Διασπάται η Alpha Bank ακολουθώντας το μοντέλο Eurobank – Με στόχο την εμπροσθοβαρή μείωση των NPEs- Η Morgan Stanley δίνει τη σύσταση overweight για την ελληνική αγορά ήτοι για αποδόσεις καλύτερες από αυτές της αγοράς -Συμφωνία Mytilineos – Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου-Citigroup: Η Ελλάδα στους κερδισμένους από την πρόταση Κομισιόν

Τρίτη 31 Ιουλίου 2012


Χ.Α.Α.  Live    
                                                                                     
TOKYO STOCK EXCHANGE
                                                                                                                                                                  
                                                Σχόλια γιά τή συνεδρίαση online...


ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ,ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ...
Βαριέμαι τους ταξιδιώτες που ηδονίζονται με συγκρίσεις χωρών. Που όλη κι όλη τους η περιήγηση αναλώνεται σε ατάκες του τύπου «σαν την Ελλαδίτσα καμιά». Νιώθω ότι κάτι σημαντικό τους διαφεύγει. Η κάθε χώρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα και για να τα διακρίνεις, να τα χαρείς, να δικαιώσεις το ίδιο το ταξίδι πρέπει νάχεις ανοιχτή, καθάρια ματιά. Οι περιηγήσεις δεν είναι διαγωνισμός χωρών.
Χθες παρακολούθησα με ανυπομονησία την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο. Μετά το 2004 η Ολυμπιάδα έχει γίνει πιο προσωπική και από προσωπική μας υπόθεση. Μοιάζει σαν να συγκρίνουμε remake ταινίας, της οποίας γνωρίζουμε το τέλος και κυρίως τον «δολοφόνο» που αποκαλύπτεται στην τελευταία σκηνή…. Είμαστε πονηρεμένοι. Ας αρκεστώ στο υπονοούμενο. Επιλέγω λοιπόν να μιλήσω μόνο για την τελετή έναρξης ως θέαμα.


Παρακολούθησα με αμηχανία ένα πυκνό, οχλαγωγικό, ερμαφρόδιτο πανηγύρι. Μια λαχανιασμένη, πανάκριβα «φθηνή», μια «απ΄όλα έχει ο μπαχτσές» επιθεώρηση για θεατές απροσδιορίστου ηλικίας. Μου ξέφευγε συνέχεια το γεγονός ότι παρακολουθούσα έναρξη Ολυμπιάδας. Μου ταίριαζε μια χαρά (και δυο τρομάρες) ως διαγωνισμός Eurovision. Η απόλυτη απόδειξη του όποιος λέει πολλά δεν λέει στο τέλος τίποτα. Με ένα αξιοθαύμαστο, φωτεινό σημείο ωστόσο αξιομνημόνευτο που θάναι αδικία να μην αναφέρω. Καθώς μάλιστα είναι διαχρονικά το πλέον χαρακτηριστικό στοιχείο των Εγγλέζων. Το ανατρεπτικό, ακροβατικό τους χιούμορ. Το λάτρεψα ακόμα μια φορά. Ιδίως στο ακρογωνιαίο, ρισκαδόρικο σημείο του…. Εννοώ τον τρόπο άφιξης της Βασίλισσας Ελισάβετ με τον Τζέιμς Μποντ παρέα. Να μη σου πω ζήλεψα. Ίσως γιατί μου λείπει αυτό το στοιχείο στην χώρα των πολιτικών μας δεινοσαύρων (και οι νέοι μας δεινόσαυροι είναι σε τούτον τον τόπο). Χαμογέλασα με την έλλειψη σοβαροφάνειας, το λεπτεπίλεπτο παιχνίδισμα απόδοσης σεβασμού (σε έναν απόλυτο για τους Εγγλέζους θεσμό) αλλά με ανάλαφρο, στα όρια της απομυθοποίησης, τρόπο. Και πιο πολύ υποκλίθηκα στην προθυμία της Βασίλισσας Ελισάβετ να μπει στο «κόλπο», να συμμετέχει στο παιχνίδι. Κατά τα λοιπά… Προσπερνώντας το μικρό χαριτωμένο διάλλειμα, το όλον συναγωνίζονταν το Καρναβάλι της Πάτρας. Κι ίσως γι΄αυτό θα παραβώ έναν κανόνα δικό μου «ταξιδιωτικό». Θα επιτρέψω την νοσταλγία να με παρασύρει, να με κατευθύνει σε συγκρίσεις. Στο κάτω κάτω…Τόση διαδρομή που περπατήσαμε από το 2004 και δώθε. Τόση απομυθοποίηση, φτύσιμο, γκρίνια και προσγείωση. Τόση ευλογημένη ανηφόρα, όχι κατρακύλα…Έχει μεγάλη διαφορά! (Η ανηφόρα οδηγεί σε καλλίτερη θέα. Σας το ορκίζομαι θα την αξιωθούμε). Επιτρέψτε μου λοιπόν να σας καταθέσω το σώψυχο.


Παρακολουθώντας την έναρξη της Ολυμπιάδας στο Λονδίνο μου ξέφυγε ένας αναστεναγμός. Μου έλειψε η εσωτερικότητα, η κατ΄επιλογήν ενηλίκου αθωότητα, η ευγένεια της ματιάς, η απλότητα του άρχοντα, η συνοχή, η ατμόσφαιρα, η ψυχή. Μου έλειψαν… Μου έλειψε…Η θύμηση της γαλήνης που μεταδώσαμε τότε στην ανθρωπότητα….Κι ας την είχαμε χάσει και μεις. Κι ας δραπέτευσε έκτοτε από την καρδιά μας. Ο Δ. Παπαιωάννου ξέβρασε τα πιο πολύτιμα στοιχεία της διαδρομής μας. Μας τοποθέτησε εκεί που μας άξιζε και μεις τον είχαμε ακολουθήσει. Ένας Δημήτρης Παπαιωάννου μου έλειψε….Πού θα πάει; Θα κοπάσουν οι αέρηδες…. Δημήτρη Παπαιωάννου πόσο μου έλειψες! 


Της Ρέας Βιτάλη       www.protagon.gr

81 σχόλια:

Alexandratos - Koulis plz save TPEIR bank είπε...

Καλημέρα απο μένα,

Πάλευα 2 ώρες με το sticaki της Wind... και τελικά κλέβω wi-fi σήμα από κάποιον Carlo. Να είσαι καλά φίλε Carlos...

Φυσάει τέλεια στο μπαλκόνι και μιας κ η οικογένεια κοιμάται... ευκαιρία να διαβάσουμε τα σχόλια σας...

Επειδή το απόγευμα είχα μπει πολύ λίγο απο κινητό, έχω 2 ερωτησούλες:
- Ο Δημοσθένης λείπει διακοπές ?
- Τώρα που χαρίσανε με αυτό τον τρόπο την ΑΤΕ στο Σάλλα, το ΤΤ γιατί ανέβηκε??? Κι αυτό αρνητική καθαρή θέση δεν έχει? Την ίδια τύχη δεν του προορίζουν ?

Τώρα που θυσιάσαμε τις δύο Ιφιγένειες (ΑΤΕ και οσονούπω ΤΤ), η Τροία που είναι? 650 μονάδες ?

giannhs kon είπε...

Καλημέρα σε όλους τους φίλους .

Καλημέρα ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΕ να περνάς καλά

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕ ??

giannhs kon είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ JUMPO ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ@Δ@Α ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ

giannhs kon είπε...

ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΥΤΙΕΣ ΝΑ ΚΣΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ ΚΟΡΟΙΔΟ

michele είπε...

Καλημερα,καλημερα,Γιαννη βλεπω εμφανιστηκε ο κακομοιρης ο κομπλεξικος χαχα.. που να ξελαμπικαρει αυτο ρε συ..

michele είπε...

Μου κανει εντυπωση που δεν επιανε το στικακι σου wind Aλεξανδρατε ,στο νησι την καλυτερη αποδοση απο τις αλλες εταιρειες εχει.
Ο Δημος μια χαρα ειναι ετοιμαζεται για τις διακοπες του

michele είπε...

ΠΩΣ Η ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ
Ρεπορτάζ : Γιάννης Παπαδογιάννης
(από την Καθημερινή)
Στα... -3 δισ. ευρώ υπολογίζονταν τα ίδια κεφάλαια της ATEBank, ενώ ο δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας διαμορφωνόταν στο -20% πριν από τη διάσπαση και μεταβίβαση του υγιούς τμήματος. Η δραματική αυτή εικόνα είναι αποτέλεσμα...
του κουρέματος των ομολόγων (PSI) και των συσσωρευμένων προβλημάτων έπειτα από δεκαετίες κακοδιαχείρισης.
Η Αγροτική Τράπεζα αποτελούσε για δεκαετίες εκκολαπτήριο σκανδάλων. Το σκάνδαλο του Χ. Α. το 1999, όταν η ΑΤΕ «διατάχθηκε» από την τότε κυβέρνηση να ξοδέψει δισ. για τη στήριξη του Χρηματιστηρίου, μετοχοδάνεια που εγκρίνονταν αυθημερόν, το σκάνδαλο των δομημένων, «επενδύσεις» σε επικίνδυνα παράγωγα προϊόντα, δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις ακόμα και σε επιχειρηματίες που θεωρούνταν από την αγορά χρεοκοπημένοι (Μπατατούδης, Αλλαμανής κ.ά.), δάνεια σε αγροτικούς συνεταιρισμούς αποτελούν ορισμένα μόνο -τα πλέον τρανταχτά- παραδείγματα της διακομματικής διαχρονικής κακοδιαχείρισης που είχε λάβει χώρα στην ΑΤΕ. Σ’ αυτά πρέπει να προστεθεί ένα μεγάλο δίκτυο θυγατρικών εταιρειών, όπου η διασπάθιση χρήματος δεν έχει προηγούμενο: από τα κεφάλαια που επένδυσε η τράπεζα για τη δημιουργία και υποστήριξη των εταιρειών αυτών, σήμερα έχει χαθεί το 82%. Συνεχιζεται..

michele είπε...

Με όλα αυτά δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι από το 1997 μέχρι το 2011 το Δημόσιο είχε διαθέσει 5 δισ. ευρώ για την κεφαλαιακή ενίσχυση της τράπεζας τα οποία έγιναν «καπνός». Μόνο το 2011 το Δημόσιο ενίσχυσε την ΑΤΕ με νέα κεφάλαια ύψους 1,55 δισ. ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα 2002-2010 η τράπεζα παρουσίασε ζημίες ύψους 300 εκατ. ευρώ ενώ αν υπολογιστεί το εννεάμηνο του 2011 (που περιλαμβάνει μικρό μόνο μέρος του PSI), οι ζημίες για την τράπεζα ξεπερνούν το 1,3 δισ. ευρώ. Ακόμα και κατά τα «χρυσά» χρόνια για το τραπεζικό σύστημα, η τράπεζα παρουσίαζε συγκριτικά χαμηλή κερδοφορία, ενώ την περίοδο 2005-2010 το μεγαλύτερο μέρος των κερδών της -ύψους 10 δισ. ευρώ- διατέθηκε για την αντιμετώπιση των επισφαλειών. Από 5.671 εργαζομένους που απασχολούνταν το 2001 στον Ομιλο ΑΤΕ, ξεπέρασαν τους 10.000 το 2010, ενώ σήμερα -μετά την εφαρμογή του προγράμματος εξυγίανσηςέχουν περιοριστεί στους 9.300. Σύμφωνα με πληροφορίες, το 10% των εργαζομένων είναι καθαρίστριες. Επιπρόσθετα, περίπου 15 εργαζόμενοι της τράπεζας είναι αποσπασμένοι σε κόμματα και γραφεία βουλευτών! Στο τελευταίο stress test (2011) η ATEBank βρέθηκε στην τελευταία θέση μεταξύ των ευρωπαϊκών τραπεζών που συμμετείχαν στην άσκηση (περίπου 90).
Η μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης Πανταλάκη, να τερματίσει το κακό αυτό ιστορικό και να προχωρήσει στη ριζική αναδιάρθρωση του ομίλου, δεν στάθηκε ικανή για τη σωτηρία της ΑΤΕ. Για να ανακεφαλαιοποιηθεί και να αποκτήσει δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας 8% (το ελάχιστο εποπτικό όριο), το ελληνικό Δημόσιο θα έπρεπε να διαθέσει 4 δισ. ευρώ.

michele είπε...

Το πρόβλημα της ΑΤΕ έπρεπε να λυθεί το αργότερο μέχρι σήμερα, καθώς έληγε η παράταση που είχε δώσει η ΕΚΤ. Αν το πρόβλημα δεν είχε λυθεί, η ΑΤΕ θα θεωρούνταν μη βιώσιμη και θα έπρεπε να επιστραφούν άμεσα τα 6,3 δισ. ευρώ που έχει λάβει ως ρευστότητα από το ευρωσύστημα. Η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) έχοντας την εισήγηση του ανεξάρτητου συμβούλου (Bain), η οποία συμφωνούσε με μελέτη της Alvez & Marsal (Μάιος 2012) που έγινε για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου, αποφάσισε τη διάσπαση της ATE. Ετσι, ακολουθώντας το σχετικό νομικό πλαίσιο διοργάνωσε εμπιστευτική διαδικασία υποβολής προσφοράς καλώντας στις αρχές Μαΐου τις τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες (ΕΤΕ, Eurobank, Alpha και Πειραιώς), να υποβάλουν προσφορές. Παράλληλα απευθύνθηκε σε δύο διεθνείς επενδυτικές τράπεζες προκειμένου να διερευνήσουν την ύπαρξη ενδιαφέροντος από το εξωτερικό. Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό ήταν μηδενικό ενώ δεν κατέθεσαν προσφορά Εθνική και Alpha. Πρόταση υπέβαλαν η Πειραιώς και η Eurobank και σημαντικό ρόλο στην επιλογή έπαιξε η δέσμευση της Πειραιώς για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας της ΑΤΕ.

michele είπε...

Υπαρχουν και τετοιοι δημοσιοι λειτουργοι:
«Έπαινο» στην προϊσταμένη του Γραφείου Διεθνών και Κοινοτικών Θεμάτων της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, Ελένη Μαρτσούκου, θα απονείμει στις 11 το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ο έπαινος απονέμεται στην κ. Μαρτσούκου καθώς οι προσφερθείσες υπηρεσίες της προς το ελληνικό Κράτος «υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της άσκησης των υπηρεσιακών της καθηκόντων και καταδεικνύουν τη διαρκή έφεση και επιθυμία της για προαγωγή του Δημοσίου συμφέροντος, καθόσον από το 2010, οπότε προσελήφθη, συνέβαλε αποφασιστικά στη μείωση του ελλείμματος ενσωμάτωσης ευρωπαϊκού δικαίου από 2,4% σε 0,5% με αποτέλεσμα την αποφυγή καταβολής προστίμων εκτιμώμενου ύψους 26.535.600,00 έως 550.171.440,00 ευρώ, καθώς αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς μέσω δράσεως του Γραφείου της 117 σχετικές υποθέσεις».

giannhs kon είπε...

Καλημέρα ΜΙΧΑΛΗ

Ήθελα να ήξερα που την βρίσκει ο κόσμος τέτοια όρεξη να ασχολείται με το τι κάνουν οι άλλοι γύρο τους , ρε θα τρελαθούμε τελικά δεν την γλιτώνουμε με την καμία χαχαχαχα

giannhs kon είπε...

Σβήσε και τα δικα μου βρε ΜΙΧΑΛΗ δεν χρειάζονται

μπαρμπαλιας είπε...

καλημερα σε ολους

Μικε μου ,αιμις τα λαιγαμαι...ωλα τα ΑΜΕΑ ειναι μαζεμενα στην ΑΤΕ...φωλια "η αλλεως...σφιγγοφωλέα πασοκων ,συνεταιριστων γεσασε,πασεγες και χεσεμεσά....

michele είπε...

Δεν πειραζει Γιαννη,τα αφηνω για να καταλαβουν οι φιλοι οτι μπηκε ο χαμουρας και του την ειπες ωραια..εχει προσφορα το jumbo χαχα

PS είπε...

zougla.gr
Bουλευτής με «προίκα» 45 αστυνομικούς φρουρούς!

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, 09:48

Σε μια απίστευτη καταγγελία προέβη ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αττικής, Νίκος Καραδήμας, με αφορμή τις εξαγγελίες του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, για 1.500 αστυνομικούς, που θα βγουν από τη φύλακη υψηλών προσώπων και θα ριχτούν στη μάχη της εγκληματικότητας.

Σε δημόσιες δηλώσεις του στο Βήμα fm ο κ. Καραδήμας υποστήριξε ότι 45 αστυνομικοί βρίσκονται στη φύλαξη και προστασία πρώην υπουργού και νυν βουλευτή.
-36 αστυνομιοί φυλούσαν το πηγάδι του Σημίτη στο Κορακοχώρι,με ξενοδοχεία,οδοιπορικά,εκτός έδρας κλπ,πώς να μη μας κλέβουν/σκοτώνουν καθημερινά;
Να κληθούν όλοι τους να πληρώσουν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ αυτά τα έξοδα που έκανε ο φορολογούμενος για πάρτη τους.

μπαρμπαλιας είπε...

οστις φοβαται οτι εχει κανει "πουστιες"...να πλερωσει σεκουριταδες για την φυλαξη του...
εγω γιατι δεν φοβαμαι και κοιμαμαι ησυχος;;;

μπαρμπαλιας είπε...

...και αφηστε τον κυριο ΔΑΜΟΥΡΑ να εκφραζεται ελευθερα...
αληθεια που εισαι ρε;;;
περασες απο μενα και πηγες Λευκαδα και δεν μιλησες;;;περκέ

VassilisS είπε...

Καλημερα σε ολους. Παει και ο Ιουλιος μας τελειωνει.

μπαρμπαλιας είπε...

το ΤΤ δειχνει προ -4% ιδωμεν

Chris είπε...

σαλτα και πηδησου ρε σπασικλα...

Chris είπε...

καλημερα στην ομορφη παλιοπαρεα...

ελπιζω να ειστε ολοι καλα και να περνατε καλυτερα...

C.C. είπε...

Καλημερα,

Η κοπελα παιζει και βολεϋ δωματιου;

Chris είπε...

ειναι παιχνιδιαρα με τις...μπαλες γενικως:=))

VassilisS είπε...

Η ετουλα τ´οχι το 31/32 σημερα νομιζω.

μπαρμπαλιας είπε...

..σε μια ξευτιλο-αγορα..απο χθες επισημανθηκε οτι το ΤΤ δεν π α ε ι...
καποιοι γνωριζουν ΤΙ;;;"Η ΤΟ ΨΕΥΤΟ ΠΙΕΖΟΥΝ;;;.....ιδωμεν παλι

michele είπε...

Mπαρμπα ,να μην τα ξαναλεω..

ΠΑΝΟΣ είπε...

Μια καλημέρα σε όλους.
Δεν θα μπορέσω μάλλον να παρακολουθήσω σε διάρκεια σήμερα, λόγω νέων καταστάσεων, οπότε θα τα λέμε όποτε μπορώ. Να είστε καλά.
σ.σ. Μη φοβάστε δεν έχει άλλες ΑΝΑΛΗΣΟΙΣ.
Αυτός ο τυπάκος ο Χαμουράς δεν υπάρχει τρόπος να μας αφήσει ήσυχους?

VassilisS είπε...

Ηλια το ειπα και χθες οτι το ΤΤ το παιζουν περιεργα .οτα νπροσπαθουσα να πουλησω χθες με κερδος, μολις αβαζα εντολη αμεσως εμπαινε ακριβως απο κατω μεγαλυτερη απο την δικια μου. 3 φορες εγινε αυτο ( και βεβαια συχτιρισα και τις εδωσα μαρκετ) με χασουρα τα εξοδα. Ενταξει αυτο μπορει να μην λεει και κατι και να μην σεεπιρεασω. Απλα εμενα με εκνευρισε

VassilisS είπε...

Καλημερα Πανο. Απλα αγνοηστε τον ακνευριζεται περισσοτερο χαχαχ και θα φυγει μονος του

ΑΡΤ είπε...

Καλημερα...

πριν ενα χρονο περιπου αν θυμαμαι καλα η πειρ εκανε προταση για εξαγορα της ατε - ττ με τιμημα περιπου 700 εκ. εκ των οποιων τα 370 αφορουσαν την ατε ( καλη και κακη )ενω σημερα πουληθηκε μολις 95 εκ. και μαλιστα μονο η καλη τραπεζα...
θα ζητηθουν ποτε ευθυνες σε οσους αρνηθηκαν την πωληση κρινοντας την προσφορα ως μη συμφερουσα για το ελληνικο δημοσιο ?

VassilisS είπε...

Αρτ βεβαιως και θα ζητηθουν ευθυνες σε 10 χρονια οπως με την μπουρμπουλια...

michele είπε...

Ευλογο το ερωτημα ,ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!..αλλα δεν ειναι μονο αυτο,εγιναν κι αλλα εγκληματα, το ποσοστο του ΟΤΕ που ηταν ετοιμο νομοθετικα,αργησαν και πηγε λιγο κατω απο 8 ευρω,ενω μπορουσαν πολυ ψηλοτερα

VassilisS είπε...

Παω για μπανακι χαιρετω προς το παρον

δημοσθενης είπε...

καλημερα κυριοι, εχει σταλει αναφορα στο GOOGLE οπου εχει ανοιξει λογαριασμο μειλ ο ΜΑΓΩΣ Π.Θ η ΣΠΙΡΟΣ ΔΑΜΟΥΡΑΣ, οτι ειναι ανεπιθυμητοσ και τα σχολια του ειναι κακεντρεχη και διακατεχομενα απο μισος

michele είπε...

Εμεις ομως τα ΑΜΕΑ τα αγαπαμε..καλημερα κυριε Διαχειριστα

δημοσθενης είπε...

η IP του ειναι η 91.132.114.145 με την οποια χθες εγραφε ως Π.Θ στο bankingnews...εχουμε στειλει και αλλη αναφορα για αναρμοστη συμπεριφορα και διασπορα ψευδων ειδησεων στο αρμοδιο τμημα που δειχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον για τους δημοσιους υπαλληλους που κινδυλογουνε απο το ιντερνετ

Παύλος απο Πάτρα είπε...

Kαλημέρα σε όλα τα παιδιά .....
ΑΡΤ πολύ σωστά τα λές φίλε ....αλλά εδώ είναι, Ελλάντα !!!
Ρε παιδιά μυρίστηκα .... ΠιΘήκουλα ή μου φαίνεται ;;;;

δημοσθενης είπε...

καλες διακοπες να εχετε ΣΠΙΡΟ ΔΑΜΟΥΡΑ στη Λευκαδα

δημοσθενης είπε...

με το χθεσινο +7% θα πρεπει να κονομησατε παλι χοντρα

michele είπε...

Δυνατη η αλφουλα,ακριβως στον 30 αρη πατησε η ΠΕΙΡ,εχει γκαπ ακομα να κλεισει,η ΕΤΕ πηγε 1,31 και γυρισε..ψηλα ξεκινησε η ΔΕΗ με 90000κομ

michele είπε...

0,80 κατω ο ΔΤΡ δεν ειναι και ασχημος μετα το χθεσινο 9 αρι,καποιοι βιαζονται βεβαια αλλα..

Chris είπε...

βιαζομαστε ε???

Τι να μην βιαζομαστε μαικλ!!!!
Ολοκληρα νησια και ακρωτηρια σχηματισε η Ετε!!!!
Τωρα τι κανει???
Παιρνει φορα?????:=)))

michele είπε...

Χρηστο ειπαμε,εχουμε αντισταση εκει ,πηγε 1,31 αναμονη τωρα..
αλλωστε οταν πας σε νησι ,ταλαιπωρεισαι λιγο,κανεις καποιες ωρες αλλα στο τελος μαλλον καλα περνας χεχε

Chris είπε...

μακαρι να περασουμε καλα με το κοριτσι μας....Μονο μη μας τα φορεσει παλι:=))


====
Εχουμε κι αυτον τον παλιομπαγλαμα...αναμεσα μας.....

michele είπε...

o ΦΡΛΚ πηγε λιγο κατω απο το 61,8% της διορθωσης του τελευταιου ανοδικου κυματος και μαζευεται,κανει ογκο αντιστροφης

michele είπε...

Ετσι και φυγει η ΑΛΦουλα απο δω μην την ειδαμε μην την απαντησαμε..λιγο προσοχη θελει βεβαια

Chris είπε...

ρε παιδια ετσι οπως παει η Αλφα θα φτασει την ετε...

ελα τουρκολια,...βαλε τα δυνατα σου...θα μας περασει ο καπετανιος:-)

ποιο καλη νησιδα ειχε η Αλφα????

michele είπε...

Εχει το story της Εμπορικης Chris..

Chris είπε...

ολο λαθος επιλογες κανω???

Γιατι δεν εβαζες Μαικλ το νησι της Ετε χθες μπας και ξεκολλησει???
Αντε μωρη ξεμωραμενη ξεκολλα:=))

Chris είπε...

@@@@@ τα στορια μου μεσα!!!!!:=)))

στο πηγαδι κατουρησε παλι η κυρια?? :=))

Κατσε να αλλαξω το συστημα και θα δειτε!!!!!!

michele είπε...

Δασκαλε εχει παρατηρηθει οτι οταν της μιλας ασχημα,μουλαρωνει ,αρχισε τις γλυκες γιατι αλλοιως δεν το περναει το 1,31-1,32

Chris είπε...

ela μωρακι μου...
ελα στον παππου....
μην κανεις ντροπες ρε χαζουλα...
Ελα...:=))


Ελα μην παρω αναποδες και σου γ@μησω το ταμτιριρι παλιομουλαρα:=)))

Chris είπε...

καλα και εσεις οι 330.000 ου εχετε στηθει πωλητες δεν φοβαστε οτι θα σας κανουμε μια χαψια????

βοηθα και συ λιγο , ρε μαικλ....
Πες κατι...
Εσενα σε ακουει....

michele είπε...

Τιποτα δεν πας πουθενα ετσι..( θελεις επειγοντως μαθηματα συμπεριφορας στις μετοχες) χαχα

Chris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Chris είπε...

αντε ντε ...
καν τους μια χαψια λεμε....
Θα μας φτασει και η ευρωγκομενα ετσι που παμε:=))

μας γκαστρωσες και σημερα!!!!

====
μαικλ που εξαφανιστηκες???
Εξαφανισμενοι ειστε ολοι??
παει κι ο πανος , παει κι ο Δημος,παει κι ο Λιακος ,πανε ολοι???

Chris είπε...

Μαικλ , σαν μεγαλες εντολες πωλησης βλεπω...

Μηπως βαρυστομαχιασουμε στο τελος???:=))

michele είπε...

Δασκαλε ειδες πως γινονται οι χαψιες???

Chris είπε...

ειδα ειδα ....
επιτελους.....
Βαλαμε πλωρη για ταξιδι???

Αντε με την ευχη μας...
καλοταξιδη και καλοταξιδοι!!!

michele είπε...

Να περασει υα νουμερακια,ειδες η ΑΛΦΑ που τα περασε??

michele είπε...

Λιακο τα πηρα τα ΤΤ να δουμε τι θα τα κανω τωρα χαχαχα

Chris είπε...

ελαααααααα.....

Δωσ τα ολαααααααααααα...

michele είπε...

..αλλα παιρνω κι αλλα τωρα ειμαστε σε ΑΜΕΜ

Chris είπε...

τι γινεται στο ΤΤ??

Chris είπε...

γιατι τετοιο χωσιμο??

michele είπε...

Παει η ανακεφαλαιοποιηση για αργοτερα,εκλεισε και ενα gap χαμηλα..και ειπαμε να tradαρουμε λιγο

Chris είπε...

ειναι κακο σημερα που δοκιμασε σε ωριαιο 2 φορες το 1,31 και δεν το εσπασε???

λες να το φυλαει εκπληξη για το τελος το σπασιμο??

michele είπε...

Δεν ειναι και καλο.. να δουμε την τριτη φορα,το κλεισιμο και ..αυριο μερα ειναι..ο ΜΙΓΑΣ που παει??? 0,1830 χαμηλο

michele είπε...

Το οποιο μολις επιασε..

VassilisS είπε...

Μικε το ττ δεν ειναι λιγο επκοινδυνο?

ΚΩΣΤΑΣ G είπε...

Το πρόβλημα με το ΤΤ έγκειται στο γεγονός ότι το κράτος άμεσα ή έμμεσα κατέχει το 44% - 34% άμεσα και 10% μέσω των ΕΛΤΑ....
.. και το υπόλοιπο 56% το ελέγχουν ιδιώτες μέτοχοι
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΤΕ!!!

michele είπε...

για ποιο πραγμα?? Καλο θα ηταν να κλεισει ΠΑΝΩ απο 0,2920

michele είπε...

56% -6% ΕΤΕ- 6% ΕYΡΩΒ.. 40% free float

michele είπε...

44% αλλα σκεφτομαι ,αλλα γραφω

VassilisS είπε...

Επικυνδινο για ενα ακομη -10% αυριο

michele είπε...

Γερμανική κυβέρνηση: Δεν υπάρχει λόγος χορήγησης τραπεζικής άδειας στον ESM

Αυτος ειναι ο λογος της πτωσης που βλεπετε
και ο Γερμανος απο ψηλο +0,92% πηγε κατω και ειναι τωρα στο +0,07%

VassilisS είπε...

Παντως τωρα ειναι στο λιμιτ down

michele είπε...

Εσπασε η ΔΕΗ κατω το 2.24 και ο ΟΤΕ το 2.02

VassilisS είπε...

O ote παει γι ατο γκαπ του σιγουρα

Chris είπε...

Ete μας εσκισες...!!!!!

michele είπε...

ΠΑΜΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ