Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012


ΚΥΡΙΑΚΗ...

ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ-ΜΕΣΣΗΝΙΑ
                                                         ...με ελεύθερη γνώμη 


Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ...

ΤΟ ΒΗΜΑ - The New York Times 


«Θα σου πω κάτι για τους πολύ πλούσιους. Είναι διαφορετικοί από μένα και σένα». Αυτό έγραψε ο Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ - και δεν εννοούσε απλώς ότι έχουν περισσότερα χρήματα. Αυτό που εννοούσε, εν μέρει τουλάχιστον, είναι ότι πολλοί υπερ-πλούσιοι περιμένουν ένα επίπεδο υποταγής στις απαιτήσεις τους, που εμείς οι υπόλοιποι δεν θα βιώσουμε ποτέ, και θίγονται βαθύτατα όταν δεν τυγχάνουν της ειδικής μεταχείρισης που οι ίδιοι θεωρούν εκ γενετής δικαίωμά τους.


Και επειδή το χρήμα έχει φωνή, η υπεροψία αυτή - το παράπονο, θα λέγαμε, των πλουτοκρατών - έχει γίνει κυρίαρχος παράγοντας επιρροής της πολιτικής ζωής στις ΗΠΑ.


Τώρα πια, δεν αποτελεί μυστικό ότι πολλοί εκ των πλουσιότερων Αμερικανών - συμπεριλαμβανομένων ορισμένων πρώην υποστηρικτών του Ομπάμα - μισούν, με όλη τη σημασία της λέξης, τον πρόεδρο Ομπάμα. Ο λόγος; Αν ρωτήσουμε τους ίδιους θα πουν ότι είναι επειδή ο Ομπάμα «δαιμονοποιεί» τις επιχειρήσεις - ή όπως το έθεσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Μιτ Ρόμνι: «επιτίθεται στην επιτυχία». Ακούγοντάς τους νομίζει κανείς ότι ο πρόεδρος είναι μετενσάρκωση του παλιού κυβερνήτη της Λουϊζιάνα Χιούι Λονγκ, που κήρυσσε το ταξικό μίσος και την ανάγκη τιμωρίας των πλούσιων.


Φυσικά, οι ισχυρισμοί αυτοί είναι παράλογοι. Στην πραγματικότητα, ο κ. Ομπάμα κάνει τα πάντα για να δείξει την υποστήριξή του στην ελεύθερη επιχειρηματικότητα και την πεποίθησή του ότι το να αποκτά κανείς πλούτο είναι απολύτως θεμιτό. Το μόνο που έχει κάνει ο Ομπάμα είναι ότι υπαινίχθηκε πως σε ορισμένες περιπτώσεις οι επιχειρήσεις συμπεριφέρονται άσχημα, και για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίοι κάποιοι θεσμικοί έλεγχοι, ιδίως στον χρηματοοικονομικό κλάδο.


Δεν έχει, όμως, καμία σημασία: ακόμη και ο παραμικρός υπαινιγμός ότι κάποιες φορές οι πλούσιοι μπορεί και να μην επιδεικνύουν εξολοκλήρου αξιέπαινη συμπεριφορά, είναι αρκετή για να εξοργίσει τους πλουσίους. Για δύο χρόνια και πλέον, η Γουόλ Στριτ κάνει σαν παιδάκι που γκρινιάζει: «Μαμά, αυτός ο τύπος με αγριοκοιτάζει!»


Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εκεί. Όχι μόνον οι υπέρ-πλούσιοι νιώθουν βαθιά προσβεβλημένοι απέναντι στην ιδέα πως κάποιος της τάξης τους ενδέχεται να υποβληθεί σε κριτική, αλλά επιμένουν κιόλας πως η υποτιθέμενη αντιπάθεια του Ομπάμα απέναντί τους είναι η αιτία των οικονομικών δεινών της χώρας. Οι επιχειρήσεις δεν επενδύουν, λένε, γιατί οι επικεφαλής τους νιώθουν πως δεν χαίρουν εκτίμησης. Το ίδιο επανέλαβε και ο κ. Ρόμνι, υποστηρίζοντας ότι επειδή ο πρόεδρος επιτίθεται στην επιτυχία, αυτός είναι ο λόγος που «έχουμε λιγότερες επιτυχίες».


Και αυτό, επίσης, είναι τρελό (και είναι ενοχλητικό ότι ο κ. Ρόμνι φαίνεται να ενστερνίζεται την λανθασμένη αυτή αντίληψη για τα αίτια των δεινών της εθνικής οικονομίας). Δεν αποτελούν μυστήριο οι λόγοι για τους οποίους η οικονομική ανάκαμψη της οικονομίας είναι τόσο ισχνή. Ο στεγαστικός τομέας παραμένει σε παρακμή μετά από την τεράστια φούσκα, και η ζήτηση καταναλωτικών αγαθών συγκρατείται από τα υψηλά επίπεδα χρέους των νοικοκυριών, σαν αποτέλεσμα αυτής της φούσκας.


Οι επιχειρηματικές επενδύσεις στην πραγματικότητα έχουν διατηρηθεί σε σχετικά καλά επίπεδα, δεδομένης της μειωμένης ζήτησης των αγαθών. Γιατί θα πρέπει οι επιχειρήσεις να επενδύουν περισσότερα από τη στιγμή που δεν έχουν αρκετούς πελάτες για καλύψουν την ήδη υπάρχουσα προσφορά;


Δεν έχει καμία σημασία. Επειδή οι πλούσιοι είναι διαφορετικοί από μένα και από σένα, πολλοί από αυτούς είναι απίστευτα εγωκεντρικοί. Δεν βλέπουν καν πόσο αστείο είναι - πόσο γελοίοι φαίνονται - όταν αποδίδουν τις αδυναμίες μιας οικονομίας 15 τρισ. δολαρίων στα δικά τους θιγμένα αισθήματα. Εξάλλου, δεν υπάρχει κανείς να τους το πει, αφού ζουν έγκλειστοι μέσα στην ασφάλεια που τους προσφέρει η φούσκα της υπεροψίας και της κολακείας.


Εκτός, βέβαια, όταν είναι υποψήφιοι για δημόσια αξιώματα.


Όπως σε όλους όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις, μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η προεκλογική εκστρατεία του κ. Ρόμνι φάνηκε να αιφνιδιάζεται από τα ερωτήματα σχετικά με την καριέρα του κ. Ρόμνι στην Bain Capital, την εταιρία επενδύσεων την οποία ο ίδιος ίδρυσε, και την άρνησή του να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές του δηλώσεις.


Δεν θα έπρεπε ένας πολύ πλούσιος πολίτης που είναι υποψήφιος για το προεδρικό αξίωμα - και ο οποίος χρησιμοποιεί ως επιχείρημα στην προεκλογική εκστρατεία του ακριβώς αυτές τις ικανότητες, που ως επιχειρηματία τον οδήγησαν στην επιτυχία - να θεωρεί αναμενόμενη τη συζήτηση γύρω από τη φύση αυτής της επιτυχίας του; Δεν είναι προφανές ότι η άρνησή του να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία των φορολογικών του δηλώσεων πριν από το 2010 εγείρει από μόνη της κάθε είδους υποψίες;


Παρεμπιπτόντως, αν και κανείς μας δεν γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλει να κρύψει ο κ. Ρόμνι με την άρνησή του, το γεγονός ότι συνεχίζει να υψώνει τείχη, παρά τις εκκλήσεις τόσο των ρεπουμπλικάνων όσο και των δημοκρατικών να αποκαλύψει τα εν λόγω στοιχεία, μας προϊδεάζει για κάτι δυνητικά πολύ επώδυνο για την υποψηφιότητα του.


Σε κάθε περίπτωση, είναι πλέον προφανές ότι το προεκλογικό επιτελείο του Ρόμνι ήταν προετοιμασμένο για τα προφανή ερωτήματα, και πως η υστερική αντίδραση στην απόφαση του επιτελείου Ομπάμα να θέσει αυτά τα ερωτήματα προέρχεται από την κορυφή. Προφανώς, ο κ. Ρόμνι πίστεψε πως θα μπορούσε να θέσει υποψηφιότητα ενώ ταυτόχρονα θα παρέμενε ασφαλής εντός της πλουτοκρατικής του φούσκας. Τον εξοργίζει και τον σοκάρει η ανακάλυψη ότι οι κανόνες που ισχύουν για τους άλλους ισχύουν και για ανθρώπους όπως ο ίδιος. Όπως έγραφε ο Φιτζέραλντ για τους πλούσιους: «Πιστεύουν κατά βάθος ότι είναι καλύτεροι από μας».


Εντάξει, ας το δούμε ψύχραιμα. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί, ίσως και οι περισσότεροι πλούσιοι Αμερικανοί δεν ταιριάζουν στην παραπάνω περιγραφή του Φιτζέραλντ. Υπάρχουν πολλοί υπέρ-πλούσιοι Αμερικανοί που έχουν αίσθηση του μέτρου και είναι περήφανοι για τα επιτεύγματά τους χωρίς να πιστεύουν ότι η επιτυχία τους τούς δίνει το δικαίωμα να ζουν με διαφορετικούς κανόνες. Όμως, φαίνεται ότι ο Μιτ Ρόμνι δεν είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους. Και η ανακάλυψη αυτή είναι ίσως πιο σημαντική από αυτό που κρύβει στις αδημοσίευτες φορολογικές του δηλώσεις.

PAUL KRUGMAN



275 σχόλια:

1 – 200 από 275   Νεότερο›   Νεότερο»
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΠ είπε...

Καλημερα σε ολη τη παρεα.

Καλες βουτιες..!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γιάννη... με πρόλαβες.

Καλημέρα καλημέρα. Καλή Κυριακή και ...όνειρα γλυκά. Μην κοιτάτε που εγώ πρέπει να σηκωθώ υποχρεωτικά το πρωί για την αντιπηκτική. Άσε που είμαι μεγάλος και δεν χρειάζομαι πολύ ύπνο. Τα τζόβενα όμως?

Ένα βαρύ για τον δάσκαλο.

http://www.youtube.com/watch?v=CbSiccG5q4k

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τα έλεγε από το 85 αλλά ποιος άκουγε....

Αυτό για όλους τους υπόλοιπους


http://www.youtube.com/watch?v=D9b_jqy52aQ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε (καλά να είσαι) οργίασες χτες βράδυ...ποίηση, παροιμίες, ανέκδοτα για να κάνεις ρεκόρ!
Δικαιωματικά σήμερα λοιπόν να ξυπνήσεις μεσημεράκι...

Γεράκι είπε...

Καλημέρα σας...Καλα ο δάσκαλος..ροκαρε χτες...παλι οι ζέστες πλάκωσαν...ειναι ανυποφορο..

Chris είπε...

μεραααααα.....

καλα ρε σεις ....
Το θεο σας δεν εχετε!!!!!

Κυριακη πρωι και ηδη 6 μηνυματα???
Δηλαδη παμε παλι για ρεκορ???
ΤΥφλα να χουν οι συνεδεριασεις:=)))

Γεια σου φανταρακι , αρπακτικο, πονεμενο ποδι...

Chris είπε...

Οσο λιγοτερο κοιμασαι , τοσο περισσοτερο ζεις αιωνιε εφηβε ΠΑΝΟ...

Γεράκι είπε...

εγω προσπαθω να πείσω τον ευατο μου οτι η miss V κ ο Social έχουν δίκιο..χοχοχο...μελετάω..

Chris είπε...

Το μεσημεριανο ραντεβου των 3:00 μ.μ. ισχυει????
Αν δεν εχετε φυσικα τιποτα καλυτερο να κανετε και φυσικα γουσταρετε και την παρεα μας.....:-)

Γεράκι είπε...

τι είνια αυτο δηλ?..αν κ εχει φόρμουλα σήμερα νομιζω..(τι μπαναλ)

Chris είπε...

τι ειπαν Αντωνη και το μελετας τοσο πολυ???

Chris είπε...

αν ειναι αδιακριτη η ερωτηση ,προσπερασε την...:=))

Chris είπε...

Γιαννη Κον

Που εισαι φιλε μου????
Την εκοψες την πρωινη εμφανιση???:=)))

Chris είπε...

Μαικλ ????

Ξενυχτησαμε χθες και ειπαμε να κοιμηθουμε λιγο παραπανω ε????
Δικαιολογεισαι!!!
Μικρος εισαι ακομα...:=)
Ξετιναξες και τα μπουκαλια με τις βοτκες εχθες....
Που να σηκωθεις σημερα....:=)))

Chris είπε...

τι εγινε ρε παιδια ???
Ηρθα εγω και χαλασα την κουβεντα σας????

Ααααααα!!! θα με κανετε να νιωθω τυψεις...

Chris είπε...

ειμαι και με στικακι κοσμοτε και δεν εχω και πολλα περιθωρια να σας αφιερωνω τραγουδια στο youtube...
Aλλιως θα σας έλεγα....!!!!:=))

VassilisS είπε...

Καλη και χαρουμενη μερα σεολους.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Γεράκι και δάσκαλε...

Δεν ξέρω για ρεκόρ... αυτά γίνονται από μόνα τους, σήμερα με την ζέστη που έπιασε πάλι ο κόσμος δεν θα μείνει μπροστά σε έναν υπολογιστή (εκτός από ειδικές περιπτώσεις που έχουν και όρια!)

Γεράκι είπε...

μιλαγα σορυ...κοιτα είπαν πως εαν ασχοληθω με δείκτες κτλ θα μπορουσα να αυξησω τις πιθανοτητες επιτυχίας μου..(το οποιο βεβαια το χρειάζομαι λογω γενικοτερων προβληματων)..με την λογική οτι είμαι αρκετα καλος κ μπλα μπλα...αφου τους εκανα πλακα μετα..

Γεράκι είπε...

..κοιτα να δεις που θα γίνουμε πλουσιοι κ δεν το ήξερα...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ είπε...

Γεράκι τα σουβλάκια θα τα κεράσεις
ΣΙΓΟΥΡΑ... χαχαχα να μου πεις από πότε θα μετρήσουμε τις 15 μέρες.
Οι lovers του dax σ΄ευχαριστούμε

Δάσκαλε κάτι γραμμές στο dax τον έχουμε βάλει να τραβήξει, για να κάνουμε ένα trade και έχουμε βάλει στοιχηματάκι.

Πονεμένο πόδι ιδιαίτερη καλημέρα σε σένα.
Έτοιμη για παραλία και βουτιές!!! Καλά να περάσετε όλοι, θα τα πούμε το βράδυ.

Καλημέρα σε όλες και σε όλους.

VassilisS είπε...

A και κατι που μου εστειλαν πρωι πρωι! Ειναι για ναξεχασουμε καθε λογης πονο που εχουμε χαχα δειτε το μεχρι τελους
http://devour.com/video/the-dentist-of-jaipur/

Γεράκι είπε...

είδες chris..? στα λεγα..μεχρι κ σουβλακια θα τους κεράσω με την αναμενόμενη σίγουρη επιτυχία μου..χαχα..Καλημέρα miss V..& Vassili

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασίλη, να είσαι καλά

Γεράκι είπε...

V..είμαι ήδη μέσα..απλα θα τους πάρω τηλεφωνο την Δευτερα για κάποιες διεκρινήσεις..επίσης θα αναφέρω οτι εσυ με σύστησες για να πάρεις το δώρο σου...χεχε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλημέρα Βασιλική...καλά μπάνια

Chris είπε...

καλημερα Βασιλη και Βασιλικη

Μπραβο γερακι...
ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!

Γεράκι είπε...

μακάρι να ήταν έτσι απλο...τεσπα..

Chris είπε...

και οχι μονο τα λεφτα αλλά και τα σουβλακια ...:=))


Πανο πως παει φιλε???

Βασιλη καρδιτσα???

Chris είπε...

ρε συ γερακι εισαι προφεσορας στο ειδος σου....

Στο πενταλεπτο βεβαια:=)))

Εγω με τον Πανο ειμαστε για ..χεσιμο:=)))
Ειδικοι στο "οποτε και θα δουμε , και αν ετσι και γιουβετσι και τριχες κατσαρες"!!!!
Συμφωνεις Πανο????

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δάσκαλε την βγάλαμε και αυτή τη νύχτα...
Εσύ?
Είδες, τα παλιόπαιδα παίζουν παντού και εμάς μας κάνουν να αισθανόμαστε φτωχοί συγγενείς χαχα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Συμφωνώ κάργα όπως βλέπεις...

Chris είπε...

Αυτο το"πονεμενο ποδι" ποιος στο κολλησε ρε Πανο????
Πετυχημενο, δεν μπορεις να πεις!!!!!

:=)))

VassilisS είπε...

Chris οχι τωρα Ναξο για λιγες μερες

Chris είπε...

Και εγω καλα ρε φιλε...

Ειχα και μια μεταμεσονυχτια εξοδο μετα το ρεκορ:=))

Κοιμηθηκα κατα τις 5 αλλα ξεχασα ο μ@λ@κας να κλεισω το πατζουρι και βαρουσε ο ηλιος πρωι πρωι και ξυπνησα:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πονεμένο πόδι... κάνεις πως δεν θυμάσαι ε, ???

Γεράκι είπε...

xaxaxa...

Chris είπε...

Βασιλη δωσε χαιρετισματα στον Μανωλα το Στελιο και στον Κονιτοπουλο:=))

και αν σε ρωτησουν απο ποιον πες τους απο ενεν τρελλαμενο δασκαλο Αεκτζη:=))
Θα καταλαβουν!!!!:=)))))
Ειμαι σιγουρος:Ρ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά εγώ κοιμάμαι ένα δίωρο, ξυπνάω, ανοίγω τηλ/ση ή ραδιόφωνο, όταν κουραστώ την ξαναπέφτω κ.ο.κ. μέχρι να φύγει η νύχτα

Chris είπε...

αν θυμομουνα Βασιλη θα ημουν αλλιως τωρα:=))

Σε κατασταση "φραπε" ειμαι , λεμεεεεε!!!!

Chris είπε...

Πανο ****

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια χαρά είσαι, ένα δίωρο υπνάκο το μεσημέρι και έστρωσες...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Κοίτα δάσκαλε τα πολλά συνθηματικά δεν τα πιάνουμε εμείς οι παλιοί (Ρ =))) **** κλπ) πρέπει να μου κάνεις μαθήματα...

Chris είπε...

πριν αντι να πω Πανο εγραψα Βασιλη

τα αστερακια ομωε βγηκαν παραπανω απο ενα :=)))


:-) χαμογελο

:=)) ξεκαρδιστικα γελια (οσες περισσοτερες ) , τοσο εντονοτερα ειναι...

:Ρ κοροιδευω

* λαθος

Τα υπολοιπα σε αλλο σχολιο....:-)

VassilisS είπε...

Ολοι σε κατασταση φραπε ειμαστε. Οκ δεν θα δυσκολευτω να βρω Κονιτοπουλους εδω.

VassilisS είπε...

Αντε παω για καμια βουτια

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστώ Chris, τα κρατάω σε κάποια άκρη...
Βασίλη καλά να περνάς....

Chris είπε...

Βασιλη το νου σου στις γοργονες....
Πλανευουν:=))))

Chris είπε...

ΟΧΙ υπνο μεσημεριανο και δη σημερα...
Εχουμε 2ο προγραμμα λεμε....
Δεν θα κανουμε παρεα και αναμεταδοση????

Chris είπε...

λες να εμφανιστει και ο μαυρογατος??:=))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Α ναι, παρά λίγο να το ξεχάσω, ραντεβού στις 3 λοιπόν...
Είδες ότι έχει ράδ/νο και στη τηλ/ση???

Chris είπε...

...ακου να πινουμε τη μπυρα απο το μπουκαλι, και μετα να το σπαμε????!!!!

Γεια σου ΠΑντελακο μερακλη!!!!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αν δεν είναι ανοιχτός δεν νομίζω, ημέρα για μπάνιο σήμερα

Γεράκι είπε...

τι ειναι αυτο ρε παιδια?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ποιο απ' όλα Αντώνη?

Chris είπε...

δεν το ειδα....

Καινουριο ειναι αυτο???Εδω θυμαμαι την 1η τηλεοραση που ειχαμε ΙΖΟΛΑ που ειχε περα απο ΤV και ραδιο...:=)))
Αναλογικη με δειγματα ψηφιακης λεμεεεε:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έγραψα χθες αναλυτικά ότι στο συντονισμό πιάνει και Ρ/Φ σταθμούς

Chris είπε...

ο "μαυρογατος"???

Γεράκι είπε...

ραντεβού στις 3 λοιπόν...

Γεράκι είπε...

formula?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεράκι βαριά λαϊκα... θα το αντέξεις???

Chris είπε...

Αντωνη , καθε Σαββατο και Κυριακη 3-5μμ συντονιζομαστε στο 2ο προγραμμα FM radio 103,7

Μπορεις και απο τον Η./Υ.

και κανουμε νοερα παρεα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Έχουμε και formula, εκεί θα κάνει αναμετάδοση ο μπάρμπας...

Γεράκι είπε...

NO F@#$%^& WAY!!!!!!!!!!!!!

Chris είπε...

βεβαια δεν ειναι του γουστου σου τα τραγουδια αλλά ειναι οτι πρεπει για να κατεβαζουμε καμια μπυρα....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μπορείς και από την TV χαχαχα εγώ επιμένω.
Αλλά και από το κινητό το ίδιο είναι.

Chris είπε...

...."γαζωνει" λεμεεεεεεεε:=)))))))

Γεράκι είπε...

τα δικα μου βαρια λαικα ειναι αυτα..

http://www.youtube.com/watch?v=lcPrzU_WUYo

Μάλιστα αυτο ακουω μολις τωρα...

Chris είπε...

εγω επιμενω να εχεις και ανοιχτο το λαπιτοπι και να διαβαζεις σχολια...:=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ξέχασα να σου πω ότι με τα μηχανοκίνητα έχει τρέλα ο Γιάννης Κον, αλλά αφού τον ψάχνεις...την έκανε...

Chris είπε...

πως φαινονται τα νιατα!!!!

δεν εχει τετοια Αντωνη...

Αν θες ομως και μπορεις διαβασε σχολια...και ακου και καμια πριγκιπεσσα (Μαλαμας)...

ν'ν'κακό ..:=)))))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Gideon Smith & The Dixie Damned !!!

Δάσκαλε καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις καμιά ελπίδα να τον ψήσεις

Chris είπε...

που σαι ματια μου γιαννη Κον????
Απο την Παρασκευη το απογευμα σε ψαχνω!!!!!

και πες μου τι ονειρο ειδες να στο εξηγησω:=)))))

Γεράκι είπε...

νιατα?..του '70 τραγουδάκι..διασκευη λιγο πιο βρωμικη κ βαρια...δηλ με απλα λογια "λαικο" ασμα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Είπαμε μόλις πάει η ΕΤΕ 1.31

Chris είπε...

ελα ρε Γερακι....
Θα σου βαλω ΔΕΚΑ- ΑΡΙΣΤΑ

ελα να μας κανεις παρεα ....
Ελα...
Μπορει να εχουμε και κανενα σκουξιμο!!!!
Α ρε σορτακηδες τι σας περιμενει...:=))

Γεράκι είπε...

εγω που την θέλω 1,40?..εαν θυμάμαι καλα..

Chris είπε...

τι μου την θυμησες τη γαιδουρομουλαρα ρε Παναγιωτ' ???

Ουτε με σιαλις δε σηκωνεται αυτη!!!
Ειδες τι ειπε ο Παντελης???
Θελει και ερεθισμα!!!!

Chris είπε...

εγω γερακι τη θελω σε διαφορες τιμες....
Απο 1,43 και πανω....
Ασε να μην σου πω ποσο πανω, γιατι θα το γυρισεις στα βαρια ασματα....
γ@μω τον κουβα μου μεσα:-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Λοιπόν λίγη ξεκούραση για την ώρα για μένα και καλές βουτιές για σας παιδιά.
Τα λέμε το μεσημέρι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δηλαδή έχεις πολλές παρτίδες με την προκομένη?

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εννοώ αγορές σε διάφορες τιμές

Chris είπε...

Μονο ο μπαρμπαλιας με καταλαβαινει...

Που σαι Λιακο?????

Γεράκι είπε...

τα λέμε Πάνο...η αλήθεια είναι οτι δεν κουνιουνται...αναμένουν τα δεδομενα...δεν ειναι για trading αυτες τωρα...απλα τις κοιτας..

Γεράκι είπε...

εννοω τράπεζες...για αυτο ξερφορτώθηκα eurobank..ειμαι κοντα στην αλφα..ενω η ετε θέλει λιγο σπρωξιμο πάνω για ρεφαρω...κριμα να φυγω με ζημια...

Chris είπε...

Ο,τι τιμη αγαπας φιλε Πανο...

μιλαμε την εχω παντρευτει!!!!!

Ειχα ομως παραλληλο δεσμο και με Ευρωβ αλλά αυτη τη χωρισα:=))

Κατσε ρε Πανο 5 λεπτα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο μπάρμπας βουτιές, ουζάκι -τσιπουράκι με την παρέα και το μεσημέρι Alonso χαχαχα
Δάσκαλε καλό μεσημέρι...

Chris είπε...

ΠΑιδια η καλυτερη μακραν ειναι η Κρετα..
ΚΑι μονος την πας λιμιτ απ

Chris είπε...

ραντεβου στις 3:00μμ

τα λεμε...

Γεράκι είπε...

αυτο ειναι ζωη...μιλάω για το σχόλιο περι Ηλία...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ήδη έκατσα 5 λεπτά, δεν κρατιέσαι με τίποτα όταν έχεις παρέα, έτσι???
Και ο φίλος μου ο Κυριάκος έτσι είναι...

Γεράκι είπε...

πάντως κ το σκυλάκι που έχεις την φωτο..το λιγουρευομαι τωρα..πείνασα..

Chris είπε...

καλα δεν φυγατε ακομη???

Chris είπε...

να μου τον γνωρισεις τον Κυριακο...

σηκωμο δεν θα χουμε:-)

Πινει λιγο κι αυτος ε Πανο???

Chris είπε...

αυτα τα κ@λοτσιπουραδικα τελικα ειναι μεγαλη ζημια..

και αμα συνδυαστουν και με καλη παρεα ειναι θανατος λεμεεε...
Εχεις ΜΟΝΙΜΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!:-)

Γεράκι είπε...

εαν ειναι κ λιγο καυτερα κιολας..τοτε πεφτουν κ δακρυα..

Νίκη είπε...

Καλησπέρα σε όλους. Καλά να περνάτε.

Μνημονιακές Δεσμεύσεις: Τίποτα δεν χρειάζεται να καταγγελθεί, όλα μπορούν να καταργηθούν.


Του καθηγητή Δημοσίου Δικαίου (ΔΠΘ), Γιώργου Κατρούγκαλου "Οι μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας μπορεί να καταργηθούν χωρίς σημαντικά νομικά προβλήματα. (Εξυπακούεται ότι υφίστανται, προφανώς, πολύπλοκες πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις του θέματος, για τις οποίες μερικές σκέψεις αναπτύσσονται στο τέλος του άρθρου.) Η επιχειρηματολογία που ακολουθεί συνοψίζεται στις εξής δύο κεντρικές θέσεις:
α) Τα μνημόνια καθ' εαυτά δεν αποτελούν διεθνείς συμβάσεις, συνεπώς από αυτά δεν απορρέουν διεθνείς υποχρεώσεις της χώρας, ούτε οι σχετικοί νόμοι που τα εφαρμόζουν έχουν τυπική ισχύ ανώτερη από το νόμο.
β) Δεδομένου ότι οι δανειακές συμβάσεις, που αποτελούν διεθνή συνθήκη, δεν έχουν κυρωθεί σύμφωνα με τη συνταγματική διαδικασία, οι σχετικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτές δεν έχουν υπερνομοθετική ισχύ, ως κανόνες διεθνούς δικαίου.
Συνεπώς, όλοι οι μνημονιακοί νόμοι μπορεί να καταργηθούν με μεταγενέστερο νόμο, με απλή πλειοψηφία, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη καταγγελία οποιασδήποτε σύμβασης.

Για την συνέχεια….
http://kostasxan.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8806.html

michele είπε...

Καλο μεσημερι σε ολους..Το ηλιοβασιλεμα το ειδατε,μετα απο ενα εξαιρετικο υπνο,ηπιαμε τον καφε μας με την ιδια πρωινη θεα..ολα καλα και χαλαρα..

μπαρμπαλιας είπε...

καλο μεσημερι σε ολους...
ρε σεις τι φτιανετε; σπατε ρεκορ;;;
να ειστε καλα...τα ρεκορ ειναι για να πεφτουν...

λπν για να μην ξεχνιωμαστε F1

http://www.stopstream.tv/42/64/426434.html

επιλεγω την ξενη αναμεταδοση...γιατι εδω στον ΑΛΦΑ σπανε ουμπαλα στην διαφημηση καθε δυο λεπτα...

Chris είπε...

γεια σου Νικη Λιακο Μαικλ

Πανο πανο εισαι συντονισμενος???

Λιακο "γαζωνουμε"...:-)

μαικλ θα σου στειλω φωτο για να δεις ηλιοβασιλεματα αλλά οχι τωρα...
Τωρα εχουμε αναμεταδοση κανονικη!!!

Chris είπε...

γιατι το χερια ειναι σχοινια , λεει , η Μοσχολιου..

καλη μας ακροαση

Πανο τις μπυρες τις εχω διπλα μου:-)

Chris είπε...

Δημητρουλα μου....Χ.Αλεξιου.....

Θα σου παρω λατερνα Πανουλη με τα ναζακια σου..

κι ολα εγω τα σπασμενα τα πληρωνω για σενα ...
Αφιερωμενο στη γαιδουρομουλαρα:=)))

Chris είπε...

δωσεεεεε ...


ελα μανα μου...
ελα οπως εισαι.....

Αρβανιτακη- Νταλαρας

Chris είπε...

ρε συ πανο ξεχαστηκες γ@μω το φελεκι μου μεσα:=)))

να και ο Μπιθεγκουρας

ΣΕ τουτο το στενο σε τουτο το δρομακι...
καταραμενο σουρουπο, καταραμενο δειλι...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Συντονισμένος Χρήστο...άρχισε 3.05..
Διάβασα λίγο Νίκη...το ένα μάτι στην formula και η συνέχεια δική σου...Μπιθί τώρα...

Chris είπε...

μπαρμπα - γερακι- πανο

ξεκολλατε απο τη φορμουλα ...:-)))

ΕΕδω γαζωνουμε λεμεεεε...

Μονος μου θα πιω τις μπυρες???
Και εχω κανει και καλη καβατζα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ώρα είναι να μας πει και το γεράκι ότι ακούει!!!
Καλλαντζης...

Chris είπε...

καλατζης...

Εκανα φτερα κι εγινα πουλι...

Αφιερωμενο στο γερακι...
Ελα δω ρε φιλε να ακουσεις τραγουδακια....


Γεια σου φιλαρακι πανο μου..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γράφουμε μαζί και δεν θα συναντηθούμε ποτέ....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Επιτέλους....χαχαχα

Chris είπε...

ακουει πανο μου...
γι αυτο κι αυτο το τραγουδι....

Παραγγελια το εκανε:=)))))

Chris είπε...

μαρινελα


Στην καρδια μου εχει ανθισει το λουλουδι μου....

Σε μενα να δεις ...
Καρδια τριανταφυλλο...:=))

Chris είπε...

Κοκκοτας.....

chi-chicken :=)))

το πιο καλο παιδι....

Chris είπε...

γεια σου πονεμενο ποδι...

Στο πορτο χελι στην ερμιονη...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Το απόγευμα θα έρθει ένα κουμπάρος μου Κρητικός...οπότε θα έχει ρακές μετά μεζέ...έχω 22 μέρες να βάλω αλκοόλ στο στόμα μου οπότε καταλαβαίνεις τι θα γίνει, με βλέπω γκολ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτά είναι τα λεγόμενα ελαφρά τώρα, η τράτα κλπ.... τώρα Μητσιάς

Chris είπε...

α ρε συ δεν θα γινει καλα καποια μερα ???

θα το γλεντησουμε για τα καλα....


ωπα ωπα....

χαραματα με το 1ο λεωφορειο φευγω για τη δουλεια...Μητσιας

Spiros είπε...

Παιδια καλησπερα.Ελπιζω ολοι να ειστε καλα.
Θα ηθελα τη βοηθεια σας αν γνωριζετε τι συμβαινει.
Προσπαθω απο απο εχθες να μπω στο Ζtrade της PRELIUM ,για να δω λιγο μερικα στοιχεια και παρουσιαζει προβλημα η σελιδα.
Μαλιστα ουτε η σελιδα της Prelium ανοιγει.
Αναφερει οτι υπαρχει προβλημα.
(χρησημοποιω Firefox αλλα και απο Explorer που δοκιμασα παλι τιποτα.)
Μηπως ξερετε τι συμβαινει;
Ευχαριστω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Σε πρόλαβα μια φορά...

Chris είπε...

καλως να τον δεχτεις....

ρακιες και σαμπουκα???
Αντε καλα γλεντια φιλε...

Chris είπε...

καλως το σπυρο...
Ιδεα δεν εχω....

Αν μπορει κανενας φιλος να βοηθησει....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Spiros καλησπέρα, δεν έχω ztrade και δεν μπορώ να πω, αλλά ότι έχω από χθες προβλήματα με τον firefox ΝΑΙ χωρίς να ξέρω αν φταίει το λαπτοπ

Chris είπε...

pataw ztrade prelium μου λεει προβλημα στη σελιδα

Δεν εμφανιζει τιποτα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αργει (το λάπτοπ) να ανοίξει, βγάζει μια γκρι οθόνη και μένει για ώρα εκεί.. οπότε με διάφορα κόλπα τελικά μπαίνω.

Μετά χθες αργούσε και ο firfox (δεν αποκρίνεται κλπ) άντε μέσα έξω και τελικά μπαίνω

Chris είπε...

Πανο γκολ να γινεις...
Δεν ειναι κακο..
Προσεχε κακομοιρη μου μη βγεις οφσαιτ:=)))

Αμφιβολιεςςςςςς....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Για μένα μάλλον έχω πρόβλημα φόρτωσης windows αλλά δεν ειμαι σίγουρος...αύριο θα το δει ο γαμπρός μου που ξέρει πολλά παραπάνω από μένα...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Spiros βρήκες τίποτα τελικά???

Chris είπε...

αλλοτινες μου εποχες...λεει ο Στελαρας...

χαρισμενο για ολα τα ομορφοπαιδα ..με τη χωριστρα στο πλαι:-))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μάχη Αλόνσο Φέτελ (1,4΄΄)

Chris είπε...

ρε συ εχεις και γαμπρο???
Τι σαι συ ρε!!!!καλα ποτε παντρευτηκες???μικρο παιδακι???? :=)))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Χεχεχε χωρίστρα...και φυσάει σήμερα

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ θα με τρελάνεις... εδώ μιλάμε ότι έχω και ...κόρη της κόρης μου που πάει για 3 τον Οκτώβρη
Το είπα διπλωματικά...

Chris είπε...

ολα τα καταφερνεις....Πανο...


====

Γυναικες γυναικες... Διονυσιου

=====
και τηλεοραση βλεπεις και γραφεις και ακους τραγουδια και ψαχνεις για ζιτραδε....
ΤΙ ΣΑΙ ΣΥ ΡΕ?????
Γ@Μ@Σ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Chris είπε...

ΑΓΡΙΟΛΟΥΛΟΥΔΟ

ΥΜΝΟΣ

ΠΑΝΟΣ είπε...

...και δεν χτυπάει άσχημα

ΠΑΝΟΣ είπε...

ύμνος αλλά με Στέλιο

Chris είπε...

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΑ 50 ΚΑΙ ΚΑΤΙ...

αναυδος μενω .....

φτουσου παλικαρι μου

Spiros είπε...

Παιδια οχι..τιποτα.
Απλα το ψαχνω για να μην τρεχουμε το πρωι.
Φευγω για λιγο,θα σας διαβασω αργοτερα
Ευχαριστω

ΠΑΝΟΣ είπε...

Δεν βλέπεις Αλφα παράλληλα???

Chris είπε...

βαλε στελιο ρε συ Νερουτσε...
Οχι νταλαρα...

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΡΑΔΥ ΜΟΥ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ

ΠΑΝΟΣ είπε...

Να είσαι καλά Spiro

Νίκη είπε...

Και πάλι καλησπέρα σας.
Πάνο, λίγος καιρός έμεινε ακόμα. Αν παίρνεις φάρμακα, είπες ότι κάνεις αντιπηκτικές, πρέπει να αποφύγεις το αλκοόλ. Ή να πιείς μια σταγόνα. Μη σε παρασύρει ο κουμπάρος. Κάνε λίγη υπομονή τώρα και μετά δώσε του να καταλάβει.

Chris είπε...

οχι φιλε Πανο..

εγω ειμαι πιστος!!!Οταν κολλαω καπου κολλαω λεμεεεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Mε δουλεύεις κιόλας...άκου πενήντα και κάτι...
Εντάξει δεκτό αλλά μέχρι του χρόνου (μόνο)
==========================
Πάντως δεν βάζει τα αυθεντικά πολλές φορές ο τύπος

Chris είπε...

καλησπερα Νικη.

Του κοψες τη φορα...
Ρε συ παππουλη (ειδες τοσο κολακευτικα το ειπα).
Αμα γινεται κατι τετοιο προσεχε.
Σε θελουμε κοντα μας ...
Με σεβασμο και αγαπη.

Chris είπε...

και που να δεις εμενα το σαραβαλο λεμε....

πανω στην νεοτητα των γηρατειων σου εισαι:=))

ΠΑΝΟΣ είπε...

Νίκη σ' ευχαριστώ πολύ, έχεις δίκιο και πρέπει να ρωτήσω πρώτα πόσο επιτρέπεται (τηλ. στο αδερφάκι μου λοιπόν)
Μερικές φορές είμαστε λίγο άμυαλοι (ίδιον των ανδρών) τι να κάνουμε...

Chris είπε...

οσ ο αξιζεις εσυ...

Για τον ΠΑνουλη μας..
Αγγελοπουλος αυθεντικο πανο εβαλε ο Νερουτσος....

Chris είπε...

γιατρος ειναι ο αδελφος σου????

Θες να παρουμε το "μαυρογατο" τηλ???

Chris είπε...

αναψε το τσιγαροοοοοοοοοοο

ωχ ωχ ωχ

ΠΑΝΟΣ είπε...

ώρα για ένα τσιγαράκι...

Chris είπε...

φουντωσα το BLACK DEVIL ....
κΟΛΛΗΜΑ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ...

Πανο δοκιμασε και θα με θυμηθεις...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι γιατρός, άρτι εξελθών που λένε, κουράστηκε κι αυτός τόσα χρόνια (μου ρίχνει δύο)
Και πάνω που έφυγε θα κόψουν τις δυο συντάξεις, ατυχία...

Chris είπε...

γεια σου Πανο με τα τσιφτετελια σου..

Νίκη είπε...

Χρήστο τώρα θα κόψω και την δική σου φόρα. Μην τα βάλεις με τον Γιάννη μας γιατί θα έχεις να κάνεις μαζί μου. Και ξέρεις ποια είμαι εγώ; (Ελληνικότατο) Είμαι η μαμά του λόχου και έχω νονό τον Δημοσθένη οπότε μην κάνεις κανένα αστείο. Αλήθεια το λέω.
Καλησπέρα Χρήστο.

Chris είπε...

θα σου φυγω....στο χα πει.....και γελαγες εσυ.....

χαρισμενο στις "πονεμενες καρδιες", ακους "πονεμενο ποδι"???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Καλά να είμαστε Chris γιατί έρχονται τα άσχημα...
Τον Σεπτέμβρη όλοι μας βλέπουν για χρεοκοπία αλλά μην το πεις πουθενά...

Chris είπε...

εσυ μαμα του λοχου και εγω η καρδια του λοχου κατα τα λογια του Μπαρμπα..:-)

τωρα για το Δημοσθενη παω πασο:-)

Γεια σου Νικουλα
Με αγαπη το λεω
Να σαι καλα

Chris είπε...

κρυβε λογια Πανο...

Μη μας διαβασει και ο Λεω και το παρει πανω του...:=)))

Chris είπε...

που σαι ρε Γιαννη Κον???
Που σαι ρε φιλε????

δεν θα σπασει αυτο το 1,31???
ε ρε γλεντια που θα κανουμε....
ολοι με ΔΕΕΣ ειναι δω μεσα..
Μονο εσυ κι εγω κι ο Μπαρμπας μειναμε με το μουτζουρη στο χερι:=)))

Chris είπε...

χορεψετε χορεψετε...λεει η αρβανιτακη...και δεν εχει αδικο....

Νίκη είπε...

Να είσαι καλά. Καλή συνέχεια φίλοι.

Chris είπε...

μη σταματας να λες πως μ αγαπας....

ΠΑΝΟΣ είπε...

...η Νίκη το άγρυπνο μάτι μας.
Λίγα λόγια αλλά μεστά...

Chris είπε...

καλο απογευμα Νικη

Ευχαριστω για την αγαπη σου.
Να χαιρεσαι ο,τι αγαπας και να μας φροντιζεις ολους.
να σαι παντα χαμογελαστη.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ευχαριστούμε Νίκη κι εσύ να περνάς καλά...

Chris είπε...

δηλ Πανο οπως καταλαβες εμεις ειμαστε οι φαφλαταδες του φορουμ...
πολλα λογια ρε παιδι μου...
Αντε εγω ηπια και λιγο και κελαηδαω...
Εσυ???
κανεις προθερμανση για το απογευμα???

Chris είπε...

κοιτα να σου μεινει και σενα ΜΟΝΙΜΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...
Οι ρακες θα φταινε!!!

Chris είπε...

ε εεεεεεεε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε ε

οπααααααααααααααααα

ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ....

Chris είπε...

ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Chris είπε...

ε ρε πενιες.....

γεια σου νικολα αθανατε...

γεια σου γλυκεριαα

Φτιαχτηκα ρε φιλεεεεεεεεεε

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μαζί σου κόλλησα κι εγώ και λέω πολλά...δεν έχει σημασία.

Για το άλλο... όχι τώρα και το απόγευμα όσο μου πούνε οι ειδικοί. κάνει και ζέστη και θέλει μέτρο έτσι κι αλλιώς Χρήστοοοοοο

ΠΑΝΟΣ είπε...

Τόλης χαχαχα

Chris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LLNRfyqz6J0

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μη μου πεις ότι την βρίσκεις και με τέτοια φρούτα...

Chris είπε...

μετρο....

Εχουμε ξεφυγει φιλε μου.....

ΠΑΝΟΣ είπε...

Εσύ το ανέβασες αυτό Χρήστο???


Το φρούτα για τον τόλη

Chris είπε...

για παπαζογλου και γλυκερια λες???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ναι Χρήστος 1977

Chris είπε...

με αυτο φτιαχτηκα Πανο...

ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΑΝ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ....

δεν ειναι αυτο το τραγουδι στο youtube???

ΠΑΝΟΣ είπε...

Αυτό είναι...

Chris είπε...

tvra katalaba ti moy les...

Chris είπε...

εγω ειμαι χρηστος αλλά του 67:-)

ΠΑΝΟΣ είπε...

ΟΚ χαχαχα συνεννοηθήκαμε επί τέλους

Chris είπε...

αντε τωρα ειπαμε και την ηλικια μας:-)

Τζοβενα λεμε ειμαστε:=)))

Chris είπε...

φιλε ειναι και οι μπυρες...
γραφω και λιγο γρηγορα...γι αυτο...


να δω εσενα οταν θα χεις πιει τι μπουζουκι συνεννοηση θα κανουμε...:Ρ

Chris είπε...

ρε συ πανο , αν το εχεις καταλαβει οι δυο μας γραφουμε....
Ουτε ο λιακος ουτε ο μαυρογατος...
Κι ομως πλησιαζουμε το 200...
ο dwk ουτε προλαβε το 166!!!!!:=)))




======
Φραγκοσυριανη

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πάντως όχι σήμερα μην το περιμένεις χαχα

Chris είπε...

ο Λιακος γ(κ)αζωνει με το μηχανοκινητο λεμε...

Ο παντελης δεν εχει εφημερια...

Ο ΜΙΣΕΛ φροντιζει τη χωριστρα...

Η Μαρινα που χαθηκε ρε παιδι μου???:=)

Νίκη είπε...

Τρίτη νίκη ο Αλόνσο. Άξιος. Γεια σας.

ΠΑΝΟΣ είπε...

Ο Λιάκος θα βγει τώρα που τελείωσε...
Ο Γεράκις ούτε να τα ακούσει αυτά άσε που τραβάει γραμμές τώρα

Οι άλλοι για μπάνιο

Chris είπε...

τα ματοκλαδα σου λαμπουν ....

Αθανατα τραγουδια θρακιωτη μου...

ΠΑΝΟΣ είπε...

Γεια σου Νίκη, μέσα σε όλα μπράβο!!!

Chris είπε...

ευχαριστουμε για την ενημερωση και την παρεα σου Νικη

Chris είπε...

τα λερωμενα τ απλυτα λεει η Γλυκερια...

θες πανουλη να στα βγαλω στη φορα???
(τα δικα σου εννοω)

ΠΑΝΟΣ είπε...

Πότε τα έμαθες κιόλας, τα έγραψε η εφημερίδα???

Chris είπε...

ακου ασμα φιλε..

"Παιξε μπουζουκι μου τρελα τις πιο γλυκες πενιες σου"

Chris είπε...

ειναι σαν το ανεκδοτο του λαγου με το λιονταρι:=)))

198

μπαρμπαλιας είπε...

μωρε λυσσασμενε δασκαλε ...δεν εβαλες γλωσσα ...
τωρα σας βλεπω...
συγνωμη αλλα το λυκο -με την πρωτια σημερα-δεν τον εχανα με τιποτε

εξ αλλου σμπάθιες -αγαπες-ειναι αυτες...δεν παω τοσο το αυτ/το αλλα αυτον,που τα δινει ολα

ΠΑΝΟΣ είπε...

199

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 275   Νεότερο› Νεότερο»