε τα καμενα χερια των σορτάκηδων????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Στις 25 νομίζω Γιάννη αλλά θα πάρει παράταση όπως λένε

giannhs kon είπε...

Ευχαριστώ ΠΑΝΟ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΔΕΗ και ΟΠΑΠ μας την έφεραν χθες, έκλεισαν κάτω από το άνοιγμά τους και προβληματίζουν για σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για να δούμε Chris μήπως οι σορτάκηδες πάρουν την ρεβάνς, πενήντα πενήντα είπαμε σήμερα.

michele είπε...

Kαλημερα,καλημερα!! πολυ κουβεντα ρε παιδι μου πρωι-πρωι να ειστε καλα χαχα.

VassilisS είπε...

Καλημερα σε ολους απο την Αεροπαρμενη Ναξο.

michele είπε...

Ωχ εκει θα τα παιρνει ολα ο αερας Vas..

Γεράκι είπε...

Καλημέρα κ απο μένα...φαντάσου εάν περάσουμε το 650...θα γίνει κόλαση εδω μέσα καλοκαιριάτικα...βλεπω ολοι να βάζουμε mobile internet..

Chris είπε...

αφου ανεβαίνει και η Κυπρ καλα θα παμε Πανο:=))

Καλα η Ετε ξεσαλωσε βρε παιδι μου:=)))

Chris είπε...

καλημερα Βασιλη, Γερακι

Γεράκι είπε...

μπράβο ρε Μυτιλ..αντε να ξυπνάει κ το ΕΧΑΕ..ετοιμο είσαι..

μπαρμπαλιας είπε...

η ρ ε μ η σ τ ε ε ε ε

που να παει το βλαμμενο;;; χωρις τσιρο ειμαστε στο πουθενα

δημοσθενης είπε...

καλημερα..ανοιγμα με ανοδικο γκαπ 5,35 μοναδων, αμεσο στιγμιαιο γυρισμα δυο φορες κατω απ αυτο (το ανοιγμα) και ο μεσ κιν 5αρης αλλαξε πορεια και περασε πανω απο τον 22αρη μεσ κιν με το καλημερα....οπως θαπρεπε να γινει για το καλο σεναριο σημερα

δημοσθενης είπε...

ειναι ευνοητο οτι οι ισοροπιες ειναι ευθραστες, αλλα η μεχρι στιγμης "τακτικη" των παιδιων της παραγκας δειχνει οτι παμε για το καλο σεναριο κοβοντας τα ποδια των σορτ με το καλημερα ..αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου ..και ΝΑΙ, μπορει να κανω και λαθος

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα Δημο

δημοσθενης είπε...

611,70 ο μεσ κινητ 22 ημερ και 617,70 ο μεσος κινητ 5 ημερων γεν δεικτη...αυτους και κοιταμε

δημοσθενης είπε...

καλημερα Ηλια

Chris είπε...

Δημοσθένη καλημερα

Είσαι αρχηγος κιέτσ'...

Σε πάω....

:-)

δημοσθενης είπε...

του υψους η του βαθους, σημερις

δημοσθενης είπε...

γεια σου δασκαλε..κι εγω σε παω φιλε μου..εισαι genuine

giannhs kon είπε...

Καλημερα ΔΗΜΟ

Ήθελα να ήμουν τεντωμένος στη φωτο του ΜΙΧΑΛΗ με ένα ουζακι με πάγο

Αχ τι μας έφτιαξες πρωι πρωι

δημοσθενης είπε...

χθες εγινε μεγαλο γλεντι στο φορουμ... εβαλα αδικαιολογητη απουσια στο φιλο μας dwk...εκτος αν φερει πιστοποιητικου γιατρου

δημοσθενης είπε...

γεια σου Γιαννη ..φυσικα κι εγω ταξιδεψα στη φωτο αυτή..με μια καλη παρεα παντα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Δήμο μεγάλε δάσκαλε
Καλημέρα Μικέλε, Βασίλη, Γεράκι με τις 650 μον. (αμήν αλλά δύσκολο)
Cris ETE & ΚΥΠΡ οργιάζουν (βρε ουστ από δω, μπλέξαμεεεε)

δημοσθενης είπε...

που χαθηκε παλι αυτη η ΜΑΡΙΝΑ...αχχχ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο dwk μπήκε στο τέλος χθες

giannhs kon είπε...

Παντα
μόνος ούτε στο παράδεισο χαχαχα

michele είπε...

Kαλημερα Δασκαλε και Δημο και Μπαρμπα και Γερακι..μια απο τα ιδια βλεπω σημερα χαμηλο τζιρακο..τα νουμερα θα τα φτιαξουνε αξιοπρεπη..

μπαρμπαλιας είπε...

...εγω επειδη τα βραδυα κανω διακοπες στην ωραιαν Π...... σας απολαυσα μετα καφεδακιου τις πρωινες ωρες..
αληθεια με το Μικ τι εγινε;;; του την επεσε η καινουργια;;

michele είπε...

Για οποιον τυχον δεν ειχε προχειρη παρεα..η φωτο οπως ειδατε,προσφερει ..παρεα χαχα

giannhs kon είπε...

Συνεχίζει παιδία !!!!!! Δεν θα βρω το κουμπί σου ???xaxaxa

Γεράκι είπε...

θα ήθελα (οπως πολλοι νομιζω) σπάσιμο 625..κ τότε...

MARINA είπε...

Καλημέρα Δήμοοοο...
καλημέρα και σε όλους τους άλλους...

michele είπε...

Καλως θα το ηθελες Γερακι και μεις το θελουμε,εφ οσον εχουμε χαρτια..

δημοσθενης είπε...

καλως την ΜΑΡΙΝΑ μας..το μεγαλο αστερι του φορουμ

Chris είπε...

αντε μωρε ΓίΔι

Δεν ακους τι σου λέει το αρπακτικό????

Καλά Πάνο η Ετε τι εχει ακούσει δε λέγεται...
Πολλά μπινελίκια και πολλα άλλα εμπριμέ....
Απο μεσα μου τα λέω γι αυτο δεν τα ακούτε:=))))

δημοσθενης είπε...

τα παιδια της παραγκας χρησιμοποιουν DMA σημερα ...ταυτοχρονα 11 χαμηλα μερας σε 11 μετοχες

δημοσθενης είπε...

εξ ου και η βουτια που βλεπετε τωρα...

giannhs kon είπε...

http://www.ilgelatodisancrispino.it/storia

δημοσθενης είπε...

και ετσι τσεκαραμε τον μεσο κιν 5αρη γδ στο 617,38 ..που ΕΠΡΕΠΕ να τον τσεκαρουμε

δημοσθενης είπε...

ας ελπισουμε να μην τον χασουμε

δημοσθενης είπε...

616,80 ο μεσ κινητ 5 ημερ και 611 ο μεσ κινητ 22 ημερων γδ

Chris είπε...

τι εγινε ρε παιδια ????

Γιατι σιωπησατε???

Καλα με το σημερινο τζιρο ασπριζουμε τοιχους σημερα:=))))
===

Καλημερα Μαρινα ...
Σημερα δεν ετυχες ιδιαιτερης περιποιησεως:=))

Ουτε ενα κολακευτικο σχολιο....
ΜΑΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!!!

giannhs kon είπε...

Εγώ αντιγαφο τα εμπειρικά του ΔΗΜΟΥ

michele είπε...

Αυτος ο 22 ημ Δημο μου στο εχω πει οτι μου αρεσει πολυ χαχαχα..ΜΟΝΟ η ΙΝΛΟΤ εχει ενδιαφερον τις τελευταιες μερες.Υπαρχει λογος βεβαια..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Οπα όπα Chris πήρες πολλή φόρα μου φαίνεται...

PS είπε...

Στη σύλληψη ενός διευθυντή Δημοτικής Αστυνομίας δήμου της Αττικής, ο οποίος έβαζε βενζίνη σε μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και χρέωνε τα αντίστοιχα ποσά σε ακινητοποιημένη υπηρεσιακή μοτοσικλέτα προχώρησε η αστυνομία.
-------παρε και μια κλήση για παράνομη στάση/στάθμευση κύριε δημότα ή μη.ΕΜΕΙΣ είμαστε η τοπική εξουσία,ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.
Ώστε ΔΕΝ θέλει απολύσεις η τριάς,έ;Με αυτούς θα πορευόμαστε μια ζωή;ΚΑΗΜΕΝΗ ΨΩΡΟΚΏΣΤΑΙΝΑ,αυτούς έχεις αυτούς αξίζεις.

Chris είπε...

Ελα ρε Πανο...
Που χαθηκες τοση ωρα???
Το ποδι????

Οσο κραταει η Ετε μην αγχωνεστε..!!!
Μπετον αρμε λεμεεεεεεεε!!!!!


====
Πανο ειπα να πω κατι στη Μαρινα να παρει φωτια το φορουμ...:=))

δημοσθενης είπε...

αν τσεκαρουμε και τον μεσο κιν 22 ημερ στο 611 και τον χασουμε, προβαλλει αυξημενη πλεον η πιθανοτης του κακου σεναριου

PS είπε...

Στην προκρούστεια κλίνη τίθενται ξανά οι πόροι του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με στόχο την εξοικονόμηση 300-500 εκατ. ευρώ και την αποφυγή νέων οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, την ώρα που το υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθεί να τονώσει τις επενδύσεις.
---πάρτε και ολίγη "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" και "θέσεις εργασίας" από την ανάποδη ,έτσι για να έχετε.

Chris είπε...

και τι λεει τοκακο σεναριο Δημο????

Ευχαριστω

δημοσθενης είπε...

σημερα ειναι η του υψους η του βαθους κατα τη γνωμη μου..δηλ θα εχουμε μεγαλη κινηση του γεν δεικτη

δημοσθενης είπε...

..αν χαθουν εννοειται οι στηριξεις που λεμε πιο πανω

Γεράκι είπε...

Chris...κακα πράγματα..χεχε

fasokinigos είπε...

Καλημερα σε ολες και ολους τους φιλους!!. Ξεχωριστη καλημερα στον φιλο μου < ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΠΟΔΙ >...αχαχαα....Ακου πονεμενο ποδι!!. Πανουλη ολα καλα??.....Δασκαλε Δημοσθενη τι εχει το μενου για αυριο. Λογικα μεχρι τωρα αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειμαστε γυρω στα 10 ατομα!!. Η αποφαση δικη σας. Θα σε παρω και τλφ για πιο καλη συνεννοηση.

Chris είπε...

δηλ παιρνουμε τον κατηφορο και παμε να τσεκαρουμε τα προσφατα χαμηλα του ΓιΔι?????

Αμα ειναι ετσι οι τραπεζες που θα πανε????
Και που θα κανουν αυξηση ???
Στα 20και στα 10 λεπτα του Λεω?????

Ρε την τρελα μου μεσα!!!@#$%^&**&^%$#@

Γεράκι είπε...

ελα ρε ΤΕΝΕΡΓ..μας έκανες το χατήρι να ξυπνήσεις απο το ληθαργο..για να δουμε ποτε θα ξυπνησει απο τον υπνο του δικαιου το ΕΧΑΕ...

fasokinigos είπε...

Το γερακι ειναι ετοιμο να με βουτηξει, οπως βλεπω και στην "φωτο" χαχααα

Γεράκι είπε...

γιαμ..γιαμ...τι ωραιος ομορφονιος..

Chris είπε...

γεμισαμε "φτερά και πούπουλα" :=)))

ΠΑΝΟ το γεμισε του χαντακ' η Κυπρ ή ακομα???:=))

Οσο κρατάει η Ετε μην φοβαστε...
ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ λεμε...!!!!
ΑΚΟΥΝΗΤΗ :=)))

δημοσθενης είπε...

Έξι μαθητές της Α' και Β' Λυκείου κέρδισαν σημαντικές διακρίσεις στη Μαθηματική Ολυμπιάδα, αφήνοντας πίσω Γερμανούς, Γάλλους και Ολλανδούς








Ένα Χρυσό, ένα Αργυρό, τρία Χάλκινα μετάλλια και μια Εύφημη μνεία από τους Έλληνες Μαθητές στην 53η Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργανώθηκε στην Αργεντινή από τις 4 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2012.

Στο διαγωνισμό, οι Έλληνες μαθητές αναδείχθηκαν ως τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά στις χώρες της ευρωζώνης, αφήνοντας πίσω τους Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς, Ισπανούς και μαθητές άλλων χωρών που έλαβαν μέρος.

Το Χρυσό μετάλλιο έπεσε μάλιστα σε ελληνικά χέρια για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι μαθητές που εκπροσώπησαν τη χώρα μας διακρίθηκαν.

Οι νέοι 'Έλληνες, με όπλο τους το ταλέντο τους στα μαθηματικά, συνέχισαν τη μεγάλη παράδοση των επιτυχιών των ελληνικών ομάδων στις Διεθνείς Μαθηματικές Ολυμπιάδες, δικαιώνοντας το έργο της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που προετοιμάζει και υποστηρίζει τις προσπάθειες αυτών των μαθητών πάντα σε εθελοντική βάση.

fasokinigos είπε...

Εχεις χαρη που δεν ξερω πως να αλλαξω την φωτο. Θα εβλεπες μια BENELLI και θα σου λεγα εγω εσενα.Οπου φυγει - φυγει!!

Chris είπε...

Τι NBG και μ@λ@κιες....
Εδω ειναι αλλος Θεος την Πανοκοκακολα μου μεσα:=)))))

Ρε συ Μαικλ Π@Π@ρες ειναι οι αμερικανοι..Ουτε την ισοτιμια δεν μπορουν να υπολογισουν!!!!Ακου εκλεισε στο Αμερικα στο 1,28 το δικο μας!!!!!
Μα τι Αριθμαχαλο ειν΄ τουτοι!!!!!!

Γεράκι είπε...

εαν εβλεπα αυτη την BENELLI..Θα έφευγε ΠΕΤΩΝΤΑΣ!!!!!!!!!
χαχαχαχαχα

http://www.google.gr/imgres?hl=el&sa=X&biw=1124&bih=642&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=zl-FvHpQ6tLaYM:&imgrefurl=http://bikerhell.wordpress.com/2012/03/27/760/&docid=YEuFGlU83ktvJM&imgurl=http://bikerhell.files.wordpress.com/2012/03/webjohnyyrottinbenellionsho.jpg&w=800&h=600&ei=kdMHUNTIG6X54QTjvpjGBA&zoom=1&iact=rc&dur=333&sig=116602415989723100519&page=1&tbnh=126&tbnw=178&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:1,s:0,i:135&tx=69&ty=51

Γεράκι είπε...

*εφευγα!!!!!!!!!!!!!!!!

fasokinigos είπε...

ΩΧ ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!! ...που την βρηκες βρε μαστορα!!.....Γιαυτο το ντουφεκι δινω και τα ρεστα μου.....θα το φυλαγα σαν τα ματια μου!....συλλεκτικο κομματι.....χαχαχααα

Chris είπε...

@ ΦΑΣΟΚΥΝΗΓΟΣ

Αμα δεν χωραει η καραμπινα βαλε εσυ το μαστιγιο....Καροτα εχω εγω:=)))

====

10 λόγοι για τους οποίους οι μετοχές είναι καλύτερες από τις γυναίκες


01 . Γιατί μπορείς να έχεις όσες σου αρέσουν (ειδικά σε τιμες Λεω!!!!).
02 . Γιατί τις πουλάς και τις αγοράζεις οπότε θέλεις (νομιζεις!!!!Προσπαθησε να πουλησεις ΣΑΤΟ!!!!).
03 . Γιατί δεν έχουν μητέρες ( κι εσύ πεθερές ) , εκτός και αν πρόκειται για θυγατρικές εταιρείες .
04 . Γιατί κατά κανόνα , άμα τις κρατήσεις για καιρό , θα σου βγεί σε καλό (λεμε τωρα)!!!!.
05 . Γιατί μπορεί ακόμα και το πρωί να είναι ελκυστικές (και που να δεις το απογευμα , την τρελα μου μεσα@#$%^&*((*&^%$#@)!!!.
06 . Γιατί πόσες φορές έχει έρθει μια γυναίκα να σου πει : από τις 8 του μήνα θα έχεις άλλη μια σαν και μένα τζάμπα στα χέρια σου !
07 . Γιατί τις παίρνεις σήμερα και μπορείς να τις πληρώσεις σε δύο μέρες (παλια τις ξεπληρωνες οποτε ήθελες!!!).
08 . Γιατί αν τη θέλει κι άλλος , μπορεί να βγεις κερδισμένος κι εσύ.(Πανο μοιραζομαστε τις Κυπρ μπας και βγουμε κερδισμενοι???:=))))
09 . Γιατί κανένας δεν πουλάει 300 γυναίκες για να πάρει ένα δακτυλίδι σε μια μετοχή (αυτα μας φάγανε!!!!).
10 . Γιατί αν τα ακουμπάς σε μια μετοχή , αποκαλείσαι επενδυτής ,(μ@λ@κας δηλαδή) ενώ αν τα ακουμπάς σε μια γυναίκα αποκαλείσαι χαζός(κοινως χλιαρας!!!) .

===

Τοση ωρα γραφω και εκει αυτη !!! 1,23 ΒΡΑΧΟΣ λεμεεεεεεεεεε:=))))

fasokinigos είπε...

Φιλε Chris τις γνωριζω. Τις ειχα ποσταρει και εγω πριν κανα 3μηνο περιπου στο Β/Ν . Ειναι ολες μια και μια!!!

Chris είπε...

εσεις ειστε σοβαροι ανθρωποι....
Κουβεντα δε λετε....
=====

Ρε συ Μαικλ βρες ενα τροπο να βαζουμε αστερακια ετσι ωστε να καταλαβαινουν μερικοι μερικοι (βλ. ΕΜΕΝΑ), οτι λενε μ@λ@κιες και να σωπαινουν...!!!

====

Γεράκι είπε...

ο κακομοιρης ο ΟΠΑΠ..βλεπει τον 100αρη κ βγάζει καντίλες..(60λεπτο)

michele είπε...

Γιατι ρε συ δασκαλε,ωραια τα λες..αλλωστε οταν δεν λεει τιποτα η αγορα λες εσυ,τι δασκαλος εισαι..μην ξεχασεις και το λειτουργημα

michele είπε...

2,52 Τοπικη κορυφουλα γαι ΟΤΕ, 2.54 μεγαλη αντιστασουλα..

Γεράκι είπε...

πολυ τις παραχαιδευεις..ουλα μου..κ ουλα μου εισαι...

Γεράκι είπε...

ερε που εμπλεξα..Ε...

Γεράκι είπε...

Αν κ κραταει καλα το σεταρισμα..αντε ρε..ξυπνα..

Chris είπε...

Φίλε δεν αντέχω άλλο με αυτή την ΕΤε, κάθε μέρα με πάει γ@μιώντας. Όπου να 'ναι θα βαρέσω τιλτ μου φαίνεται..:=))

michele είπε...

Δεν την πουλας ρε Chris την εθνικουλα,να μην χαλιεσαι?? χαχαχα( ελπιζω να μην φανει ως προτροπη)

μπαρμπαλιας είπε...

...εγραψα χθεσ στη στηλη του ΔΝ..

Τετάρτη 18 Ιουλ 2012 - 11:37 μπαρμπαλιας IP: XXX.129.247.62
..εχω την εντυπωση οτι το ΧΑΑ-μαιτυπειον ...ειναι σε αναμονη των "ξενων" του Πετραν ...σφυρα ρε Πετροοοοο

ακολουθησαν...

ΧΑΑλια αδιορθωτα...
στην μπαΧΑΑτελα...
το βλαΧΑΑντερο της Ευρωπης...

απο ποιον ;;απο τον μονιμως αντιγραφοντα...παλιο μας φιλο Σ.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν πρόλαβα τον φίλο μου τον Φασοκυνηγό μου φαίνεται ή κάνω λάθος?
Τέλος πάντων μια καλησπέρα σπέσιαλ κι από μένα, τάραξε για λίγο τα ήρεμα νερά της απραξίας που βλέπω και σήμερα, που πάμε ρε με 7 μύρια σε 3 ώρες??? Μάλλον πουθενά, εκτός και αν ξυπνήσουν στο τέλος.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά να περάσουν όσοι συναντηθούν αύριο...περιμένω λεπτομέρειες Σ/Κ ή από Δευτέρα

Chris είπε...

Μεχρι να φάει 300000κομματια που ειναι προς πωληση 1,24-1,25 καλα κρασιά:=)))

Χαιρετω σας....

======
αντιγράφω το πασίγνωστο ανέκδοτο από κάποιον που το έγραψε κάπως μερακλίδικα.

Ήταν τώρα σε ένα δάσος ένας λαγός πολύ PUNK (ξέρετε με σκουλαρίκια με μηχανή με γυαλιά κ.α)
και καθόταν κάτω από ένα δέντρο.
Περνάει ο αετός :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ, καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου ρίχνουμε και καμιά πούτσ@ στο λιοντάρι!
Περνά το φίδι :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου ρίχνουμε και καμιά πούτσ@ στο λιοντάρι!
Περνά το ποντίκι :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ, καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου ρίχνουμε και καμιά πούτσ@ στο λιοντάρι!
Περνά η χελώνα :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ, καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου ρίχνουμε και καμιά πούτσ@ στο λιοντάρι!
Περνά ο γάιδαρος :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ, καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου ρίχνουμε και καμιά πούτσ@ στο λιοντάρι!
- Τι; (του λέει) Πούτσ@ στο λιοντάρι;
- Ναι γιατί;
- Να πάω να του το πω;
- Και δεν πας ;
Μετά από λίγη ώρα περνά το λοντάρι :
- Γεια σου λαγέ! Τι κάνεις ;
- Εδώ μωρέ, καφεδούμπα, φραπεδούμπα, ηλιούμπα, κάπου κάπου λέμε και καμία μ@λακία για να περνάει η ώρα!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τη συνέχεια την ξέρεις?
Τον παίρνει στο κυνήγι το λιοντάρι, τρέχουν τρέχουν, κάποια στιγμή κουράστηκε και τον χάνει.
Βρίσκει ο λαγός μια εφημερίδα, την ανοίγει και κάθεται στη ρίζα ενός δέντρου δήθεν για να την διαβάσει.
Σε λίγο καταφτάνει και το λιοντάρι, δεν ξέρει ποιος είναι και τον ρωτάει..
-Ρε φίλε είδες κανέναν λαγό?
-Ποιον αυτόν που πήδηξε το λιοντάρι? ...απαντάει ο λαγός
-Κοίτα ρε π@στη μου, το έγραψε κιόλας η εφημερίδα????

michele είπε...

Χαχα τι εισαστε εσεις ρε..να σας πληρωνουμε πρεπει, entertainment κανονικο!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για την Benelli με τους ...αερόσακους, φοβερό κομμάτι, είναι και πράσινη με χρυσό upside down...και έχω 20 μέρες να οδηγήσω, άστα να πάνε.

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Ύπνος και Αλτσχάιμερ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Tην 750 sei του '70την θυμάται κανείς? Μπααα

http://www.bikeexif.com/1977-benelli-750-sei

michele είπε...

Εγω τη θυμαμαι..τωρα αυτο ειναι μαλλον κακο παρα καλο χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Μιας κ το ΧΑΑ δεν λέει να ξεφύγει απο την καλοκαιρινή ραστώνη, το ερώτημα που τέθηκε είναι : ΑΜΟΡΓΟΣ + ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ ή ανάποδα ?

fasokinigos είπε...

Καλησπερα φιλε μου ΠΑΝΟ!!...sorry αλλα εστελνα email στους φιλους, σχετικα με την αυριανη συναξη!...Ολοι οι φιλοι ενημερωθηκαν. Γραφω και εδω την διευθυνση του μαγαζιου, για οποιον φιλο/η θελει να ερθει, και δεν ειχα το email τους.....ΔΕΜΙΡΔΕΣΙΟΥ 89 ( ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ )..ΠΕΡΙΣΣΟΣ...ΤΗΛ 210. 27 14 585...ωρα 9.30...Το ακουσεςςς dwk????......παω να ενημερωσω και απο εκει. Πανουλη εμεις θα τα πουμε το βραδακι στο τλφ.

michele είπε...

Πολυ ομορφη η Αμοργος,αλλα χωρις παραλιες..ειναι τοσο διπλα που δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Με σειρα ταξιδιωτικη..αμοργος-αστυπαλαια

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Στοά Αττάλου: Ανοίγει σήμερα, μετά από 30 χρόνια!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Παναγιώτη, θα τα πούμε...

Γεράκι είπε...

οσο πάει η σφήνα κ στενευει...

michele είπε...

σε βλεπω ..εν αναμονη Γερακι,αρπαχτικο κανονικο!! χεχε

Γεράκι είπε...

υπάρχει περίπτωση να έχουμε παράταση για αυριο...ή να πάμε sideways τελικα κ ολα να ειναι τζουφια..

michele είπε...

Ο Άκης έχωσε 2,5 εκ. Ευρώ για να εξαγοράσει ψήφους μαϊμού ποντίων από την Κύπρο… Ποιός θυμάται τις εκλογές το 2000;

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ..

μπαρμπαλιας είπε...

Αντωωωωωνη σφιξε λιγο τα μπολίγκερ...κοιμηθηκαμε

Chris είπε...

τι κατάσταση "φραπέ" είναι αυτή που έχει το Χαχα??????

======

κατάσταση φραπέ=

Το χτύπημα του νερού με το καφέ και τη ζάχαρη στο σεϊκερ παραπέμπουν σε μια εντελώς μπλεγμένη κατάσταση, σε μια κατάσταση όπου δε γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά, σε ένα κομφούζιο.

-====
Διαβάστε τον παρακάτω διάλογο..σε πάρτυ με ούζα:=))

- Ε άναφτε τα φώτα. Πρέπει να οργανωθούμε. Επικρατεί κατάσταση φραπέ!
- Δηλαδή;
- Να. Δεν έχω ρίξει κανένα κι έχω φάει δύο!!!!:=)))))

===
Πανο βλέπω ότι είσαι πολύ ενήμερος...
===
Αφού Μάικλ δεν μπορώ να προσφέρω κατι τεχνικό σε εσας είπα να σας ψυχαγωγήσω λιγο...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλό μεσημέρι στην παρέα.
Ακόμη δεν του δώσατε κατεύθυνση;

michele είπε...

Βαλια μου θα την καταλαβεις,αφου του δωσουμε χαχαχα

michele είπε...

Αψογος δασκαλε..

Chris είπε...

Καλώς τη "γαλλικού".
Είπαμε Βασιλική...
Κατάσταση φραπέ η σημερινή.:=)))
Την καλησπέρα μου.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δώστε την εσείς και θα προλάβω εγώ χαχαχα
Έχουμε και λήξη παραγώγων αύριο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλώς την Βάλια μας...

Απάντηση για το 2.56

Γι αυτό έγραψα κι εγώ το πρωί λαμόγια του κερατά, αλλά πρόσεξε δεν παραμυθιάζομαι ότι οι τωρινοί διαφέρουν, τα ίδια shit είναι όλοι τους, τα γουρούνια έχουν όλα την ίδια μούρη.
Κι εμείς οι απλοί άνθρωποι βέβαια το ίδιο είμαστε (όχι όλοι), απλά όσα κάνουμε ή μπορούμε να κάνουμε ωχριούν μπροστά τους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε έριξες την βουτιά σου?

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Καλησπέρα πονεμένο πόδι( άντε να γίνεις καλά να χορέψουμε)
Δάσκαλε αντέχεις ακόμη, ούτε μία λεξούλα δεν είδα ακόμη χαχαχα

Chris είπε...

Βρήκαμε τι φταιει τελικά.
Η καλοκαιρινή ραστώνη και η αυριανή λήξη παραγώγων.

====

Αντε ρε παιδια , συντονιστείτε !!!
κι οταν λεμε όλοι , εννοούμε ΟΛΟΙ!!
Αντε να κάνουμε ένα δώρο στο φίλο μας το Μπαρμπαλια που γιορταζει ΑΥΡΙΟ..
Ακούει το πονεμενο ποδι?????

===
Πανο τελικά σου αλλαξα το όνομα...
Τι προτιμάς???
Το "Πονεμενο πόδι" ή το "σκετος Πάνος"?????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό το 620 σπάει νεύρα από 20 Ιουνίου, ένα μήνα τώρα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Όπως και να το πεις δεν με πειράζει Chris.
Για σήμερα δεν το βλέπω, πιστεύω αύριο ανήμερα να κάνουμε ένα δώρο στον φίλτατο Ηλία

Γεράκι είπε...

Την χάρισα την BNP...την χάρησααααα...

Chris είπε...

Βασιλική δεν την βλέπεις ότι ειναι ΚΑΤΑΡΤΙ σήμερα???:=)))
Μπορω με τετοια συμπεριφορα να της ριξω μπινελικια????
ΒΡΑΧΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:=)))

ΑΚΟΥΝΗΤΗ
3 Α Α Α!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αχ βρε Γεράκι βιάζεσαι και είσαι τρειντεράς περιωπής...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεράκι, αν σου θυμίσω το "πούλα και μετάνιωνε" "ας βγάλει και ο επόμενος" θα νιώσεις καλύτερα;

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δάσκαλε "σταθερή αξία" πιο σταθερή δεν γίνετε... χαχαχα
ΙΠΩΜΩΝΕΙ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν κουνιέται ΤΙΠΟΤΑ λέμε, ούτε καν οι π@στηδες αν και φυσάει...

Chris είπε...

Η Ετε διανύει "δύσκολες μέρες"

Μέρες περιόδου.
να δω πότε θα μας δώσει ηδονη...!!!!
====

Chris είπε...

ρε συ Πανο να παρω Κυπρ που γ@μ@ει και δερνει????:=))))

michele είπε...

Δασκαλε μετα θα κλαιγεσαι οπως με την ΕΤΕ.ΠΑΝΩ απο 0,2660 κατι θα πει η ΚΥΠΡ

Γεράκι είπε...

ποιος μου ματιασε την nbg κ γυρισε?ποιοοοοοοος????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε κάνε σκάντζα ΕΤΕ-ΚΥΠΡ να βρεις την υγειά σου λέμε χαχα

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Δάσκαλε μήπως να ρίξεις το βλέμμα σου και σε κανα άλλο "κοριτσάκι"
που δεν έχει 30 "δύσκολες μέρες" το μήνα;
Τόσα προικισμένα "κοριτσάκια" υπάρχουν

Chris είπε...

δυσκολέτο Μαικλ να πάει πανω απο 0,2660

Το νόημα είναι το ίδιο με την έκφραση «το βλέπω λίγο δύσκολο». Η έκφραση μίκρυνε και πήρε κατάληξη δανεισμένη από τον ποδοσφαιριστή Λέτο. Και εγένετο --> δυσκολέτο!

Τ' ακούτε GAYροβαζελοι????:=)))

ΔυσκοΛΕΤΟ:=))))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

0,2660??? Του χρόνου ίσως...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λίγα λόγια για τον Βάζελο, μετά από μεγαλειώδη εμφάνιση νικήσαμε την Φορτούνα παρακαλώ χθες

Chris είπε...

ισως πάει του αγίου Π....ου ανήμερα:=)))

Αντωνη δεν διαβασες παραπάνω το σχολιομου...
Οι αμερικανοι δεν ξερουν καλα την ισοτιμια!!!!!!
ΑΡΙΘΜΑΧΑΛΟ λεμεεεεεεεεεεεε:=)))!!!

Chris είπε...

γεια σου ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΑΝΟ:=)))

Γεράκι είπε...

ναι προσεχε Chris..γιατι έχουμε Paopisofans.gr εδω μέσα κ ειναι λίγο άγριοι...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεράκι mail

michele είπε...

Bαζελοφωλια που λεει κι ο Κοκκινος διπλα...Ηρθε ο Φορναρολι διαρκειας παρτε ολοι !!! χαχα

Γεράκι είπε...

ναι διαβασα, θα το ψάξω - κάποιο ETF θα υπάρχει..απλα να ξερεις..ετοιμάζει κίνηση το GLD (χρυσός)..μάλλον θα μπω σε λίγο..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοίτα ατυχία...αν ήμουνα ΚΟΚΚΙΝΟΣ θα ήμουνα υπουργός τώρα.
Γεράκι ότι και να λες...είσαι φίλος, μυρίζει λαμογιά με Αλαφούζο η δουλειά, αλλά ας περιμένουμε λίγο.
Ο Μικέλε πρέπει να γράφτηκε πάντως χαχαχα

Γεράκι είπε...

1000ρικάκι....?χαχαχαχα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν ξέρω....

Γεράκι είπε...

νατα προβληματα...μην μας βγει ξινο η τελευταια ωρα..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ώρα 4 ο δείκτης πέφτει επικίνδυνα αλλά μόλις περάσαμε τα 10 εκ.....σαμπάνιες παρακαλώ

michele είπε...

Eισαστε..περιεργοι γι αυτο και δεν σας λεω..χαχα Παντως,εφ οσον εδωσε τις μετοχες ο jigger σημαινει διαφορα ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ..

Chris είπε...

Πάνο Αιφερ' μια πετσέτα γιατι μ έπιασε κρύος ιδρώτας:=))))

Chris είπε...

ασε που μου 'πεσε το ζαχαρο και μπινεδιασα τα "μπινελικια":=)))

Ελα Πανο Αιφερ , σαν μικρότερος που εισαι!!!!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Από την διπλανή στήλη σήμερα το πρωί (δεν ξέρω ποιος το έγραψε)...

ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΘΕ μεταξύ μας(Ι)... ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : Από τα 100 ευρώ που δαπανά το ελληνικό κράτος το 70% πηγαίνει σε μισθούς και συντάξεις, το 20% σε τοκοχρεολύσια και ένα 10% σε δραστηριότητες δημοσίων επενδύσεων.


ΣΕ ΑΥΤΟ λοιπόν το 10% κρύβεται η διαπλοκή και το πάρτι με τις μίζες ημετέρων. Αν όμως αναλύσει κανείς λογιστικά στο σύνολο των δαπανών η διαφθορά δεν ξεπερνά το 1,5% και σε καμιά περίπτωση δεν αντιστοιχεί στο δημόσιο χρέος των 360 δις.

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

@Γεράκι. ποιο ETF προτιμάς για τον χρυσό?

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και μια απάντηση από φίλο μου που την ψάχνει πολύ...

Από τον Προϋπολογισμό του 2012 (σελ.57)
Οι δημόσιες δαπάνες φτάνουν τα 50δισ? (για την ακρίβεια 49,085 δισ?). Μισθοί και συντάξεις ΔΥ φτάνουν τα 20,297 δισ?. Άπό πότε το 20,297 είναι το 70% τού 49,085; Ακόμη και αν προσθέσουμε γύρω στα 10 δισ? για επιχορηγήσεις σε ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ κλπ το ποσοστό είναι 60%.

Γεράκι είπε...

για OIL ελεγα..για χρυσο εχω το GLD..

Γεράκι είπε...

ενα ντοπιο χαρτι με πληγωνει..αχ βαχ..τεσπα...

Γεράκι είπε...

μια χαρα..CVH,AAPL,AA..περιμενω τον VCI..

michele είπε...

Πανο αυτα που λες ειναι τα νουμερα.( θα μου πεις τα βρηκες καπου).Γιατι θυμομουνα τους μισθους και τις συνταξεις γυρω στα 23-24 δισ,εχουν πεσει τωρα φυσικα..

δημοσθενης είπε...

Αλεξανδρατε ασε τα ETF..real thing physical

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν είναι δικά μου τα νούμερα, έτοιμα τα βρήκα, δηλ. μου τα έστειλε φίλος

Chris είπε...

Δημο κανενα σχολιο για το δικο μας μπορεις να κανεις???

δημοσθενης είπε...

tipote kainoyrgio..oso plhsiazoyme to 611-613 ayjanontai oi piuanothtes gia to kako senario

Γεράκι είπε...

2 ντοπιες αγορες εκανα χτες..τζιφος σημερα..

michele είπε...

Δημο ωραιο ειναι παιξεις κανα κακαο,να ξεχαστεις και να σου ερθει ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπιτι απο το Σικαγο καμμια νταλικα χαχαχα

michele είπε...

Μη βιαζεσαι Γερακι...ξερω δεν σου ..ταιριαζουν οι συνεδριασεις δεν ειναι για traders,αλλα..

δημοσθενης είπε...

μηπως τοτε να κλεισουμε καμια νταλικα ουκρανες ;

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξαναπάμε προς το 620, άκουσαν τον Δήμο...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ε πστ φίλοι μη με ξεχάσετε...στο πόδι χτύπησα μόνο....

michele είπε...

Ζωγραφιζουν τα ΟΠΑΠ...Ο,τι θελουν κανουν χαχα..

Chris είπε...

Δημο μπυρα ή τσιπουρο προτιμας????

δημοσθενης είπε...

κρασι

michele είπε...

Θα φωναξω την ..αποκλειστικη θα σου πω εγω χαχαχαχα

michele είπε...

Ελα μωρη ΔΕουλα..

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 206   Νεότερο› Νεότερο»